GRATTIS SYRRAN!!!

Min bästaste syrra fyller år idag. Grattis!! Hon blir 34år, puh tur man inte är så gammal ännu..hehe! En hemma hos mampa för tillfället å vi ska snart gå vidare till syster för att fira lite. Hennes man ringde förut å bjöd in oss på lite fika. Vet inte om hon vet nått.
Nu körde dom in på gatan så då får vi la gå nu då. Sister here we come!!

Lite ledsamt

Nu börjar jag känna mej sådära trött igen. Det är gott väder ute å knappt kallt å man känner verkligen att det är vår. Inatt när jag gick å la mej så va det nästan 6 grader ute..Tjohoo!!

Vad har hänt idag då? Jo jag smällde i mej ett mc donalds-mål till lunch, inte alls nyttigt. Usch va jag kände mej äcklig efter det blä. Va å kikade lite på vagnarna på lunchen å tyckte att Crescent-vagnen som jag hade på bild i förra inlägget kändes lite B. Hade varit å kännt på emmaljungan innan å den känner man så tydligt att det är kvalité. Så jag köpte mej en emmaljunga scooter, den kommer nog Leah att kunna sova jättegott i.
Nu till det jobbiga. Jag älskar verkligen den vagnen hon har nu och den har varit kanon. En riktigt bra vagn som jag nog kommer känna lite separationsångest för att lämna. Usch usch, kommer bli jobbigt att sälja den. Snyft! Jag vet jag e knäpp. Å hur ska det gå med en vagn utan svängbara hjul...Herregud, vad har jag gjort..


Bebis på G <3

Idag har jag inte vart så bra på att skriva. Det har inte hänt nått speciellt. Det är/var måndag vilket är en ganska så trist dag i veckan. Inget kul på tv eller nått. Har kollat lite på en ny vagn till lillan men affärerna stänger 18.00 precis som på mitt jobb så då är det inte så lätt att åka å kika. Hittade en begagnad vagn, men jag tror jag hoppas det. Det är nån form av sulky vi behöver då lillan har växt ur sin vagn. Oj va hon växer fort den lilla. Hon e inte så liten längre. Enda anledningen till att vi behöver en vagn över huvud taget är för att hon fortfarande sover på dagarna den lilla gottegrisen å då måste hon ha något att sova i på dagis. Men jag har hittat en fin som är svart med lite turkos sömmar. Förhoppningsvis kan jag åka å kolla på den imon på lunchen. Det är ju så jäkla kul med vagnar oxå hihi. Jag älskar barnvagnar. Nästan så man vill skaffa en bebis bara för att få köpa en vagn. Syrran ska ha barn i slutet på sommaren å hon har hittat en superläcker vagn som dom ska ha. Längtar tills man får köra den, hihi! Det ska bli jätteroligt att få bli moster igen efter 8 år. Hihi så kul med en bebis till i släkten. Är jätteglad för deras skull.
Nu ska jag ta å hopp igen, blev ju sådär jäkla sent idag igen. Suck! Varför håller jag på. Sitter här å nickar till men går ändå inte upp. Men nu får jag allt ta mej i kragen, så god natt mina vänner. <3


Har du sett Patrik 1,5



Ikväll kollade vi på den här hemma i alla fall. Jag tycker det va en rätt så mysig film.

Den handlar om Göran å Sven som är gifta med varandra å dom har fått godkännt för att adoptera. Problemet är bara att det inte finns några länder som accepterar homosexuella adoptivföräldrar. Dom ska då istället få ett svenskt barn när det dyker upp något. En dag får dom ett brev där det står att det finns en Patrik 1,5 som behöver en kärleksfull familj. Dom blir ju givetvis överlyckliga och börjar förbereda sej på att bli föräldrar. När dagen är kommen så står det en 15-årig halvkriminell homofob utanför dörren. Ett kommatecken hade visst hamnat fel.

Det som händer sen får du veta när du ser filmen. Herregud, tänk dej själv chocken när han dyker upp. Jösses!! Ja, jag gillade den i alla fall som sagt.



Nu blir det sängen för min del. Natti!!

En härlig söndag

Vilken härlig dag det har varit idag. Jag å familjen åkte iväg å skulle köpa present till min syrra som fyller årpå tisdag. Hittade en jättefin present som jag känner mej väldigt nöjd med. Hihi! Läser hon detta nu så blir hon väl supernyfiken. Hihi!! Det är ju lite meningen såklart. Efter att vi hade handlat så åkte vi till näset å hälsade på Mor å Far som va å vårfixade lite med båten. Dom frågade om vi vill bli bjudna på middag å det tackar man ju såklart inte nej till.
Pasta Indiana hette min rätt å det va Penne med kyckling å nötter å grön paprika å currysås. Mmmm det va jättegott å väldigt trevligt. 
Nu sitter vi här hemma å har nyss nattat lillan. Ska strax sätta på en film. Patrik 1,5 har vi hyrt idag. Den kan nog vara lite rolig. Prinsen tycker jag e lite tråkig så nu får jag nog slita mej.
Får se om jag får lite tid över sen annars så hörs vi imorgon.

 

Vi släckte ljuset å genast blev det mycket trevligare.


Värmeljus som brinner för fullt under Earth Hour




Jag beslutade mej tillslut för att det fick bli lite alkohol idag. Yeey!! Det va kul. Jag va medbjuden hem till Marias polare Millan. Hon skulle ha lite tjejkompisar där å förfesta innan dom skulle vidare på stan. Vilka härliga brudar säger jag bara. Ett riktigt gott gäng, trevliga öppna människor, precis som jag gillar. Drack ett par cider å kollade på lite Robinson. Men klockan blev 20.30 å då stängde vi av tv:n å släckte alla lampor. Fram kom istället stearinljusen å stämningen blev ännu högre, då va festen igång. Ja det va kul. Jag e glad att jag följde med.





Nu är jag hemma igen å pojkvännen drog iväg för att lämna en kompis bil, sen kommer han hem igen. Fast då har jag nog redan slocknat. Är så himla trött nu. Har ju inte sovit jättemycket inatt. Gick ju å la med vid 6 eller vad klockan va å sen så väckte Leah mej vid 9. Då va jag inte så pigg nä.
Vi gjorde oss iordning å kom iväg rätt sent (runt 15-tiden). Skulle egentligen åkt till stan men det blir nog imorgon istället. Idag blev det bara en snabb sväng till backaplan.



Alkohol vs. hemma å ta det lugnt

Myskvällar hemma är ju riktigt mysigt, men kompisen frågade om jag skulle med hem till en tjej å dricka lite vin. Kan verkligen inte bestämma mej för vad jag vill göra. Känner mej rätt seg å tänkte dra in till stan om en stund. hmm, jaa vi får väl se hur det blir.


And the winner is...

Igår va det ju final i Let's dance som säkert ingen har missat. Magnus å Annika va det som vann den fina glasskon.
Jag höll faktiskt på dom å blev jätteglad för att det va just dom som vann. Men jag måste nog erkänna att jag tycker att Lajlas å Tobias showdance va heeeelt fantastiskt bra. Herregud, att man kan bli rörd till tårar av en dans. Kollade på den nu igen å grät nog till och med ännu mer denna gången. Riktigt bra va det.
Annika å Magnus är ju lite mer humoristiska i sina framträdanden å det är härligt att se dom dansa. Jag trodde inte ens det va möjligt att förflytta en sån jätte...men sen att få se honom dansa...Otroligt! Nä det va kul. GRATTIS!!


Detta vill jag ha.

Känner att det är väldigt mycket som jag vill ha just nu..Kan det vara våren som fyller en med konstiga känslor som gör att man blir väldigt pyssel å shoppingsugen. Med pyssel menar jag ju inte att jag vill göra påskpynt eller så haha, utan jag vill göra om här hemma å göra fint. Det måste vara våren!


Här e lite prylar som jag vill ha, älghornet har jag redan fast i svart, såå läckert.
Nu är det bara att börja spara.


Ååh härliga fredag

Gud vad jag har längtat till denna dagen. Fredag! Härligt! Ikväll sitter jag, precis som många andra i detta avlånga land bänkade framför tv:n för att se vem som tar hem årets Let's dance. Jag tycker att Mangan ska vinna. Fast Lajla dansar ju mkt bättre, men Mangan har utvecklats mest sedan start. Det som är jobbigt är att jag måste sappa mellan det och Så ska det låta. Eller så kan jag kolla på SSDL först å sen se LD på nätet. Väldigt käckt att man kan göra så.

Sambon min fick för sej att han skulle följa med polarna på nån tripp, så jag blir la ensam ikväll då. Får se om jag kan hitta mej en ny date. Annars så har jag ju mitt lilla hjärta där hemma å hon e ju alltid mysigast.

PS. Nu får det fan inte komma mer snö.

Visst ser det gott ut.

Idag när jag kom hem va jag superhungrig. När jag öppnade frysen så hittade jag den här. Den är från IKEA. Tänk va dom e bra på mycket. Pizzan är i alla fall jättesmaskig för dom som inte har provat å den säljs ju utanför kassorna, i bistron där man även köper korv å annat gott. Det som är bra är att dom säljer den i längder som man kan ha i frysen hemma. PERFEKT!!


Nä usch!!

Har suttit å spanat runt lite på olika inredningsbloggar. Vissa har så himla snyggt hemma å det är så himla kul att kolla på alla fina bilder.Jag vill oxå ha så fint hemma å hoppas att vi en dag ska bli klara med allt vi håller på med å inte håller på med.

Jag e i alla fall skittrött å har bestämt mej för att bara knö i mej en macka lite snabbt å sen hoppa i säng. E alldeles för trött nu å sitter jag kvar så kommer jag bara slockna på soffan. Visst det är gott, men jag föredrar sängen. Så natti natti!!


Jaahåpp!!!

Jaahåpp!! Då har man slutat, egentligen i alla fall, men nu ska vi ha kurs så jag blir hemma seent idag. Tråkigt. Vi hörs sen då!!

Här ligger jag..

Här ligger jag å har ännu en gång slumrat på soffan, mmm.
Maria kom hit förut en sväng å kollade på rosing å desperate. Så mysigt så.
Idag kom mina grejer som jag klickade hem på tradera för ett tag sen. Nu behövs bara rätt tillfällen så jag kan ut å fota lite. Usch, nä va tråkigt. Jag sitter å kollar med ett öga typ bara för att jag e så trött. Jag går upp å lägger mej istället. Imon e det jobb som väntar ju. Hoppas det händer lite mer än det gjort idag. Såå lugnt å så tråkigt. Dagarna går så långsamt  när det e lite folk. Jaja, skit i det nu. Natti Pössss!!

Sitter här...



Sitter här å är proppmätt. Har precis ätit lunch å det blev min egen variant av korv stroganoff idag. Gud så gott. Det va lite som fanns kvar sen i lördags å jag va så sugen så jag åkte hem på lunchen.
Nu e vädret mycket skönare fast det blåser en massa. Undrar vad som håller kunderna borta idag, här e hur lugnt som helst. Nä nu ska jag jobba igen.

Go'morron

Blev la sådär glad när lillan väckte mej vid 6-tiden i morse å jag såg att det hade snöat. Neej inte mer nu. Jag vill verkligen inte ha mer vinter. Nu får det räcka. Men om ett par timmar så e nog all snö borta å det är varmt å gott ute. Förhoppningsvis i alla fall.

Min lilla e så duktig, inatt fick hon nana utan blöja å det gick hur bra som helst. Nu kan man väl säga att hon e helt blöjfri. Yeey!! Stoltare kan man nog inte vara =)

Nu börjar min arbetsdag så jag får slita mej. Hörs sen.

Ebba å Didrik, Tingaling!!

Haha jag tyckte väl att jag kände igen honom. Den rysske snubben från Mello. Trodde först att han kanske va med i Aqua eller nått, men nu fick jag svaret på aftonbladet.se


Sanningen om mej

Här är en sån där käck lista där man kan fylla i massa saker om sej själv. Jag kan tycka att det är rätt intressant att se va folk skriver i å tänkte nu att jag skulle fylla i en själv.

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Eleonor

Smeknamn:  Elle

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Hmm, ingen speciell så. Jag kan gråta till det mesta om jag e ledsen.
Beroende av: Hmm, min familj, internet, sötsaker i alla former.

Vad tror folk om dig?: Att jag är en tyken brud. Kan se rätt tyken ut tydligen.
Stämmer det?: Neej det vill jag inte påstå. Men visst kan jag vara kaxig, det har jag inga problem med om det behövs. Men oftast är jag rätt snäll.

Vad får du oftast komplimanger för?: Gud, va hemskt. Kan inte komma på några komplimanger. Haha
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag säger ingenting, försöker inte imponera på någon. Är bara mej själv, Take it or leave it.

Hur imponerar man på dig?: Genom att vara pratglad (inte för mycket bara) våga stå för vad man tycker. Och genom att vara snäll å omtänksam.
Brukar du skratta för dig själv?: Oohja, det händer ofta. Haha!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hej Gumman Funderar på om vi ska luncha ändå hihi. Men när hade du tänkt dej? Puss"

Var bor du?: I Göteborg

Trivs du där?: Jajjemen, jag är uppväxt här å alla mina kära finns i närheten.
Äger du några converse: Yes! Köpte mitt första par igår.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider ligger i toppen där.

Brukar du bli för full: Hmm, njae ibland men inte så mycket nu längre.
Vad har du för mobil operatör: Tele2
Är du allergisk mot något: Nej, å det är jag verkligen glad för.
Har du haft sex idag: Sicken fråga, haha. Nej!
Hur svarar du i mobilen: Hallå eller Ah Hallå!! hehe trevligt.

Vem ringde du senast?: Hmm det va svärmor det.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon skulle göra lillan klar för hemgång.
Antal timmar sömn inatt: knappt 4. Ajaj.

Sov du ensam: Fästmannen låg brevid mej.
Brukar du komma i tid: Nästa fråga!!...Öh nej, jag är verkligen skitkass på att komma i tid. Å även fast det är en dålig ursäkt så är det då f*n alltid något som kommer i vägen för mej. Särskilt när jag har bråttom.
När mår du bra: När jag e med min familj å med mina vänner.
När blev du fotad senast: Hmm, av någon annan? i förrgår när vi va på lekplatsen.
Hur känner du dig nu: Trött som jag brukar efter jobbet å så lite hungrig.

Vanligaste färg på dina kläder: Måste nog tyvärr säga svart.
Vad tycker du om fötter: Det är nog lite blandat, dotterns fötter skulle jag nog kunna äta upp för dom e så gossiga. Å bebisfötter e ju så mysiga så det är inte klokt. Men äckliga svettiga fötter går bort.

Vad saknar du: Ja va saknar jag. Ibland saknar jag min farfar som inte lever längre. Men för tillfället så saknar jag nog inget speciellt. Eller jo en fet plånbok. Haha.
Hade du en bra kväll igår: Jadå, jag å prinsen hyrde film å det va rätt mysigt.
Favorit dryck på morgonen: Nyponsoppa eller mjölk
Rakar du benen: Herregud ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 00.30-01.30 är väl vanligast
Är du blyg?: Nej det skulle jag inte vilja påstå

Sysslar du med någon idrott: Nej

Vill du hellre ha mail än brev: Det är ju väldigt kul att få brev för då vet man oftast inte vem det är ifrån innan man har öppnat. Fast mejl är mer praktiskt å går ju såå mycket fortare.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Har du spytt offentligt: Hmm, inte vad jag kan minnas.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Som kille hade jag nog testat att ha sex med en tjej, för att få veta hur det känns för en kille å så hade jag stått upp å kissat. Sen hade jag velat bli tjej fort som ögat igen.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, jag e rätt nöjd. Visst hade man kunnat ha det bättre det kan man alltid, men för tillfället är jag nöjd.

Är du bortskämd: Njae, det vill jag inte påstå.
Vad gör du i morgon: Jaa, imon blir det jobb igen roligare än så blir det inte.
Vad är det värsta du vet?: Det absolut värsta är nog folk som gör illa oskyldiga små barn eller djur. Fy f*n.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Va, det är såå olika.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Vet inte.
Vad längtar du till?: Jag längtar till semestern å sommar å värme. Att kunna åka ut med båten.
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, det finns vissa speciella darlings
Vad använder du för shampoo?: Herbal Essences
Vad är det finaste du fått?: Då måste jag säga min dotter.
En speciell dag du minns: Om man bara ska säga en så är det den dagen Leah föddes. Det slår allt.
Hur gammal är du: 25, fyller 26 i sommar
Tycker du om någon just nu: Jaa
Du samlar på: Ingenting
Gröna eller röda äppeln: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Prinsen
Gillar du golf: Ja det är rätt kul. Va lääängesen jag spelade.
Vilken tid gick du upp idag: 07.20
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Japp
Är det okej att gråta: Jaa absolut
När grät du senast: Det va igår när jag kollade på Kalla fakta som handlade om dom mördade barnen Max och Sagas mamma. När dom fick veta domen. 

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa med min familj. Köpa lite prylar hem å sen betala av lite på huslånet.
Bär du glasögon eller linser: Bara solglasögon hihi.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Vid 9 ungefär.
Har du piercing: Ja, i öronen och naveln. Hade förr i tungan (saknar den) och näsan. 
Vill du gifta dig: Ja om kanske 5 år.
Vill du ha barn: Har en liten going redan, men skulle gärna vilja ha en till nångång.

Solar du ofta: Nej, bara på sommaren.

Är du bra på att laga mat: Min älsklingsrätt är jag grym på (eget recept)

Är du flygrädd: Nej, har blivit lite skrajare på senare dar.

Hur vig är du: Har varit vigare.

Är du musikalisk?: Det vore synd å säga.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Strawberry cheesecake i rån.

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Har aldrig provat å är inte sugen på att göra det heller.
Vad äter du helst när du ser på film: Gurka m. tzatziki-dip å gotta.
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp en bit upp på gatan faktiskt.
Har du tandläkarskräck: Nej men det är ju ingen trevlig upplevelse att gå dit.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja fy ja.
Biter du på naglarna: Nej usch

Röker du: Nej inte längre, bara om det är fest eller så.

Hur ofta tränar/motionerar du: Ja å nästa fråga...

Senaste låt du hörde: "En flygande stor elefaaant" Dumbo är på tv:n.


Jaha å där tog det slut. Jösses vilken tid detta tog, men det va kul.


Natti natti!

God natt mina vänner. Nu ska jag hoppa i säng för att vakna sådäär pigg imorgon å gå te jobbet. Kuuuuul!!! Natti natti.


Låt den rätte komma in

Har precis vaknat till efter att ha sovit lite gott i soffan. Jag älskar att sova i soffan. Så mysigt å världens goaste filt har jag oxå. Idag hyrde jag å prinsen film Det fick bli Låt den rätte komma in. Jag tyckte den va riktigt bra å det va ju jäkligt bra effekter för att vara en svensk film. Kul att se lite nytt. Vi börjar minsann lära oss vi svenskar oxå. I övrigt tycker jag nog att den va rätt seg. Kände inte eiktigt att den hade någon mening heller, den gick liksom inte ut på nått. Men jag gillade den i alla fall, det gjorde dock inte sambon. Köpte massa godis till filmen oxå en sen när det va dags att möla så va jag inte ett dugg sugen längre. Hur kul e det då? När det va rätt längesen jag åt  lösgotta till å mä. Inte likt mej för fem öre.



Nöden har ingen lag

Nu har vi precis kommit hem efter en dag ute. Först så var vi på backaplan å jag var fast besluten om att köpa mej ett par nya skor..Det blev två par. Yeeey!!! E så trött på att gå runt i min vinterstövlar nu. Börjar bli lite varmt för det oxå.
Efter b-plan så drog vi til IKEA. Fick köpt nya tallrikar i alla fall. Även fast det tog sin lilla tid. Herrejösses va det e jobbigt att vara jag i bland. Gick igenom en hög på säkert 60 tallrikar innan jag hade fått tag i sex stycken som stog stadigt, dom andra vickade liksom å sånt e skitirriterande tycker jag.
När vi kommit ut från IKEA så fick Leah för sej att hon behövde kissa å det såg ut att vara bråttom. Jag tog med henne å sprang in bakom en vägg å lyfte upp henne så som min mamma gjorde med mej när jag va liten. Fanns inte nån buske eller så att ställa sej bakom vilket kändes lite skumt så vi stog nästan mitt i smeten, men det gick så bra så...Det va ju bara lite "Änglapink" hehe.
 

Ljusgula Converse 599:- DNA.       Svarta tygskor 199:- Stadium       

Shoppa lite nytt

Usch, idag va det väldans va grått å trist det va ute. Jag tar nog med mej Leah å drar till Ikea. Behöver nya tallrikar då det har gått flisor ur alla mina. Sicken skit. Har i och för sej haft dom ett tag nu men ändå. Blev lite sugen på att köpa nya glas oxå när jag va inne å spanade på ikeas hemsida. Det e så mycket jag vill ha jämt. Vi får se vad jag får med mej hem. Vi hörs sen igen.

Nä, nu är det allt dags...

Nä, nu är det allt dags för mej att hoppa i säng. Somnade så gott framför tv:n, men nu är det dags att krypa ner under täcket i gossesängen.
Det är en lite rolig knäpp film på tv (Buying the cow) som va på när jag vaknade så jag får nog kika klart på den i sängen.
Handlar om killar som dejtar å ena killen tror att han e gay när han vaknar upp i en säng efter en utekväll å det kommer en halvsminkad gay-kille i en liten söt morgonrock som pratar precis som att dom har haft ihop det under natten. Han börjar då fundera på sin läggning å tror nu att han nog e bög. Hehe, måste se klart den. Så störd.

Undrar vad morgondagen har att erbjuda. Blir nog en liten promenix om det är så gott väder som det har varit idag.

Natti Pöss!!

It's so close

Snart e det på riktigt, inte bara något man går å drömmer om. Jag längtar å nu e det så nära. Snart e det VÅÅÅÅÅÅR. Vi har haft så fint väder nu ett par dagar så man blir alldeles glad å sprallig. Har jobbat idag å nu har jag å familjen varit på lekplatsen en stund. Man blir sugen på att fixa massa på utsidan, gör fint med möbler å så. Tråkigt bara att man har en utsida som ser ut som f*n rent ut sagt. Någon som har tips på en tråkig uteplats??
Nu har sessan somnat brevid men här i soffan. Hon va så trött å gnällig så det e bra att hon får sova en liten stund. Nu ska jag strax ställa mej å fixa midda. Blir nog korv stroganoff idag. Det e så jäkla gött.



Ingen mer Let's Dance

I kvällens Let's Dance va det Morgan som va tvungen att lämna. Tråkigt om man frågar mej. Han var min favorit. Han va så grymt bra å så underhållande. Många kollade ju på Let's Dance bara för att spana in Mogge. Då får vi väl hoppas på att Mangan å Annika tar hem vinsten. Lajla är ju oxå jätteduktig men jag har lite svårt för henne. Tror det sitter i sen Idol. Haha!! Knäpp man kan vara. Nästa vecka får man ju kolla oxå såklart då det är dags för finalen. Blir nog Lajla som vinnen. Vad tror du?


Massa nyheter!

Vi har fått in massa av årets nyheter på jobbet nu. Det e så kul varje år när nyheterna kommer. Va väl inte jättemycket roligt, men en del va riktigt bra å snygga grejer. Till helgen kommer vi att börja med en kampanj då vi har 20% på allt ordinarie. Även på möbler kommer vi att ha rabatt.
Idag har vi gjort iordning å satt en del av dom nya plattorna i små miljöer. Riktigt läckert, men f*n va jobbigt. Blev en del ganska så grova svordomar där ett tag. Inga små plattor heller utan 32x75cm. Suck, det va trögt. Men kuul!!

Nu är jag trött. Har pratat lite med prinsen precis, mmm min prins *smile*
Kollar även på Criminal minds lite sådär med ena ögat. Mest sitter jag på fejjan å kikar. Tjo!!

Good night sweetheart...lalala

Jag gjorde en mysig avrundning på denna kvällen med lite stekta nudlar. Det är så himla gott. Fast kinesaffären där jag brukar köpa min sås har inte kvar det gamla märket (Lee Kum Kee) å den e godast. Nu har jag fått ta en annan som inte e lika god. Men det funkar. Snart har jag vant mej.

Shit, nu börjar NCIS. Tänkte kolla på det i sängen så jag får dra mej...Natti!!



Första gången


Vilket underbart väder vi har haft idag. Solen har strålat hela dagen på denna annars så gråa å trista värld. Men idag, åh idag blev man påmind om vad det verkligen e man längtar till.
Jag å lillan drog en sväng till backaplan i alla fall. Först på shoppinglistan fanns inget kul alls. Det va ett halsband till vår ena kisse. Det han hade va gammalt å resåren va sliten så han lyckades på något konstigt sätt få det i munnen när han tvättade sej, det hade liksom krokat sej fast bakom hans nedre hörntänder. Stackarn!!
Det fick bli ett rosa reflexband då det inte fanns några andra färger. Hihi! Jag tror helt ärligt inte att han bryr sej.

Nästa stopp va på H&M, där träffade vi Hanna som vi gick runt med en stund. Beslutade oss för att fika lite innan vi skulle skiljas åt å satte oss ner inne på Triumf å åt lite glass. Leah var gladast!
Hittade ett par fina skor som jag vill ha. Det va inte dom skönaste skorna jag provat, men tyckte dom va så najs. Jaja, vi får väl se hur det blir med den saken.
Nu sitter jag här hemma å kollar på diagnos okänd. Sådär spännande. Väntar ju på grey's som börjar snart tack å lov.

Förresten så har jag för första gången gjort mitt alldeles egna potatismos idag. Haha!! Har funkat så bra med pulver innan, men va gott det blev. Det blev dagens middag. Mos å panerad torsk, Mmmm!!!



Cupcake tävling

Jag har aldrig varit med på nått sådant förut, men nu tänkte jag att jag skulle prova. Kommer ju ändå inte att vinna, men för skoj skull.

Kika in till Miss Linde om du oxå vill tävla, men skynda tävlingen gäller bara till klockan åtta.


Sååå härligt!!

Ska nog ta å göra oss iordning snart så vi kan gå ut å njuta av det härliga vädret. Solen skiner å fåglarna kvittrar. Det är verkligen så underbart härligt med vår. Man kan skippa tjocka täckjackan å istället åker sol-glajjerna på. Me like!!!

See you later.



Va händer nu då?

Hade två av mina härliga hos mej igår. Först så kom Maria som bestämt å sen kom Frida. Hon hade blivit låtsasmoster eller vad man ska kalla det å ville gärna visa upp nytillskottet.
Vi kollade på Desperate å det är ju så sjukt spännande så det är inte klokt. Va händer egentligen? Jag längtar så jag dör till nästa tisdag..Han äckelgubben som jag inte vet vad han heter, ska ju tydligen ställa till det ordentligt för Mike. Hoppas inte han tar livet av Susan å MJ bara. Usch! Å vad har Mike gjort hans familj kan man ju fråga sej...Åååh va spännande. Måtte denna veckan gå fort.





Done

Nu va den här arbetsdagen slut. Ska bli skönt att få gå hem nu för att sedan vara ledig imorgon. Ikväll kommer min Maria till mej igen. Hon va hos oss igår oxå. Så himla mys. Missa nu bara inte att köpa med dej morötter, gurka å dip hjärtat. Så ska här kollas Desperate för hela slanten. Å så Rosing oxå såklart.

Vem vill inte ha en sådan??

Jag bara måste ha en. Såg dom första gången på mässan å jag ångrar mer å mer att jag inte köpte nån där.
Mina favoriter är dom två översta. Såå himla snygga. Min SLR-kamera hade trivts som fisken i vattnet i en sådan. Väskorna är ju givetvis från Golla å ligger på runt 500:-
Me like!!


Fettismat å så en Cola till det

Jag å snuttis tog oss slutligen kraft för att gå in i duschen. Gjorde oss lätt i ordning å gick en sväng till mamma å pappa. Jag lämnade lillan där å åkte vidare för att hämta min pizza. Peperoni, mmmmm. Det va riktigt gott, men kändes inte helt nyttigt när man satt å knödde i sej nästan en hel pizza å så vitlökssås å grejer. Men det e ju fasligt gott.

Kollade lite på wipeout oxå. Hahaha, fan va man garvar. Helt sjukt roligt ju. Sen kollade vi på Mello, trots att vi såg det senast igår. Men det va najs. Tyckte hon va helt okej som vann faktiskt. Hon blev ju helt paff när hon kopplade att hon faktiskt vann. Haha, det är bra mkt trevligare när det slutar så än att någon vinner som är så bombsäker på att ta hem allt redan innan.

Va ska man göra nu då. Criminal minds kommer om en timme. Minns inte ifall jag sett det eller inte. Eller så kanske man skulle ta å lägga sej å läsa lite då. Jaja, skit samma god natt!


Tacos å Mello

Usch, idan känner jag mej segare än någonsin. Har haft lite huvudvärk på förmiddagen, men den har äntligen gått över nu efter att jag vilat mej lite.

Igår va vi hemma hos ett par vänner å lagade lite middag å kollade på Mello. Ungarna va helstissiga, speciellt efter att dom hade smällt i sej massa godis å annat gott. Leah va helt speedad. Jösses som dom höll på. Sprang runt å sjung å skrattade å dansade som galningar. Dom leker så sött vännernas tös å Leah.
Middagen blev tacos i alla fall å gud så gott det va. Va helt proppmätt. Men ändå lyckades jag få i mej en av deras hemmabakade kanelbullar (såååå goda) å massa gott å salta skruvar å annat mumma. Fy vilken gottegris jag är.
Vi va nog hemma vid halv fyra ungefär, då jag somnade som en stock i min härliga säng.

Idag blir det nog bara till att vara slappis. Gött!!
Snälla snällaBusungarSlappisar hemma i soffan

Måste sätta fart

Här sitter jag å slappar. Leah somnade så gott i mitt knä med en flaska välling så jag ville inte störa henne. Till slut blev det dock ganska svettigt så jag la över henne på soffan.
Behöver ju tvätta en del så jag får ta mej i kragen nu. Sen så ska vi iväg på middag å Mello ikväll så det är väl ganska käckt att göra sej iordning då oxå. Usch orkar inte släpa mej upp. Hehe, jodå. Nu jäklar. Hej så länge.


Nattuggla

Ännu en natt sitter man uppe framför datorn..Somnade ju givetvis i soffan, oops.

Efter jobbet idag mötte jag mina älsklingar på coop. Gjorde en liten fredagsinhandling, sen åkte vi hem å gjorde god mat. Va så sugen på pastasallad så det fick det bli å det va sååå gott. Ritigt mummit.
Sen va det ju dags för SSDL som varje fredag. Alltid lika roligt. Claes Malmberg va med idag å han e ju så rolig, haha.

Lite senare ringde jag å bjöd ner min Frida på lite glass med varma hallon på. Mmm smaskens. Just det ja, nämnde jag att jag bantar. Hahaha!! Fast på mitt egna sätt. Jag kallar det så i alla fall. HAr plötsligt fått lite bekymmer med att knäppa brallorna, ajaj.  Inte kul. Hade jag vart tät så hade jag gärna bytt ut hela min garderob, utan bekymmer. Men så är inte fallet. Så då får man ju se till att komma i dom igen.

Nu jag jag å min älskade ta oss en liten nattamacka, sen blir det nog sängen. Natti!!

Pastasallad

God morgon

Nu har jag precis kommit ner efter att ha duschat. Dags att fixa frillan å lägga en liten make. Sen ska vi se om jag hinner käka oxå annars får vi ta det på jobbet.
Snön ligger fortfarande kvar, jag som hade hoppats på att den skulle ha regnat bort under natten å att jag skulle få vakna upp til solsken. Men inte det.
Måste rusa!

Äntligen vann jag.

Idag klickade jag hem ett sånt här kit på Tradera. Jag la enda budet, perfekt! Så lyckat.


Here we go again.

None
(Från mobilen)

Ännu en gång har vädrets makter slagit till. I mors när jag gick till jobbet så sken solen å det va riktigt gott ute. Man kände att vi va på väg å ätt håll. Men va händer. När vi kommer ut från IKEA efter att ha ätit lunch så snöar det!!!
Å det snöar å snöar mer å mer. Herregud, då va det dags igen. Så nu sitter man här i ett vinterlandskap.

God natt!

I fell asleep

(Skrivet ca 08.30)


Igår va jag rätt trött efter en lyckad dag med lillan. Somnade gott på soffan efter ett spännande avsnitt av Grey's. Så nu har hon äntligen tagit steget Izzie, att göra slut med Danny, fast man vill ju att han ska leva å att dom ska vara lyckliga på riktigt, hur kommer det att funka. Å hur kommer det att gå för pojken med organen. Guuuud så spännande. Längtar tills nästa vecka. Innan kollade jag aldrig på Grey's. Jag såg säsongsavslutningen av förra säsongen å hade innan det sett nått avsnitt då och då. Men nu är jag fast. Forever I think!

Men vad händer idag. Idag är det torsdag, bara en dag till å sen har jag helhelgsledigt. Laddar lite lätt inför Mello på lördag, hehe. Undrar vem som vinner i år. Jag har ingen klockren favorit, men börjar tycka Sarah Dawn Finers låt är bättre å bättre, bara man slipper titta på henne.
Idag på tv kan man i alla fall kika på Arlanda-Stockholm klockan 20 på 3:an, sen kommer Criminal Minds klockan 21 på 5:an eller om man vill se På liv och död 21.30 på 1:an. Det är bra, då finns det ju lite att välja mellan. Men jag kommer säkert somna på soffan som vanligt. Är jämt såå himla trött när jag kommer från jobbet.
Nä nu har jag inte tid att sitta här längre.

Bye so long!!

Siamesiska tvillingar å jadi jadi

Har haft en jättemysig dag jag å lillan. Vi åkte ju till Nat. Muséet. Fanns väldigt mkt att kolla på. Mest fåglar å kryp å sånt. Men också massa andra roliga djur.
Det jag tycker är mest intressant är dom siamesiska tvillingarna. Kommer ihåg att jag va väldigt fascinerad av dom redan som liten. Leah va helt till sej å tyckte det va jättespännande. Hela tiden sa hon "Mamma!! Mamma!! Döh!! döh!! Mamma!!" för att det fanns massa spännande saker som hon ville visa.

Entrén kostade 40:- å när man betalade det så fick man ett årskort på 5 muséen här i götet. Så då får vi ju ta sjöfartsmuséet en annan dag. Dom andra e nog inte så roliga för lillan.

"Ett par möss kan, teoretiskt, få över 200 avkomlingar på  6 månader, och dessa oräkneliga på 6 månader till."


Siamesiska tvillingar


Det e rätt sjukt egentligen att någon antagligen har sålt sina barn (hur fan man nu kan göra något sådant) till någon som sedan stoppat dessa i en glasburk. Å hur kan man trycka ner två små bebisar i en burk..Jag fattar inte?!

Naturhistoriska Muséet

Idag tänkte jag ta med mej dottern och åka till NM här i göteborg. Det va år å dar sedan jag va där sist. Har nog inte varit där sen jag va liten. Jag å min Pappa hade såna dagar ibland då vi hittade på saker å det va en sån grej som vi kunde göra en sån dag. Jag har för mej att jag tyckte det va rätt spännande att kolla på alla uppstoppade djur å sånt. Så jag hoppas att Leah tycker det ska bli roligt också.

Göteborgs Naurhistoriska Muséum

090310

Nu har jag precis kommit hem från ett jättemysigt-trevligt-roligt kalas hemma hos min gumma Maria.  Där fick jag hembakad tårta å massa annat gott. Leah va helt överlycklig över att vara på kalas. Hon tjatade om det hela vägen dit. Å hon både spelade gitarr å sjöng "Ja må hon leva.." för Maria.
Stannade kvar efter att alla andra hade åkt å kollade på Desperate. Det får man ju inte missa.
Å Leah har varit utan blöja hela tiden. Även på dagis har hon varit utan. Å det har funkat jättebra. Det va bara när dom va ute som fröknarna inte tog på henne någon blöja å då hände det en liten olycka. Men det gör inget. Hon e såå grymt duktig. Mammas stoora flicka.

DarlingFull koncentration
Goda tårtan

Våga vägra päls!!

Jag skulle nog faktiskt aldrig ta på mej en äkta päls. Tycker inte ens att det är speciellt snyggt.

Gör som Pink

GRATTIS HJÄRTAT!!

Idag fyller min älskade söta rara Maria år. Stort Grattis på din dag hjärtat å hoppas du får massa fint. Jag kommer till dej sen. Pöss!!!

Hur gör du?

På lunchen idag träffade jag Frida. Hon kom å hämtade mej på jobbet å så åkte vi till donken. Va egentligen inte jättasugen på det, men det går fort å vi hade inte så lång tid på oss. Jag tog en cb naturell med chilisås å pommes på. Min specialitet. Haha!! Alla tycker jag e knäpp. Men var å en har väl sitt sätt att äta på. Det e riktigt gott i alla fall.

Time for bed

Nu ska jag gå upp å sakta slå igen mina blå. Är såå trött. Vi hörs av imorgon igen. Tjo!

Krambjörn

Tråkigt.

Idag har varit en tråkig dag. Känns alltid så konstigt på måndagar när man har jobbat söndagen innan. Men det blir i alla fall en skön vecka med ledigt ons, lör å sön. Goooott!!
Är i alla fall väldigt trött å ska nog gå å lägga mej tidigt idag. Lägga mej i sängen å kolla på CSI å sen kanske läsa lite i min bok. Va ju jättelängesen jag läste nu. Fastnar alltid framför datorn å då blir det att jag kommer i säng alldeles för sent. Gäsp!


Jag såg det..

..Och jag tyckte det va asroligt. Haha!! Gud va vi skrattade. Jag hade oxå velat vara med å göra alla dessa roliga saker, fått hoppa på dom roliga bollarna å bara flygit åt helskotta. Det såg faktiskt riktigt kul ut. Wipeout var över förväntningarna.



Har varit på..

skrivet innan jag gick up med lillan 21.30 Gäääsp!!!

Nu har jag nyss kommit hem. Va hemma hos syrran å dom. Kalas har det varit. Systersonen fyller år på onsdag så det har vi firat idag. Alltid lika trevligt. Han blev jättefin i jackan vi hade köpt i alla fall å älskade buckygun-pillimojen oxå. Det är ju alltid kul när sånt man köper uppskattas.

skrivet när jag kommit ner igen vid 02.45

Upptäckte just att det visst inte blev några bilder på självaste födelsedagsbarnet. Herregud, hur kan man missa det. E väl förblindad av min dotters skönhet.


ARG                  FÖRVÅNAD             GLAD




 


Mello med kärt besök

Igår va vi ju som sagt på dop, men stressad som jag va när vi va sena så glömde jag kameran hemma. Jag fattar inte hur jag kan glömma kameran. Jaja nu e det redan gjort. Det va himla trevligt dop i alla fall å lille Leon va så duktig så.

På kvällen ringde jag te Maria å sa att hon mer än gärna fick komma hit då F skulle åka hem till en kompis. Hon kom hit vid halv åtta tiden. Alldeles lagom innan det va dags för mello. Tyckte det var kasst. Jag tyckte amy å lilli å sussie skulle gått till finalen. Amy mest för att det är en trallvänlig dänga. Fröken Finer tyckte jag inte alls vara bra. Alla snackar om att den e så grym å med trummorna å allt..Jag hörde det inte. Tycker den e trist. 
Så vem ska ta hem det hela då? Jag vet faktiskt inte. Finns ingen riktig favorit.

Leah hade i alla fall hur kul som helst. Hon stog med sin mikrofon framför tv:n så fort det va nån låt som spelades å sjöng med så gott hon kunde å gjorde lite danssteg å sånt...Hehe, hon e så söt så det e inte klokt.



Nu ska jag dra te jobbet, men e hemma strax efter tre igen då kan jag nog slänga in nån bild från gårdagen. Pöss!


Rastning av hund undanbedes

Herregud, va tänker tanten med. Jag har en tant som bor i samma länga som mej som har en liten söt tant-hund. Den går hon helt obekymrat å rastar precis utanför mitt kökfönster. Han både kissar å bajsar glatt medans vi sitter å t.ex äter. Detta är inte speciellt uppskattat från våran sida kan jag säga. Saken är den att det är liksom våran uppgift att sopa bort löv å skotta bort snö m.m på den gräsplätten som på sätt å vis "tillhör" oss.
Nu är det ju så att tanten har ju bott här sen husen byggdes på 60-talet å har säkert rastat hunden på detta vis sen han kom till familjen. Å så ser hon ju så himla söt ut när hon går där så försiktigt å småler med sin lilla vovvsing så jag kan ju inte med att be henne gå någon annanstans. Men ärligt talat, orkar man inte gå ut å GÅ med sin hund så ska man nog inte ha nån heller.

Visst om det liksom hade varit en allmän gångbana utanför men vi har en liten uteplats där. Till vänster så är det återvändsgränd å dom som går förbi oss kan bara gå till någon av dom två som bor bortom oss i längan. Tanten bor inte där utan närmre gatan. Åååh va irriterad jag blir. Måste göra något åt detta, då vi har en liten 2½-åring som går där å stoppar pinnar å dylikt som hon hittar i munnen.


Morning

Good morning my friends!
Har inte sovit så jättelänge idag. Vaknade av att lillan satt å ropade efter Frida i sin säng, hehe. Cute!! Idag klockan tolv är det dags. Då ska vi till kyrkan. Oh no, inget bröllop. Vi ska på dop. Dop i sej är väl inte så himla roligt, men det är fint å sen så är det ju fika efteråt. Weii!

Shit, klockan e rätt så mycket. Dags att göra sej iordning. Hörs la ikväll då. Pöss!


Härlig dag å härlig kväll, 090306

Ja va ska vi då säga om den här dagen. På lunchen idag åkte vi till ikea. Käkade kotlett med pommes å bea-sås, gött va det. Flera gånger när vi har varit där har jag funderat på att köpa en korg till katterna å en gossig fluffpläd att ligga på. Den saken gjord jag slag i idag. Hade en likadan förr, men slängde den tillslut men ångrade det då katterna egentligen inte har haft någonstans att ligga å mysa. Nu har dom det. Å den va riktigt uppskattad, i alla fall av Chilli.
Chilli myser


Jag hade lovat Leah att hon skulle få bada när jag kom hem från jobbet. I förrgår fick hon nämligen en Poo (teletubbie) av mormor, som jag sa att man kunde ha i badet å sen dess har hon tjötat om att hon ville bada med den. Det fick hon göra. Vi hade även i lite badskum så det va massa bubblor överallt å hon älskade det. Så söt min lilla go-onge.
SötnosLillan badar med pooHand med bubbel


Senare kom min kära Frida hit. Vi kollade på Så ska det låta. Det är ju så himla roligt. Å Peter Settman e verkligen kanon som programledare där. Han e så jävla rolig. Haha, sicka moves den gubben får till ibland när han bara rycks med av musiken. Tycker dock inte det va några toppen-artister med idag. Martin Stenmark å Jill Jonsson e ju i ock för sej väldigt duktiga, men det finns bättre. Undrar vilka som är med nästa vecka.
Så ska det låtaPepparchips å dip


Nu ska jag ta å hoppas i säng. Måste vara någorlunda pigg imorgon då vi ska på dop. Go Natt!!

Nu bär det av

Snart drar jag, jepp då tar jag bilen å drar till b-plan en stund. Syrrans son fyller år nästa vecka å det är kalas nu i helgen så jag tänkte se om jag kunde hitta nått kul. Har redan köpt en grej, men det får allt bli något mer.

Ikväll får jag besök av min frida. Vi ska äta chibba å annat gott till Let's dance va det sagt från början i alla fall. Men jag kom ju på att Så ska det låta har börjat igen ju. Det måååste jag bara se. Så grymt bra underhållning.

Bye bye so long!

Rosa Dalahästar

Häromdagen va jag ju iväg med min mamma å handlade lite. Hittade då ett jättefint tyg som jag köpte. Har funderat på att sy nya gardiner till lillans rum, men inte riktigt hitta något tyg som jag tyckte passar bra. Det blev i alla fall ett gräddvitt tyg med rosa dalahästar på å lite blommor å rankor. Jättefint!!
Igårkväll sydde jag i alla fall till denna tygbiten jag inhandlat å det blev en slät kappa. Då hon har en balkongdörr precis i kant med ett smalt fönster så täckte panellängderna ganska mycket så det inte kom in så mycket ljus. Nu blev det mycket bättre. Lite snett kanske, men väldigt fint. Ska lägga in bild sen. Tjo!

Äntligen!!

Nu har jag suttit å pillat lite i PS å äntligen har jag fått till en rätt läcker bakgrund. Funderar bara lite på om det kanske är för mycket. Jag tycker det ser snyggt ut i alla fall.

Några åsikter?

Så stolt så jag nästan spricker

Har ju varit hemma hela dagen med lillan, då hon va uppe å kräktes i natt. Under dagen har allt varit som vanligt, men precis som i helgen när hon va dålig så va hon lite hård i magen.
När vi e hemma hela dagar så så brukar jag försöka ha henne utan blöja, för nu tycker jag allt att det är dags att sluta. Det har ju då hänt en å anna olycka å så har hon velat ta på blöjan när det väl är dags. Flera ggr har hon suttit på potan eller på toaletten utan att det har kommit nått. Idag har hon varit utan blöja i stort sett hela dagen å det har funkat galant. Jag blir så himla stolt över min lilla sessa så det är inte klokt. Tidigare så har hon kissat på pottan totalt 2 ggr. Å så idag va det precis som hon aldrig gjort annat. Hon sprang å satte sej själv å gjorde det hon skulle utan att jag behövde blanda mej i. Fyra gånger kissade hon å till å med bajsade en gång. Naaaah, snuttis. Så himla duktig. Nu ska vi bara se om det funkar på toaletten också.  


Neej inte igen

Jag blir så himla trött. Va ju hemma i måndags på grund av precis samma sak, nu får jag vara hemma imon igen. Blev inte mycket jobb för min del den här veckan. Såhär va det. För en stund sen så hör jag hur L ropar ifrån övervåningen.
Mamma!! Jag vill kräkas. Hon kan säga så ibland utan att verkligen mena det så jag tog det lugnt men gick ändå upp för att kolla läget. Då sitter hon upp i sin säng å upprepar det hon precis sagt å hostar lite. Hade hennes mamma inte varit så himla trögfattad så kanske man hade sluppit ligga å torka äckligheter på hallgolvet. Lyfte i alla fall in henne på toa så hon fick stå där en stund å hon va såå ledsen. Vill inte kräkas mer lyckades hon få fram stackarn. Mamma lilla pussunge. Såå himla duktig som vaknar å säger till. Naaaahhh!!!

Sötaste älsklingen!

Hmm, började undra

Har ett tag funderat över en av mina växter jag har i fönstret här hemma. Vad som har hänt, varför ser den så ledsen ut. Det va visst mitt lilla bustroll som varit i farten.
Skulle ta undan ett par höga krukor som jag har haft såna där gröna växtbollar i plast i å tänkte att det är bäst jag kikar så inte lillan lagt några av sina leksaker där i som hon brukar. Nejdå, inga leksaker i krukorna, däremot fann jag orsaken till varför min växt sett så ledsen ut. Där i låg nämligen bladen som egentligen ska sitta på min blomma. Undrar vem som lagt dom där?? 

Min ledsna blomma
Min ledsna blomma
Anledningen till min blommas sorg. Hmm
Anledningen till min blommas sorg. Hmm

Detta var ju ett väldigt intressant inlägg känner jag, men jag blev så full i skratt när jag tittade i krukan.

God morgon världen

Idag kom vi upp rätt tidigt trots att vi e lediga..Leah kom väl in till oss vi halv 5 eller nått, men då orkade inte jag gåt upp så jag sov ett par timmar till. F satte på barnkanalen å då va lillan nöjd en stund.
Ska strax sätta på en film till lillsnutt så ska jag gå upp å duscha. Mamma e oxå ledig idag så vi skulle åka en sväng å kika lite. Sen funderar jag på om man kanske skulle åkta till lek å bus-landet oxå. Leah tycker det e så roligt.

Hej så länge.


Gott folk

Nu går jag å lägger mej å tackar för den här dagen. Somnade gott i babys knä här i soffan, men har nu tagit mej kraft för att pallra mej upp för trappan till min goa säng.
Imorgon är jag ledig å det ska bli så skönt. Undrar vad morgondagen för med sej. Alltid för det väl med sej nått.

God natt gott folk, nu drar jag.

Jag som konst

Photofunia

Hittade en lite rolig sida där man kan göra roliga saker med sina bilder i fall man kanske inte är något proffs på t.ex photoshop. Finns inte jättemycket men det är ändå lite kul.

Photofunia

Ikväll så smäller det

Nu drar ännu en säsong av Desperate housewives igång. Vad jag har längtat, å nu vet jag att jag inte har fel för ikväll smäller det verkligen. Jösses, måste ju ladda med massa gott. Eller ah, nyttigt såklart. Har änna gått upp lite i vikt så man kanske inte skulle äta så mycket skräp. Jeansen börjar bli lite svårknäppta. Ajaj, inte för att det skulle skada med ett par kilon, men ett par kilon kan snabbt bli fler. Herregud!! Trodde aldrig den dagen skulle komma då man behöver tänka på vad man stoppar i sej.
Nu ska jag dra mej hemåt. Fast först ska jag såklart åka å hämtamin prinsessa hos hennes farmor. Saknar min lilla godbit.

Vi hörs ikväll.


Kurrrrrrr

Usch, jag sitter här å e så hungrig så jag tror jag dör snart. Har blivit lite knas med luncherna idag så nu blir det jättesent. E nog allt lite sugen på thai idag så det får det bli. Muuuums, å det riktigt vattnas i munnen på mej nu när jag bara väntar på att få rusa iväg. 

Nu va det nog min tur. Yeeeyyy!!! 

Nybäddat

Nu ska jag snart ta å hoppa i säng, å den ser hur mysigt ut som helst. Va iväg på eftermiddagen idag å köpte nya kuddar, stora kuddar. Ska bli så mysigt att få krypa ner. Alltid så himla gott att krypa ner när det är nybäddat.


När vi va iväg så passade jag även på att lämna in min mobiltelefon på fix. Garantin går ut om en vecka typ så nu var det ju dags att ta tag i saker å ting. Grejen e den att det är en knapp som har spruckit på den. Det ä tydligen vanligt på den modellen har jag läst. Han i butiken höll med, till skillnad från den andra killen jag pratade med där för några veckor sedan. Han visste inget om det å om det skulle gå på garantin det va han ju tveksam till. Herregud, om killen va ny på jobbet så kunde han väl bara sagt det. Så verkade det i alla fall.
Glass gör alltid susen!

Det är väl egentligen det som har hänt idag. Annars har jag ju bara varit hemma med lillsnutt. Hon har varit så himla snäll å mysig idag så det e inte klokt. Hon har haft lite problem å varit lite hård i magen stackarn så jag får nog åka till apoteket å köpa lite hjälpmedel. När hon va mindre hade hon ofta problem med hård mage, då fick hon lactylos vilket fungerade jättebra. Sånt får det bli.

Go'natt!!

Det fick bli så

Jag bestämde mej för att stanna hemma med lillan idag. Hon var ju som sagt kräkig igår morse å idag klagade hon på magont å har haft lite problem med maggen, så stog hon i morse å va jättelessen för hon hade ont i rumpan. Då sa hon att hon ville stanna hemma. Å det vet man ju själv hur kul det känns att gå iväg när man inte e riktigt bra, då känns det bäst att vara hemma.
Leah å pappis

090301

Diesel myser i mitt knäJa, va har man då fått gjort en dag som denna. Har varit hemma hela dagen i alla fall. Leah har inte riktigt varit som hon brukar så då vill jag inte hålla på å flänga runt med henne. Hade nog inte gjort nått speciellt i alla fall men alltid skönt att skylla på något. Har bara tagit det allmänt lugnt. Kollat på tv å myst med sessan. Prinsen va mä å mös lite oxå sen skulle han iväg en sväng.

Städat lite har jag gjort oxå. I köket i alla fall. Tagit hand om en del prylar som hamnat på bänken som absolut inte hör hemma där. Sen så har jag tvättat. Blir väldigt mycket tvätt när man har barn. Herrejösses!!

Nu har jag en liten diesel som försöker knö sen ner i mitt knä den gottegrisen. Slår vad om att han kommer ligga i sängen med mej sen å kurra mej till sömns.

Natti natt natt!!






No good

Vaknade vid 4-tiden imorse av att min lilla snutta va ledsen å satt å hulkade i sin säng. Ååh neej! Kommer inrusandes på hennes rum där det stinker. Usch, det är ju så äckligt. Stackars min lilla snuttis. Hade ingen spann i närheten så jag fick springa å hämta pottan som hon satt å höll i så duktigt. Hon e verkligen så duktig mamNya kökslampanmas sessa.
Efter detta å att jag fick bädda rent hennes säng så ville hon inte sova mer. Suck!
Då ville hon ha frukost, visst visst. Klockan var väl halv 5 så självklart ville hon ha frukost. Vi gick ner å hon fick lite yoghurt att äta, jag tog mej en macka å började piggna till jag oxå. Sen fick jag för mej att jag skulle sätta upp nya lampan oxå. Sagt å gjort. Det blev jättebra.
När klockan började närma sej 6 så gick vi å la oss igen.
Det jag inte fattar är hur hon kunde vara så pigg sen. Vid 8-tiden stog hon vid sidan av min säng å lekte med sin ena ballong från mässan å tjötade om födelsedag å pannkakor. Jag vet då ingen som har födelsedag idag, men vi gick i alla fall ner å gjorde pannkakor. Sen somnade hon i mitt knä till Så ska det låta. Å här sitter jag trött som bara den men kan inte somna.
Ska nog gå å hänga lite tvätt.


Va ska man säga.

Bidragen i kvällens Mello va ju typ skit allihop. Funderar på om dom eventuellt har samlat alla dåligaste bidragen i samma omgång så konkurrensen blir mer rättvis. Nä idag va det inte en enda låt som föll mej i smaken. Å jag fattar verkligen inte hur operabruden kunde gå till final..Då tycer jag i så fall Thorleifs skulle haft den andra platsen.

Här hemma hade vi i alla fall mys å gottepåsen åkte fram å Leah stog framför tv'n å dansade som hon har gjort till varje avsnitt. Hon fick med sej två stycken heliumfyllda ballonger hem från mässan idag som har varit med å dansat oxå. Sötnos! 
Jag satte på henne hennes nya kjol förut å det första hon sa va, "Vill dansa mamma, sätt på siken"  Å sen stog hon å dansade som en liten tok. Hon e för go våran lilla.


Nu är de dags för mej att hoppas i säng, e rätt trött faktiskt. Imorgon måste jag tvätta en massa, skulle gjort det idag egentligen men det har inte blivit av. Sen så skulle det vara kul att få upp min lampa oxå. Aja vi får se vad som blir gjort.

Puss alla goa!

RSS 2.0