Onanimaraton

Sådär ja, Idol och Grey's Anatomy avbockade på kvällens tv-lista. Nu ska jag göra mej iordning för natten och hoppa ner i sängen till min prins. Kolla lite på Fråga Olle-dokumentären. Där handlar det om onani idag och onanimaraton i köpenhamn, helt sjukt stört program egentligen, men så kul. Bra underhållning såhär en onsdagkväll.
För övrigt så var ju säsongspremiären av Grey's helt grym. Jag satt med glansiga ögon under hela programmet. Ååh vad jag har saknat dom allihop. Jättetråkigt att O'Malley är borta, men Izzie fick ju i alla fall vara kvar.
Nästa vecka drar ju Hemmafruarna igång också. Då blir det inte mycket tid över till annat. Gött när alla serier rullar på som vanligt igen. Fast ändå kan jag inte sluta längta tillbaks till sommaren. Hmm, god natt på er.

Läs andra bloggar om Idol, Grey's anatomy, Fråga Olle, Onani

Finbesök på fika

Började vår lediga dag med att ligga å dra oss typ hur länge som helst. Vi gick nog upp vid 11-tiden skulle jag tro. Väldigt skönt att få sova ut ordentligt. När vi väl orkat oss upp ur sängen gjorde vi lite frukost, lillan åt flingor å jag åt blodpudding. Det e ju så gott. Efter en liten stund kom syrran hit med mosters lilla godbit. Ooh va hon e söt den lilla skitungen. Leah känns plötsligt så himla stor. Syrran fick också lite pudding, sen va det dags för fika. Mmm, kanelbullar. Väldigt smarrigt. Lilla Solei låg å gjorde söta knorrande ljud på soffan å Leah stog förtjust och såg på, pussade å petade lite. Åh va hon vill ha ett syskon. Synd att hennes pappa inte vill det också. Haha! Nu har vårt finbesök lämnat och vi ska hoppa in i duschen. Tänkte vi skulle försöka åka iväg en liten sväng sen, man orkar ju inte sitta inne hela sin lediga dag. Måste köpe present till prinsen också som fyller år på söndag. Å lillan ska på kalas så det får bli en barnpresent också. Mycket som ska göras. Vi hörs sen. Hej på en stund!

BlodpuddingI see youMin fina systerMosters fina älsklingMammas älsklingStolt KusinLeah & Moster


BIO: Flickan som lekte med elden

Flickan som lekte med elden
Det var med höga förväntningar jag styrde stegen mot bergakungens salar ikväll. Jag har tyvärr inte haft äran att se Män som hatar kvinnor ännu men tänkte att det spelar ingen roll. Min jobbarkompis Jenny var så snäll och gick igenom va den handlade om idag under lunchen så jag i alla fall va lite insatt när jag skulle se Flickan som lekte med elden. Oj vilken bra film. Nu får jag nog ta och se den första också. Så spännande från början till slut och så bra skådisar. Helt klart en 5-poängare. Kommer det fler? Det gör det va? Då måste jag se den också.
Riktigt bra film. Har du inte sett den, så se den! Se gärna ettan också om du inte redan gjort det.

 Jag & Maria
Jag & Maria laddade inför filmen

 

Läs andra bloggar om Flickan som lekte med elden, Män som hatar kvinnor, Bio, Bergakungen

Vill ha den här koftan

Kofta
Såg den först på nätet och blev lite småkär sådär. Vill egentligen ha en kofta som man kan knäppa högt i halsen så det blir extra varmt å mysigt, men så provade jag den här och den va hur mysig som helst. Tyvärr så fanns den ju inte i min storlek längre. Så jag får väl mysa till bilden då helt enkelt. Suck!!
Den kommer för övrigt ifrån Kappahl.

Kofta
Får istället nöja mej med den här som kommer med posten i slutet av oktober.
Längtar! Det va tur att jag beställde den i förrgår, för nu verkar den inte gå att beställa längre. Kommer från H&M. Lycko mej!


Orkade inte

Igår var jag hur seg som helst. Låg på soffan å kollade först på idol, sen på hollywood-fruarna så klart. Till detta mölade jag massa chips. Gud, jag är så onyttig, måste bli ändring på det. Så mycket nyttigare med till exempel gurka, ja å så lite dipp till det. Egentligen mycket godare också.
Halvlåg i alla fall å skrev ett rätt rejält inlägg igår, men sen orkade jag inte släppa iväg det. Tyckte att det kändes lite onödigt så jag sket i det helt enkelt.

Idag står det BIO på dagordningen, eller ska man kanske säga kvällsordningen. Jag och en kompis ska gå på bio! Kors i taket, då har man varit på bio 2 gånger på inte ens 2 månader. Innan dess va det typ huuur längesen som helst så det ska bli roligt. Vi hörs nog efter det då. Tja!!


Shopping!!

Idag har jag haft en shoppingdag. Så nu känner jag mej totalt tillfredställd, eller ah nästan i alla fall. Fick inte köpt mej någon kofta som jag va ute efter och heller inga stövlar. Dessa två ska tydligen vara jäkligt svåra att få tag på. Eller är det kanske jag som är kräsen?? Kan vara så. Jag har i alla fall hittat två koftor som jag vill ha. Den ena fanns inte i min storlek tyvärr den andra får jag beställa på nätet.
Stövlar är desto svårare. Det kommer jag nog aldrig att hitta några. Men, jag har ju fått köpt massa annat och som vanligt blev det mest till lillan. En ny parfym fick jag i alla fall, det behövde jag verkligen då den jag har endast sprayade ut svagt doftande ångor. Not good!!
Det blev en MEXX Pure Life, den luktar väldigt fräscht och gott. Har haft den förut och det var ett säkert kort så jag tog den. Man orkar ju inte stå där och prova ut. Så himla svårt att hitta en bra doft.

Jag blev så glad också för tjejen som hjälpte mej en annan gång med ansiktsprodukter kände igen mej. Sånt är alltid trevligt ju och hon frågade hur det hade gått och sa att min hy såg mycket bättre ut. Det gör den, jag känner själv att det har blivit en klar förbättring.

Nu ska jag laga lite middag till mej och min söta familj. Inget avancerat idag, men ooh så gott. Falukorv med makaroner. Mmmm!!
Barnkläder
Kappa och Kitty tights från H&M
Klänning, tights, kjol och kofta från Kappahl
Rosa tröja från Lindex
Kläder handväska m.m
Tröja och jeans från Gina
Parfym från Kicks
Halsband och örhängen från Kappahl
Väska från Lindex
Halsband Krona
Det här fina halsbandet blev mitt för endast 50:-


Läs även andra bloggar om , , , , , , ,

Gamla goda fjortistiden

 

Då har Frida åkt hem och jag blir ensam kvar. Nää hehe, min alldeles egna prins kommer hem snart, mys. Då kanske man kan få sej ett nyp, hahaha!! Nooo!!! what?
Va uppe på vinden en snabbis å tog ner en låda med massa gamla foton. Så jäkla kul att kolla gamla bilder på folk å se hur dom har förändrats och vissa har ju inte ändrats ett dugg.
Filmen vi hyrde blev i alla I taket lyser stjärnorna. En riktigt bra film. Man kände sej som fjortis igen där en kort stund, hehe!. En riktig fjortisfilm. Gud va kul man hade på den tiden, då man gick i högstadiet. Det va lätt roligaste tiden. Vi hade såå kul, alltid full fart och fester hit och dit. En period umgicks verkligen alla med alla. Såna människor man idag aldrig ens skulle se i närheten av varandra. Vad bra det va förr. Våra grillfester på platsen där i skogen där vi jämt var fullt med folk. Alla sorters människor tog sej dit och det var ett jävla drag. Alla fester man hade när föräldrarna var bortresta och allt man fick återställa innan dom skulle komma hem. Limma ihop saker och sånt. Hahaha!! Skidresorna med skolan å allt galet som hände på bussresan dit. Å massa massa annat. Det va tider det.
Detta inlägget blev inte alls vad jag hade tänkt. Hmm, ibland spårar det bara ur helt och hållet. Någon som håller med om att högstadietiden va grym. När man var en riktig fjortis.


Film och gotta

Någon som känner igen sej???


Läs andra bloggar om , , , , ,


Saturday 090926

Började dagen med en stadig frukost. Stekt ägg med köttbullar och wienerkorv. Gud så gott! Fast det var ju ett par timmar sen så nu börjar det allt bli tomt i magen igen. Sambon är iväg och köper en list lillan somnade på soffan till Små Einsteins. Hon älskar det programmet och sitter oftast och sjunger med å klappar å viftar med armarna. Kul med barnprogram där dom får med barnen i rörelserna så dom inte bara sitter å slappar haha.
Jag ska ta å börja med middagen nu i alla fall. Kyckling med ris och currysås får det bli idag. Gött!!
För övrigt har det inte hänt så mycket idag ännu. Jag känner att dom senaste helgerna har varit riktigt händelselösa och tråkiga. Snart får det hända nått. Jag tror jag behöver ut på lite rajtan-tajtan. Va riktigt längesen nu.

Frukost


Nu har vi precis ätit, fick aldrig skickat iväg det jag skrev tidigare. Så kan det gå.
Kvällen idag ser i alla fall ut som så att min goaste Frida ska komma hit. Sen ska vi dra å hyra en film. Vad finns det för bra filmer att hyra nu egentligen? Jag har ingen koll alls. Eftersom att det är lördag så lör det ju bli en gottepåse å lite sånt smarrigt också. Vi hörs senare.

Kyckling å ris

Närbild


Vem som helst kan nog sjunga bättre än den här tjejen


Herregud, detta var nog det värsta jag har hört. Hahaha!! Men jag kan ändå inte hjälpa att jag tycker hon e lite gullig. Hon har ju värsta inlevelsen. Titta, lyssna och njut...Eller?!


Redo för regn och rusk

I min svarta regnkappa och mina stövlar. Kanon!!

 

Svart regnkappa och tretorn stövlar
Regnkappa från lindex (förra året)
Gummistövlar från tretorn
Gammal munkis
Jeans från Gina

Läs andra blogginlägg om , , ,

Mums mums

Mat
Har precis slängt i mej lite mat. Blir alltid så himla hungrig om kvällarna. Idag så hade jag lite rester kvar av min goda pasta å kycklingrätt som jag gjorde häromdagen. Mums!! Så himla gott, så nu e jag proppmätt.
Kändisdjungeln står på i bakgrunden också. Va dom babblar, haha! Tänk vilket äventyr egentligen att få åka iväg å bo i typ 2-3 veckor i djungeln. Vilken upplevelse. Hade jag gärna gjort. Kanske inte äta massa äckliga saker å sån skit i och för sej.

För övrigt så har det inte hänt så jättemycket idag. Satte lite plattor på jobbet, skitsnygga. Funderar på om man skulle ha dom på gästtoan här hemma. Himla najs. Kan lägga in en bild sen när det är klart.
Här hemma va det bara lite mys med dottern innan hon skulle nana. Åh va go hon är.


Idol och Kändisdjungeln

Kom precis hem ifrån Frida där jag har tillbringat kvällen, med chips å saft å Idol.
Väldigt mysigt. Lite bättre utröstning på idol idag måste jag säga om man ska jämföra med gårdagens program.
Senare blev det mer idol i kändisdjungeln som började direkt efter. Tyckte till en början att detta prgram var skit, men nu är det faktiskt riktigt underhållande. Fyy sicket äckligt jack han den dära bonden fick i fingret efter att ha blivit biten av en läskig typ i smutsvatten-poolen. Jag hade ALDRIG utsatt mej för något sådant.
Nu väntar sängen där uppe på mej och en ny dag imorgon. God natt på er!

Beroende av att göra abort

Det finns konstiga människor och så finns det KONSTIGA människor. Irene Vilar har på 16 år gjort 15 aborter. Det var ett sätt för henne att skada sej själv. Nu har hon skrivit en bok om detta och hoppas på att hennes hemska minnen ska skapa diskussion. På grund av aborterna så lever hon nu under dödshot.

Usch, tragiskt säger jag bara. Genom att göra abort så skadar man ju inte bara sej själv utan även ett litet foster. Sånt här gör mej förbannad, hur kan man vara så ego?


Barnet i magen


Konstig men skön, Lady Gaga.

Har inte riktigt förstått mej på den här människan tidigare. Hon är riktigt konstig men guuud sicken skön typ. Först efter detta klippet insåg jag det. Å grym röst har hon också. Så vrid på ljudet, lyssna och njut.


Det är först efter ca 1½ minut som hon börjar sjunga ifall du inte orkar vänta. Hon tar dom höga tonerna så fint. I like!



Läs mer om ,

Kurr kurr

Sitter här med en mage som kurrar värre än jag vet inte vad. Funderar på om jag ska låta prinsen göra mej en macka. Orkar inte själv ju. Har bara varit hemma såhär på kvällskvisten å myst med min lilla sessa å kollat på barnfilm. När hon lagt sej så kollade jag på Hollywoodfruar. Jösses!! Haha, Fru Anka är ju lite av en egen sort kan man säga. Min favorit är nog Maria, om man nu kan säga favorit. Alla tre är ju riktiga bimbos. Men det är väldigt underhållande att kolla på i alla fall. Nu väntar min sambo och min säng på mej däruppe. Så jag säger natti natti för idag.

Sleepy

Läs mer om Hollywoodfruar, Anna Anka, barnfilm

Irriterande telefonförsäljare.

Igår när jag och sambon satt och hade en ganska hetsig diskussion så ringer det på telefonen hemma. Ett sånt dära nollåttanummer med ganska många nollor i. Man kunde se på numret att det var någon form av försäljare. Usch jag tycker inte om dom, men jag svarade i alla fall. "Hallå!!" ingen där. Jag försöker igen med fler och fler hallå'n. Jag hör några som pratar i bakgrunden men inget mer, till en början. Sen hör jag
"Hallå Eleonooor!"
Jag fortsätter att försöka göra mej hörd men får ingen kontakt och jag lägger på. Då ringer numret upp igen.
"Ja hej! Jag söker Eleonor."
"Ah det e jag"
svarar jag varpå han i andra änden säger
"Nej, Inte Maj-Britt, Eleonor...Jag söker Eleonor, INTE Maj-britt"
Vafan! tänkte jag, är detta nått skämt eller? Kände hur jag blev mer och mer irriterad då samtalet fortsatte såhär ett par minuter. Jag visste ju att han hörde mej för så fort jag sa något så sa han att han sökte Eleonor och inte Maj-Britt. Tillslut sa jag åt honom att ringa till Eleonor då om det var henne han sökte. Vi la på och han ringde upp en tredje gång. (Under tiden sitter sambon å tittar på mej med undrande blick) Han undrade nog vem sjuttan jag pratade med.
"JAAA!!!" svarar jag och fortsätter (i mun på honom) med "Vad fan vill du mej? Varför ringer du?"
"Öh, jag vet inte"
svarade han då.
Med en riktigt bjäbbig, pipig röst (och konstig grimas) börjar jag då härma honom så som han höll på i vårt tidigare samtal. Hahaha!! Han undrade nog vilket jäkla psykfall han hade hamnat hos. Men sicken trögfattad snubbe.
"RING INTE MEJ MER!!!" sa jag till honom innan jag avslutade samtalet med ett
"Ha nu en fortsatt trevlig söndagkväll."
"Ja"
sa han bara och la sedan på luren.
Nu hoppas jag inte att jag blir störd av denna människan några fler gånger. Sicket stolpskott, jag hoppas verkligen inte han är så korkad som han verkade och att han bara försökte roa sej. Annars så borde han nog se sej om efter ett annat jobb.


Finns det någon som tycker om telefonförsäljare undrar jag? Va? Kan man ens tycka om dom?


Telefonförsäljare

 

Läs mer om Telefonförsäljare, irritationsmoment, telefon, försäljare

Tack för ikväll

Det va himla mysigt att komma iväg en sväng idag och träffa Hannah. Det blir ju inte så ofta man träffas då det ska passa in med massa annat. Har jag tid så har inte hon och tvärt om. Alltid har man massa för sej. Ska strax hoppa i säng. Ska nog umgås lite med prinsen först bara. Han har varit så duktig idag och satt upp nästan alla lister i hallen. Alla e på plats utom en, men den kommer tids nog. Det får ta den tid det tar bara det blir klart nångång. :) Det blir i alla fall väldigt fint. Tänk att det kan göra så mycket med lite lister.

Ha nu en bra natt å sov gott för det ska jag göra. Jobb som väntar imon ju.

Hjärta
Lillan å kissebebisLillan å kissebebis



Så här blev hallen med listerna. Nu ska det bara sättas skarvlister mellan klinkergolvet och parketten också, plus att vi ska komma på nån bra lösning för att gömma det fula proppskåpet.
Hallen


På besök

Jag å lillan är hemma hos Hannah å myser lite. Har tjötat tjejsnack å ätit popcorn å kakor. Väldigt mysigt!
Lillan leker med kissebebisarna å bär omkring på dom hela tiden. Dom små stackarna. Så himla söta, ser ut som små korvar som springer omkring. Snart e det i alla fall dags för hemgång så vi hörs nog när jag e hemma igen. Då kommer ju bilder å sånt också såklart.


Sunday morning

Tja gott folk! Ska strax gå upp å ta mej en liten dusch. Har nyss käkat frukost det som blev kvar. Lillan ville inte ha några ägg men jag gjorde ett till henne i alla fall för jag visste att hon skulle vilja ha i alla fall. Det slutade med att hon tog mitt ägg också, sketonge. När hon hade ätit halva så ville hon inte ha mer. Då gillade hon plötsligt inte ägg längre. Suck!! Så typiskt sketungar. Men hon e goast ändå. Vet inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda, hoppas det blir nåt najs. Vi hörs sen. Tjoo!!


Varför gör jag så

Jag fattar inte varför det ska vara så svårt. Nu är klockan helt plötsligt halv 3. Hur f*n kunde det gå så fort.
Okej att det blev lite försenat med filmen förut och att jag fick spola tillbaka typ 4 gånger för att jag råkade slumra till. Det sjuka är att jag slumrade så fort. Oftast brukar det vara lite luddigt sådär vad i filmen man sist såg. Men idag va det solklart. Jag va helvaken vid en scen å i nästa sekund hade jag inte sett ett smack. Hmm!! Måste varit jäkligt trött. Det får man igen nu. Har ingen lust att sova alls. Sambon sover på soffan här brevid mej. Han har varit så duktig idag å satt upp foder runt dörrarna i hallen. My handyman!! Haha, ahvässt men bara när han vill och det händer inte alltför ofta vill jag lova. Man får helt enkelt ta vara på tillfällena :)

Nu ska jag i alla fall rycka tag i gubben min å hopp i säng. God natt!!

Spegelbild


Mysiga koftor nu till hösten

Name it, höstkoftaName it, höstkoftaName it, höstkofta
Spana in sicka supermysiga koftor att ha i höst. Jag kan slå vad om att min lilla prinsessa hade vart superduper-fin i alla tre. Tänk med en fin tunika under, ett par leggings å knästrumpor till det. Mysfaktor HÖG!!
Dessa kommer ifrån Name it

Läs mer om , , , ,

Kolla in sötnosen

Åååh jag skulle kunna äta upp denna lilla godbit.
Solei Solei

Myskväll med Prinsen

 

Ikväll har jag tänkt att vi skulle ha lite mys här hemma. Va iväg å hyrde en film förut trots att det går en riktigt bra en på tv idag. Allt eller inget, den e riktigt bra men då jag visste att vi inte skulle vara klara här lagom till klockan nio så fick det bli hyrfilm för vår del. Allt flyter fick det bli. Den skulle jag egentligen sett på bio med syrran, men tiden gick å vipps så va det för sent. Godis blir det givetvis till filmen också. Usch, riktigt onyttigt. HAr blivit mycket gott det senaste, annars tycker jag faktiskt att jag har blivit jäkligt duktigt (rent ut sagt) vad det gäller godis. Förr åt jag godis varje dag, hade alltid en gottepåse med mej. När jag gick i skolan hade jag alltid godis på lektionerna. Det fick liksom tiden att gå på nått sätt. Nog om det nu.
Prinsen har varit duktig å satt lite foder runt dörrarna i hallen. Det rör sej sakta framåt, hehe. Men det tar allt sin lilla tid.

Hyrfilm Allt flyter


Läs även andra bloggares åsikter om Film, Allt flyter, Allt eller inget, Godis, Mys

En strålande dag

Håller på att fixa iordning mej för att gå till jobbet om sisådär 40 minuter. Det e jävligt segt att jobba på helgerna faktiskt. I alla fall när man har barn. Innan lillan kom till världen så spelade det liksom ingen roll, men nu är helgerna såå värdefulla. Värst e när jag jobbar både lördag och söndag, men det blir först om 2 veckor. Usch! Jag fasar för dom helgerna. Inte alls kul.

Hoppas att solen fortsätter att visa sej även efter att jag slutat jobba. Då blir det nog en liten promenix. I övrigt så får vi se vad denna dagen har att komma med. Jag vill sätta lister i hallen, men vi får väl se vad gubben känner för. Hej så länge!



Music...Looong tiiime!!

Idag har varit en rätt seg dag på jobbet. Va i och för sej en del att göra strax innan hemgång vilket givetvis gör jobbet mycket roligare. När jag kom hem tog jag med min lilla familj ut på en kvällspromenix. Lillan cyklade å vi hamnade tillslut på en liten lekplats där hon fick roa sej en stund. När vi kom hem va det ju såklart dags för idol. Jeezes!! Haha, han i grön tisha från belgien va ju inte alls skön. Va jag garva. Helt plötsligt började han bara sjunga nått, rätt ut. Å fattade ingen svenska alls.
Juryn: "Music...Loooong tiiiime" Belgaren: "Ööh YES!!!...öööh NO!"  Hahaha, What the F***. Helt störd.

Nu kollar vi på slutet av Austin Powers, vissa scener är ju sjukt roliga. Men vilken mongo film egentligen.

Nu får ni ha en mysig kväll, det som är kvar av den. Shit! Imorgon är det redan fredag, det gick fort. Natti!!

På lekplatsen

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nyfärgad

Kom hem från frissan för en liten stund sen. Hade sån beslutsångest för hur ja skulle ha det. Skulle jag bli blond eller fortsätta vara mörk. Tillslut kom jag fram till att jag skulle ha brunt med svarta och guldiga slingor i. Det blev faktiskt riktigt bra. Ca 7st guldiga slingor undertill och dom svarta tog vi uppepå.
Leah sov hela tiden jag var hos frissan och vaknade när vi skulle gå. Väldigt smidigt. När jag kom hem va jag svinhungrig och tog fram pastasallad (favorit) som jag å prinsen slängde ihop igår kväll. Gött!!
Nu ska vi strax lämna lilla till mormor å morfar å sen ska vi på föräldramöte. Måste rusa, hörs sen!

Nyfärgat hår

Pastasallad

Läs även andra bloggares åsikter om Hårfärg, färgat hår, pasta, sallad, pastasallad

Inte det minsta skraj

Fick ta mej en lite längre lunch idag då lillan skulle till tandläkaren. Jösses! Hon skulle bara våga vara som mej när jag va liten. Vi hade ju trots allt övat i typ en vecka på hur hon skulle gapa för att visa sina små bissar för tandläkaren. Redan i dörröppningen gapade hon stort för att visa hur hon skulle gapa när hon väl kommit in. Tandläkarstolen va lite otäck i början, men efter att mamma hade suttit in den lite så vågade hon sej dit. Dock sittandes i mammas knä. Mitt i en mening avbröt hon tandläkaren, -Lys med den på mina tänder (och pekade på lampan och gapade så stort hon bara kunde) Sen va hon jätteduktig. Tandläkaren kunde göra sitt jobb utan problem. Jag låg bara å lyssnade på hennes söta tankar som hon inte kunde hålla inne och hade svårt att hålla mej för skratt. Hehe! Hon e bäst.

Tandläkaren

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lite bilder

Nu ska jag köra min lilla ansiktskur och sedan slänga mej i sängen. Hoppas på att man kanske kan bli killad på ryggen lite. Slänger in ett par bilder från häromdagen då jag å lillan va på 4h-gården och med det säger jag Natti natti!!

MinigrisarKlappar hästenPå 4h-gårdenSötisSötisSitter i ett träd

Tänk att man hade turen att få en sån underbart söt och go dotter. Hon äger mitt hjärta!!!


Läs även andra bloggares åsikter om barn, minigris, 4h-gård

Välkommen till världen!!!

Nyfödd



I lördags kväll föddes denna sockersöta lilla tjej. 3410g och ynka 48 centimeter lång. Lilla snuttan, välkommen mosters fina älskling.
Och givetvis ett STORT GRATTIS till nyblivna föräldrarna och syskonen. Love ya!!




Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lyxliv i Hollywood

Nu känner man verkligen att hösten är här. Så fort det blåser till lite utanför dörren så dröser det ner en massa löv. Usch, jag vill inte. Fast i och för sej. Man kryper upp i soffan till någon bra film med en gosig filt, en stor kopp varm choklad toppad med vispgrädde och massa tända ljus överallt. Eller en go kofta, ett par långa strumpor i ett par goa varma stövlar och en mysig halsduk till det. Ja okej då, det kan vara rätt mysigt ändå då. Bara det inte behöver regna hela tiden.

Ikväll kryper jag upp i soffan till Svenska Hollywoodfruar som kör igång. Alltid kul att titta på folk som lever i lyx. Men dom är ju så överdrivna, ser ut som tre bimbos. Får se om man ändrar uppfattning efter att ha sett det.

Svenska Hollywoodfruar

Skulle du vilja leva ett lyxliv i Hollywood? Jag hade nog kunnat tänka mej lite lyx, men om det skulle vara i just Hollywod vet jag inte. Jag trivs ganska så bra här. Men några miljoner på kontot hade jag inte tackat nej till.


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Marley & Jag

Skriver om mitt tidigare inlägg om denna filmen. Sitter här med tårarna rullandes nerför mina kinder. Usch, jobbigt. Tycker filmen i övrigt är en rätt galen film med en galen hund. Allt annat runt omkring med deras jobb å sånt känns ganska onödigt, men nått måste den ju handla om å inte bara en hund. Väldigt söt film i alla fall.
Snyft snyft!!

Marley & jag

Marley & jag

Läs även andra bloggares åsikter om

Storkbesök i släkten

Ja då kan jag meddela att jag blev moster för tredje gången igår kväll. Till en söt liten prinsessa. Hade föräldrarna här på lite lördagsmys å bara väntade på att telefonen skulle ringa.
Tidigare på dagen bjöd mamma å pappa på middag, tacooos. Mmmm! Gött va det.

Nu har jag i alla fall gjort mej iordning och ska åka iväg en liten sväng å köpa något fint till den lilla. Sen ska vi får träffa henne. Ska bli såå mysigt att få bebisgosa. Vi hörs senare då kommer eventuellt bilder på nykomlingen också. Hej så länge.

Tacos

Mamma


Städdag idag?! Egentligen inte.

Tycker inte riktigt att en lördag är en toppendag för städning, men vad ska man göra. När jag kom ner imorse så upptäckte jag att kattf*n hade skitit på nya mattan. JÄTTEKUL!! Såna händelser är så sjukt irriterande å inte kan man säga till katten att Lille vän, Man får inte bajja på mattan!!! Det var ju garanterat inte meningen då han är en rumsren kisse annars. En liten olycka kan jag tänka mej. Detta utlöste ju i alla fall ett väldigt bra städryck hos mej. Så nu kör jag över rubbet. I alla fall här på undervåningen. Tar lite här å lite där. Har nog ingen speciell stategi i min städning skulle jag inte vilja påstå.

Bajs

Läs även andra bloggares åsikter om städning

Mor och dotter-mys

Bestämde mej för att jag bara skulle vara hemma med lillan och ha lite mor och dotter-mys ikväll. Det lika med, gurka å dipp, chibba, kakor och cola framför tv'n till Idol, kändisdjungeln och nu Pirates of the Carribbean. Lillan har slocknat på soffan å det dröjer nog inte länge tills jag gör som hon, om jag inte tar mej i kragen och hoppar oss båda i säng.



Höstens tv-serier

Idag är det Fredag, underbara fredag. Så himla skönt att vara ledig nu hela helgen.
Snart blir det idol med mums-mums. Så jäkla gött nu när alla serier å annat tv-kul börjar dra igång igen. Det man längtar efter mest nu är ju såklart Grey's Anatomy och Desperate Housewives. Nått annat tips på bra serie som drar igång i höst kanske? Idol är ju givetvis en av favoriterna också. Sen får man ju inte missa nykomlingen Ullared. Haha, det ska bli kul.

Desperate Housewives

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Gott folk

Tja gott folk!
Sitter hemma hos min kära vän Tessan. Har nyss kollat på idol å jag måste säga att han den dära som fick spela å sjunga sej ut ur rummet gav mej gosebumps (eller vad det heter). Gud vilken duktig kille. Tänk om man kunde sjunga så där bra. Usch!! Hade varit kul å veta vad ett proffs hade sagt om mej. Jag sjunger mer gärna än bra kan man säga, men ibland kan det låta riktigt okej. Haha!! Så kan jag tänka mej att dom flesta tycker om sin egen pipa. Eller?

Nä nu ska jag fortsätta umgås här lite innan det är dags att dra sej hemåt. Pöss!!

IDOL avsnitt 2

Idol-kupp


Herregud säger jag bara!! Hahaha, dom två nördarna på slutet som totalblåste hela juryn va ju så bra. I alla fall han den lille killen. Hehehe! Jag å Frida satt här som två frågetecken också å undrade vad f*n det va frågan om. Var dom verkligen seriösa? Men så var ju inte fallet tack å lov.



Nu ska jag hoppa ner i sängen hos min kärlek. Imorgon väntar jobb som vanligt. Två dagar kvar sen är det helg, weeiiiii!!

This day is over

Nu ska jag bara hänga upp lite tvätt sen går jag å lägger mej. Hoppas nästan på lite regn imorgon så jag får använda mina nya stövlar :) För övrigt så har jag inte gjort nått speciellt idag faktiskt. Skulle ta med mej lillan på cykeln å dra till coop, men ojdå!!! Då fanns det visst ingen luft i däcken å lillan blev jättebesviken. Det kan jag tänka mej. Stackarn. Nä vi hörs la imon. Ciao!!

Mecka moppe


Jag har köpt snyggaste stövlarna

Oj va fin jag kommer vara om fötterna nu i höst. Blev förälskad i ett par stövlar som en kund hade på sej häromdagen. DOM VILL JAG HA!! tänkte jag och gjorde sen slag i saken. Jag har inte haft gummistövlar sedan jag va liten, men känner att det kan vara bra att ha när det är riktigt ruskigt väder ute. Dessutom är det ju lätt dom snyggaste gummistövlarna jag har sett å så nätta, Ingen sån klumpig sula som det är på dom flesta andra stövlar. Jag föll framför allt för den rosa snörningen där bak och den rosa fleecefodringen. Så fina!

Tretorn stad svart
Svarta Tretorn stad, dom blev mina för 449:-


Läs även andra bloggares åsikter om Tretorn, Stövlar

Ska jag eller ska jag inte?

Kom hem nu efter att ha varit hemma hos Tessan i hennes nya lya. Väldigt mysigt lägenhet måste jag säga. Det är nått visst med lägenheter som är så mysigt. Inte alla då måste jag ju tilläga. Beror jugivetvis på hur man har det. Men speciellt lägenheter i stan är så mysiga men högt till tak å sånt. Nä, det blir nog jättebra. Va bara hemma en snabbis förut innan jag drog iväg så jag fick pussa på min lilla skrutt innan hon hoppade i säng.

Usch, jag har för övrigt sån beslutsångest. Jag har bokat tid hos frissan för att bli blond igen, men jag vet inte längre om jag vill. HAde inte tänkt bli riktigt blond utan slingad så det blir mer naturligt. Fast efter att ha kollat på en del bilder så tycker jag att det är rätt snyggt med mörkt hår. Men jag gillade ju att vara blond också. Fast så kan jag ju tillägga att jag hade mina bästa år mellan 20-23 års ålder. Då var jag som snyggast, då va jag blond. Men den tiden kommer aldrig tillbaka och oavsett hur jag såg ut då i blondt så blir det ju aldrig detsamma igen. Så, hur ska jag göra? Hmm, får fundera ett tag till.

Tänkte jag skulle hitta nån bra bild från det att jag va blond, men vart f*n har alla bilder tagit vägen??? Datorn kraschade ju för typ två år sen och då försvann typ alla våra bilder, men hmm. Får nog ta å spana på det där.

Nu är det hopp i säng som gäller. God natt och sov gott alla!


This picture

Med den här bilden tar jag å säger God natt och hoppar i säng. Imorgon börjar en ny vecka med jobb, jobb och åter jobb. (Man gör inte mycket annat i livet än att jobba.) Då blir det inte så mycket bloggande. Så vi hörs imon kväll. Natti!!

Natti!


Mysmiddag!!

Idag blev det kassler till middag. Skuren i små bitar stekt, kryddad, i het currysås med paprika å cashewnötter å så ris till detta. Mumma!!

MysmiddagMysmiddag
Mysmiddag
Mysmiddag

Läs även andra bloggares inlägg om Middagstips, Mat

Höstigt i blomlådan

Var ju på plantagen förut med lillan. Köpte lite fint att ha i blomlådan och även för att uppdatera lite i en annan kruka som står utanför ytterdörren. Lillan fick hjälpa mej med planteringen och såhär blev det.
Lilla planteringsfiaLilla planteringsfia
Blommor BlomlådanKrukan på väggenKruka

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Handla grönt

Nu somnade iofs lillan i mitt knä, men jag ska nog packa in henne i bilen å dra en sväng till plantagen. Blomlådan utanför köksfönstret ser verkligen inte speciellt rolig ut, helt förfallen. Jag fattar inte varför det blir så. Blommorna blir helt fula efter ett tag å bladen också å jorden blir äcklig. När så ja ska se om jag hittar något fint att pimpa låddan med. Hörs sen då.

 

Ful grimas


Små söta lurvisar

KattungarKattungarHade väldigt trevligt hemma hos Hannah igår. Å hennes små kissemissar blir ju bara sötare och sötare. 5 veckor va dom nu småttingarna. Vi möttes upp vid affären å köpte med lite gurka morötter å dipp. Sen kollade vi på en film. 17 Again hette den. En riktig sån fjortisfilm haha. Men den va lite rolig. Å rätt söt. Har alltid tyckt att han "hunken" i High school musical har sett så töntig ut, men i den filmen. Ooh han hade lätt fått mej på fall. Haha!!!

Titeln förklarar ju ganska bra vad filmen handlar om.
En kille som är missnöjd med sitt liv när han står inför en skiljsmässa med tjejen har träffade i high school. En dag blir han i alla fall 17 igen å sen går allt käpprätt i stort sätt.

17 again
















Läs även andra bloggares åsikter om ,

Stekt kycklingfilé med pasta och pepparsås

Japp, det blev dagens middag. Så himla gott!!

Kycklingfilé med pasta och pepparsås


Så himla dumt

Haha, va korkad jag känner mej just nu..Har gnällt å klagat över att mitt verktyg för att lägga in bilder å skapa länkar och sånt har varit försvunnet. Å vipps så upptäckte jag att jag tydligen bara hade ändrat redigerare. Hihi!! Så tokigt det kan bli.

Nu ska jag åka hem till min tjej Hannah. Va ett tag sen vi sågs å det ska bli så mysigt att komma hem till henne bara jag å inget barn. Blir nog hemma rätt sent så vi hörs imon.

Moi


Varning för hemska bilder

Det här är vidrigt. "OM det rör sej om djurplågeri" kommer folk att sparkas. Jag kan inte se nått annat än rent djurplågeri. Stackars dess små kycklingar.


Middagsplanering

Kom nyss hem från jobbet. Är alldeles ensam här i mitt stora hem, lugnt å skönt är det. Familjen kommer nog om en liten stund, då blir det full rulle såklart. Sitter å funderar lite över middagen. Har tagit fram kycklingfiléer och tänkte jag skulle göra något gott av det, men vad? Är så himla fantasilös vad det gäller mat. Brukar alltid köra på samma säkra kort. Jaja, vi får se vad jag hittar på för nått. Va händer annars idag då? Lördag å allt, imon e det söndag å sen e det dags för jobb igen. Kanske kommer det någon bra film. Förra helgen hyrde vi ju en film som hette MOTSTÅND. Mycket bra film tyckte jag, sambon tyckte väl att den va lite seg. Men men. Den handlade i alla fall om andra världskriget och judar som flydde och gömde sej i skogen där dom byggde upp hela små samhällen till slut. Den va över två timmar å jag lyckades hålla mej vaken hela tiden. Baserad på en sann historia också, därför blev den nog extra bra. Usch, nä nu kurrar magen. Ska gå å kolla till kyckligen som ligger på tining. Vi hörs igen sen.

Jag vill inte

Känner inte alls nån lust för att blogga idag. Är allmänt nere och gissar att det beror bla på vädret. Att hösten är så nära nu så att den kittlar en under fötterna. Man har börjat frysa på dagarna. Jag kan inte fatta att sommarn redan är slut. Jag vill inte. Man får väl hoppas att dessa 4 månader till jul går fort så man kan ladda om och börja räkna ner till sommaren igen. Har du några planer för vintern? I don't! Så jävla tråkigt. Vill bara att det ska gå fort. Imorse när jag öppnade dörren för att gå till bilen så vart jag så himla nöjd över att det slutat regna för en stund. Jag hinner inte mer än att komma fram till bilen när jag hör hur det börjar smattra och känner att benen blir alldeles blöta. Helvete!!!! Jag haaatar regn!! Fick byta byxor när jag kom till jobbet då mina jeans va alldeles pisseblöta i hela baken. Vilken tur att jag hade min regnkappa på mej, den gjorde verkligen nytta. Blir så förbannad. Jävla skitväder! Å va e det för fel på blogg.se??? Ska dom ta å fixa detta nångång eller? Man kan ju inte se tidigare händelser å det finns inga verktyg för att lägga upp bilder eller nånting. Den nya statistiken suger. Hmm, ja det va nog det. Kanske märks att jag inte e på humör idag, men ÄNDÅ blev det ett inlägg. Suck! Ska nog ta mej nått att äta nu. Gött det känns när man får skriva av sej ibland. Have it!!

När vissa kroppdelar sover

Vaknade nyss efter att ha slumrat till lite gott på soffan. Otäckt sådär när vissa kroppsdelar sover vidare bara, som resultat av en konstig sovställning till exempel.. Usch! Ska nog ta å gå å borsta tänderna, fixa lite ansiktskur å sen hoppa i säng. Funderar på ifall jag kanske skulle orka hålla mej vaken så att jag kan läsa ut min bok. Nu har jag inte läst på ett tag, men jag har la runt 10 sidor kvar. Känns så himla dumt å onödigt att dra ut på det. Sist jag läste var jag ju tvungen att slå ihop för att jag inte kunde hålla uppe ögonen längre. Så kan det gå. Nu blir det sängen i alla fall. Natti på er! Förresten!! Vart tog bilduppläggningsverktyget vägen?? Och alla andra också för den delen?

Makeover

Så här blev det. Enkelt, billigt och framför allt snyggt.

Laptop-skin
Endast 49:- i Ullared

Bortglömda lekplatser

Öde lekplats
Här var jag ibland när jag va liten å lekte. Det fanns massor att göra på den tiden. Trappan på den asfalterade kullen ledde till en plattform uppe på toppen. Därifrån kunde man åka den långa rutchkanan (den va lång när man va liten i alla fall, då va ju allting mycket större). På höger sida om samma kulle fanns ytterligare en plattform som kan kunde klättra upp på och åka linbanan därifrån. Det kittlade gott i magen samtidigt som det va lite otäckt. På sandplanen till höger i bild fanns det som en stor brygga som det låg massa småhus på. Där var det jättebra att leka kurragömma, ännu mer till höger i bild fanns ett högt torn som man kunde klättre upp i. Där fanns även en stor pumpgrej där man kunde pumpa vatten. På dom asfalterade gångarna fanns minigolfbanor där man kunde spela och inne på gården till huset fanns getter och kaniner å sånt.
Vad hände? Bryr man sej inte om barnen längre. Jag tycker det är många ställen här där vi bor som bara förfaller, framför allt lekplatser då. Ingen tar han om dom, lekställningar tas bort och allt växer igen. Vart ska barnen leka?

Förr var det så fullt av liv, nu känns det mest öde.

En stund i naturen

Har väl varit hemma en timma ungefär. Jag å lilla familjen har varit ute på en kvällpromenix. Lillan cyklade såklart. Det va skönt att komma ut å få lite frisk luft. Har ju för övrigt bara varit hemma idag på min lediga dag. Det hör inte till vanligheterna måste jag säga. Nästan så att det kändes lite jobbigt att bara slappa.
Till middag blev det i alla fall ingen kassler idag, utan jag gjorde min specialitet. Ett eget recept med bara massa gottigheter. Bland annat kyckling broccoli, morötter, minimajs, vattenkastanjer, ostronsås, tandoori å massa annat gott. Ni hör ju bara hur gott det låter. Mmmm!!!
Nu är det dags att bänka sej framför Efterlyst 1 timma. Efter det får vi se vad som händer.

Nu avslutar jag med lite bilder.
NaturbildÄpplenKottarJättestort bladDammenMitt i naturen


Nya Tv-bänken på plats

Ja som sagt, det va ingen lätt match att bygga ihop denna sak själv. Kanske vore lättare om man va fler än en. Men nu är den på plats i alla fall. Så mycket snyggare än den gamla.

Tv-bänk
Leah gillar också den nya tv-bänken.

2 September - Helt pang bom

Lillan cyklar
Funderar på om jag skulle ta med lillan ut på en cykeltur. Man får ju passa på att använda den nu medans det fortfarande är någorlunda väder ute. Hösten försöker smyga sej på, men jag tycker inte den lyckas så värst bra med att smyga. Vissa dagar kommer det som en smäll på käften, helt pang bom bara.

I alla fall, vi drar ut en sväng strax, sen är det dags för middag. Undrar vad man ska äta för gott idag. Kassler kanske. Vi hörs senare i alla fall. Ciao!!

Tårta å killikill

Igår fyllde syrrans bonusdotter år så då va det lite kalas. Vi hade köpt ett smyckeskrin och en Hannah Montana-parfym. Melizza hade gjort supergod tårta med ananas och banan. Riktigt gott faktiskt. Efter tårtan blev jag skittrött. Tiggde till mej lite kill i håret, hehe. Så jäkla skönt, med sån massagepryl för hårbotten. Mmm. Efter kalaset var det dags att natta lillan. Jag somnade jag också. Vaknade vid 3 på soffan. Sambon hade försökt få med mej upp men jag orkade bara inte.
FödelsedagsbarnHårbottenmassage


Tatuering på grisar

Wim Delvoye tatuerar på levande grisar. Han fascineras av hur motivet stretchas ut när grisen växer. Jag tycker att de låter sjukt. Detta trodde jag först va ett skämt. Har väl sett nån bild på tatuerade grisar, men mycket går ju att göra i photoshop. Okej att man tatuerar på döda grisar för att lära sej, men levande. Usch va taskigt.
Fast dessa grisar blir tydligen väldigt väl omhändertagna.

Tatuering på grisar
Tatuerade grisar

Kinamat

Är lite småhungrig måste jag säga. Blev så himla sugen på Kinamat när jag hittade en bild i kameran som beskrev ganska så bra vad jag fick till lunch idag.
Brukar alltid bara äta den stekta kycklingen, men nu har jag vågat prova mej fram med andra rätter också. Vegetarisk vårrulle till exempel. Hade det vart för ett år sen hade jag nog aldrig stoppat den i munnen. Samma sak med den friterade kycklingen. Men MUMMA så gott det är!! Undrar om Jenny går med på Kinan på torsdag också.
KinamatGlass i stora lass
Just det ja, dom har ju börjat med glass i buffén också. Kan det bli mycket bättre än så?


IKEA i all ära

Men fy fan för att sätta ihop skiten. Jag älskar att gå å shoppa på Ikea, bland annat alla småprylar man brukar få med sej å så. Men häromdagen köpte jag en tv-bänk, igår skulle jag bygga ihop den. Höll på att smälla av bara jag öppnat lådan som påsarna med beslag å skruvar å plugg låg i. Jeezes!! Kunde dom inte skicka med en liten gubbe som satte ihop det också. Det tog med hela kvällen igår. När jag sen kom till själva finalen så märker jag att det fattas två hål (som måste finnas där för att få lådan på plats). Så kvart i ett inatt åkte borrmaskinen fram. Herregud! Va jag va trött då. Nu är det bara plasten kvar, den tar jag bort i eftermiddag. Idag är min kropp helt slut. Ska dra till jobbet alldeles strax. Imon är jag ledig, gott!!
Hörs sen.

Bygga ikeamöbelFärdig ikeamöbel


RSS 2.0