Work work work

Hallu!!
Står här på jobbet och har precis slängt i mej en bit mat. Jag hade pastasallad över från paprika sen igår, så det fick det bli. Gott!! Fanns inte så mycket kvar men det mättar en stund i alla fall.
Vi stänger tre idag så det är inte så långt kvar. Sen ska jag nog åka hem å städa lite. Det behövs verkligen, usch som det ser ut.

Nä dags att jobba på lite nu sista timmen. Hej på en stund!

NyårsOutfit


Detta är då ett projekt som är lättare sagt än gjort. Jag var så nöjd med mej själv, att jag hade kirrat klänning redan i oktober. Men nu, idag kom jag på att jag har ju massa klänningar att välja mellan. Hur ska jag kunna bestämma mej då? Jag som alltid har sån sjuk beslutsångest, oavsett vad saken gäller. Dessutom så känner jag att ingen av dom riktigt faller mej i smaken för en nyårsfest. Herregud!! Var ute å spanade lite på lunchen och fick i alla fall köpt mej två par strumpbyxor. Bra med valmöjligheter :)
Bling-Bling

Som om detta inte vore nog nu då så har jag ju även en liten som ska kläs tjusigt på nyår. Får inte till det riktigt där heller. Det gäller ju att vara ute i goood tid om man vill ha något som är perfa. Idag, fanns alltså inte så jättemycket kvar. Då gäller det att man som jag, har en underbar mamma som ränner runt i stan, in och ut i samma affär flera gången för att det ska bli rätt. Så ett X antal mms senare så har vi nu 3 olika outfits till lillan också. Jag hittade en klänning på Lindex som jag totalföll för, såå himla fin men såklart fanns inte den in min lillas storlek. Suck!! I slutändan så blir vi nog skitsnygga oavsett vad, jag och min lilla familj. Tror vi inte det??
Nyårsoutfits för lillan




Doo-Wops & Hooligans

Jag bara älskar den här mannen. Hans röst är ju heelt fantastisk och låtarna också. Jag blir alldeles glad när jag ser honom sjunga. Han ser verkligen ut att njuta. Jag gör det i alla fall. LOVELY!!!!


Jag i trafiken...inte alltid lika bra.

Nää mina små muffpuffor, nu är det dags för sängen...

Måste bara berätta om min sjuka resa till jobbet i morse. Heelt jävla livsfarligt egentligen och jag var förbannad på ALLT när jag väl kom fram till jobbet. Först å främst för att det är så jävla kallt, sen för att mina rutor behövde skrapas och sist men inte minst för att det aldrig kom någon värme ur fläktarna.

I alla fall, jag går hemifrån glatt ovetandes om vad jag skulle komma att utsätta mej själv för. Skrapar rutorna lite käckt, kör å lämnar av lillan på dagis. Sen hoppar jag in i bilen och när jag kört kanske 150-200 meter så måste jag hoppa ur bilen för att skrapa rutorna IGEN!!!
Sätter mej återigen i bilen och kör, ut på motorvägen (tänker för mej själv att värmen kommer ju snart å då tinar vindrutan) NÄ!!! Det gjorde den minsann inte. Jag låg där på motorvägen i ca 50km/h och såg inte ett smack ut genom rutorna. Det enda jag såg var bilarnas lampor framför mej, som gjorde att jag någorlunda visste hur jag låg till. Jag hade ett yttepyttehål att kika igenom längst ner i mitten av vindrutan, men det isades snart också igen. Paniken kom med en rasande fart och bet sej fast som en igel. JA, tänkte jag, jag kör ner rutan så får jag hänga ut huvudet (i 16 minusgrader), Nääää inte det heller för den var också fastfrusen. Suuuuck!!!! Till slut kom i alla fall min avfart och så fort jag närmade mej korsningen så tvärnitade jag och hopade förbannat ut bil-jä***n med isskrapan i högsta hugg. Nu, tack goode gud så kunde jag äntligen se igen.

Fy f*n, asså jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv förut. Tack å lov så slutade det bra i alla fall.

• Go Natt!! •

Ring ring

Hallå på er!!

Här sitter jag med ena ögat på datorn och andra på tv:n. Någon intressant dokumentär om Michael Jackson och hans relation till apan Bubbles visas på tv4+. Jag älskar såna dokumentärer.
Ska strax ta tag i månadens räkningar så man får de överstökat.

Idag när jag gick på jobbet så fick jag ett samtal till mobilen. Jag blev bara så varm i kroppen och det gjorde mej såå himla glad att just den här personen ringde. Hon ville bara kolla läget, så att allt var bra med mej och att julen vart bra å så. Äntligen kände jag att jag kunde "prata av" mej om vissa saker. Jag hoppas vi hörs snart igen =)




♥ Förresten så fyller världens absolut bästa Mormor år idag. Grattis Mormor!!! ♥

 


Lite bilder bara

Slänger in lite bilder från min och lillans tur till skogen häromdagen. Oj, va roligt vi hade!
Älskade


PulkaPulkaJag och älskade

Ullared 17:e December

Soluppgång
För lite mer än en vecka sen, ja närmare bestämt den 17:e december så fattade jag ett ganska hastigt beslut att åka med syrran å Smilla till Ullared. Kände att det var dags och så behövde jag sysselsättning. Vi hade en jättemysigt dag där nere med massa shopping såklart. Smilla var helt galen och gick helt bananas bland klädställningarna. Stora tjejen fyllde 9år dagen innan och då fick hon som present, en shoppingtur på Ullared bland annat.
Just nu så minns jag faktiskt inte vad jag köpte, en hel del julklappar blev det (trots att dessa redan var klara). Bästa köpen var nog i alla fall min fina skidjacka och min fina lykta. Så nöjd med båda dessa.

SkidjackaLjuslykta

 

 


Nu ska jag suga fint

Trallade glatt in på Media Markt idag efter jobbet. Mitt mål var dammsugarhyllorna. Har länge gått och funderat på om vi inte skulle skaffa oss en snajsig liten Ergorapido, dels för att den är mycket praktiskt och dels för att den är såå läcker. Tur som jag hade (måtte väl jag också få ha lite tur innan året är slut) så fanns det TVÅ stackars små lila sugare kvar. Jeeeiihoooo, va glad jag blev och tog stolt en under armen, betalade och åkte hem. Nu står den så fint och laddar sej ute i köket. Imorgon ska jag minsann dammsuga fint.

Ergorapido Lila

Jul på Liseberg!

Tänkte slänga in lite bilder från vår tur till Liseberg. Förra lördagen var vi där. Det var hur kallt som helst fast vi höll oss hyffsat varma ändå. Jag, lillan och prinsen. Vi strosade omkring, åt våfflor och drack varm choklad, åkte karusell och kollade på teater m.m. Lillan tyckte det var jätteroligt. Det jag hade sett fram emot mest fick vi dock inte provat. Jag ville såå gärna åkt skrillor, men isbanan var stängd då det var sprickor i isen. Hur typiskt är inte det då?!

Här kommer lite bilder
DarlingsJul på LisebergTomtarnas värld


Tomten kom i alla fall

Idag är sista dagen av ledighet, imorgon blir det jobb igen. Vet inte riktigt om jag känner mej redo för det ännu, men det får vi se.

Har haft en stressig men supermysig jul i alla fall. Vi började dagen hos min svärföräldrar som vanligt. Satte oss ganska snart vid matbordet och började fylla på. Klockan 15.00 var det Kalle-dags (för den som inte visste det), då bänkade vi oss på golvet framför tv:n. Lillan väntade ivrigt på att få öppna sina klappar. Hon hade minsann läst på julklapparna och visste vilka som var hennes.
Som vanligt hade hon en rejäl hög att öppna när allt delats ut. Hon var helt i eld och lågor. Älskade lilla flicka.

Runt 17-tiden kom vi tillbaka hem, lämnade av klappar och hämtade nya. Ett evigt flängande. Haha, men så är det ju jul också. Sen gasade vi hem till syrran där min släkt väntade. Folk hade redan satt sej och börjat äta. Vi var ju lite småmätta sådär men lyckades ändå klämma i oss några prinskorvar och lite vört. Det började snackas om tomten å att han nog kommer snart, lillan tyckte det var jättespännande ända tills han knackade på dörren. Då sprang hon och gömde sej. Viftade med händerna och sa "Nej tack, ja vill inte". Hon var skiträdd, haha gullfia. När han väl hade gått igen så rusade hon fram till sina julklappar och slet upp dom. Helt galna var ungarna. Roligt roligt.

Tror klockan var runt ett när vi väl begav oss hemåt, jag var trött, sambon var trött och lillan var trött. Trots att hon vägrade erkänna det, men hon slocknade så fort vi satt oss i bilen.


Här är lillan med nästan alla klappar. Herreguuud, bortskämda onge. Vissa har det bra :)


Julbord på IKEA

Tjo på er!!
Dan före dopparedagen har vi idag och snön ligger fortfarande vit på marken. Helt otroligt!
Jag lämnade av lillan på dagis imorse för att sedan rulla vidare till backaplan en sväng med mor min. Handlade lite myskläder till mej själv (Jag sååå behövde detta) och en julklapp till prinsen. Önskar man sej inget så får man ta det man får. ;)

Efter backaplan tyckte min kära mor att vi skulle julborda lite på IKEA. Jaa, så himla mysigt. Så vi gick raka vägen till restaurangen, betalade och fick en liten "Gilla Julbord"-lapp som man skulle sätta på sej.
Dom hade dukat upp så fint på julbordet med allt möjligt gott för alla smaker. Jag åt bara skinka, prinskorv, köttbullar och potatis. Julvört till det också å så lite risalamalta till efterrätt. Jansson å lax å sill å sån skit e inget för mej, men mamma tyckte det var gott i alla fall.
Julbord på ikea

Nu sitter jag här omsvidad till mina nya mysiskläder. Byxorna är helt underbart sköna. I lööööv.



It made my day!


Ibland gör folk saker som en fin gest utan att kanske egentligen riktigt tänka på hur mycket det betyder.

Rosa rosor och liljor

Ni är för goa :)

Pyssel å papp


Jag tror nog aldrig att jag har haft ett såhär långt break från bloggen tidigare. Det har inte funnits lust, men nu, just idag känns allt lite bättre.

Julpyssel


Lillan sov över hos sin kära moster inatt och har hela dagen varit hemma med onkel Manno och sin lilla goa Kusin Solei. Kan bara föreställa mej som det har busats och lekt.
När jag sen fick hem min lilla sessa så mös vi en stund framför tv:n, innan jag fick för mej att vi skulle julpyssla. Haha!!! Jag är värdelös på att julpyssla, men ordet pyssel väckte i alla fall lillans intresse, för en liten stund.

Vi tog en bunt färgade papper, lite lim å en sax. De räckte för att vi skulle göra något annorlunda för en gång skull.


Blev bara så full i skratt!!!

Satt och bläddrade igenom nån katalog vi hade fått på jobbet häromdagen. Den innehöll ju en del överdrivna bilder och lite väl avklädda också kanske....Mitt i allt så dyker den här killen upp och jag börjar så klart asgarva....Hahaha, ser han inte väldigt rolig ut.


Lusse-lelle Lusse-lelle, elva nätter före jul.

Ja, så sant så. Elva nätter kvar till julafton, men snart bara tio.

Inatt sov jag riktigt dåligt. Vi skulle upp en timma tidigare än vanligt för att komma i tid till Lucia-firandet på Lillans dagis. Första gången jag vaknade var nog klockan strax efter tre. Sen vaknade jag nog fyra gånger till innan det var dags att gå upp. Drömde två olika drömmar, där jag i både drömmarna på någon sätt var väääldigt sen till Lusse-firandet. Suck!! Det slutade i alla fall med att vi kom i god tid, men trots detta ville inte Lillan gå med i tåget, utan hon skulle minsann sitta hos morfar. Detta gick ju givetvis också bra och alla barnen var så söta när dom stog där framme och sjöng. Jag säger bara nästa år...Nästa år ska bannemej min lilla också vara med i tåget.

Pepparkaksgumma
Min lilla Pepparkaksgumma!


Nu har du nog kommit fel lilla vän

Förut när jag satt å surfade runt lite på vår stora laptop så hörde jag nått som surrade till och trillade ner på tangenterna framför mej. När jag i mörkret lyckats fokusera på denna lilla varelse så såg jag att det var en nyckelpiga. Lilla lilla vän, nu är du helt fel ute, tänkte jag. Jag har aldrig förr sett en livs levande nyckelpiga mitt i vintern. Borde inte dom typ flyga söder ut eller nått....Haha!!

Ladybug


Let's go!

Hallå!!
Det har ju inte blivit så mycket vettigt gjort här inne det senaste. Har varit hemma nästan hela veckan från jobbet då jag inte har kännt mej helt mänsklig, så det har inte blivit mycket gjort. Alltså inte mycket att blogga om heller.
Helgen har i alla fall bestått av lite jobb då i lördags, sådär kul var det men det funka. I fredags tog jag med mej lillfis och drog upp en sväng till Frida å kolla Idol-finalen. Jag vet inte vad jag ska säga. Minnah fixade ju finalen snyggast, helt klart. Men Jay är jäkligt grym. Vem som helst kunde ha vunnit nästan, jag brydde mej inte så värst mycket, min favorit åkte ju ut för 2 veckor sen redan. Å ändå sitter man där och vågar knappt kolla. Haha!! Löjligt!

Igår efter att jag jobbat klart så åkte jag å köpte lite julklappar. Prinsen skulle ut så va sjuttan skulle jag å lillfis göra då?! Hahaa, jag köpte lite käcka ingridienser och drog upp till mamma å pappa på 58:an. Där bakade vi Lussebullar. Så mysigt!! Men oops, vi tänkte man kunde baka efter samma recept som kanelbullar och bara tillsätta saffran. Så enkelt var det visst inte, vi hade missat ungefär hälften av sockret, ett ägg plus att vi hade i för lite saffran. Så det kan gå. Hur som helst så blev bullarna goda i alla fall. Man kan säga att vi gjorde dom lite nyttigare bara.

Idag har vi varit sega här hemma. Lillan sov över hos mamma å pappa så här var lugna gatan på morgonen. Härligt, så jag ställde mej och kokade lite tomtegröt. Det luktade så gott i hela huset. Mums!! Har fortfarande inte smakat, så jag ska nog göra det nu strax innan jag lägger mej.

Vi har även fått köpte oss en grann gran idag som vi inte alls skulle klä egentligen. Men lillan dök ner i kartongen med julsaker och röjde runt å vipps så var den klädd. Vi hade det riktigt stämningsfullt här ett tag. Starkvinsglöggen stog på värmning och julmusiken strömmade ur högtalarna. Ärligt talat, visst kan man inte mer än att älska det? Det gör jag i alla fall.

God natt och sov gott nu!

LussebullarJag och lillan bakarPappa degar, HAHA!!Mamma fixarLillan klär granen


Titta va fint! Jag bara älskar svenska vin...

dsc03170 (MMS)

Titta va fint! Jag bara älskar svenska vintrar när dom är precis såhär. Snön tynger ner trädens grenar, och solens strålar glittrar så fint på den snötäckta marken. I lööv it!!


Paket

Igår när jag hämtade in posten så låg där ett litet paket till mej. Det var mina Twilight-produkter. Maskaran måste jag säga var skit rent ut sagt. Det kommer knappt något på fransarna, men jag tror iofs att det stog nånstans att man var tvungen att ta flera lager för att den skulle göra sej rätt. Jag gillade inte borsten alls heller. Lipglosset däremot I LIKE!! Färgen är jättesöt, diskret men söt och så luktar det så gott, karamellkola. Mmmm!!

Jag har varit hemma från jobbet denna veckan då jag inte mått speciellt bra, men idag kände jag mej faktiskt lite bättre. Så imorgon blir det till att gå å jobba igen. Jobbar lördag också, segt. Men nu har jag ju varit hemma ett par dagar så jag ska inte gnälla. Missade till å med Grey's igår, hur f*n det nu kunde gå till. Någon som vet när reprisen går? Om det går någon? Eller kan man kolla på nätet kanske.

Nä nu e jag tröööött, zumbat idag faktiskt men inte igår. Går nog till kojs faktiskt. Natti!!

Twilight beauty

Jag kanske är lite knasig, men jag var ju bara tvungen. Klickade hem ett läppglans och en maskara igår från den nya Twilight kollektionen. Läppglanset i färgen Fresh och maskaran i färgen Black knight. Det lät ju lite festligt med maskara som skimrar i ljuset. Återstår bara att se om det funkar.


Hej mitt vinterland!!

Ååh, det är helt vitt ute. Snön faller och det är såå himla mysigt. Jag älskar detta när det är så här. 2:a advent och det har nog kommit runt 15 cm sen i natt. Myyyyys!!!


Allt blir lite försenat

LÖRDAG:
Det är riktigt illa. Folk klagar på att jag aldrig bloggar längre...Nää, men jag har ingen lust, vet inte vart den har tagit vägen. Men då å då kommer det ett litet sug och jag plinkar ner några rader.

Idag har vi haft städdag här hemma och jag har tagit tag i detta med julen ordentligt. Vi har klätt lillfisens gran och jag har hängt upp julgardiner i kök och vardagsrum. Lite små söta tomtar har jag placerat här och där å häromdagen så köpte jag XMAS-bokstäver i rött, dom fick till slut stå på ena högtalaren i vardagsrummet. Pepparkakshuset har flyttat ner på tv-bänken och jag har lyckats få allmän jul-mysfaktor här hemma. Innan hade jag ingen direkt jul-lust heller, men idag fick jag ta mej i kragen och nu känns det genast mycket bättre.

Imorgon är jag och lillan bjudna på julbak hemma hos en kompis kompis. Det ska bli kul, funderar även på att gå till simhallen innan. Antingen det eller så blir det ett par åk i pulkabacken om nu snön behagar att ligga kvar. Temperaturen ligger fanimej på nollan nu, det är inte okej.

Lillan klär sin lilla gran

Fram med julkänslan

XMAS Bokstäver

Julgardinerna på plats




Dags för Zumba!

Hej på er!!
Har precis kommit hem från jobbet. Det blir inte länge jag hinner vara hemma, ska strax svida om till träningkläder och kila iväg på veckans första zumbapass av totalt tre. Jeeez, jag kommer att vara helt slut på lördag. Ännu värre imorgon tror jag, jobbar 7-18 då chifen fick för sej att vi ska ha möta. Fy fan!! Sen så blir det ju zumban imorgon också direkt efter jobbet, ASSÅ SHIIIET, va jag kommer va död!!!

Måste rusa nu.


RSS 2.0