30 Augusti - Söndag idag och vad händer?

Jag blir så himla matt på det här tråkiga vädret. Det värsta av allt är att nu har vi flera månader av sånt här väder framför oss. Inte alls deprimerande. Hade det varit lite trevligare väder idag så hade vi åkt till Säve å kollat på flyguppvisningen, som förra året men nu blir det inte så. Inte så kul att stå där om det kommer en störtskur, no no.
Nä, så nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.
För tillfället sitter vi å kollar på Den lilla sjöjungfrun, väldigt söt film alltså. Vet inte riktigt hur många gånger jag har sett den men många är det.

Ska nog mysa lite med min goa dotter nu så hörs vi senare.

Är det bara jag som inte kan...

Är det bara jag som inte kan se min statistik?? Har inte kunnat se den sen igår, mycket märkligt. Allt kommer upp utom själv rutan som statistiken visas i. Alltid är det nått.

UPDATE: Nu kan jag se statistiken igen, men allvarligt talat. Då undrar jag vad dom tänkte med när dom ändrar och gör den sämre. Jag tycker att den va bra som den va.

Ikea-shopping

Alltid lika roligt att gå på ikea.
Idag köpte jag ett litet LACK-bord till lillan som hon kan sitta vid å leka här nere i vardagsrummet. Om man ska jämföra så är ju det mkt finare än bordet på barnavdelningen + att det är mkt billigare. Kanon!
Köpte även en RIBBA-ram som jag nu har satt in en egengjord planch i på lillan. Det blev såå bra. Har haft den liggandes i en låda länge å inte riktigt veta vad jag skulle göra med den, men nu så.
En ny lampa blev det också en KNUBBIG, en vit sådan. Den ska stå på tv-bänken då lillan rev den förra (likadan) i golvet så den gick i sisådär tusen bitar bara.
Omgjort fotoIkea Lack bord

Har nog även bestämt vilken tv-bänk vi ska ha. Den e såå fin. Hade egentligen velat ha med glasluckor med tanke på ir-strålen från fjärren å det, men vi struntar nog i det. Antagligen blir det en BESTÅ BURS. Den kommer att göra sej bra till vårat vita högblanka matsalsbord. Mmm!! (fantiserar)

IKEA Bestå Burs


Tapet

Jag vill ha den svarta med vita prickar bakom soffan i vardagsrummet.
Tapet Twilight
Tapeten heter Twilight och kommer från Intrade. Dom har massa snygga tapeter och jag kan tänka mej flera stycken. Frågan är bara vart man ska sätta alla.

Mölar jättar

Detta är nog den tråkigaste kvällen på länge. Allvarligt talat. Ibland är livet sjukt tråkigt. Jag tror att jag behöver ha mej en rejäl utekväll. Japp där har vi problemet. Någon som är sugen? Inte idag då såklart. Men nån annan dag.
T va hände, lämnade du mej i sticket idag, haha!! Nä usch, va jag e uttråkad. Nu e kristallen slut också, vad ska man hitta på då då?
Sitter här å mölar chokladjätten för tillfället, me like. Med mjölk till också, väldigt mumsigt! Och helt otroligt käckt med smart återförslutningsbar påse så dom håller sej spröda å goda lääänge.
Choklad jätten


Kanske man skulle ta å läsa ut sin bok då kanske, eller kolla på Anger management. Blir nog filmen fakiskt.

Ja, den har kommit i vitt

Idag var vi på Ikea på lunchen. Jag fick köpt mej en spegel till hallen. Lite jobbigt att inte ha nån spegel där faktiskt. Enda stället med helkroppsspegel är i hallen på övervåningen. Nja, inte så käckt. Men nu har vi snart en stor fin spegel här nere också. Förut har den bara funnits i svartbrun, ek å björk tror jag. Men nu hade den kommit in i vitt. Ååh va glad jag blev. Har satt skruvdragarn på laddning så när den e klar ska spegeln sättas upp. Weihoo!! Har spanat in en skohylla också som vi nog ska ha. Det kommer att bli så fint, men allt tar sin lilla tid.

Stave spegel Ikea
Spegeln heter Stave och kostar 549:-

God morgon!

Ska precis göra mej iordning. Är väl lite i senaste laget nu, men det va så gott att ligga å dra sej. Idag väntar jobb. Hoppas dagen går fort och att det rullar hela tiden.
Hade änna svårt att bestämma mej för vad jag skulle ha på mej idag. Tycker inte att det finns nått vettigt i mon garderob ändå handlar jag nytt minst en gång i veckan typ. Vart tar allt vägen?? Nån mer som har smma problem eller?
Nä nu måste jag sätta fart. Vi hörs när jag har slutat. Ciao!!

Outfit
Det här hade jag i alla fall på mej igår. Tyckte det va lite trevligt. Tunikan är så himla fin. Köpte den ju på Ullared för 99:-. Igår såg jag den i ett skyltfönster till en affär i stan. Där tog dom 399:-.  Hah!!! Sicket jäkla fynd.

Det blir aldrig som man tänkt sej.

Kom hem från stan senare än jag hade trott från början. Hittade inget speciellt roligt faktiskt. Köpte mej en hylla från Bolagret som jag hade spanat in vid ett annat tillfälle. Sen köpte jag en väldigt söt flaska med thé som bara ska stå som prydnad. Det va allt. Inte ett enda klädesplagg har jag köpt, inte ens till lillan. Känns lite skumt faktiskt. Ikea hanns inte med så det får bli en annan dag.
Har nyss fått slängt i mej lite middag i alla fall. Idag blev det pastafjärilar med köttfärssås. Skulle egentligen gjort köttfärslimpa men det tar lite för lång tid så det får också bli en annan dag. Det är inte ofta det blir som man tänkt sej asså.

Åka buss va tydligen roligtHälsar på mormor på jobbetTvå jättar klampar runt i göteborgs stad


Japansk docka

Denna lilla sötsaken köpte jag igår på EM. Finns både stor och liten, jag har den lilla. Den kostade 39:- och den stora ligger på 69:-. Finns även i gult och orange. Jag tycker i alla fall att dom är väldigt söta. Min står på tavellisten i köket.
Japansk docka

Frissan, Ikea å sen stan

Snart är det dags för mej att hoppa in i duschen en snabbis. Måste duscha innan jag drar till frissan. Lillan ska vara hos moster medans jag klipper mej. Efter frissan funderar jag på om man kanske skulle hinna med en snabbis till IKEA. Är lite sugen på ett påslakan som jag har sett till lillan där. Sen ska jag ha ett vitrinskåp och en skohylla också. Har lite beslutsångest bara gällande skohyllan. Kan inte bestämma mej för om jag ska ha en svart eller vit. Lite olika saker som spelar in där. Vitrinskåpet är nog inte riktigt ett vitrinskåp egentligen, men det spelar ingen roll. Det kommer att passa så bra i vårat vardagsrum i alla fall. Åh va jag vill ha mycket jämt. Börjar bli jobbigt detta.

Började i alla fall dagen med en stabbig frukost så jag gissar att jag håller mej ett par timmar nu. Det behövs om jag ska gå i stan. Ska åka till stan senare tänkte jag å möta mamma en sväng. I stan e man ju inte alltför ofta.
Jaja, har en del att stå i nu så vi hörs sen.

Fukost med stekt ägg, wienerkorv, två mackor å ett glas mjölk till det.

Tisdag, det betyder..

Tisdag, det betyder att jag är ledig imorgon. I alla fall den här veckan. Det ska bli så skönt. Är även ledig hela helgen och det ska bli ännu skönare. Undrar vad man ska hitta på då.
Lönen trillade in på kontot idag å det känns alltid fantastiskt underbart att veta att man e tät för en liten stund. I alla fall tills räkningarna är betalda. Denna månaden fick jag överaskande nog semesterersättningen också vilket jag helt å hållet glömt bort. Tjohoo!! Då kan man lätt glömma dom nästan 3000:- som spenderades när jag va i Ullred förre veckan. Kanon!!
Lillan ligger brevid mej å snuttar på fingrarna å säger att hon är trött. Kanske skulle natta henne snart då. Så blir det till att sysselsätta sej själv på bästa sätt innan det är läggdags för min egen del. Kanske man skulle tvätta golven å städa lite i största allmänhet. Det är iofs rätt städat redan. Hmm!!
På vägen hem från jobbet svängde jag in på coop för att köpa lite kattsand och hittade då även ett gulligt nattlinne till lillan. Har spanat lite efter nattlinne till henne, men alla är för dulliduttiga för min smak. Dunderklumpen, det blir perfekt.

 
Dunderklumpen

Kom nyss

Väntar för tillfället på sambon som säkert klampar in genom dörren vilken sekund som helst. Har varit hos Tessan en sväng å snackat lite tjejsnack. Fniss!! Man blir ju lite trött å flamsig såhär på kvällskvisten måste jag säga. Lillan fick vara hos sin mormor å morfar under tiden. Annars hade hon nog väckt Tessans små. Inte bra!! Nej nej. Imorgon är det jobb igen, sen på onsdag e jag ledig. Yeey! Då ska jag till frissan. Vet inte riktigt vad jag ska göra där men ändå. Ska i alla fall klippa mej, så mycket vet jag. Har ju haft lite funderingar på att bli blond igen. Va ju ett par år sedan nu. Kunde vara lite kul. Jag hade inte tänkt mej att bli helblond, utan lite mera slingad blond. Vi får väl se, blir nog inte av denna gången i alla fall.

Gääsp! Nu e jag trött. Vaknade tidigt imorse å tänkte FRUKT!! Öh what? Sen när jag hade piggnat till lite så kom jag ju på att dom skulle fira lillan på dagis idag. Shit! Det hade jag helt glömt av. Jag skulle ha köpt frukt som hon kunde bjuda på. (Nu för tiden får man nämligen inte bjuda på glass å sånt när man fyller år, vilket iofs är bra på ett sätt) Så upp å hoppa, in i duschen å sen skynda sej för att vara i affären när dom öppnade. Jag hann, det löste sej. Usch, va jag kände mej oseriös när jag hade glömt. Fy skäms! Så typiskt mej också, det gillar inte jag. 

Sov gott alla och ha en underbar natt!!


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN BLOGG????

Någon som kan detta som läser detta inlägget får gärna dela med sej av sin kunskap.


Det va nog visst bara nått vajsing på blogg.se eller nått. Allt va typ upp och ner.
För er som inte kan se min header kan det nog bero på att ni inte har Internet explorer.

Ont i magen

Jag å lillan har varit ute en väng med hennes cykel, oj va hon tycker det är roligt. Hon är jätteduktigt å det går verkligen bra. Men ibland är det väldigt spännande det som händer bakom. INTE så bra att titta bakåt när man cyklar, no no.
Väntar för övrigt på att sambon ska komma hem så vi kan äta lite middag. Det kan ju bli rätt sent när han är inblandad. Jag e svinhungrig nu i alla fall, så jag har ont i magen. Jobbigt!! Men han e på väg å det blir ingen jättekomplicerad mat idag. Tänkte jag ska gå upp å bada lillan så länge, såå Hej på en stund.


Storstädningsdags

Det blir ju rätt stökigt å skitigt när man har så mycket folk hemma. Köket är i stort sätt färdigstädat. Snart ska jag greppa dammsugaren å köra ett svep med den. Behöver nog tvätta golven också då det nog inte va någon som tog av skorna igår. Har tvättat ett par maskiner också, tänkte jag skulle bli av med all smutstvätt inför den kommande veckan.
Är lite sugen på att organisera om lite här hemma också. Får väl se hur långt jag kommer.

Städtant
(Bilden kommer från Googels bildsök)

Helt slut..

Min kropp e helt slut, hela jag e helt slut. Det här har varit en körig dag. Fullt upp från morgon till kväll. Men så roligt. Lite stressigt just när man greja maten och tårtorna bara, men när alla ätit blev det ju lite lugnare. Då kunde man börja umgås å prata med folk. Leah fick massa fina presenter. Massa fina kläder, böcker, leksaker, filmer, cd-skivor, nån spraymålargrej och en av dagens stora favoriter va en laptop med lite bokstavslära, spel å musik. Den va väldigt rolig, även kusinerna gillade den. Tårtorna blev hur goda som helst men inte så avancerade som jag först hade tänkt. Det gick inte riktigt som planerat kan man säga. Haha!! Första blev helt klart finast. Men huvudsaken var ju att dom smakade bra.

Nu ska jag gå upp å natta min lilla skrutt, blir inte helt förvånad om jag själv slocknar. Är så sjukt trött.

(2009-08-22, klockan 22:30)


Ser ut som Leah håller tal.Äter korv&KötbullspättÖppnar presenterTårtorÄter tårtaLeah vid hennes Laughtop

Ny bloggare på blogg.se

Jag har min älskade vän Maria på besök, hon kom hit för att lämna present till lillskrutten. Så snällt av henne. Vi har i alla fall suttit å grejat lite med hennes nya blogg. Har tidigare bloggat på bloggsida, men det va tydligen inte så bra där å hon tjötade jämt om hur bra jag hade det på blogg.se. Hahaha, jo jag vet!! Nu har hon flyttat hit hon också. Å vi har fixat lite med hennes utséende på bloggen å så. Bara slängde ihop nåt lite snabbt tills hon har lärt sej lite mer själv hur det funkar. Det blev riktigt fint, vi har utgått ifån min design. Kika in får ni se.

Marias Blogg


Lillans födelsedag

Igår fyllde våran lilla skrutt hela 3 år. Fattar ni, det är ju helt sjukt. Vart har tiden tagit vägen? Har aldrig varit med om att tiden gått så fort innan det att man fick barn. Bebistiden var över med ett swoosh!! Samtidigt som hon är världens underbaraste, goaste unge som kan slänga ur sej helt underbara saker så har hon ett litet monster som inneboende som kommer fram ibland och då är det ju mindre trevligt. Men det glöms bort så fort denna underbara lilla goa tjej kikar fram igen. I alla fall igår fyllde hon år, så jag å sambon gick upp tidigt och fixade iordning allt. Det blev risifrutti med lite strössel på och ett ljus i på sängen. Vi hade såklart ballonger och serpentiner också för att det skulle bli extra kalasigt.
Först så fick hon några småpaket med kläder, en film Landet för längesedan och ett fiskspel. Ni vet ett sånt där som man hade när man va liten eller som dagis hade med en rund typ sjö med hål i för fiskar som snurrar runt så fiskarna öppnar och stänger munnen. Till detta va det små fiskespön som man skulle fiska upp fiskarna med när dom öppnade munnen. Ett sånt fick hon. Det va ju en klar favorit.
Sen kom sambon inrullandes med själva finalen...en cykel, ooh den gillade hon. En egen cykel, kan ni tänka er. "Har ni söpit en sån till mej? En sån blå?" Ååh sötnos, man vill bara ta tag i hennes goa kinder å pussa henne hårt.
Hon å sambon hade varit ute på en lång sväng i det härliga vädret, så hon fick prova sin nya cykel.

Senare på kvällen när jag slutat jobbet så kom syrran med familj hem till oss på lite tårta. Då fick hon ännu mer presenter. Hon var helt salig över alla fina saker hon fått och somnade gott i sin säng runt tiotiden, till sin nya ljudsaga om den lilla sjöljungfrun. Jag somnade lika gott jag, lite trångt dock i hennes säng.
Leah får frulle på sängenRosa lurvig tröjaTurkos CykelFiskspelKusinerna på besökKalasfika

Någon saknade visst ett ljus på bilden så jag fixade det...Nöjd nu syrran?? Haha!

Hem å fira

Nu ska jag ta å dra mej hemåt från jobbet. Det är släckt å låst å alla kunder har gått hem. Det drog änna på lite lätt sista kvarten. Men nu är det dags. Jag har saknat min lilla docka hela dagen. Det är första gången vi är ifrån varandra på hennes födelsedag. Men jag tror helt säkert att hon har haft en bra dag i alla fall. Innan jag åker hem ska jag svänga in å köpa tårta, för det saknade tydligen lillan imorse. Hehe!! Skriver mer sedan. Puss så länge!

Stor dag imorgon

Imorgon är det skruttans födelsedag, så nu sitter jag här å slår in lite presenter. Den stora presenten har jag nyss monterat. Fick lite hjälp av svägerskan å hennes kille som va förbi här en sväng förut. Ååh va hon kommer att bli glad. Kan knappt bärga mej. Hihi!! Har nog sagt det förut men strunt samma, Jag älskar att ge henne presenter!!

PresentinslagningPresenter

Bara några timmar kvar tills vi ska upp å sjunga för vår lilla going. Hihi!! Ballongerna är blåsta, presenterna inslagna och serpentinerna bara väntar på att det ska bli dags. Sov gott så länge!!

Ny läcker matta å mycket mer från Ullared.

Nu är jag helt slut. Kom hem för inte så längesedan från Ullared. Äntligen fick jag köpt mej den dära mattan som jag spanade in sist. Har inte riktigt kunnat sluta tänka på den, så idag blev den min för 699:- I en vanlig affär kostar den ca 1200-1500:- så det var ett fynd vill jag allt påstå. Köpte även en rätt snygg jacka att ha nu när höstkylan smyger sej på. Lite mer kläder blev det och en del till lillan. Inte så mycket prylar. En lampa till hallen där uppe å lite sånna där nödvändiga saker som man alltid slänger ner i vagnen.

Ikväll blir det till att förbereda presenterna inför lillans födelsedag imorgon. Då blir hon stor, hela 3 år. Min lilla docka.

Silvergrå glansig ryamattaPrylar


2-3 ggr om året

Haj!!
Sitter i soffan med min underbaraste lilla plutt å kollar på en helt sjuk film. Sanningen om rödluvan. Helt störd e den.
Har jobbat idag då, va rätt segt faktiskt. Skönt att vara ledig imorgon. Jag ska lämna lillan lite tidigare då faktiskt. Sen drar vi till Gekås Ullared ett par stycken. Det ska bli roligt. Det brukar bli typ 2-3 turer dit varje år. En på hösten å en på våren oftast. Man hittar ju alltid nått roligt, eller hur? Sist fick jag ju köpt en hel del fina klänningar å toppar å massa annat fint. Får se vad jag hittar för kul imon. Nån som har nått "måste" att tipsa om kanske?

Förresten, idag fick jag nya IKEA-katalog. Yeeeey!!!


Gipsad mage

Hej på er. Kom hem för en liten stund sen. Har varit hos syrran idag å hjälpt henne att gipsa magen. Bebisen dröjer nog inte länge till på sej innan hon vill komma ut. Jösses va söligt. Jo, jag visste väl att det skulle söla men herregud det va gips i stort sett överallt. Det blev i alla fall väldigt bra till slut. Nu ska jag snart köra ansiktskuren och gå å lägga mej.

Gipsad mageGipsad mage

Hej kära ni!

Igår blev det inget bloggande. Hade inte riktigt tid. Så fort jag kom hem från jobbet så fick jag skynda mej att göra mej iordning inför syrrans bonusdotters namnkalas. Vi hade köpte ett halsband från Alessi. Så himla fint. Hon blev jätteglad för det. Först va det väl inte tänkt att det skulle bli nått långvarigt, men folk stannade kvar å fram åkte drinkarna. Sen spelade vi Rappa-Kalja. Det har jag aldrig spelat förut och till en början verkade det ganska trist, men efter en stund när vi fattade mer å mer så blev det jävligt kul och vi garvade en hel del. Haha!! Jag skulle ju upp till jobbet idag så jag tänkte jag skulle gå hem rätt tidigt. Gick väl strax efter ett tror jag. VISST!! Väldigt tidigt, hehe. Det blev inga bilder dena kvällen i alla fall då jag, visserligen hade med mej kameran men glömde batteriet hemma i laddaren. Lite småirriterande sådär. 

Idag har jag ju jobbat då. Dagen gick rätt så fort. Va ju bara 4 timmar så det är ingen big deal. Kom hem till ett tomt hem. Sambon å lillan hade åkt hem till hans föräldrar, så jag började förbereda inför middan. Å så städade jag lite. Ganska skönt att få lite egentid hemma samtidigt som det känns väldigt tomt. Nu ser här ut som ett bombnedslag igen då lillan har slängt ut alla leksakerna på golvet, som tidigare låg så fint i sin låda. Suck!! Det är ett evigt plockande när man har barn alltså. Snart kommer nog mina föräldrar ner, pappa ska hjälpa mej med en grej i köket. Hoppas bara hans huvudvärk går över. 
 

Stök

Funderingar inför kommande barnkalas

Om en vecka så ska vi ha kalas för vår lilla skrutt som fyller tre år. Funderar just på vad man ska bjuda på. Om vi ska ha någon mat eller om det bara blir tårta å andra godsaker. Vi blir ju ändå ett par stycken. Så om vi ska ha mat så får det bli nått lätt. Å så ska ju barnen gilla det såklart. Har lite funderingar på olika saker. Har googlat runt lite å hitta några käcka saker. Ju äldre lillan blir desto mer uppskattar hon ju såklart sina kalas. Sen får man ju inte ta i för mycket för då sitter ribbad kanske lit väl högt inför nästa års kalas. Hmm, inte lätt detta. Hoppas på lite sol också så blir ju allt mycket roligare.


Bilden är från Lillans 2-årskalas förra året. Guuud va hon har växt sedan dess å va blond hon va. Pluttan!!
Kalas


Hur kunde jag missa bloggens 1-årsdag??

Shit va tiden gick fort. Ett helt år har jag suttit nästan varjde dag och skrivit om allt och ingenting här på bloggen. Va sjukt fort tiden gick egentligen. Kan inte riktigt fatta att det gått ett år (och 1 dag) sedan jag skrev mitt första inlägg.
Nu är man helt fast ju. Vissa dagar har jag massor som jag vill få ur mej och andra dagar ingenting. Sånt är ju livet.

Grattis bloggen i efterskott!!!

Kalas tårta presenter
(Bilden hittade jag på google)

Att människor kan vara så jävla äckliga, det får mej spyfärdig.

Jag fattar inte vad det är för fel. Hur kan en vuxen man eller kvinna ens tänka tanken att förgripa sej på små försvarslösa barn. Det finns nog inget i hela världen som gör mej så förbannad på pedofili. Vem fan uppfann det?? Någon måste ju någongång ha kommit på denna dumma jävla sjukdom. En allvarlig sjukdom också. Dessa människor skulle.......äh det finns inte ens ord för det. Uuuusch!! Jag får rysningar i hela kroppen å en stor klump i magen när jag läser sånt här.
I denna artikeln från aftonbladet står det om en man som dömts till 120 års fängelse efter att ha våldtagit små barn och sedan filmat och fotograferat. Han har dessutom fått hjälp av flickvänner att hålla kameran och göra iordning barnen. En flickvän filmades tydligen när hon själv hade sex med sin son, dotter och sin brorsdotter. ALLVARLIGT TALAT!!! Detta är helt sjukt.


Ni får tycka vad ni vill

Jag tycker det är fruktansvärt. Fy faan säger jag bara. Det är så sjukt äckligt, jag blir äcklad av att se men tittar ändå, då jag tycker det är lite intressant. Dom kan ju inte skylla sin fetma på någon annan än sej själva. Hur fan kan man hamna där?? Tänk att en dag ställa sej på vågen (ingen vanlig våg då såklart) å komma till insikt med att man väger nästan ett halvt ton. Shit!! 350 kg väger vissa i programmet som visas på 3:an nu. En sak jag funderar över är varför dom inte har gjort något tidigare?
Dom får stora konstiga bölder å riktig elefanthud typ. Helt hård å svartgråbrun-aktig i tonen. Asså, nä jag fattar verkligen inte. Hela jag är som ett av deras ben typ ju. Jag undrar hur skelettet ser ut där under allt fett. Dom ser ju ut som att dom har runt en meter mellan benen i alla fall. Sjuuukt!!


Så tragiskt, dom har ju inget liv.

Tjaa!!!

Sitter här å känner mej helt utmattad. Va iväg en sväng på 421 med lillan å syrran förut. Köpte lite fina kläder till lillfisen. Sötonge, nu står hon å dansar i soffan här brevid mej till Mini Einsteins. Hon tycker dom är så roliga. Köpte i alla fall ett par jeansleggings en tisha å en fräck väst. Men hon e ju söt i allt min lilla goding.
Hon fick monsterutbrottet allan, när vi va på 421. Herrejösses, folk trodde väl att jag höll på att ha ihjäl henne som hon skrek. Fattar inte vad det är med henne, varför hon blir så hysterisk. Så farligt va det väl inte att hon inte fick leka i leksaksaffären längre. Hon gick loss totalt bland hyllorna på Barnens Hus å hade jättekul. Men när det va dags att åka hem då tyckte hon väl att jag va Djävulen själv. Men nu är hon mammas lilla prinsessa igen. Hon ska strax få lite välling, sen får hon gå å lägga sej. Själv ska jag nog ta å göra mej lite nudlar, det va änna längesen. Oooh va gott!!


Den svarta koftan jag har på bilden köpte jag på GT igår. Den är hur mysig som helst. Fanns i flera fina färger. Me like!


The proposal

Jag å Hanni

Som sagt så va det ju min kära vän Hannahs födelsedag igår och vi var på bio. Hon ville se The Proposal å jag hade sett trailern, den verkade rolig. Det va den, jag lovar. Herrejösses va vi garvade. Hela salongen garvade å några klappade till och med händerna. Den va verkligen helt grym. Sandra Bullock e ju så grymt rolig. Vill se den igen, men väntar tills en kommer ut på dvd.

Sandra Bullock spelar i alla fall Miss Tate som är redaktör på nån slags bokförläggningsfirma eller nått. Värsta snobbiga bitchen som ingen på kontoret tycker om. Hon har sin assistent Andrew som gör allt för henne å då menar jag verkligen ALLT. En dag blir hon inkallad till hennes chefs kontor. Han säger att hon ska bli utvisad ur landet och hon kan inte jobba kvar. Istället ska hennes plats ersättas av en snubbe som hon nyss avskedat. Detta får inte hända. Då tvingar hon sin assistent att gifta sej med henne. Sen går allt bara åt skogen. Haha!! Se den säger jag bara.


Höstnytt och reafynd

Lite till mej och lite till lillanTill lillan och till mejHöstnytt

Detta är en del av det jag fick köpt igår. Inte ett enda par byxor till mej. Skulle vilja ha ett par mörkare jeans nu till hösten, hittade inga igår så jag får leta vidare.

Wohoo, I feel fine!!!

I provrummet på GT

Kom precis hem från en liten shoppingtur. Kände att det va bra längsen jag shoppade nu och jag hade knappt rört pengarna på mitt konto så det va jag allt värd, Eller? Gud, jag kommer inte ens ihåg vad jag har köpt, en del lyckades jag fynda på rean också. Kan det bli bättre? Leah fick också lite grejer. Lite av det får nog bli presenter då hon fyller år nästa vecka. Hihi!! Vi har ju köpt en stor grej till henne också som hon ska få, hihi hon kommer att bli såå glad.
Nu ska jag göra mej iordning lite snabbt, har precis köpt biobiljetter till The Proposal . Ska bjuda min kära Hanna idag då hon fyller år. 27 bast, herrejä*lar. Nu e det INTE långt till 30 asså. Wohoo! Jaja vi hörs sen. Uppdaterar nog å lägger in bilder på mina shoppingfynd senare, måste dra nu. Ciao!!

Först det ena å sen det andra

Det började redan i fredags. Jag å lillan va hemma hos Frida för att öva lite madonnalåtar, innan konserten på lördagen. Vi satt där uppe å lillan va där nere å kollade på Madicken. Plötsligt kommer hon upp för trappan å har smörjat in hela sej med halva Fridas burk Body butter. Hela hon va kladdig. Vi trodde hon kanske hade ätit lite också men enligt henne själv så tog hon bara lite på läpparna. På väg hem i alla fall så hör jag hur hon gnäller till å strax efter det spyr hon ner hela baksätet. Yes!! Gött!! Näää, fy va äckligt. Det stank i hela bilen. Som tur va så va jag alldeles i närheten av mina svärföräldrar så jag åkte dit och dom hjälpte mej att bada av henne å jag fick göra rent bilen. Sen va hon kräkig hela natten i alla fall. Dagen efter ville hon varken äta eller dricka, inte ens en glass gick ner. Senare fick hon i sej lite mat och vi trodde hon var på bättringsvägen, men nej nej. Igår på söndagen hade hon feber. Hela natten har hon legat å babblat med runt 40 grader. Det va som att ha ett värmeelement i sängen.
Så först hade hon någon form av magsjuka å nu feber. Suck!! Jaja, så e det väl nu när dagis har börjat igen.

Lillan, när hon kom på att hon hade varit dum. Hihi!! Sötnos. Kan tänka mej va hon skämdes stackarn. Hon luktade i alla fall väldigt gott.


Nu ska jag ta mej nått att äta. Igår kom jag på att det enda jag hade ätit på hela dagen, var middag runt 20-tiden. Inte så smart kanske.

Sista sommardagen..Kanske

Igår innan det var dags att dra sej in mot stan och Ullevi så åkte vi ut en sväng till havet. Det va första gången i år som jag åkte ut å la mej. Och det var definitivt första gången som jag varit på havet utan barn. Det va så himla lugnt å skönt å jag kunde ligga ner längre än 30 sekunder åt gången. Väldigt avslappnande. Så avslappnande att jag blev seg å va tvungen att lägga mej på soffan en stund innan jag skulle göra mej iordning. Nä, det va grymt kul igår. Tidningarna skriver nått helt annat, men jag anske inte är så kräsen då, vad vet jag.
Idag däremot så har det till och med regnar några stackars droppar, det är inte kallt. Men ändå är det inte roligt med mulet. Passar iofs väldigt bra idag då jag kan få målat färdigt hallen. Jag vet, nej jag har inte fjort det ännu. Men idag så, nu sover lillan också så jag får ju passa på. Hej på er!!

På beachen

MADONNA, Sticky & Sweet 090808

Wow säger jag bara, vilken show. Helt fantastiskt grym va hon. Sången va grym och låtarna va grymma och ett rejält drag i. PAAARTYY!!! Säger jag bara. Kanon!! Det enda tråkiga va publiken på läktaren. Nästan alla, utan vi satt ner större delen av tiden. Booooring! Sånt folk har inte på en konsert att göra. Jag tycker nog allt att man ska leva sej in i det ordentligt. Annars blir det väl ingen upplevelse. Eller? Kan man inte försöka ha lite kul. En i raden bakom oss sa till och med "Kan ni sätta er ner??" Allvarligt talat, vad trodde han? Noo noo.

Hade lätt kunnat gå idag också!!

Vi på Ullevi
Glada och förväntansfulla innan showen drar igång.

Scenen
Scenen.

Madonna rullar in i sin läckra bil
Madonna rullar in på scenen i sin läckra bil.

Hyllning till Michael Jackson
Hyllning till Michael Jackson, det va först då publiken började röra på sej...


...Förutom vi, som va igång hela tiden.

Jag å Frida på G
Grymt kul hade vi i alla fall.

Jävligt mycket folk
Och jävligt mycket folk va det. Synd att det inte va lite mer drag i dom bara. Hon försökte å försökte men torrisarna va ju inte med på det för 5 öre. Varför går man då på en sådan typ av konsert?? Det är för mej en gåta. 

 
Like a prayer

Kommit av mej

Det har jag gjort. Känner varken ork eller lust att sätta mej framför datorn. Har inte ens haft någon tid känns det som, att sätta mej ner å slappa. Kan inte riktigt komma på något bättre jag har gjort heller, men ändå. Igår åkte jag till Tessan efter jobbet. Köpte med mej lite fika å vi satt å mös å så fixade jag hennes naglar. Blev väl rätt bra ända tills hon drog näven i bordskanten å skrapade upp det jag hade målat..Så klumpig e hon..Haha!! Åkte väl hem runt tolv eller vad klockan va. Skulle då gå å lägga mej, men så råkade ett gammalt x komma traskandes så vi tjötade en liten stund. Sen när jag väl gick å la mej så såg jag ju att Prison break började precis så jag fastnade lite vid det. Till slut va klockan typ 2 när jag väl somnade. Va inte så värst jättepigg i morse vill jag inte påstå. Fyy fyfy, gick upp 5 över halv 9. Kan tillägga att jag börjar jobba kvart över 9, lillan ska vara på dagis 9 så det va eld i röven som gällde då kan man säga.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ju riktigt härligt väder ute så det blir la en promenix eller nått. Tjo!!

En vän från förr

Å fy fan va trött jag e. Sambon ringde nyss å väckte mej, då jag råkat somna hos lillan. Ajaj. Jag som hade tänkt måla klart hallen, så den va heelt färdig. Skit också! Får ta det imorgon istället.
Träffade en gammal mycket god vän sedan många år tillbaks idag. Kom på att det nog är lätt över två år sen vi sågs. Helt sjukt va fort tiden går. Kändes inte alls som så lång tid. Förr kunde vi umgås varje dag typ. Va kul vi hade då. Verkligen, alltid också. Kan sakna dom där tiderna. Jag vet inte riktigt vad det var som hände, tråkigt när det blir så. Men han kommer alltid att finnas i mitt hjärta oavsett om han är långt borta eller nära, så det så.
Kom på en rätt så trist sak. Jag tror inte att jag har ett enda foto med mej och honom på. Fasen va trist! Fotogalning som jag är. Men på den tiden (låter som jag är hur gammal som helst) så tog man inte lika mycket kort. Mobilerna hade inga kameror, inga bra i alla fall och digitalkameran va inte riktigt så het som den är idag. Systemkameran ska vi inte ens snacka om, den va typ död då.
Idag så går jag ju nästan ingenstans utan att ta med mej kameran. Finns ju alltid nått kul man kan stöta på.
Lillan på gungan

Nu står min säng däruppe å väntar på mej. Det får inte bli så sent som det blivit dom senaste dagarn, usch!
Natti!!

090803

Jaha, då har man fixat första dagen efter semestern. Kuuul! Nä, inte överdrivet. Lite mer folk nu än innan sommarn och det va ju ett plus. Nu ska jag nog ta å fixa iordning lite middag till mej å prinsen. Kurrar lite i maggen nu faktiskt. Annars så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Hade tänkt att vi skulle måla i hallen men så blir det nog inte. Vi får väl se.

Prison Break idag också, men jag har ju änna halkat av den där serien för längesen. Men ändå är det lite spännande. Aja, vi hörs senare.

Nu är det slut

Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Va iväg en sväng förut å köpte present till lillan som fyller 3 om ett par veckor. Åh hon kommer att bli så himla glad. Va kul det ska bli. Älskar att ge min lilla prinsessa presenter. Å att ha kalas är ju ännu roligare. Jag riktigt längtar. Hon e så himla go. Imorgon är det dags för dagis å jobb igen, suck. Nu börjar verkligheten och nu är det slut på det roliga. Bara ett år kvar tills nästa semester. Hur ska man stå ut. Hösten som är så jäkla tråkig också, inga helger eller nått. Fy fan! Nä nu blir det till att krypa ihop under en filt å deppa sej igenom hösten. Precis så känns det. Men vafan, man får göra nått kul av det istället. Någon som vet något bra att fördriva hösten med???


Våran lilla semestertripp, del 2

Torsdagen va ganska så blåsig så vi blev inte långvariga på stranden. Istället åkte vi en sväng till systemet å handlade lite gott sen till affären å så efter det hem. Jag köpte mej ett par nya fakefoppisar i hallonrött. Härlig färg det. När vi kom tillbaka till huset låg Syrran å Manno å vilade, barnen lekte på övervåningen så jag, Prinsen å lillan gick på lite upptäcktsfärd. Bort över tågbron och ner på en lummig liten väg som såg ut att leda rätt ut i ingenstans. Men längst bort låg en liten gård å bortom den bara stora åkrar. Väldigt fint landskap måste jag säga. Efter vår lilla promenix var det dags att fixa med grillen å så. Efter maten spelade vi "Hur fan visste du det" Haha!! Det är ju en del snusk i detta spel och Melizza å Elliot blev ganska så fnissiga kan man säga. 
Vi skulle egentligen åkt hem idag, men bestämde oss för att stanna en dag till.
Lillan spelar NintendoVäderkvarnGrllenDimma nere i hästhagen

Sista dagen (Fredag) hade vi först tänkt gå på Ölands djurpark, men vi ändrade oss och åkte istället till Kalmar slott. Så himla fint. Där hade vi en heldag, Smilla å Melizza va med på Slottskampen och blev till slut dubbade till prinsessor. Väldigt fint.
Efter slottet gick vi igenom parken som låg intill. På andra sidan parken låg en jätteläcker restaurang, där vi bestämde oss för att gå in å käka. Godaste grillbuffén blev det. Så sjukt gott. Dom hade allt möjligt som man kunde plocka till sej. Så åker vi till Kalmar någon mer gång så ska vi lätt besöka Byttan igen.
Efter middagen åkte vi till huset å packade dom sista grejerna, sen var det dags att säga hejdå!
Kalmar SlottJag spanar in riddarklädernaPrinsenElliot i riddarrustningLeah ska kasta pinnarJag å lillan på borggårdenSysterdottern och systerbonusdottern dubbade till prinsessorJag å LoveSyrran å Manno å bebisen i magen.GupphoppFamiljenUtsikten från restaurangenGoda goda matenKusiner

Våran lilla semestertripp, del 1


I tisdags så packade vi bilen och drog iväg. Resans mål var Rockneby. Det ligger precis vid Kalmar eller om det till och me tillhör Kalmar, jag vet inte riktigt. Vi satte gps:en och den lurade iväg oss in på riktigt små nästintill otrafikerade vägar, men det var mysigt att få se sej lite omkring. Vi stannade bara för två korta kissepauser längs vägen. Resans tid blev väl ca 5-6 timmar. Men till slut var vi äntligen framme. Smilla stog å vinkade in oss vid grinden inte till en jättemysigt tomt med några fruktträd, fina blommor och två röda hus med vita knutar. Solen sken och det va riktigt varmt å gott.
När vi hade boat in oss, så åt vi lite macka och sen åkte vi iväg till en liten strand där barnen kunde ta ett kvällsdopp.
Sen var det det dags för middag och kvällsaktiviteter.
UtedassetJag å syrranHoppelihoppTittar på hästarna Tittar på stjärnorna

På onsdagen när vi vaknat så åt vi lite frukos såklart och efter det gjorde vi oss iordning. När vi va klara tog vi bilen till Öland och köpingsbaden. Guud, vilken härligt strand. Sanden va så mjuk å go å det påminde om sanddynerna i Danmark som jag slängde mej i när jag va liten. Härligt!!
Vattnet var perfekt långgrundt för lillan så hon tog sej årets första dopp. Hon älskade det. Ända till hon råkade göra ett litet dyk å fick ha huvudet under utan för en kort stund, det tyckte hon ju va lite otäckt. Men det va ju såklart ingen fara. Efter stranden väntade middag och sedan va det bara till att slappa i trädgården resten av kvällen. En del frisbee kastades det faktiskt. Det va riktigt kul.
Lillan kommer med frukostFrukostNyvakna innan frukosten.HusetHär inne sov vi.På väg till ÖlandLillan på beachenJag på beachenJag å lillan gör konsterKöpingsbadenFrisbeekastning ut i hästhagen

Många bilder blev det

Sitter och lägger in alla bilder på datorn som jag tog när vi va i Kalmar. Det är visst ett par. Hade både kompaktkameran och systemen med mej. Det tar lite tid, men snart så.

Hemma igen

Det va riktigt gott att sova i sin egna säng måste jag säga. Har inte sovit speciellt bra dom här dagarna. Stenhård säng har jag haft å frusit har jag gjort också. Jag kommer in å berättar mer lite senare, massa bilder kommer det också. Runt 700-800 bilder har jag nog tagit. Men det får bli senare för nu har jag annat för mej. Hej så länge!!!


RSS 2.0