Tjejmys

Här e lite bilder från tjejkvällen igår.








I grevens tid kanske..

Har precis betalat alla räkningarna nu, känns lika kul varje gång. Jag ser verkligen fram emot den dagen i månaden då alla pengarna bara försvinner från kontot. Först när lönen kommer så känner man ju sej riktigkt rik, fast det dära rik-ruset varar ju knappt bara en vecka om man har tur. Fast jag tycker iofs att det är ganska skönt när det e gjort, då vet man hur mkt man har att röra sej på.


Det va dåligt av mej.

Men jag hade faktiskt fullt upp. Hela dagen igår va fullbokad. Först på dagen så åkte ju jag å familjen till säve å kollade på flyguppvisningen, å va häftigt det va. Tänk va man kan göra med ett flygplan egentligen. Va jäkligt sugen på att flyga hellikopter, men hade inte så mkt kontanter med oss. Får göra det nästa år stället, om det är då oxå.

På kvällen va jag bjuden till min gumman maria. Så direkt efter Säve så åkte jag till henne. Där käkade vi jättegod mat å drack vin å sånt mumma. Det va himla trevligt. F kom å hämtade mej strax efter 2, då va jag rätt trött. Åkte raka vägen hem å la mej.
Slänger nog in lite bilder sen.

Köss!

Sååå irriterande!

Preciss som vanligt så somnade jag ju tillsammans med lillan när hon skulle nattas. JAg tror det är enda sättet att få henne att somna faktiskt. Det går liksom inte att lura den damen, bara det att oftast så vaknar jag efter ca en timma eller så. Men inte idag, nä för jag vaknade nyss.
Aaarg, en tjej på 175cm som sover i en 160cm-säng. Det va la typ sådär skönt kan jag säga. Nä så nu har jag i alla fall sovit bort hela kvällen, men lita gott va det ju måste jag säga. Nu ska jag gå upp å lägga mej i min egen säng, imorgon (idan om några timmar) blir det nog promme på morgonen med mamma förhoppningsvis. Hade vart skönt att gå ut å gå faktiskt.. Sen ska vår lilla familj åka till Säve ju å kolla på flyguppsvisning...Yeehoo!!
Nä nu ska jag sussa lite till ju.

KÖÖÖSSSSSS!!!


Inget jag rekommenderar

Kom precis tillbaka efter att ha varit ute å käkat. Åkte å träffade mamma på plantagen där vi käkade.
Jag beslutade mej för att prova på deras kycklingmacka eller vad man ska kalla det. Det va nån form av tekaka eller så men massa kycklingtärningar å mangoraja på. Men jag måste säga att jag tvekade ett bra tag på om det verkligen va kyckling eller va det va förnått. Det såg inte speciellt smakligt ut asså. Kycklingbitarna hade olika färger på kötter å det va liksom senigt å läbbigt. Uuuusch!! Det äter jag aldrig mer, fick ju kväljningar av att bara se detta. Det är det värsta jag vet.
Hur kan dom lyckas sälja sån skit till folk? Vem vill äta sånt? Jag fattar inte det. Jag hade tyckt att det hade vart pinsammt att behöva sälja sånt läbb. Jaja, e ni nyfikna på att prova så gör det. Detta va bara en liten varning :-)


Köss


Michael 50 Bast!!



Får väl ta å Gratta gubben på 50-årsdagen.
Han såg ju myyyycket bättre ut förr.

 Men om man tänker efter, hur lätt kan han ha haft det egentligen. Han blev ju känd när han va så ung, å att ha allas ögon på sej. Då vill man ju såklart se bra ut..Men det gick ju till överdrift å han föll praktiskt taget isär.
Men många bra album har han lyckats få till under tiden.
Tack för det.

Storsjöodjuret fångat på film.

En till liten sak bara innan jag hoppar i säng.

Dom säger sej ha fångat storsjöodjuret på film med specialkameror som är utplacerade i sjön.
Vad tror du? Jag vet inte vad jag tror, tycker mest att det ser ut som en tamp eller nån slags ål eller orm av nått slag.
Att folk fortfarande håller på med såna här saker. Tror dom att det finns ett odjur som lever där i sjön å aldrig syns till, som dessutom verkar ha evigt liv. Eller är dom kanske fler så dom till å mä förökar sej. Who knows!?


Länk till klippet

Ännu en gång har det blivit natten.

Å här sitter jag. Väntar på min karl å är supertrött. Har precis ätit mej lite kvällsmat å ska nog gå å lägga mej. Imorgon är det fredag å prinsen e ledig från jobbet. Då e han hemma med lillstumpan. Skönt för då slipper man stressen med att lämna på dagis på morgonen.
Undrar om det kommer nått paket till mej imorgon, det gör det nog inte. Får säkert vänta tills efter helgen, suck!

God Natt alla Bloggers!

Köss

Är du en bland dom rikaste i världen?

Skriv in vad du har för lön så räknar denna maskin lite snabbt ut om du tillhör dom rikaste eller dom fattigaste, i sverige eller världen. Rikemanslistan En kul grej bara.


Läcker hängare (gren)

Jag e lite sugen på att ha en sån här hängare nånstans hemma, i sovrummet kanske, eller hallen att hänga kläder eller smycken eller något annat skoj på. Den är så snygg.
Finns att inhandla på Bluebox för 179:-.



Nu kikar den fram.

Äntligen spricker det upp å solen kikar fram. Såå härligt. Blev riktigt varmt å gott ute, å jag som har höststövlarna på mej idag. Men det gör inget...Behöver nog köpa mej lite nytt på skofronten förresten. Måste bara hitta nått snyggt.
Nån som har tips på vart dom har mkt snyggt, va på johanssons å där fanns en del snygga grejer.




Köss!

För den som vill va extra snygg när man diskar.

Då kan man köpa sej ett par såna här diskhandskar DIVA från bolagret för 55:-
Själv har jag diskmaskin så jag behöver inga. :-)



Snygg tidningshylla


Denna snygga tidningshyllan hittade jag på designonline för 839:-, lite väl saftigt kanske, men
jag vill ha. Den hade vart såå perfekt på vår fina vägg i köket :-D
Vi får se hur det blir med det.

Nää gott folk

Nu är det dags att krypa till kojs. L vaknade till å va lessen så jag fick lägga mej med henne en stund å somnade till. Jösses!! Jag som hade tänk gå å lägga mej i tid idag å så fastnar man här..Hade även  tänkt koka mej lite pasta precis när hon vaknade, men nu blev det ju inte så heller. Det blir aldrig som man tänkt sej.
Pratade med F nyss å han va på väg hem från jobbet. Skulle bara svänga in å köpa smör vilket jag glömde när jag va å handla förut.
Nu kom han precis så jag får slita mej så hörs vi i möra.

Köss!

Jag e ju ganska ointressant.

Jag e en ganska trist person om jag får säga det själv..Varför egentligen skulle folk vilja läsa min blogg. Jag skriver ju typ bara om skitsaker, nästan bara i alla fall. Det är ganska kul att se på statistiken hur den går upp å ner beroende på vad man skriver om..Fast det kanske inte har med det att göra heller. Egentligen så skriver jag ju bara för min egna skull å inte för någon annans, men det är ändå kul att komma in på bloggen å se att man fått lite nya kommentarer.
Ibland är det ju bara skit folk skriver typ, kolla in bilden i min blogg eller gå in här å tjäna pengar. Varför gör man så?!
E man desperat då eller??

Skitsamma, this is me i alla fall å roligare blir det nog inte....Fast man vet ju aldrig. ;-)


Köss

En bilds avslöjande

En liten flicka hade en tumör i ögot som avslöjades pga ett fotografi.
Det e lite sjukt egentligen, vem som helst hade ju trott att det bara var en vanlig blixtreflex. Det hade jag oxå trott. Dock är det lite konstigt att det bara är på ena ögat tycker jag å på den typen av bild. Men vilken tur att mammans väninna reagerade å gjorde något åt saken. Vem vet hur det hade kunnat gå annars.

*ARTIKELN*

Tyskan skyldig,

Jaa det va ju skönt att detta äntligen är över för Max å Sagas mamma. Nu kanske hon kan få sörja ordentligt efter förlusten av sina två barn...Usch, va fruktansvärt egentligen. Kan aldrig i min vildaste fantasi föreställa mej hur det skulle vara att fortsätta leva mitt liv utan min dotter.

Å tyskan då, hon verkar ju lite lätt störd. Får väl se vad den rättspsykiatriska undersökningen säger.
Lite konstigt tycker jag att det är att dom kan fälla henne utan konkreta bevis egentligen. Å erkänt har hon ju inte gjort heller. Även fast mkt tyder på att det va hon som gjorde det. Fast det där finns det väl delade åsikter om precis som allt annat.

JOBBA?? En onsdag??

I vanliga fall e jag alltid ledig på onsdagar. Jag jobbar på lördagar istället då, men nu med start denna veckan så testar vi nått nytt. Jag jobbar då lördag varannan vecka och onsdag varannan vecka. Det innebär att jag varannan vecka kommer att ha ledigt en hel helg. Åååh det ska bli så himla skönt. På lördag ska vi åka till Säve å kolla på flyguppvisningen. Det ska bli kul. L kommer nog att gilla det oxå.




Bild tagen från google

Vad händer med statistiken efter midnatt?

Jag har märkt att varje gång klockan slår 00.00 så kommer ju en ny dag upp i statistiken, men vad händer med datumet innan det nya, den dagen försvinner för att sen komma tillbaka vid ett senare tillfälle. Hel-mysko ju.
Är det bara på min det blir så kanske? Inte för att det gör så mkt egentligen, det rättar ju ändå till sej senare.

Coola brallor

Dessa coola brallorna köpte jag till L idag. Såå himla tuffa står We på bakfickorna oxå på ena sidan rätt å på andra spegelvänt. En liten dragkedja under ena fickan är en liten cool detalj. Min tjej kommer bli så tuff i dom.


Linjerna i bilden är inte raka jag veet. Skit i det :-)

Ny design

Jepp har donat här lite å jag tycker det blev ganska bra..Kommer nog att göras om fler ggr. Jag måste ju lära mej hur detta funkar. Någon som vet hur man flyttar så att menyn å profilbilden är på vänster sida istället. Säg gärna till i så fall,. 


Köss

Internetshopping

Åhh, Nu e ju min blivande pärla beställd..Va inne å kollade statusen nyss och den görs precis iordning för att skickas iväg, så förhoppningsvis har jag min nya kamera på torsdag. Innan helgen i alla fall om allt går som det ska. Ska bli så kul med en systemkamera. Det är min första så jag e alldeles pirrig..Störd jag vet.
Sen så är det ju såå kul att shoppa på nätet. Kan sitta å leta prylar bara för att hitta nått man kan köpa. Så spännande när man får paket :-D Ah jag e som ett barn jag vet.



 

Kössen

Min dotter är terrorist

Ett program som går på 1:an nu. Det verkar ju heeelt stört. Två tjejer i Sri Lanka som viger hela sitt liv åt att träna upp sej för att en dag eventuellt behöva spränga sej själva för att lycka skada andra å ta kål på så många som möjligt. Det e verkligen helt sinnessjukt hur världen fungerar på andra ställen. Det e så främmande för en annan som bara lever ett normalt liv. Vad är ett normalt liv egentligen?? För dom är ju det oxå normalt.

Usch va hemskt. Dom filmar barn som står å skriker å gråter vid sina föräldrars döda kroppar. Det är fruktansvärt.
Man får se sönderbombade kroppar som ligger utspridda på gatorna. Fy fan!!
Det är nog tur att det känns såpass overkligt som det gör när man ser detta, annars hade jag nog inte klarat att kolla vidare.
Lider med dom stackars oskyldiga barnen som får uppleva detta, bara för att det finns såna dumma jävla människor här i världen.Usch!

Som vanligt

Jaa precis som vilken måndag som helst så är jag såååå seg. Går här å gäspar å har mej, om jag inte rör på mej hela tiden så somnar jag nog. Jaja, det e ju gott väder i alla fall. Så nöjd. Tänk om man hade kunnat få en solig å härlig höst istället för massa regn å skit.

Har bestämt mej för vilken kamera jag ska köpa nu i alla fall å det blir en Canon eos 450d. Ååååh längtar tills jag kan bege mej ut å plåta lite. Läste egenskaperna för canonen och nikon på olika sidor å Canon verkar vara mer min stil...Plus att den har live view vilket e bra. Ska bli så kul.


KÖSS

Canon eos 450D eller Nikon D60???


Jag ska köpa mej en kamera idag, eller i alla fall beställa...Men jag kan inte bestämma mej för vilken jag ska ha.
Snälla hjälp mej. Vilken är bäst, har sett att canonen ligger i topp på många tester. Vad tycker ni som har någon av dessa? Snälla säg vad ni tycker.





                 

Hur har denna dagen sett ut då?

Solen har faktiskt visat att den fortfarande existerar. Har vart gott väder hela dagen å ändå har dumma jag bara suttit inne..Vart änna lite seg efter gårdagen. Till slut så tog vi oss i alla fall ut. Gick en sväng till lekplatsen å gungade lite å så. Sen så blev jag änna sugen på pizza..Inget skoj alls, en vanlig Hawaii blev det. Gick hem till syrran å käkade, sen gick vi ner till Mamma å Pappa å tjingsade lite.
Efter det va det nannadags för L, fast först åt vi lite tårta :-) Det va smarrigt.
Nu ska jag å Prinsen kolla på film, The Orphanage blir det ikväll. Läääskigt!

Hörs imon igen. Köss





Bilder från igår

Vår stora tjej blåser ut ljusen på tårtan. Sen körde hon skeden rätt in i den å grävde ur en rejäl bit :-)
Kalaset va himla lyckat å L va glad å busig hela tiden. Hon fick massa sååå fina presenter.
Stort tack till alla som va där. Ni e så goa allihopa.








Mer specificerat så fick hon:

Kläder å nappflaska till dockan
Cykelhjälm rosa m. körsbär
Köksset
Docksäng m. täcke å kudde
Dockstol
Diadem
Sagobok 365 sagor
Saga Lilo & stitch
Nalle Puh saga
Film Krambjörnarna
3 st cd-skivor med ramsor å sånger.
Memory
Städkit
Rosa badlakan m. katter
Påslakanset m. Kitty
Gummistövlar a'la conversekängan
Pingy
Mirandanalle
Strumpor
Trosor
Barbiedocka m. häst
Gose-Groda
Brun manchesterkappa
Jeansklänning
Prickiga kalasisar
Rosa hoodytröja
Grå/vit-prickig hoddytröja med teddyfoder
Långärmas tröja (angel)
Grå klänning
Svarta tight
Svarta gosebrallor
Svart Ballerinadräkt m. tyllkjol
Såpbubblor
Pengar



Köss!

Nää nu e det dags.

Nu måste jag bannemej gå å lägga mej. Klockan e ju typ kvart i fyra. Va gör jag vaken? L vaknar nog om ca 4 timmar så det e ju käckt om man själv får sova lite innan dess oxå. Har slumrat lite här i soffan iofs, men det gör ju ingen nytta.
Å magen kurrar som bara den, får nog ta mej en macka först eller nått. Orkar inte egentligen, men jag måste.

Kalaset gick bra i alla fall, skriver mer å berättar imorgon.

Natti Köss

Fin och god

En av tårtorna som jag gjorde till dotterns kalas.
Så söt den blev och himla smarrig.



Bild

Tårtbak



Fullt upp.

Japp nu e det lördag. Har precis kommit till jobbet, så nu ska här jobbas gärnet. Hoppas på fullt ös idag så tiden går fort. Behöver nog gå tidigare då första gästen kommer 15.30 å jag slutat 15.15. Aaah!!
Sen e det full rulle hemma, fixa det sista med tårtorna å städa det sista, göra mej iordning å massa skit.

Köss

Nu har jag gjort...

...Tre stycken tårtor med jorgubbar. Har inte gräddat dom å så ännu för då blir grädden änna läskig tills imorgon.
Tänkte att jag skulle riva mörk choklad på..Försökte mej på det oxå, men gissar att chokladen va för kall för det blev liksom inte bra. Blev mest småsmulor, så nu låter jag den ligga framme ett tag innan jag river.
Har köpt fina tårtdekorer oxå. En stor som ska va på tårta numero uno. Men kitty på så söt så. Sen så är det små prinsessfigurer å små nalle puh-figurer. Har lite svårt för Puh-temat, men L gillar ju honom så det får väl va då.
Gott ska det bli i alla fall. Måste städa massa oxå. Suck! Imon slutar jag jobba 15.15 så jag e la hemma halv 16 ca å så kommer gästerna 16, Japp det e toppen. Men det löser sej nog...

Nu e jag aaastrött, men ag måste städa lite ju..Blää, vill inte, orkar inte.

Köss

Tårtbak å grejer

Idag ska jag vara en såndär riktig käck bullmamma. Vi ska ha kalas för lillan imorgon å då kommer det väl ca 30 pers har jag fått det till. Jösses å alla dom vill väl ha tårta, så då blir det till att baka. Eller ja så mkt bak blir det väl inte. Jag köper ju färdiga bottnar å sen så kladdar jag på med jordgubbar å lite sånt gott. Mumma ska det bli i alla fall. Mamma kommer nog förbi å hjälper till lite hoppas jag. Hade vart skönt med lite hjälp.
Måste åka å handla grejer bara. Får åka direkt efter jobbet. Tar nog Coop på b-plan. Där har dom ju den där lilla käcka kiosken som det finns tårtdekorer i. Å det är ju lite extra kul.

Så det blir väl inte så mycket bloggande idag då, jag kommer ju ha fullt upp med annat. Hur ska jag klara mej.
Man blir lite lätt beroende av det här kan man säga.

Köss♥

En fin bild


Här kommer en bild lite såhär på morgonkvisten.
Jag tycker att vatten gör sej så himla bra på bild.



Haha ny Header

Känner mej mäkta stolt nu när jag äntligen har lyckats göra en egen header å även har fått den på plats å allt. E ju inte helt kass på detta ändå. Haha! Shit va kul.

Någon som kan svara på hur man får den lika bred som resten? Måste detta göras innan jag lägger upp den eller??
Vad tycks annars?

Här kommer en bild...



..på syrrans hund. Så himla fin.





Kenzo

Träffa syrran å Kenzo

Idag lunchade jag med syrran å hennes lilla Kenzo. Vi åkte till Coop å där käkade jag snabbt å lätt två grillade med mos...Det va gött det. Efter det tog jag en glass, våffla med choklad å körsbär å lite strössel oxå..Mmmums!!
Vi stack in i djuraffärern en liten sväng å kikade på alla hundleksaker å söta små tröjor å sånt. Stackars hundar egentligen va folk packar på dom massa saker.
Hittade i alla fall en stor groda (hundleksak) som när man klämde på den gav ifrån sej världens klagoljud wööööööiiiåååååååweeeeeiiiiååååååhhhh, nått i den stilen..Haha! Fan va vi garva.

Ah i alla fall så skrev jag dett inlägget mest för att testa ping-länkarna i fall det funkar.

Köss allesammans.♥

Jag har blivit moster

Jaa minsann till en liten vovvsing. Känns lite konstigt sådär. Vi i våran familj har aldrig vart några hundmänniskor, däremot kattmänniskor. Men plötsligt så fick min syrra för sej att dom skulle skaffa vovve, efter att hon blivit förälskad i rasen. En superfin Basenji-hane. Kenzo heter han å är 8 månader. Har ingen bild på denna datorn, men kan lägga in när jag kommer hem i eftermiddag.
Välkommen till familjen sötnos.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tillbaka

Japp, då va man tillbaks på jobbet igen efter en skön ledig dag. Är skittrött, men det rättar nog till sej snart förhoppningsvis. Idag kom annonsen med i alla fall. Tur för dom. Annars vet jag inte vad jag hade tatt mej till.
Så vad väntar idag då? Ännu en mulen dag. Trökigt, märks så tydligt att sommaren e slut. Jag som precis har köpt en ny bikini. Jaja den får vänta tills nästa år. Då hoppas jag på en dundersommar, men vem gör inte det.

Ha det gott nu,
Ciao!!


Tror ni den kom med??

Jo jag berättade ju hur jag i grevens tid lyckades få till en födelsedags-annons som skulle vara med i dagens tidning för att gratta vår lilla Sessa på hennes 2-årsdag. Tror ni den kom med? NEJ DÅ!!! Såklart inte. Fan va besviken jag blev. Va så arg när jag ringde till Gp så jag höll på att börja grina. Det pajade ju allt.
Hon som jag pratade med letade å letade å kunde inte hitta att jag hade skickat in nån annons. Men jag har en bekräftelse på att annonsen är gjord å pengarna hade dragits från mitt konto, så det va ju väldigt konstigt.
I alla fall så sa dom att dom kunde fixa in den tills imorgon. Precis som att de skulle vara samma sak då eller? Jag skulle i alla fall få hälften av pengarna tillbaka å det e ju rätt schysst.
Så nu återstår det bara att se ifall den är med imorgon.

Nu e jag heelt slut.

Den här dagen tog visst en del på krafterna kan man säga. Har vart pigg å glad hela dagen å nu på kvällen e jag helt slut. Gick upp å nattade L i hennes nya säng. Vi låg där å läste saga å det va ju himla mysigt. Självklart så somnar ju jag. Va inte direkt piggare när jag vaknade sen. Men L sov fortfarande gott, Tur det. Hade inte orkat med om hon hade vart jobbig. Men hon var väl lika slutkörd som sin mamma efter denna dagen.

GRATTIS!!




Ytterligare 1 år har gått å vår lilla tjej har blivit stor.
Du är så söt å go å busigare än någonsin.
Du springer omkring själv, vet vad du vill, pratar å sjunger hela dagarna.
Du blir duktigare å duktigare för varje dag.
Vi är så stolta över dej å vi älskar dej så.

Stort GRATTIS på 2-årsdagen vår älskade prinsessa!!


Idag för 2år sen

Jaa, då var man världens lyckligaste. Då låg vi där på förlossningen å L låg på mitt bröst endast 30 minuter gammal. Vilken underbar känsla. Hon var det vackraste jag sett. Helt fantastiskt. Allting va så nytt.
Efter 9 månaders väntan å 7 timmar med värkar så va hon äntligen hos oss.




Äntligen!!

Så nu är jag klar med förberedelserna inför L's födelsedag imorgon. Har byggt ihop sängen å bäddat fint å lagt dit alla presenterna. Hoppas verkligen hon blir glad. Har fått i mej en macka nu oxå, så nu ska bara bissarna borstas sen blir det bums i säng.

♥God Natt!!♥

Det funkar inte

Försöker förtvivlat få dottern att sova, men hon bara vägrar..Jag som till å mä va snäll å skulle låta henne sova i våran säng inatt. Ååh jag får panik på detta alltså. Varför kan hon inte bara sova?!
Helst vill hon att jag ska ligga där hos henne å klappa på henne å att hon ska dra mej i ögonfransarna å peta mej i munnen å sånt. Det brukar alltid sluta med att jag slocknar. Å hur mycket vettigt får man gjort då då? Inte nånting.
Nu vipps så har hon bajsat oxå, så då får vi byta blöja å sen börja om med nattningsrutinen.
Det är såna här gånger man önskade att sambon hade ett vanligt jobb så man kunde lämna över allt till honom.




Mörkt

Nu blir det mörkt tidigare å tidigare å det e så man märker det.
Himlen öppnade sej nyss för ett skyfall..Regnet bara vräkte ner, men nu har det lugnat sej lite. Tur det, för nu ska jag dra mej hemåt. Eller ah, jag ska te syrran å hämta L. Hon fick hämta på dagis idag då farmor fick förhinder.
Sen blir det nog hem för att kakla det sista i köket då. Fick inte gjort det i lördags..Nej nej.
Sen ska jag bygga ihop L's säng som hon ska få imon bitti.

Kommer in mer senare. Köss så länge

Kinamat

Står här på jobbet å väntar på att klockan ska bli 18.00 så man kan gå hem.
Idag blev det kinamat till lunch, det e så jäkla gott. Dom har sån god buffé. Kyckling, ris, stekta, nudlar m. chilisås och currysås, å lite soja på det..Åååååh va gott!!!
E fortfarande "il mätto di proppo" som jag brukar säga :-)
Va har ni andra käkat för gott idag då? Nått att tipsa om kanske.

Hajj!!


Glömde

Glömde ju länken till intevjun
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2008/article3128716.ab

Intervju med Kallur

Jag kan säga att jag är inte det minsta intresserad av sport, men jag satt å läste lite på aftonbladet.se nu ang. den här intervjun med Kallur. Fattar inte varför folk rasar. Jag har inte sett det klippet, men jag läste i alla fall intervjun. Jag tyckte inte det var några dumma frågor, han kanske höll kvar den stackars flickan lite väl länge, men han är ju trots allt reporter. Det är ju deras jobb. Frågorna va rätt bra, det va ju sånt som folket undrade över. Sen självklart måste det ha varit jobbigt för Kallur oxå när hon typ e så ledsen som hon bara kan bli, å stå å prata inför hela svenska folket typ i en kamera.
I alla fall så hade hon ju gått därifrån om det blivit för mycket å det gjorde hon inte.
Det va ju ändå inte intervjun hon blev ledsen av.

Stackarn!



Spännande dag

Idag för 2 år sen va en speciell dag. Jag va höggravid å våran bebis var beräknad att komma. Hela dagen gick vi å väntade på olika eventuella tecken på att det kanske var på G att sätta igång, men ingenting.
Det enda var ett enormt tryck neråt. Dom senaste två veckorna hade vi gått å väntat på att vattnet skulle gå. F
ick för mej att bebisen skulle komma lite tidigare, men ingenting.
Jag hade beställt lasagne hemma hos mamma å pappa så vi gick dit på eftermiddan. Alla tjötade på magen att bebisen skulle komma å dom va redo på att det skulle sätta igång, men ack så blev det inte.
Snacka om att känna sej blåst.

Singelmammor

Idag började ett lite intressant program på 2:an som heter singelmammor. Gissa vad det handlar om?! :-)
Sånt tycker jag e så spännande. En av tjejrna e gravid å det e så himla kul att följa å se hur det går :-)
E väl för att man själv e mamma, å jag älskade verkligen att vara gravid.
Sen är det en mamma som är inneboende hos andra å en mamma som, ah jag vet inte riktigt va hon gör :-D
Men det va lite kul att kolla på.

Nu ska jag gå å fixa till den där kycklingen som jag la i marinad igår.
Jag vet mina middagsrutiner e väl inte helt normala men det gör inget.
Kommer nog inen sväng senare oxå.


Det kanske märks..

..Men  jag kan inte riktigt bestämma mej för hur det ska se ut på min blogg...Ja gillar inte ens lila egentligen. Ändå var det färgen jag fastnade för..Jag gillar ju turkost, kanske man skulle ha en turkos blogg..Det e så snyggt. Jaja vi får väl se vad det blir i slutändan. Jag får prova mej fram helt enkelt.

Bara en timma kvar tills man får gå hem.




(bild tagen från google)

Annons

Vilken tur jag hade idag. Kom på att jag skulle sätta in annons i tidningen för L som ju fyller år på onsdag.
Har tänk på det flera ggr å funderat på att göra det, men tyckt att det vart alldeles för lång tid kvar. Å så förut så kom jag på det å gick direkt in på gp's hemsida å fixade till min annons. När jag hade valt allting så kom tidigaste datum upp, vilket va just på onsdag. Jag klickade då på "nästa" å då ändrades bilden till tidigaste datum på torsdag istället. Puuuuh!! Min redan valda tid hade sparats längre ner. Vilken tur jag hade..Jag hann alltså precis i sista sekund få med min annons till L's födelsedag. Bara dom inte gör bort sej nu å det blir nått fel..Sånt händer ju. Jag får hålla tummarna.

Lite hurtigt sådär.

Måndagar e verkligen sega dagar. Så trist, man står på jobbet å väntar på att kunderna ska rusa in vid öppning, men det är bara lugnt..Nu har ju dom flesta börjat jobba igen oxå så då blir ju den värsta rusningen vid halv 5-tiden.
Hoppas verkligen att denna dagen går fort. Funderar på om jag skulle ta bilen efter jobbet å först åka å hämta dottern (som är hos farmor efter dagis) å sen åka till min kära mormor å morfar. En gång i tiden hade jag nämligen en röd cykel, typ mountain bike-varianten, men den fick min morfar :-)
Å nu så tänkte jag att jag kanske skulle ta tillbaka den. Mormor sa även att dom har lite andra cyklar där. Kanske kan hitta mej nån fräck gammal retro cykel. Hade vart lite coolt. Men det är ju rätt bra om den har pakethållare så lilla sessan kan åka med. Vi får se hur det blir.

Näpp, dags att jobba vidare. Hör av mej igen sen.


Nattamat

 



Detta lyckade jag pussla ihop lite snabbt å lätt nu innan läggdags.
Skogaholms Solklart med herrgårdsost och Jokkmokkskokt skinka på.
Till det ett stort glas Bravo juice med smak av Äpple, Apelsin och Passionsfrukt..
Mums!

Nä nu ska jag gå å lägga mej, e ap-trött. Har ju såå svårt att slita mej från datorn bara. Arrgh!!
Natti natti.

Ibland e man bra dum


Usch, nu sitter jag här å e svinhungrig. Har inte blivit nån middag idag, vet inte varför men jag har nog bara inte hunnit med. Gjorde iordning lite kyckling förut som jag la i sweet chili marinad Mmmm...Tänkte ha det till morgondagen, men jag e allt bra sugen på att tjuvstarta lite asså. Nä, nä det får jag inte...E la bäst jag tar mej en macka eller nått..Pan pizza har vi oxå, det e mumma...Så jäkla käckt att bara värma på, å fort går det oxå. :-D Perfekt!
Fast samtidigt så kan jag liksom inte slita mej från detta...Bloggen. Hallå va lätt man blev fast här då. Hjälp! Nu nu måste jag. Kommer nog förbi en sväng till innan jag ska sussa. Jobb imon jö...Suuuuck!!

Vart tog den vägen?

Nu sitter man här, det är söndag kväll å ännu en helg har bara blåst förbi sådär utan att man knappt märkte nått. Va händer? Vart tar tiden vägen?
Va har man gjort för vettigt idag då? Jag har ju vart duktig å tvättat typ 4 maskiner :-D Jepp det e sant. Sen så har jag suttit å grejat lite med min blogg så den blir trevlig att kika på. Tids nog blir den nog som jag vill ha den..E ju bra om man kan nått oxå. Tycker det är jäkligt kul att pula å greja med detta, fastän jag inte fattar nått typ. Jaja det får ta den tid det tar.

Syrrans man å hans dotter kom hit en sväng å skulle passa L (dottern), så jag å F (sambon) kunde åka till IKEA :-D
Jag va ju självklart gladare än sambon över våran lilla tur. Vi köpte i alla fall en säng till L, hon fyller ju 2 på onsdag å blir stor tjej. Då får man allt ha en stor säng oxå.



Bild


Min dotter älskar att leka med sina småfigurer, hästen katten kossan teletubbiesarna m.fl.
Hon brukar alltid rada upp dom så dom står fint, en dag hade hon ställt dom i sin lilla väska. Dom såg så söta ut så jag va tvungen att ta en bild.



Tuffa regnkläder till lillan







Måste bara dela med mej av detta regnstället som jag köpte till dottern igår, så himla tufft.
Nu fattas det bara ett par stövlar. Har sett ett par coola rosa som ser ut som converse, Måste ha.

Madonna 50år

Grattis får man väl säga då. Wow, tänk om man kunde se ut sådär när man blir 50. Ja tack!




Kunder kan vara idioter...

..Ja det ska gudarna veta. Jag jobbar då i butik och som det trevliga butiksbiträde man e så säger man ju såklart "Hej" lite käckt till en kund som kommer in i butiken. Ibland hör inte personen i fråga å man upprepar sin hälsning, kunden svarar då oftast artigt. Idag kom det in en kvinna i butiken med sin dotter. Jag säger "Hej hej" å hon går precis som att hon inte hört mej, jag säger lite försiktigt "Hejsan", hon går fortfarande (vad jag tror är) i sin egna värld. (Kan tillägga att det är en lätt ljudlig miljö med trafik utanför å annat buller.) Jag testar då med att säga "Hej" (igen), varpå hennes dotter halvropar "Mamma!!"
Då vänder sej kvinnan mot mej å ser arg ut å utbrister "JA!!HEJ!! VA E DET? ÄR EDET OKEJ ATT MAN TITTAR LITE ELLER? FÅR MAN GÖRA DET???"
Ööööh, chockad men ändå skärpt säger jag "Ja självklart får du det, jag tänkte bara hälsa." (Har såhär i efterhand kommit på mkt bättre grejer jag kunde sagt för att få henne å fatta att hon överdrev) Men så är det ju alltid.
I alla fall. Vad var det för fel på denna kvinnan?? Hon måste ha haft en förjävlig förmiddag så som hon betedde sej.
Jag kände mej helt chockad resten av dagen typ, över hur hon hade betett sej. Hon ska inte tilltala mej på det viset, det enda hon ser är ett butiksbiträde som hon säkert skiter blanka fan i. Men jag är oxå en människa.Shit va sne jag blev.
Vuxna människa, bete sej på det viset..Äh, det e fan sjukt.

Jaja, kände bara att jag behövde skriva av mej min ilska lite. HEJ så länge...Hahaha!! Köss

Lördag

Ja då ska man strax dra te jobbet, blir nog ingen tur till ikea idag i alla fall. Skulle köpt en säng till dottern, men vi får ta det imon istället. Får se om det händer nått annat kul idag då? Nu måste jag lägga en liten make å dra mej sen..Skriver mer senare detta va bara en liten update.

*IKEA*

Nu är äntligen den efterlängtade katalogen för 08/09 på ingång. Nästa vecka börjar dom läggas i folks brevlådor.
Jag längtar..Jag e ett riktigt IKEA-Freak. Än så länge så finns katalogen på http://www.ikea.se/ så man kan tjuvläsa lite, för den som inte orkar vänta tills nästa vecka.  Jag har vart där å snokat lite :-)






www.designadinblogg.se

Detta är en mkt bra sida för oss bloggamatörer som inte riktigt fattar hur man bär sej åt.
Där förklaras allting grundligt så nu hoppas jag på att bli riktigt bra på detta.
Just nu känns allt som en enda röra. Koder hit å koder dit..Jaja we'll see.
Nu ska jag tillbaks dit å plugga lite. Hoppas på att kunna piffa till min blogg ordentligt ;-)

Wish me luck!

Jaa tänker alla..

äntligen fredag!! ja kanske det, för dom som inte behöver gå till jobbet även en lördag. Segt, men jag jobbar ju bara 4 timmar imorgon å det är ju snabbt avklarat. Vad ska man hitta på sen då..Kanske kakla klart i köket, det har ju bara stått ofärdigt nu i ett x antal veckor. Man har så mkt som tynger ner ens axlar...Fixa här å fixa där. Vill ju bli klar där hemma.
Idag blir det nog nån god middag efter jobbet, kanske kyckling, med lite thaiinspiration å nudlar till...Guuuu va gott!! Det får det bli. Längtar till middan nu å jag har inte ens ätit lunch ännu.

Man ska inte säga att nån e ful..

...men dom här små rackarna e minsann inga sötnosar..Nakenfis aah visst.
Stackarna, det ser ju så kallt ut.


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article3102932.ab

Skitväder.

Wej wej wej, säger jag bara, vad har hänt? När man va liten va det ju alltid soligt å varmt i alla fall hela sommarlovet. Nu är det knapp det är fint dom stackarn 4 veckorna man har semester...Denna sommarn ska man väl iofs inte klaga på. Fick i alla fall 2 goa veckor med sol å bad :-D Love it!!!

Inatt har det ju i alla fall vart stormigt värre, vaknade flera ggr av att jag trodde huset skulle blåsa iväg. Tack å lov så blev detta aldrig ett faktum. Kom ett lite mysigt åskväder förbi här igår kväll. Blixten slog ner här borta å jäklar va det small. Coolt!! Tycker allt att det är lite fascinerande måste jag säga.

Sicket skitsnack, yeah yeah, TJO!!

Måste dela med mej av denna länken för den som inte redan har sett.

Tror det va på aftonbladet jag såg denna först, så söt film med ett lejon som återser sina hussar efter ett år.

Det kallar jag kärlek det
http://www.youtube.com/watch?v=Yv4Sia94Cu8&feature=relat
 


Ingen aning

Kom just på att jag har ingen aning om hur man bloggar :-o Vad är ping å hur får man till en snygg egendesignad sida?



Här kommer en liten bild, tycker den e så härlig

En superhärlig dag i slottskogen, inte idag doc men förra veckan.

Vad gör jag...

Shit, jag har skaffat mej en blogg. Vad ska man med den till egentligen. Vem skulle någonsin tycka att jag e en såndär intressant typ. Ööh jag e ju faktiskt bara ganska vanlig å trist :-)
Strunt samma kan ju vara lite kul att skriva av sej ibland eller nått.

Idag har jag å lillan i alla fall vart på Backaplan en liten snabbsväng. Hittade inget kul alls. Finns ju ingenting i affärerna nuförtiden, eller? Nån som kan tipsa om kulig affär, kanske på nätet till å mä..E ju sååå kul att shoppa på nätet.
Åter till B-plan då, vad fick jag köpt? Leggings å over knee strumpor till dottern nån ritplatta från toys'r'us. Hon fyller år snart å hon ska få den då.
Jag fick bytt ett par skor oxå som nån söm hade lossnat på. Fick 100:- tillbaka då dom hade sänkt dom.
Åkte egentligen bara för att kolla på en vagn till Leah, har fått för mej att hon skulle ha ny vagn, vet inte varför men vi får väl se hur det blir med den saken.

Nä nu ska jag natta lillan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0