Se så fin jag är!!

Mamma har gjort min första tofs. Det ska börjas i tid säger hon.


10 veckor gammal.

Ska man eller ska man inte?

Va hände där liksom?! Man vaknar upp och det är typ 10 minusgrader ute, så idag blev det mössa på även för mej när vi gick till dagis.

Har tagit det ganska så lugnt idag, har kollat en del på om ifall man skulle säga upp hemtelefonen eller om man ska ha kvar den och bara byta abonnemang. Idag betalar vi fasta kostnader på 210:- och ringer för max 100:- Det är ju sjukt. Vi använder knappt hemluren ens. Idag kan man få ett abonnemang som kostar 0:- och bara betala för samtalen, vilka nog är betydligt billigare än vi har idag. På ett sätt känns det som en viss trygghet att ha hemtelefon, men å andra sidan är det totalt onödigt då vi ändå ringer från våra mobiler. Att ha hemtelefon skulle i så fall mest vara för gamlingarnas skull, typ min och sambons mor och farmödrar. Då undrar man ju, är det värt det??

Det är allt färre av mina vänner som har hemtelefon faktiskt och ska jag vara ärlig så känns det lite "old fashion" liksom. Jäjä, jag får nog fundera på saken ett tag till.



Igår var vi ute på lite shopping och det var stora tjejen som behövde nytt. Så lite nya byxor fick det bli. Hon behöver även vanliga kortärmade toppar, men det var visst inte säsong för det riktigt ännu så vi får vänta ett tag till.



Lördagen förresten

I lördags, ja va gjorde jag i lördags. Joo jag och lillan var en sväng på backaplan och köpte present till hennes kompis.
På kvällen tog jag med mej E och åkte hem till Maria. Vi hyrde film och köpte med oss indisk mat som vi tryckte i oss. Riktigt gott, har inte käkat indiskt sen jag var i sthlm sist och det var ju ett par år sedan.
Filmen var väl sådär, vet inte riktigt vad man ska säga om den. Absolut ingen film du måste se i alla fall. Flykten från Bastöy hette den, den va rätt seg till en början men mer spännande mot slutet. Vi såg i alla fall klart hela filmen innan vi till slut somnade där på soffan.


Dags att gå upp!

mms_img-11043689 (MMS)

Ligger för tillfället och drar oss i sängen, men det börjar faktiskt bli dags att gå upp. L ska ju iväg till dagis och det hade ju varit käckt om man kunde få ut nått av den här dagen också. Frågan är bara vad man skulle få ut. Har ju en soffa som ska säljas, kanske man skulle ta tag i det nu såhär efter två månader, oops. God morgon och trevlig måndag i alla fall!!


Stickad present!

Nu såhär på kvällskvisten kom barnens farmor förbi med en liten present som hon hade gjort till E. Såå himla fin, verkligen. Hon är ju helt sjukt duktig och det bästa av allt är att hon tycker det är roligt att göra saker till kidsen. Tack snälla svärmor/farmor för mössan! ♥


Fredagsmys

God afton mina vänner!!

Efter att har varit på banangympan så L fick springa av sej lite så var det dags för en kort men rask promenad hemåt i piskande kyla. Termometern visar inte mindre än -0,8 grader (sitter dock vid fönstret) men det blåser ju en del vilket gör att det blir riktigt kallt så det svider om kinderna nästan. Det gäller minsann att packa på sej ordentligt. E har ju det bra som mestadels ligger nerpackad gott i vagnen och har ingen aning om vad som sker i världen.
När vi äntligen var hemma i alla fall så blev det mys i soffan med film och massa onyttigheter. Precis som en fredag ska vara.

 

 


Gårdagen

Halloj!!
Tänkte jag skulle slänga in lite bilder från gårdagen bara. Vi gjorde väl inget speciellt så. Jag var en stund på Öppna med massa goa mammor å deras söta kids. När jag hämtat L från dagis gick vi hem och åt lite, sen lekte vi med Play Doh. Jag brukar aldrig sitta med å leka men gjorde det nu då E ändå låg å sov. Jag tycker man blir så äcklig om händerna, men det var faktiskt lite kul. L sa att vi skulle göra en saga om en groda som träffade en gubbe och så åt dom glass, haha!! Så det fick det bli.



Kvällen tillbringades med ett grymt svettigt zumbapass, sen hem å sova på soffan. Våran lilla duktiga bebis sov såå gott. 21.40-05.30 var första passet, sen fick hon mat å sov ytterligare ett par timmar. Redig tjej.


Morgonmys!!

mms_img-46696611 (MMS)

God morgon!! Här ligger jag i min säng och myser med min lilla bebis. Det är något speciellt med att vakna bredvid en sån liten varm och go människa som slänger iväg världens leende när hon öppnar ögonen och ser att man är där. Det är så äkta. <3 Stora tjejen ligger i sin säng och tittar på barnprogram och än är det lugnt här hemma. Men snart ska vi gå upp och göra oss iordning, sen blir det en sväng till öppna förskolan och hänga en stund.


~Underbara ting~

Ibland stöter man på såna där bara måste ha-saker, den här ljusbrickan/staken är en sådan. Visst är den helt fantastisk. Det har mest blivit lyktor och stakar för värme och blockljus de senaste åren och jag har nog faktiskt inte en enda stake för vanliga ljus, så det var verkligen på sin plats nu. Jag gissar att här kommer behövas köpas en hel del ljus nu också, turkosa var det jag hade hemma.

Förbaskat mysigt eller hur!

Onsdag!

Hej hopp!!!

Simskolan gick bra som vanligt. E vart lite gnällig så jag slängde fram booben (funkar alltid), sen var hon hur nöjd som helst en stund innan hon somnade. När L hade plaskat klart så åkte vi förbi mammi å hämtade upp henne sen en sväng till b-plan.
Så fick jag ju då till slut köpt min fina fina ljusstake som jag spanade in för ett tag sedan. Helt sjukt vad man kan välja att lägga sina pengar på tycker jag. Men ibland hittar man saker som man bara måååste ha. Ah, ni vet ju säkert själva hur det kan vara ibland.

När vi sen kom hem till slut så var det middagsdags, hemmagjorda hamburgare. Oh sweet lord så gott, med Frisco-bröd....måste vara Frisco. Det blev ett bröd över så undrar om man kanske skulle ta sej en hamburgerlunch imon då. Muuums!! Fy fasen asså, ibland blir det lite för mycket av det goda känner jag. Har precis slängt i mej två skålar chips, en glasstrut och förut slank det till och med ner en liten negerboll, ajajaj. Tur att man skaffat träningskort.



Ute i solen

Igår efter att jag lämnat L på dagis så traskade jag hemåt, hämtade mössa och varma stövlar sen gick jag till Ikea. Det var ju så himla gott väder, kallt, friskt och solen sken. Perfa! E sov i vagnen hela vägen dit, hela besöket och hela vägen hem. När jag började närma mej dagis stötte jag på barnens G.Farmor, hon hade precis bakat så hon följde med och hämtade L på dagis sen gick vi hem till henne på fika.

Sen hämtade vi pulkan och gick till skolgården så L fick åka lite, där stötte vi på hennes kusin så dom åkte lite tillsammans innan det var dags att gå hem igen. Sen blev det bara slappt hemma, så gött. Skulle ju egentligen ha tränat Sh'bam men jag va såå himla seg så jag hoppade det faktiskt. Låg å sov på soffan istället med lillan i famnen, medans pappa å L lekte affär. Haha!!



Nu ska vi strax rusa iväg till simskolan. Skulle egentligen gått ut en sväng, men så går ju tiden så jäkla fort jämt så här sitter vi i soffan och jag har inte ens duschat ännu. Katastrooof, helt enkelt.

Vinter!


När man liksom väl började ta till sej att det blir ingen vinter, det kommer ingen snö, vad händer då?! Jo minsann då kommer snön. Lite blandade känslor hos mej faktiskt. Jag var redo för vår nu, men visst var det lite mysigt med lätt snöstorm. Mest glad blev man ju för stora tjejens skull. Äntligen fick hon använde både pulka och skidor. Själv tycker jag ju mest att det plöstligt blev lite bökigt med all snö. Man fastnar med vagnen och hjulen vill inte svänga dit jag vill och så blir det ju otroligt söligt och blött i hallen. Meeen, det gör ju inte så jättemycket egentligen. Jag har inte bråttom nånstans, jag är ju för sjuttsiken mammaledig.



Idag var jag, syrran och E på Allum en sväng. Man hinner ju inte så mycket på dom stackars 4 timmarna som L är på dagis. Så blev jag sen då jag tappade bort min fina fina sjal (som jag för övrigt älskar) i nån av affärerna vi hade snurrat i så jag fick ränna runt samma väg som vi redan hade gått en gång genom alla affärer nästan och till slut innanför Lindex dörrar hade någon plockat upp min älskade sjal och lagt den uppe på en hög med ihopvikta jeans. Ååh jag blev så glad.

Testade för första gången att handla med Wrapp idag. 50:- på Clas Ohlsson gick till en dvd-film till Lillan. Det kan la alltid va skoj och det funkade huur bra som helst. Utöver det så blev det två plagg till minstingen också, en klänning med uggla på (såklart) och ett par gosiga bubbelgumsrosa velourbyxor. Myyys!!


Idag har vi het thaipanna med ris på menyn...

mms_img287048771 (MMS)

Idag har vi het thaipanna med ris på menyn. Mumsfillibabba!!!


Dessa underbara!!

Är dom inte ljuvliga dessa små ugglemössor?

Jag tycker dom är så fina allihop. Men vilken ska minstingen ha?? Det finns hur många som helst och jag blir alldeles galen av alla dessa söta uggleting jag stöter på.

Baby Pink Owl Hat    Pastel    PICK A SIZEPink Owl Hat   PICK A SIZEOwl Hat Baby Beanie Girl Blue Pink Baby Girl Photo Prop GiftCrochet Baby Hat - Crochet Baby Owl HatHoot hoot Owl Hat for Newborn to 18 monthsGrey & Pink Owl Hat with Feather PoofsSize Newborn Owl Hat with Feather Poofsnewborn upto 1 years Daisy flower Owl Hat made to order  photography prop or great gift.

Handavtryck!

Har varit på öppna en sväng idag igen. Jösses, det är riktigt mysigt där ju och dom som jobbar där är för goa. Idag gjorde vi en syskonavgjutning. Fick aldrig sett den klar bara så klockan blev för mycket, men det blir nog kanonfint. Storfisen hittade en tjej där som hon blev bundis med och dom lekte jättebra tillsammans.

Nu har vi varit hemma och mellanlandat en sväng. Har fått i oss lite mat och ska strax dra vidare upp tillsporthallen så L får leka av sej lite till. Då somnar hon nog gott ikväll.

Varje dag när vi tar in posten här hemma så frågan L om det har kommit post till henne. Idag var inget undantag utan hon frågade som vanligt och jag sa att man får inte post så ofta när man är liten, men överst i högen fanns ett grönt kuvert och på det läste hon SITT namn. Såå lycklig hon blev. Haha!!




Ostmacka och varm choklad med vispgrädde f...

mms_img35400965 (MMS)

Ostmacka och varm choklad med vispgrädde fick bli min kvällsmat efter zumban idag. Mumsigt!! Stora tjejen sover, sambon ska sova snart och då blir det bara jag å mini kvar men vi går nog också å lägger oss. Haha! Så kanske man är lite pigg imorgon. Natti på er!!


Torsdag!

Halloj!!

Sitter i soffan med en lite lätt missnöjd bebis och en större tjej som skumpar lillasyster så gott det går. Hon ska få mat strax igen fisen. Om en stund kommer barnens farmor hit och ska vara barnvakt. Första gången vi har barnvakt till båda, men det ska nog gå bra. Jag ska ju Zuuuumbaaa idag, känner mej egentligen väldigt trött men det blir nog bättre när jag väl kör igång. Undrar om det inte skulle vara lite nya låtar idag.

Annars så har jag tillbringat dagen på öppna förskolan med andra goa mammor och deras bebbos. Så vi var med och sjöng lite på sångstunden och efter det fikades det på jättegoda frallor som dom hade bakat, Mums!! Sen så målade jag E's avtryck, dom blev så fina såå. Men dom får ligga kvar ett tag till.

Nä, nu är det dags att byta om. Tjaaa!! 


Hit och dit

Känns som att vi flängt omkring en del idag.

Dagen började med att jag vaknade av mej själv 06.30 med sprängfyllda boobs a'la Dolly. Där fick jag för att jag skulle testa flaskan på lillan. Tänkte hon kanske skulle bli mer mätt och nöjd om hon fick på flaskan och jodå. Typ 7 timmar sov hon min lilla skrott.
Klockan 9.30 hade vi tid på bvc för standardkoll, alltså vägning och mätning bland annat. 5915 gram visade vågen och hela 60.5 cm lång. Sweet lord va hon växer vår lilla buse.

Direkt efter bvc så drog jag och mina små troll hem till Tina, en helskön morsi (som jag träffade under graviditeten med E) och tillbringade nån timma där tillsammans med ytterligare 3 andra morsis och bara tryckte i mej onyttigheter. Gött!! Lillan var lite blyg till en början, men det släppte sen.

Lite väl sena iväg kanske så var det ju dags att åka till simskolan. När vi väl kom fram halvt ihjälstressade så fick vi veta att vi var 20 minuter tidiga (ooh kors i taket). Det har nog aldrig hänt förut.

När vi väl kom hem igen så var det ju middagsdags. Tacos blev det idag. Det går alltid hem och är ju så himlans gött. Medans pappan i familjen satt och slösurfade lite så tog jag med mej flickorna och gick till mami en snabbis. 

Kvällen avslutas nu i lugn och ro med soffhäng framför tv:n 


Då var man en sväng på jollyroom igen då. ...

mms_img558848343 (MMS)

Då var man en sväng på jollyroom igen då. Jag måste ju räknas som stammis här nu. Fick ett presentkort när vi köpte vagnen till E, så det har jag gjort slut på idag. Lite nödvändigheter blev det. En snuttefilt och en napphållare till E, en flaskborste och en babyspegel till bilen så jag kan hålla ett öga på min lilla bebis i baksätet. Hur bra som helst!


Livet som tvåbarnsmamma



8 veckor har gått och vår lilla bebis växer så det knakar. För varje dag som går så ser vi hur hon utvecklas mer och mer.
Det senaste nu är att hon har börjat skratta ljudligt och pratar med oss ibland när hon är på sitt bästa humör. Hon är faktiskt nästan jämt på bra humör och slänger iväg enorma leenden som lätt kan charma vem som helst. Tänk att vi kunde lyckas så bra med två barn. Det trodde vi inte.
Sen så har hon hittat sina händer också så dom snuttas det på en hel del titt som tätt. Hon är så otroligt go och jag ser många likheter med hennes storasyster när hon var liten. Dom är sjukt lika många gånger, ibland känns det som att man spolat tillbaka tiden 5 år. Dock säger min mamma och min syster att hon är väldigt lik mej som bebis också då blir man ju lite extra lycklig såklart. ♥ 

Livet som tvåbarnsmamma är i alla fall helt fantastiskt. Självklart är det inte bara en dans på rosor. Särskilt inte när man tex ska iväg någonstans och har en tid att passa och minstingen ligger och är förbannad i vagnen för att den står stilla i hallen och stora tjejen gnäller för att nått känns konstigt under alla kläder (eller vad det nu kan vara). Då känns det som att ett par öronproppar hade varit lägligt. 

Men oftast så är det faktiskt himla mysigt. Att se kärleken mellan mina små tjejer är helt enormt. Att E blir så glad och skiner som en sol när storasyster busar med henne och att se lyckan i L när hon ser/klappar/håller/pussar på sin lillasyster. Det gör att mammahjärtat slår ett par extra slag. ♥♥♥
 





Universeum och Utflykt

Då jag inte hunnit med att blogga något under helgen så kommer här en liten summering av min lördag och söndag.

Gårdagen tillbringades tillsammans med syrran och hennes kids på Universeum. Vi hade med lite fika och så och hade allmänt trevligt när vi gick vattnets väg, kollade på hajen Herman och svettades och blev blöta av regn tillsammans med apor, sköldpaddor och annat i regnskogen. Barnen verkade roade i alla fall och det var ju faktiskt hela poängen. Kvällen tillbringades hemma hos oss med pizza och fika och sedan slappande i soffan.




Idag efter ett par timmars latande så bestämde jag å syrran att vi skulle ta med ungarna till skogen på lite utflykt. Så jag gjorde kakao å köpte fralla å så traskade vi. Hade en liten mysig stund på utsiktsberget med fika innan vi gick hem igen. Resten av kvällen har tillbringats hemma bara.

Nu har jag suttit en stund med en skrattande bebis som har pratat å jollrat en massa. Så himla go. Men nu ska även vi tänka på refrängen.


13:e Januari

Ojoj, nu sitter jag i soffan med en gottepåse i knät och mölar. Gött!! Lillan sitter i andra delen med en påse i sitt knä hon också. Haha, Jäkla gottegrisar vi är. Men what the F, det är ju trots allt fredag den 13:e idag.

För övrigt har vi bara varit hemma typ. Var på Banangympan med mina tjejor bara och även syrran var med med sin minsting. Ungarna älskade det, ja inte E då för hon sov bara trots en hel del oväsen. Men det var faktiskt himla bra så det blir nog en sväng dit nästa vecka också så L kan leka av sej lite.




Morrn morrn!

Här sitter ja med ena ongen vid bröstet och den andra springer omkring smått galen, jag vet inte riktigt vad det kan ha varit i den yoghurten. Vi ska strax bege oss iväg till dagis i regnet. Jag är verkligen as-sugen på att gå ut not.
Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med den här dagen. Det är bebisdag på Öppna förskolan, men jag orkar nog inte idag.

Ha det fiint ♥

Igår och idag

Men jösses va dagarna går. Jag hänger inte riktigt med här jue.

För att köra en liten update, så kan vi ju börja med gårdagen då.
Jag lämnade lillan på dagis lite sent som vanligt, typ en timma bara haha och efter det gick jag och min lilla bebis som sov gott i vagnen till öppna förskolan. Det var ju inte helt lätt då vägarna förvandlats till isbana under natten. Till slut kom jag fram i alla fall och fick gjort avgjutningar av lillans händer och fossingar.

Det blev inget Ikea efteråt utan vi gick hem istället. Tog det mest bara lugnt en stund innan det var dags att hämta på dagis igen. Hann knappt hoppa ur bilen innan jag såg L komma gåendes mot mej. Hon hade gjort sej iordning och tagit alla sina saker som skulle med hem. Jag var lite sen som vanligt så hon hade fått vänta en stund på verandan. Så redig tjej man har.
Sen åkte vi i alla fall hem till Frida där vi blev bjudna på middag som hennes kille lagade. Varför är det alltid så gott att äta borta?! Sen satt vi och tjötade lite å så. Minstingen sov ju i stort sett hela tiden.

Sen vart det gasen i botten hem igen där Maria väntade. Lillan skulle åka med henne hem och sova över, som hon tjatat om detta. Haha!!! Hon var så nöjd så min lilla gojting. Så i morse blev det en lugn frukost med en sovande bebis bredvid mej.
När Lillan sen kom hem igen så blev det en liten promenix med vagn å cykel. En sväng hem till mamma och pappa och sen en tur till lekplatsen. När vi kom in tog vi oss en kopp varm choklad med vispgrädde. Hur gott är inte det då?!

Nu tar vi det lite chill jag och sambon och vår lilla bebis i soffan. Stora tjejen har gått och lagt sej. Daggan imorgon ju.

Lite pics nudå ;)


Nu är vi ute och promenixar lite lillan oc...

mms_img-11916585 (MMS)

Nu är vi ute och promenixar lite lillan och jag. Vi har varit på öppna förskolan en sväng och gjort hand och fotavtryck på henne. Det blev så fint såå. Nu ska dom bara torka till sej i en vecka så ska vi dit å måla dom sen. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske gå en sväng till Ikea. Vi får se. Ha det gott i solen nu och se upp (eller ner) så ni inte halkar.


Min lilla rosenknopp

Hade en liten fotosession med minstingen här hemma förut och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med några av bilderna. Jag älskar bodyn hon har på sej.


Så kom den då till slut..

Jag kan tänka mej att alla barn i göteborg och runt omkring är överlyckliga nu när snön äntligen kom. Jag tror dock inte att den är här för att stanna, men det är ju ändå kul för dom små och vissa stora att se den falla och att det blir lite vitt på marken.


Även lilla E har fått känna på sin första snö. Vi var ute i förmiddags på Villa Belparc och fikade med massa andra mammor och deras bebisar och hade allmänt mysigt. Vi var nog ca 10 mammor och alla hade varsin vagn, hehe. I alla fall så blinkade hon sött när det föll små snöflingor i ansiktet på henne. Det kittlades nog lite grann kan jag tänka mej.




Gotte!!

Ojojoj va kass jag är. Tog med mej mina flickor och gick till affären. Skulle ha lite nödvändiga grejer och kommer ut med detta. Inte okej....


...Men jag ljuger om jag säger att jag inte gillar't..Haha!!

Nu sitter jag och minstingen och myser till en film jag redan sett, The Town som är en mycket bra film.
På tal om film så såg vi för övrigt Colombiana igår jag och prinsen, den var riktigt bra. Så vill du se en bra film, se den.


Ciao!!

Helt otroligt!

Här sitter jag i soffan och doften av mitt Bahama breeze-ljus från Yankee candle sprider sej i huset. Då längtar jag till sommaren. Här är lugnt och skönt och det enda som stör tystnaden är knapprandet från tangenterna på datorn och lillan som knorrar till då och då.
Stora tjejen är på utflykt med mormor och morfar och sambon har flytt sin kos.

Jag har sakta men säkert börjat städa undan julen. Alla små tomtar och grejer är inrullade i sitt papper och endast gran och julstjärnor är kvar. Nu blickar vi framåt, snart är det vår. Myys!!


Ute på piren

Idag fick lillan en jättebra idé enligt henne själv. Hela familjen skulle åka ut till havet och fiska aå vi kunde äta lax till middag. Så enkelt var det ju inte riktigt sa jag till henne, men vi kunde ju i alla fall ha lite picknick. Sagt och gjort, jag fixade mackor och varm choklad sedan packade vi in oss i bilen och åkte ut till björlanda.

Vi tog oss längst ut på piren och slog oss ner på vår filt. Hur mysigt som helst. En liten vinterpicknick helt enkelt.


~ Pink Rabbit ~

Men se så söt.
Jag var bara tvungen att ha denna. E har ju ingen spargris så en sparkanin blev hur bra som helst. Jag kan se den framför mej sittandes på en vit hylla bredvid hennes rosa svamplampa sen nångång i framtiden när hon får eget rum.


Nytt till minstingen!!

Det har inte blivit någon direkt shopping nu på mellandagsrean, men två plagg till minstingen har det blivit i alla.
Klänning-bodyn fick hon av mormor. Tack tack!!  


Säg hej till Mamma Mu!

Ååh herregud, haha!!
Idag har jag handmjölkat mej själv, hahaha. Ni hör ju bara hur kul det låter. Jag hade aldrig blivit en bra bondfru. Shit, jag var trött i handen efter knappt fem minuter. Och inte nog med det, så hade jag en unge på ena armen som sög på det andra bröstet. Jösses, det kan ju inte ha sett klokt ut.

Men va gör man inte...Vågar ju inte chansa på att lämna hemmet imorgon utan att det finns någon mat till lillskruttan om hon nu skulle få för sej att bli hungrig på den stackars timman jag är iväg å tränar.


Nu är det dags!!

6 veckor har gått sedan jag låg i en sjukhussäng på mölndals förlossning och knödde ut en unge. NU är jag redo igen. På torsdag är det dags för första zumbapasset på 4 månader. Haha det ska bli kul att se hur det går. Undrar om min kropp är lika redo som jag.

FAN VA KUL DET SKA BLIIII!!!!


God Morgon!

Morgon å morgon...Ja för mej är det det. Har precis ätit lite fukost i lugn och ro. L är uppe och leker på sitt rum och E ligger på soffan och sover, tror i och för sej att hon vaknar vilken sekund som helst då hon ligger å fnyser å knorrar å har sej. Haha, det räckte med att jag skrev det så vaknade hon.

Så nu sitter vi här i köket och myser...och där somnade hon igen, haha. Det är snabba bud här vill jag lova.
Vi ska strax göra oss iordning och åka iväg en sväng. Hörs sen!


Det går undan.

Idag var jag på bvc med min lilla tjej, stora tjejen var i och för sej också med då hon har jullov från dagis den här veckan också.

Hon är en riktig going vår lilla bebis...och inte så liten längre. Hela 5380g visade vågen idag och mästickan visade 57,5 cm alltså en redig bit. Barnläkaren var där och kikade igenom allt som skulle kikas på och allt såg jättebra ut. Det känns lika bra varje gång man får höra vilken fin dotter man har, såklart.

Det går så otroligt fort allting, det känns som att jag kan se henne växa ur min famn, men det dröjer ju ett tag till tack och lov. Däremot så ser man ju hur hon utvecklas dag för dag och lär sej nya saker (om skratta nu är nånting man "lär" sej). Hon kan i alla fall ligga på skötbordet och prata med sina små figurer som hänger där över och skratta ljudligt till dom. Undrar vad som diskuteras där medans mamma byter blöja?!



Efter bvc kom Maria förbi en sväng och nu ikväll har Danni varit här å vi kikade nån rysar-rulle som hon hyrde med sej. Den var helt okej faktiskt, otroligt för att ha varit Dannis val, haha!

Nu sitter lillsessan här bredvid mej och väntar på att vi ska nana så nu blir det till att fräsa ett varv med borsten på bissarna för att sedan hoppa i säng. Så god natt på er och sov så gott.

TvåTusenTolv

Jaha, då har man påbörjat det nya året nu då. 1:a Januari kan väl aldrig vara en rolig dag, kan nog inte minnas en enda 1:a januari som jag har varit pigg eller hittat på något roligt på.

Igår hade vi kul i alla fall. Var hemma hos syster yster och firade. Vi käkade gott och pangade raketer såklart. Sen spårade det väl ur egentligen. Jag satt och ammade och var allmänt seg, men så dök syrrans granne upp och det blev liv i luckan. Haha, sicken go gubbe. Så då blev det en del härliga garvisar och dom blev rundare och rundare under fötterna. Själv var jag ju spik nykter såklart, men jag hade minst lika kul i alla fall, haha.

Barnen gick bananas och sprang fram och tillbaka och Lillan var väl vaken till halv fyra tror jag. Shit, att hon pallade. Dock så hade hon sovit en stund lite tidigare på kvällen, så det gjorde väl sitt.

Idag är vi allmänt sega och det har inte blivit många knop gjorda. Jag hämtade hem Lillan nyss bara och vi stannar väl i soffan i kväll I guess.

God fortsättning på er! 
  
Mina älskade flickor



Förrätt: Nån toast med ingefära och lime-marinerade räkor, avokado och chilisås.


Varmrätt: Smördegsinbakad oxfilé med gorgonzolafyllning och potatisgratäng.


Efterrätt: Ginos med cocosflarn och vaniljglass.


Lillasyster sov så länge det pangade, så fort vi gick in så vaknade hon igen.


Jag och min älskade syster.


Jag och älsklingen.

RSS 2.0