Tick tack!!

Klockan börjar snart närma sej midnatt, kanske dags att lägga sej då eller. Måste bara blogga lite först.
Idag var vi 2 pers på jobbet, lite få kanske. Borde vara i alla fall 5, men det gick bra ändå. Efter jobbet drog jag till backaplan en sväng. Provade ut ett par träningsskor som jag ska ha på Zumban, har ju haft mina löpardojor innan, men dom kör jag ju med ute nu så det är inte så bra. Hittade ett par as-sköna Reebok, svarta med lite rosa på. På rea också, perfa!! Det här med träning e fan inte gratis alltså. Först ska man ha ett kort, nästan 5000:- sen behöver man ju kläder vilket i stort sett kan kosta hur mycket som helst och skor, samma sak där. Sen ska man gärna ha en väska å lite andra tillbehör också. Ja som sagt, inte gratis.
På tal om träning så var lillan med en dagiskompis och hans mamma, när hon skulle träna idag. Innan dom skulle åka hem så kom en kille fram och sa att han ville att våra småttinga skulle komma på en fotocasting imorgon för ett katalog jobb. Hur kul låter inte det då?!! Vi får väl se om lillan vill åka dit imorgon. Vem vet, vi kanske har en toppmodell i familjen. Haha!! Natti natti!! 

Up up and awaaaayyyyy

Igår hade vi en jättehärlig dag ute på Säve flygfält. Först var vi lite tveksamma till hur vädret skulle hålla sej, men det vart kanon till slut. Solen sken mellan molnen och det blev riktigt varmt och skönt. Efter typ en och en halv timma eller nått så lyckades även Jenny med familj ta sej dit efter att ha snurrat runt och velat omkring utan att fatta nått, haha!! Så goa.
I alla fall, det är ju så jäkla häftigt med flygplan å helikoptrar å grejer. Bara känslan, när ett jas-plan dundrar förbi hur fort som helst och det vibrerar i hela kroppen...så grymt. Weiiiihihihi!! Jag blir helt till mej och hoppar å klappar händerna värre än ungarna på fältet. Jaja, så e det. Syrran e ju likadan, lite charmigt måste jag säga. Haha!!

ItalienareFlyguppvisning


Namnkalas och Tv-spelskväll.

Hej på er!!
Igår var en härlig dag. Lillan och jag var bjudna till Frida m. familj på namnkalas för lilla Ronja. Jag har ju då äran att få vara fadder till detta lilla söta barn. Jag känner på mej att min docka och lilla R kommer att bli såå bra vänner när dom blir stora och hitta på en massa jäkelskap å sånt precis som sina mammor. Lilltjejen fick massa fina saker och det bjöds på tacobuffé och tårta. Dom hade byggt in hela sin altan i ett stort partytält, väldigt käckt. Tyvärr hade jag missat att ladda kamerabatterierna så det blev inte en enda bild. När vi hade tackat för oss så drog jag å lillan vidare till Maria på lite myskväll. Lillan hade världens sockerkick och var högt och lågt hela kvällen. Vi kollade på Dansfeber vilket jag tyckte var sådär faktiskt. Det enda som var bra egentligen var Morgan Alling när han framförde en dans till What a feeling iförd svart lockig peruk och gympadräkt. Haha!! Han gick verkligen in för det. Så rolig. Efter det plockade Maria fram sitt supernintendo, det var en hit. Så kul med alla dessa gamla spel. Mario, donky kong, smurfarna och musse pigg på cirkus. Väldigt roligt.

Idag har vi varit på flygshow i säve, sååå jäkla häftigt va. Men nu är klockan mycket så det får bli ett inlägg om det imorgon istället. Puss och god natt!!

Bilderna har jag snott av Maria


Anorexia?

Lizzie Velasquez


Nej, den här tjejen lider inte av anorexia. Hon har en sjukdom som gör att hon av någon anledning inte kan gå upp i vikt. Det är jag jäkligt tacksam för att jag inte har det så. Det värsta av allt är ju folk som snackar, Åh va smal du är!...Äter du inget? m.m. Det är så jobbigt med folk som tjatar, alla vill inte vara pinnsmala och bara för att man är smal så är man det inte alltid frivilligt. Innan jag blev gravid med dottern och efter det fick formerna som en kvinnas kropp ska ha så var jag smal. Jag var inte alls nöjd. Jag minns att jag åt och åt, Mc Donalds varje dag å massa godis å pizza å sånt grisigt, men inte ett kg tyngre blev jag.  Det var aldrig några byxor som passade och jag hade gjort vad som helst för att få lite mer lår till exempel. Ibland om man hade linne på sej så kunde någon säga "Guud, va smal du är!!". Inte fan går man fram till en tjock person och säger Jösses va fet du är, dags att börja banta snart!! Nä tror inte det va!

Det känns så gött

Vilken härlig morgon. Jag å mamma hade bestämt oss för att springa blå spåret (en motionsslinga här där vi bor) idag, så klockan 8.00 träffades vi hos henne. Perfekt väder för en löprunda skulle jag nog vilja påstå. Regn och sol, sol och regn. Fast i och för sej var det mest regn, men såå härligt och så friskt....förutom på vissa ställen där det luktade nått som jag inte ens vill nämna. Fy fan, så det var bara att hålla andan och kuta på. Vilket bra sätt att börja dagen på. Detta kommer helt klart att upprepas när det går. Kanske redan imorgon, nån som ska med?

inför löprundanUt å springa

Asics gel noosa
Jag har i alla fall lätt de skönaste och snyggaste dojorna.


Ibland måste man vara hemsk

Just nu sitter jag här och känner mej så himla taskig. För andra kvällen i rad har min lilla ögonsten somnat utan sina allra käraste snuttefingrar i munnen. När lillan var ca 6 månader gammal så fick hon för sej att hon inte skulle ha napp längre, utan istället så hittade hennes ena pek och långfinger in i munnen och har sedan dess suttit som fastkilade där i tid och otid. Nu ca 3½ år senare så tyckte vi (jag och sambon) att det var dags att sluta. Jag försökte få henne att inte snutta vid ett par tillfällen och det gick väl sådär. Haha!! Men så tipsade hennes tandläkare om stopp och väx, det funkade ju kanon. Jag vet inte ens om hon fick smakat på det (vilket i alla fall smakar skiiiit), men hon snuttar inte i alla fall. Naaaawh, hon börjar verkligen bli stor nu.

Snuttefisen


Ordspråk

Jag har en sån där käck kalender på jobbet som jag skriver ner massa viktiga saker i. I den står även, varje vecka ett nytt ordspråk. Eller det kanske inte är ordspråk alltid, men ibland och ibland står det fina citat. Denna veckan stog det nått om att man ska unna sej nått onyttigt. Det passade mej alldeles utmärk så jag tog med lile kakor till jobbet och nu har jag slängt i mej en PIZZA till lunch. Det var väl kanske lite väl onyttigt, men det stog ingenting om hur onyttig man skulle vara eller inte. Haha!! Nu ska jag hoppa in i min fina bil och dra till jobbet igen. Tjo!!

Pizza Calzone


Vill ni se en stjärna? Här är två.



Måste ju bara lägga upp detta klippet här på bloggen också såklart. Vad tycker ni om lillans stil. Hon kommer ju lätt att bli nått stort en dag.

4års-kontroll

Igår var jag på 4års-kontroll med lillan. Hon var så himla duktig så. Först ville hon inte ha nån lapp på ögat men när hon fick välja ett klistermärke att ha på så gick det bättre. Att en sån sak egentligen kan vara så hjälpfull. Hon såg jättebra på båda ögonen och gissade rätt på alla bokstäverna som sköterskan pekade på. Sen fick hon rita en människa, sen om det liknade eller ej var inte så viktigt. Figuren på pappret hade i alla fall ett huvud med två armar och två ben, ögon, näsa och mun. Så fint så. Sen så fick hon mäta och väga sej också och både såg väldigt bra ut, hon ligger fint på kurvan. Ah så stolt man kan vara.


Har full fokus på bokstäverna.


No balloon today

Luftballong


Näpp, det blev ingen ballongtur idag. Det hade jag nästan räknat med då det blåste så jäkla mycket. Så det blir till att boka en ny tid och hoppas på att vi har vädergudarna med oss nästa gång. Men som alla vet Den som väntar på nått gott....Väntar alltid för länge!


Herregud vilken helg!

Jag tror nog att jag kanske har varit en bit överstressad den här helgen. Födelsedag, kalas och kalas igen. Hade barnkalas för lillan idag och det vart jättelyckat. Lillan var helnöjd, massa fina presenter fick hon idag igen. Haha!! Ungarna fick korv och köttbullespett med pommes till. En av hennes kompisar kom till mej och sa att hon tyckte maten var jättegod. Gullepluttan!! 
Lillan tyckte i alla fall att det var jättekul att ha ett kalas med bara kompisar och det såg ut som ett bombnedslag när alla gått hem. Hennes rum ska vi inte ens snacka om. Jag tog tag i det och började städa, det slutade med att jag fick huvudvärk och att jag och lillan somnade skavfötters i hennes säng. Gott!!
När jag vaknade till igen efter en stund så plockade jag undan lite och sen la jag mej med en filt i soffan, hela huset var nersläckt och så kollade jag på film. Jag dööör säger jag bara. Har nog aldrig haft såna känslor till en film förut. Haha!! Längtar till den sista och avslutande delen. Kan nån gissa vilken film jag har sett tro?? Jaja, jag låter det vara osagt och hoppar iställer ner i min mjuka och goa säng brevid min älskade fästman. Imorgon ska jag på 4-årskontroll med lillan och sen ska det firas lite på dagis att hon fyllt år, med lite frukt och grejer.
Sen är det bannemej färdigkalasat. 3 kalas!! Helt sjukt.
Hemmagjord hallontårtaFödelsedagsbarnetKalasgästerFavvokusinFikaFiskedammMinstingenLekfarbrorDanni söker ny kärlekMina tjejer


För 4 år sedan föddes världens sötaste lilla tjej, MIN tjej!!

21:e Augusti

Både idag och igår har det varit fullt upp. Igår var en speciell dag, det var nämligen min lilla tjejs födelsedag. Hennes fjärde sådan. Tänk att det redan har gått fyra år sedan våra blickar möttes för första gången och jag för första gången i mitt liv kände en sån kärlek för någon som jag innan trodde var omöjligt. Ja, det är sjukt. Alla föräldrar tjatar hela tiden om att ojoj va tiden går fort och alla föräldrar förstår vad jag menar. Så är det. Vart har dessa fyra år tagit vägen?

Lillan nyfödd



I alla fall så smög vi in till dottern på morgonen och sjöng för fulla halsar såklart och slängde ballonger över henne. Man såg på henne att hon tänkte Äntligen!! Som hon hade väntat på att det skulle bli hennes födelsedag. Hon blev överlyckig för alla presenterna och det fanns några favoriter som fick hänga med hela dagen. Maria kom förbi en sväng med lite presenter, sen åkte jag och lillan till stan och lunchade med hennes mormor. Efter det tog vi spårvagnen (japp spårvagnen) till Universeum. Det var nog bästa besöket någonsin. Det fanns massa personal ute som visade och berättade om dom olika djuren och förklarade massa saker. Så det var lite spännande. Lillan var jättetrött när dagen började närma sej sitt slut satte sej med sitt nya nintendo när vi kom hem.
TårtbitGungaGullungeUniverseumHängbroSötLong legsBergsklättringHuvud på ett fatcute

Idag har det varit kalas. Lillan har haft energikick till tusen efter sin lilla lur förut på förmiddagen. Medans hon sov i bilen på utsidan så städade jag och prinsen och sedan gjorde jag bakelser. Så himla goda. Lillan fick massa fina presenter såklart och var helt överlycklig. Nu sitter hon och spelar Lille katt på sin nya supertuffa gitarr i högblankt cerise. Så jäkla söt. Jag har ju lyckan att ha världens sötaste unge. Haha!!
Over and out!!
kalasBakelselillan och fasterJag å lillan


Onsdag idag

Av någon anledning gillar jag onsdagar, jag vet inte varför men jag tror att jag alltid har gjort det. Mamma har alltid varit ledig på onsdagar och jag har tagit efter så jag är ledig varannan onsdag. Så himla skönt, med en ledig dag mitt i veckan. Det här dagen började vi med att ligga och dra oss lite på morgonen, dock inte för länge som kanske märks. Jag och lillan slängde i oss varsin skål med gröt och sen följde jag henne till dagis. Jag har ju en del att fixa inför den helgens kommande kalas. Lillan fyller 4 på fredag, min stora lilla tjej. Så idag ska det inhandlas presenter tänkte jag. Har redan handlat en del smågrejer, men vi brukar alltid köpa en stor grej också, eller ah inte ordagrant större utan en lite dyrare. Vi har velat lite fram och tillbaka och har nu beslutat oss för vad hon ska få. Förslagen har varit rutchkana, gungställning, studsmatta m.m. Men inget av detta blir det den här gången. Men hon kommer nog att bli überglad i alla fall.

Ikväll blir det Zumba igen. Vajre vecka har jag gått med mamma som gäst och betalat 80:- för ett pass, men idag ska jag bli innehavare av mitt alldeles egna träningskort. Gött!! Detta är stort för mej, haha!!! Så det blir till att köra Zumba hela hösten. Blir nog en del AfroPowerDance också, låter spännande.

Nä nu måste jag rusa.


Vettigt eller inte!?

Idag har det inte hänt mycket vettigt. Jag har jobbat hela dagen såklart. Prinsen ringde och sa att lillan gått med en kompis hem från dagis, så efter att jag slutat jobbet så gick jag dit å hämtade henne. Sen åkte vi till Maxi för att byta ett par skor som jag köpte till henne igår. Jättefina skor för bara 129 spänn. Det är så perfekt för henne att ha på dagis. Felet vara bara att dragkedjan på ena skon hela tiden åkte ner och så kan man ju inte ha det. Köpte ett nagellack också från Depend som jag varit ute efter, såå najs. Målade lite på tipparna bara å det blev väl rätt kul. När vi kom hem så var det dags för rutiner igen, kvällsmat, borsta bissarna och läsa saga. Idag läste vi Pomperipossa, haha den e så rolig. "Hovmarsalken pekade sej på näsan och sa -Paa!!" Det garvar vi alltid åt. Sen var det dags att nana. Jag somnade gott brevid lillan en stund innan jag tog mej kraft att gå ner if´´gen. Nu har jag surfat runt lite på nätet och ska strax krypa ner i sängen jag också. Så natti natti!

Rosa SneakersDepend nagellack turkost

Härlig kväll på packhuskajen

Igår (lördag) drog vi in till stan. Jag, Maria och Lillan. Jag funderade fram och tillbaka om lillan skulle få följa med och bestämde mej tillslut för att hon skulle det. Jag visste ju att hon skulle älska det. När vi kom in så tog vi oss en glass och gick vidare till dansgolvet där nått gött gäng sjöng till arvingarna som spelade. Grymma låtar också bland annat Bad Romance med Gaga. Haha, hela dansgolvet gungade och vi hade svinball. Efter en paus körde Arvingarna igång med lita gött sommargung och körde Eeeeloooiiisss som avslut innan nästa paus. Då halvsov lillan på ett räcke, men vaknade till när det small till och kom massa konfetti ner-regnandes över publiken. I pausen var det daansuppvisning med dansare från Lazars Dansskola, dom var jätteduktiga och vääldigt rörliga. Sen var det änna dags att åka hem. Så jag ringde Prinsen som kom och hämtade oss.
Maria åkte med hem och kollade skräckis. Vi kollade på Case 39 och halva filmen satt vi gömda under en filt, haha!! Vilka fegisar va. 

GöteborgshjuletSwing itPå dansgolvetViArvingarna på packhuskajenDansareGöteborgshjulet by night


Idag blir det grillad ytterfilé med potati...

dsc02492 (MMS)

Idag blir det grillad ytterfilé med potatisgratäng och pepparsås. Väldigt gott ska det bli. Sen kommer maria hit så ska prinsen köra gö oss och Lillan till stada. Kul ska det bli.


Mina tatueringar

Någon efterfrågade ett inlägg om mina tatueringar så här kommer det.

Genom åren har jag lyckats printa in 3 stycken tatueringar på min kropp. Jag gjorde väl min första, jag tror det var 2 veckor innan jag skulle fylla 18. Usch det gjorde ont, men mest var det så jobbigt för att det tog lite längre tid. Vid ett tillfälle blev jag lite dizzy och allt såg ut som att det var gjort av sand. Men det gick över efter ett glas vatten. Efter ca 1½ timma (tror jag) var den klar. Där satt det, mitt namn, en bit ovanför svanken. Hade jag fått bestämma nu såhär i efterhand så hade jag aldrig gjort den. Inte där, inte så. Men jag ser den aldrig så den stör mej inte så mycket.
Tatuering i svanken

Nummer 2 då gjordes nog ett halvår efter min första. Det var en "temporary tattoo" som jag hade googlat fram på nätet. Den skulle egentligen sitta längre ner på vristen, så den rundade fotknölen lite, men tatueraren tyckte inte det var bra så långt ner då man har torrare hud på fötterna så den sattes längre upp. Det låter gräsligt, men det är en fjäril som sitter på en roskvist och den är ganska fin fast rosen kunde man ju hoppat i och för sej. Den här är nog den som gjorde mest ont. Det känns ju liksom som att man rispar i huden med en fiskekrok eller nått, inte speciellt skönt. Det tog väl runt 20 minuter innan den var klar.
Tatuering på vristen

Min 3:e tatuering är min bästa. Jag älskar den och den är så fin. Min dotters namn som sitter på insidan av handleden. Den gjorde jag i december 2008 (har jag för mej) efter mycket funderande över plats och typsnitt. Jag la ner många timmar på letande efter den perfekta stilen och jag är supernöjd med resultatet. Den här tog exakt 7 minuter. Jag har även varit och fyllt i den en gång efter att den här bilden togs då jag inte var riktigt nöjd med linjerna, men nu är den precis som jag ville ha den.
Min tatuering på handleden

Blir det fler tatueringar då?
Ja det blir nog faktiskt så. Dels så kommer det väl fler barn nångång i tiden och då ska dennes namn också få pryda min kropp, sen så är jag sugen på att ha en på foten men vad vet jag inte riktigt ännu.




Jag har fått lockar!!!

Helt sjukt, i morse när jag vaknade så hade jag fått lockar, massa lockar i hela håret. Värsta Hollywoodsvallet. Helt fantastiskt, såå bra så att jag sket i att platta det. Istället krammade jag i lite skum för att dem skulle hålla i sej. Så vad kom då dessa lockar ifrån. Jag som har så tråkigt och platt hår. Jo seddö, knepet var att jag sov med blött hår. Jag hade väl räknat med nån böj här å nått veck där, men inte riktiga lockar. Jag med lockigt hår, tjaa varför inte. Wohoo!!

Lockigt hår



Nu kan man ju fråga sej hur sjuttan det kan bli såhär?!


Vilket pass!!

Jag är helt slut i kroppen nu efter dagens Zumba-pass. Wohoo!! Hon körde verkligen skiter ur oss allihop och svetten bara yrde i salen. Så jä*la gött!! Hon var skitgrym som hade det, men tyvärr vickade hon bara för en annan. Jag måste skaffa mej ett kort nu så jag kan köra eventuellt 2 pass Zumba i veckan. Det hade varit så grymt och jag hade blivit en jäkel på att jucka. Haha!! Jag har spanat in höstens scheman och kan nog lyckas komma iväg på båda zumba-passen och ett dancestep-pass. Ojojoj, va gött! 

Asså, har du inte testat så gör det.


Gött!!

Första dagen på jobbet avklarad efter semestern. Det var inte så illa som jag till en början hade trott. Dagen gick riktigt fort och det var till och med lite roligt att vara tillbaka (LITE sa jag). Efter jobbet fick jag kruxa mej igenom dörren då vi har en gigantisk byggställning utanför ytterdörren så det endast fanns ca 25cm för mej att klämma mej in igenom, men med min lilla slanka figur var ju det såklart inga problem. Värre var det för lillans cykel (hon skulle ju såklart "cykla UTAN stödhjul" (så heter det numera)) den fick vi ta genom köksfönstret. Haha, förbipasserande människor måste ha undrat. Vi tog oss en liten tur lillan och jag. Förbi hemma hos Maria för att låna lite lim till min fladdrande nagel.
Senare på kvällen kom Danni förbi, hon försökte förgäves att få med mej att käka donken. Icke sa nicke, blidde inget med det. Blir mest lite äcklad när jag tänker på donkenkäk. Så jag kokade mej lite noodles medans prinsen och Danni satt å tjocka te sej. Haha!! Sicka svin dom é. Hohoho...Hon fick nog lite ågren där ett tag Danni-Panni. Sen blev det lite läskig film som vanligt och nu blir det bums i säng...Alldeles för sent.

Natti!!!

Bye bye Semester

Sådär ja, nu har 4 veckor av härlig, avkopplande, solig, varm och skön semester lidit mot sitt slut. Fan va fort det är över jämt. Det värsta, som man inte ens orkar tänka på i ett sånt här läge är att det är ca 11 månader, 48 veckor, 336 dagar kvar till nästa års semester. Jag kan inte hjälpa det men jag längtar redan. Undrar hur livet ser ut då. Man är ett år närmre 30 (30!! Plötsligt lät jag jävligt gammal, ehum jag menar såklart 22) lillan närmar sej 5 woa Jösses!! Äh än är det ju ett tag kvar. Så vi ska inte förhasta oss utan leva i nuet.

Hejdå semester, välkommen Jobb, jobb, jobb.....

Sommarbilder


En stor dag!!

Lillan kan cykla utan stödhjul


Igår var en stor minnesvärd dag för min lilla tjej. För första gången cyklade hon utan sina stödhjul. Vi hade pratat om det länge, men hon ville absolut inte ta av dom. Igår när vi tog fram cykeln så tog jag även fram skiftnyckeln och hon blev jätteledsen å sa "-Neeej, jag vill inte ta av doooom!!" Men jag mutade henne (förälder som man är) med en klubba och hon hoppade upp på cykeln och cyklade iväg. Inga konstigheter alls. Jag har nog aldrig sett min lilla flicka vara så stolt förut. Vi cyklade förbi hemma hos moster, sen förbi hos gammelmormor och visade vad hon lärt sej. Hon var ju även tvungen att berätta för alla vi mötte att hon minsann kunde cykla utan stödhjul.


First time ever.

Igår tillbringade jag och lillan kvällen hemma hos syrran. Jag ställde mej och lagade middag (pasta med ost & skinksås). Fantastiskt gott om jag får säga det själv. Efter middagen flyttade vi ut till deras lounge-grupp och satt där å mös lite och spelade alfapet framför brasan. Hur mysigt som helst. Sen kom prinsen och hämtade oss.
Lounge

Idag har vi hållt oss på hemmaplan större delen av dagen, mest på grund av att jag har sån jäkla nackspärr. Det är andra gången på semestern som jag har det för övrigt. (Lite synd om mej då ja.) Fick mej i alla fall ett ryck när jag hittade en bonuscheck från H&M på 100:- som gick ut idag. Jösses!! Där fick jag anledning till att shoppa lite. Så synd, Hmm! Så vi drog i alla fall till b-plan. Köpte såklart lite mer än vad som behövdes för att göra slut på bonuschecken, men det känns rätt bra ändå. 
BokstäverH&M kläderGuldringarArmband H&M

Nu har jag faktiskt kollat på Twilight (first time ever). Kan faktiskt säga att jag förstår hysterin, jag förstår alla som är helt förälskade i Edward. Ojojoj, jag vill också träffa en vampyr och förälska mej. Haha!! Gissar att det nog aldrig kommer att hända. I och för sej så har jag ju redan min man och min prinsessa. Nu ska jag kolla New moon.

Ha en härlig natt nu och dröm söta drömmar, I will.

Update: Jag döööör, I'm in lööööve!!!


Pippi i bur

Häromdagen när jag var på Indiska så köpte jag 2 reavaror till priset av en. Först så hade jag ju plockat till mej min fina lila skål med lock, men så var jag ju tvungen å se ifall jag hittade nått mer. Då hittade jag den här söta fågeln i bur. Den kunde ju lillan få ha på sitt rum, tänkte jag. Åh så sött!! Nu hänger den där å den e så fin så.

Fågel i burFågel i burFågel i bur


Fasad-fix

De senaste dagarna har vi hållt på här hemma med att såga ner brädor, slipa brädor, olja dom och måla dom...Måla måla måla, 3 lager färg blir det totalt. Vi har några brädor på övervåningen som behöver bytas så då bestämde vi att vi lika gärna kan byta allt. Då slipper man ju tänka på det vid ett senare tillfälle. När allt är klart så kommer vi inte behöva bry oss om fasaden de nästkommande 15 åren i alla fall. Väldigt skönt!

Det som är trist med att bo här är att alla måste ha samma kulör på huset, så det blir ju till att måla i samma gamla färg som det var innan, grått. Jag hade kunnat tänka mej nån antracitgrå eller nått i så fall. Tänk så fräscht. Men nu är det som det är. Fint kommer det ju att bli oavsett.

Måla fasaden


Fint i glas

På senare tid har jag blivit mer och mer förälskad i glasskålar, eller porslinsskålar också för den delen. Helst med lock på också. Det är ju extra fint. De senaste i samlingen är 2st stora frukt/glass/salladsskålar. En rosa och en klar. Dessa fick jag när jag fyllde år. =) Min nyaste skål kommer från indiska och jag hittade den häromdagen på rea till och med. En lila med lock. Den är så himla fin. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha alla till, men dom kommer alltid till användning.

Glasskål med lock från indiskaStor Ittala-liknande skål i glas


Picknick

Gud såhär på semestern känner jag att det inte riktigt blir så mycket bloggande, men jag får knappa in lite i efterhand helt enkelt. I söndags så hade vi min kära systerson här på övernattning. Lillan är så himla glad i sina kusiner så hon var överlycklig. Han stannade även kvar ganska länge igår och på dagen tog vi våra cyklar och drog på picknick. Så himla mysigt. Vi köpte med festis, muffins och lite vindruvor å cyklade till en stor gräsplan där vi satt å fikade en stund. Efter det cyklade vi till stallet och hälsade på de få hästar som kommit hem efter sitt sommarbete. Hovslagaren var där och barnen fick med sej varsin hästsko hem. Där fanns en söt liten ponny som blev jätteglad när vi kom å ville klappa lite. Själv är jag lite sådär smårädd för dom större hästarna så vi nöjde oss med den lille. Det går bättre och bättre för lillan på hennes cykel nu och snart är det nog dags att plocka bort stödhjulen, trots att hon trilskas med att ha dom kvar. Vi har satt dom på det högsta och det är sällan dom är i backen. Hon är så stor vår lilla tjej. Om 3 veckor fyller hon 4, pluttenuttan!!
PicknickLoveHästsko

Antichrist - Det vidrigaste jag sett.

Antichrist
Jag å Danni satt och sökte igenom hela internet (kändes det som) igår efter en läskig skräckis. Det va ju svårt för sjuttan. Inte en enda läskis som man inte redan hade sett. Jag gillar filmer där man inte riktigt får se nått, utan det mest händer saker. Materia som flyttar sej utan att någon/något har vidrört det. Sånt som man för en stund kan tro att det är på riktigt. Meeen, det hittade vi ju ingen utan till slut fick vi ta nån bara å det blev Antichrist. Det var nog den mest vidrigaste filmen jag sett. På ett ställe kunde jag inte kolla, för då hade jag nog spytt. Riktigt grisig var den och jävligt (då menar jag jääääävligt) skum. Heeelt sjuka scener, dom har ju inte varit blyga direkt. Det första jag och Danni blev helt paffa över är när man får se i närbild (verkligen close up) hur ett par har sex. 
Vi undrade många gånger va fan det var för film vi hade fått tag på.
Han den dära Von Trier verkar ju kanske inte helt 100, eller?? Hur kan man få en sån idé. Nä fy fan, helt sjukt!!
Antichrist


Nya!!

Fick köpt mej ett par nya sandaler häromdagen. Jag vara bara såå tvungen att ha ett par. Mina andra fina med olika färger på remmarna, har hela sulan spruckit på så jag ska skicka tillbaka dom. Ååh jag vill inte, jag kommer att sakna dom. Finns inte i min storlek längre heller så jag kan väl glömma dom då. I alla fall så är jag riktigt nöjd med dom nya också. Dom är faktiskt mycket bekvämare än dom gamla. Goodie goodie!

Idag skiner solen titt som tätt så det blir nog till att vara ute. Hej på en stund!

Gladiatorsandaler med nitarGladiatorsandaler med nitar


Tjejkväll

God Morgon!!
Igår kväll åkte jag upp till Frida på lite vin å kex å annat gott med ett gäng tjejer som jag gick i skolan med. Ett härligt gäng måste jag säga. Tyvärr blev det inga bilder. Jag hade kameran med mej i väskan, men glömde helt av det. Så kan det gå. Bättre lycka nästa gång. Haha!! Tog bussen hem och var hemma vid halv två ungefär. Då hade jag en jäkla hövvevärk och somnade på soffan. Så kan det gå.

Idag är huvudvärken borta och jag funderar på om man skulle ge sej ut på lite shopping. Det var ju längesen haha!! 

RSS 2.0