Baby & Barnmässan (shopping till dom små)

Där har jag tillbringat min dag idag. Gud va mycket kul det fanns nu i jämförelse med tidigare år. Köpte massa fint till Leah. En Nova Star-dress en NS-tisha en NS-hoodie en NS-kjol å ett linne/tunika också från NS. Så himla fina. Sen så köpte jag en Åre-mössa till henne (äntligen) i vitt å mörk turkos å så ett par velourbyxor från jnydesign. Det fanns väldigt mycket i klädväg till dom små

Shoppat till Leah

Där på mässan strosade Spöket Laban runt å hälsade på barnen å så, jag frågade Leah om hon inte skulle ge Laban en kram. Det vågade hon inte, inte först i alla fall. Men när han kom förbi vid ett senare tillfälle så stog hon å ropa "Hej  Labana" å vinkade som en tok. Frågade då en gång till för säkerhets skull ifall hon ville ge honom en kram å det ville hon. Trodde aldrig hon skulle våga men det gjorde hon faktiskt. Så modig så.

Bollhavet
Spöket laban

Natti natti

Ska ta å hoppas i säng strax. Är så trött, jag borde gått å lagt mej för länge sen. Har ju varit uppe sen klockan 5 i morse.
Det var riktigt skönt att jobba tidigt idag så man kunde komma hem i lagom tid å framförallt innan det blev mörkt.
Jag å Leah tog cykeln ut på en liten tur å cyklade till affären där vi hämtade ut ett paket innehållande den där doppresenten jag beställde igår. Det gick fort.
Jag undrar om jag får mina saker från H&M på måndag kanske, det stog att dom packades igår så då har dom säkert skickats idag.

Nä, god natt på er.

Det blev inget

Så typiskt, av nån dum anledning trodde jag att jag skulle ta hem auktionen, men icke..Får spana in sen igen. Nu ska jag strax dra till jobbet. Gääääääsp!

Bud lagt

Alldeles strax dags att gå å lägga sej. Jag ska upp 05.00 imorgon då jag ska jobba tidigt. Ska bli rätt skönt att få sluta tidigt också en fredag. Då kan det ju till å mä bli lite go middag med familjen i lagom tid.

Satt precis inne på tradera å kikade runt lite på olika prylar till kameran å la ett bud på en auktion. Det va ett bud lagt innan mej å auktionen är slut om en timma så nu håller vi tummarna. Blir spännande att se imorgon om man har fått något vinnarmejl. Nu kommer jag la drömma om detta bara för det. Haha.

God Natt mina vänner!

Doppresent

Nästa vecka är jag och familjen bjudna på dop. Det är våra vänners lilla gosse Leon som ska döpas. Så idag har jag beställt en fin present till den lille, som jag hoppas han (läs, hans föräldrar) blir glad(a) för. :-)
Det är så svårt att komma på något bra, nått fint, istället för till exempel ett klädesplagg som kan användas i 2 månader å sedan slängs. Det tycker jag inte att man köper i doppresent. Då ska man få något som man kan spara.

Nu blir säkert M nyfiken ifall hon e inne å smygläser.

Me liiike

Åh det är så himla bra. Allt är så himla bra, va pratar hon om? Grey's Anatomy. Herregud, så himla mysig serie. All kärlek både levande å icke. Så härligt att Izzie har Danny hos sej, men samtidigt så tycker jag så synd om henne som inte kan leva vidare. Fast hon e ju lycklig. Å allt prallel i alla små vrår. Hihi!! Hoppas det blir onsdag igen fort.

EM Möbler

Va inne på EM förut med min lampa som jag har köpt där. Den va nämligen lite ful i borstningen å det va lite borstat åt fel håll på ett ställe. Tänkte jag skulle lämna in den å få en ny. Säljaren gick å muttrade lite å funderade på hur dom skulle göra då företaget som tillverkar den lampan hade kursat. (Jaha!! Tänkte jag.) Någon extra hade dom inte heller, förutom den som hängde i butiken å den va bucklig...Vi löste i alla fall det hela med att jag fick 27% rabatt på den jag hade beställt. Jag kände mej då rätt så nöjd och tog med mej min lampa hem igen. När den väl hänger uppe sen så syns det inte ändå. Så det va en bra affär tycker jag allt.

Klirr i kassan

Idag är det den 25:e i månaden och det innebär ju löning. Yeeyy!! Fast denna månaden ska jag försöka spara lite, vilket inte kommer bli så lätt då det är tre födelsedagar och ett dop inritat i kalendern. Roligt roligt.
Jag blir helt shoppingstissig så fort lönen kommer inte på kontot. Va förresten inne på H&M's sida å kollade Home-kollektionen, naaaajs. Ska beställ två kuddar med kuddfodral till. Kommer bli så snyggt i min soffa.



Ska snart dra iväg på lunch med J, blir coop idag.

Oscarsgala på kudden

Tänkte jag skulle komma i säng i tid för en gångs skull. Så jag ska ta å krypa ner i min goa säng nu å kika vidare på oscarsgalan där, som jag missade direktsändningen av då det va mitt i natten. Så go natt alla goingar vi hörs imon.

Känn dej blåst

Det kommer ju inte alls nått DHW idag :-( Skit oxå va kraftigt lurad jag känner mej. Läste på en stooor reklampelare att tisdag den 24:e klockan 21 skulle det vara dhw på tv....Bara det att jag råkade missa att det stog 24:e Mars...Tyyypiskt!!! Det är ju inte ofta det infaller på samma dag så i månaden efter väl? Kanske är lite special med tanke på att hela februari är special.
Jaja, inte mycket att göra. Bara en månad kvar då ju.

Update
Men herregud, jag måste ju ha läst helt galet. Nu såg jag reklamen på tv och det är visst 3:e mars det har premiär. Får nog ta å kolla in den där pelaren imon igen. Jösses!


Desperate ikväll då

Nu sitter jag på jobbet å snart, snaaart är klockan sex. Bara 50 minuter kvar. Då ska jag åka hem å ta det lugnt. Lillan är redan hemma då pappisen har hämtat idag. Hennes farmor som brukar hämta är fortfarande sjuk. Igår va det moster som fick hämta å kanske mormor imorgon om Farmor fortfarande e sjuk.
Skönt att hon är hemma idag i alla fall för då blir det inte att man e hemma så sent på kvällen. Åker ju aldrig å bara hämtar utan man blir ju alltid kvar en liten stund.

Ikväll sitter jag i alla fall bänkad framför tv:n när klockan slår 21. Då är det dags för en ny spännande säsong av  Desperate Housewives. Ååh vad jag har längtat. Kanske man skulle köpa sej nått gott då....Nä, jag ska nog försöka bli lite nyttig å inte äta så mkt skit. Det låter väl bra. Jag har gått upp typ kanske 2kg eller nått å jag har aldrig riktigt behövt fundera över vad jag stoppar i mej, utan har kunnat äta det mesta utan att gå upp ett gram. Men nu kanske det blir ändring på det då. Typiskt!


Nä mina vänner

Blir inte så mkt vettigt sagt ikväll....Fastnade hemma hos syrran som hämtade lillsnutt på dagis idag. Leah älskar ju att vara hemma hos sina kusiner, så det va inte så lätt att komme därifrån. När vi väl var hemma så var det inga problem. Satt å mös lite i soffan medans hon drack sin välling innan vi gick upp till sängen. Hon somnade ganska fort å jag gick ner för att somna på soffan så här har inte hänt nått speciellt roligt. Ska gå upp å lägga mej nu i alla fall.
Så God natt mina vänner och sov så gott!

Min mysiga kofta från Gina Tricot
(Bilden har inget med texten att göra. Det är min mys-kofta jag köpte i fredags)

Jäkla unge

Imorse va min lilla gullgris på mammas sida. Vi bråkade ingenting nästan. Hon gjorde för det mesta som jag sa åt henne. Sen kan man väl inte begära allt för mkt av en 2½-åring heller.
Va till å mä på jobbet innan jag börjar å det e inte ofta det händer..Händer alltid massa förutsägbara saker på morgonen som gör att jag blir lite sen, oavsett hur tidigt jag går upp på morgonen.

Hon har för övrigt kommit in i nån form av djävuls-period å man börjar ibland fundera över ifall hon kanske är sänd från helvetet. När hon är som bråkigast kan hon locka fram sidor hos mej själv som jag inte hade en aning om att dom fanns. Och det är så svårt för samtidigt som hon är världens goaste unge så kan hon vara ett monster. Jag fattar inte hur denna världens sötaste lilla tjej kan ha dessa sidor. Puuh, såå trotsig.

Vill ha

Sittter har i mammas och pappas kok och knappar lite pa mammas nya lappis som hon fick igar pa sin fodelsedag.
Fattar inte riktigt vart man hittar alla knappar bara. En valdigt speciell dator. Bokstaver med tva prickar over eller en ring kan jag inte hitta nagon stans. Fast dom finns har men nar jag trycker pa dom kommer det nagot annat. Jaja, jag e ju inte riktigt teknisk sa jag lar val inte losa problemet heller.

Jag och pappa va pa fotomassan idag i alla fall. Josses va mkt skoj det finns och vad mkt jag vill ha helt plotsligt. Hittade en jattefrack liten skrivare som skriver ut smakort, kalenderbilder, visitkortsformat m.m. Jag fick testa och satte i mitt minneskort och skriva ut en bild. Jattebra bilder blev det. Vill ha!!!

God Morgon

Nu har jag dammsugit här på undervåningen. Det behövdes kan man säga, så som våra katter håller på. Det yr ju pälstussar här. Känner mej allmänt seg nu å funderar på om jag kanske skulle ta å göra mej iordning så man kommer iväg på den dära mässan. Man kunde tydligen få sin bild utskriven på ett A2, men då skulle den minst vara 10mb. Jag tror inte att jag har någon bild som är så stor. Aja strunt samma, nu får jag ta å piffa te mej lite, Tjo!


Nu e det natten, men vad har hänt

Har varit hos mina föräldrar hela kvällen å ätit gott å kollat på Mello..Tyckte E.M.D va riktigt bra, å Molly, herrejösses vilken röst hon har bruden. Tänk om man ens sjöng hälften så bra, då hade jag varit glad.
Idag har det braksnöat ute, så himla mysigt. Tycker väl iofs att det är lite väl sent, men äntligen fick man den dära riktiga vinterkänslan man alltid hade pom vintrarna när man va liten. Så efter Mello va det på med termosar å hela ktten å ut å rulla i snön. Jag å barna, tjohoo!! Haha!

Fick ett mess från min kompis som frågade om jag inte skulle gå med på MADONNA i augusti, å efter att jag hade tänkt på det lite så tyckte jag att det lät som en jäkligt bra idé. Jag är inget fan av henne direkt men hon e ju faktiskt en väldigt bra artist. Hon e ju typ pop-drottning nummer 1 eller vad man ska säga. Så den 8:e augusti står jag å sjunger gärnet på Ullevi. Yeeejjjj!!! Ska bli riktigt kul.

Nu e det dags för mej att sussa, ska ju på Fototmässan med min kära far imorgon. Har bara suttit å pulat med en ny header innan, tyckte det var dags att byta nu, bakgrunden får vara detsamma så länge.

Här e lite bilder från idag å ikväll. Puss!

Jag, mamma å Prinsen. Syrran syns även lite i kanten. Det är Leah som har fotat.SnuttanKollar MelloJag å ESnö snö snöHela familjenDags att gå hemåt

Fotomässa i GBG



På Fotomässan 2009 kommer alla viktiga aktörer finnas representerade. Scandinavian Photo som tidigare haft ett stort engagemang på fotomässan på Elmia i Jönköping lägger nu sitt stora engagemang i Göteborg.

(tidningenfoto.se)


PERFEKT, Jag ska dit, förhoppningsvis i alla fall.

Grattis Mamma!!

Idag fyller världens bästa mamma 56år. (Tänk att hon är så gammal, det kan man inte tro.)
Så ikväll är vi bortbjudna på kalas till dom. Ska bli himla kul. Alltid roligt att vara bortbjuden. Maten e ju det bästa, hehe.
Nu ska jag jobba vidare litegranna tills klockan blir 15, då åker jag hem. Tjo!

20 februari 2009, shopping

Halloj alla glada!!

Ännu en gång sitter jag här å skriver mitt i natten, va e det för fel på mej. Varför kan jag aldrig komma i säng i tid.
Idag har jag i alla fall haft min lediga dag, skulle egentligen varit ledig i onsdags men då var jag ju i sthlm så då fick det bli idag istället. Så vad har jag hunnit med då då? Jo, jag har varit å klippt mej, inget nytt bara klippt till min tidigare frisyr då den blivit väl lång i nacken. Efter det drog jag å lilltösa plus min sis te kungsmässan för å shoppa lite. Kul å gå där man inte brukar fastän det e samma gamla vanliga affärer som finns istan oxå, det spelar ingen roll...Så nu e jag pank, haha nä riktigt så illa e det inte. Men gött med löning nästa vecka.
Fick i alla fall köpte mej en jättefin kofta å två par korta tröjor med dragkedja på GT. Fyndade dom två korta tröjorna för 29:-/st. Grymt ju, dom va jättefräcka. En svart å en lila i typ sammetstyg. Me like!
Köpte även en ring i korall å guld med lite stenar himla fin nu til våren. Ett par ljusgråa jeans på Zara. Har nog aldrig köpt något till mej själv på Zara förut, Leah fick en jättetuff tisha-klänning med luva oxå, nice. Så jag är riktigt nöjd med dagens inköp. På kvällen kollade vi på Let's dance hos syrran å det slutade med att alla sov på soffan, helt utmattade av dagens bestyr.
Nu är det dags för mej att hoppa i säng då jag ska upp å jobba imorgon. Såå nighti night!!!

Nyklippt


Jag fick ett sms

Idag när jag stog på jobbet så hörde jag min mobil som började garva helt hysteriskt. Har en såndär grymt rolig skrattsignal när jag få sms. Det va från svärmor. Hon har åkt på nån form av influensa, usch då. Hon är ju för övrigt en ängel som ställer upp å hämtar våran lilla docka på dagis varje dag å utan henne hade vi inte fått ihop det.
Men nu så är hon ju sjuk så jag bestämde att jag skulle gå tidigare å hämta min sessa själv. Så jag körde hem å ställde bilen hemma, sen gick jag till dagis. Det va så mysigt oxå å snöade. Det låg ju redan en del snö på marken sedan tidigare, så jag tänkte Leah skulle tycka det va roligt att gå i snön.

Mammas lilla älskling.
Snuttis
Ville köra vagnen


I'm back

Ja då va man hemma igen efter en mittiveckan-weekend i sthlm. Det kändes som en minisemester, sova i goo säng äta hotellfrukost å shoppa i en annan stad. Om man då bortser från att man satt på kurs 7 timmar om dagen.
Det va ju typ minst 5 år sen jag va i stockholm sist, kände att jag å killen kanske skulle ta oss en tur dit snart å vara barnlediga å bo på hotell å grejer, hade inte varit fel.

Har varit helt sjukt seg sen jag kom hem igår kan jag säga. Jag bara la mej på soffan å mös med min prinsessa innan jag somnade brevid henne i hennes säng runt halv10-snåret. Ikväll har jag varit lika seg igen å inte orkat blogga nånting. Det är först nu jag har tagit mej i kragen. Sen så håller jag ju på å pular med nytt utseende till bloggen nu när det vankas vår å allt. Men jag får inte riktigt till det, så det lär ju dröja ett tag till. Blev inte jättemånga bilder från sthlm men här e några i alla fall.

Såhär mycket plats hade jag till ina fossingar på tåget. Bekvämt.Min goda lasagne som jag åt till lunch båda dagarna.Från vänster, Jag, en tjej från vår andra butik å min kollega SHär har vi precis fått våra rumsnycklar efter en hel dag bestående av tågresa å kursMin gose-säng där jag sov såå himla gottHär sitter vi i kungshallen å har käkat Chicken tikka masala..Mums!Efter vi hade käkat blev det lite shopping.Efter shoppingen blev det en drink i baren.Mumma!!Åka hiss med kortnyckel.Jag har kul i hissenDetta fick jag shoppat på ca 20 minuter, tur vi inte hade mer tid på oss. Har precis slängt mej på min sköna säng, helt slut efter en låång dag.Utsikt från mitt hotellrumDags att lämna

Mys på hotellet

Nu ligger jag här i min stora säng på hotellet. Gud vilken skön säng asså det är inte klokt. Tog mej ett gott bad här förut innan jag hoppade i säng med min bok. Så skönt med lite egen tid. Fast jag saknar ju självklart mina älsklingar där hemma. Efter att vi hade käkat förut så gick vi på stan å Shoppade lite innan affärerna stängde. Kan visa imon vad jag har köpt. Efter turen på stan så tog vi oss en drink i baren. Så nu kommer jag somna kanon-gott. Puss å Natti.

Min dag i från mobben

MMS

Ja nu e man i storstaden då. Vaknade strax före 03 i morse då jag fick gå ner å ge lillan medicin. Hon hostade så hon kräktes nästan å så hade hon feber. Sen sitta på ett tåg i 3 timmar å dessutom komma en halvtimma försent till kursen, å sen sitta på kurs från halv tio till halv fem. Så nu e man rätt trött kan man säga. Jag å sara har precis fått i oss lite god mat i kungshallen så du e jag proppmätt. Ska nog ta oss en öl å sen somna Gött i min stora hotellsäng. Vi hörs imon. Köss


Ooh så läckert med Turkost


Bild: H&M

Är det inte läckert. Speciellt när det gäller smink och smycken å andra accessoarer. Det är så jäkla snyggt. Passar ju så himla bra både om man är ljus eller mörk. I love it!! 

Mobilblogga!!

Heelt fantastiskt, jag fick det att funka på första försöket.. Ändå sa hon som jag mejlade på bloggse att det va strul med tjänsten å att det inte skulle funka, men det gick ju hur bra som helst.
Då jag är i sthlm imon och på onsdag så kommer jag ju antagligen inte kunna uppdatera så mkt å därför e det ju skitbra att man kan blogga från mobilen.. Tjohoo!!

testing

MMS

testing


God morgon mina vänner

Idag vaknade jag upp till en härligt rosa/orange-färgad himmel. Det va så fint, inte ett moln utan bara denna härliga blandning av färger innan solen gick upp. Hade tyvärr ingen kamera till hands för då hade det blivit en bild såklart.
Va händer idag då, inte så mkt. Jag ska jobba lite nu ett par timmar, sen blir det ju till att åka hem å packa väskan inför resan imorgon. Usch va trött jag kommer att vara. Tåget går klockan 06.00. Herregud!!! Bara jag kommer i tid. Det är lite ett problem jag har, att komma i tid. En annan gång när jag skulle med flyget till sthlm (också på kurs) då missade jag flyget..Haha!! Skäms skäms, så kan det gå. Men imon ska jag bannemej komma i tid. Jag har tiggt till mej lite skjuts av min svåger så då borde jag ju vara på plats innan tåget åker. Blir till att hoppa i säng tidigt ikväll i alla fall...Tråkigt!


Tiden går

Här sitter jag å tiden bara går. Jag som har massa tvätt att ta i tu med. Har nästan ingenting rent, å så drar jag till huvudstaden på tisdag så det måste vekligen göras. Det är nämligen så att jag ska på kurs, ska bli väldigt trevligt, dock så blir det ju lite jobbigt att vara ifrån min älskade lilla prinsessa. Men F har tagit ledigt för att vara hemma lite med henne så jag kan känna mej lugn.

Håller för övrigt på att pular lite med en nu header som är lite mer vårig, vi får väl se hur det slutar.

Lite bilder från igår.


Fredagkvällen tillbringade jag ju dels hemma hos min kära Maria till en början där vi förfestade lite. Hon hade anordnat nån återträff för folk som hon hade jobbat med på volvo å så va lilla jag bjuden oxå. Det va himla trevligt i alla fall å vid 21-tiden ungefär så åkte vi in te stan. Va på star bowling där jag aldrig har varit förut men det va jättebra faktiskt. Jag inledde det hela med en STRIKE, yyeeiiiii!! Å efter det gick det bara utför i stort sett...Haha! Men det va roligt å det e ju huvudsaken. Efter bowlingen drog vi till storan på min jobbarkompis spelning, jösses vilken ljudnivå det va där. Men efter att jag köpt mej ett par öronproppar så lät det riktigt bra. Inte riktigt min musiksmak, men det funkar. Va rätt kul å se lille E in action. Dom gjorde läcker entré i nån fräsig gammel bil oxå, häftigt.

Här kommer i alla fall lite picturas.






Dagen efter

Jag e allt lite seg idag...Mår prima, men e väääldigt seg. Vet inte riktigt vad som ska hittas på idag. Blir väl lite mysmiddag sen kanske. Har tagit fram kotletter, älskar kotletter. Det med pepparsås eller kanske rödvinssås, mumma!! Blir alldeles hungrig bara jag tänker på det.
Sambon är iväg å handlar lite nu å lillan springer rnt å leker med sina saker, så jag ska passa på att lägga in lite bilder från gårdagen.

So long!

Ready!

Står här på jobbet å väntar på att klockan ska gå så man kan bege sej hemåt...Jag är såå laddad för ikväll å det ska verkligen bli jättekul att gå ut. Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mej men det löser sej väl förhoppningsvis.
Man vill ju såklart vara snygg när man ska ut på stáda.
Snart dags att dra sej, vi hörs la imon igen. Köss haj!!

Förfest, bowling å release-fest, så på med klackarna bara.

Idag blir det utgång. Ska bli jä*ligt skoj faktiskt. Min babe Maria har bjudit med mej på nån "get together" som jag inte alls hör hemma på men det kan la va skoj i alla fall.
Så då blir det till att gå tidigare från jobbet å sen gasen i botten hem för att hoppa in i duschen å göra mej iordning snabbt som tusan å sen åka hem till henne. Blir ju lite förfest där då. Gud va det ska bli roligt. Efter henne så ska vi dra te stan å bowla, så då får jag fila ner mina naglar annars så flyger dom av vid första kastet. Man har väl vart med förr, hehe!
Herregud ja, det blir fullt upp ikväll för sen vid tolv halv ett så har min jobbarkompis å hans band release-festStoran för deras nya skiva, å det ska man ju såklart gå på. Rock on!


Min fina ring

Jag har en ring som jag köpte för....ja gud det är mååånga år sedan. Säkert runt 9-10 år sen. Har aldrig sett någon liknande varken innan eller efter. Det är i alla fall swatch som har gjort den.
Köpte den i en liten butik i nordstan som nog inte ens finns kvar, det är enda gången jag har besökt den butiken å då hittade jag denna pärlan.


Dags att Kärleksbomba!!


På lördag är det alla hjärtans dag så sätt igång å Spread some love

Om möjligt!

Fy f*n, idag är det om möjligt ännu kallare ute..Brrr!! Jag hatar att frysa. Bara det när man ska sätta sej i bilen på morgonen å man håller på att frysa baken av sej. Jag fick köpa ett sånt där fint sittunderlägg som man har när man e ute i skogen typ som jag har å sitter på. Har ju skinnsäten i bilen vilket verkligen blir sviiinkallt. Å det tar ju en liten stund innan värmen kommer igång oxå. Usch usch!!
Jag e så trött på detta kalla nu, å särskilt när Leah håller på å trotsar på morgonen när det ska kläs på med overall å fuskpolo å hela kittet å hon bara blir helt slapp i hela kroppen å slänger sej på golvet...Suck! Ibland funderar man på om man kanske kunde sälja henne till högstbjudande på Tradera eller nått. Nää gud va hemskt. Men man blir så himla trött på det. Å Helst när man redan e stressad som bara den. Men jag får väl skylla mej själv, kanske ska se till att vi inte har så bråttom på morgonen, men alltid är det nått som går emot en.

Fantastiska fransar



Ja det ska man tydligen få med Max Factor False Lash Effect Mascara. Herregud vilket långt namn.
I alla fall, jag köpte maskaran bara för att man fick en söt liten påse till. Men jag tycker den är riktigt bra. Den separerar fransarna jättebra. Den stora borsten känns lite konstig men det är nog bara ren ovana. Väldigt fina fransar får man i alla fall. Så den kan jag starkt rekommendera.



Lite stirrigt, men jaja.

Idag igen

Det va värst va det håller på å snöar hela tiden. Jag ser inget hopp i detta längre..Fast min workerpal sa att det skulle bli soligt i helgen. Weiihooo!! Dat hade vart så härligt med lite sol.
Nu ska jag sticka iväg en stund. Min lampa som jag har beställt på EM kom igår så den ska hämtas tänkte jag. Sen så köpte jag en söt liten slinga till Leahs rum med prinsesskronor på. Fast det va bara halva som lös så den ska jag byta.


Vi hörs sen!!

Nu får det räcka.

Jaa, den här dagen är slut och kommer aldrig komma igen. Inte nån speciellt händelserik dag vill jag inte påstå å jag har fördrivit den med att jobba i stort sett. Hur kul känns det. Dagar som aldrig kommer igen bara går å där står man å knegar på sitt jobb. Jag skulle nog behöva vinna ett par miljoner (bara). Då skulle jag sluta jobba, inte leva speciellt gott utan mer normalt bara att jag inte behövde jobba. Tänk va mycket roligt man skule kunna fördriva tiden med istället. Man skulle ju iofs kunna jobba lite ibland, typ 50% eller nått. Nää, nu sitter jag å drömmer. Dags att krypa till kojs. Leah sover sen länge tillbaka. Hon e så jä*la goo så det e inte sant. Längtar tils imorgon när jag får mysa med henne innan det är dags för jobb å dagis. Natti på er!!


Vårfint i hemmet med allt rosa.

Nu e gardinkappan färdigsydd å jag fick även sytt till en liten diskhandduk av en tygbit som blev över. Väldigt fint när det matchar. Det är egentligen panel-metervara som jag har köpt och vänt på. Till det köpte jag ringar och klämmor för att kunna hänga upp gardinen utan att behöva sy en kanal, då det inte hade blivit så mycket gardin kvar. Hittade en rosa diskborste och en vaxduk i vit/rosa/svart på MAXI. Duken matchar väl inte så bra men jag tyckte den va fin i alla fall å kul att inte bara ha vitt bord. Va på plantagen häromdagen också å köpte 2st knallrosa krukor med varsin rosa blomma till, himla najs.
På matsalsbordet så har jag lagt en ljusrosa filt-löpare som min söta mamma hade köpt till mej. Det blev jättefint å gjorde stor skillnad mot bara naket bord. Gardiner till v-rummet fick bli förra årets, för dom e så jäkla snygga.

Bilder kommer nog imorgon då det inte vill funka riktigt för tillfället. 



Så himla dumt

Idag va det riktigt jobbigt att gå upp. Jag förstår mej inte på mej själv, varför jag ALLTID måste börja pilla med massa grejer när jag vaknar till mitt i natten. Somnade lite lätt på soffan igår kväll å vaknade vid 1-tiden, då började jag å greja lite. Hänga tvätt å fixa å diska lite nappflaskor. Herregud, jag fattar inte varför jag gör så?!
Till slut va ju klockan över två å så ringer mobilens väckning 06.45. SMART!! Nä det vill jag inte påstå. Somnade i alla fall himla gott när jag väl hade gått å lagt mej.

Leah blev så himla glad när hon såg att det snöade ute idag. Hon va så medgörlig så å jag behövde bara säga att "skynda dej nu så vi hinner leka i snön" så gjorde hon precis som mamma sa. Om det ändå kunde vara snö oftare. Öh, nä jag vill ha sommar nu..Jag har ju laddat å gjort så vårfint hemma nu så jag e redo.


En dag för Leah

En dag efter med bloggningen,

(Skrivet 8/2-2009)

Idag tog jag med mej dottern på cykeln å åkte till simhallen. Där hade vi stämt träff med Frida. Leah tyckte det kulle bli såå roligt. Medans vi blev skrynkligare å skrynkligare så hoppade å plaskade hon å åkte kana å allt möjligt. Hon va mer än nöjd. Jag å frida låg mest å flöt omkring, hehe.
Undrar egentligen hur mkt bakterier det finns i en sådan barnbassäng. Fy f*n va äckligt. Kan ändå inte låta bli å tycka att det är lite mysigt att gå å bada med lillan.
Efter att vi hade badat så cyklade vi en liten sväng i det sköna vädret. När jag hoppade av cykeln hemma så såg jag att hon hade somnat på cykeln lillsnuttisen. Det tar på krafterna att vara i simhallen kan man säga.





Idag e det MELLO!!!

Idag går Melodifestivalen av stapeln. Första staden blev ju Götet såklart. Kul kul, men jag tycker inte riktigt om upplägget längre. Att man ska rösta i flera omgångar å att det är flera deltävlingar PLUS Andra chansen. Snart får det ta å räcka tycker jag, va va det för fel på Melodifestivalen för typ 10 år sen. Då blev allting klart på en å samma kväll. Allt gör dom för att tjäna pengar. Men vart går pengarna undrar jag? Går det till nått vettigt tro?
Hoppas det är några bra låtar med i alla fall. Jag har min gumma M här å vi ska mysa till det ordentligt med gotta å chibba å hela kitet. Så oavsett om det inte är nått å ha så har vi ju varandra.

2 minuter kvar, See ya!!


Underbar film

Igår va vi på bio. Filmen vi såg heter Australia. Det var nog den bästa filmen jag sett på länge. Helt underbar, ibland kunde jag komma på mej själv med att nästan börja gråta för att jag tyckte den va så bra.
Det va både äventyr, romantik å drama blandat. En film jag helt klart rekommenderar.



Filmen tar sin början innan andra världskriget. Den utspelar sig också under kriget då japaner bombarderar norra Australien. Fler bomber släpptes då än under attacken mot Pearl Harbor.

Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om brittiska aristokraten Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) som kommer till Australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som åkt dit för att sälja deras ranch. När hon kommer fram finner hon maken död och att hennes enda tillgång är en boskapsranch lika stor som Belgien.

För att rädda sin egendom måste hon tillsammans med en råbarkad boskapsfösare (Hugh Jackman) driva boskapen genom det oändliga, karga landskapet. Det blir en svindlande resa och tillsammans upplever de en kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien i och med Japanernas bombningar av Darwin och ställs inför val som kommer att förändra deras liv.

(Text: bio.nu)

9 År av Kärlek.

Idag firar jag å min kärlek 9 långa år tillsammans och 4 år som förlovade. Vi har kännt varandra längre än så, men den 6:e februari 2000 blev vi "ihop" på riktigt. Gud va tiden går fort. Inte visste vi när vi va15-16 år å kära att vi skulle vara förlovade å ha barn i framtiden. Det är lite kul.
Men under årens lopp har det ju inte bara varit kärlek hela tiden, vi har allt hunnit med ett par bråk (ja herregud) å så men än så länge håller vi ihop. Ikväll har vi bjudit bort lillan till moster så vi ska gå på bio. Vet inte riktigt när vi va på bio tillsammans sist, det va ju innan Leah föddes i alla fall å det va 2½ år sedan. Men nu ikväll så.

Köss!!

Nice footwear

Såhär snygg va jag på fötterna igårkväll när vi åkte pulka.

Nu blev det till att åka pulka av.

Äntlingen kom snön, äntligen fick jag tatt med mej lilla Sessan ut på pulkaåkning. Ingen va nog gladare än jag haha, nädå Leah tyckte det va jätteroligt också. Så sprang jag å drog henne upp å ner för våran gata hemma, gick även till en liten backe där båda hon och jag fick varsin åktur. Galen mamma kanske som sliter ut sin unge mitt i sena kvällen för att åka lite pulka. Men va gör man inte. Det va ju inte direkt mkt snö som kom å det va knappt så man kunde åka, men visst visst det gick skitbra. Sen hittade vi några gamla gungor så hon fick gungat lite också, det va väldigt mysigt. Bara jag å min älskade dotter. Slänger in lite bilder sen när jag kommit hem. Tjo så länge!



Fri som en fågel

Idag har vi varit lediga. Vaknade å tog det rätt så lugnt, duschade lite å gjorde oss iordning. Min mamma kom hit å sen åkte vi till lite olika affärer. Köpte en asläcker skål i form av en prinsesskrona på iems. Vet iofs inte om det va en skål eller en kruka men jag har den som skål i alla fall. Hittade även en jättefin jeansjacka till lillan som hon ska ha sen till våren, mammas lilla tuffing. Kunde riktigt se henne framför mej i den å så nån tuff kjol till å grejer.

Passade på att ta en fika när vi kom dit då jag inte hade ätit någon frukost. Det fick bli pannkakor med sylt å grädde, så gott. Leah fick glass å mamma åt  nån macka.


Usch, nu e klockan mkt, denna kvällen får jag skriva om imorgon istället. Natti!!


Så typiskt dessa tider.

Sitter här å snörvlar på jobbet, vet inte hur många gånger jag har nyst å snytit mej idag. Men det e ju förkylningstider nu. Sambon ligger hemma med influensa så det känns ju rätt lovande för min del. Hoppas det stannar vid en vanlig förkylning. Jag har ingen lust att ligga hemma i feber å grejer. Förra året vid den här tiden, va jag sjukare än någonsin. Har aldrig varit speciellt sjuk av mej, men jösses då vet jag inte vad som hände. Det började 2 veckor innan jul å i mars april när allt hade lugnat sej så hade jag haft halsfluss 3 ggr och bihåleinflammation 2 ggr. Det va inte roligt.

Annars har dagen varit bra, snart är det dags att åka hem å imorgon är jag ledig. Gött!!


Hej hopp!!

Idag va jag sådär pigg, usch usch. Gick upp 45 minuter efter att klockan ringt. Å lillan va ännu värre än mej, jag fick väcka henne den sömntutan. Har annars haft en ganska så bra morgon å känns som att det kommer att bli en ganska bra dag, vi får väl se. Hej så länge!

Idag har det...

.. inte hänt så mycket. Har varit en ganska så tråkig dag faktiskt. Lugnt på jobbet å lugnt hemma. Åkte förbi Frida en liten stund efter att jag hämtat Leah bara, sen åkte vi hem. Sen va det dags för nattning.

Tog mej en snabb sväng in på Cubus å köpte en tröja till Lillan. Jag fick ett par benvärmare, en väska å en ny maskara som jag tänkte testa, borsten såg ju ut att vara riktigt bra i alla fall. Tjejen i butiken sa att det va bra "om man gillar Volym" vilken tjej vill inte ha volym på fransarna liksom?  Får se imorgon om den är så bra som den ser ut. 
Nu väntar sängen på mej, ska bara ta en macka först. Natti!!

 

Fruktansvärt djurplågeri.

I kvällens Kalla fakta handlade det om dunindustrin, hur dom LEVANDE gässen behandlas. Att dom plockas levande och att vingar och ben knyts ihop för att dom inte ska kunna röra sej. - Det är som att man skulle rycka av håret på en människa. säger informationschefen på Sveriges veterinärförbund.

Även fast jag vet att det finns grymma människor runt om i världen så trodde jag inte i min vildaste fantasi att man kan vara så hemsk att man plockar gäss levande. Blir så lessen å rent av förbannad när jag läser och hör om detta. Hur kan man??? Dom stackarna är ju helt skräckslagna å skriger av smärta. Fy fan va hemst. Tänk va rädda dom måste vara dom gångerna under deras liv som det är dags för plockning, usch usch!!
Aldrig att jag köper något med dun igen.





Foto: aftonbladet (Kalla fakta)


Ballonger & tutor

Har vart med lilla sessan på barnkalas idag. Det tyckte hon va roligt, hon va ju inte så jätteintresserad av korven som bjöds. Dock va hon mer intresserad av marängswissen och godiset. Haha, KONSTIGT med den morsan.
Det tar verkligen på krafterna att vara på kalas, jag satt å gäspade mot slutet innan jag bestämde mej för att det var dags att avrunda. När vi kom hem somnade snuttis i sin vagn å jag satte mej här, vid datorn. Nu ska jag nog gå å laga lite middag.

RSS 2.0