Julafton

En stressig men mycket mysig jul blev det även den här gången. Känns ju helt galet egentligen att hålla på å flänga till olika ställen. Vi gjorde ju som alltid att vi firade med barnens farföräldrar och fastrar m.fl på dagen och på kvällen var vi hos mina föräldrar. Nä, nästa år får det nog bli annat. Frågan är bara vilken lösning som blir bäst för alla.
 
Barnen hade tydligen varit änglar även detta året. Hur mycket julklappar som helst.  :)
 
 
 

Julaftons morgon

Så var dagen här. Dagen med stort D. Dagen som i alla fall min stora tjej har väntat på. Och även denna julaftons-morgon hade vi haft besök och det fanns morgonklappar både till stora och lilla tjejen. L kom in redan vid 5 och berättade att det låg klappar under hennes gran. Det är lycka det!

God jul på er.


Så kom snön.

Samtidigt som vi tog steget in i december månad så kom den första snön. Det blev dags att städa undan hösten och plocka fram vinterkläder och pulkor. Ut i backen med ungarna. Lövely!! Det är ju precis såhär vintern ska vara.
 
(Efterhandsbloggning)

Julfeelar!!

Bra ord eller hur?

Jag håller alltså på och skapar mej lite julfeeling här hemma.
Julskivan går varm i stereon, här luktar nygräddade pepparkakor (doftljus) och julklapparna slås in. Jullfeelingen är så hög så det snart blir dags att plocka ner granen. Mysigt!!


Vinterbröllop!

Så fint, såå otroligt fint. Jag älskar bröllop. Min gudsyster Bella och hennes Stefan gifte sej på trappan till Malins skafferi i 4 minusgrader. Kallt som attan var det men ack så vackra dom var. Prällen var en helskön typ som fattade gitarr och munspel och drog av en truddelutt där på trappen. I like!! Det bjöds på god mat och god tårta. Kvällen avslutades med fest och spritbordet var dukat. Jihaa!! En grymt trevlig kväll och ett stort tack till brudparet för att vi fick vara med och fira deras dag. ♥
 
(Efterhandsbloggning)

RSS 2.0