Ett riktigt litet stjärnskott

Min dotter är helt underbar. Så sjukt go och så underhållande många gånger.
Igår kväll fick vi för oss att vi skulle baka lite smarrig hallonpaj så det gjorde vi. När den var klar kom mina föräldrar förbi (som ett skott) på lite lördagsfik. Efter fikat fick Lillan för sej att hon skulle showa för oss. Hon gick iväg och bytte om till danskläder, jag fixade musik och så vart showen igång. Oj va hon dansade och gjorde värsta svanhoppen och piruetter och grejer, men det bästa av allt var ändå inlevelsen. Ansiktsuttrycken var oslagbara. Haha!! Efter en stund hämtades även mikrofonen och det bjöds på både sång och dans.

Finfin underhållning fick vi i alla fall under sisådär en timma eller nått. Underbara onge!! ♥


Ångest!!

Ja fy fan, sista dagen på semestern är alltid lite extra jobbigt. Herregud!!! Vart tog tiden vägen egentligen. Känner mej inte alls motiverad att lägga mej i tid för att gå upp å jobba imorgonbitti. Men lite intressant ska det bli då chefen har slutat och vi har inte fått någon ny. Nice!!

Men det blir säkert bra. Får se bara hur det går med min rygg och mina höfter. Ajaj, det kommer inte bli kul. Dags att skicka in papprena till fk snart tror jag. Igår hade jag sjukt ont i mina höfter, men det är smällar man får ta. Om bara några månader kommer det ju nått riktigt fint utav detta iiihihihi, vad jag längtar.

Nu ska jag upp på vinden tror jag och leta efter mina mammakläder. Har inga kläder att ha på mej på jobbet. Korta shorts kanske inte passar så bra där, men vi får väl se.

Dagsutflykt


Igår styrde vi kosan mot Borås. Det var dags för djurparksbesök. Lillan fick bestämma, jag ville helst ha åkt till Ullaren, men det får visst vänta.

Djurparken var trevligt också och där fanns söta björn och apungar att titta på. Självklart massa andra djur också, men mina favoriter är småttingarna.
Vet inte om det bara är för att jag själv är gravid som jag märker det, men är inte ALLA gravida just nu. I vartenda sällskap man mötte i parken så var det minst en som hade bulle i ugnen.
Det hade varit kul om man hade nån polare som var gravid samtidigt, men nu verkar alla visst vara färdiga med ungar. Så kan det gå. Jag har ju kärringarna från FL, tur är väl det.

I alla fall så hade vi en riktigt mysig dag på djurparken och vi var väl inte hemma förän halv åtta eller nått. Då blev vi bjudna hem till mamma och pappa på lite ost å kex å melon å annat gott. Så där tillbringade alltså vi vår kväll.





Lördag vid poolen!

Vaknade ganska så sent idag också. Fattar inte vad det är med mej och min familj. Vi äter frukost vid elva-tiden ungefär varje dag. Katastrof!!

Hade lite svårt att komma på vad vi skulle göra så vi gick upp till päronen och la oss vid poolen. Lillan blir ju överlycklig när hon får bada. Idag vågade hon till och med hoppas från kanten, utan att någon tog emot. Hon har vart lite feg med det innan (trots att hon hoppade från kanten flera gånger förra året). Jaja, det är väl inte lätt att vara liten.
Jag däremot badade inte alls. Jag satt mest på kanten med pappas snygga hatt på hövvet. Najs det!!

På måndag är de dags för jobb igen, fyy fan. Den här semestern har gått alldeles för fort och inte nått vettigt har vi gjort. Kanske är det som är meningen dock.


Soft med långklänning

Köpte mej en långklänning häromdagen förresten. Himla mjuk och skön. Ekologisk bomull från Gina Tricot. 49  spänn på rean. FYND!!!

Är ingen älskare av brunt egentligen men ibland kan det vara jäkligt snygg, speciellt när man är brun och fin.

Långklänning


Dinner out!!

Som ni märkt så får det bli lite pö om pö med inläggen på den här sidan. Jag bloggar liksom när jag får tid över kan man säga och då får det bli lite som det blir.

I torsdags i alla fall så var jag ju som vanligt på Zumban, sjukt va gött det känns efter ett pass. Så nöjd att jag fortfarande palla utan att höfterna ska ställa till det för mej. Kanske att jag klarar av nån månad till eller så.

Efter zumban så hade jag och Maria planerat att mötas på stan. Jag hämtade upp henne och sedan drog vi till Vin o Pasta för lite mat. Gud så gott!! Jag vart proppmätt efter min mat, men Maria propsade på att vi skulle ta efterrätt så vi delade på en Gino också. Den slank visst ner utan några som helst problem. Hur gott som helst. Sen satt vi å tjejsnacka lite ni vet sådär. Innan klockan blev natten och det var dags att åka hemåt.

Jag var hur trött som helst när jag kom hem och kvällen avslutades med att jag somnade gott i Prinsens knä. Myys!!



 



Shoppat i Italien


Sjukt fin bikini som bara skrek "ELLE!!!" efter mej i butiken.


Remsandaler till lillan, så söta.

Mysbyxor
Mysbyxor, såå sköna. Massa plats för magen att växa i.

Linne med spets i ryggen
Linnet, vilken skönhet. Jag älskar det!!! Behöver jag ens förklara varför.

Nån tycker visst om att mysa på magen!!

Så fort jag får lagt mej till rätta i soffan så kommer en liten orange lurvboll och vill mysa. Han e så go. Han måste på något sätt känna att det bor någon i min mage som han vill mysa med (eller nått). Igår låg han så här gott på maggen och mös. Bebis bökade som sjuttan under honom och han måste ju han undrat va det var.

Mys-kisse


Italien - Bildbomb del 1

I måndags kom man då hem från ännu en härlig vecka i Italien. Längtar redan tills nästa gång.

När vi först kom ner den 18:e juli så stog mamma och pappa och väntade på oss på flygplatsen. Dom hade hyrbil så dom hämtade oss så vi slapp ta bussen. Mycket skönt!
Så de två första dagarna tillbringade vi tillsammans med dom innan dom åkte ifrån oss mitt i natten.
Ärligt talat så var jag först lite orolig för hur sjuttan vi skulle klara oss utan dom, Haha!! Pappa har ju ändå en liten hum om språket och kan prata rätt bra med italianosarna, I don't. Det underlättar ju en hel del då dom flesta inte ens pratar lite engelska.

Vi klarade oss i alla fall utmärkt. Låg å glassade på beachen varje dag och åt glassar i mängder. Lillan var stormförtjust. På kvällarna gick vi in till stan och käkade lite gott och kollade i affärer. Härligt!!

Blommor
Det växte så fina blommor överallt.

Mamma och lillan på strandpromenaden
Mamma och lillan på strandpromenaden.

Lillan badar på Nettuno beach
Älsklingsfisen badar i sin nya bikini.

Prinsen å LillanJag å Lillan
Kvällspromenad!

Fiat 500 Rosa
Jaja, en sån här skulle jag kunna tänka mej, LÄTT!

Plocka KiwiPlocka Kiwi
Spanar in kiwifrukterna i trädet.                                      Laddar för att palla.

Kiwi
Kiwi                                                      Så nöjd, har pallat sin första frukt.


Sitter utanför den amerikanska krigskyrkogården som tyvärr hade stängt när vi kom dit.


Jag och älsklingen.

Filminspelning
Hamnade mitt i en filminspelning.

Puss
Spelar finns i sjön och pussas lite på balkongen.

DansuppvisningDansuppvisning
Dansuppvisning för mamma och pappa hemma i lägenheten.

Gelaterian
Den obligatoriska kvällsglassen på Nettunos bästa Gelateria.

7 fiori blu
Lillan testar sin flyt-val som inhandlades i en av alla roliga shoppingvagnar på stranden.

I love           Älsklingar på stranden
Min lilla as-braiga väska som jag köpte på stranden.                        Älsklingarna!


Här har jag det fiiint!


Håller span på lillan som leker i vattenbrynet.

Gympa
Akrobatik på stranden.

Kärlekarna
Kvällspromenad till stan.


Nyfunnen vän.


På väg hem en kväll. Lillan är trött i benen så pappa får bära.




Det var några bilder från resan det. Upptäckte att jag visst har tagit ganska så många, så fler kommer senare.


Om det blir en flicka...

...Då vill hon definitivt ha ett par pjucks från Juicy Couture. Hallå, hur söta är dom inte då?!
Saftig peng för skor som antagligen inte kommer att användas, men ändå. So cute! Jag vill ha.

Juicy Couture babyJuicy Couture baby


Vecka 25

Idag går jag in i 25:e veckan tillsammans med lillknodd i magen. Det är ju så otroligt mysigt att vara gravid. Nu händer det så himla mycket också, för varje vecka som går (eller t.o.m varje dag nästan) så känner jag hur bebisens kickar och rörelser blir allt kraftigare. Vissa sparkar känns nästan läskigt starka och värre blir det. Det minns jag ju från när Lillan låg i magen. Speciellt i slutet kändes det som att man bara var någon annans ägodel och den lilla i magen bände och hade sej precis som den ville. Lillan kunde ibland trycka upp rumpan mellan huden och revbenen, det var sjuuukt obehagligt. Meeen för det mesta är det ju trots allt mysigt att vara gravid och jag älskar det. Känns lite sådär halvtrist att det är sista gången man gör det. För vi har då inte tänkt ha fler barn sen, två får räcka.

I alla fall så sparkar den lill* till lite när som. Jag känner även ibland hur h*n vänder och sträcker på sej. Häromdagen kände jag hicka för första gången. Den är en lite jobbig känsla, men också mysigt såklart. Allt tecken på liv där inifrån är ju mysigt.
Ibland spänner det och drar i magen som sjuttan. Känns ungefär som att jag trycker ut magen allt vad jag kan, utan att kunna slappna av. Det är inte lika mysigt. En annan sak som inte heller är sådär jättemysigt är att jag har börjat må illa vid måltider. Blää!! En stund efter att jag har börjat äta så mår jag så himla illa. Får då ta en paus och andas långa djupa andetag, då går det över efter en liten stund och jag kan fortsätta äta.
Ibland känns det som att bebisen trycker på lungorna eller nått annat som gör att det känns som jag inte får något syre, framför allt som jag sitter lite bakåtlutad eller ligger ner på rygg. Haha, F frågar alltid "Hur é det?", varje gång också. Gulle!!

Vågen visar ca +5kg. Det är ju helt klart bättre än förra graviditeten då jag i vecka 25 hade gått upp ca 12kg. Mitt mål är max 10kg den här gången. I wish, Haha!!

Gravidmage
Bilden togs igår, men jag lövar den ser likadan ut idag :)






Då sitter jag och lillan på Linnéas och sk...

mms_img761554929 (MMS)

Då sitter jag och lillan på Linnéas och ska äta oss en bit. Lillan fick pannkakor och jag äter tex-mex panini. Mums!


Shimbalaiê

Jag bara måste dela med mej av denna as-sköna låten som spelades ofta på radion i Italy.
Jag har ingen aning om vad hon sjunger eller vad det är för språk, någon som kan identifiera?


Snart dags!!

Nu är det inte långt kvar tills man drar iväg på sin riktiga semester. Sol och bad i 30 grader låter heelt okej för min del. Det ska bli så jäkla gött. Extra gött känns det när man slänger en blick ut genom fönstret och ser hur det bara vräker ner, hihihi!!

Packningen är i full gång och lillan plockar med allt möjligt "nödvändigt". Måttband, leksakspistol, en glasstrut med kula som man skjuter iväg och massa pet-shop:ar. Det mesta rensas bort av mej innan väskan stängs. Oops, är man en bra mamma eller?! Haha!
Jag antar att jag (som vanligt) tar med mycket mer än vad som kommer användas, men det är bättre så man har lite att välja mellan.

Trökigt väder och borttappad matlagningslust gjorde att det fick bli pizza idag, fy fan!! Inte bra, om man ska hålla sej till max 10kg viktuppgång. Det kommer ju aaaldrig att hända.



Sommar-Rea-Shopping!!

Jag som tycker att jag aldrig hittar något på rean annars, har de senaste dagarna köpt en del trevliga ting. Det bästa av allt är att det är till helt grymma priser. Me like!!!

Rosa Supermysig tröja, 84:- ord.pris 299:- (Hon måste iofs slagit in fel pris)
Grå/vitt Påslakan Hemtex

Rem-sandaler, 99:- ord.pris 349:- (wohoo)
Remsandaler

Påslakan, 149:- ord.pris 349:- (Ojojoj)
Grå/vitt Påslakan Hemtex

Söt Hund till bebisen, 49:- ord.pris 99:- (Sweet)
Mönstrad hund

Lillan håller makeup-kurs!

Spana in den här lilla skönheten när hon lägger sin vardagsmake. Inte att leka med. Hon tyckte hon var så fin♥.
Är det någon som behöver piffas till lite extra inför partyt så är det bara att höra av sej ;)

Lillan sminkar sejLillan sminkar sejLillan sminkar sejLillan sminkar sejLillan sminkar sejLillan sminkar sej


Frukostdags! Kakao m. Vispgrädde och macka...

mms_img208017515 (MMS)

Frukostdags! Kakao m. Vispgrädde och macka till det. Blir en bra start på dagen. Sen ska jag uträtta lite ärenden innan jag nog får börja kika över vad som ska packa ner, det är säkert alltid nått som behöver tvättas.


Strawberries & Cream!

Varför inte piffa till det hela lite?

♥ Det blir så mycket sötare med lite strössel på och framför allt trevligare än socker


V. 23

Idag gick vi alltså in i vecka 23. Bebisen bökar på som bara den i min stackars mage. Det är helt klart en pigg liten rackare som gömmer sej där inne, precis som storasyster var när hon låg i magen. Man undrar ju så vad den lill* rackaren har för sej egentligen och jag önskar att det hade gått att tjuvkika in på bebisen när den håller på som bäst. Men jag får så vackert nöja mej med att känna och att se på utsidan när magen guppar runt.

Det står ju olika på alla gravid-sidor på nätet, men vad jag har förstått så är bebisen ca 29cm från huvud till häl och väger runt ½ kg. Ojojoj sicken bjässe, det är annat än för bara några veckor sedan då man fortfarande räknade millimeter (typ).
Lilleplutten kan tydligen höra mej också, så det gäller ju att göra ett gott intryck och smörja stämbanden ordentligt och lägga på den fina stämman. Haha!! Inte riktigt va, men h*n måste ju undra vad det är som låter.

Lillan älskar att pussa och klappa på magen och hon säger varje dag att hon älskar bebisen. Hon vill ju helst ha en lillasyster, men poängterar alltid att det inte spelar någon roll om det blir en pojke. Blir det det så ska han heta Pojken bara säger hon och blir det en flicka ska hon heta Isabella. (Alla leksaker heter för övrigt Isabella när det är dags för lek).
Igår morse så sa hon till sin Pappa att "Mamma gillar bara korta namn, men jag vill ha ett långt, vad tycker du om?" 




Foglossning och annat!!

Ajajaj, igår kväll hade jag såå himla ont i mina stackars höfter. När jag väntade Lillan så hade jag foglossing från v.6 ungefär, inte så kul. Den här gången har jag klarat mej hyffsat bra faktiskt. Det är vissa dagar när jag har överansträngt mej som det kan ge sej till känna bara (hittils i alla fall).

Igår var vi så duktiga här hemma. Efter att Manno och Solei vart förbi med frukost och vi fått ätit oss mätta så fick vi ett ryck. Jag älskar sådana ryck. Vi skulle egentligen röja på baksidan i trädgården, men istället hamnade vi uppe i "Rosa rummet" (som vi kallar det). Det har det senaste året bara varit ett skräp/byggrum. Fullt med bråte alltså. Men inte längre, nu är där så fint. Sambon hämtade ett släp som vi fyllde med allt från brädor till nattduksbord och stereoprylar m.m. Massa skit som stått och skräpat alltför länge helt enkelt.

Nu känns det så skönt att ha fått det gjort. Sen fick man ju sota lite för ansträngningen med en jäkla smärta i höfterna hela kvällen. Men det var det värt.


Älskling

Hon är för go min lilla skrott. Här sitter hon och lapar sol på framsidan i skön stil i sin solstol. Det gäller att lära sej i tid hur man får ut det bästa av livet. Ahaha!!! Älskade lilla unge. ♥


Barnfri - Shopping - Härlig dag

Då hade man ett par timmar helt för sej själv idag då. Lite halvtrökigt tyckte jag så jag tog med mej systerdottern och drog iväg till lite affärer. Först och främst barnvagnsaffärer, men hittade inget nytt på den fronten så vi kikade lite annat också.

Själv fick jag endast ett par läckra trosor, resten blev till lillan och sambon. Men det är roligt det också såklart. Shopping som shopping.

När vi kom hem igen hämtade jag lillan och så drog vi till poolen en sväng. Satt där å glassade på poolkanten medans lillan testade sitt nya cyklop. Det var ju en hit, helt klart.
Kvällen blev lugn hemma i tv-soffan till Lejonkungen (Lillans val). Om en stund blir det sängen, för att imorgon vakna upp till min 2:a semestervecka. Usch va det går fort.

BarnkläderShopping
BarncyklopChillar vid poolenVårt smultronställe


Helt i Elle-stil!

Mitt inte längre så jättenya armband som jag fick av mor min. Löv it!!

Dödskalle-armbandDödskalle-armband


Utan Mamma!!

Då har jag precis släppt iväg min Lillfis ut på äventyr. Maria kom och hämtade henne för en stund sedan, för att åka iväg till stan och gå på bio. Rio skulle dom visst se och jag tror lillan kommer ha jättekul. Senare skulle dom visst till slottskogen om vädret inte blir alltför kasst.

Själv sitter jag här, sambon är i norge och jag vet inte vad jag ska hitta på. Kanske man skulle åka iväg en sväng. Kika på barnvagnar kanske om något är öppet. Får nog spana på det där. Annars så blir det väl ett rejält städpass här hemma. Kan säkert behövas.

På tv:n rullar DisneyChannel, av ren vana kan jag tänka mej.




En riktig färgklick!!

Jag kommer ju helt klart att lysa upp när jag kommer gåendes med min nya trenchcoat. Visst är den läcker?
Längtar tills det blir väder att använda den i bara. De senaste dagarna har det ju varit lite väl varmt kanske.

Trenchcoat Korall


Hittade en söt ring på rean också. Alltid trevligt!!

Ring Älva

 

 


Vill ha!!!

Skal till Xperia ArcHittade dessa läckerbitar igår när jag och lillfis var på backaplan. Ojojoj, en sån skulle sitta mycket fint på min Xperia Arc. Ajjemen!! Men så ska man ju bara bestämma sej också rosa eller vit, inte så lätt.

Vilken tycker du??


















Vuxen-O'boy

Minsann, igår när jag var och handlade så hitta jag O'boy Dark. Väldigt gott, med smak av mörk choklad och inte lika söt som original O'boyen. "En vuxnare variant" står det på paketet.

Meen, jag tror ändå att jag håller mej till den gamla vanliga O'boyen hädanefter.



O'Boy Dark


Jaa jag kan röra mej..

..men det är bannemej knappt. Jag har åkt på världens nackspärr....igen. Det är tredje gången på en månad som jag har det nu, börjar bli rätt tröttsamt. Det kom i måndags kväll, men idag har det varit värre än värst. Helt sjukt, gick i alla fall till apoteket för att köpa smärtlindring. Voltarén kunde man ha när man var gravid men inte ha i solen, samma med Eaze och Zon var tydligen receptbelagd numera. Suck, jaja men då fick jag ta Tiderbalsam då då. Betalar, kommer hem och ska kladda på detta för att äntligen få lite lindring, nä då rekommenderas den inte till gravida...Herrejä*lar!! Kunde inte apotekaren kläckt det kanske. Så jag fick så vackert ta mej tillbaka och byta till vanlig hederlig alvedon som inte ens hjälper. Irriterande!!


Sommarfynd!!

Jag brukar aldrig lyckas hitta något vettigt på rean, men häromdagen (hör och häpna) så gjorde jag det.

Två klänning/tunikor eller vad man ska kalla dem för 75:-/st. H&M och Gina Tricot tackar vi för dessa. Så himla sköna plagg och där finns gott om plats för maggen att växa i. Perfa!!


 


Nya Fransar idag!!

Idag har jag haft lite egentid. Oooh va det är skönt. Som mamma borde man definitivt unna sej sådant lite oftare. Jag i alla fall gör det alldeles för sällan.
Idag var det fransförlängning som stod på schemat. Redan förra gången bestämde jag mej för att välja kortare fransar denna gången så 10mm fick räcka och lite tjockare. Såå himla snyggt!! Sofie som gör dom är verkligen toppen.

Gött att slippa sminka sej nu på semestern. Yiihaa!!

Fransförlängning


Lotta på Lisse!!

En helt underbar kväll blev det till slut med syrran och alla ungarna (utom minstingen). Efter att vi tvikat lite pga av paltkoma bland annat så bestämde vi oss för att dra iväg. Otroligt trevligt med lite allsång på Lideberg asså. Swingfly hade ju lyft taket om det hade funnits något, haha nä men nästan. Grymt sköna låtar, verkligen.
Mitt lilla älskade hjärta kom även med på tv en liten snabbis medans hon svängde loss sina lurviga till toner från djungelboken. Haha, det var lite kul faktiskt. Hon dansade så himla fint och showade för oss.

Efteråt spelade vi lite på några av hjulen och Lillfis ville fånga ett sånt där gosedjur som man tar med en stor klo. Lätt!! Det fick vi ju fixa då va. Attans va nära det var på den ena där, men när det sket sej totalt med den så fick vi självaste Homer Simpson på kroken istället. Vilken lycka som lös i Lillans ansikte då. Lycka lös även i mitt ansikte när jag äääntligen lyckades vinna på Ballerinahjulet. Tjohoo!!! Jag e grym. Stog å käkade en glass när jag kom på att jag var tvungen att spela på 75. Tog hela brickan som hade 75 å så blev det 72...Yes!!! Jag har aldrig i hela mitt 28-åriga liv fått gå hem från Liseberg med en stjärnvinst. Detta gjorde hela min kväll. Haha!! 


Nä, nu är det allt dags att hoppa i säng. Resten av familjen sover redan (konstigt). Imon ska jag bli snygg, weeiii!!! Natti..
Swingfly
Kul på LisebergBallerina Stjärnvinst 

RSS 2.0