Ovisshet, tack vare den dära askan.

Vulkanutbrott


Tänk vad saker kan ställa till det ibland. Här har man inte varit utanför landet på 5 år och när man väl gör ett tappert försök, då blir det minsann vulkanutbrott. Vad är oddsen liksom???

Det är ju helt otroligt vilket otur man kan ha. Jag hoppas för allt i världen inte att våra flyg blir inställt. Vet inte riktigt hur jag ska berätta för en liten förväntasfull tjej såna fall. Mitt hjärta kommer att brista av den besvikelsen jag kommer att få möta. Usch, det vill jag verkligen inte. Men vi får hålla hoppet uppe och packar i alla fall våra små väskor i hopp om att askan har blåst förbi tills imorgon förmiddag.

Om vi nu kommer iväg så blir det nog väldigt lugnt här i bloggen. Får se om jag kan hitta nått it-café eller nått som jag kan slinka in på för att uppdatera. Det kan nog bli rätt dyrt att blogga från mobilen.

Jaja om vi inte hörs imorgon, så får ni ha det gött. Tja!!

Påfyllning i sommargarderoben

I alla fall för lillans del. Tillsammans med Frida och lilla Ronja så tog oss en sväng till backaplan igår, då jag plötsligt har upptäckt att lillans kläder börjar bli för små. Det går så fort, plötsligt en dag så är bara kläderna för korta. Det är precis som att hon växer flera centimeter över en natt bara.
Våran italienresa fanns ju lite i bakhuvudet också såklart. Måste ju ha lite fina kläder tills dess, eller hur?

Det går i perioder det där med vad man hittar. Vissa perioder hittar jag bara till mej och vissa bara till lillan. Men jag fick i alla fall ett par supermysiga gosebrallor i bubbelgumsrosa och ett par superfina shorts som nog kommer användas flitigt i sommar om bara vädret tillåter.

Shopping, baddräkt, långklänning, shorts
Shopping, linnen, byxor
Shopping, shorts, jeans, mysbyxor

Så fick det bli en ny sparkcykel också. Åh så nöjd hon var.
Rosa/Turkos Sparkcykel


Årets första!

Imorse var det dags för årets första runda. Det blev en löptur i spåret med Frida. Man kände ju att det var (minst) ett halvår sedan jag sist var ute och sprang, men jag tyckte allt att jag pallade rätt bra. Gött som bara den var det i alla fall och vädret hade vi på vår sida. Kanoooon!

skogen



Barn är inga leksaker.

Kollar för tillfället på Uppdrag granskning. Hur fan kan man behandla barn på det viset. Vad är det dom letar efter hos folk som söker dessa tjänster. Att inte låta barnen få komma hem till mamma och pappa där dom antagligen kommer att få det bäst. Hur kan man bolla med en människa fram och tillbaka. Hur tror dom att det ska sluta. Nä fy fan säger jag bara. Jag blir så förbannad och det gör ont i hela hjärtat när jag tänker på att det är vanliga människor, antagligen även dom föräldrar, som hanterar detta så felaktigt. Usch!

Snart kommer man i alla fall förhoppningsvis på bättre tankar, bara klockan bli nio och det blir dags för veckans Grey's. Fast det slutar väl med att jag sitter och bölar till det också som vanligt.

För övrigt så har jag jobbat idag. Hoppade Zumban då jag kände att jag inte hade ork, jag var inte riktigt taggad heller för den delen. Så har bara tatt det lugnt i soffan nu ikväll.
Imon blir det tandläkaren. Usch, ingen favorit direkt.


Kvällsfika!


När jag kom hem från jobbet gjorde jag bara det mest vettiga. Slängde in en tvätt i maskinen, sen hoppade jag i mina skor igen. Lillan hoppade på cykeln och vi gick till Mamma. Där bjöds det på macka och varm choklad med vispgrädde. Den chokladen visste var den satt. Gud så gott!!

Lillan fick spelat lite Wii också innan det var läggdags och dags att gå hem.
Tack mamma för fikat!

Varm choklad med vispgrädde


Trött

Tjoho tjoho!!

Nu blir det strax sängen för min del. Ska upp tidigare imorgon då dom stänger vattnet klockan 08.00. Kanon!!! Måste alltså gå upp typ halv för att slänga i oss frulle och tvätta å borsta bissingar innan klockan slår åtta. Efter det får man inte kissa heller. Kuuul!!! Precis som att jag kan säga till lillan att hon inte får kissa. Njae!! Får bli i trädgården då.

Innan vi lägger oss måste vi tömma i tvättstugan då dom ska ner under huset å greja och ha sej. Hela veckan ska dom hålla på och vi kommer att vara utan vatten mellan 8-17 varje dag. Jippie!! Tur att man jobbar.

Igår kväll var jag och lillan hemma hos Maria och kollade på Eurovision såklart. Jag hade verkligen inte trott att Sverige skulle ligga med i topp 3, botten  10 trodde jag men ack så fel jag hade. Kul i alla fall att sverige kommit upp sej lite nu då kanske. Låten som vann var ju i alla fall katastrof, vad lyssnar folk med egentligen?


För övrigt är det ju nedräkning på hög nivå. Jag och lillan åker till Italien om 9 dagar. Iiiihhhhh!!! Det ska bli så himla kul. Jag längtar efter att äta italiensk mat och glass och ligga på beachen och bara slappa. Gud så härligt det ska bli.

God natt god natt!!

Fredagsmys i stugan. Hemmagjord pizza med ...

mms_img30430930 (MMS)

Fredagsmys i stugan. Hemmagjord pizza med chokladpudding till efterrätt. Smaskens! Nu blir det film.


Vår lediga dag!

Började dagen med frulle..
Pannkaksfrukost

Åkte till backaplan och kollade i affärer...
På Gina tricot

Fyndade min nya favvo-mys-tröja. Halva priset. ME LIKE!!!...
Mys-tröja

...och detta linnet till Lillfis. Cute!
Barnlinne

På kvällen vart det träning, MRL Shit hon körde skiten ur oss totalt. Gött!

Då sitter vi på paprika jag å lillan och f...

fxcam_1305110694 (MMS)

Då sitter vi på paprika jag å lillan och får oss lite mat i maggen. Snart ska vi rusa vidare och kika lite i affärerna. Hade ju räknat med regn idag men visst inte, så förhoppningsvis hinner jag med att ligga i solen en stund också.


Idag grillade vi här på jobbet. Shit va go...

mms_img582351508 (MMS)

Idag grillade vi här på jobbet. Shit va gott! Ytterfilé med potatissallad och tzatziki. Jag dööör, mumma! Duktiga grabbar vi har här som kirrar käk medans tjejerna jobbar. Sen hade vi en snäll och nöjd kund som kom in med hembakat. Inte helt ovälkommet. Nu är jag populärt och det är dags att återgå till arbetet. Tja!!


Bästa filmen på länge.

Ojojoj, vilken bra film vi såg igår jag och Mary.

Water for elephants. Riktigt bra var den. Härliga scener i 30-talsstil och jag bara njöt hela tiden. Sen om det var för att Robert Pattinson spelade huvudrollen eller om det var för att filmen helt enkelt var kanon, det vågar jag inte svara på.

Han är i alla fall såå bra och jäävligt snygg. Reese Witherspoon är inte direkt ful hon heller och dom var verkligen fina ihop. Nej, en riktig mysfilm måste jag säga. Så hemsk, så fin och alldeles alldeles underbar. Längtar redan tills jag ska se den nästa gång. 


water for elephants water for elephants
water for elephants


Sony Ericsson Xperia Arc

Sony ericsson xperia arc

Japp, det var vad som gömde sej i min påse från Elgiganten häromdagen.

En helt grym telefon om jag få säga det själv. Finns inte jättemycket att klaga på faktiskt och om det skulle vara nått så är det batteritiden. Inte så konstigt att det inte håller mer än en dag när man håller på å pillar och testar och hämtar appar å allt möjligt annat som går att göra med en smartphone. Nu förstår jag folk som är trista som bara sitter och knappar på sin lur hela tiden, som har glömt allt vad umgänge heter. Jag förstår!

När jag fick min nya lur var det en helt ny värld som öppnade sej. Otroligt!! Hur har jag kunnat leva utan denna fantastiska apparat.

Jag kan ta oändliga former av fotografier :-D Me like!!
Jag kan ha massa roliga spel (till lillan)
Jag kan göra bankärenden
Jag kan anmäla VAB
Jag kan hitta vägen
Jag kan kolla vädret

M.m m.m Heelt fantastiskt!! Jag är såld.


Lovely!

Idag skiner solen och värmen är på sin plats igen. Lovely!!

Vi ska strax göra oss iordning så ska vi gå ut en sväng. Lillan ska åka inlines. Övning ger färdighet säger dom ju, vi får väl se. Oavsett vad så är det ju skönt att komma ut i solen.

Ikväll blir det bio med min bästa Maria, sweeeeet!!! Jag kommer att dregla...Haha!!!



Har precis kokat mej lite noodles. Så nu s...

mms_img713536746 (MMS)

Har precis kokat mej lite noodles. Så nu sitter jag här å käkar och spanar efter nån bra film. Ska till Hannah ikväll och kolla film och tjöta tjejsnack. Det blir nog trevligt. So have a good night. Tja!!


Igår blev det minsann nyttig kvällsmat. In...

mms_img117057671 (MMS)

Igår blev det minsann nyttig kvällsmat. Inte helt likt mej om man säger så, men så gott det var. Istället för nudlar så blev det en helnyttig tallrik, med lite gott och blandat. Sånt får det bli oftare.


Men smarrigt!!!

Nämen tjaa!!

Här sitter jag å kollar på biggan. Gick hem från jobbet tidigare idag för jag blev så kass efter lunch, men nu mår jag bättre igen. Thank god.


Idag rörde jag ihop en snabbmiddag av gårdagens tacos-rester. Det var en ren chansning, men shit asså det blev ju riktigt smarrigt

Fullkornspasta
Taco-köttfärs
Tex-mex-ost
Paprika
Gurka
Taco-sås

..var allt som behövdes å så blanda blanda blanda. Hujedamej!! Det blir samma te lunch imon.



RSS 2.0