Nytt till mina små!!

Det var ju inte riktigt det som var tanken idag när jag åkte iväg för att handla inför morgondagens kalas.
Men jodå, jag slank in i fel affär och hittade först en fin sak och sedan en till och ja, på den vägen var det.
Man kan ju inte låta bli när det finns såå mycket fint.
 
Älskar alltihop!
Byxorna med den lilla fickan och stjärnan, söta små sockar, den gråa lilla klänningen med söta detaljer, mockasinerna i silver med stjärna *I like*, diademet som L var så himla söt i och hennes nya fina blus.
 

Hur ska man stå för att se regnbågen?

Igår kväll var vi på avslutningsfest på Lillans dagis. Hon är ju så stor nu så hon ska inte gå på dagis längre. Till hösten börjar hon skolan. Vart tog dom åren vägen?!
 
Det var knytis och folk hade med sej kycklingklubbor, pizzabullar, pastasallad, potatissallad, pajer, rostbiff, kladdkaka m.m m.m. Jag var proppmätt när jag var klar, haha!! När vi kom dit gick vi på poängpromenad först, med mycket spännande frågor. "Hur ska man stå för att se regnbågen?" Ett alternativ var att klättra upp på en stege, det ville L gissa på men vi valde att stå med ryggen i solen. Vi fick rätt på den, hehe.
En supertrevligt fest och barnen var så duktiga och uppträdde både med sång och dans. Sedan hade fröknarna gjort avslutningshalsband till barnen med ett litet meddelande och ett förstoringsglas på. Så fint! Både en och två tårar fuktade mina och många andras ögon.
 
Nu blir det vidare på nya äventyr för vår stora tjej. ♥

Trötter

Måste gå och lägga mej nu, är så himla trött.
Tänkte egentligen skrivit ett par rader om dagisfesten vi varit på ikväll, men det får bli imorgon istället. Blir nog ett par bilder också.

Natti nu då.

Hos mormor!

Halloj!!
 
Är hemma och mellanlandar innan jag ska vidare till mamma. L är där och badar så jag tänkte dra mej dit jag också. Har precis kommit hem efter att ha varit hos mormor sedan imorse och målat. Det gick faktiskt himla bra och vi var klara i god tid innan golvkillen kom dit. Väldigt mysigt färg fick hon på väggarna och jag blev själv lite sugen på att ha den i sovrummet.
Jaja, eftersom att det inte var så jättekul för L att vara där hela dagen så stannade vi till på en jättemysig lekplats så hon fick leka av sej lite och innan vi åkte hem så stannade vi till på Triumf och tog oss en glass i solen. Så har den här dagen sett ut hittils i alla fall.
 
Ha de gött nu i solen!
 

Min 2*-onde födelsedag!

Hej på er!!

 

Idag firar jag min 2*-onde födelsedag i strålande solsken. Av någon konstigt anledning så är det alltid (och då menar jag alltid) sol på min födelsedag. Ingen är gladare än jag. Såå hur han man firat?

 

Jodå, imorse blev jag väckt av en sjungande (snart) sexåring, som även hade slagit in finfina presenter som hon gjort på dagis. Gullunge där! Efter det flöt allt på som vanligt.
Efter att dagislämning och sånt var avklarat så åkte jag och mötte upp min kära mormor för att köpa målarfärg till hennes sovrum som ska få sej en total makeover. Jag ska hjälpa till med målningen har jag lovat.
Sen bjöd hon på thaimat (oh good lord! va gött det var) och innan våra vägar skiljdes åt så strosade vi runt ett varv på Ikea. Det blev en blomma till altanen som mormor tyckte jag kunde få eftersom jag fyller år och så köpte jag en solcellsflamingo som får stå i trädgården och lysa om kvällarna. Så fiiint!!!

 

Sambon överraskade mej redan igår med ett nytt soffbord som jag ville ha. Jag vet inte vad det har tagit åt honom. Haha!!

 

Tidigare ikväll kom mamma hit och fikade med oss på altanen i kvällssolen. Hur mysigt som helst. Jag fick en ny lampa till sovrummet och fina nya skålar som hon slagit in fint i rosa papper. Jag tror att alla blir lite sådär barnsligt pirriga när dom får presenter, i alla fall jag. Hehe!! Även en kruka med lite fina blommor till altanen hade hon med sej. Tack igen rara mamsen <3

 

När barnen låg i säng och lugnet hade spridit sej i huset så blev det glass och jordgubbar för mej och prinsen, innan jag slocknade på soffan. Haha!! Min dag har i alla fall varit hur bra som helst. Tack för mej och god natt.


Besök

Idag har Bella och lilla Maja varit här och hälsat på och fikat lite. Så himla trevligt att ses när vi väl gör det, det händer alldeles för sällan. Dom hade med sej presenter till lilla E (som dock inte är så liten längre). En jättefin pyjamas och en suuupersöt uggleleksak med en liten bjällra i. E blev ju såklart hur glad som helst, haha eller så fatta hon inte nått. Mamma blev glad i alla fall.
 
Bilder kommer..

Midsommar!!

En riktigt härlig midsommarafton hade vi igår, trots att den var totalt oplanerad. Orakar liksom inte planera nått när vädret ändå inte ska vara någe vidare.
 
Vi gjorde oss iordning och gick till torget där det bands kransar och byggdes en midsommarstång. Tillsammans med folkdräktsklädda spelemän gick vi sedan ner till platsen där stången skulle stå och dansen var igång. När vi hade dansat och sjungit färdigt så ville kidsen åka kovagn. Två highland cattle hade dom som drog på en vagn. Dom stackars kossorna blev dock trötta snabbt så passagerarna fick hoppa av innan en liten backe så att dom skulle orka hela vägen upp. Jaja, L tyckte det var roligt i alla fall.
Vi avslutade med lite mat och jordgubbar hemma hos syrran innan vi begav oss hemåt igen. Himla trevligt hade vi det i alla fall, trots att dagen slutade tidigt.
 
 
 
 

MTV world stage Gothenburg

Hej hej!!
 
Vilken härlig kväll jag hade igår. Frida kom hem till mej först och vi tog ett par glas i solen på altanen innan pappa skjutsade in oss till stan. Vi gick in på en pub och tog en Jinx (alkolässk, mycket gott) innan vi följde strömmen upp till götaplatsen för att kolla på MTV world stage. Det var riktigt najs. Loreen, Tove Styrke, Nelly Furtado och B.o.B spelade. Till en början var det ju lite segt som alltid men det lättade upp efter nån timma.
 
Mitt i publiken började plötsligt ett gäng sköna killar att dansa, dom var så jäkla coola. Trodde först att det var en flashmob eller nått, men icke. Såg jävligt ballt ut i alla fall. Jag försökte mej på stilen lite men det gick inte så bra. Haha!!
 
 
 
Sen hängde vi lite med Anton Hysén också dårå....Eller nää haha, men vi gick lite bakom, lite bredvid och lite framför. Ojojoj, Pudding!! Hahaha!!

Vilken dag & vilken kväll!!!



Va, vilken dag vi fick. Härligt väder och härligt sällskap.
Först styrde jag och ungarna kosan mot Askim för att hälsa på en av mammorna i fikagruppen. Trots att det var trdje gången och att jag hade gps'en på så lyckades jag snurra till det och köra fel. Det säger rätt mycket om mitt köra-bil-sinne va ;) Hon hade bakat så goda scones som hon bjussade på, väldigt gott.

Svängde förbi hos Frida en snabbis för att diskutera morgondagen innan det var dags att fortsätta hemåt. Hemma käkade vi lite middag å så innan jag åkte och hämtade upp Maria på hennes jobb. Sen drog vi in till stan för att se Snow white and the huntsman. Den var jättebra ju. Spännande och mysig och alltihopa. En film precis i min smak. Kvällen avslutades med en fantastiskt utsikt över stan och en fantastisk himmel. En härlig kväll må jag säga.

bergakungenbio

Nope, nu ropar sängen på mej. Dags att sussa, det kommer ju en dag imorgon också. Go natt!

 

 


Jag glittrar!!

Här är ytterligare ett plagg som fått flytta in i min garderob. Är den inte fin?

Jag minns när jag var liten, då var det bara tanter som hade paljetter. Hahaha!!
 
Silvertröja med paljetter


Egenodlat!!

I höstas så planterade jag och lillan frön från en paprika i en kruka i köket. Efter inte så jättelång tid så började små gröna skott kika igenom jordytan, sen gick det undan. Dom växte till sej och blev större och till slut kom första blomman då var det dags att sätta om dom. Nu har blomma nummer två slagit ut och vår första paprika hänger där så fint. Nu ska den bara växa till sej innan den får gästspela i en pastasallad eller nått annat gott. 

PaprikaPlanterad paprikaPaprika


Bullmorsa!

Ibland känner jag mej så himla käck, när jag jag tar mej ork och tid till att baka med min lilla sweety. Det är ju lite mysigt att baka men samtidigt bökigt och stökigt.

Igår bakade vi bullar i alla fall L och jag. Vaniljbullar och kanelbullar blev det då såklart. L hjälpte till jättebra och tog hand om halva degen så tog jag andra halvan. E som är så otroligt snäll satt på golvet och lekte för sej själv.

Hela kvällen luktade det nybakade bullar här hemma, finns det något mysigare?!
bulldeg


Nytt i garderoben!



Träffade mormor häromdagen och strosade runt med henne på Frölunda torg ett par timmar. Fick shoppat med mej lite nya plagg hem, vilket verkligen behövdes. Härligt med lite nytt i garderoben.

Besök från ostkusten

Kom nyss hem efter att ha hämtat sambon på flygplatsen och har bara ätit lite middag innan jag slog mej ner på soffan. Sambon har i alla fall varit på sydligare breddgrader i nästan en vecka och jag måste säga att det faktiskt har varit lite gött emellanåt trots att jag har saknat honom också såklart.

I helgen hade jag i alla fall besök av en vän som tog bilen tvärs över landet för att komma och bo hos mej och ongarna i två nätter. Vi hade mycket trevligt måste jag säga och dagarna tillbringades både i slottis och på Liseberg. Jajjemej, vi fick oss en tur till Lisse. Vi trodde först inte att vädret skulle tillåta det, men joho då. Hela lördagen gick åt till att strosa runt bland karuseller och spunnet socker. Riktigt mysigt var det och ungarna var helt vilda.
Dom åkte hem igen i söndags och resten av dagarna har liksom bara flutit på.



Längtar


Jaa ännu en gång har bloggen fått stå orörd pga för mycket att göra. Sorry, jag ska försöka skärpa mej. Av någon anledning så har jag bara inte haft tid eller så är det för att man prioriterar annat helt enkelt. Ungar som ska sysselsättas, ett hem som ska städas m.m m.m.
Men nu tror jag att jag är tillbaka igen i alla fall.

Bjussar på lite härliga Italy-bilder medans jag längtar till nästa gång. Knappt två månader kvar nu. Har förresten precis skype'at med boysen där nere. Dom såg ut att ha det fint. Ciao!!




Vinn en iPad!


Jag är med och tävlar om en iPad med Let's deal. Var det du också!!

Klicka här för att vara med i tävlingen.

Lördag, Med kollegorna på räkbåten

Hade grymt kul i lördags måste jag säga. Jag var med jobbet och åkte räkbåt ut i skärgården. Tyvärr blåste det ju rätt kraftigt så vi höll oss mest inomhus(båts?).
Det funkade som så att det dukades upp en trevlig skaldjursbuffé, dock såg jag inte röken av den eftersom jag åt ryggbiff med potatisgratäng och fetaostfylld paprika. Mycket smarrigt!! Personalen på båten dansade och sjöng och det var riktigt sköj. Dom var ju grymt duktiga och bjöd verkligen på sej själva. Jag fick till och med hällt i mej lite vin, tjosan så trevligt. Haha!! Lyckad kväll vart det i alla fall som avslutades rätt tidigt, men ändå. Det var kul så länge det varade.


Cirkus i stan!!

Igår blev vi medbjudna på Cirkus av svågern och barnens kusin. Cirkus Scott har nämligen slagit upp sitt jättetält i slottskogen här i Götet. Så himla mysigt. Det bjöds på shower av elefanter, kameler, hästar och akrobater m.m. L tyckte det var jätteroligt och E förundrades väl mest över massa lampor och konstiga djur.

I pausen kunde man lära sej jonglera, sitta på en elefant, lära sej olika trapets-konster m.m. Men min lilla stumpa ville inte prova nått av det, hon ville bara ha spunnet socker. Haha!!

Cirkus scott i slottskogenCirkus scott i slottskogenCirkus scott i slottskogenCirkus scott i slottskogenCirkus scott i slottskogenCirkus scott i slottskogenCirkus scott i slottskogen


RSS 2.0