Semlekladdis!!


Vi slängde ihop en liten Semlekladdis jag å lilla loppan. Hittade ett recept på nån blogg (som jag inte minns vilken) som var väldigt läskande. 
Jag måste säga att den var precis så god som den såg ut. Lätt att göra var den också. Mumma!!
Som natt och dag

Vilken helomvändning. Igår mellan barnens danslektioner så passade vi på att vara ute lite. Vi var runt på lite olika lekplatser här i krokarna och barnen lekte och hade skoj medans mamman lapade sol så fort den kikade fram. Riktigt härligt!

Idag däremot *suck*, snöblandat regn och halvstorm. Lilla dockan har spytt hela natten och har inte direkt fått behålla nått under dagen heller. Va hände där liksom? Kan man spola tillbaka ett dygn kanske 😊 
I alla fall, tv:n går varm av bland annat Teletubbiesarna och vi halvslumrar framför den. Inte riktigt som igår alltså.Jättekjaaam!!!

Jag får göra vad jag vill!

Igår kväll var en härlig kväll. Stora tjejen har sovit hos farmor hela helgen och igår ville lilla tjejen ligga hos mormor. Sambon skulle iväg till en kompis och fixa lite nödvändigheter så jag blev ensam hemma. Underbart!! Helt ensam, ingen som skulle bli nattad eller vakna mitt i natten för att söka närhet (även om det är supermysigt). Ingen som skulle ha åsikter om att jag somnar ifrån filmen. Ingenting, det var min kväll, jag fick bestämma. 😁 
En påse gotta och 6 timmar Homeland blev mitt val. Hur gött som helst. Slumrade till en liten stund men vaknade och spolade tillbaka det jag missat. Allt i min takt. Det här får jag göra oftare.

Ha en bra söndag alla!


RSS 2.0