Sweet weekend

Halli hallå!!
 
Shit vilket sketväder man vaknade upp till idag då. Framför allt var det himla trevligt när man hade en minsting som fick för sej att hon skulle upp när klockan var 5. Det ställer till det rejält när man ställer om klockan. Igår vaknade hon typ halv åtta eller nått och det är ju helt klart mer uppskattat.
 
En trevlig helg har man haft i alla fall. I fredags var vi hemma hos ett par vänner, jag, sambon och mini. Stora tjejen var iväg på annat håll och andra äventyr.
Vi fick god middag och även ett par glas vin fick man i sej. Himla trevligt var det, absolut.
I lördags vart jag hembjuden till en annan vän. Himla najs det också och ännu mera vin dracks det då. Sweet!! Jag, Frida och Jenny, just like the old days. Jag å Jenny hamnade på varterskrogen sen, stööört. Sicket folk!! Jaja, trevligt var det i alla fall.
 

Min Fredag!

Men hej!!
 
Ännu en fredag snart förbi. Veckorna går för fort.
Idag har vi varit på öppna förskolan jag och mini. Hon som är så rolig, har ju alltid somnat när vi kommer fram. Kul kul!! Någon timme fick hon i alla fall lekt lite.
 
Efter att ha busat av oss på banangympan så blev L upphämtad av sin gammelmoster. Hon ska ligga över där inatt och var ju helstissig över det. Imorgon ska dom på roligheter så det såg hon ju fram emot såklart.
 
Själv ska jag göra mej iordning nu. Ikväll ska vi hem till ett par vänner till oss och äta lite och dricka vin..Jaja det händer ju inte alltför ofta. Trevligt ska det bli!!
 
Ha nu en mysig fredag du också. ♥
 
 

Snart går hon!!

Halli hallå!!
 
Vi ska strax slänga på en liten film här hemma. Det är väl det vettigaste som blir gjort den här dagen. Har i och för sej tvättat också, braa jobbat.
 
Mer än så här blir det inte. Men jag ska snart ta mej tid och uppdatera ordentligt och slänga in lite bilder och sånt skoj.
 
Förresten!!! Idag gick lilla skruttan 5 hela steg. Hon har vid två tidigare tillfällen stapplat sej fram 2 steg, men nu börjar det arta sej och hon vågar mer och mer.
 
 

Byta rum

Efter att F hjälpte mej lite i helgen med mitt renoveringsprojekt så har det stått ganska så still. Istället idag fick jag ett ryck att byta rum till L. Det som tidigare var varit vårat gästrum blev nu L's rum och hennes rum, ja det fick lillasyster ta över.
 
Jag har inte gjort om något eller så, endast flyttat möblerna.
 
 
När alla andra projekt här hemma är klara så ska det målas lite och fixas lite hyllor och sånt också. Som sagt, detta var bara ett ryck.
Pirrig tjej!! Haha, hon var helstissig över att ha nytt rum.

Fika, Presenter, Lekplatsen.

Hösten tycks bjuda på mer fint väder, kallt men fint.
 
Idag hade vi besök här hemma av barnens "gammelmoster". Hon hade lite presenter med sej till L som ju fyllde år för ett tag sedan. Även bullar och frallor hade hon köpt med sej så vi fikade lite också och efter det gick vi till lekplatsen. Vi avslutade hos g.farmor Babban med mer fika innan vi gick hem och det var läggdags för kidsen. Helmysig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tagit mej ut

Jag är för slapp på dagarna. Även om jag många gånger tänkt ta mej ut så fastnar jag med något annat här hemma. Nu i och med renoveringen så är det ju inte så konstigt, men annars.
 
I helgen bjöds på solsken så då kunde man ju bara inte vara inne. Jag fick släppa allt och ta med kidsen ut. Vi mötte upp min syster och gick en sväng till stallet och sedan till en lekplats.
 
Idag har det inte heller byggts något. Nog första dagen som jag inte pillat med en enda liten grej inne på bygget.
 

Renovering av toalett med Bebis..

Att renovera samtidigt som man ska ta hand om en 10-månaders bebis är då inte det lättaste. 
 
Varje dag när jag öppnar dörren in till våran "toalett" så tänker jag SHIT!! Vad har jag gett mej in på.
Jag som bara skulle byta golv råkade pilla loss lite tapet, vilket var så himla kul så jag inte kunde sluta. Det ena ledde till det andra och vipps så rev jag en vägg också när jag ändå var i farten.
Visst, när man är mammaledig har man all tid i världen. Nä, riktigt så är det ju inte. Har jag tur så sover E 1½ timma på dagen då jag kan jobba ostört. Då tar det tid vill jag lova. Men jag ser det positivt...En dag är det färdigt. Man får tänka framåt helt enkelt.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0