Lördag!

(ca kl 22:15)

Hej på er!

Kom hem för inte så jättelängesen och har nu intagit position i soffan. Jag och lillan har tillbringat kvällen hos Patrik och Maria. Först möttes vi upp på 4h-gården, där det var valborgsfirande med brasa och grejer. Vi var bara där en liten stund innan vi gick hem till dom. 

Har för övrigt jobbat idag 10-15. Segt, det var inte så jättemycket att göra faktiskt. Folk prioriterar väl annat på Valborgsmässoafton när solen skiner och allt. Det hade i alla fall jag gjort om jag slapp jobba. Nästa vecka har jag ledig helg och jag längtar tills dess.

Valborgsbrasa på 4h-gården 


Guess what?

dsc03946 (MMS)

Guess what?


Otränad!

Det märks verkligen när man hoppar över träningen en vecka. Katastrof!! Hur kan det bli så galet. Det kändes som att jag hade rökt ett paket cigg och ätit 3 Donkenmål innan passet. Sweet lord! Förra veckan hoppade jag onsdagspasset och glömde helt och hållet av torsdagspasset och satt istället på mina föräldrars altan i solen tillsammans med syrran och hennes man och delade en familjepizza. Haha!!

Nu sitter jag i alla fall här hemma i soffan invirad i en filt och myser. Har kollat Grey's å Harrejösses va spännande. Gillade inte det slutet alls. Hoppas inte det går som man befarar. Nu blir det Biggan den närmsta timmen.

Tja!

Hoppla Pållen!!

Jag har märkt att jag har en tendens att skriva om allting dagen efter, men det gör inte så mycket. Huvudsaken är att jag får dokumenterat över huvud taget.

Igår hade vi en underbart härlig dag jag och min älskade familj. På 4H-gården här där vi bor så hade dom ordnat familjedag med poängpromenad, ponnyridning fika och annat trevligt.

Lillan hade sett fram emot att få hoppa upp på hästryggen. Hon vill ju börja rida pluttan. Hon ska börja ridskola, noppeskola, simskola och vanlig skola säger hon. Jaja, det blir nog bra.
Hon red i alla fall två gånger och därimellan blev det lite våfflor med sylt och grädde, klapp på kossorna och grisarna m.m m.m. Himla härligt med såna dagar tycker jag.
Efteråt så hamnade vi hemma hos mina svärisar och jag och svägerskan satt å tjöta i solen och gottade oss.

Lovely weather, ännu en dag!! Tjoho tjoho, jag har till och med fått färg. Mina axlar är alldeles solbrända och fina. Weiii!!!

När vi väl kom hem blev det grillat. Mycket grillat i påskhelgen. I like! 

FiskedammPonnyridningPonnyridningPonnyridningGrillatGrillat

Chilla lite

Nä, va fan. Jag blir så trött. Ibland när man skriver ett inlägg så tar det lite tid. Det kommer saker imellan och sådära. Så, när man väl ska publicera så kommer man istället till startsidan och hela inlägget försvinner. Allt som finns kvar är nån stackars rad längst upp. Mycket irriterande.

Så jag slänger bara ihop lite snabbt vad dagen bestått av.
Först åkte jag en sväng till ikea (har nog aldrig vart så lite folk där samtidigt som mej). Skulle bara köpa några lådor att lägga vinterns accessoarer i på vinden. Efter det åkte jag till plantagen, där det var desto mer folk. Sweet lord!! Känns som att det är fixa-i-trädgårn-dagar nu va!? ;)
Det blev jättefint i blomlådan utanför köksfönstret, bättre än det som fanns där i innan i alla fall.

Senare åkte jag och la famiglia och käka glass på Triumf. Såna aktiviteter passar bra såna här dagar. Sen blev klockan mycket så vi åkte hem och lyxade till det med köpemat från Thaien idag. Götta!!

Inga bilder idag, Sorry!!


Glad Påsk!!


Idag är det ju då påskafton om det nu skulle vara så att någon stackare råkat missa det.. Inte för att jag tycker det känns speciellt påskigt ute, känns mer som att midsommarafton borde vara i krokarna. Idag har vi varit ute hela dagen jag och lillan.
Började med lite frulle såklart. Påskharen hade visst varit här och lämnat lite gott till lillfis också.
Efter frukosten hoppade vi in i duschen för lite uppfräschning, sen satte vi oss och solade en stund innan det var dags att släppa in syrrans katter och ge dom mat. Dock är det bara den ena som vågat visa sej hittils, men men.

Sen vidare med lek, promenad, pommestallrik på uteserveringen och glass efter det såklart. Nu sitter vi hemma i soffan lite sådär lagom sega och samlar kraft för att ta oss till brasan om en liten strax.
 


Somrigt värre

Ja, det kan man lugnt säga. Dessa två dagar har ju varit helt underbart somriga. Det gör mej så lycklig. 21 grader har termometern visat både idag och igår och det har säkert varit varmare än så. Lööööv it!!

Igår kom Maria hit och vi packade väskan och drog till skogen på picknick. Lillan hade med en kompis också.
Guuud så mysigt vi hade det. På en filt mitt bland alla vitsippor satt vi och fikade med bullar och saft och annat gott. Ungarna tyckte det var hur kul som helst.

vitsippavitsipporpicknickpicknickpicknick

Skärtorsdag, kort dag.

Så härligt, idag jobbar jag kort dag och slutar tre istället för sex. Jäkla skit bara att solen inte kan tänka sej att kika fram då. Fast vem vet, kanske den kommer senare. Ska strax väcka lillfis i alla fall och göra oss iordning för att sticka iväg.

Igår lyckades hon trolla bort sina cykelnycklar när dom var ute med dagis, så jag hoppas att dom trollas fram idag så vi kan få med oss cykeln hem. Hon var påskkärring igå¨r på dagis min lilla fina. Så himla söt, haha!!

Tudilooo!!!!

Har nu slått mej ner i soffan för en stund. Jag och familjen har nyss ätit kvällsmat i form av Hallon/Mango-Snoobie (snoobie=smoothie på lillans språk) och nybakta scones till det. Harrejösses va gött!!! Ska nog köpa hem grahamsmjöl och testa den varianten också, har hittills bara bakat med vanligt mjöl. Lite trökigt så men ändå väldigt gott.
F är för stunden uppe och nattar lillfis så jag får en liten stund för mej själv. Det är f*n värdefullt att kunna få lite tid att bara sitta ner i lugnan ro.

Om en liten strax blir det såklart till att kika på "En unge i minuten". Oj, va det är mysigt det programmet. Sitter och tjuter stora tårar varje vecka. Minns min egen förlossning som om det vore igår. När vi inte bara fick se vår lilla älskling för första gången, utan även få snusa på henne och känna hennes mjuka kropp för första gången, för att inte glömma det svarta, tjocka, långa håret. Jag kommer nog alltid att bli lite glansig i ögonen när jag tänker tillbaka på den stunden. Mys!!


Jösses, nu snurrade jag allt iväg mej själv här. Ha en härlig kväll nu ♥



Baby & Barn

Jaha då har man varit på årets Baby & Barn-mässa också då. Av någon konstig anledning så fastnar jag alltid längst i Nova Star-montern. Hehe!! Som varje år så fick jag shoppat där även den här gången. Ojojoj så fint, en härlig dress blev det till lillan med matchande mössa till. Den kommer bli kanon att ha på sej alla ljumma sommarkvällar, som inte är allt för långt borta.

Vi var nog klara på knappt 3 timmar tror jag. Det måste vara rekord.

Efteråt tog vi en tur med bilen och åkte ut till havet. Lillan sov i bilen medans jag tog mej en korv med pommes och F tog en mjukglass. Jäkla gottegris!
Sen avslutades dagen på mammas och pappas altan med mamma, pappa och syrran med halva familjen.
Nu blir det slappande framför tv'n en stund innan det är läggdags.

Nova star dress

Vart är min ork?

Jag känner att jag är inne i en trött period i mitt liv. Har ingen energi till att göra nånting vettigt över huvud taget. Knappt så jag orkar ta hand om tvätten fastän jag måste. Jag förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen? Det finns ingen tid för bloggen känns det som, alltid nått som kommer imellan. Trist! Jag gillar ju min blogg och jag vet att några av er där ute gör det också. Jag vet ju även hur förbannad jag kommer bli på mej själv när jag vid den här tiden nästa år kikar in på bloggen och bläddrar tillbaka för att se vad jag gjorde för exakt ett år sedan, så kommer det inte finnas något att läsa. Fy fan!

Nä, jag behöver ta mej i kragen helt enkelt. Shape up!!!


Startade dagen med en skål filmjölk med mü...

dsc03904 (MMS)

Startade dagen med en skål filmjölk med müsli och bananer. Väldigt gott och så mysigt att äta frukost med Lillan. Hon gillar det också det märks. Jag kan verkligen inte förstå varför det är strålande sol idag och så var det alldeles mulet igår när vi var lediga. Typiskt. Nu ska jag jobba på lite ett par timmar innan kvällens zumba.


No Power!


Tja!!

Sitter här å knapprar lite på burken medans jag väntar på att reklampausen i Desperate ska vara över. Imon är jag och lillan lediga, guu va skönt det ska bli. Soooovmorron it is!!

Igår hade vi sådär kul här hemma, kom hem från jobbet, slängde på lite snabbmakkisar och köttbullar på spisen och precis när det var klart så dog allt. Fan!! Strömmen skulle vara borta mellan 19-22 stog det i brevet vi fick häromdagen.
Va fan e det för en tid att göra folks hem strömlösa? Det är ju helt stört. Så efter middagen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi spelade "Finns i sjön" jag och lillan. Haha!! Roligare har man ju haft.
Sen när klocka var åtta så bestämde jag mej för att hoppa i säng samtidigt som lillan. Alltså tio minuter över åtta låg jag i sängen och mös med dottern som bara ville böka runt hela tiden. Lätt att sova då. Haha!! Jag missade i alla fall både "En unge i minuten" och "Biggan" Shit asså.

Meeen, jag överlever!
Nu kvällsmat.




Äntligen långklänning!!

Det är så himla snyggt med långklänning och jag kan tänka mej att det blir ett perfekt plagg att traska runt i i sommar. Innan har jag inte hittat någon som jag fastnat för riktigt, men idag så hittade jag den här. Gorgeous!!

Nu längtar jag till sommaren och den riktiga hettan!!

Långklänning från Gina TricotBlommig Långklänning från Gina Tricot


Men sweet!!

Ojojoj, vilken underbar dag! 17 grader i skuggan en fan inte fel såhär en dag i April. Det är ju nästan sommarvärme för bövelen. Jag och lillan startade dagen med Am-Pan till frulle. Det är ju så gott, var ett tag sen nu faktiskt. Sen gjorde vi oss iordning och drog till backaplan en sväng. Fixade lite grejer och tog oss även en glass i solen. Helt lovely!!
Efter glassen blidde det en sväng till ikea. Fick en idé lite snabbt så jag var tvungen att inhandla material. Hoppas det blir bra, när det nu kan bli klart.

Näpp, nu ska jag ta hand om lillfis i badet. Läggdags nu ju.




Heldag i Haga!!

Vilken dag!! En helt underbar dag har jag haft.

Började i och för sej med att jag sov skitdåligt hela natten för jag var orolig att försova mej, sen gick jag upp klockan åtta och packade väskan och gjorde mej iordning.

Mamma kom och hämtade mej strax efter åtta, sen hämtade vi upp syrran och åkte till stan. Där mötte vi upp mormor och gick in för att anmäla vår ankomst. Vi fick fina vita badrockar plus handduk och tofflor med oss. När vi bytt om satte vi oss ner och väntade en liten stund. Mitt namn ropade upp först och nån söt och trevlig tjej visa mej vägen. Där fanns en uppvärmd bädd som jag la mej på. Hon berättade lite vad hon skulle göra och vad för typ av olja hon tänkte använda och vad den var bra för. Inget jag kommer ihåg, utan jag vill bara köra igång.
Så jag la mej ner och hon började. OOooooooohhh my GOD!!! Det var helt sjuuukt skönt. Att jag aldrig har gått på massage tidigare. Hela kroppen tog hon, från hårbotten och ända ut i tåspetsarna. Vilka fantastiska 50 minuter det var. Det var inte sista gången kan jag lova. Efter det tog vi oss ett dopp i ägget och bara tog det lugnt, sen var det dags att göra sej iordning.
När vi var klara väntade brunch. Ojojoj, där fanns allt möjligt gott att välja mellan. Riktigt gott, och vi som var så hungriga.

Tack snälla Pappa för bästa julklappen!!!




Väl mätta och belåtna så väntade en tur i Haga. In och ut i alla affärer. Där fick jag shoppat lite. =)
En sjal som jag är superdupernöjd med (värd varenda krona) och ett ljus som luktar så himla gott. Jag har aldrig i mitt liv köpte ett så dyrt ljus. Heelt sjukt!! Hittade även ett par söta örhängen till lillfis som jag tror att hon kommer älska.  




Nu ska jag ställa mej i köket och laga lite middag inna jag får besök. Ha en härlig lördagkväll!!


Ja minsann. Idag är jag ute i mölndal och ...

dsc03894 (MMS)

Ja minsann. Idag är jag ute i mölndal och jobbar. Dom var kort om personal så jag fick rycka in. Först kändes det som att jag lämnat huvudet och all kunskap hemma på hisingen. Jag hittade ingenting, men nu har jag orienterat mej lite så nu har jag koll. Är precis hur trött som helst och gladde mej först åt att inte behöva gå upp tidigt till jobbet imorgon, men så kom jag på att vi ska på spa imorgon. Tydligen ska vi vara ombytta och klara 9.30, suck! Ingen sov morgon då heller. Men så skönt det ska bli. Längtar faktiskt, trots att det innebär att jag får gå upp tidigt. Ha nu en skön fredagkväll alla.


3d-bio, god middag och sådär

Japp, så såg gårdagen ut för min del. Så himla mysigt. Vi bestämde redan tidigt att vi skulle gå på bio. Gnomeo och Julia blev det. Så söt film. Tråkigt att prinsen inte kan se 3d bara, vet inte vad det är för fel på honom ;-)
Lillan var hur nöjd som helt och tyckte det var jätteroligt och det var ju huvudsaken såklart.

Efter bion åkte vi hem. Mamma och pappa kom förbi en stund på lite fika innan jag började med middan. Kyckling a la Elle of course. Så jäkla gott. Resterna tog jag på lunchen idag *mumma*.

Idag har varit en seg dag, jag tycker i och för sej alla dagar är sega och hela jag är seg. Blir som kola i bollen när vädret inte riktigt vet hur det ska vara, men det hjälper ju helt klart att solen fortfarande är upp när man går hem från jobbet. Va fort det gick för övrigt. Me like!!

Idag kom svägerskan och hennes kille hit med nybakad kaka. Hon var inte helt nöjd men vi andra tyckte det var gott. Fika är väl alltid gott eller? Sen kolla vi på En unge i minuten och diskuterade förlossning lite och så. Det är verkligen ett roligt ämne att prata om. Jag älskar att höra andras förlossningsberättelser och tycker det är lika roligt att berätta min egen. Framför allt är det roligt och intressant att se på förlossningefilmer. Det är så mysig stämning kring det hela ju. Föda barn skulle jag kunna göra hur många gånger som helst tror jag.

Men nu ska jag gå å lägga mej, gääääässsspppp!!!! God natt!

3d-bio

Färggranna vovvar!!

Tja, varför inte. Kan man sätta på dom kläder så kan man väl färga och styla håret på dom också.

Extrem hundgrooming är tydligen en ny trend hos hundägare i USA. Amerikanarna slutar då aldrig att förvåna. Hur kan man få för sej en sån sak. Titta på han den röda. Han ser hur ledsen ut som helst. Jag tror då inte att dom gillar det.

HundgroomingHundgroomingHundgrooming

RSS 2.0