En månad avklarad, snart e det sommar

Jag längtar så till sommaren, å nu e det bara 4 månader kvar, tills jag anser att det e sommar i alla fall..Hihii!!
Idag har det inte varit nått sommarväder i alla fall, igårkväll när jag gick hem från mina föräldrar så snöade det..Lite mysigt så, men det kunde ju kommit mer tycker jag.
För övrigt så har det vart en lugn dag, jag å lillan åkte till backaplan en sväng å så blev det en liten tur till ikea också. Hittade inget speciellt så vi åkte till kiosken så fick Leah köpa sej en alldeles egen påse med lördagsgodis..Så söt å så stolt hon va när hon fick betala själv å allt.
Sen har vi bara myst mest å nu blir det nog lite film. Hörs imon!

Rånförsök

Idag har jag varit med om en jäkligt obehaglig händelse. Egentligen så va det inte själva händelsen som var obehaglig (då gärningmännen inte verkade direkt hotfulla eller så) utan det efteråt. Man kände sej liksom lurad, som att någon hade gjort intrång i min integritet (om man nu kan säga så).

Jag hade hjälpt en kund på jobbet när jag närmar mej disken å ser min kollega som ser ganska skräckslagen ut, hennes blick säger gör nått, jag är rädd. Tänker ändå att här finns väl inget att vara rädd för å att jag kanske misstolkar hennes vink. Hon säger sen att efter hon låst så kom hon till disken där en man sitter på knä innaför å rotar i kassalådan. Hon backar undan å frågar "VA GÖR DU?" Gärningsmannen blir skrämd och sticker iväg. Efter honom rusar antagligen min kund som anlände tillsammans med honom, dom var alltså ett par, han hade lurat iväg mej å bara låtsades att han behövde hjälp...Man känner sej såå dum, allt faller på plats efteråt. Kände obehag så fort dessa kom in på jobbet. Fyyy!!!

Vi låste fort å stack upp på övervåningen, tänkte först inte ringa till polisen då vi tänkte dom skulle tycka det va en bagatell, men det gjorde vi då vi inte va säkra på ifall nån va kvar i byggnaden eller utanför. Dom kom dit jättefort å dom va hur goa som helst. Dom fick en att känna att denna händelsen inte alls var en bagatell och att dom faktiskt tog händelsen på fullaste allvar. Det kändes skönt. Det kom 3 bilar å hundpatrull å då kändes det verkligen som att man gjort rätti att ringa. 

Nu hoppas jag aldrig att jag behöver uppleva detta igen och lider med andra som gjort det. Har mått rätt kasst nu, av vilket jag tror är just kvällens händelse, så nu väntar sängen för min del. Det blev en lååång dag på jobbet idag. Ska gå upp å sova gott å ladda inför en ledig helg. Ska bli otroligt skönt.

Kram också till min kollega, Girlpower som du säger =)

Häärligt!

Nu har jag en hel helg framför mej av ledighet. Det ska bli så himla härligt. Dom senaste 9 dagarna så hag jag bara varit ledig 1 dag. Visst e det synd om mej..Hehe!! Nä men det ska i alla fall bli skönt med helg. Så va ska man hitta på då då? På söndag ska vi på 2-årskalas till en av dotterns vänner. Givetvis så är det ju mammas å pappas vänner också, men nu är det för Leah som vi går dit. Frågan är vad man ska köpa, vi har ju själv en tvååring så så himla svårt kan det ju inte vara. Ska bli lite mysigt. Ikväll blir det ju Let's Dance, som det blir varje fredag. Det man ser fram emot mest e ju Morgan, haha, han e bäst! Ha'de gott nu så hörs vi kanske ikväll. Köss!!


SKOFYND!!

Har idag gjort ett rejält fynd på ett par jättesnygga Rocket dog stövlar som man kan ha lite slit-å-släng sådär. Syrran köpte ett par för nån månad sen å jag tyckte att jag borde ha ett par oxå. Men 900:- tyckte jag va lite väl saftigt. Hur som helst så hittade min kära mamma dessa stövlar i en affär som hade 70%, hur bra kan det bli egentligen. Så idag va hon snäll å sprang förbi igen på lunchen å köpte ett par till mej..Weeiii!!


rocketdog.com

Ska man ha ett par röda också kanske??

ROSA I VÅR

Jag har bestämt mej för att det blir rosa i köket i vår. Hade inte riktigt kommit fram till något bra innan, men häromdagen när jag såg Cult Designs nya rosa vår-grejer så va det klart. Idag har jag inhandlat en rosa diskmedelspump, så himla fin. Den kommer att passa perfekt i min hållare från Twins Home (tror jag det är). Ett fint paneltyg blev det också som ska bli en fin kappa till köksfönstret. Det är änna dags att ta ner julgardinerna nu.


Min söta dotter

Sitter här i soffan å kollar på min underbara söta lilla gullonge som dansar så fint till barnlåtarna som spelas på datorn. Hon älskar att dansa å sjunga. Favoriterna är ju "I kissed a girl", "pokerface" & "so what". Hon e så jäkla gullig när hon sätter igång.

Klockan sju väckte hon mej i morse, jättekul när man e ledig. Som tur va så somnade jag strax efter henne igår vilket va rätt tidigt för min del, så det blev ju ett par timmar i alla fall. Hon har sån jobbig hosta oxå så jag har ju vart vaken till å från hela natten. Låter som att hon ska kräkas, inte alls roligt. Min stackars lilla snutt. På dagen hostar hon knappt nånting. Skumt.

Nu ska vi nog åka iväg en liten sväng om en stund, orkar inte med att sitta inne hela dagen.

Kul med wii

Guud va jag e trött, man känner av att man jobbat många dagar i rad nu.
Igår va jag så seg när jag kom hem så jag orkade inte blogga, inte ens lite. Satt å nickade till flera gånger när jag va inne på aftonbladet.
Innan jag kom hem igår så åkte vi till Frida efter att jag hade hämtat lillfisen. Hon hade lite tjejer hemma å det va himla trevligt. Det slutade i alla fall med Wii-tennis å bowling. Det va ju jäkligt skoj. Ett sånt måste vi ha!! Jag hade aldrig provat förut, men det va riktigt skoj. Jag va inte så bra dock, Leah vann över mej i tennisen *skäms*. Hon va helt lyrisk å bara älskade att spela Wii. Hon va lika trött som sin mamma å somnade på vårat soffbord när vi kom hem, i väntan på vällingen. Sötnos!!
När jag hade vart uppe å lagt henne tog jag mej lite kvällsmat, mums.

Här kommer lite bilder:
Leah sover på soffbordet
Avslutade kvällen med goda toasts


Kinesiskt Nyår


Idag är det Kinesiskt nyår. Oj va dom firar då kineserna kan jag tänka mej..Det ser verkligen roligt ut att fira Kinesiskt nyår. Alla roliga drakar å figurer. Lite skillnad mot hur man firar här i sverige.

Anledningen till att jag fick reda på detta var att det var fullt med sprakande fyrverkerier på mitt tema i mobilen idag. Undrade då varför å min jobbarkompis googlade lite å fick fram att det var Kinesiskt nyår. Det va lite kul tyckte vi. Att det finns inlagt i mobilen liksom. Coolt!! Haha!! Ha'de!!


Känns konstigt

Är rätt seg efter att ha jobbat hela helgen, är inte van vid det ju..Trodde inte det skulle kännas konstigt alls, men det känns som att det är fredag idag av någon anledning. Kul då att man ska jobba imon igen.
Har tagit det lugnt efter jobbet dag. Daniella kom hit å jag bjöd på middag. Det blev lax idag, jag va änna sugen på det. Väldigt gott.

Somnade en liten stund med lillan när hon skulle nattas, väldigt mysigt, men jag kopplade inte riktigt att jag slumrade till förrän Fredrik kom å hämtade mej då det hade gått ca 1½ timma. Nu sitter vi å kollar på I Spindelns nät, har nog sett den förr men kan gott se den igen. Spännande film å jag kommer inte riktigt ihåg den..Sen ska jag gå upp å sussa för att ladda inför ännu en ny vecka med dagisstress å jobb. Natti Puss!!

Kommer åter imorgon.

Gääsp, nu e jag trött. Ska gå å lägga mej strax, ska bara pussa på prinsen lite först. Fick med mej syrran förut, vi skulle dra en sväng till plantagen, men det va stängt så vi åkte till IKEA istället. Köpte lite småskit bara inget jätteroligt. Sen åkte vi hem till henne å åt lite mat. Det slutade med att alla sov på soffan, gooottt!!!

Men vi hörs i morra'! Köss!

Kändis-besök

Min första kund idag på jobbet va en kändis, jag vet inte vad han heter men jag kände igen honom så fort han kom innanför dörren. Hehe!! Det va ganska kul att ha en kändis som kund. Inte för att det är nån skillnad så, men kul när det händer nått. Ville bara säga det i alla fall.


Fredag, men vadå då?

Känns mest som tisdag idag tycker jag. Usch va segt att jobba hela helgen, men det blir gött sen nästa vecka när det är dags att vara ledig..Först på onsdag å sen lördag söndag oxå..Jaa!

Ikväll ska vi i alla fall hem te syrran på Tacos, åååh det ska bli himlans gott. Va jättelängesen jag åt tacos. Blir la nog lite Let's dance till det oxå I hope. Undrar hur det går idag. Tyckte det va så roligt att lyssna på Rivstart i morse när dom snackade med han Samuelsson, hehe han e så söt när han svänger loss. Å Morgan då haha, så skönt stil. Nä det ska bli kul. Tjo så länge.


Bild från knorr.is

Att döda barn

Hur kan man vara så fräck. Att ta sej in på ett dagis för att ha ihjäl 3 små barn 2 vuxna och skada en hel del fler både barn och vuxna. Något måste ju göras åt säkerheten. Att han kom från en psykklinik e f*n ingen ursäkt. Han borde torteras till döds. Blir så förbannad, hur kan man skada ett barn. Det är för mej obegripligt. Usch usch usch, tänk dom stackars föräldrarna som lämnat sitt barn som vilken dag som helst på dagis där dom förväntar sej att barnen är trygga, men nej. Istället får dom ett dödsbesked, deras lilla älskling har dött, blivit knivmördad av en galen man. Fy fan!!

Läs artikeln

Detta kommer bli tufft

Usch, nu har man en lång vecka framför sej. Hade ju min lediga dag igår å nästa gång jag e ledig blir inte förän på onsdag nästa vecka. Vi har nämlien börjat med söndagsöppet...Seeegt!! Men som tur va så är det bara var 6:e vecka som jag jobbar så. Nästa vecka däremot blir goare då jag är ledig 3 dagar...Längtar.

Tips på nått att göra ikväll då? Kommer det nått bra på tv kanske?

Köss så länge!!

Time for some reading

Sitter här själv i min soffa å funderar på om man skulle gå upp å lägga sej i sängen, ta fram sin lilla bok å kanske läsa klart den. E så sugen på att börja med en ny, min kära svärmor kom förbi en kväll om det va förra eller förrförra veckan å lämnade en liten present. Det va en bok..Weeiii!! Hon e så gullig. Levande begravd heter den, fick en gång ett smakprov (med nån tidning eller hur det va) å det va just denna bok, men bara dom 4 första kapitlena å det va så jäkla spännande. Har inte hittat den sen å så hade hon gjort det å köpt den till mej, så himla snällt. Så det blir min nästa läsning. För tillfället läser jag När livet stannar. Dem handlar om en mamma som med sin man och 3 barn + en annan familj åker till thailand under julhelgen 2004 å drabbas av tsunamin. Tillbaka til sverige återvänder bara 4st av deras sällskap. Hon förlorar sin man och två barn. I boken berättar hon om katastrofen och tiden efter i thailand och sorgearbetet hemma i sverige. Mycket bra bok tycker jag.



Ikväll har i alla fall Frida vart här, hon hade glömt av mej först så jag messade å påminde henne om att vi kanske skulle ses. Ooops, e jag inte viktigare än så hjärtat?? Äh, såna e vi gamlingar minnet e inte med oss längre. Hon kom ner i alla fall å vi har käkat massa chibba å dipp. Kollade på ett program på 4+ om tvilling, trilling å fyrlings-graviditeter och födslar, så himla intressant. Va kroppen är fantastisk egentligen. Jag älskar sådana dokumentärer som handlar om graviditeter å förlossningar å sånt. Även Hopkins på 5:an som vi kollade på efteråt är väldigt intressant.


Natti på er!


Jag, Bebis, Barn, Kompis, Kaos..Nä då! Snarare Mysigt!

Skrivet runt halv fem,

Sitter här å har tillfälligt lånat kompisens lille prins på 3½ vecka å det e såå mysigt. Jag vill mä ha en bebis bara för det. Dom e så små å goa å mjuka så man vill bara äta upp dom. Tänk att vi faktiskt oxå har haft en sån liten sötsak här hemma en gång i tiden. Det är så svårt att tänka sej det nu när Leah e så himla stor. Hon e 2½ nu, tänk sen när hon e 20. Då e man själv en gammal sate. Eller ah, 44 i alla fall. Guud jag vill inte bli gammal.



För övrigt så va ju lille gossens mamma å storasyster här oxå. Storasyster lekte med Leah å mamma Maria lekte med mej. Först så åt vi lite toast, väldigt gott va det å barnen va lite småblyga i början, i alla fall lillens storasyster. Men det blev bättre efter en stund när barnen fick glass. Sen blev det fika med äpple/kanel-muffins som Maria hade bakat. Väldigt goa va dom. Tack för idag gumman!!


Tack för idag gumman!!

Sugen på att göra om

Man sitter å kikar runt på olika inredningsbloggar å blir så sugen på att göra om hemma. Vill köpa massa fina saker å piffa till mitt hem. Om man ändå bara vore lite tätare så hade allt varit mycket enklare. Hallen å det måste ju bli klart snart innan vi kan börja med nått annat. Suck! Vet inte riktigt ännu hur jag vill ha det heller å det underlättar ju inte så värst mycket.

Lunch-dejtade med prinsen förut, det va ju himlans mysigt. Efter vi hade käkat snabbt på donken (väldigt romantiskt haha) så åkte vi till MIO å kollade lite. Va mycket snyggt det finns asså, jag blir ju alldeles tokig. Å F gick där å sa "Jaja, lugn å fin nu" Haha, han e nog trött på mej å mina nya idéer hela tiden.

Snö i alla ära..men va f*n

Hallå, dom pratar om att det ska komma snö till helgen å man blir lite sådär glad å hoppas för dotterns skull (visst) att vi ska kunna gå ut å åka lite pulka. Så vaknar man upp å ser att det ligger lite vitt puder på gräset sådär, men mer är det inte. Vafaan, då kunde det lika gärna varit. Nu är det bara allmänt grått å trist ute å det är jag så himla trött på. Min kropp behöver sol å värme. Jag längtar så mycket till våren å sommaren nu så det e inte klokt. Har suttit å kollat på lite bilder från sommren å ååååh det är ju så mysigt, va mkt mer man kan göra å allt.





Duktiga jag

Jag anser att jag har varit dukig när jag har städat hemma. Då e jag rätt nöjd med mej själv. Har slängt massa skit å så oxå som sambon åkte iväg med nu. Gött å bli av med det. Det va lite av Leahs gamla kläder å  massa annan skit. Har så svårt för att slänge hennes gamla kläder för jag tänker på att det är en del av en tid i hennes liv som jag bara kastar bort. Men så kan man ju inte spara på allt heller. Hon har ju så himla mycket kläder så då hade vi fått ha ett extra rum åt bara henes gamla grejer å det går ju inte.
Jag har två lådor med hennes grejer som ska upp på vinden, det är kläder å babygrejer å leksaker med mera. Fattar iofs inte varför man sparar leksaker, men blir det fler barn så e det ju kul att plocka fram.

I övrigt så har vi tatt det rätt lugnt. Denna dagen gick ganska fort tycker jag, funderar på om man kanske skulle hyra en film eller så. E i alla fall himla gottesugen så jag får ju gå te kiorren i alla fall.



Lite blandade bilder från veckan



Satans Kallt

Imorse när jag åkte till jobbet så va det så himla kallt. Kände att jag inte va riktigt vaken när jag åkte så jag va nog extra frusen oxå. Isen på rutorna va seg som kola å det va allmänt jobbigt. Tack å lov så klarade jag mej utan is på insidan. Ibland lyckas det nämligen på nått sätt bli lite fuktigt i bilen å så fryser det på. Inte så kul. Orkade i alla fall inte skrapa hela rutan för jag va ju som vanligt jäkligt stressad oxå. Då jag precis innan jag skulle gå hemifrån lyckades få stopp i toaletten efter att ha torkat upp kiss efter katten på tvättstugegolvet. Ingen bra morgon vill jag lova.
I bilen

Såhär på eftermiddagarna så saknar jag alltid min prinsessa så himla mycket.
Nu vill jag bara hem å pussa på henne.
Pussen

Pimpning

Hmm, jag har nog inte skrivit på ett par dagar nu va. Har liksom inte riktigt blivit av. Har varit så trött, typ somnat på soffan eller så har jag haft besök å då e det ju inte så trevligt om man sitter å bloggar. Nu får jag istället göra det när vi har en liten lugn stund på jobbet.
Har pimpat miljöerna här på jobbet denna veckan å det blev såå snyggt. Är helt fascinerad över hur en liten sak kan göra så stor förändring, det  är roligt. Man blir ju så himla inspirerad till att greja hemma också, så nu vill jag få klart på nedervåningen snart.

Annars har väl inte hänt så jättemycket, min gumms M bjöd in sej häromdagen på varma mackor så det va ju bara att ställa upp såklart. Hon ringde precis när jag skulle lägga mej på grillen, så det blev lite hastigt. Men gott blev det till slut i alla fall. Med varma mackor å kill i håret. Härligt!

Idag är det Let's Dance igen. Kul kul. Så fruktansvärt  bara det med stackars "Mojje". Usch va hemskt att få hjärtinfarkt å när man är såpass ung. Tänk va fort livet förändras.

Ut med den

Nu får det allt vara slut på julen. Slängde ut granen för nån vecka sen å lite tomtar har plockats bort, idag ryker resten. Men det blir inte samma mysfaktor här hemma utan ljusstakarna å stjärnorna som lyser i fönstret. Trökigt. Men nu får vi blicka framåt, snart e det sommar weeiii!! Fram med dom lite mer våriga gardinerna å dom lite vanligare lamporna, upptäckte att jag inte har någon lampa till köksfönstret så det får nog bli en sväng till IKEA imorron å fixa det kanske. Vi får la se. Kanske bättre att vänta te löning innan jag håller på å slösar.

Nu ska jag kika vidare på GuldBaggen, Tjoosan!


Tråkiga söndag

Det blev inte så mycket vettigt gjort idag som jag hade hoppats på. Skrev ju tidigare en del av det som behöver göras här hemma, men jag har haft huvudvärk hela dagen så det har inte blivit av. Har typ halvlegat i soffan å kollat på barnprogram medans Leah har lekt med sitt, usch sicken tråkig mamma jag har varit idag. Men man kan ju inte alltid vara på topp, även fast man väldigt gärna vill. F åkte iväg till bauhaus å köpte en ny handdusch då våran va sprucken. Så på hemvägen fick han svänga förbi mina föräldrar å hämta värktablett, våra va nämligen slut. Å shittans va mycket bättre man mådde genast. F åkte sedan vidare så för min del blev det middagsrester från igår, så himla gott.



Nu har jag försökt natta lillan dom senaste 2 timmarna men hon bara vägrar att sova, så vad ska man göra. Hon skuttar runt här som en energibomb. Ska ngå upp med henne i ett nytt försök med hopp om att hon ska somna. Ska ju ändå till dagis imorgon liksom. Hon kommer vara sådär pigg när jag väcker henne.


OBS!! Barnförbjudet

Igår kväll satt jag å sambon uppe vid tv:n, jag minns inte riktigt vad klockan var men vi slog i alla fall på MTV. Å då fick jag mej en smärre chock. Allvarligt talat, va f*n e det för skit dom visar. Det är ju så jä*la äckligt så det e inte sant. Å Hur kan någon göra en sådan musikvideo. Jag var bara tvungen att dokumentera. Okej att det är sent, men på en musikkanal liksom. Äh, jag tyckte det va vidrigt i alla fall. Det som hände va att denna kille var spritt språngande naken å stod i duschen å gned in sen med tvål eller att det va närbild på hans skrev när han spelade gitar på sin dick. Hallå liksom så jäkla äckligt, Se själv. Man blir ju fan illamående.


To do

Usch, idag sitter jag med huvudvärk. Jag e inte den som brukar ha det men ibland så lyckas jag oxå. Då e lite sådär halvjobbigt när lillan springer runt som en galning å leker högljutt å bankar med saker i bordet å sånt. Ska nog gå å kika efter en treo eller nått.

Har en del grejer som behöver göras här hemma så jag kan ju inte påstå att det inte fins att göra. Nädå, Jag har en del tvätt kvar som ska tvättas, spottar som behöver sättas upp under köksskåpen, uttaget till köksfläkten ska sättas upp, lägga silikon på köksbänken, ja listan kan göras lång. Så vi får väl se vad som har blivit gjort när dagen är slut.

Imon är det måndag å man har en ny vecka framför sej, segt. Jag jobbar mån-fre denna veckan så det blit gött med ytterligare en hel-helg ledigt.

Till Sovrummet

Hittade dessa fina påslakanen när jag satt å surfade runt.. Dom skulle passa så fint i våran säng, hihi. Men vilken färg är snyggast? Grå eller brun?

Bilder från Hemtex.se

Grillning!

Nått som e jäkligt segt såhär på vinterhalvåret e att man e så jäkla blek. Å när man e blek så känner man sej inte jättesnygg å inte jättepigg. Jag tycker inte riktigt om det där med solarium längre. Förr, innan jag väntade Leah så solade jag regelbundet typ, i perioder. Men nu på senare dar så har man börjat tänka lite i andra banor. Jag kan inte riskera att öka risken för hudcancer å kanske dö, jag har ju ett barn att ta hand om. Så tänker jag ofta nu för tiden, man tänker igenom allting mycket noggrannare å är mycket försiktigare gällande vissa saker. Jag är i alla fall sån, men idag så kände jag bara att jag ville få lite färg på kinderna så jag laddade å gick med Frida te sporthallen där vi la oss på grillning. 14 minuter tog jag bara, så tänkte jag att jag kan sola nästa lördag oxå, sen får det räcka. Då får man i alla fall lite färg på kinderna å känner sej inte lika sleten.

För övrigt idag så har vi käkat en god middag, med kyckling å grönsaker i smarrig sås av cocosmjölk å ostronsås + massa goda kryddor med nudlar, mumma. Jag älskar sån mat å skulle kunna äta det varje dag om det va så.
Innan middagen kom pappa ner en sväng å fixade några vägguttag här hemma som skulle bytas, fixade sen lite el till köket oxå, så nu kanske man börjar närma sej refrängen. Nä, man ska inte ropa hej...

Nu sitter jag å kollar på "På andra sidan häcken" med lillan, bara typ 100:e gången minst. Nä men det e mysigt å hon tycker ju att det är så roligt.


Vit Amaryllis

På julafton fick jag en amaryllis av Moster Ulla, hon är inte min moster men min mammas bara att alla kallar henne moster Ulla. Jag tycker verkligen om att få blommor. För det är inte så kul att köpa själv. 
Nu äntligen har alla tre knopparna slagit ut å den är så fin. Trodde aldrig den skulle blomma, knoppen såg änna ut som den skulle torka. Har tillåmä sett att det kommer ytterligare en stängel på den. Det är synd att dom inte luktar gott oxå. Hade vart som pricken över i:t.
Vilken skit jag skriver egentligen.
Är trött nu ska gå å lägga mej, Natti!!



Kvällspromme

Kommer ju lite på efterkälken ibland med mina inlägg, men det e struntsamma.
Frida kom förbi en sväng på kvällskvisten igår. Vi gick upp en sväng till torget å handlade lite å hyrde en film (Gone Baby Gone, Den va faktiskt bra, gillade inte riktigt slutet fastän det va det som va det rätta, men det är inte alltid det rätta som känns bäst). Det va ca 10 minusgrader ute å det kändes verkligen kan man säga. Lillan tyckte det va jätteroligt å skulle halka omkring på varenda liten isplutt som fanns. Weiiiii weiiiii!! Lät hon hela tiden så söt.
På hemvägen träffade vi Leahs kusin som va ute å gick med Kenzo, tog då denna bild.



Smakade lite på isen som gick sönder "Riiis".

2009

Idag när jag å Leah skulle åka hem ifrån farmor å farfar så hittade hon  fasterns nyårs-brillor. Det va ju väldigt spännande när dom blinkade å hade sej å hon va så himla söt när hon skulle prova.






Hon va så glad i morse när vi skulle gå till dagis å det va massa "snöör" ute som hon kallar det. Så himla tråkigt att det inte bara kunde få ligga kvar lite längre, men så e det ju jämt.


Early morning

Jag vet inte när jag gick upp såhär tidigt sist. Satte klockan på 05.00 idag. Herregud, det är ju mitt i natten känns det som. Ibland går jag å lägger mej 5. Men det gick rätt bra, snoozade bara en gång till å mä. Det va duktigt av mej.
Min chef hade nämligen bestämt att jag skulle in å jobba tidigt idag. Det tycker jag e himla najs, blir gott att få sluta tidigt också. Å det va faktiskt inte så jobbigt att gå upp så tidigt som jag hade trott. KAnske jag skulle kunna ha ett 7-16 jobb. Hmm!
Sitter iofs å gäspar en del, men det går nog över snart.

Träffats över nätet

För ca 3½ år sen så blev jag medlem på familjeliv.se en sida för personer som vill ha barn eller är med barn eller har barn m.m. Då ville jag jättegärna ha barn, satt ofta i olika forum å pratade med andra tjejer som kände likadant som mej.
Då började jag prata med en väldigt spontan å öppen tjej, vi hade lite samma sits med pojkvän som inte riktigt kände sej redo m.m. Vi pratar med varandra än idag å pratar verkligen om allt. Det är så himla skönt att prata med henne för det mest personliga å privata kan vi prata om. Vi kan diskutera så sjuka grejer haha, men det är ju så roligt. I somras så träffades vi för första gången å det kändes så naturligt, verkligen inte som första gången. Tråkigt att det bara blivit en gång, men snart hoppas vi på å ses igen. När man får tid å utan ungar å så, så det kan bli lite partaj också.
Satt å tjöta med henne på Fejjan nu å det är därför jag ville skriva av mej lite. Hon e fö go'.

Kram på dej gumms.

Vilken mardröm jag har haft

Usch, somnade på soffan förut å vaknade till nyss (tack å lov)
HAr drömr världens mardröm å det är så skönt att jag fick vakna ur min hemska dröm.
Drömde att vi va lite folk här hemma, inte alls många, kanske 6 pers. En av tjejerna hade en efterhängsen kille (ej pojkvän) efter sej som kom å knackade på hela tiden å ville snacka med henne. Han pratade Engelska, å alla sa åt han att gå sin väg när han kom. Tillslut hade han lirkat ut själva låset ur dörren (det gick skitfort) så den gick inte ens att stänga. Folk gick förbi utanför å det va mkt skumt folk där. Efter en stund började det likna ett kaos hemma å Lillan va hemma oxå stackarn. Det kom in folk som inte var bjudna som bara sett att dörren var öppen. Det såg ut som fan. Plötsligt såg jag att tvättmasinen va borta, det stog ett gäng halvgubbar på utsidan å packade in nånting i kartong som sedan skulle in i bilen, kopplade efter en stund att det nog va doom som tagis tvättmaskinen. Det komma alla möjliga hit å tog det dom ville i stort sätt. Usch det va så obehagligt, å samtidigt så gick Lillan runt å trodde att allt va som vanligt. Det va det inte. Av någon konstig anledning så kände jag hur alla tänderna började lossna i munnen på mej, så jag fick gå å spotta ut dom, hade då bara tänderna i överkäken kvar.
Folk gjorde som dom ville å några bröt upp dörrarna till förrådet å groventrén. Här såg verkligen ut som att någon släppt en bomb eller nått. Jag ringde polisen som inte brydde sej över huvud taget. Värsta paniken kände jag, fy fan. Tack å lov så fick jag vakna ur min hemska dröm. Går ju inte förklara riktigt hur otäckt det verkligen var, men så är det ju alltid.

(Skrivet runt 04.30-tiden)

On the wall

Köpte ju en ny tv häromdagen, så jäkla gött att inte ha tjock-tv längre. Kändes lite lätt omodernt kan man säga. En riktig klump va det. Igår fick vi i alla fall satt upp den på väggen där den ska sitta å det blev så jäkla bra. Kommer bli supermysigt sen när vi har möblerat om å alla möbler står där dom ska. Myyys!!!
Nu e det lite najs också för nu ser man liksom tv:n när man står å grejar i köket, Perfekt.

På kvällen igår kom Danni förbi en sväng vi tjötade lite å käkade choklad å va allmänt nyttiga. Hehe!!
Så gött att bara sitta å möla ibland.
Leah va ju helt övertrött å ville inte somna. När Danni hade gått så gick vi upp å skulle bädda rent i sängarna (med mitt nya fina överkast å nya fina kuddar) å då va Lillan i full gång å skulle hoppa å dansa å ha sej. En riktigt enrgibomb, men hon körde nog på reserven för sen så la vi oss i hennes säng å hon slocknade bums. Gosegumsan.



Så såg gårdagen ut för min del, idag e jag på jobbet. Fattar inte ens varför. Tydligenm så ska vi jobba heldag också. Stööört, men tanke på att det är afton å dagen räknas som lördag. Vissa av våra butiker stänger 14 å 15, men inte vi minsann.

Dumma katt

Idag tänkte jag att jag skulle vara lite duktig å städa lite här hemma å röja ordentligt, men all lust försvann när jag såg att min knäppa katt Chilli hade kissat i Saccosäcken. Åååååh, va arg jag blir. Men i alla fall så tog jag hand om det å tvättade å torkade säcken tills den tillslut blev fin å nästan luktfri. Den jäkla lukten kan ju sitta i ett tag va. Kanske till å mä får slänga den. Jaja, kom till tvättstugan där katterna har sin låda å upptäcker att han har kissat där oxå, visst bra bara det att han har kissat utanför lådan. #z%&/#hrmpf, på två ställen oxå. Då blir man ju lite lätt förbannad. Får ringa till veterinären imorgon för såhär kan han f*n inte hålla på. Har aldrig gjort så förut. Dumma katt.


Här e han, Gullgrisen.

Viljelös

Står på jobbet å det är såå tråkigt. Har precis haft ett par trökiga kunder som varken visste ut eller in. Herregud! Så går man runt med dom å visar en massa olika förslag å den enda respons man får är typ ett "Hmmh". Men hallåå, säg nått för fan då. Å så går dom runt i tysthet å bara vill att man följer efter precis som att jag inte har nått vettigare å göra. Det har jag ju iofs inte, men ändå. Ta med en kompis eller nått.

Hoola!

Vad har jag gjort?

Jag åkte en sväng te b-plan förut, skulle ju byta lite grejer, men det gick inte så bra då allt va helt utplockat. Det fanns inte nånting kul kvar. Däremot höll dom på att packa upp nyheter, men jag kunde bara inte. Lillan har fått så mycket ändå i julklapp å så så nu får det vara nog.

När jag kom hem därifrån så blev det en El Maco från donken, så jäkla go. Åkte å hämtade mina älsklingar hos svärisarna å sen åkte vi hem, jag började näcka granen å sen kapa den i bitar. Då den inte har druckit vatten på minst en vecka nu så va den ju totalt uttorkad å barren flög omkring när pyntet skulle av. Men nu e den i alla fall väck.

Min kära Pappa kom hit oxå precis som jag hoppats, å satte upp köksfläkten (som jag klarat mej utan i typ sådär 9mån bara). Nu äntligen, har man en fläkt å så snyggt det blev då. Nööööjd!
När vi va klara kom resten av ligan, Mamma, Syrran, Svågern å Kenzo. Då blev det ju såklart lite fika framför brasan som sprakade mysigt på vår nya tv. Jösses, helt konstigt men vi blev typ varma av det. Haha!! Stört.
Nu e det ju dags att å å lägga sej då jag ska jobba imorgon. Nästa vecka ska jag jobba tidigt en dag. Det ska bli lite spännande. Härrååå!!



Bild tagen med mobilen

Kanske borde

Usch, min gran e så torr å ful nu, inte alls som den va när den va ny. Jag fattar inte hur jag lyckas, men varje år är det samma sak. Granen är superfin i ca 1½-2 veckor å sen så slutar den av någon anledning dricka sitt vatten. Funderar på om jag kanske borde klippa ner den å slänga ut den. Nu gör den ju ändå ingen nytta. Å när vi ha slängt ut granen så kan vi sätta upp vår nya stora fina tv på väggen. Å när vi har gjort det så kan vi möblera om. Åh det kommer att bli så fint. Nu står tv:n där den gamla stog å 52" blir ganska stort när man sitter på ett avstånd på  typ 2½ meter. Nä, det kommer att bli jättebra när den e på sin nya plats.

Eventuellt så kommer min pappa ner å hjälper till med köksfläkten sen idag, vi får se hur det går. Hade vart gött med en fläkt.

Tjo!

Var vi inte ensamma?

Syrran påminde mej om en liten händelse igår.
I förrgår tror jag det va som jag satt här hemma i soffan. Leah stod framme vi tv-bänken å lekte med sina små figyrer å Sambon stog i hallen. Då hörde jag ett ljud, som att nånting gled fram över golvet en liten bit. (Ljudet kom från bakom där Leah står å leker) Sen så lät det igen å då ser jag ett julkort som kommer farandes över golvet å stannar under en av matsalsstolarna, hmm. Skumt!! Vem sköt kortet över golvet. Sambon snackade nått om undertryck, men hallå!! En ursäkt man har när man inte kommer på nån annan lösning.
Det å dunkningarna i taket gör ju att man undrar ifall man inte är ensam här. Nu tror la folk att jag e knäpp, men det e verkligen konstigt. Jaja, jag lär väl aldrig får veta, å jag vill nog inte veta heller.

Så firade vi in det nya året..

Ja, det är jag nyfiken på. Nu har vi påbörjat det nya året å jag ser fram emot ett bra år med massa kärlek å en varm å lång sommar. Sommaren e det bästa på hela året, jaja skit samma.

Igår hade vi en otroligt trevlig kväll hemma hos min kära syster m. familj. God mat åt vi å gott drack vi, å så fick vi även skjutit iväg ett par raketer när klockan slog tolv.  Nån jävla idiotjävel sköt senare en raket ända fram till deras altandörr (hade den varit lite kraftigare så hade rutan gått) å det var en jävla tur helt enkelt att vi inte gick ut precis då eller att någon av oss stog där. Jag blir så förbannad när jag tänker på vad som hade kunnat hända. Jag tror inte att ungdomarna e så smarta så dom tänker på vad det kan bli för konsekvenser.
Nog om det, vi sjöng singstar för fulla halsar å spelade buzz. Va himla skoj. Leah somnade väl runt halv elva första gången för att vakna senare å somna om igen vid 3-4 kanske. Så får man göra när det e fest. Å när vi sjöng på singstar så lånade hon kusinens lilla musikmaskin med mic till å satt å sjöng med så fint så.
Vi gick väl i alla fall hem vid 5-tiden ungefär, hem å somnade så gott så.

Det va så vi avslutade vårat 2008, ha nu enGod fortsättning på det nya året!!


RSS 2.0