Missat massa ju

Jag är så seg jämt, har inte ens orkat blogga någonting på flera dagar (tror jag). Eller jag kanske har orkat, men nog bara skitit i det då. Det har inte kännts så viktigt plus att det nog inte ha funnits något att skriva om. Då känns det ju rätt onödigt att bara pladdra på. Men jag vet ju att jag kommer vara glad åt att ha bloggen att se tillbaks på nästa år och nästa år igen och nästa...Därför är det lika bra att uppdatera om vad som har hänt de senaste dagarna.

Kollar skräckisI tisdags, hmm vad hände då. Det är ju det som är det värsta. Hade jag bloggat så hade jag vetat. Jag var ju på jobbet såklart som vanligt och eftersom att jag skulle vara ledig dagen efter så kunde jag vara upp läänge. Danni kom hit och vi ägnade några timmar åt att hitta en bra skräckis som vi ville se. Till slut hittade vi nån, kommer inte ens ihåg vad den hette, men den var rätt bra. Det e fasiken inte lätt att hitta en bra skräckis. Vi vill ju helst inte se sånt med folk som blir jagade av zombies eller massa blod å skit. Det som är bäst är riktigt läbbiga spökisar. Dom är absolut bäst, Paranormal activity är ett bra exempel där. Tips, tas tacksamt emot!
Jag minns inte vad klockan var när vi ansåg att kvällen var slut, men Danni gick la hem vid 3-4 säkert. Det brukar bli så.

Så har vi gårdagen ONSDAG. Då var jag ledig, såå gott. Jag och lillan åt god frulle i form av stekt ägg, korv å köttbullar. Smaskens!! Tänk om man kunde vara ledig varje dag, om pengarna bara trillade in på kontot utan att man gjorde nått speciellt. Va gött det hade varit, vad mycket tid man hade fått till annat (till exempel att blogga haha)
I alla fall så kom Frida och lilla Ronja hit. Vi tog på oss och gick ut på en promme. Sen avslutade vi på fiket uppe i simhallen. Där åt jag en svin-god grillad panini med salami och brie. Mums! (En sån hade jag kunnat tänka mej nu faktiskt, med ett stort glas mjölk till. PRIIINSEEEN!!!! Fixa!!...Inget svar. Skit också.)
I alla fall så lekte vi av oss lite på lekplatsen innan det var dags att avrunda vår dag tillsammans. Lilla Ronja är en riktigt go bebis, glad hela tiden. Hon fick sitta i sanden å känna lite själv vilket var väldigt spännande. Hon satt där på Leahs jacka å pillade lääänge. Alldeles tyst var hon, till skillnad från min going som låter i stort sett hela tiden. Hehe!! Jösses vad jag pladdrar på nu då.
Körde ett pass zumba på kvällen också ju. Såå gött, har lite träningsvärk i vaderna idag, men så va det på't igen. Det var vikare idag. Kag tyckte hon var bra och det var mycket danssteg och mycket magrullning å juck haha. Wonderful!! Så jäkla kul.

Nu har jag säkert skrivit helt osammanhängande, men skitsamma. Huvudsaken är att jag fattar vad som har hänt. Nu ska jag gå å lägga mej. Läser nog ett par rader i min bok (som jag för övrigt somnar väldigt gott till) Natti natti!!


27/9 - 2010


Tänkte jag skulle kladda ner några rader här innan jag ska betala räkningar och hoppa i säng.
Har tagit det lugnt efter jobbet idag. Myst med min pinsessa och tvättat lite å så. Maria kom förbi en sväng och kollade på Idol med oss. Det börjar ju dra ihop sej mot fredagsfinalerna nu. Tycker dock inte att det är sådär jättemånga riktigt duktiga med i år. Fast om jag inte minns helt fel så är det så jag brukar tycka innan det dragit igång ordentligt. Dom växer ju såklart mer och mer för varje vecka.



Så här såg jag ut idag, nya leggings, nya koftan, nytt nagellack och min nya fina ring.


Ska man behöva vara rädd??

Försvunnen på Hisingen


Tillbaka på jobbet imorse efter helgen, surfade jag in på Aftonbladet som alltid. Det första som fångar mitt intresse är att en 19-årig kille har försvunnit på hisingen här i Göteborg. På hisingen!! Jag bor på hisingen, vad är detta? Efter att ha varit på fest med jobbet ska killen tillsammans med en polare ta bussen till stan. Han kommer inte så långt, han kommer inte ens på bussen. Hans kompis letar utan att hitta honom. Han är försvunnen.

Efter lunch, gjorde jag som vanligt och klickade mej in på Aftonbladets hemsida igen. Där kan jag nu läsa att ytterligare en person har försvunnit spårlöst, på Hisingen. En 27-årig tjej har varit istan och roat sej med vänner som sedan gått av några hållplatser tidigare än hon sjäv skulle. Hon kom aldrig hem.

Vad är det som händer egentligen? Ska man inte våga röra sej ute kvälls/nattetid utan att behöva vara rädd? Ska man inte kunna gå hem ensam utan att behöva riskera att bli bragd om livet? Jag vet inte vad jag ska säga, det är så hemskt och ofattbart att såna här saker händer. Att en oskyldig människa blir mördad eller gud vet vad av någon som inte hade bättre för sej.
En mördare (kanske två) finns därute någonstans, går omkring i det fria och kanske bara väntar på att träffa på ytterligare ett oskyldigt offer. Jag kommer i alla fall hålla mej hemma kvällstid tills personerna i fråga sitter bakom lås och bom.


Uppdatering: Läste just att polisen har hittat en kropp i länsmansgården som dom tror är den försvunna Elin Krantz. 

 


Bättre idag

Jag gav bannemej inte upp såå lätt. Efter gårdagens misslyckade shoppingförsök, så skulle jag prova på det idag igen. Drog en sväng till backaplan och kom hem ungefär 1000:- fattigare. Nu känns allt genast m,ycket bättre. Haha, Det är ju inte klokt egentligen. Hur kan man må så bra bara för att plånkan blivit lite tunnare?
Dock blev det inte så mycket till mej. Men lillan däremot fick en del. Vinterkängor, gummistövlar, skjortor, en manchesterkjol å strumpor. Jag fick ögonskugga, nagellack, leggings och en läcker ring. Så nu känns livet underbart. Haha!!
Nu ska vi ut å möta Danni en sväng, sen ska jag å prinsen ha filmkväll. Vet bara inte vilken film vi ska se ännu.

DödskalleBarnkläderMake up


Misslyckad shopping, går det?

Oh ja, det går. Idag hade jag en sån dag. Jag hittade ingenting. Eller jo, lite men inget som satt bra. Såå jäkla trist. När man fått in lönen på kontot och beger sej ut för att bli lite lycklig på ett par timmar så skiter det sej totalt. INTE KUL! Jag var ju inställd på att komma hem med ett par skor kanske, några tröjor en kofta och i alla fall ett par jeans eller leggings. Men icke. Allt som fick följa med hem var en (iofs jättemysig) kofta, en maskara och ett par örhängen. Hittade inte ens något till lillan, katastrof. Totalt misslyckad shopping helt enkelt.

Million Lashes
För övrigt så tänkte jag testa en ny maskara. Jag hoppas verkligen att den är bra. Vill att fransarna ska se fylliga och långa ut. Det återstår att se.


Morgonrunda

MorgonrundaDet är så jäkla gött att ta sej en joggingtur på morgonen. Tänk att detta skulle hända. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få för mej att börja springa, men det e så gött. Särskilt som idag när det duggade lätt. Härligt!! Jag har inte sprungit många gånger, men man märker tamejtusan skillnad. Jag pallar att springa längre sträckor för varje gång utan att göra upphåll. Helt fantastiskt. Kände inte av nånting i mina knän idag heller som jag gjort vid andra tillfällen. Fasen asså, jag kanske börjar bli lite fit. Haha!! Jag fick inte ens håll, inte en enda gång. Grymt!! Nä, jag är så nöjd över mej själv att jag har börjat röra på mej lite. Så hur sjuttan ska man göra nu när vintern närmar sej. Ska jag behöva åka te gymmet då å köra löpbandet. Trökigt!! Jaja det tar vi då.

Igår kväll skulle jag å prinsen ha lite myskväll. Vi började kolla på Baksmällan som är så jäkla rolig. Haha!! Oj vad jag garvade, men det slutade med att vi båda slocknade i soffan och vaknade vid 4-tiden då vi gick upp å la oss. Lyckad kväll. Men det var ju mysigt i alla fall. Melon å vindruvor och popcorn mölade vi i oss. Gott!! Min katt som är galen i melon, kom som ett skott och ville möla han också. Haha!! Han slickade å gnagde somtidigt som han spann högljutt (stavning?) Going.

FredagsmysKatten äter melon

Shake that asssss!!!

Tja!! Kom nyss hem från jobbet. Nu ska jag byta om superdupersnabbt innan mamma står å tutar på utsidan. Zumba står på kvällens schema. Det är så jäävla kul. Näpp, nu måste jag rusa. Vi hörs!


Poor Knights!!!

Fattiga riddare
***

Jag sa ju att jag skulle dela med mej av receptet på Fattiga riddare om det var så att dom blev bra. Det blev dom. Perfekt som, till exempel frukost, mellanmål eller kvällsmat om man inte har något kul hemma att laga och är sugen på något gott som går fort att göra. Blanda ihop alla ingridienserna och doppa sedan brödet (gärna torrt bröd) där i. Fräs dom en stund i stekpannan tills dom blivit gyllenbruna, då är dom klara. Man kan nog nästan ha på precis vad som helst på dessa små "brödpannkakor". Jag hade kanel, socker och hallonsylt.
Mmmm, Underbart gott!!

Det här behöver du till ca 4-5 st brödskivor:

  • 1 ägg
  • 1 krm  salt
  • 1½ dl mjölk
  • 1 tsk strösocker
  • ½ dl vetemjöl
  • smör (till stekning)



    ***

 

 




Upp å hoppa!!

God morgon på er!
Nu är det nog dags för både mej å lillan att kravla oss ur sängen. Om en timme ska vi vara klara och helst vara på dagis. Har sovit fantastiskt gott och blev väckt av min lilla stumpa som kom in och halvviskade "Hej Mamma!".
För övrigt så är väl detta en helt vanlig tisdags som alla andra, längtar tills Desperate housewives drar igång igen. Någon som vet när? Å sen så kommer ju Grey'se Anatomy också. Jag längtar nog liite mer efter Grey's faktiskt.

Nä, här har jag inte tid att ligga. Hej på er!!

I tvättstugan

Har haft en heltrist dag än så länge. Ska strax slänga in min 4:e maskin tvätt. Så himla tråkigt, men fan va gött när allt är nytvättat sen. När jag har kört igång nästa manskin ska vi nog dra oss iväg för att rösta. Vet fortfarande inte vad jag ska rösta på så det blir väl till att rösta blankt. Bättre det än att rösta helgalet. Eller? Så är det väl? Finns nog ingen som är mer ointresserad av politik än vad jag är.
Så, nu drar jag mej in i tvättstugan igen så hörs la vi ikväll kanske.

TaikontorkTaikontork


Höstfint för en prinsessa!

För ett par veckor sedan så köpte jag en jättefin höstjacka/kappa till lillan. Hade kikat på den tidigare och kände att nej fasen, den ska hon ha. Annars brukar jag alltid vara ute alldeles för sent när allt redan tagit slut. Tycker det känns lite sådär halvjobbigt att man måste köpa höstkläder mitt i sommarn. Jag trodde att man ville dröja sej kvar så länge som möjligt och inte skynda på med höstrusk, men jag hade visst fel. Nu kan vi nog för övrigt räkna 2010 års sommar som slut. Välkommen igen nästa år.

Höstjacka till dotternHöstjacka till dottern
Jackan är som ni ser väldigt söt, med volang i nederkant, små söta hjärtan på knapparna och ljus härlig fuskpäls i luvan. Så mysig, jag vill också ha en sån :)
Höstjacka till dotternHöstjacka till dottern

Jackan kommer från Kappahl och kostar ca 350:-


Höstfötter

Hej på er :)

Tänkte bara slänga in lite bilder snabbt på min nya dojjor. Jag är verkligen så supernöjd med båda paren. Först hade jag tänkt lämna tillbaka ett av dom, men oh no. Så blev det inte. Nu hoppas jag bara att jag kan hitta ett par snygga klackar också.

Låga bootsHöst-boots


Mina nya boots får pryda mina fötter idag ...

dsc02791 (MMS)

Mina nya boots får pryda mina fötter idag i detta trista höstväder. Köpte mej två par boots i onsdags, dom andra är en lägre modell. Tänkte eventuellt visa bilder senare ikväll när jag är hemma igen. Båda inköpta på Din sko, inte en affär jag är jätteförtjust i men jag var i akut behov och hittade faktiskt flera som jag gillade. Dessutom är dom riktigt sköna. Ha en bra dag nu, så hörs vi sen.


Lullaby

Nu går jag och lägger mej utan något vettigt inlägg idag. Slut efter Zumban, lyssnandes på mysig musik.
Maria och Danni har varit här å myst med mej ikväll. Jag älskar mina tjejer. God natt!!!

Kyckling med Rödcurry

Sitter på lunch för tillfället. Idag hämtade jag mat på Thaien här borta i krokarna. Kyckling med röd curry brukar jag ta, så jäkla gott. Det är inga dåliga portioner man får heller. Det är bra, för det värsta som finns är när man har ätit upp och fortfarande är hungrig. Detta händer alltså inte när man köper mat på Thaien. Måste passa på att proppa i mej ordentligt nu så jag står mej till Zumban som jag ska gå på direkt efter jobbet. Var på ett pass igår också och Maria å Frida var med för första gången. Haha så söta. Dom hängde med jättebra, men ibland såg dom ju lätt förvirrade ut (vem gör inte det) Vissa rörelser fattar jag inte hur man ska kunna få till. "Hitta rörligheten i er" Öh, jo javisst, vart då??? Haha!! Undrar om jag någongång kommer att röra mej som intruktören. Vi får väl se. Nu ska jag läsa lite innan lunchtimmen är slut.


Kyckling med rödcurry


Nya skor - Beslutsångest.

dsc02778 (MMS)

Nya skor - Beslutsångest.


Breakfast

Crunchy müsli med jordgubbar och yoghurtflakes

Hej hej!! Idag är vi lediga jag å lillan. Har nyss ätit frukost i form av müsli och vaniljyoghurt, smaskens.
Har även läst ett kapitel i min bok, iiih. Den är såå mysig, helt sjukt. Jag älskar att läsa den. Jaja, vad har vi på dagordningen då. Hmm, först är det bra om vi gör oss iordning, sen är jag lite sugen på att åka å köpa mej ett par höstboots av nått slag. Har tvättat lite nu på morgonen också, har ingen ordning över huvudtaget på mina kläder för tillfället och det gör att jag får lite lätt panik. Nä nu ska jag ta och rycka tag i den här slappa kroppen för att få nånting gjort.

Ha en riktigt skön onsdag nu.


Liten stund kvar

Har en liten stund kvar av min lunch. Var iväg och käkade thai-buffé, har ätit godare men jag blev ju mätt i alla fall och det är huvudsaken. Träffade Danni en sväng också efter att jag käkat. Vi stog å tjötade en snabbis utaqn för innan hon skulle åka å jobba...Faaan va störd du e bruden. Haha!!! Sköna människa. Nu ska jag passa på å läsa lite innan det är dags att återgå te jobbet.

Orkar inte

Usch, nä idag orkar jag f*n inte skriva nått. Var ute på en runda i spåret med Maria efter jobbet bara. Annars så hade inte hänt nått vettigt. Riddarna igår var ju en hit så det bjöd jag Marajsan på när vi kom hem efter vår lilla tur. Ska nog se om jag orkar och får tid över imorgon till att i alla fall slänga in lite bilder från igår. Herrååå!!!

Söndagsmorgon!!

God morgon på er. Håller för tillfället på att göra frukost till mej och min lilla familj. Idag blir det något som jag inte ätit sedan jag var liten och gick på dagis, Fattiga riddare. Blir det bra så kanske jag till och med lägger upp receptet senare. Vi får väl se. Jag vet att jag älskade när vi fick det på dagis i alla fall så jag hoppas att det inte blir en besvikelse.

Senare ska jag och lillan åka med min syrra och lilla Solei på babysim. Det ska bli roligt, så jag har laddat batterierna till systemen och hoppas på några bra bilder i alla fall. Efter det blir det kalas, lilla Solen fyller nämligen 1 år idag, stora tjejen. Och moster är så stolt hon har nämligen lärt sej att gå också nu i dagarna. Ojojoj, nu går det fort.

Tja!!

Modiga lilla flicka

*Idag var en stor dag för lillan. Vi hade bestämt att vi skulle åka till stan och ta hål i dom små öronen. Naaaw!!! Fisen...Hon sa till mej för ett par dagar sedan att hon ville ha såna hål i öronen som jag hade. Tidigare har hon absolut inte velat ha det så jag var lite förvånad. Frågade och diskuterade saken många gånger innan för att vara säker på att hon verkligen ville göra detta. Jodå det ville hon, men kusinerna skulle absolut vara med. Ingen annan fick titta för hon skulle vara blyg sa hon. Så jag fick ringa till kusinerna och bjuda med dom. Pappa pussade dom små öronen ordentligt innan vi åkte hemifrån en sista gång innan dom skulle bli förändrade för resten av hennes liv. Tyckte det kändes lite hemskt först, jag älskar att pussa på hennes små öronsnibbar och nu kommer dom aldrig bli sådär gossiga igen. Men så fin on är nu. Hon var lite nervös, det märktes. Som tur var så gjordes båda hålen samtidigt, annars hade vi nog gått därifrån med bara ett. Hon skrek rätt ut och blev jätteledsen men så hittade vi en skål med godis plus att hon fick välja 5st fina små Hello Kitty klistermärken och då glömdes det hela bort. Hon fick se sej i en spegel och hon var såå nöjd och tyckte att hon var såå fin. Älskling!!!
När vi var klara så svängde vi förbi Triumfglass på backaplan och köpte oss varsin glass. Alla var nöjda och glada och lillan har numera två små fina RIKTIGA örhängen.*

Tar hål i öronenHon är så vacker


Jag skäms för att säga det, men idag var j...

dsc02735 (MMS)

Jag skäms för att säga det, men idag var jag väldigt fantasilös så nu sitter jag här men en big tasty meny framför mej. Danni, du behöver inte för säga nått. Haha! Till det läser jag första kapitlet ur Midnight sun. Jag hoppas verkligen att den oxå blir till film en dag. Hej på er.


Lunchblogg

Har luch för tillfället. Tog med mini till jobbet idag också, att jag aldrig har tänkt på det förut. Sicken jäkla grym idé. Preemlunch idag, pasta med gorgonzola och skinksås. Helt okej faktiskt. Hoppas jag står mej till i eftermiddag då jag kör på zumba raka vägen efter jobbet. Känns allt lite i benen och ryggen idag faktiskt efter gårdagens pass. Så jäkla gött, tänk så fit jag ska bli. Härligt. Vi hörs ikväll.

Lunch

 

08/09/10

Här ligger jag, nyduschad i min goa säng och är helt slut i kroppen. På tv:n rullar Kungarna av Tylösand. Herrejösses säger jag bara...Jag trodde inte att folk höll på sådär längre, men så fel jag hade. Dom är ju bara pinsamma. Ändå kan jag inte sluta kolla, för lite kul e det ju faktiskt. Äh, jag somnar nog snart ändå. Jag känner mej heelt slut idag. Har varit på ett ganska hårt Zumbapass idag. Jag har lite svårt för det där med sexiga moves och smeka sej själv men tycker nog att jag hänger med ganska bra på monsterjucken som slängs in då och då. Haha, det är så grymt kul va. Imon kör jag på't igen, ojojoj va roligt. Kan knappt bärga mej. Nu får ni sova så gott för det ska jag göra. Natti!!

Är han inte för snygg??

Nu, lite sent kanske så har jag fattat grejen...I'm in love. Det är sjukt. Nån som har hans nummer, haha!!!

Kolla in!!
Robert Pattinson

Hur snygg får man lov att vara. Den här bilden, ouwiwawooo!!!


Friday...Saturday...Sunday...Today!!

Jepp, som vanligt kör jag helgens bloggning på måndagen. Jag hinner ju för tusan inte med. Så låt oss börja med fredagen...Efter jobbet åkte jag och körde en veckoinhandling på coop. När jag fått skickat in alla varor i kyl å frys så var det på med löpardojjorna som gällde. Mötte sedan upp Danni utanför henne för att sen rusa in i skogen på en liten runda. Efter ett varv kände vi att vi hade fått upp ett gött flås och körde på en halv vända till. Så jäkla gött. Imon blir det förresten nog till att ta en sväng igen. Gööötttt!!!
Efter våran runda så åkte vi hem till mej och kolla på Eclipse....Åååh, jag tror jag döööör. Jag är helt förälskad i Edward Cullen. För typ två veckor sedan så fick jag ju tummen ur och såg Twilight för första gången. Alla hade tjajat om hur bra den var å blaa blaa blaa..Visst!! sa jag, tills jag själv hade sett den...Ojojoj!! Jag är numera besatt.

Nog om det, i lördags var det jobb för min del. Kände mej lite halvstressad då jag slutade jobba tre och vi skulle bort klockan fem. Tjooho! Till slut kom jag i alla fall hem och fick fixat och förberett maten och gjort mej å lillan iordning. Tack å lov så har jag en rätt så självgående fästman så han gjorde iordning sej själv. Kvällen bjöd på kräftskiva, dock åt vi inga kräftor utan grillade kyckling och så hade vi pastasallad med bacon och pepparsås till det, mmmmm. Det var riktigt trevligt och ungarna var helvilda och dansade till Manboy å waka waka å allt möjligt. Lillan somnade ju såklart väldigt gott när vi sen kom hem. Prinsen var full och deckade på stört å jag satt vaken en liten stund, ensam i mörkret.
På kräftskiva

Igår började vi med att åka å handla lite presenter till lillans dagiskompis som fyllde år. Enda tjejen var hon på kalaset. Tydligen hade han sagt till en annan mamma att lillan var hans tjej. Haha, sweet. Vi kalasade lite där innan vi gick ut på en liten promenix. Jag promenerade och lillan tog cykeln. Vi var runt på lite olika ställen och lillan fick både lekt med sanden lite och gungat och klättrat i träd, i kalaskläder. Mycket passande. Allt som allt så var vi rätt nöjda med dagen och somnade gott till slut. Lite i senaste laget såklart...Som vanligt.

ÄlsklingPå cykelturKlättrar i trädGungar högt



Det där var min helg i korta drag. Idag har det varit jobb igen å efter det så rev vi ner balkongräcket som var rätt kasst. Fick visst riva mer än vi hade tänkt från början. Nu är det väck, så förhoppningsvis får vi upp ett nytt snart.

Nu ska jag umgås lite tänkte jag, kanske dreggla lite över Robert Pattinson i Twilight. Har ju fortfarande inte sett början på den filmen, ajajaj.

Ha en trevlig kväll nu.

Later

Tja!!
Har inte riktigt tid att blogga nu så jag slänger in en liten snabbupdate. Har nyss käkat frulle och har lite smått ont i huvudet. Var på kräftskiva igår med min lilla familj, så det var väl inte helt oväntat. Ska strax sticka iväg och köpa present till en kille på Lillans dagis som ska ha kalas idag. Klockan ett ska vi vara där. Shit, jag kommer ju aldrig att hinna det känner jag. Suck!! Hade helst sluppit gå, men jag vet ju att lillan så gärna vill.

Kommer nog in senare igen med bilder från igår...Maybe!

Rosa och luktar gott

Sitter här och myser under min goa filt och funderar på ifall jag kanske skulle ta å gå å lägga mej. Gör ju absolut ingenting om man skulle komma i säng innan klockan hunnit bli tolv, eller?? Efter jobbet idag gick jag en sväng på IKEA. Åh, va lugnt å skönt det var att gå där alldeles själv i min egna takt. Så mycket jag vill ha plötsligt. Köpte mej en ny potatisskalare idag, får hoppas på att den skalar grymt, för själv suger jag på det. Skulle haft en äggskivare också men hittade ingen. Köpte lite annat smått också bland annat 2 jättefina, rosa ljuslyktor i glas på fot, som luktar ljuvligt.
Doftljus från ikea

Nä, nu får jag rusa. Prinsen undrar säkert vart jag tog vägen. Fasen, jag har lite ont i halsen också. Hoppas det går över med lite sömn så man är fit-4-fight imorgon på jobbrt. Natti!!


När Lillan fyllde år fick hon ett kit som ...

dsc02616 (MMS)

När Lillan fyllde år fick hon ett kit som man gör egna studsbollar med, så det är vad vi ska göra nu. Är lediga idag, väldigt skönt. Sen ska vi nog åka iväg en sväng. Kanske till frölunda och shoppa lite. Hoppas ni har en bra dag.


RSS 2.0