Sabo

Häromdagen hade min kära kollega på jobbet med sej en liten present till mej. En söt liten påse innehållandes två par Sabo-örhängen, ett par svart och ett par vita. Så himla fina! =) Tack goa du.

Thomas SaboThomas Sabo


Ut i vida världen

Ska man resa så kan det ju vara bra att ha ett pass. Jag rotade fram mitt häromdagen för att ganska snart inse att det gick ut i januari i år. Typiskt asså! Lillan behövde ju också pass, så vi packade in oss i bilen och drog till stan. Först skulle man hitta parkering och det var ju lättare sagt än gjort. Vi ställde oss vid gamla Ullevi, trodde inte inte riktigt att det var så långt som det var. Tack å lov har vi ju kanonväder i den här stan idag så det var bara skönt med en liten promme.
Ungefär 2-2½ timma efter att vi först kom dit så var vi redo att gå därifrån. Lillan som först gallskrikit när vi lämnade bilen att hon absolut inte skulle ta nått kort, var hur duktig som helst och ställde upp sej fint framför kameran. Det blev såå fint. Bilden på mej är ju en annan historia. Haha!! Tur det inte är nått man använder så ofta.

När vi var klara gick vi bort mot nordstan och kollade lite i affärer, men hittade inget kul så vi tog oss en donk och åkte hem istället. Nu är jag astrött och funderar på om jag verkligen orkar gå på MRL'en idag. Neee, jag går å lägger mej en stund.

 


I väntan på att det ska bli vår tur på pas...

dsc03877 (MMS)

I väntan på att det ska bli vår tur på passcentralen så sitter vi och tar en fika på stampens café. För övrigt så var det nummer 76 när vi gick och vi fick 201. Fy fan! Som tur var så hittade jag en lapp som hade nummer 162 så den tog jag. Haha! Vi får väl se när vi kommer här ifrån.


Första gången

Första gången är ju alltid lite knepig, egentligen oavsett vad det handlar om.

Igår var det ju så sjukt gött väder ute så jag tog med lilla ut på en liten promenad. Vi tog med inlines och skydd i en påse, så gick vi till skolgården. Där var nästan vindstilla och jätteskönt. Först gungades och grävdes det lite, sen skulle hon testa inlinesen som hon fick i julklapp. Det har ju inte riktigt varit väder för det innan.
Efter att hon fått traska runt med dom lite i sanden och hittat balansen bättre så åkte vi lite försiktigt på asfalten också. Hon tyckte det var jätteroligt. Visst blev hon lite förbannad ibland, men det hör väl till eller.




När vi hade tröttnat så gick vi hem till mamma å pappa som stog å ropade på altanen. Där blev det lite spontan-fika och lillan testade isen på poolen. Först vågade hon inte riktigt, men efter att morfar stått på den så vågade hon också.

Resa bokad!!

Aah, det känns helt ofattbart. Jag ska åka utomlands, äntligen!!! Har inte varit utanför detta land sedan lillan låg i magen och jag å syrran med ungar drog till Thailand -06. Fatta!!! Det är bannemej exakt 5 år sedan. Shit va tiden går.
25:e Maj drar jag, lillan och min pappi till ITALY... Måste ner å reka lite innan vi drar ner på semester i Juli, jag och familjen. Kolla bussförbindelserna, restauranger, affärer och stranden och lite sånt. Haha!!

Vet inte ens om jag berättat det, men i vintras så köpte Mammi å Pappi lägenhet nere i Italien så det är dit vi ska. Det ska bli såå himla härligt.



Ser ni Papsen uppe på ballen eller??


Jag blev så glad

Igår när jag stog i min egna lilla värld i zumbasalen och väntade på att passet skulle köra igång så kom en tjej fram till mej och sa att hon skulle presentera sej. Min första tanke vara att detta var en av instruktörerna (vilket jag ju egentligen visste att hon inte var). Nä minsann, hon sa att hon var en av mina läsare. Det gjorde mej så himla glad att hon kom fram och hälsade. Jag gillar folk som vågar.

 

Här står vi nu jag å mamma och väntar på a...

dsc03850 (MMS)

Här står vi nu jag å mamma och väntar på att dagens zumbapass med dom absolut bästa ska dra igång. Så taggad som vanligt. Nu kör vi!


How will it be?

Men guuuuud!!!! Fan vad jag älskar TV, framför allt när det visas något så bra som Grey's Anatomy. Det är helt galet hur bra en tv-serie kan vara. Vad händer? Är hon med barn...med Mark?? Harrejä*lar!! Nu längtar jag till nästa veckas avsnitt. Kommer Torres att ta tillbaka Arizona eller ska hon skaffa familj med Mark?

Personligen så tycker jag ju att hon ska ta tillbaka Arizona på ett sätt, så kan dom uppfostra barnet tillsammans och även ha Sloan med på ett hörn. Eller, jag vet inte. Spännande!!!


Sweet dreams

Hej på er!
Just nu är jag så himla trött. Har halvlegat i soffan här och kollat på Biggan. Skicka hem den dära Katerina nu va. Fan va hon är jobbig, vad är hennes problem egentligen? Varför hoppar hon på Vanessa hela tiden. Sjukt elak människa det där...och kristen, va? Inte för att jag vet hur man är när man är kristen, men inte fan är man väl som hon?

Har jobbat hela dagen idag och sedan bara tillbringat kvällen hemma och myst innan lillan skulle sussa och sambon åkte iväg. Ska alldeles strax hänga upp lite tvätt, sen slänga mej in i duschen för att sedan gå å lägga mej nyduschad och go.

Jag hoppas verkligen att 2011 är mitt år. Det känns som att den här våren kan bli hur härlig som helst i alla fall, om den bara vill.
Vi börjar med spa i April, Jag, mamma, syster och mormor. Det ska blir helt underbart härligt. Så det ser vi fram emot.

Detta blev ju ett lite osammanhängande inlägg, men vad gör det. Här är det jag som bestämmer, så jäkla gött. Ha en härligt natt nu alla.

Chokladsås!

Hittade den här spännande godsaken i affären idag som jag bara var tvungen att testa.
Chokladsås som stelnar när det kommer på glassen. Det verkade ju hur gott som helst. Fanns även med lakrits-smak, men choklad passade min smak bättre.

Tyvärr så var den inte så chokladig som jag ville ha den. Det skulle ha varit mörkare choklad så hade det varit extra mumsigt. Men gott var det allt och det funkade. Värt att testa i alla fall.

O'hoj Hard toppingO'hoj Hard topping


Tårarna rullar ner för mina kinder och jag...

dsc03845 (MMS)

Tårarna rullar ner för mina kinder och jag sitter med fjärilar i magen när jag läser den sista boken av fyra. HerreJösses! Vad gör jag sen när den är slut?


Vi är helt störda! Fy fan va vi garva jag ...

dsc03830 (MMS)

Vi är helt störda! Fy fan va vi garva jag å kärstin när vi fick tag i en mac-dator som hade massa roliga finesser. Folk undrade nog om vi verkligen var helt friska.


Fint på bordet

Åkte in en sväng på IKEA igår efter jobbet och kom ut med de här två fina ljusstakarna. Oj va nöjd jag är. Dom är så fina och jag kan inte låta bli att sitta och titta på dom lite nöjt.


Go kväll!!

Åkte och handlade direkt efter jobbet idag. Roffade åt mej det jag kunde komma på att vi behhövde och sen gasade jag hemåt. Vill ju hinna till Så ska det låta som hade säsongspremiär idag. Kirrade lite tacos som vi tryckte i oss framför tv:n. Som tur var hade lillan somnat annars hade hon undrat varför vi fick sitta i soffan och äta middag.

Skulle egentligen åkt in till stan idag och vart med och firat Jenny på Barsidan, men jag är så sjukt jäkla seg. Orkar inte alls hitta på nått. Jag som skulle haft min söta klänning å allt.

Jag och prinsen zappade igenom kanalerna och hittade en bra film, Änglavakt hette den. Ojoj, så fick man lipat lite idag igen. Jag älskar lipfilmer. Prinsen har ingen förståelse alls och tycker mest att jag är löjlig. Han har väl tröttnat med åren, Tråkmåns.


Nu ska jag krypa till kojs då det vanskas jobb imorgon. Vill inte påstå att jag är jättetaggad, men va ska man göra då.

För övrigt så måste jag bara visa lillans mästerverk Kinesiska muren, som hon gjort på dagis. Aaah man blir så stolt. Hon berättade för mej hur man kan se denna skapelse från rymden och att människor kan gå där uppe och så. Gulle!!


Först så har hon ritat Kinesiska muren och så har hon byggt en av klossar med små människor och djur som går på den.


Kvällsinlägg!

Var ju och snurrade ett par timmar på Allum idag. Nästa gång ska jag bara tänka på mej själv och inte ens gå i närheten av affärer som har barnkläder. Alltså, lillan fick mest idag också.
Jag fick så vackert nöja mej med ett par träningsbyxor. Jag provade massor med andra plagg, men nää asså. Inget som föll mej i smaken. Så nu lägger jag ner för den här månaden.

Vi hade ju i alla fall en kanon dag, men härligt väder och allt. Tyckte dock att det blåste alldeles för jä*la mycket. Brrr!!!
Nu ska spola av kroppen lite och sen nana kudden ;-)


Nu sitter vi och fikar lite jag och Lillan...

dsc03814 (MMS)

Nu sitter vi och fikar lite jag och Lillan. Nån jättegod bulle fick vi tag på. Snart ska vi kila vidare till dom andra butikerna. Härligt!


Ledig idag!!

God morgon!!

Asså jag e så trött va. Lillan har de senaste dagarna fått för sej att hon ska vara morgonpigg och vaknar runt 6-tiden då hon kör igång med disco inne på sitt rum. Samma sak var det idag, men jag tvingade henne att låta mej sova bara en liten stund till :)
När klockan närmade sej 07.30 (då min klocka i vanliga fall brukar ringa) så skriker hon. "MAMMA!! Ta fram kläder, det är klädracet. Skynda dej!" Jaja, tror ni jag hade något val? Nope, det var bara att plocka fram nått att hoppa i snabbt. Hon hade ju klätt sej själv för längesen. Uusch, jag är verkligen inte skapt för att gå upp så tidigt. Särskilt inte när jag gick och la mej vid halv två eller nått.
Tillbringade kvällen hos min workerpal, kollade på DHW och Biggan såklart. Och lite imellan där så rev vi tapeter i hennes kök. Hon har fått för sej att jag ska kakla där nämligen. Vi får väl se när det blir av.

Idag skiner solen och det ser allmänt vårigt och trevligt ut utanför fönstret, så jag tänkte att jag och lillan skulle göra oss iordning och traska ut på promme först och lite senare blir det förhoppningsvis några timmar över till shopping :)


Haha, och jag tycker att våran kyl är tom :)



Plocka stygnen!

God morgon!
Jag sitter i skrivande stund och häver i mej en skål med flingor, hallonkräm och mjölk. Extremt gott faktiskt. Det var lillan som kom på idéen en dag. Kände att jag var tvungen att stoppa i mej nått lätt innan jag åker till jobbet.

Sen ska jag till vårdcentralen precis efter att jag lämnat lillan på dagis. Idag ska nämligen stygnen plockas. Ajaj!! Jag är allt lite nervös inför det. Undrar om det gör ont? Jag har aldrig sytt förut så jag har ingen aning. 

Dags att göra sej iordning nu då. Hörs la i eftermidda! 

13:e Mars

Har precis gjort mej en skål med stekta nudlar som jag kryddade med grön curry, riktigt mumsigt blev det. Lillan är hemma hos en kompis och leker och prinsen sitter vid tv'n och kollar nått program. Jag försökte smyga mej på lite försiktigt nyss, men det hade man ju inget för. "Scchhhh" fick jag tillbaka. 
Så då tänkte jag fylla på med lite bränsle medans jag surfar runt lite. Sen ska jag ta tag i tvätten. Ouff, det e inte lite tvätt heller. Varför gör jag alltid så? Så jäkla dumt att samla på sej en massa.

Imorgon är det dags att gå till jobbet igen, första gången på en vecka. Tänk en hel jävla vecka har jag varit sjuk och lillan också, det är inte likt nån av oss. Känner mej fortfarande inte helt okej asså, men va ska man göra. Jag måste ju jobba. Börjar bli tråkigt att gå hemma också.



En bild på lillan när vi var ute i solen för en vecka sen.


Baajhooles

Haha, rubriken kändes bra till en början men nu ser jag ju att det inte ser så bra ut. Haha!!

Nu efter att ha haft feber, med hosta och snuva i en vecka så kommer nästa grej, bihåleinflammation. Fy faan! Jag orkar inte mer nu, jag vill bara bli frisk och komma tillbaka till mitt liv. Jag känner mej så jäkla äcklig. Har inte tvättat håret sen i måndags så det ser ut som jag doppat det i smält smör. Skitmysigt eller hur? Anledningen till att jag inte kunnat göra det är för att jag ju inte får duscha på mina stygn och då måste jag stå med huvudet uppochner å vem fan orkar det när man har hög feber och nästäppa, Nej tack! Då får man hellre vara en skitgris tycker jag.

Usch, nä jag är verkligen less på detta nu och vill bara bli frisk igen.


"Hollywood tonight"

Surfade runt på Aftonbladet och kom över det här klippet på Michael Jacksons "nya" låt + video.
Är det bara jag, eller är det fler som tycker att det inte låter som Michael? Videon känns inte riktigt typiskt honom heller av det jag sett tidigare, men allt blir ju så löjligt när han själv inte är med, kanske är därför.

Låten, njae jag vet inte. Känns inte riktigt som den har någon själ, vilket kanske inte är så konstigt i och för sej.


Tips från sjukstugan

Förlåt för kass uppdatering här i bloggen, men det har inte funnits direkt mycket att berätta om. Jag har mest legat som en halvdöd heffaklump på soffan med närmare 40 graders feber. Lite på höger sida, lite på rygg å lite på vänster sida. Ja, så har det sett ut ungefär plus att varje gång alvedonen verkar och febern går ner så har jag blivit störtkissnödig så jag får kämpa mej iväg på dass. Jepp, kul liv man har haft den här veckan.

Här kommer ett litet förkylningstips.
Ni vet när man är sådär snorförkyld och näsan bara rinner och rinner och det verkar som att hela niagarafallet flyttat in i snoken på en?! Då kan man ju lätt bli röd och torr runt näsan av alla snytningar, vilket till slut gör att man får riktigt ont. Ajaj, så blev det för mej, då tog jag en klick idominsalva och kladdade på rejält runt näsan innan jag gick och la mej. Å vet ni vad, på morgonen när jag vaknade så var det borta. Helt fantastiskt! Nästan som trolleri.

Idominsalva


Operationsdag!

Just nu känner jag mej inte särskilt fräck. Har ont i hela kroppen, är nog faktiskt inte en enda liten del som inte värker. Fy fan!! Lillan har smittat mej med sin feber. Smittar ens feber??? Skit i vilket, jag är sjuk i alla fall och det är sååå synd om mej (hör klagan i rösten).
Imorse klockan 9.00 befann jag mej i alla fall på Lundby sjukhus. Dags att operera bort två fula leverfläckar som har irriterat mej så länge jag kan minnas. Att jag hade feber gjorde inget sa Doktorn. Jag var helt fascinerad över att det inte kändes någonting, inte ens ett litet stick. Förutom bedövningen då, den gjorde faan ont. Så nu återstår en viss läkningstid, om en vecka ska stygnen plockas. Shit va spännande. Jag är så himla nyfiken på att se resultatet.

Tagit bort leverfläckar.


Sunny day!

Vilken härlig morgon man vaknar upp till. Solen skiner och gör himlen alldeles blå och fin. Det får mej att tänka på när man vaknar på sommaren, kliver ur sängen och öppnar balkondörren och så är det runt 20 grader ute. Galet vad jag längtar mycket tills dess. Nu ska jag kila iväg till jobbet, det har jag ju verkligen jättestor lust till när det är sånt här väder. Suck!!

Ikväll blir det hemmamys med Prinsen. ♥

Torsdag 3/3

Tja!
Ska strax krypa ner i sängen tänkte jag, ville bara knappa ner några rader först. Somnade på soffan förut och sambon tyckte jag var tråkig. Det kan jag ju förstå, så där fick han sitta själv och kolla på Biggan som han bara tittade på för min skull. Fast jag tror nog att han tycker det är lite roligt i alla fall.

Idag var det Bollywood-zumba på schemat. Tjohoo!! Så jäkla roligt. Hade till och med lyckats få med min jobbarkompis på detta och det verkade som att hon gillade det. MYCKET höfter var det idag, I like! Även om jag kanske inte är bäst på att skaka dom, men man blir väl bättre och bättre. Halle Decalé...Fortfarande bäst.


En dag kom dottern hem med indianmålning och jag fick absolut inte tvätta bort den. Gulle!! ♥

A good day


Vilken dag. Lovely måste jag säga. Skulle egentligen tagit med mej lillan och åkt hem till Jenny, men hon ville ju ut å flänga med bilen såklart. Milfen har minsann gått å fått körkort på senare dar. Man kan visst lära gamla hundar att sitta.
Så vi möttes upp och åkte sen till ett lekland så vi kunde tjöta lite skit medans ungarna lekte av sej. Jaajaa, vi lekte också såklart. Åkte rutchkana å grejer. Roligt roligt! Tyvärr är ju gångarna lite i minsta laget så det vart ju lite bekymmersamt när man skulle hänga på ungarna. Men det gick, det också. Så vi lekte lite och fikade lite. Sen avslutade vi med en sväng in på Stadium där jag skulle kolla efter nya träningsbyxor, men ytterligare en gång kom jag ut med nått helt annat. Idag blev det en superskön munkis. Love it! Lite sådär päronglass-grön är den, fantastiskt fin.

Nu blir det strax Biggan å sen blire sängen. Mjao!!


Haha, jag ser ut som en förvuxen bebis.


Vårtecken!! Titta vad som kikar fram bland...

dsc03741 (MMS)

Vårtecken!! Titta vad som kikar fram bland de torkade löven i rabatten. Våren är helt klart på väg. Undrar om det kan vara mina fina tulpaner. Det återstår att se.


Rosigt och sött!

Jag hittade till slut en kruka att sätta min söta pärlhyacint i. Precis utanför ytterdörren stog den alldeles ensam och bara väntade på att få komma in i värmen.

2000 kronor, plus kebab och extra sås. Jalla!!

Haha, kollar ni på Biggan (Big brother) eller? Jag såg första avsnittet och var även tvungen att se andra. Nu är jag fast. Gurkan är ju helt störd. Hoppas att han fortsätter vara så rolig som han varit. Haha, garvar alltid åt honom. Vad hände idag då, nuppades det äntligen i Nickys säng eller vart det bara lite småmys. Det måste vara sjukt jobbigt att bo tillsammans med (i början) helt främmande människor såpass länge utan att kunna gå iväg och bara vara ensam. Alltid ha någon där som tjuvlyssnar eller tjatar. Inte kunna prata med vem man vill och så. Jag hade aldrig klarat av det.

Nog om Biggan.
Åkte till H&M en snabbis efter jobbet innan dom stängde. Tänkte egentligen köpa lite nya träningskläder, men hittade inget. Istället hittade jag ett par supersöta chinos till Lillfis en klänning till mej och ett par byxor till mej från barnavdelningen. Lite haremsvariant är det på dom, så mysiga. Funderar på om man kanske kunde ha dom på Bollywood-zumban på torsdag, vi får se. Lillan älskade sina chinos i alla fall.

Gled förbi på bebisavdelningen också. Sjuuukt va mycket übergulliga små plagg det finns till alla bebisar. Bara det gör ju att man blir rejält sugen på en liten. Haha!! Jaja, nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen. Kanske dra till med hundögonen och tigga till mej en ryggklining. Wish me luck!!

Barn ChinosSvarta HaremsbyxorKlänning

RSS 2.0