Ska jag eller inte??

Kan inte bestämma mej hur jag ska göra. Ska ju bowla med jobbarpolarna sen ikväll å jag vet inte om jag ska dricka eller inte. Hade ju vart rätt gött å åka hem när vi e klara, e inte direkt sugen på alkohol efter förra helgen. Då va man inte fräck. Äh, jag får se hur jag gör. Ska strax dra från jobbet i alla fall. Hem å göra mej iordning.


Discobowling!! Mästare jag?



Nä, det vill jag väl inte påstå. Jag suger på bowling kan man säga. Ikväll blir det bowling med jobbet, ska bli väldigt roligt. Frågan är bara hur bra det går för mej med mitt stukade finger. Jag får la antingen köra med fel hand, eller böja benen som en groda å köra tjejstilen..Vi får helt enkelt se vilken taktik det blir.

Köss!!

Bullbak

Igår bakades det bullar på hög nivå. Det va jag, syrran, 3 ungar å en hund. Vi gjorde både kanelbullar och vaniljbullar. Gud så gott det blev!! Hembakta bullar e ju såklart bäst. 

Elliot smakar på degen
Stökigt
Pausunderhållning

Mmmm, visst ser det Smarrigt ut?

Ojoj, gick ju hur bra som helst.

Jag tog ju med mej tösa igår å drog med bilden te Ullared. Herregud! Kände att jag va väl djärv som drog ivåg på det själv, e ju alltid lättare om man e nån mer, men det gick skitbra. Å det va så himla skönt att gå där i mitt eget tempo å jag kunde gå tillbaka flera ggr utan att virra bort mej från någon annan. Nä det va riktigt skönt faktiskt. Å dottern va helt underbart duktig. Hur kul kan det vara att tillbringa en hel dag i en kundvagn, stackarn! Men jag fick sysselsätta henne med diverse leksaker å lite gotta hade jag med mej oxå.

Köpte en hel del i alla fall. En läcker bärbar telefon hem, lånsmal i högblankt svart, såå cool. Fick köpt en plattång oxå, testade den lite snabbt igårkväll när jag kom hem å den va la sådär bra. Köpte även lite klappar te ungarna så det får man väl slå in idag då eller nått. Gud! såhär tidigt har jag nog aldrig vart ute förr.

Hade i alla fall en väldigt bra dag, kan säga att jag somnade rätt gött sen. L somnade redan i bilen..Gottegrisen!

Wish me luck!

Japp idag bär det av till Ullared..Tänkte man kunde handla lite klappar till barnen å så skulle jag vilja ha en plattång. Får se vad man hittar. Det va nog ett år sen jag va där sist. Ska bli väldigt kul. Det blir bara jag å Lillan så jag hoppas minsann att hon sköter sej..Bara jag har grejer att hålla henne sysselsatt med så ska det nog gå bra..

Wish me luck!

Sol i Götet.

Ah fy fan, idag e jag seg. Har iofs sovit rätt gött inatt, brevid min lilla goa prinsessa. La mej vid ett ungefär å så upp med tuppen vid 6..Gääsp!! Men nu så sitter man i alla fall här på jobbet å väntar på rush, vi får väl se hur det blir med det.
Fint väder har vi i alla fall här i götet å solen skiner som aldrig förr =) Helst hade jag velat bege mej ut med min canon å ta massa fina bilder. Nu när man kommer hem från jobbet så e det ju typ kolsvart ute, såå jäkla tråkigt. Man går upp när det e mörkt å man kommer hem när det e mörkt.
Ikväll är det i alla fall DHW som lyser upp mitt vardagsrum. Vad lyser upp hemma hos dej??




Bild: Kanal5.se

Party all night long!!

Jisses, sicken kväll vi hade i lördags. Bloggade ingenting igår pga att jag låg typ hela dagen..Jag mådde som jag förtjänade kan man säga.
Vi började med lite vin hemma hos mej samtidigt som vi gjorde oss iordning å sen åkte vi till sexpartyt..Stannade inte där hela kvällen utan drog vidare in till stan. Herregud säger jag bara. Va kul vi hade! Va aslängesen jag va ute sådär. Va hemma vid 4-tiden å då va jag sådär go. Hahaha! Då va det bums i säng.




Jepp, så såg våran kväll ut =)

Köss!!

~Gå på sexparty~

Yes, Ikväll blir det sexparty hemma hos kompisens kusin. Ska bli väldigt kul faktiskt..Va skitlängesen jag va på sånt.
Ett 20-tal galna brudar, vin å gottemat kan väl inte bli annat än bra. Jag får la ta med The C å knäppa lite kort oxå såklart.

Köss!!


Tycker såå synd om mej själv.

Nu vill jag ha lite sympati å omtanke här faktiskt. Har såå himla ont i mitt stackars finger som är mer svullet idag än det va igår. Ock ock ock!! Skulle inte förvåna mej om det är av nånstans. Lite lätt blågrå ton har det fått oxå på ovansidan av själva leden. Aaaaaaaj!!!! Farfars ring kan jag inte rubba längre. Stackars mej. =( Gnäll gnäll!!

Skor som inte kostar skjortan.

Var ju på shopping i onsdags, å äntligen fick jag hittat mej ett par pumps. Har aldrig riktigt hittat några som jag gillat, men så va jag inne en sväng på H&M å hittade dessa sötnosar för strax under 300:-, Perfekt! Jag har ingen lust att lägga massa dyra pengar på ett par sådana skor.




Så hittade jag denna söta klänningen på GT, som såg jäkligt ful å tråkig ut på galgen, men så tänkte jag att, Äh, fula kläder e ju ofta mkt snyggare på. Mycket riktigt!!



Köpte även ett par svarta shorts, en svart jeanskjol, en gosig lång kofta, ett par nya svarta tights då det va hål i mina andra. Jaja!! Mkt nöjd va jag med min shopping i alla fall.

Ha'de gött!

Aj som f****n

Har typ fått nån lättare stukning i mitt F.Y-finger. Jäkla skit, kan knappt röra det. Vi har en bänkskiva som står inpackad lutandes mot väggen här hemma, (ska tids nog sitta i tvättstugan, men den dagen..)
L va där å greja å lekte när hon tog tag i kanten på bänkskivan å på nått sätt klämde sitt lilla finger mellan den å väggen. Jag skuttar så klart upp å ska hjälpa henne, varpå skiva börjar tippa å jag ska in imellan så den inte hamner på L, så körde jag F.Y-fingret rätt in i den så det typ vek sej bakåt..AAaaaajjjaaaaoooajjjj!!!!! Satans va ont det gjorde. Skit oxå!


Mitt onda finger.
Man ser inte så bra på bilden, men det e faktiskt svullet. =(

Oooh yes, ännu en gång.

Igår åkte jag å kompisen + våra döttrar in till stan å hade en härlig shoppingrunda. Hade kameran med mej, men fick inte tagit en enda bild..Tråkigt. Däremot fick jag shoppat en massa..Har inga bilder nu, men tänkte jag skulle lägga upp lite ikväll om jag inte tvärdäckar som jag gjorde igår. Trött efter en lång shoppingtur som jag va.
Jäklar vilket väder det va oxå, soligt å varmt å fint när vi åkte in så vi tänkte att "här behövs inga regnskydd" Men då så fel vi hade. Började ju ösregna sen senare. Shit!!
Börjar gilla Gina Tricot mer å mer i alla fall. Förut tyckte jag aldrig dom hade nått i min stil, men nu oooh!! Hittar ju massor med plagg som jag vill ha..Wao wao!! Synd att man inte har en plånbok i storlek med ens begär..


Pössa!!!

Orkar inte

Idag när vi kom hem så la lillan världen kaskadspya rätt ut i hela hallen i stort sett. Jaa, va kul! (not) Fasen bara det inte e kräksjukan. Den har ju gått på dagis å förra veckan va många av barnen hemma. Jag trodde vi hade klarat oss. Men nu e jag inte så säker längre. Vi som skulle till la stada imon å allt. Får se hur det blir med det nu. Lilla sessan då. Efter utbrottet i hallen så va hon piggare än vanligt nästan å verkade typ normal, fast jag va upp hos henne nu å då hade det kommit lite till så vi får väl se. Hoppet e ju det sista som lämnar människan.

Här kommer en bild på trollet.
L hjälper mamma att göra pannkakor

Vart tog den vägen?

Hela förra veckan gick så sjukt fort. Fattar liksom inte riktigt vart tiden tog vägen. Vips så va det helg å nu e det redan måndag igen. Snart till å mä tisdag. Jag e så stolt över mej själv då jag i lördags äntligen fick kaklat klart i vårat kök. Å Jeeesus va läckert det blev. Nu ska det bara fogas oxå, kanske får ta det imon. Sen kan vi kanske sätta upp våran köksfläkt som vi har vart utan i si sådär ett halvår. Ska bli så skönt när allt e klart. 


Köket

Prison Break

Har precis kollat på säsongs-premiären av PB, Herregud! Vart ska detta sluta? Kommer denna serien någonsin ha ett slut. Så spännande. Jag e fast ännu en säsong. Å dessa fina pojkar, gör det ju ännu trevligare att kolla.



Sola solarium

Förr, eller ah innan jag fick barn solade jag alltid med jämna mellanrum för att jag skulle känna mej lite fräschare å lite snyggare. Va ju hemskt fram på höstkanten när man vart alldeles blev å jävlig. Jag såg ut som ett lik kan man säga..
Å för inte så länge sen så läste jag en artikel i aftonbladet om nån kvinna som hade fått stora svart bölder som såg ut som jättestora utåtstående födelsemärken. Skitäckligt! Minns inte om hon hade fått det av att sola solarium, men det va nått sånt i alla fall å sånt vill jag verkligen inte få. Så jag bestämde mej för att inte sola solarium mer. Fast nu idag så bröt jag den bestämmelsen (om man kan säga så). Shit, så nu har jag solat. Känner mej genast mkt fräschare. Men jag föredrar ju självklart riktiga solstrålar. Får vänta tills nästa år.

Bild från: http://www.tr-sunshine.com/galeri/


Film: The eye

The EyeDen här spännande filmen hyrde jag å sambon igår. Ja, det e tur man inte satt själv för då hade jag nog inte vågat kolla. Jag älskar läskiga filmer, men jag e en riktig fegis å sitter mest å håller för ögonen, eller kisar så man ser lite sådär suddigt. Sambon undrar vad det är för fel på mej när jag sitter så tätt att jag nästan sitter i knät på honom.
Det finns iofs äckligare filmer, men hyr den om du gillar scary!










Tjejen har grymt bra röst

Tycker jag i alla fall, bry er inte om killen med ukulelen..Haha!! Han ser ju för härlig ut.


Jag kan lyssna på detta klippet om å om igen.

Surfade runt å hittade dessa fina.

Med tankarna på ämnet albino som jag tyckte va lite intressant så googlade jag på just albino å hittade dessa fina bilderna. Jag tycker speciellt mycket om Lejonet..Såå fin!

Lejon

Påfågel

Älg

Tömma dom på blod och sälja kroppsdelarna. Sjukt!

Läste så hemskt på aftonbladet om albinos i tanzania som jagas av kriminella som vill mörda dom å tömma dom på blod för att sedan sälja kroppsdelarna till Häxdoktorer. Vissa fiskare där använder även kroppsdelar som agn när dom fiskar för det sägs att det lockar fram fiskar med guld i magen. Hur sjukt e inte det då? Tänk att barn får springa å gömma sej i djungeln för att inte bli tagna. Dessa monster som gör detta kan tjäna ca 3,8 miljoner kronor på en albinokropp. Heelt sinnessjukt. Hur kan folk vara så dumma.

IDOL idag.

Hur laddar du?...Jag laddar inte på nått speciellt sätt direkt. Vet inte ens vad jag ska göra ikväll, ifall man ska vara hos någon annan å kolla eller inte? Ifall man ska ha en stor påse gott eller inte?

Tycker det är så fjantigt allt detta skriveri om hon Katrin i eftersnacket. Glöm det nu liksom. Jag fattar inte vad alla rasar över. Hon tyckte Jesper va lite bögig, vadå då? Det va han ju oxå. Men är det nått fel på att vara bögig då eller?
Jag tyckte mest han va töntig å passade absolut inte som någon idol.
Katrin Zytomierska
Bild: Aftonbladet

E du en gottegris som jag? Testa.

Testa då dessa.


Mini Bubbliz

Detta e mitt nya favvogodis i alla fall..Jag e en riktig gottegris å det har jag alltid varit.
Namnet passar verkligen då det känns som att dom bubblar lätt i munnen på en...Smarrigt!!

Känner mej mysis..

Idag hade jag nog helst bara varit hemma å myst med min lilla prinsessa framför tv:n eller nått.
Tänk, en stor gossig pluffs-tröja å ett par goa tights å sockar. Istället sitter man här på jobbet å bara längtar efter att få åka hem.
Snart e det dags å idag kommer ju Roomservice å så får man la kolla på Grey's oxå.

Sweet Autumn!



 
Hösten kan vara rätt härlig ändå. Idag har ju vart helt underbart ute. Solen har strålat hela dagen å luften har varit alldeles ljum. Det å precis så jag vill ha min höst i alla fall. Inte som den har varit dom senaste dagarna med regn å rusk.
På kvällarna får det gärna regna hur mycket det vill, så man kan sitta hemma i soffan under en mysig filt å bara vara med dom man älskar. En kopp varm choklad i handen å en go smörgås hade inte suttit helt fel heller.

Höst

Min nya hårfärg



Hade ju helt glömt av att jag tonade håret idag.
Det va det enda på min "att göra"-lista som blev av.
Så här blev resultatet i alla fall.



Märke: Casting Creme gloss, Färg: 500 Ljusbrun

Blev inte riktigt som jag tänkt

Hade först tänkt att vi skulle gå till simhallen idag, men nä så blev det inte. Orkade väl inte riktigt eller nått. Så tänkte jag att hmm, kanske man skulle kakla klart köket då...Nä så blev det inte heller av nån konstig anledning. Dagen gick å jag fick i alla fall städat lite å så. Till slut tänkte jag att jag skulle göra oss iordning å ta cykeln hem till mamma å pappa. Precis när vi börjar bli redo så knackar det på dörren. In kommer min syster, jaha Tja!! Satte på lite kaffe till henne (då jag själv inte dricker) å så fick hon go tårta. Sen käkade vi lite nudlar å kollade på "Hål i väggen". Hahaha!! Dom e inte kloka. Kvällen slutade i alla fall med att jag å syrran å ongen somnade i våran säng framför tv:n, gött!! Nu har syrran gått hem å jag ska gå upp å lägga mej.

Natti natti!!

Massage, ansiktsmask å lite annat smått å gott.

Ja, gud vilken underbart mysig kväll jag har haft. Träffade Maria på H&M efter jobbet, köpte lite mask å ögonfransfärg å hårfärg å en rosa kofta, till kvällen. Vi tänkte ju ha lite minispa här hemma. Å det vart såå mysigt.

Började med en goo middag "Chicken a'la Elle" (avslöjar tyvärr inga recept) ;-) Det va riktigt gott å vi blev mätta å belåtna. Korkade upp en liten vinare oxå som Maria hade med sej. Sen körde vi igång å hon la en mask på mej å masserade mitt ansikte, de va sååå gött. Medans masken satt på så blev det lite kill i håret, mmm. Sen gjorde jag samma visa på henne, till tonerna av Enya (myyys).
Jag köpte ju ett asläckert lilametallic nagellack på H&M oxå. Det lackade vi oss med när vi satt framför tv:n en stund å sen färgade vi ögonfransarna. Det va meckigt kan jag säga. Herregud!!
Men ack sicken myspys kväll jag har haft.


Detta inlägg skrevs inatt

Slutar snart

Efter jobbet ska jag åka å möta Maria på b-plan. Vi ska köpa lite grejer som vi ska ha sen hemma hos mej. Ska ha riktig myskväll idag asså. Skriver mer om det sen. Tjo!


Mammas älskade lilla hjärta.

♥Här e hon ju, världens finaste prinsessa.♥

Älskling!

Make up, jag å hon.




Make upHar haft min älskade lilla Maria här idag. Vi har kollat på Idol å så.
Sen fick jag för mej att hon skulle sminka mej. Jag ville bara helt plötsligt bli sminkad. Sagt å gjort å fram med sminkväskan.







Make av MariaHon fick helt fria händer, men jag tyckte allt att hon fegade lite. Rosa på ena ögat å lite orange-aktig på andra..Man ser ju inte klok ut när man har två olika maker lagda, men i alla fall såhär blev det.










Efter att hon hade makeat mej så makeade jag henne. Jag gillar när det syns lite mer.
Två olika här oxå, satt mest å testade för skoj skull.


Gröna fingrar, inte här inte.

OrkidéKöpte mej en orkidé igår, har aldrig haft orkidé förut å det ska bli väldigt spännande att se om jag lyckas. Tog en med massa knoppar å inga blommor så jag hoppas verkligen att jag lyckas få den att blomma. Vattnas en gång i veckan, hur svårt kan det vara? Dom e ju så himla fina.
Men nej, några gröna fingrar har jag aldrig haft. Har några gröna växter här hemma å dom e så bra för att dom e så tacksamma, kan gå över en månad utan att jag vattnar å då blir dom väldigt lessna å hänger lite, sen så får dom stå i vatten ett par timmar så ser dom ut som nya igen. Perfekt!

Go'morron go'morron

Har kommit till jobbet precis, väntar på att bossen ska bli klar med sin kund så vårat meeting kan börja. Skulle komma tidigare å allt å så en han ändå bara upptagen med kund. Suck! Blir la inget av det idag då. Ikväll e det IDOL..Yeeiiaaah!!!


Låter helt knas, men är så spännande.



Jag pratar ju såklart om Heroes. Flygande killar en läkande tjej, en kan gå genom väggar å en kan göra precis allt som hon ser andra göra. Låter ju en aning vrickat, men jisses sicken spännande serie. Fattar inte hur man inte kunde fastna för den när den började sändas.  Jag e i alla fall fast. Varje torsdag (numera) så sittar jag som fastkilad i soffan. Å det gällde ju även idag. Eller igår kanske man ska säga. Klockan e ju över midnatt nu.
Maria va här ikväll å vi kollade på Heroes tillsammans, käkade lite goa toast å efter det så dippade vi gurka i tzaziki. Det e såå himla gott. Skulle kunna sitta å möla i mej hur mycket som helst. Nu ska jag gå å lägga mej så vi hörs imon.

Faan va jag längtar till december. På tal om nått helt annat =)

Flicka med 4 armar å 4 ben.

Kommer en dokumentär idag på kanal 4+ kl 20.00 om en indisk flicka som föddes med 4 armar å 4 ben. Stackars tös. Folk trodde ju på fullaste allvar att hon var någon slags gud. Tänk vad förvirrande för denna lilla tjejen med folk som står å ber framför henne. Får väl se ikväll hur det går för henne, ska bli väldigt intressant i alla fall.


Galet! Curry-Choklad? Efter tur på stan.

På förmiddagen idag har jag vart himla duktig å tvättat massa. Hittade ingenting kändes det som å så visade det sej att allt mitt å dotterns låg i tvättkorgen. Så skönt att ha allt rent nu. Sen åkte vi ju in till stan, va hos tatuerarn en sväng. Jäkla käck typ den där som ska göra min gaddning. Ååh va jag längtar =) Vill nuuuu! Kikade runt lite i affärer å så. Shoppade lite kläder te lilltjejen. Jag fick två par strumpbyxor å grått..Känner mej så himla grå å svart denna hösten. Kanske skulle köpa mej att par lila strumpisar oxå. Lite läckert.
Träffade mamma en sväng å pratade med henne sen va det dags att dra vidare.
Vi åkte till min mormor, jag har lovat att jag ska måla om hennes kök å hall så ja va där med lite färgprover. Fast det blir nog om 2-3 veckor sådär.
Hon gjorde mannagrynsvälling till mej å L, såå himla gott. Fick alltid det när jag va hos henne när jag va mindre, ingen gör det som hon. Sen tog hon fram en liten påse med choklad som hon hade köpt på nån chokladfabrik igår. Fanns en del små godbitar, sen hittade jag en chokladkaka som det stog "Chocolatey Curry de Madras", Ööh tänkte jag, det finns la inte choklad med curry i (hade jag aldrig hört om i alla fall), men jag öppnade den i alla fall å fick en smärre chock. Shit, det såg ju ut som att nån hade hällt currysås i en chokladform. Haha! Riktigt läskigt, å det smakade massa Curry, helt galet. Det va inte så jättegott, men inte äckligt heller. Passade bara inte ihop riktigt. Choklad som smakar curry?! Stark va den oxå. Nä inget för mej det där. Men kul att prova nått annorlunda. 


Currychoklad


Currychoklad

Va längesen nu

Idag e jag ledig. Skönt att vara ledig på en onsdag för en gångs skull. Känns som att det va jättelängesen, men va nog bara 2 veckor sen eller nått. Idag ska vi ta oss en sväng till stan jag å L. Ska betala handpenning på tattoon å prata igenom det hela lite, så ska jag nog se om jag hittar mej ett par tights. Det va nog allt from now.


Sablans, va det gör ont.

GuldtandVet inte riktigt vad det är, men jag tror att det är en såndär jäkla visdomstand som håller på å bökar runt i munnen på mej. Fast det är liksom inte själva tanden som gör ont utan tanköttet eller nått. Skit samma, ont som f*n gör det i alla fall. Ända ner i käkbenet å bak i halsen, inte så trevligt nä. Hoppas det går över snart. Ajaj!!

För övrigt så väntar jag på att få sticka iväg å käka lite. Vet inte vad jag ska äta bara, kanske skulle ta mej en donk idag då. Va änna längesen jöö. Å så en liten sväng till Ikea efter det. Va där igår oxå å fick shoppat lite. Fyndade en jättestor väggklocka bland annat för 45 spänn. Gött!!

Köss!!

Struntprat

Herregud va klockan kan bli mycket jämt. Är det nån mer än jag som tycker att kvällarna tar slut för fort. Jösses. Hinner knappt hem innan det är dags att hopp i säng.
Va å handlade lite innan jag åkte hem idag. Vi behövde blöjor, då jag tog med som sista vi hade till dagis. Passade då på att köpa lite annat gott att ha hemma så idag blev lite lite toasts å grejer här på kvällskvisten, guud va gott det va.
Hade gärna velat haft en viss soppa från knorr oxå, en såndär som man blandar pulver med vatten. Har alltid käkat en som heter Spansk Chilli, såå himla god, å nu verkar det som att den inte finns längre..Va e detta? Ajaj. Så typiskt.
Skit samma, nu ska jag inte skriva mer strunt här utan istället göra nått vettigt, typ sova. Så kanske man kan vara lite pigg å gla imorrn.
Sov gott allesammans. Köss!!



Kos Elle


Här är en bild från gamla goa Kos-tiden, längtar tillbaks ibland asså.

Idag så äntligen...

Armband från BettiesWeihoo, har ju gått å väntat på att jag skulle få mitt fina fina armband som jag beställde i förrförra veckan från Betties.
Tänkte det kanske skulle kommit i fredags, men icke. Å så idag möttes jag av en ganska full brevlåda när jag svängde in på gången. Först såg jag bara en massa reklam å sånt. Men när jag kom in å fick kikat lite i lugn å ro så låg där ett litet brunt kuvert, adresserat till mej =) Åh, jag älskar att få paket på posten. Där, i en liten fin rosa påse låg mitt armband. Såå fint. Se själva.


Armband från betties
 

Shoot shoot!!

Skjuter m. luftgevär på jobbfesten
En bild från jobbfesten vi hade i fredags, jag lite go å varm om kinderna laddar till tusen för att sätta mitt i prick...Dock fick jag inte bättre än 9 poäng. Men det va inte illa, kan ju säga att det va rätt så vingligt =)

2-åriga dottern gick lös med kameran



Lilla fotografen
(Mästerfotografen, dock så fick hon inte använda kameran på bilden)

Min dottern tycker det är väldigt kul att leka med min kamera (vilket hon verkligen inte brukar få göra) men idag så tänkta jag att jag skulle låta henna ta lite kort. Spände fast kamera-remmen runt hennes handled så den inte skule åka i backen. Här är några av bilderna.

Bilder som dottern har tagit


Vad tycks?? Är det inte bra för att vara taget av en 2-åring???

Utmattad efter en hektisk dag..

Det är väl olika vad folk anser vara en hektisk dag. Idag har jag haft en sådan i alla fall. Blev så jäkla stressigt till slut, till å med så stressigt att jag inte hann göra några egna tårtor utan istället blev det 2st supergoda nybakta köpta prinsesstårtor. Fusk jag vet men det gör inget...Vårt lilla kalas vart lyckat å F blev glad för din present som jag köpt. En röd fin verktygsvagn som han kan ha i förrådet när vi har gjort iordning där..Sometime, somehow =)

VerktygsvagnEtt liknande skåp fick han.


Somnade vid burken å på grund av det kommer detta inlägg lite sent. Kanske märks att jag har mest tid att sitta här på nätterna. (Inlägg skrivet ca 01.30 5/10)

Prinsens födelsedag!

Hallontårta
Jepp, idag fyller mitt älskade hjärta år. Han blir hela 25 bast. Ska åka iväg här strax å köpa hans present. Hoppas verkligen att han gillar den, men det tror jag. Ska även handla lite tårtprylar å så så jag kan fixa en liten cake. Blir nog hallontårta idag tror jag, åh va gott!! Hans å min familj kommer hit sen vid tre. F gillar egentligen inte att kalasa så så det blir bara väldigt litet å lätt. Men tårta måste man ju i alla fall ha. Nä, måste kila.

Ojojoj. Dans å fest på hög nivå.

E på jobbfesten här nu haha, blev jäkla lyckat...Massa kul å jag har till å mä sträckt mej i ljumsken..Ack ack!! Va ska man säga? Har bara druckit massa öl ikväll, det brukar jag aldrig kunna dricka annars, men tjohoo va bra det har gått. Å skjutit luftgevär har jag gjort å jag va gryyyymmmmm!!!! Köss!!!

Underbara små hjältar

Läste denna artikel på aftonbladet om en mamma vars små barn slog larm när hon var i nöd. Gud sicka underbara små barn. Jag tror man underskattar dom små liven ganska rejält. Dom kan mer och förstår mer än man tror.
Helt underbar historia, tycker jag i alla fall.
(Bild tagen från aftonbladet.se)








Fredag å jobbfest som väntar, Herregud!

Efter jobbet idag ska vi åka raka vägen ut till våran andra butik här i stan. Där bjuds det på burgare å vin å öl å gottgotta.

Vi ska tydligen göra massa aktiviteter oxå, luftgevär (coolt, jag har aldrig skjutit med nått) bowling å lite sånt skoj. Får la se hur detta slutar.


Mysigt ljus i mörka hösten.

Lykta

Den här supermysiga lyktan har jag inskaffat idag. Det va kärlek vid första ögonkastet. Den e såå mysig å gör vilken trist höstkväll som helst myspys.  
Köpte även glansiga guldfärgade kuddfodral till kuddarna i soffan, det blev kanonfint.
Dottern skrek av förtjusning när hon såg va jag handlat "Åååh fiiint mamma, tack så mycket" Hahah!!
Sötonge.


Nu ska jag gå å lägga mej, klockan e alldeles för mycket. Natti!

Hungern smyger sej på å smaklökarna skriker

Sitter här vid min disk på jobbet å utifrån lagret kommer lukten från kollegernas mat, pizza å past...Mmmm, det luktar så jäkla gott.

Over bedtime

Har vart hemma hos Sandra å kikat lite idol å så idag oxå. En chipspåse å varsitt winerbröd fick vi allt smällt i oss oxå..Hehe!! Men nu e det dags att gå lägga sej. Jobb imon igen som vanligt, ledig lördag denna veckan gött. Då fyller prinsen min år så det blir la lite tårta å grejer. 


God Natt allesammans!

Me to you

Nyfriserad katt ser ut såhär!!

Chilli

Se va fin han blev mitt lilla lejon. Åh va han gillar sej när han e nyklippt,
då ska han bara kela hela tiden.
Va tycks?

För er som svär alldeles för mycket.



Den här käcka svärburken vill jag rekommendera till er som har problem med grodor som slinker ur munnen ibland eller alldeles för ofta. Det problemet har vi nog hemma hos oss i alla fall. Jag svär alldeles för ofta, ska nog ta och inskaffa en så här sak. Finns i rosa också. Jättefin!
Finns att inhandla hos Kiddoz.

Lejonkisse

Igår kväll (eller kanske ska säga inatt) så kunde jag inte komma in på bloggen. Den sa bara att det va fel på sidan så därför blev det ingen lejonbild på min kisse. Men han blev såå fin, såå myspys. Å han va jätteduktigt morrade å fräste inte en enda gång. Jag hjälpte till att hålla honom lite å pälsen bara yrde, där va en salig röra. Jösses va päls han har (haft). Det är tur att man inte har en liten spinkis för då hade han ju sett rolig ut. Men det blev ju inte jättemycket katt kvar ändå när han va färdig. Ska lägga in bild sen när jag kommer hem. Kössa!!
 

RSS 2.0