Såhär snygg blir man...

...när man har en dotter som går lös med en kam och en klämma och leker frisör. Ville jag tilltala henne så fick jag bara säga frisören. Sicka idéer dom har dom små liven.


30:e Januari

Men tja!!
Här sitter jag nu framför datorn och känner mej allmänt nöjd med dagen. Började tidigt med barnkalas ute i Sisjön. Fick sätta klockan för vara säker. Haha!! Jag brukar vara jäkligt kass på att komma i tid så jag chockade mej själv och även andra när jag dök upp i tid.
Lillan och alla andra ungar levde rövare i ca två timmar och efter det åkte vi å hälsade på min goa Maria på hennes jobb. Blev lite kär i en jacka och funderar på ifall jag kanske behöver köpa mej en sådan, Ooops! Detta är inte bra. Lillan fick i alla fall en mössa, sååå söt. Så nu hoppas jag att kylan håller i sej så den kommer till användning.
Vad blev det mer idag då, jo Lillan fick en papperskorg att ha på sitt rum. Det tyckte hon var lite roligt och ville gärna ha en svart så det fick det bli. Jag hittade ett par örhängen till mej med dödskallar och kors på som jag tyckte var lite trevliga och ett naggellacks kit för fransk manikyr. Najs!!
Sen svängde jag inom och köpte en tapet som jag länge varit kär i. Jag vet inte riktigt vart den ska sitta ännu, men antagligen blir det på gästtoaletten eller kanske i hallen på övervåningen. Jag vet inte, men den är så fin och på någon vägg ska den i alla fall få sitta.


Lördag blir söndag

Efter en god middag har vi tagit det lite lugnt här hemma. Sambon har vart å handlat och jag å lillan har segat. Nu sover lillfis och vi har lite tid för oss själva. Så nu blir det film. Takers, Hoppas den är bra annars kommer jag garanterat att slocka ganska så snart. Gäääsp!!!


Ingen liten flicka bör vara utan..

..En sån här söt kappa. Ojoj, jag föll pladask och roffade åt mej en fastän jag inte skulle. Lillan var ju übersöt i den och då gick det definitivt inte att motstå. Presenter till morgondagens kalas är även det kirrat. Lillfis är bjuden på kalas på nått lekland nämligen. 10.15 ska vi vara där, jisses! Då brukar vi duka till frukost på helgerna annars. Så kan det gå.
Själv fick jag två nagellack, ett gummiband (som man tränar med) och en nagelfil. Tjoohoo!! Verkligen något att glädjas över. Fantasin var som bortblåst och jag visste inte alls vad jag skulle kunna tänka mej att shoppa så nått roligare blev det inte idag. Är dock väldigt nöjd med lillans kappa ju och den söta mössan. Jag älskar söta mössor.



~Halsbandsklocka~

Denna fina halsbandsklockan blev jag totalförälskad i häromdagen och var bara tvungen att ha med den hem. Visst är den tjusig? Dock vet tydligen ingen hur man byter batteri, så när det lagt av får jag väl ha den endast som smycke och inget annat.

 


Vad gör jag uppe?

(Klockan 08.05)

Ja, det kan man verkligen undra. Gick och la mej för ca 4 timmar sedan och nu är man uppe på benen igen. Gäääääsp!! Lillan gick visst inte å la sej lika sent. Hon brukar oftast inte vakna förrän vid 9-snåret annars, men idag var uppenbarligen inte en sådan dag. Idag ska vi åka ut på lite shopping tänkte jag. Det blir nog en lugn tur såhär dagarna efter löning. Innan vi drar iväg så blir det frulle, nått enkelt får det bli då vi inte handlade igår utan får ta det idag istället.

Uuuuusch, va trött jag är.


Sweat till I can't sweat no more

Jeehoo, här sitter jag alldeles svettig å jävlig. Slänger i mej ett par rostade mackor såhär efter torsdagspasset.
Det känns tamigtusan som att det inte går att svettas mer än vad jag gjorde idag på zumban. Det var grym stämning i salen och alla verkade ha skitkul. Jag hade det i alla fall. Jag bara älskar Duskos pass. Fy fan va bäst han är. Om någon mot förmodan inte har varit på hans zumba-pass så skyll er själva. Ni bara måste prova. Grymt kul! Jag längtar redan till nästa vecka.

Danni förresten, hur går det för dej?? Har du lagt av dej helt eller. Vad hände med fit?? Va, Fiii fän!





Det blir fiiint!!!

Det tar ju sin lilla tid, men nu är det inte mycket kvar. Snart, snart så är det klart.
I helgen fick vi kopplat fast fläkten ordentligt och fixat undan alla sladdar från spottarna under köksskåpen. Häromdagen satte vi upp reglar ovanpå skåpen för att fästa en sockel i som skulle bygga in det så det inte blir en dammsamlingsplats där uppe...Och idag satte vi upp första sockeln. Oj va snyggt det blir, vilken skillnad.

Synd bara att allt ska ta sån tid. Finns ju inte många timmar att jobba på när man kommer hem från arbete å grejer. Snart är i alla fall inbyggnaden på plats och då är det bara lister och sist men inte minst skivorna kvar som ska toppa halvväggen. Längtar så till det är helt klart. Dock inte mycket kvar nu. Känns som att vi börjar närma oss.


Satisfying

Tänk att så lite kan göra så mycket. Det kliade verkligen i shoppingfingrarna idag, så på lunchen gjorde jag en liten avstickare och drog på shopping. Jag hade redan spanat in vad jag skulle ha (tack underbara internet för att du finns). Trots detta tog det alldeles för lång tid och det blev en långlunch. Så lång så jag fick hoppa det lunchrasten egentligen är till för, att äta! Tog mej två knäckemackor när jag kom tillbaka till jobbet istället och det fick räcka. Så nu sitter jag här istället och äter nystekta nudlar. Det är göttans det. 
Hade egentligen ett zumbapass inbokat idag, men redan i morse så kände jag att jag inte hade någon direkt lust till det. Så antagligen var det nån annan lycklig själ som fick ta den platsen.

Så nu till det bästa då....JAG HAR SHOPPAAAT!! Ååh det kändes så bra, fantastiskt bra faktiskt. Ett par jeans och en härligt somrig tunika. Sen plockade jag på mej lite rea-prylar också bara för att. Nice!! Undrar vad det blir nästa gång :)


Herreguuud!!!

Shiet, nu börjar abstinensen smyga sej på känner jag. Kan inte ens minnas när jag shoppade något sist. Katastrof, jag tror inte att jag har gjort det sen strax före nyåret och då var det inte ens till mej själv. Nästan en månad...Nu tror jag allt att det börjar bli dags att unna sej något snart. Men vad? Vad kan jag behöva....Massor!! Snart är det vår och garderoben måste fyllas med våriga härliga plagg. Längtar så jag dör lite granna tror jag.


Vinnarna är...

Då var det dags!!
Spänningen är olidlig....
Då jag kände att jag inte kan välja någon själv så blir det till att lotta...

De lyckliga vinnarna är...

Caroline S
Malin J
Therese L
Jenny F

Ni lyckades hitta det rätta svaret som var Klimatblandningen.
Jag kommer att kontakta er för adressuppgifter så jag kan skicka vinsten.






Resultat!

Hej på er alla goingar!!

Gud, här har det varit fullt upp idag och jag har inte hunnit sitta vid datorn någonting...Detta betyder alltså att ni har tills imorgon kväll på er om ni vill ha chans att vinna i Cliniderm-tävlingen!!

Glöm inte att skriva motivering till varför just du ska vinna ett av dessa fina kit och glöm definitivt inte att skriva din mejladress så jag vet vem jag ska kontakta vid eventuell vinst.

Lycka till nu, så hörs vi imorgon!!





Tramp tramp snurr!

Go' Morgon bloggisch!!

Lillan har nyss lyckats slita upp sin stackars trötta mamma ur sängen. Hade jag fått välja så hade jag legat kvar i alla fall minst en halvtimma. Men icke!!
Hon kom in och gjorde någon konstig grej med händerna, snurrade å pekade, samtidigt som hon nickade nöjt. Hmm!! Trögga mamman fattade ju inte riktigt vad som menades med detta. Meeen, hon ville ju såklart göra volt. "Mamma! Jag vill göra min volt.".
Igår vågade hon nämligen äntligen göra en sån där volt ni vet, när man håller en vuxen i händerna och så går man upp längs dennes framsida och avslutar det hela med en bakåtvolt. Det vill hon göra hela tiden nu bara för det, så det är ju bara till att ställa upp.

Nu blir det frulle. Undrar vad, jag e sugen på nått gött.


Sista chansen att tävla om ansiktsprodukter från Cliniderm

Imon avgörs det vilka som kammat hem dessa fina små boxar.

Så om du inte redan har tävlat, gör det.

Boxen innehåller:

Active Protection Day cream

Age delay serum

Ultra soft cleansing milk

Barrier repair: Extra rik formula som effektivt skyddar torr och stram hud.

Optimal strength Night cream: Stärkande nattkräm för normal till torr hud.

Ideal Balance skin tonic: Uppfriskande och milt exfolierande ansiktsvatten för normal till torr hud.


TÄVLING
Svaret finner du här

Oh fan, jag somnade visst på soffan ett pa...

dsc03465 (MMS)

Oh fan, jag somnade visst på soffan ett par timmar. Nog dags att förflytta sej till sängen istället. Ska ju ändå upp å jobba imon. Natti!


Okej då

Hade inte tänkt blogga nått idag egentligen, men så kan man ju inte hålla sej borta så här sitter jag nu med lappisen i knät.

Kollar för tillfället på nån film, The new daughter heter den visst. Inte så jättebra om jag får säga det själv. Den handlar om nån skum kulle som lockar nån tjej till sej så hon blir skum å har massa konstigheter för sej. Aja, ni fattar själva.

För övrigt så har jag tränat zumba idag, jääävlar var jobbigt det är och så jävla gött. Jag svettades som en gris (om grisar nu svettas) som vanligt. Nästa pass är på måndag redan, ett nytt pass som kör igång nästa vecka. Spännande!! Sen blir det som vanligt på onsdag och torsdag. Jag längtar redan. Nu ska jag hoppa i säng. Natti!!

 

Kom nyss hem efter att ha varit på plantag...

dsc03444 (MMS)

Kom nyss hem efter att ha varit på plantagen en sväng. Dom hade inget kul alls. Jag köpte ett griffelhjärta som jag hängde bredvid ytterdörren. Lite gulligt faktiskt. Var förbi hos kinesen en sväng också (det var på tiden) och fick köpt ny ostronsås, så nu äter vi stekta nudlar med fläskfilé jag å Lillan. Ska strax göra mej iordning för att åka å träna. MRL hade mamma bokat in mej på tydligen. Det ska bli kul att testa något nytt. Lillan ska få följa med för första gången, så det ska bli spännande att se hur det går.


Här under sitter vi och tar en liten fika....

dsc03437 (MMS)

Här under sitter vi och tar en liten fika. Till min stora förvåning ville Lillan inte ha någon kaka utan istället bara ett äpple. Mamma upp i dagen. Haha!


Hemma igen

Såja, nu har jag varit hos doktorn. Han klämde och pillade och lyssnade och Lillan sa flera gånger till mej hur duktig jag var. Härligt, med sån peppning från henne. Hehe!!
Han skulle i alla fall skicka remiss till kirurgen i kungälv och till ÖNH Lundby, hoppas nu att man kan få kallelse snabbt så jag inte behöver vänta flera månader. Jag vet ju hur det kan vara med sånt där.
Det känns gött att ha det gjort i alla fall. Nu ska vi nog åka iväg en sväng, kanske till plantagen. Jepp vi e lediga idag.


Rubriklös

Hallou!!

Gaah, nu sitter jag här å gäspar och ögonlocken hänger för så jag knappt ser, ändå envisas jag med att sitta uppe. Tror nog jag får tänka på refrängen strax. Är ledig imorgon så jag behöver ju inte stressa iväg till jobbet i alla fall. Dock så ska jag vara på vårdcentralen kvart över åtta, YEEEESSS!!!! Skitkul, varför nöjde jag mej med en så tidig tid. Dumma mej!

Senare imorgon ska jag gå på mitt första MRL-pass. Det ska bli så roligt. Tyvärr blir det kanske inte fler gånger då tiden inte passar mej så bra.

Sitter förresten och pular lite på en ny design,
det blir inte helt nytt, mycket gammalt är kvar.
Tänkte ändra lite granna bara. Får se när det blir klart.

Natti på er fina!!

Idag har jag för första gången testat Subw...

dsc03428 (MMS)

Idag har jag för första gången testat Subway. Fick erbjudanden med posten häromdagen och tänkte att jag måste prova. Sket dock i kupongerna och tog nån meny där. Pizziola hette den nog. Väldigt smarrigt!


Äkta kattpäls

Idag är man tillbaka på jobbet igen efter att ha VABat två dagar och varit ledig 2. Rätt skönt att vara hemma faktiskt, fast lillan kan ju gå en på nerverna ibland. Så ville hon bjuda hem kompisar fastän hon var sjuk och så kunde hon inte riktigt förstå varför det inte gick. Lilla dockan. Livet är inte lätt.

Igår höll vi på att greja hemma jag och sambon. Vi har dragit sladdar och satt upp spotlights å shit i köket. Det är verkligen på tiden. Vi testkörde en av spottarna, Oh'lalaa. Det blir såå najs!!!

På kvällen kom min fina Maria till oss och ville umgås, vi åt middag och kollade på Solsidan(=så roligt). Mamma och Pappa kom även förbi en sväng på lite fika. Bakade ju vaniljbullar häromdagen så det var det som bjöds. Sen blev det klämma-dags till Avatar och sen åkte Mary hem.

Mycket nöjd med den här helgen måste jag säga. Så gott, när man känner så.


Förresten, är det någon som testat livs levande katt? Det värmer otroligt skönt nu i vinterkylan ;)
Vår lille buse Diesel (inte så liten dock) älskar att ligga runt nacken på mej. Kom på häromdagen att det kan ha att göra med att han jämt låg i min luva när han var bebis och följde med mej överallt.


Pimp my TV!!

Igår pimpade vi vår tv här hemma, genom att sätta lysdioder bakom. Tycker själva att det blev jäkligt läckert faktiskt. Plus att vi nu har en extra ljuskälla i vardagsrummet, som framför allt gör det lite mer stämningsfullt dessa mörka vinterkvällar.

Så belysning bakom tvn, Hot or not???
Belysning bakom tvn

Bäst av allt är att man kan välja vilken färg man vill.


Pärla

Jag å lillan sitter för tillfället och pärlar här i köket. Hon ville göra en present till pappa medans han är ute och skottar bort snön som kom inatt. Skönt att han gör sånt, jag orkar inte med det i alla fall. Okej att ta framsidan, men så ska ju parkeringen skottas också. Nej tack!! Då sitter jag hellre inne och pärlar lite.

Jag har visst missat lite tomtar å prylar så det blir det till att ta hand om idag, sen kanske vi grejer lite i köket också.
Igår var jag förresten på Ikea och shoppade lite. Skulle dit och köpa en madrass till lillan ju. Fick även med mej ett handfat med kommod (oops), lite belysning, nya lampskärmar till vardagsrummet och ett par läckra gardiner till sovrummet. Har för övrigt sån jäkla lust på att fixa iordning vårat sovrum snart. Det är såå tråkigt. Gamla slitna blommiga tapeter som definitivt ska väck. Vill ha det mysigt och det är det absolut inte nu.

Ha en bra lördag allesammans!!

Förresten hade jag besöksrekord i veckan, inte för att det spelar så stor roll egentligen men visst är det kul när statistiken ökar. Över 100 unika besökare på en dag. Lite kul sådär om man jämför med i början när det låg på 20-30 pers. Dock blir man ju jä*ligt nyfiken på vem som är här å smyger. Jag tycker folk borde kommentera mera. Jag vill ha fler bloggar att läsa, så lämna din länk okej.

Pärlplatta


Ikea

Good mörning!

Idag är vi uppe förvånansvärt tidigt faktiskt. Trodde allt att vi skulle ligga kvar och gotta oss lite längre, men visst inte. Hade nog i och för sej inte funnits tid till det ändå. Snart kommer syrran hit och vill blir körd till jobbet. Vilken tur hon har att jag är hemma, när hennes bil inte vill funka.

Tänkte vi skulle ta oss en sväng på Ikea. Lillfis behöver ju ha ny madrass till sängen då den andra inte är så mysig längre.


Winterwalk

Hallå där!!

Då lillan inte verkade speciellt sjuk idag (hyffsat pigg och inget mer kräks) så bestämde jag att vi skulle gå ut en sväng. Vädret var ju helt klart bidragande till detta beslut, solens strålar fick snön att glimma i vartenda hörn. Vackert säger jag bara och låter bilderna säga resten.


Glöm inte att tävla!!

Vill du vinna ett härligt kit med produkter från Cliniderm till ett värde av ca 200:-??

Missa då inte tävlingen som pågår t.o.m 23:e Januari.

Mer info om hur du tävlar finns här.


Gåvobox innehåll:

Active Protection Day cream

Age delay serum

Ultra soft cleansing milk

Barrier repair: Extra rik formula som effektivt skyddar torr och stram hud.

Optimal strength Night cream: Stärkande nattkräm för normal till torr hud.

Ideal Balance skin tonic: Uppfriskande och milt exfolierande ansiktsvatten för normal till torr hud.


Visst låter det hur bra som helst. Jag har själv fått prova på lite olika produkter från Cliniderm och jag är mycket nöjd. Innan jag började med dessa så blev jag lätt torr och fnösig i huden, speciellt på kinderna och i pannan. Särskilt efter att jag sminkat mej. Men helt ärligt, efter att jag började med Cliniderms produkter så blev det så mycket bättre. Jag är aldrig torr och fnösig längre.
Haha, nu lät detta som en löjlig tv-reklam eller liknande. Men det är faktiskt sant.


Stilla morgon!


God morgon på er fina!!

Just nu sitter jag i mitt kök och tittar ut genom fönstret. Vi har ett stort kastanjeträd precis utanför vårat som jag mest brukar tycka är i vägen bara, men nu är det så fint när det ligger tjockt med snö på varje gren. Alla ljus runtomkring gör det extra fint när det bildar skuggor åt olika håll.

Här inne är det varmt och mysigt. Jag har tänt massa ljus runtomkring i huset. (OBS OBS!! har öppen planlösning så jag lämnar inga ljus utan tillsyn).
Jag var inne en sväng på Inside home igår på lunchen och hittade så fina ljuslyktor-hållare som jag bara var tvungen att ha. Nu tror jag till och med att jag måste ha fler, inte exakt likadana men i samma stil. Tenn eller zink eller vad det kan vara. Otroligt fina är dom ju i alla fall.

Nu har till och med solen börjat gå upp. Jag har varit uppe sen strax efter sex. Låg brevid lillan i gästrummet och blev väckt av chilli när han försökte hoppa i spannen som jag ställt brevid sängen. Japp, min lilla älskling är magsjuk (eller nått). Inatt spydde hon ner sin säng stackarn och hon var såå ledsen. "Bööhhööö, jag é sjuuk. Bööhöö, det é synd om meeeej!!", så lät det här inatt. Lilla fia, ja det är synd om henne. Aldrig roligt att kräkas stackarn.

Så idag blir helt enkelt en lugn dag, antagligen med film och mys i soffan.
Morgonbild
Morgonbild


Ljushållare

Inside home

Inside home


När jag nästan gett upp hoppet om att vint...

dsc03359 (MMS)

När jag nästan gett upp hoppet om att vintern skulle fortsätta att vara vit och fin så händer detta. Jag kikar ut genom fönstret och det är alldeles vitt, igen. Alla träd och buskar är alldeles vita och fina. Det ses så mysigt och fluffigt ut. Om det nu bara kan hålla sej vitt så det inte börjar slaska igen. Jag hatar slask.


O.p.i, Jäkla läckert!

Lånade ett av Marias nagellack från o.p.i igår när jag var där. Oj så glittrigt och läckert. Effektern är nästan som snyggast i lite mer dämpad belysning, då det bara glittrar som tusan. Jag älskar ju glittar så jag tror nog att jag får skaffa mej ett eget. Däremot så tyckte jag itne att det satt speciellt bra. Målade två lager och redan på kvällen när jag kom hem så släppte det längst ut på nageltipparna. Idag kunde jag pilla loss det som stora flagor. Så njae, inte helt bra fäste men ack så hett.

O.p.i nagellackO.p.i nagellack
Tyvärr så får man inte med den skimrande glittrande effekten på bild, såå mycket snyggare i verkligheten.


Tacogratäng och kalladenvaduvillkaka!!

Måste säga att jag har haft en mycket trevlig eftermiddag hemma hos Maria. Hon bjöd på tacogratäng och efter det blev det fika. Hon hade bakat nån choklad-kladd-kanel-vanilj-kaka som vi hade vispgrädde till och det var en fröjd för smaklökarna måste jag säga. När vi hade mumsat klart kilade ungarna upp till övervåningen där det lektes prinsessa, prins och häxa. Haha, Nova var prinsessa, min lilla var prins och lille Leon var häxa. Hahaha, sött!!

Med lite lugn och ro kunde vi skitsnacka bäst vi ville. Jag älskar att snacka skit, inte om andra människor då såklart utan bara babbla på om allt man kan tänka sej. Så jäkla tråkigt bara att vi träffas så sällan. Det måste verkligen bli ändring på det nu. Så säger man ju varje gång och ändå går det ett halvår mellan gångerna man ses. Skärpning nu säger jag.


Plocka upp efter hunden!

Man tappar ju all respekt för vissa hundägare, när det som nu dyker upp hundskitar här och var på gångbanorna ute. Vad tror dom, att bajset försvinner i snön eller??? Näädå, där ligger det nämligen gott och väl förvarat i snön ända tills det plussar på och snön smälter. Då blir det kvar en härligt geggig massa som det är lätt för folk att trampa i. Allvarligt talat, ska ni ha hund så för fasen, Plocka upp efter den!

Eller...


Ensam - skönt

Vilken härlig morgon. Här är så tyst. Jag har huset för mej själv idag. Sambon är på jobbet och lillan sov hos sin gammelmormor i natt. Gammelmormor passar nämligen mormors (mammas) och morfars (pappas) hus, medans dom har det gott i nya lägenheten i Italy. Fick sms av mamma i morse, 18,5 grader, helt okej. Blir lite sugen på att åka ner en helg faktiskt. Att bara få komma bort från detta gråa trista för ett par dagar tror jag skulle göra gott.
Ska strax gå upp och hämta lillfis i alla fall. Vi ska hem till en kompis å hennes ongar på lite lunch.


Lillfis vart så glad när hon skulle få sova över hos GammelMormor. Packat väskan och allt med mina gamla Polly pocket och smurfar och grejer. Haha!!


Söndag

Good morning friends!!

Idag vaknade jag av att lillan smög sej ner brevid mej i sängen med sin gitarr och körde ett par drag på strängarna samtidigt som hon sjöng något obegripligt. Haha!! Hon är för go våran lilla skitunge.
Härligt sätt att vakna på. Jag å prinsen var inte alltför pigga och ville sova lite till så barnkanalen blev vår stora räddning.

Nu har vi fått i oss lite frukost bestående av fattiga riddare. Maria nämnde mina riddare häromdagen och jag blev så himla sugen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Funderar på om vi kanske skulle ta å åka en sväng till ikea och bauhaus. Vi behöver köpa lite grejer för att kunna färdigställa vårat kök som har stått ofärdigt i typ två år. Att det alltid blir så, jag fattar inte det.

Nu ska jag in och fräscha upp mej lite med en dusch. Hörs sen!

Qualitytime

Lillan sover, sambon sitter vid ena datorn och jag sitter vid andra. Seriöst, hur socialt är det. Kan tänka mej att det är just så det ser ut hos ganska många par nu för tiden, om man nu möjligtvis inte har en Iphone för då sitter man väl med den i högsta hugg.
Ska strax ta å sätta på en film tänkte jag, tända lite ljus och plocka fram gotteskålen. För här ska det bli myyys. Nu shittar vi våra laptops och bäddar ner oss i soffan, dags för QUALITYTIME.


Bortbjuden

Halloj!!

Kom nyss hem efter jobb och veckoinhandling. Prinsen ska åka iväg nånstans, så jag å lillan ska gå upp till mor å far en sväng. Mamma sa att jag kunde få mat om jag ville och det tackar man ju såklart inte nej till.
Imorgon är det jobb igen så det blir väl inte att vi stannar så länge. Men hoppas att alla får en trevlig fredagkväll i alla fall.

Puss på er!

Nice

Åååh fan va gött. Kom nyss hem från Zumban och det känns tamejtusan gött i hela kroppen efter ett pass. Han är så bra den där instruktören också. Herregud säger jag bara, vilken energi människan har.


Nya fransar!

Igår var jag iväg och gjorde ögonfransförlängning. Visste inte alls hur jag ville ha det eller vilken längd och så, man hade ju inte så mycket att relatera till. SofieFrisscarro&co tyckte tolvor så det fick det bli. Sen var jag lite feg och tog tunna fransar (vilka i och för sej sitter bättre) så jag tycker det blev lite glest. Det är ju himla snyggt, men jag hade nog faktiskt velat ha kortare och tjockare. Det får bli när jag gör om dom. Min jobbarkompis som också var med gjorde tior och tjockare, det var mycket mycket snyggt. Jag fick liksom vara hennes försökskanin, haha! Förresten så hade dom gå 2 betala för 1. Hur bra är inte det då?!

För övrigt känner jag inte att jag har dom på mej, vilket jag tycker är rätt fantastiskt. Det är ju ändå på ögonen, vilka kan vara rätt känsliga. Jaja, kul å ha testat i alla fall. Lär bli fler gånger.

ÖgonfransförlängningÖgonfransförlängning
Ögonfransförlängning


TÄVLING!!

TÄVLING
Svaret hittar du här

I sammarbete med Buzzador


Tävlingen pågår t.o.m 23:e Januari

FUNKYKIDZ

Funkykidz
Nu har jag anmält min lilla fia till Funkykidz. Jag trodde aldrig att hon skulle vilja, men visst så. Hoppas nu att det är andra barn med som hon känner igen också så hon vill fortsätta. Satt å kollade på youtube där folk har lagt in filmer från uppvisningar och jag fick bita mej i läppen för att inte grina alltför mycket. Dom är så duktiga dom små liven.


Godsaker

Idag fick vi besök av min sambos kära syster med pojkvän. Hon är så söt å hade bakat ananaspaj som hon hade med sej. Den var hur god som helst. Måste nog lura till mej receptet på nått vis. Lillan ryckte snabbt tag i sin älskade faster och spelade spel å dom lekte pirater å jag vet inte vad. En stund var det nog till och med mamma-pappa-barn. Haha!! Skönt med någon som orkar leka när mamma å pappa är tråkiga.
Mikael var så snäll å hjälpte oss med lite datorproblem, då vi själva inte är några direkta hackers. Så nu hoppas vi att saker och ting ska funka lite bättre. Tack för det!!
Ananaspaj

Senare kom även Danni förbi en sväng, hon hade köpt med sej varsin Daimstrut till oss. Jösses, alla dessa onyttigheter. Som om inte det vore nog, tryckte jag i mej en El Maco & co och Mc-Flurry Toblerone till lunch tidigare idag. Måtte jag inte missa Zumban på torsdag.

Natti!!

Såå vackert

Solförmörkelse
Här kommer ytterligare en bild på den fina solförmörkelsen idag. Jag blir som ett barn på julafton vid såna här tillfällen. Jag är så himla fascinerad över såna här saker. Det är samma med norrsken, så otroligt häftigt. Det var min jobbarkompis som i sista sekund kom på att hon hade systemkameran med sej och rusade ut och tog lite bilder. Fiiint!!!


Jag fångade solförmörkelsen på bild. Den b...

dsc03271 (MMS)

Jag fångade solförmörkelsen på bild. Den blev inte så bra dock. Lägger in bättre senare ikväll. Fan va coolt det va asså. Har aldrig sett nått sådant förut. För er som missade...Synd!


Platt fall

Herregud!!
Jag hade ju hoppats på att 2011 kanske skulle vara mitt tur-år. Men varför, varför skulle det vara det?
Jag började dagen med att sova lite väl för länge då jag inte riktigt kopplade att den ljuva rösten som försökte väcka mej faktiskt var ställd bara för att väcka mej. Jag drömde ju massa trevligt också vill jag minnas, så la mej snabbt på rygg och blundade hårt för att låtsats som att jag aldrig vaknat till. Det gick inte så bra och istället för att fortsätta i den drömvärld jag redan befann mej så förflyttades jag någon helt annanstans.

Så kom vi till slut i alla fall till åka hemifrån-biten...Det är ju bara en lång suuuuck. Vad ska man ta sej till när man tar i för kung och fosterland med isskrapan och skrapar och skrapar, men förgäves. Det hände tamigtusan inte ett skvatt. Den liksom bara gled fint över isen på mina rutor. Jisses Amalia!!!

Till slut kom vi iväg till dagis i alla fall. Ojoj, blankis på backen asså. Jag gick såå försiktigt, a'la Grandpa-style. Trots detta så TJOFF!!! Där låg jag med bena i vädret å tuben över ansiktet och bara hör hur lillan börjar AP-flabba. Jo, man tackar. Lilla lilla sketunge. Jag slog mej faktiskt. Haha!! Nu mår jag bra i alla fall, har jäkligt ont i armbågen dock.
Grimas


Ny Kampanj, tävling kommer.

Cliniderm hudvårdsprodukter

Nu är det dags buzza igen och den här gången gäller det produkter från Cliniderm. Fick hem ett paket häromdagen som innehöll diverse godsaker för ansiktet. En rengöringsmjölk en dagcreme och ett antirynk-serum.

Det här ska bli intressant. Testade idag och första känslan är bra i alla.


Kommer att ha en tävling senare i veckan där man kan vinna en egen liten gotte-box från Cliniderm, mer info kommer.

Spännande va? Missa inte detta. 

Gotte-boxGåvobox Cliniderm

 

 



Ut med det gamla...

...å in med det nya. Fast jag menar nog egentligen att nu åker julen ut. Jag är trött på det, redan. Idag tog jag tag i granen i alla fall och imorgon fortsätter jag eventuellt med resten. Gardiner, tomtar och annat tjafs. Jag är nog till och med redo för sommarn nu. Dock så satt jag och planerade för hur årets kommande gran ska se ut, det ska inte vara en "typiskt mej"-gran i alla fall. Jag ska gå ifrån mitt vanliga mönster tänkte jag. Spännande va, haha!!

Lillan har i alla fall somnat nu, efter en sväng till mamma å pappa på lite "dagen efter"-middag. Enkelt och gott, med potatismos och falukorv. Mums!! Nu ska vi se om det kanske kan bli en liten film med prinsen då.

 

Granplundring
Jag i min mysigaste mys-outfit.


Välkommet 2011!

Hallå alla fina och Gott nytt år på er!!

Mår ni bra idag?
Hoppas att ni, som jag hade en helt fantastiskt trevlig kväll igår. Massa underbara människor, många goa skratt och sjukt god 3-rätters middag förgyllde min afton i alla fall. Tillsammans med människor som jag träffar alldeles för sällan ringdes det nya året in med bomber och bubbel. Flådigt!!

Hoppas nu att 2011 blir ett riktigt bra år, med tidig vår, en lååång, varm sommar och massor av lycka.

Jag entrar det nya året med öppna armar, Here I come. 
Nyårsbilder


RSS 2.0