Nu buzzar jag...

Mjau Vaganza och mina katter älskar det. Både snacksen och portionspåsarna. Dom står som galna medan jag häller upp.

Jo jag är ju en buzzador, vilket innebär att jag får prova på olika produkter gratis, mot att jag delar med mig och informera andra om produkten.

Mjau Vaganza är blötmat som kommer i små portioner à 50g. Mycket praktiskt då det sällan blir rester som ligger och blir äckligt i skålen.
Rätterna är tillagade av kvalitetsråvaror och innehåller fina små bitar av kyckling, oxkött, lax eller krabba i olika såser.

Mums tycker missarna!
Läckra bilder under ytan

Halloj!!

Vilket härligt väder vi har haft de senaste dagarna. Rena medelhavsvärmen ju, lovely.

Lite poolhäng har det ju blivit då såklart och jag har fått chansen att testa vad min mobilkamera går för, under vattenytan.

Så coolt! I love it.Myskväll vid havet!

Idag när jag hade hämtat barnen så kände jag såå inte för att bara göra ingenting. Plingade därför en kompis istället som var helt med på mina planer.

Vi packade in oss i bilen med en engångsgrill, korv å potatissallad å annat gött. Drog ut till havet och bara mös. Helt underbart vilken go kväll det vart.
Lite i senaste laget för kidsen som var rejält trötta när vi åkte hem, men mysigt hade vi i alla fall.Ljumma kvällar

Jag älskar ljumma kvällar och längtar galet mycket tills sommaren är här på riktigt. När man sitta på altanen inpå sena kvällen eller när man kan ta en härlig kvällspromme med familjen å luftballonger, de passar verkligen in på ljumma kvällar.

Igår var en sådan kväll. Helmysigt! Jag och familjen gick och köpte lite lördagsgodis, stannade till och lekte lite. Sen kom luftballongerna. Den ena landade i här i närheten så vi gick dit å kikade. Barnen tycker ju att det är så spännande och mamma också. Haha!

I skrivande stund håller gubben på å tvättar altanen. Jag röjer i köket och tvättar. Precis sånt man vill sysselsätta sig med när vädret är gott.

Tänk att i just precis den där ballongen har jag flugit över den här staden. Riktigt häftigt var det.

FynkyShow!!

Igår var det då dags för stora tjejens dansshow.
Herregud så stissig hon var hela dagen. Det pirrade i magen och hon skuttade runt som en liten jojo. Tror inte riktigt hon visste vad hon hade att vänta då hon aldrig gjort något liknande tidigare.
I alla fall, när vi väl kom in i Lisebergshallen (där showen hölls) och hon fick träffat sin grupp så blev hon nog lite lugnare. Det gick i alla fall jättebra och hela gruppen var så duktig. Min lilla tjej var ju såklart bäst enligt mig men så tycker väl alla föräldrar. 😁

L vart såå stolt över sin egen prestation och hon sa att det var den bästa dagen. Man märkte att hon älskade det. Efteråt fick hon blommor och alla ville fotografera och hon kände sig som en kändis. Vanligtvis brukar hon tröttna när man fotograferar för mycket men nu var hon bara såå nöjd.

Jag själv var ju såklart stoltaste mamman i stan. Det krävs mod för att gå upp på en stor scen och dansa framför en stor publik.

Såå stolt 💞

RSS 2.0