Inget för barn

Jag satt just och tittade på detta klippet på aftonbladet och jag undrar vilken störning som kan göra att man låter sitt 1½ år gamla barn testa att röka en cigarett. Att man sedan dessutom låter ungen fortsätta röka för att till slut bli beroende. Har dom ingen kunskap i vissa länder? Vet dom inte hur farligt det kan vara? Det är fan skrämmande att se den här lilla tvååringen sitta där och fingra med ciggen och blåsa ut röken på olika sätt. Hur tänker dom, undrar jag.


Monday ~ Monday ~ Monday

Har kollat lite på godbitar från Roasted på Berns, men roligast av alla är nog ändå Björn gustavsson. Hahaha, han är såå sjukt rolig. Gott att få garva lite innan man ska hoppa i säng.

När jag kom från jobbet satt hela min familj vid poolen hemma hos päronen. Så härligt. Sen kom syrran och hennes familj å alla ungarna skulle bada. Då blev det slut på lugnet. Alla badade utan Leah den lilla krukan. Men hon doppade sej faktiskt till rumpan, sen fick det räcka. Innan det var läggdags för henne så hoppade vi lite hage på hennes rum. Hon är så duktig och lärde sej superfort att hoppa själv på ett ben, med tungan rätt i mun så.

Hoppa hage


För övrigt så har dagen inte haft så värst mycket att erbjuda förutom gött väder. Så surt att det härliga vädret kommer så fort helgen tar slut. I söndags var det ju i och för sej 21 härliga grader ute men solen vägrade att närvara. Nu ska jag lägga mej och sova gott innan det är dags att dra sitt strå till stacken imorgon igen.


Nature

Tänk att t.ex en maskros som är så trist kan bli så bra på bild. Inte ens jag lyckas ju med det. Haha!!
Nä, men jag kan bli fascinerad över hur vacker naturen faktiskt är. Det är så många gånger när jag är ute och åker bil eller promenerar som jag får så fina fototillfällen. Alltid då jag går utan kameran. Lite irriterande faktiskt.
MaskrosorOrmbunke


Promenixbilder

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från igår när jag och Lillan var ute och promenixade med Frida och lilla Ronja. En sån liten gojting hon är. Jag ville bara gosa in mej i hennes små puffkinder hela tiden. Hon trivdes så bra i min famn, så bra så att hon somnade när vi kom in på deras gata. Mysis!! Lillan fick rida på Fridas rygg då hon inte orkade sparka sej fram längre. Här kommer bilderna.Lillan i skogenJag å lillanJag å FridaLeah matar med flaskan


Min lilla mamma!

Mors dag
Har jag någonsin berättat att jag har världens bästa mamma? Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, hon är bara så bra och så himla go och så himla rolig, and on and on. Hon är bäst helt enkelt.
Idag när det ändå är Mors dag å allt så vill jag ju såklart passa på göra ett inlägg bara till min lilla Mamma.
Så pöss på dej mamma så ses vi snart.


Hachiko, A dog's story

Hachiko en vän för livet
Här sitter jag med rödgråtna ögon. Jag har nämligen just sett en av världens nog sötaste filmer. Hachiko!!

Den handlar om en förlorad Akita-valp som hittar sej en ny husse på en tågstation. Efter många om och men så bestämmer sej familjen för att behålla hunden. Han och husse blir oskiljaktiga och varje dag följer Hachiko med till stationen för att se när husse åker iväg och vid samma tid varje dag är han där och möter upp när husse kommer tillbaka från jobbet. En dag dör Hachikos husse på sitt arbete, men han fortsätter att vänta. I tio år väntar han på att husse ska komma tillbaka, men förgäves.
Hachiko


Detta är en sann berättelse och idag finns en staty rest till minnet av Hachiko på platsen där han väntade på sin husse.
Den riktiga Hachiko finns även att se uppstoppad på National Science Museum i Tokyo. Resterna ligger begravda bredvid husse.
Hachiko
HachikoHachiko

Är det inte för gulligt? Jag grät till och med efter att filmen var slut.

En underbar film!


Sweet sweet sweet

Gud så seg jag blev då. Ställde mej och lagade middag direkt efter att jag kommit hem från jobbet. Fiskbullar i äggsås med potatis. Det är så gott! Efter middan fick dom som ätit duktigt en glass. Prinsen köpte hem Carte d'or Razpberry cheesecake och rån, åh jösses va smarrigt. Efter det slumrade jag en snabbis på soffan tills Frida messade att det var grönt. Så nu drar vi iväg en sväng till henne.
Jag och prinsen skulle gått på bio egentligen, men ingen av oss var speciellt sugna så vi bestämde oss för att skita i det. Istället hyr vi nån bra film och myser till det i soffan. Det kan nog bli hur bra som helst. Trevligt lördagkväll på er!!




Mina nya "Jeggings"

Är det så man kallar dom eller? What evva! Hur som helst så är dom jävligt sköna och jag är supernöjd med mitt inköp.

JeggingsJeggings


Trångt i kistan

Har nyss kollat på Så ska det låta och slängt i mej en skål med chokladpudding. Det är ju fantastiskt gott asså. Nu kommer det en film på 1:an som jag och mamma såg på bio en gång. Minns inte riktigt vad den handlar om men rolig var den så den ska jag kolla på nu. Trångt i kistan heter filmen i alla fall och det börjar med att man får följa en kista på färden mot en begravningsmottagning, gubbarna öppnar kistan för att den avlidnes son ska kika på sin pappa, varpå han utbrister "Vem är det? Det är inte pappa!" Hihi, sen går allt åt skogen. Så nu ska jag vända mej mot tv:n igen.

Trångt i kistan


Oigenkännlighet till max

Jag såg en sjuk bild på 50 cent på aftonbladet förut. Jag fick kolla igenom bilden flera gånger för att hitta kännetecken som kunde bevisa för mej att det var han. Han har tydligen gått ner ca 25kg för en filmroll som cancersjuk amerikansk fotbollsspelare. Jag måste säga att han har lyckats. Han ser verkligen sjuk ut. Jag tror fortfarande inte riktigt på att det är han.

50 cent


Heja heja!!

Nu är det dags för Anna med sveriges bidrag att ta plats på scenen. Jag tar faktiskt för givet att hon går vidare, inte för att det är en toppenlåt utan mer för att alla andra som redan har sjungit inte är speciellt bra. Fast Annas låt är väldigt fin. Hoppas hoppas!! Gud va duktig hon är. Vilken pipa hon har då =)

Anna Bergendahl


Kolla va najs!!

Plastklocka, väska, spetsleggings
Detta var inte alls den bilden som skulle läggas upp eller jo den också, men jag skulle lagt upp en annan bild på mina läckra löparbrallor. Så kom prinsen i förbifarten och sa "Är det din röv?? Den ser skitstor ut!!" Hahaha, så jag hoppade över den. Sa jag förresten att jag gillade leggingsen också och väskan? =)

Imon blir det jobb, suck!! God natt!!


Personligt shoppingrekord på Ullared =)

Puh, nu är jag hemma igen. Oj va mycket fint jag har hittat. Det är såå roligt att shoppa på Gekås. Vi kom väl fram strax efter 10 och åkte därifrån vid halv sex eller nått. Här kommer lite bilder på vad jag har köpt i alla fall. Favoriterna är nog min nya klocka (såå min färg), lamporna till hallen, ett par träningsbyxor, min aprikosa skjorta, hmm och säkert något mer. Är så nöjd med den här dagen.

Ullareds-shoppingUllareds-shoppingUllareds-shopping

Där fick jag med nästan allt. Sen så hittade jag fin-fina dojjor på Sko-Boo men dom var mindre sköna eller så fanns inte min storlek. Skit också! Fast å andra sidan så kanske det var lika bra. =)




Då va Gekås avklarat. Nu har vi bara alla ...

dsc01816 (MMS)

Då va Gekås avklarat. Nu har vi bara alla andra butiker kvar. Jag har shoppat massa roligt. Visar när jag kommer hem. Nu blir det köttbullar med mos så att vi orkar.


Imon kör vi så det ryker.

Tjaa!!
Imon så jäklar anamma. Då är det dags för Elle att besöka Ullared igen. Gud va jag har sett fram emot att dra dit. Det blir jag, mammi och lillan som åker. Så det blir till att gå upp tidigt, senast halv nio sa vi visst. Jaja, då kanske man kan komma hem någorlunda i tid för en gångs skull. Jag har skrivit en liten lista på grejer jag ska kika efter. Nått av det borde man ju få med sej i alla fall. Satt och spana på gekås-bloggen häromdagen och det bara spritte i hela kroppen. Tänk att det kan vara så kul egentligen att få gå där och bara slösa så mycket man kan..Wihihihihoho!! Nä, får ta å lägga mej nu då så man orkar upp. Nighty!!!  

Kundvagn


Redo för sommar

Då jag började senare idag så åkte jag en sväng till backaplan efter att jag lämnat lillan på dagis. Jag föll nämligen totalt för en bikini jag sett från Gina på reklampelarna som står här och var längs vägarna. Idag blev den min. Den är så läcker. Men jag är ju inte ens hälften så snygg i den som deras modell är (to bad). Därför lägger jag in bild på bara bikinin ;)

Blommig bikini från Gina TricotBlommig bikini från Gina Tricot


Gottade till det med en glass efter lunche...

dsc01806 (MMS)

Gottade till det med en glass efter lunchen idag som bestod av en fransk hotdog. Glassen var den godaste på länge. Skogsbär med stora mörka chokladbitar i. Smaskens!!


Strange

Tja!! Det blir ett sent inlägg idag. Tänkte bara skriva om nått skumt som hände mej i natt. Jag fatta ingenting kan jag säga. Vaknade klockan tio i två av att jag hade så jäkla ont i magen. Pang bara så gjorde det svinont. Jag låg och vände å vred på mej och inget sätt var bra. Kände till slut att jag nog behövde spy av smärtan och satte upp håret i en tofs å gick mot toaletten. Jag stannade i dörren för jag kände att jag blev lite yr, sen minns jag ingenting...förän jag vaknade upp 45 minuter senare liggandes på rygg på hallgolvet med händerna bakom ryggen och huvudet hängandes över trappkanten nästan. Hallååå!! Vafan hade jag gjort? Skitskumt. Vad var det som hände egentligen. Blev lite orolig där ett tag. Men smärtan var borta och jag kunde gå å lägga mej i sängen igen. Jag har aldrig tuppat av sådär förut och smärtan i magen var ingenting jag kände igen heller. Very strange.

Neon


Videoarkivet

Jag älskar att sitta å kolla igenom mina gamla bilder på datorn. Idag hittade jag detta härliga klippet när lillan åker omkring i sin lilla badring i poolen endast 9½ månader gammal. GOING!! Säger jag bara, så jäkla underbar.


Hundrafemtielva maskrosor

MaskrosorMaskrosor
Vilken härlig dag. Kunde blåst mindre men det duger. Idag har man ägnat dagen åt att rensa maskrosor. Det var inte direkt 3-4 stycken heller, utan hela gräsmattan var täckt ungefär. Men nu tror jag bannemej att jag fått väck allihop. Om jag hade räknat dom så hade jag nog varit uppe i över 200 nånting. Lite färg på ryggen har jag dratt på mej också, gött!! Det e lite sådär så att det känns, hihihi!!!  

Hallonsmoothie
Lillans kusin har legat över här i natt. Då gästrummet var klart så vart det ju lika bra att inviga med en gång eller hur? Så idag började vi dagen med en god frukost. Smootie till såklart. Det är ju så gott. Sen har vi legat i trädgården hela dagen. Ungarna har lekt och jag har rensat maskrosor. Sen var det dags för lite lunch så då fixade jag korv med bröd, väldigt mysigt har det varit. Nu sitter jag här med min röda rygg, vi har precis tänt grillen så här ska grillas kyckling idag. Det ska bli så gott.
Korv med brödMys i trädgårdenMys i trädgården


Tips på bra blogg??

Blogg


Är det någon som vet vart/hur man hittar bra bloggar? De flesta jag kommer in på är småbrudar som skriver heeelt osammanhängande inlägg om deras super-intressanta intriger bland vänner och bakanta med bästisar som sviker och jadi jadi. Trååkigt!! Vad vill jag läsa då? Inredning, kläder, mat och barn är nog sånt som jag faller för. Någon som vet någon bra? Länka gärna i så fall. 

  

 


Projekt Gästrum: Klart!!

Äntligen är det klart. Fick ett ryck för ett tag sedan att jag skulle fixa iordning i ett av våra "skräprum". Vi har två fula rum här hemma som inte används, förutom till förvaring av bråte. Nu är ett av dom fixat. Själv måste jag säga att jag är rätt nöjd faktiskt. Vilken skillnad, va!!? Tänk att lite färg kan göra så mycket.


Från detta.....
Gästrummet föreUnder ConstructionUnder Construction

....till det här.
Färdigt!
Färdigt!


Mobilbloggar lite såhär på morgonkvisten. ...

dsc01789 (MMS)

Mobilbloggar lite såhär på morgonkvisten. Hallonsmoothie med mango och rostad smörgås är ett perfekt sätt att börja lördagen på skulle jag vilja säga. Vi får väl se vad den här dagen har att erbjuda. Eventuellt drar jag in till stan en sväng senare. Solen har ju ju tittat fram nu också så det kan nog bli bra.


Fredagsmys på hög nivå hemma hos oss ikväl...

dsc01783 (MMS)

Fredagsmys på hög nivå hemma hos oss ikväll. Gud va skönt med helg äntligen. Hoppas på många sköna soltimmar. Inte för att det ser så lovande ut utanför fönstret, men det är ju i alla fall varmt. Kan vi inte få sol så nöjer jag mej med värme. God kväll på er.


Hopp i säng bara

Svartvitt
Nä, nu är det dags för sängen känner jag. Shit ja, jag skulle ju äta nått också kom jag på nu. Har inte ätit nått sen lunchen vid ett. Konstigt att man är hungrig då eller? Blev väldigt sugen på stekta nudlar, men näää det tar alldeles för lång tid. Får nog bli macka istället. Oavsett vad så skulle jag bara sätta punkt för idag. Natti!!!


Joddeladdihoo!!!

Sitter här vid datorn som så många andra kvällar. Måste ha lite kvalitetstid bara jag och burken ju. Haha!!
Efter jobbet åkte jag till IKEA en sväng *me like*. Köpte lite grejer till mitt projekt och det är sååå nära färdigt nu. Bara lite sista småpill som ska göras. Ska sticka upp alldeles strax tänkte jag. Vann en grej på Tradera häromdagen som ska dit. Hihihi!!! Det kommer att bli såå najs när det är klart.


Smycka mobilen med Barbapapa! Jag tycker ...

dsc01771 (MMS)

Smycka mobilen med Barbapapa! Jag tycker att det här med mobilsmycken är lite en fjortisgrej. Men så igår träffade jag en tjej som hade en grön liten barbalala runt halsen. Jag föll direkt. Idag har jag lyckats fått tag i två stycken, men jag vill nog inte ha dom på mobilen. Dom får nog kanske sitta i fönstret hemma. En sak är i alla fall säker. Jag vill ha fler. Helst allihop. Är dom inte söta?


Jag tackar ryssarna!!

Lyckohopp
Idag har det varit helt underbart väder. Man kan inte önska bättre väder en dag i maj. När man efter sin arbetsdag går halvsvettig ut från butiken för att svalka sej och vindarna är alldeles ljumma..Ååååh det är så mysigt. Det bara spritter i hela kroppen på mej och jag känner mej über-lyckig på nått knasigt vis. När klockan visade 21.30 så visade termometern 20°c. Vem tackar vi för det?? Ryssarna va? Det var väl därifrån värmen kom. Det värsta är bara att nu kan jag inte få nog. Jag vill bara ha mer och mer och mer och mer. Någon som vet ifall värmen är här för att stanna...eller blir det kanske rentav snö i nästa vecka? Who knows?
Sommar


Göteborgshjulet by night! Såhär ser det ut...

dsc01702 (MMS)

Göteborgshjulet by night! Såhär ser det ut kvällstid. Riktigt läckert faktiskt. På lördag invigs göteborgs nya attraktion. Vågar man ta sej en tur tro? Jag har nog blivit lite feg tror jag. Men någon gång måste man, är man göteborgare så är man och då tycker jag nästan inte att man har något annat val än att ge sej upp i vårt nya fina pariserhjul.


Börjar tröttna.

Svart färg


Ibland kan jag känna att saker och ting tar alldeles för lång tid. Som mitt projekt här hemma, det känns som att det aldrig blir färdigt. Det ska göras si å så ska det göras så och så om igen...Aah ni fattar. Segt, men nu är jag i alla fall på slutspurten. Ska nog ta och montera lite saker nu då kanske. Sen är man plötsligt ytterligare ett steg närmre målet. Yiihaa!! Snart färdigt, snart färdigt. Jag blir lite lätt ivrigt när jag drar igång med sånt här.

Just nu sitter prinsen bakom mej här på vår lilla puff och ger mina stackars axlar massage, sååå skönt.

Ny barnbutik (Nyshoppat)

Bror & Brita, barnkläder
När vi var på väg till Lerums vattenpalats idag så åkte vi förbi nått som såg ut att vara en barnbutik i min smak.
Älskar att hitta nya, roliga butiker med barnkläder och barnprylar.
Jag tror inte ens att jag under hela min livstid har lagt så mycket pengar på mej själv som jag har gjort på min dotter. Det är så kul att shoppa till henne.
Efter att vi hade varit och badat så var jag ju tvungen att svänga in där i alla fall. Jag hittade två superfina toppar, en från Esprit och en från Name it och så fastnade lillan för nån söt liten träleksak vid kassan så den fick också följa med oss hem. Butiken hette i alla fall Bror & Brita och den kommer jag nog att besöka fler gånger.

EspritName it
Träfjäril


Vi tar det sen.

Halloj!
Kommer inom en sväng nu bara innan jag och lillan ska ut och åka spark. Det ärna intresset nu. När jag frågade imorse vad hon ville göra på sin lediga dag så sa hon "Åka med min nya sparkcykel". Jaa, pappa som du förstår, denna var en HIT. Så nu ska vi ut en sväng. Sen ska jag visa så himla söta toppar från Esprit som jag hittade till lillan idag. Tja så länge!!


Mixed!!

Tequila RoseNu känns det som att jag inte riktigt kan skilja på dagarna som har varit. Det blir ju lite knas iom att jag är ledig imorgon, Goooooott!!!!. Men, Jenny ringde i alla fall och bjöd in sej igår. Så himla mysigt med hennes sällskap. Vi å lite middag och satt å tjöta i flera timmar, tills jag körde hem henne vid ett-tiden.  

Handduk ikeaIdag åkte vi en swäng till Hornbach, köpte en grej som ska vara till mitt lilla projekt. Måste säga att det går ganska bra. Börjar närma sej the end nu kan man säga. Det är verkligen kul att ha små projekt för sej å att det liksom händer nått hela tiden. Man har något att se fram emot helt enkelt. 
Efter hornbach blev det en sväng in på IKEA..Aah jag vet det var ett tag sen nu. Inte likt mej alls. När vi nästan var klara hörde jag deras utrop om 50% på handdukar, yeheey!! Så vi vände så vackert om och gick mot badrumsavdelningen igen. Där lyckades jag (med min ovanliga tur) gräva fram 3st korallrosa haddukar till gästtoan. Som jag har trånat efter dessa handdukar. Kan man ha mer tur?! Nä, så jag vart  alla fall supernöjd när jag åkte hemåt.
Efter et samtal med mamsen så åkte vi förbi hos dom. Pappa hade köpt en ny "riktig" sparkcykel till lillan. Hon blev så glad, herregud! "Tack så mycket för att du köpte en riktig sparkcykel till mej Morfar, den e jättefin." sa hon när vi gick hem. Lite senare så kom min svägerska förbi en sväng. Så skönt att hon tog lillan en stund och sysselsatte henne lite medans jag grejade med mitt. Vi käkade lite nudlar och fikade och så, väldigt mumsigt. Var egentligen inte direkt hungrig efter vår taco-middag tidigare idag, men det gick ner ändå.

Nu ska jag gå å lägga mej. Jösses vad trött jag är. Hoppas lillan sover länge imorgon så man kan få lite sovmorgon. *Drömmer*


Sparkcykel rosa


My day! ...

dsc01691 (MMS)

My day! Sitter på jobbet och är så sjukt trött i fötterna. Idag har det varit massa folk och det är lika med massa spring. Kul! Men nu är jag trött och vill hem. Jag och Lillan ska nog gå hem till mina föräldrar och låna jacuzzin en sväng. Lillan tycker det är så roligt. Sen ska jag fortsätta med mitt lilla projekt. Hihi!


Fullt sjå här hemma!

Pasta bologneseFör tillfället har jag torktid här hemma, under tiden sitter ja här en sväng innan det är dags att fixa middag. Har tagit fram köttfärs så idag blir det pasta med köttfärssås. Det var änna ett tag sen nu. Gud va gott det ska bli!
Jag är hungrig som f*n. Sen är det dags att köra igång igen, men färdigt lär mitt lilla projekt inte bli idag i alla fall.
 

Närkontakt (The fourth kind)

Närkontakt, The fourth kind

Dr. Abigail Tyler i NärkontaktIgår kväll hyrde vi Närkontakt (The fourth Kind) efter att jag blivit tipsad av Danni. Hon hade rätt, den var sjukt läbbig. Speciellt med tanken hela tiden om att den skulle vara verklighetsbaserad. Det var ju riktiga klipp i filmen, skulle man tro i alla fall. Dessa har jag fått reda på att dom inte heller är riktiga. Den "riktiga" Dr. Abigail Tyler i filmen spelas av en skådis som heter Charlotte Milchard. Inte ens det är alltså på riktigt. Bummer!! Men va trodde man då, herregud. Det finns ju självklart inga UFO:s så hur skulle det kunna vara på riktigt. Och om det nu hade funnits aliens så tror jag ju inte att dom hade jag sej vara Gud å sånt. Hur skulle dom kunna veta vem Gud är?! ;)
Det kändes lite som att dom tappade hela alien-grejen när filmen mer började påminna om Exorcisten. Folk som flyger i luften och pratar språk som man talade långt före kristus tid. Jaja, filmen var bra i alla fall. Men det vart ju allt en liten besvikelse när jag läste att inte ens dom riktiga klippen var riktiga.

Hembakat!!

Nä hembakat blev det väl inte riktigt, men lite frysta kanelbullar in i ugnen å goda maryland cookies fick det bli. Att baka bullar tar alldeles för lång tid. Jag hade Jenny med hennes knoddar här på besök igår. Det var väldigt mysigt och ungarna var som galna. Det slutade med att kläderna åkte av å dom hade vattenlekar uppe i badrummet. Så himla flamsiga. Kan säga att lillans nystädade rum såg ut som ett bombnedslag när dom var klara. Leksaker över hela golvet. Jihaa!!
Det var väldigt trevligt, trots att vi inte umgåtts egentligen på minst 10 år så kändes det som det alltid gjort. Det är härligt med såna dära lättsamma människor. Jag skulle nog säga att jag också är ganska lättsam av mej..Tror jag i alla fall. Sen så finns det ju vissa människor som man inte kan vara så lättsam med och då är det kört.

Galna barn

Surfar på youtube





 

Få gubben att skaffa musche för prostatacancern!

Se så alla brudar där ute som har en pojkvän på ett eller annat sätt. Gå in här och gör ett fulhetskontrakt som ni skickar till killen/mannen i fråga och se till att han skaffar mustasch under maj månad så han är med i mustaschkampen, Cancerfondens kampanj mot prostatacancer. Av min man fick jag till svar, "men du tycker jag är så ful i musche". Jaja, men bara en gång Älskling!!!

Mustaschkampen


Gudsyster??

Har varit iväg en sväng med lillan nu på eftermiddagen. Vi åkte hem till min, hmm, gudsyster!? Kan man säga så? Jag har alltid sagt så i alla fall. Vi är ju typ uppväxta som kusiner, fast enda egentliga kopplingen är att hennes föräldrar är min gudföräldrar. Man har sagt så många gåner att man ska ses och så, fast som vanligt så blir ju sånt aldrig av, vilket är fruktansvärt trist. Men idag hade jag bestämt mej, jag skulle åka. Som vanligt så var det mycket trevligt att träffa Bella, och hennes lilla docka är ju alldeles bedårande. Vi satt å fikade på deras altan och tjötade massa. Nä riktigt mysigt var det, mer sånt Bella!!

Nu här hemma stekte jag på lite korv till mej och lillan som vi åt i hamburgerbröd. Haha!! Seriös morsa man är eller hur? Gött!! Man får väl vara lie slapp ibland också, fastän man har barn. Kanske man ska ta å göra lite nytta en stund nu då innan min man kommer hem och innan det är dags för Desperate.



Tuesday off

Vaknade upp stax före 8 av att lillan ropade inifrån sitt rum. Hon hade drömt en dröm, "en sån dröm med mar" sa hon till mej. Alltså en mardröm :)
Jag bar in henne till mej och vi låg å mös en stund. Jag ringde syrran å hörde ifall dom ville komma på frulle. Tänkte först bakat scones men så kom jag på att jag inte hade nått mjöl. Istället fick vi nöja oss med (dock väldigt goda) rostade frökorn, mycket gott bröd. (Utan E-medel) Herregud!! Jag har blivit knäpp. Har aldrig någonsin brytt mej om E-medel innan, det måste vara min jobbarkompis som förstört mej. Hehe!!

Nu har vi dukat av frukosten och ska nog börja göra oss iordning så smått.
Banan och fil


Googles nya färgsök

Jag tycker att google har kommit med en jäkligt smart grej. Jag upptäckte det häromdagen. Vad man än söker på och sedan klickar för bilder, så kan man välja vilken färg på bilderna den ska söka. Är det inte fantastiskt??
Sen så ser det ju så fint ut när det är kategoriserat i en och samma färg alltihop. Nice!!

Färger

I löööv it!!!

Jo, jag var ju och bytte den dära svart jackan idag till en likadan fast korallfärgad...Och jag älskar den, den är så himla fin. Färgen är så jag. Så här kommer bilder. Både på jackan och min nya fina tröja med nitar.
Mmmm!!! Båda från ONLY.

Korallfärgad jack från ONLYTröja med nitar från ONLYTröja med nitar från ONLY

Kom precis till jobbet igen efter att ha h...

dsc01664 (MMS)

Kom precis till jobbet igen efter att ha handlat mat. Kycklingsallad med vitlökspasta och currysås. Mmm, det ska bli så jäkla gott. Bytte den svarta jackan som jag köpte häromdagen till en korall färgad istället. Det blir asbra. Visar den senare ikväll och en annan tröja som jag köpte oxå. Tja!


Idag är man tjockis!!

Var lite slapp idag efter ett mycket trevligt dop och en sväng in på Bauhaus, så jag fråga lillan om vi inte skulle köpa Donken-mat idag. Det var ju en dum fråga. Lillan fick ett Happy meal och jag tog en Chicken Bacon Onion och vet ni vad...Den va riktigt god!! I alla fall för att vara donken. Det va skitlängesen jag åt där, så idag kunde jag minsann få vara lite tjockis om jag ville.

Chicken Bacon Onion


Dags att fixa sej

God morgon på er!!
Det blev inte lika sent idag som igår, tack å lov. Nu sitter jag här och är lite sådär mysig i morgonrock. Jag å lllan ska strax hoppas in i duschen för att sedan göra oss i ordning. Idag blir det dop för kompisens lilla tös. Det ska bli roligt. Det första lillan sa i morse var, "Mamma!! Idag ska vi till kyrkan." Haha, hon har stenkoll på läget och hon har tjötat om detta i flera dagar. Min lilla goding. Ha en bra dag nu!

Skräck!!

I morse kom lillan in till oss, precis som hon brukar göra och la sej imellan mej och min kära man. Först så låg hon och pillade mej i ansiktet, drog i mina läppar och ögonfransar och sånt där. Inte heller helt ovanigt. Jag sa åt henne att "mamma måste sova lite till". Det fick jag. Vaknade sedan upp helt av mej själv, lillan hade somnat om och prinsen sov fortfarande. Jag rullade över och slängde ett öga på klockan. HALV ETT!! Prinsen!! Klockan är halv ett!! Båda två flög upp ur sängen. Lillan däremot var en riktig segmört och var lite svårstartad.
Men skit i det nu, så skulle jag i alla fall plocka fram lite kläder. Då ser jag liksom något mörkt ovanför mej och tittar upp. SHIIIIIIIIT!!!! Där sitter värsta spindeln, precis ovanför mej. Jag kände hur världens rysning gick genom kroppen och hjärtat slog snabbt som fan. Det är så jäkla läbbigt när dom sitter sådär nära å bara blänger på en. Fy faaan!! Tänk om han har krypit ovanför mej när jag låg å sov eller nått. Iiieeuuuwww!!! Jag fattar inte vart dom kommer ifrån. Och jag lovar, den va inte liten heller. Som displayen på min mobil ungefär. Prinsen fick ta en kopp å slänga ut den på andra sidan häcken. Nu hoppas jag inte att den kommer tillbaka eller någon av hans polare heller för den delen. Undrar om jag kan somna gott ikväll. Hmm.

Spindel


Hjärtfjärt!!

Haha!! Jag å lillan var på Inside home förut. Där hade dom små söta burkar med pruttlera i olika färger. Jag kommer ihåg att jag älskade det när jag var liten. Fast då sa man väl oftast slime har jag för mej. Jag köpte i alla fall en rosa till lillan och va roligt vi har haft här hemma nu. Så det var ju helt klart en uppskattad liten lördagspresent.

Pruttlera


Att det finns så sjuka människor!!!

Det är helt otroligt. Jag hade en kär vän här idag. Hon ville komma hit och mysa lite och för att förklara ett å annat. Ska jag vara helt ärlig, så trodde jag fanimej att jag hört det mesta från den här bruden. Men hon slutar aldrig att förvåna med sina upplevelser!! Heelt sjukt va denna stackars underbara tjej har fått gå igenom. Jag kände att jag mest satt med hakan nere vid knäna ungefär och såg ut som ett fån medans hon berättade allt. Hur kan en människa vara så sjuk? Hur kan man vara så förtryckt och deprimerad och sedan ta ut allt på någon annan och att utsätta någon för sån skit. Någon man säger sej älska?? Någon som man säger är den bästa man någonsin träffat. Jag fattar inte!! Huuuur??? Detta är för mej heeelt jävla ofattbart. Att man kan vara så slug, ett riktigt jävla svin. Man blir ju för fan förbannad!!! Så jävla förbannad också.
Usch, många grodor blir det, men skit samma. Jag vet varken vart jag ska börja eller sluta. Jag känner mej fortfarande helt paff över hur en människa kan behandla en annan på detta viset. Jag tycker så synd om henne så det är inte sant. Man önskar liksom att man kunde göra någonting, vad som helst för att hjälpa henne att lösa den situation hon hamnat i. Det är så frustrerande. Äh, jag skiter i det här. Ville bara skriva av mej lite.

För övrigt har det varit en supermysig kväll med grillade hamburgare och majskolvar, så himla gott!!
Nu ska jag prata lite med prinsen innan det blir sängen. Natti!!

Hamburgare


Trolleri, trollera...Så gick man från brunett till blondin på några minuter.

Me blonde


Jaa, tänk om allt kunde vara så lätt i verkligheten också. Jag funderar starkt på om jag skulle ta å bli blond igen asså. Kanske något i stil med detta eller väldigt mycket ljusare. Men jag vet inte. Skulle ju gärna ha långt mörkt hår också. Snart får jag nog ta å bestämma mej. Mörk eller ljus?..Det är frågan.
Denna bilden är gjord i Photoshop såklart. Men verkligheten är inte riktigt som i photoshop. To bad!


Hej hopp!!

Vilket härligt väder det är ute nu. Jag blir så lycklig när solen skiner. Finns det någon som inte blir det kanske?? Tror inte det va. Idag åkte vi till b-plan på lunchen och käkade på parika. Mmm, husets där är för go, speciellt om man toppar med en ananasskiva. Vi skulle egentligen gått in på Gina en sväng men fastnade i Onlys nya butik istället. Där hittade jag massa fint som jag ville ha, men jag får allt hålla i pengara lite och inte shoppa ihjäl mej så fort det finns pengar på kontot. Köpte i alla fall ett linne i längre modell som är jättefint med ett par leggings till. Så blev det en svart vårjacka också i lite glansigt tyg. Hade helst velat ha en korallfärgad men dom var slut. Den svarta blir ju bra också å passar så bra till allt. Meen, jag vet fasiken inte om jag ska behålla den. Hmm, får fundera på saken.

Linne onlyJacka Only



Jag är lite sugen på att börja springa eller nått. Jeezes, ja håll i hatten. Vad har hänt. Jag är själv lite chockad faktiskt över mitt sug. Jag har aldrig förstått mej på det där med att springa, men nu när det börjar bli gött väder å så, så kan jag tänka mej det. Dock inte ensam. Vi får väl se om jag kan få med mej någon. Någon som är lika otränad som jag i så fall såklart. Haha!! Så man inte blir ifrånsprungen. Frågade syrran ifall hon inte ville börja springa med mej. Men va fick jag till svar?! "Öh, jag tror inte det" Nähä, mupp. Haha!! Nä, du vet att jag älskar dej sis

I alla fall, lillan sover och prinsen ska åka iväg en sväng så jag har väl inte så mycket till val mer än att sitta hemma denna underbart soliga kväll. Förresten så klippte jag lillans hår igår. Det var ju lättare sagt än gjort. Tog bara ca 7cm eller nått, men hon hade ju lite svårt för att sitta still. Det skulle lekas med diverse prylar å sånt. Men till slut blev det bra i alla fall. Tack å lov. Annars har man ju hört om folk som klippt lite för kort på ena sidan å sen så blir det kortare på andra sidan å så vidare, ja ni vet. Så slutar det med att man har page eller liknanade när man är klar. Så blev det alltså INTE.  

Lillan sover



Vargkriget

Jag såg förresten ett program på svt i söndags som handlade om varghatet som tydligen finns här i landet och i andra länder också för den delen, i alla fall Norge. Det är ju helt sjukt. Jag hade ingen aning om att sånt existerade. Jag kan absolut förstå om man äger boskap, att man är rädd för att vargen ska riva ens får till exempel. Folk berättade att dom funnit sina får sönderrivna och halvt uppätna i sina hagar, fortfarande vid liv.
Men att det går så långt så att man gillrar fällor som placeras ut, eller att man kallblodigt stoppar in dynamit och spränger sönder varggryt på vårkvisten då det "förhoppningsvis" finns valpar i grytet. Usch, detta är så hemskt. Dom visade även hur man spetsade till pinnar från enbuskar som man sedan vek och knöt ihop med ulltråd. Dessa stoppades sedan in i kött som vargen skulle äta upp. När vargen fått köttet i magen så löses ulltråden upp och den spetsade pinnen vecklar ut sej. Det slutar med att vargen dör i tarmvred. Tänk vilken smärta dom stackars vargarna får utstå. Sedan att rävar, rovfåglar och andra djur kan ryka med är ju en lågt pris att betala så länge en "grådjävul" dör, säger dom. Dessa människor är så otroligt kalla och grymma så man blir fan rädd ju. Varghatarna ger sej inte förän vargen är utrotad. Så himla hemskt.

VargungarVargungar


Sött till sött!!!

Jag har fått pippi på glas-skålar. Jag vill ha mååånga och i fredags fick jag min första. Mamma ringde mej på jobbet och frågade om jag kunde komma förbi efter jobbet för hon hade en grej till mej. Det var en jättefin ljust rosa skål med lock. Åh va glad jag blev. Jag älskar överraskningar *iiihh*
Idag gjorde jag även slag i sak och köpte ett urfint litet fat som jag spanat in ett tag. Nu står dom fint och pryder min nyuppsatta hylla här hemma och bara väntar på att bli använda.

Glasskål och glasfat




Vart ska jag börja?

Helgen gick ju så fort. Jag har knappt hängt med och det har varit fullt upp hela tiden. I fredags kom Maria förbi en liten stund och vi kollade på tv, fikade och tjötade massa. Hon hade handlat lite grejer till lördagen då vi skulle vara ett gäng tjejer hos henne på kvällen. På lördagen i alla fall så fick jag ett mess från en kompis som frågade ifall vi ville följa med och leka på nått lekland vid gamlestan. Visst tänkte jag trots att jag inte hade en aning om vart det låg. Jag har ju gps. Yeah yeah, den var ju inte direkt uppdaterad och det slutade med att gps'en hade lurat in mej på en gångbana eller nått så jag fick backa tillbaka med typ 10cm marginal på varje sida om bilen. Suck!! Till slut kom jag i alla fall fram och lillan fick lekt av sej ett par timmar innan vi skulle åka hem igen.
Lek och buslandetLek och buslandetLek och buslandetLillan klättrarSkjuter prick

På kvällen var jag ju i alla fall hemma hos Maria och hade jättekul. Vi var ett gäng härliga brudar som pimplade lite vin och åt massa gott som Maria hade fixat. Sen så spelade vi lite partyalias. Haha!! Så himla roligt.
Jag hade bilen med mej så när kvällen var slut tvättade vi av oss sminket och la oss på soffan å kollade på Grease. Den e så bra, det var minst 10 år sedan jag såg den sist. På morgonen åt vi god frulle med smoothie och keso-scones innan jag begav mej hemåt.
GottaPlockmatFrukostmysSmoothie och Keso-scones

Igår var det ju så himla skönt väder så jag och lillan gjorde oss iordning, hämtade syrran och Solei hos mamma å pappa och drog på picnik. Det var så himla fint och mysigt med alla vitsippor runt omkring. Det var alldele vitt i hela skogen. Myyys!!!
På kvällen kollade ju jag och prinsen på Avatar. Vilken mysig film asså. Tänk om man hade fått en dag att tillbringa i deras lilla mysiga djungel.
Detta var alltså min helg i korta drag. En helt underbar helg måste jag säga.
Nu blir det snart sängen för min del, och med det sätter jag punkt.
Plockar vitsipporLilla SolenPå vägStig med vitsipporPicknikVitsipporCyklar hem


Äntligen AVATAR!!

Jag har länge sagt att jag ska se Avatar. Både på vanlig bio och 3d, som vanligt så blev det ju inte av. Men nu så, min kära man har lånat den av en polare så äntligen...Hoppas verkligen att den lever upp till mina förväntningar.

Avatar


RSS 2.0