Då drar jag imon då, dags att packa.

Oj, va vi har hållt igång idag. Är verkligen helt slut nu. Vi har slipat väggarna här hemma å sen tapetserat med cover så nu är det slätt å fint. Nu ska det bara målas också. Men det får vi ta efter att vi har kommit hem. Imorgon drar vi iväg till Kalmar. Ska hälsa på syrran med familj som har hyrt ett hus där nere. Jättemysigt rött med vita knutar å precis utanför huset går hästarna i sin hage typ 1 meter från huset. Ska bli såå himla mysigt. Vet inte hur länge vi stannar. Antingen så kommer vi hem på torsdag eller fredag. Hoppas vi får härligt väder också. Dom hade ett X antal grader varmare än det är här i götet för tillfället. Nä, det ska bli väldigt skönt att komma hemifrån ett par dagar. Blir nog inte så mycket bloggande dom här dagarna, men det kommer såklart massa bilder när vi är hemma igen.
Så ni får ha det gött så länge. Tja!!

Rött hus med vita knutar
Här ska vi bo. Mys!!
Undrar hur utedasset ser ut, spännande! Har aldrig i hela mitt liv vart på ett utedass. 

Man får väl göra det bästa helt enkelt

Ännu en astråkig dag med astråkigt väder. Regnet verkligen vräker ner utanför. Brr!
Tänkte vi kankse skulle ta å fixa iordning lite här hemma idag då. Har två väggar som behöver sättas covertapet på och sedan målas. Kan man få gjort allt det idag tro. Vi får väl se. Hade varit väldigt gött att få det gjort i alla fall.
Har stått så nu i jag vet inte hur länge. Bara vi får upp tapeten egentligen så är jag nöjd. Spacklad spånvägg ser ju typ mindre trevligt ut. När det blir färdigt här hemma, om det nångång blir det, så kommer det bli jäkligt fint.

Ingen ork

För tillfället känner jag att jag inte har nån riktig ork eller lust att blogga. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om å då är det la lika bra att skita i det. Känner lite halvångest för att jag bara har en vecka kvar på semestern å jag har inte gjort något vettigt alls. Förhoppningsvis åker vi iväg en sväng i veckan som kommer här nu å då känns det säkert lite bättre sen. Men det har ju vart sånt sketväder rent ut sagt. Men vadå liksom, varför ha ångest. Det är ju bara typ ett år tills man har semester nästa gång. Jippie!...Suck.

Thailand
En härlig kväll i Thailand 2006

ooh-woppidoo, jag vill ju va som duuu...

Efter att vi ätit en mysig frukost, så satte jag på Djungeboken som vi hyrde till lillan igår. Jag tror nog aldrig att jag har sett hela den filmen. I så fall va jag nog väldigt liten. Den e ju rätt rolig faktiskt å så e det ju massa sköna låtar som man kan sjunga med till. Det är hyffsat väder idag ju så vi ska nog dra ut nu alldeles strax. Vet inte vad vi ska hitta på bara. Tänkte gått till 4h-gården med då va det stängt för lägerverksamhet, typiskt.
Men vi går väl till lekplatsen dådå. Jag har ju så jäkla dålig fantasi så jag kommer ju aldrig på nått roligt att göra.

Igår kväll kollade jag å sambon på en film som vi hyrde, av Guy Ritchie. Rock'n'rolla hette den. Det va en ganska rolig actionfilm, med massa sköna snubbar. Det blev en del garvisar, haha. Riktigt bra faktiskt.
Rock'n'rollaRock'n'rollaRock'n'rollaRock'n'rolla
(Bilder från google)

Idag blir det grillat

Solen har allt vågat sej fram lite idag. Detta är ju helt fantastiskt. Så nu har jag tänt grillen. Yeey!! Va gott det ska bli. Gör ju faktiskt stor skillnad på stekt eller grillat. Grillat är godast...bara på burger king! Kommer ni ihog den reklamen. Haha, jag äter inte ens Burger King. Vi ska äta kotlett idag i alla fall, det va änna längesen. Sambon har precis varit å handlat. Det va riktigt tomt i kylen nu. Bara massa oanvändbart. Typ lite vin å vodka åannan skit. Haha!! Kanske man skulle ta å blanda sej en drink till maten. Har varit riktigt dåligt med alkohol denna semestern. Förra året va det ju såpass gött väder så man kunde ligga vid poolen å dricka piggelindrinkar hela dagarna. Häärligt!! Nä nu ska vi packa in varorna. Vi hörs igen ikväll.
Grillen

Jävla semester

Har precis stoppat i mej lite frulle. Inget komplicerat alls, men väldigt gott. Rostat bröd med ost å jordgubbsylt. Smaskens! Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag. Funderar på om jag kanske skulle åka å kolla lite i affärer. Det är ju alltid uppiggande när allt annat är skit. Med allt annat menar jag ju givetvis vädret. Allvarligt talat, nu får det bannemej vara nog. En hel jävla semester med bara 1 dag sol. Detta e f*n inte klokt.
Jaja, nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen en sväng innan jag drar iväg.
Frukost

Inget för fegisar

Att göra vad denne galning gör, det skulle jag aaaldrig våga. Tycker det är läskigt nog att sitta i vagnen. Tänk då att stå på ett par rullisar. Piiiiiirrrrrrrrrr i magen!!

En dag med djuren

Idag har vi varit i slottskogen. Vi åkte in rätt sent, men det va mysigt i alla fall. Har ju ändå varit sketväder hela dagen så då spelar det ju ingen roll liksom. Fast jag kan ju erkänna att jag inte hade en aning om att klockan va så mycket. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Det va samma sak häromdagen. Trodde klockan va typ 1 fast den i själva verket va halv 4. Herregud! Leah tyckte det va jätteroligt att titta på djuren i alla fall å ville inte alls följa med oss hem när det väl var dags. Hon blev verkligen jätteledsen å spretade emot när jag skulle sätta henne i bilen. Men man var ju inte direkt sugen på en runda till. Tillslut så fick jag lovat att vi snart skulle åka tillbaka i alla fall, då gick det bättre. Men man hörde allt småsnyftninger ifrån baksäket en bra stund. Gullefisen!!

Väl hemma va det dags för middag. Usch va hungrig jag va. Leah ville ha korv med bröd från macken så det fick hon. Det va skönt att se henne äta så duktigt. Behövde inte ens tjata lite. För min å  sambons del blev det pastasallad. Det är ju så sjuukt gott. Blev lite över som jag nog ska ta som nattamat här strax. Gött!
Senare kom syrran å hennes gubbe hit för att hämta spjälsäng å skötbord å grejer som vi inte använder längre. Nu ska det fixas iordning för den lilla prinsessan som ska komma snart. Ooh va jag längtar. Ska bli så mysigt med en liten bebbe i släkten, en som man kan lämna bort när den gnäller. Hehe!! Det blev ju såklart lite fika då också. Jag älskar att fika.
Har vart lite kass me situpsen nu ett par dagar. Undrar om jag pallar hundra idag, puuh! Vi får väl se.

Leah är så söt när hon pratar med getingen (geten)
 

Drömmar kan vara otäcka ibland

Vaknade av att lillan låg brevid mej och gnällde lite. Jag frågade vad det var och hon svarade lite ledset "Manno körde fortare fortare på gruset" Jaha svarade jag å vad hände då då? "Flickan med blå jacka kom å hämtade mej". Sötnos! Då hade hon drömt en mardröm. Det är första gången hon berättar så detaljerat. Hon börjar bli så stor.
Det första hon gjorde efter att hon vaknat var att rusa in på sitt rum å hämta sina örhängen. Hon är så söt i dom så det är inte klokt.

Värsta stilen (sexig dans)

Hahaha, jag tror jag dör. Killen är värsta seriös också. Haha!! Så skön stil så det är inte klokt. Men va fan har han stoppat bodyn med i grenen???

Mums mums

Idag har det väl varit fullt upp hela tiden känns det som. Först körde prinsen mej till sjukan. Hade ultraljudstid för att kolla en grej med magen. Kände inte att jag blev något klokare av det, men jag får väl prata med min läkare hemma på vårdcentralen tror jag. Dom sa att dom skulle skicka brev till henne så vi får väl se. Efter det åkte vi å handlade lite snabt för att åka hem å fixa middag. Under tiden jag gjorde maten fick F åka å hämta min föräldrar som kom hem från Italien idag. Så gott dom hade haft det. En dag va det ca 30 grader i vattnet så dom ville knappt bada ens. DET hade ju inte jag tackat nej till kan man säga. Grisar!!
Efter middagen åkte F iväg så jag å lillan gick upp till mamma å pappa. Så kom Syrran å hennes man hem från köpenhamn å då åt vi lite kinamat. Jodå, jag kunde allt klämma i mej lite till. Sen satt vi å tjöta lite, så jag kom nyss hem.
Mamma å pappa hade köpt så fina saker. Leah fick ett par sandaler å så va det småå clips-örhängen till å dom älskar hon. Så söt! "Jag e så vacker" sa hon när hon speglade sej. Gullonge! Jag fick en jättefin vit tunika, en klänning och flipflops. Alltid så kul att se vad dom har köpt.

Nu ska jag nog ta å mysa lite med prinsen så vi hörs imon. Undrar vad som händer då?? Ännu mera regn kanske!!!?
Det är i alla fall LÖNING!!
Den vita tunikan, jättemysig.

Flip-flopsen, riktigt sköna med liten rundning för hålfoten.

Jag vill veta vem du är

Frågetecken
(Bild: Google)
Igår så steg statistiken mot skyn, nä inte riktigt men nästan. Undrar vad det var som va så intressant igår. Statistiken dubblades mot va den brukar ligga på. Då kan man ju inte hjälpa att bli lite nyfiken på vem det är som är inne å smyger.
Hade varit kul att veta vilka ni är som läser. Kan vi inte bara göra så att du som läser detta inlägget skriver en liten snabb kommentar. Typ namn ålder och stad hade varit kul att veta om det är så att du inte har en egen blogg att länka tillbaka till. Ska vi prova, kom igen nu fegis...

Nu har jag gjort det igen

Ojojoj, jag vet inte vilken gång i ordningen det är nu. Men jag har ny design IGEN. Åh denna blev verkligen bra om jag får lov att säga det själv. Denna är lite mera jag, fast jag kan vara på ganska många olika sätt. Jag kommer nog att ha kvar den ett tag i alla fall. Tycker det är så sött med prickar. Å så gillar jag ju rosa.

Här är ett par av mina gamla headers.

H&M's höstkatalog, en besvikelse.

Sitter här i soffan och funderar på om jag har fått gjort något vettigt alls idag..Hmmm, nä jag kan nog inte komma på något. Kollar på en film på 4+ för tillfället, har inte riktigt fått nått grepp om den ännu bara, kan ju bero på att jag sitter med ena ögat på datorskärmen. Godiset jag äter är några dagar gammalt men smakar gott ändå.

Jag har vart så sjukt seg hela dagen idag, trodde klockan va runt ett förut men då va den visst halv 4..Ojojoj, vart tog den här dagen vägen. Frida kom hit och vi tog oss en tur till Ikea. Köpte ingenting förutom en radda Ikea-pizza i bistron. Mumma!!

Förresten!! H&M-katalogen damp ju ner i brevlådan hemma hos mej igår. Vilken besvikelse. Hittade ingenting som jag skulle kunna tänka mej att klä mej i direkt, förutom basplagg å så då. Skittråkigt!!!
Någon som hittade nått kul i katalogen kanske?
Däremot fanns det en del snyggt i Home-katalogen. Dom prickiga påslakanen kommer nog att få flytta hem till mej inom kort. Då får det nog bli dom rosa...eller kanske båda. Så söta!



Gårdagens äventyr

Igår tog vi bilen till Lysekil. Väldigt mysigt att åka på en dagstur sådär. Jag har inte varit i lysekil sen jag va liten och vi va där med båten. Det blev nästan lite sentimentalt sådär. Jag mindes ju inte så jättmycket, men jag kände igen kyrkan och stenmurarna på bryggan där man låg å fiskade krabbor. Men allt va så mycket större när jag va liten. Det va i alla fall kanonväder förutom att det nästan va storm. Eller ah, det blåste jäkligt mycket i alla fall. Men solen va framme hela tiden. Först gick vi runt å kikade lite å sen gick vi på Havets hus. Jag tycker inte det fanns såå jättemycket, men själva grejen va kul. Dom hade ett litet runt akvarium där man fick känna på å lyfta upp olika djur. Det tyckte i alla fall jag va spännande, jag spanade in eremitkräftan på nära håll. Den va ju lite fräck. Lillan tyckte mest att det va otäckt. Hon ville inte röra djuren utan kände istället på stenarna å så.
När vi va klara där så gick vi å hämtade vagnen till lillan. Sen gick vi å käkade på Havsbadet. Mmm, jag åt Fish & Chips med ramouladesås. F tog nån räkmacka å lillan fick pannkakor.
När vi va mätta och belåtna så var det dags att bege sej hemåt. Nästan i alla fall. Sambon ville åka å spana lite så det gjorde vi. Bland annat där han tillbringade många somrar när han va liten. Mysigt! När vi åkte hemåt så tog vi småvägarna istället för motorvägen. Tänk va många små mysiga ställen det finns.


Jag får skriva om dagens äventyr imorgon istället

Då kommer det även lite bilder.

Min rumpa på förstasidan i aftonbladet...

...eller var det gp. Jag minns inte riktigt. Satt nämligen å surfade lite på aftonbladet.se när jag hittade en artikel som skrivits om smygfotografering. Jag minns inte riktigt vilket år det var, men jag och några polare hade varit på Kos året innan (1 av 4 gånger). En dag mitt i sommaren så fick jag i alla fall ett sms av en kompis som sa att min rumpa va på förstasidan i tidningen. WHAT!?! Hallå, jag rusade upp till affären och jodå, där va den min söta lilla rumpa. Blev mest förbannad på detta. Hur dom kan ta en bild å bara sätta in i tidningen sådär. Jag kände ju igen mej direkt. Kan även säga att jag på den tiden solade endast iförd bikini-string så det va inte mycket som täcktes. Hmm, även innan och efter bilden i tidningen så hörde jag ifrån folk att dom hade bilder på mej i sina datorer, som dom hittat på nätet. Där var det bilder som visade ansiktet också. På mej och mina vänner som jag hade rest med.
Sicket jävla folk asså. Vad får man ut av att fotografera halvnakna främmande tjejer på beachen. Jag fattar det inte.
Jag kontaktade i alla fall en kille som hade bilderna på en sida. Han sa att det inte va han som hade tagit dom och tog sedan bort dom, men sen dök det upp nya sidor så det va inte mycket att göra.
Det va bara att skita i det helt enkelt. NU? I don't give a F***.


En mycket gammal bild från min första Kosresa. Det va tider det.
(Tack F och J för dessa underbara minnen.)

Hur FAN visste du det?

Prinsen har gått å lagt sej nu, jag ska strax gå upp också. Först kollade vi på nån film å sen spelade vi Hur fan visste du det? Det va riktigt roligt och vi fick allt skrattat en del. Bra köp måste jag säga. Nästa gång får det nog bli våghals också, hihihi så roligt!
Imorgon bär det nog iväg på äventyr, vi får se hur det blir. Nu är det i alla fall natten så sov gott allihop. Natti!!

I like

Jag gillar i alla fall mina nya byxor som jag fyndade på Gina förra veckan. Tröjan här är en gammal, från MQ tror jag det var.



Inte den dära Caféhängartypen

Idag åkte jag å syrran till stan. Ojoj, det går inte fort, med en som är gravid, hehe!! Det är som när man e nånstans med mormor ungefär. Tog inte lång tid innan vi va lite hungriga. Så vi gick till Café Vanilj. Där har jag nog inte varit förr. Jag har aldrig riktigt varit den dära caféhängartypen. Va jag på café så gick vi nästan alltid till grottan. Deras baguetter va så goda. Nog om det nu. Jag tog en tortillarulle med köttfärs å herrejösses va gott det va. Då jag inte trodde att det skulle vara så mättande så tog jag en enorm vaniljbulle också som jag inte orkade äta upp. (Inte likt mej) Men det va verkligen stopp. Leah fick hallonpaj med vaniljvisp å den var också kanongod.

Sen var det dags för lite shopping. Ingen monstershopping idag utan bara lite försiktigt sådär. Fick i alla fall med mej lite små roliga prylar hem, en tröja och den dära väskan från lindex som jag visade häromdagen. Så jag är riktigt nöjd med dagen i alla fall. Uusch va mycket kul det finns asså. Jag skulle kunna köpa hur mycket skit som helst, Yeeey! Va nöjd man hade vart.

Nu är vi hemma och jag å lillan har kollat på två filmer. Eller ah, jag har legat å halvsovit så gott det gick å lillan har kollat samtidigt som hon nog har lekt att soffan var en studsmatta. Så kan det gå. Nu ska jag gå upp å natta snuttis. Undrar hur lång tid det tar idag, suck!








Vill ha


Blev allt lite förtjust i denna sötsak från Nelly. Frågan är bara vilken färg, Lila eller Cerise?? Den Cerisea passar nog mej bättre.


2 veckor kvar

Jaha, då va man inne på sista dagen på andra veckan av semestern. Detta har varit en urtråkig dag. Jag vet liksom inte vad vi ska hitta på. Är så himla fantasilös. Är det någon som har några förslag kanske??

Vi va iväg å handlade förut på dagen, svängde in en jättesnabbis på ikea också. Skulle egentligen åkt till stan med syrran efter det men hon hade migrän å så blev det alldeles för sent. Så när vi kom hem så började jag fixa med maten istället. Vi grillade fläskfilé å herrejeezes va gött det va. Nu sitter jag å lyssnar på lillan som helt grymt sjunger med i Rap das armas. Hon är en riktig liten talang, hehe. Det säger nog inga föräldrar om sina barn, eller!? Haha.

Ajajaj, aldrig mera spikmatta


Såhär fin blev min rygg efter att jag fick provat svågerns spikmatta. Det va inga dåliga spikar heller. HELVETE!! Va ont det gjorde. Dom riktigt borrade sej in i ryggen på mej. Jag var på väg att ge upp ett par gånger, men efter ca 5 minuter så kändes det faktiskt bättre å när jag hade legat en halvtimma så va det riktigt gött. Men gör jag det igen?? Skulle inte tro så.


Sovit borta inatt

Igår låg vi vid poolen å gottade oss hela dagen. Så jäkla gott. Fick ju passa på, det va nog sista dagen på semestern som det va sol. Känns som att det bara kommer att vara regn nu. Suck, sånt jäkla sketväder asså.
Efter poolen gick vi till krogen å käkade lite. Jag åt fläskfilé afrikana med pasta. Smakade ljuvligt. Efter maten tog jag mej en cider till å mä.
När vi hade ätit gick vi hem te syrran där jag blev kvar resten av kvällen...och natten. Vi satte på Benjamin Button runt tolv-snåret så vi kom i säng rätt så sent. Lillan hade somnat för längesen. Sen gick jag å la mej i Elliots säng. Dom är ju hos sin pappa nu så det fanns sängplatser lediga. Väldigt bra. Sov ganska dåligt å jag fick gå upp i natten för att flytta upp madrassen som hela tiden ville glida ur sängen. Kanske jag låg konstigt eller nått.
När vi vaknat kom syrrans gubbe hem med frulle. Mums!! Sen blev det film PS. I love you, den e ju så bra så bra. Tiden gick fort och vi gjorde oss lite lunch. Pastasallad med kyckling å bacon å massa annat mumsigt i. Jag sitter fortfarande hos syrran å har inte orkat bege mej hemåt. Väntar tills sambon ringer, så ska vi åka å handla.
Fy fan, bara 2 veckor kvar på semestern nu, Ååångest!!

Rekorderlig CiderVid Frukosten

Väska

Hittade denna väskan på Lindex, blev lite betuttad i den faktiskt. Jag behöver en ny. Min håller på att falla isär. Inte så bra.
Finns i brunt också, men jag vill nog ha en svart.


Bara massa onyttigt = Många situps

Som sagt så va vi ju på kalas hos svärmor igår. Idag va vi där igen. Killens syster fyllde 22. Stora tjejen, hihi!
Först så fick vi kanon god mat. Nån kabanossgryta med pasta som hans mamma lagar. Mumma! Efter det kom fikabordet fram. Oh lord säger jag bara. Där fanns allt möjligt onyttigt. Suck, å jag som för en gångs skull hade tighta brallor nu på semestern. Dom fick förbli uppknäppta. Efter en del kakor av alla olika slag å så lite rulltårta å jordgubbstårta å mer kakor så gick dom ju inte att knäppa. Men vafaan det e ju semester. Å gött va det.
Nu väntar sängen på mej däruppe. Sambon lägger sej såå himla tidigt nu för tiden så jag är alltid sist upp. Hör ju inte till vanligheterna. Natti på er!

Fina svägerskan med pojkvän å  vårat lilla bustroll

Skruttfisen i sin söta tröja                         Inga kommentarer

Galna ungar

Efter att vi hade varit hemma hos killens föräldrar så åkte vi förbi Sandra en sväng. Tjingsa in å tjöta lite bara. Det slutade med att våra galna små kids fick för sej att dom skulle bada. Lilla A låg i sin bassäng med kläderna på å rullade runt typ. Haha, då ville ju inte L vara sämre hon å tog fram vattenkannan å hällde den över sej. Rätt över magen, med kläderna på så jag tog av henne så hon fick vara nakenfis en liten stund. En halvtimma senare kom regnet.
Goingar. Lillan somnade i alla fall gott när vi kom hem.

Nu sitter jag å prinsen å gluttar lite tv, CSI. För jävla bra serie asså. Natti!!


Rea-plagg både till mej och lillan

Jag fick bannemej gjort allt som stog på dagens lista från mitt tidigare inlägg. Det enda som uteblev va solningen. Åskan va framme å det kom lite regn så något sola blev det ju då inte.
Efter att vi hade träffat Jenny på jobbet så åkte jag å lillan till backaplan. Det är svärmors födelsedag idag så vi handlade en liten present. Blev även ett par jeans till mej och en superfin tröja till lillan (gillar den spetsiga luvan). Båda två på rean, Grymt!! Inte ofta jag hittar nått på rean.

Jeansen är från Gina Tricot
Tröjan är från Lindex

Jeans Gina TricotTröja Lindex

Att göra

Har lite grejer jag behöver få gjort idag. Vääldigt viktiga saker.


  • Åka till apoteket
  • Åka till jobbet å fixa en grej
  • Åka å byta en pump på Inside Home
  • Sola lite om solen stannar kvar, kanske till å mä åker till havet
  • Tvätta

Igår va man ju duktig och tvättade golvet å städade å hade sej så det behöver jag inte göra idag, väldigt skönt. Dock lär det väl bli ett par gånger man får plocka undan lillans grejer för dom ligger utspridda över hela golvet. Hinner knappt plocka undan och göra fint innan hon e där å röjer igen.
Vagnen är i alla fall borta från hallen nu. Tjejen som va här igår köpte den. Gött med lite extra pengar till semesterkassan. Det e ju rätt sjukt egentligen, har haft inne annonsen i en månad kanske. Första dagen ringde två stycken, efter det har det varit tyst å så igår när den redan va såld ringde en till tjej.
Nu ska jag gå å göra lite nytta. Hoppas ni får en skön dag. Puss!!



Ingen rubrik

Idag har jag inte gjort många knop. Hade nyss ihjäl en stackars fluga för att lillan höll på att skrika halsen av sej av rädsla. Jeezes! Den verkade gilla henne dock. Men hon bara skrek när han satte sej på henne. Nu står hon och skäller på mej och frågar vad jag gjorde på honom å säger att han e ledsen å "stackars stackars flugan"
Hur ska hon ha det egentligen?

Prinsen kommer nog hem alldeles strax. Jag skickade honom att hyra en film å köpa lite gotta. Mmm, ska bli gott-gotti-gott-gott. Godis är alltid godare om någon annan plockat det. Det tycker i alla fall jag.
Nu ska jag försöka få lillan i säng innan han kommer hem så vi kan få lite lugn å ro.

Ny Design.

Lite mer färgglad än den förra. Tycker detta känns lite roligare. Bytte typsnittet också. Men det är ju inte säkert att alla kan se det. Det är väl bara om man har samma på sin dator som man själv kan se de.

Vad tycks då?

Denna dagen som skulle bli så bra

Idag skulle det ju vara kanonväder om man fick tro på vad tidningen sa i alla fall. Men det har ju ändrats hela tiden, när man kollade innan helgen så visade det att det skulle vara 20-25 grader och strålande sol. Men va fan hände med det då? Så är det ju varje gång tycker jag. Dom säger en sak men så blir det en annan. Hur kan man ha så fel?

Snart ska jag ta mej lite frulle tänkte jag. Det kommer strax en tjej hit som ska kolla på vagnen. Hoppas att dom tar den, jag orkar inte ha den ståendes i hallen längre. Tar ju en del plats kan man säga. Jaja vi får väl se hur det går. Måste rusa.

Dotterns rum

Idag har jag möblerat om på dotterns rum. Hon har ett ganska så litet rum och det blir rätt svårt att placera möblerna på ett bra sätt. Men nu blev det verkligen jättebra. Det tyckte jag i och för sej sist också när det va nymöblerat. Så om ett tag har jag nog tröttnat igen. Fast några månader kommer det nog att få stå kvar i alla fall.
Barnrum
Barnrum


När hon går i sina gyllene skooor...

Nä, några såna här Converse lär hon aldrig få min lilla docka. Lite too much för min smak. Men dom va riktigt coola. Värsta Bling!!

399:- Halens

Dessa små äckel.

Kolla vilket svin som kom krypandes (eller vad man ska kalla det) mitt framför ögonen på mej å sambon, I VARDAGSRUMMET....Uuuusch!!!

Mördarsnigel

Toppar från H&M

Förra veckan va jag å köpte mej två snygga toppar att ha nu i sommar när man är lite (extremt lite) solbränd å fin.
Tycker färgerna och mönstrena passar väldigt fint till sommarhyn. Den spräckliga såg inte så kul ut på galgen, men var desto finare på. Båda är från H&M och kostade under 100-lappen har jag för mej.

Linne från H&MTop från H&M
Fina, eller hur?

Eftersom dessa plagg ser så tråkiga ut på galgen så tog jag ett par bilder med dom på istället.

Vilken härlig dag, har tagit massa bilder och dom kommer här.

Idag har vi varit på barnkalas. Kompisarnas dotter fyller 3år idag. Grattis lillan. Hon och Leah har varit kompisar sedan dom föddes typ. Skiljer 5 veckor på dom ganska så exakt. Dom är så söta ihop så det är inte klokt. Jollan är så söt jämt när Leah kommer. Hon ropar efter Leah å blir jätteglad. Och vice versa. Gullongar säger jag bara.
I alla fall. Idag harde dom kalas för lilla Jollan och det va ponnyridning å fiskadamm. Barnen var alldeles exalterade av allt kul. Leah va lite sådär avvaktande först, men sen skulle hon självklart upp på hästen å hon tyckte det va så roligt. Freddans mamma sprang lite med hästen också så då skrattade lillan så gott.
Det bjöds på korv med bröd å efter det blev det glass. Som ett riktigt barnkalas. Kul va det i alla fall.

Hästarna görs iordning

Leah håller i grejerna, men vågade inte gå för nära.

På ridtur

Så stolt på hästen

Lillan fiskar i fiskedammen

Sötaste tjejerna

Åka fyrhjuling va tydligen en hit.



Efter kalaset kände vi inte för att åka hem så vi bestämde oss för att åka en sväng till Bohus fästning. Det va ju rätt gött v'der och solen sken imellanåt. Då blev det riktigt varm å gött. Tod oss en glass och promenerade sedan runt fästningen. Väldigt mysigt. Nu ligger sessan och sover och jag ska gå upp till mama å papa å se ifall dom har någon bra film man kan kolla på. God natt mina vänner, vi hörs imorgon.


Helgens middagar

Gud så gott vi har ätit i helgen. Det är inte ofta jag orkar fixa något speciellt, eller så äter man ute eller hos någon annan eller så. Speciellt nu när det är semester. Då kan man hamna på middag precis vart som helst.
Igår gjorde jag fläskfilé med klyftpotatis och pepparsås, Usch va gott. Idag blev det grillad lax (eftersom vädret tillät) med bulgur och fransk örtsås. En favorit hos mej. Det va hos syrran jag åt det första gången. Förra sommaren faktiskt. Det är ju givetvis godare grillat än stekt måste jag säga.
Fläskfilé med klyftpotatis
Grillad lax med bulgur

Glömde allt

Igår kväll va vi bjudna på middag hem till mama å papa lita hastigt sådär. Väldigt gott med ryggbiff å pommes. Det tackar man ju inte nej till. Lillan gick på högvarv hela kvällen å snuttade inte på fingrarna en enda gång (tecken på att hon e trött). Det va först när vi skulle gå hem vid halv ett eller va klockan va som hon gäspade stort. Sen skuttade hon glatt hemåt nerför gatan. Men när jag lagt henne i sin säng tog det inte många minuter innan hon slocknat. Lånade med Kops hem av syrran så den ska vi nog kolla på ikväll..Haha den e ju så sjukt rolig.
När vi kommit halvvägs hem så kom jag på att jag hade glömt min väska å allt, nycklar, kamera, plånka, rubbet. Skitsamma, F hade ju nycklar så vi kom in i alla fall, men några bilder blir det ju inte ännu då. Får lägga in lite senare ikväll. Tjo!!

Bilder från igår

Man är ju inte så smidig längre som man va när man va liten. Herregud, det va tufft att ta sej efter lillan. Vi va ju på Lek & Buslandet igår. Dom gångarna är inte riktigt gjorde för en som är 175 lång. Men Leah va snabb som sjuttan.
Jäklar va svettigt.
Vi åt lite också. Köpte pommes bara å så en negerboll till Leah. Det blev en Hallonslush också. Mmm va det va gott. HAr nog inte ätit sånt sedan jag va liten.
Efter Lek å Bus åkte vi med Frida hem en stund. Leah somnade helt utslagen på soffan. Väl hemma gick jag å la mej rätt tidigt, tror klockan va elva ungefär. Det va därför det inte blev nått inlägg igår.
Äh, jag skriver ju bara massa skit. Nu kommer lite bilder.

Leah och Frida

Smakar på Fridas Piggelinslush


Tack för mej.

Har inte blivit mycket vettigt bloggande idag som ni märkt. Kommer update imorgon om vad som hänt idag och bilder å så. Så ni får vänta tills dess. God Natt!!

Hyllning till Michael Jackson på Sergels Torg (Dans-video)

Sånt här är såååå coolt!!



Jag vet, det blir lite mycket Jacko nu, men så får det vara.

Michael Jackson-kväll

Pratade med Tessan förut. Hon sa att hon hade två dvd med MJ. Nån film flus en dvd med massa musikvideos. Vi bestämde att hon skulle ta med dom å komma ner. Jag stog för gottat :)
Tog fram systemkameran å roade oss lite framför den. Det är absolut inte lätt att hänga med i MJ's dans-moves. Herregud, man blev ju helt svettig. Haha, men kul hade vi i alla fall.
Nu är det nog jättedags att gå å lägga sej. Lillan vaknar la om 4-5 timmar å vill ha upp mej. Puuh!! Då är jag nog inte så himla pigg. Börjar bli riktigt tött nu. Så, Nighti night!!



Våra heta kjolar va nått jag leta fram i garderoben. Haha!! Tessans är egentligen en klänning. Hon ser ut lite som en tant i den, haha. Sorry gumman! Men vi hade i alla fall jävligt kul.
KÖSSEN!!


Blev rätt gott...

Blev rätt gott väder idag i alla fall. Hoppas på fler fina dagar så man kan ligga ute å sola lite på sin semester också. Vet inte riktigt vad jag tar mej till om det bara blir regn på min semester. Då deppar jag nog ihop totalt tror jag. Men det kan ju inte vara en månad mitt i sommaren med bara regn...eller? Kan inte någon säga något uppiggande som bygger upp hoppet om lite sol. Det känns alltid bättre då.
Nu sitter jag å lillan å kollar på The Simpsons i alla fall. Dom är för roliga.
Sambon kom hem en sväng efter jobbet förut och vi åt god pastasallad med vitlökssalami som jag hade gjort. Mums!! Det va allt smarrigt. Passar så bra med sådan mat när det är lite varmare ute.
För övrigt så har vi inte gjort så jättemycket vettigt idag. Va en sväng på B-Plan med mamma förut. Hon köpte nya persienner till mej som vi satte upp. Vita, fina. Mycket mycket bättre än dom mörkbrun-spräckliga som vi hade innan. Dom kunde man nog steka ägg på om man hade velat det för det blev svinvarmt när dom va nere. Inte så bra. Nu blev det alltså inte bara ljusare och fräshare utan också mycket svalare. Tack Mamma!!
Jag köpte en tuff keps till Leah på Kappahl. Hade 25% på nått sms i mobilen som jag fick häromdagen, perfekt!!

Middagen ute på baksidanSkruttfisen i sin nya kepa

Blixtar och dunder

Inatt klockan 02.50 väckte Leah mej. Hon va lite ledsen och rädd. Det small som bara den utanför. Det va ett rejält oväder som hade dragit in. Jag förstår att lilla dockan va rädd. Till och med jag tyckte att det va lite otäckt, samtidigt som det va lite mysigt sådär. Sprang å hämtade kameran i alla fall, tänkte jag skulle få en bild på blixten, men det va ju inte så lätt. Lyckades faktiskt få en bild precis i slutet innan den slocknar. Så kom jag på att jag kunde ju filma. Då fick jag med en rejäl en, men dum som jag va så tryckte jag av innan knallen kom. Ovädret va över på ca 20 minuter å sen somnade vi om gott. 

Minnesceremonin för Michael Jackson

Michael Jackson
Den sitter jag och tittar på just nu (tv4). Va fint! När Mariah Carey kom in på scenen och sjöng I'll be there så brast det.
Jag är verkligen inget superfan, men han va grym, det var han. Ingen tvekan. Alla har nog något att relatera till hans musik. Tragiskt är vad det är. Usch!!

Jo det var allt lite svängigt!!

Fontän på Liseberg
Det va riktigt kul på Lotta igår. Tyckte Charlotte Perrelli va riktigt bra faktiskt. Ja, Agnes och Sarah Dawn Finer va också riktigt bra. Haha, det är kul med allsång. Leah tyckte det va jätteroligt hon med. Speciellt när hon fick sitta på mina axlar, men jeeses va jobbig det va för nacken och jag blev ju alldeles svettig. Men det gick bra ändå. Jag å Frida fick turas om.
När det va slut gick vi till ponnykarusllen så Leah fick åka lite. Den va ju gratis!! Kanon. Frida hade en kupong i fickan så lillan fick åka några små flygplan som åker upp å ner också. Det tycke hon va skitkul. Det kan jag tänka mej!! Innan det va dags att åka hem så svängde vi förbi Michael Jacksons handavtryck å kikade lite. Det låg faktiskt lite blommor och några gosedjur där fortfarande. Så fint så.
Efter Lisse svängde vi in på Donken å käkade. Uuusch!! Inte bra. Nu får det bli många situps idag bara för det :)


Michael Jackson

Hemma igen

Nu är jag hemma igen..En liten stund i alla fall. Ska göra mej och lillan iordning å sen kommer Frida hit så ska vi dra på Lotta på Lisse. Ska bli kul faktiskt. Hoppas bara att regnet håller sej borta. Det behöver inte vara sol bara det är regnfritt. Då är jag nöjd.
Vi hörs senare. Hoppas alla får en härlig kväll.


Jag suger

Dom senaste dagarna har jag verkligen vart jättekass på att uppdatera här i bloggen. Men det är resultatet av gött väder. Går ju inte att vara inne när det är strålande solsken ute och 30 grader varmt. Nope, då ska man ligga ute å gotta sej. Kvällarna har jag ju som tidigare nämnt tillbringat hemma hos syrran å hennes gubbe. Nu är det måndag och killen är på jobbet. Trökigt. Han har ju inte semester föräns nästa vecka. Men det kan vara gott att ha en vecka med bara jag å lillan också.
Funderar starkt på ifall man kanske skulle dra te Lisse ikväll å kolla på Lotta. Jag vet, jag å Tessan va där när våra små låg i magen å det va riktigt kul. Undrar om man kan få med killen på det..Eller syrran kanske är sugen. Jaja, vi får se. Först så ska jag åka iväg å byta en grej. Sen kanske det blir en sväng till lekplatsen.

Såhär fint blev det i alla fall med min ljuskorg och brickan på.


Det känns så gött! Semme semme semme!!


Japp, i fredags jobbade jag sista dagen på en månad. Så jäkla skönt. Imorgon blir första dagen på min semester. Underbaart!
Imorse runt halv nio ringde mamma å frågade ifall jag skulle med ut å gå. Hade sagt igår att jag skulle det, men det hade jag glömt, så på med kläderna å ut å traska. Lite halvmulet å varmt som det var så var det perfekt väder att promenera i. Lillan sov hos sin moster då vi tillbringade gårdagen där. Manno fyllde ju år i fredags å då va vi där också. Men alla kunde inte komma så det blav lite halvpartaj igår mä. Kul kul. Idag va vi iväg å köpte present till honom. (Lite sent jag vet) Men det blev ett par jeansshorts modell längre och en randig pikétröja i turkost och brunt. Jäkligt snygg blev han i det. F köpte även ett par flipflop-tofflor till lillan med små blommor på, så himla söta.

Nu kom jag precis hem efter att ha varit på kalas hos F's framor som fyllde år. Det blev kinamat och så hemmagjord jordgubbstårta efter det. Så nu är jag äckligt mätt måste jag säga. Äter alltid ett par omgångar mer än jag egentligen orkar. Klockan nio nu börjar två filmer på v som jag vill se. Kan bara inte bestämma vilken vi ska kolla på. Parfiken eller Little lost girl. Det blir nog det sistnämnda tror jag. Den är ju baserad på en verklig händelse. Japp, den får det nog bli.

Här kommer lite blandade bilder från helgen och med det säger jag faktiskt God Natt!! (Helt sjukt jag vet men så är det)

Födelsedagsbarnet

Det blir poolen idag

Blir inte så mkt bloggande nu när det är så gott väder. Kommer lite uppdatering om gårdag-kvällen senare. Nu ska jag snart gå å lägga mej vid poolen. Så jäkla gött. Ska bara gräva upp ett träd först som fått för sej att det växer bra på våran baksida. Det gör det INTE!
Usch, nu e jag svettig. Hörs sen.

Nu tänker jag inte sitta inne längre

Solen skiner å här sitter jag på bloggen. Hur dum får man vara. Kände bara att jag ville uppdatera lite. Va förbi en sväng hos mampa å tog mej ett dopp i poolen förut. Guud så gott det va. Snart drar jag hem till syrran å hennes gubbe....JA, gubbe 44 blir han idag. GRATTIS!!!

Torsdag, inte idag va?

Igår efter jobbet så kom F å hämtade mej. Han behövde shoppa lite nya kläder sa han. Han frågade mej va jag tyckte att han skulle ha. Jag gillar ju kortare modell av lite löst sittande jeans så det fick det bli. Hittade ett par ljusare med lite slitningar på och ett par mörkgrå/svart-randiga i lite mjukare kvalite på Jack & Jones. Väldigt snygga va dom. Det blev även en gose-hoody från Carlings. Själv fick jag nöja mej med ett linne från stadium. Randigt i jättehärliga färger (bild). Kostade 99:- alldeles lagom. Mycket bra längd också för oss som är lite längre.
Efter Allum skulle vi hämta lillan hos mampa. Där blev vi ju kvar ett tag kan man säga. F kom hem full å go runt tolvtiden eller va klockan va. Smart när man ska upp å jobba klockan 6. Haha!! Fredriks syster och pojkvän kom förbi också. Dom hade med födelsedagspresent till mej. Hihihi!!! Fick en lampa som jag redan hade fått en, men jag ska lämna tillbaka den och istället köpa en steghylla och en blockljus-grej (bild). Kommer nog att bli väldigt bra.

Linne från stadium

Grill
Steghylla Rexbo från Ikea
Blockljushållare


Annars? Varmt idag igen ja..GÖÖÖÖÖTTTTTTT!!! Nu har jag semester...GÖÖÖÖÖTTTTTT!!!!

Någon som klagar??

30 grader varmt!

Ser ni? Precis som utomlands. Helt underbart. Hoppas jag får se mer av detta på min semester.

Hårlös!!

Katthår

Ja, äntligen är det gjort. Lyckades få en tid innan vi kommit för långt in på sommaren. Usch, va varmt med all den tjocka pälsen. Numera ser kissen ut såhär. Visst är han fin. Nu ligger han å tvättar sej för fullt. Tror han är väldigt nöjd med sin nya look.
Lejonklippning


RSS 2.0