Dags att åka

Nu är klockan 18.00 å då är det dags för mej å mina kollegor att packa ihop oss och åka hem.
Va en sväng på IKEA förut. Jösses va där ser ut. Dom bygger om hela skiten ju. Så kul!!
Nu ska jag åka å hämta lillsötis å sen ska hon får vara med mormor. Ska åka te frissan med katten, stackarn. Lägger in bild på honom sedan, haha!! Han kommer att bli så fin. Hoppas bara jag e hemma i tid till DHW. Det har ju premiär idag Wohoo!!! Missar tyvärr idol dock, men det går väl i repris?!

Köss!!

29/9 2008, en helt vanlig dag.

Idag har det inte hänt så jättemycket faktiskt. Efter jobbet åkte jag hem å hämtade lite nudlar å en gottepåse, åkte sedan hem till en kompis "S" där vi kollade idol. Det va rätt trökigt idag. Alla brudarna sjöng ju bara ballader, såå trist.
Men vissa e riktigt duktiga, ALLA e jäkligt duktiga om man jämför med mej, haha!!
L somnade i nån halvskum ställning i mitt knä å sover fortfarande gott trots en påklädning, en promenad till bilen, en biltur å en sväng i vagnen senare. Gött!!
Nu ska jag ta å hopp i säng oxå. Imorgon är en annan dag, då ska vi till kattfrissan.

Natti Köss!!

Snyggt armband

Ett sånt här coolt armband har jag beställt. Skulle väl ta 5-10 dagar eller nått innan jag får det. Så jag får nog vänta ända tills näst-nästa vecka. Jag hatar att vänta, men samtidigt så e det ju så kul när det väl dimper ner ett litet paket i brevlådan.

Armband från Betties

Ååh va den va bra!!

Va ju å såg Mamma Mia förut. Den va jättebra. Så mysig film å fan va duktiga alla skådisar va. Satt å grät massa oxå såklart. Fast jag vet nog inte varför. E bara sån juuu.

Nu ska jag gå å lägga Lovely.

Pössa!!


Mamma Mia Äntligen!!

Mamma MiaBörjade dagen men att jag å lillan satte oss på cykeln å trampade oss till simhallen. Badade å hade oss i 1½ timma ungefär, efter det va L helt slut. Precis som förra veckan gick vi till Phattrick  å käkade efter att vi hade badat. Smärr va gött det va.
Nu sitter jag här för mej själv, L sover gott i sin vagn å jag har precis beställt biljetter för att gå å se Mamma Mia. Jag ska gå med mamma å det ska bli skoj å göra nått bara vi två. Känns som att det va ett tag sen.
Ska bli kul å se den, den har ju gtt ett tag på bio nu men ändå va bergakungen fullbokad. Typiskt! Men Biopalatset funkar bra oxå.

Köss allesammans!!


Hyrde två filmer

Shutter
Jag å en kompis hyrde två filmer igår. Bland annat så såg vi en film som heter Shutter. Det är samma producent som ligger bakom "The Ring" & "The Grudge", två riktigt läskiga filmer. Filmen handlar om en fotograf och hans fru som flyttar till japan. Plötsligt upptäcker dom konstiga ljusreflexer på deras nytagna fotografier och börjar gräva djupare i detta. Det visar sej senare vara energin från osaliga andar som satt spår i bilderna. En jäkligt läskigt film i alla fall, gillar du rysare så ska du se denna. Vi satt under en filt ca halva filmen å kikade genom den lite sådär luddigt så man inte ser hela tv-rutan. Haha!! Fjantigt, men så läskig va den.

Efter denna ville vi ha nått som lugnade nerverna å såg då "Angel".
En svensk film med bl.a Helena Bergström & Rolf Lassgård, en lite segstartad Angelfilm om en gammal rockstjärna som ska göra comeback, vilket går väldigt trögt. Då iscensätter hon sin död för att senare återkomma å hamna på löpsedlarna igen. Jag somnade strax efter halva filmen tror jag, men hade gärna sett klart. Fast det va ingen höjdarfilm vill jag inte påstå.
 

Mysigt med filmkväll

Ska träffa kompisen snart å hyra en liten film eller två. Blir nog en läskig en, e på sånt humör idag å sen kanske vi tar en drama oxå så vi kan lätta upp stämningen lite efter den läskiga. Haha, smart va?!
Det lär väl slinka ner nått glarre vin oxå kan jag tänka mej så bilen får stanna hemma.
L e hemma men F oxå så jag har barnledigt. GOTT!!!

Det blev ingen shopping för min del idag. Kanske att man skulle ta sej en sväng till stan imorgon å kika lite istället. Vill ju ha ett par snygga pumps men det får inte vara för hög klack då jag e så lång redan.
Nått tips på vart dom har snygga pumps?

KÖSS!

Lördag och sugen på shopping

Lönen har äntligen trillat in på kontot å det rycker i shoppingnerven. Vill ha ett par läckra pumps eller nått, ett par snygga stövlar vill jag oxå ha. Har inte hittat nått ännu så jag behöver ge mej ut på spaning. Annars idag händer väl inte så jättemycket. Kanske nått glas vin ikväll eller så. Hmm, vi får se. Just nu sitter jag på jobbet å e as-seg. *GÄSP*

Köss!!

Intresseklubben antecknar

Nu ska jag gå å lägga mej. Ska upp å jobba imon å kommer nog vara såå trött. Har legat å sussat med lillan i hennes säng en stund å hängt lite tvätt men nu e det verkligen dags. Sov gott alla!!

Andar å spöken å sånt.

Va hemma hos en tjejkompis igår efter jobbet. Då tyckte dom att vi skulle göra anden i glaset. Jag har inte gjort sånt sen jag va liten å mest lekte å alla kompisar satt å putta glaset fram å tillbaka. Samtidigt som jag e nyfiken på att testa å se om det funkar, så vågar jag inte riktigt. Jag hade ju blivit skiträdd ifall det hade funkat. Jag tror ju på sånt, livet efter döden å andar å spöken eller va man nu ska kalla det. Fast jag e samtidigt skeptisk till allt som har med det att göra, trots saker man har upplevt som inte riktigt går att förklara. Det är så himla spännande oxå. Jag vågade i alla fall inte göra anden i glaset. Tänk om jag skulle få med mej nånting hem som jag inte vill ha med mej..Usch!

Tror du på spöken å sånt?


Hade vart så kul att veta..

...vilka det är som besöker min blogg. Dom stackars få besökarna man har. Haha!!

Köss!!

Tattoo

Yes, nu har jag äntligen bokat tid för att gadda mej..Tjoohoo!! Längtar så. Först trodde han inte att dom hade nån tid i år, men så hittade han en. Så nu jäklar blir det gadda av. Kommer att bli såå fint =)

Ladies Night

Igår kväll hade jag en superkväll hemma hos en av mina gamla tjejpolare. Jag å denna tjej har inte umgåtts på ca 10 år å ändå kändes det precis som förr. Det va jättetrevligt å vi käkade tacos å drack Asti å vin, mumma!! Så pratade vi om gamla goda tiden, alltid lika kul. Sicka minnen!!

Tack tjejer för igår. Pöss!


Nytt nagellack

Köpte ett jättefint nagellack häromdagen, en jättehärlig röd färg. Dock är det inte heltäckande, å det gillar inte jag.
Har suttit här på jobbe å målat naglarna nu för här finns verkligen ingenting att göra, det som behöver göras är redan gjort. Va gör man då då??


Är inte riktigt så skrikigt som det ser ut på bilden.

Å plötsligt e man så vuxen liksom

Man e 25 år å känner sej ju självklart ung å så, men så kommer dessa dagarna då man ska på föräldramöte. Då känner jag mej plötsligt såå vuxen. Ska sitta där å va seriös med massa andra extremt seriösa typer som pratar om penis å snippa å sånt. Va? Va hände med snopp å kiss? Så sa man väl jämt förr å hur viktigt e det egentligen vad man kallar dessa små saker. Äh strunt samma. Kan i alla fall bli så irriterad på vissa föräldrar, är det så noga verkligen. Jaja det brukar sluta rätt bra i alla fall.


I want to ride my bicycle

Köpte ju en barnstol till cykeln häromdagen, det va uppskattat vill jag lova. Gud va mysigt det är att cykla, mej oj så trött man blir i benen. Känns ju att man inte har cyklat på minst 10 år. Men nu tänkte jag bli lite hurtig å ut å cykla med jämna mellanrum, så kanske man till å mä får en fast å fin bak.

Här e ett litet montage från våran tur häromdagen.

Update

Nä, nu e det dags att uppdatera lite. Har inte hunnit skriva på hela dagen ju. Missade en del i förrgår oxå, så här kommer lite blandat i dom närmsta inläggen.
Efter jobbet idag så bestämde jag mej för att åka förbi en kompis som jag ite sett på ett rätt så bra tag, typ Juli eller nått. Shit asså va tiden går. Det va i alla fall himla kul att ses igen, där va även en annan tjej som jag inte har träffat på år å dar. Vi umgicks för typ 10 år sen å det va oxå jäkligt kul faktiskt. Konstigt att det känns som man aldrig vart ifrån varandra eller vad man ska säga. Jaja, imon kväll ska vi 3 ses å ha lite kul.

 


Vidare till nästa aktivitet

Idag är en dag för dottern. Har vart i simhallen å badat å hon älskade det verkligen. Har inte vart där på aslänge. Hon plaskade å hoppade å åkte rutchkana å va helt vild. Hon blev jättelessen när vi skulle gå upp å skrek "Mera bada, inte upp". Sötnosen! Ska försöka införa veckobesök till simhallen varje söndag. Så kul att hitta på nånting. Efter badet va vi jättetrötta å hungriga så då gick vi till ett matställe här där vi bor å käkade gott. Jag åt köttbullar med mos å grejer å L fick korv å pommes.
Nu bär det snart av till cirkusen, ska bli jätteroligt.  Kommer nog bilder på det sen.

Köss!!

Leker med vågen i simhallen         


Stundens outfit, inköpt idag.

Klänning från GTDenna läckra klänning (eller vad man ska kalla det) har jag på mej för stunden, fyndade den idag på Gina. Har spanat på den ända sen den inkom i butik i början på sommaren eller när det var. Men så har det liksom bara inte blivit av att jag köpt den, men idag va jag på riktigt shoppinghumör så nu jäklar. Haha!! Den gör sej så bra på bild oxå, därav detta inlägg.

Nu ska jag ta mej nått att äta sen e det hopp i säng som gäller. Får ju går upp tidigt imorgon.

Bad å Cirkus på morgondagens "att göra"-lista

Ska faktiskt bli riktigt roligt att gå till simhallen, händer ju inte alltför ofta (å så får jag använda min nya bikini). L har vart värsta badkrukan denna sommarn. Ville inte ens bada i sin mormor å morfars pool. Sketonge =) Nä, så då tänkte jag att hon kanske vill bada nästa säsong om vi håller igång i simhallen under vintern. E ju i alla fall värt ett försök. Å så är det ju himla bra sysselsättning.

Cirkus olympia kommer till stan imorgon å det ska vi ju självklart gå på oxå. 
L tycker det är så roligt med alla djur å jag vet inte om jag själv någonsin har vart på cirkus ens. Så det ska bli jättekul..Simhallen först å sen cyklar vi vidare till cirkusen. Fullspäckad dag med andra ord. Då kanske  lillan somnar gott sen.


Lite nytt till garderoben.

Idag har jag å L vart med Maria på Backaplan. Skulle egentligen bara köpa en barnstol till cykeln, men så va jag ju tvungen att kika in lite på cubus å lite på Gina Tricot å vipps så va man många kronor fattigare. Fick bl.a köpt en jättefin mörkgrå tunika å ett långt linne å en gose-kofta, snygg spetströja å lite annat. Älskar att shoppa. Men denna månaden har det nästan blivit för mkt. Så mycke har jag inte shoppat till mej själv sen innan jag fick barn. Annars så handlar jag mest till dottern. Men det är min tid nu känner jag. Finns mkt snyggt ute i butikerna.


Mitt öga

Sov så gott mammas flicka.

Har precis vart uppe å nattat lillan...
Heeelt otroligt! Plötsligt så somna
hon utan bekymmer i sin vanliga
säng å det tog inte ens en halvtimma..
Hon va jätteduktigt, vi läste två sagor
å så fick hon välling. Hon låg å
killade mej på armen en stund
å nynnade på "sov du lilla videung"
sen så åkte fingrarna ur munnen
å hon sov så gott.

Angående mode och trender

Sitter å läser lite på olika bloggar, har mest fastnat för modebloggar å fotobloggar. Det finns många otroligt duktiga fotografer på nätet asså. Sen är det intressant att läsa om modet oxå, va folk säger å tycker som har lite bättre koll än vad jag har.
Tydligen så kan man klä sej i stort sett hur som helst denna hösten. Man kan ha spets, mocka, skinn, bomull, stickat, fuskpäls, glansigt å leopardmönstrat, eller varför inte zebrarandigt, färger e oxå bra tydligen. Du behöver helt enkelt inte oroa dej för att vara otrendig, allt verkar vara inne i år :-D Det är ju bra för mej som inte har jättekoll. Jag köper ju mest det jag tycker är snyggt och det som är skönt. Men självklart så styrs man ju av det affärerna säljer, så helt omodern kan man ju aldrig vara. Eller??

Paltkåma

Ett ord jag lärt mej av min sambo alldeles nyligen. Visste inte va det va innan han sa det. Jag fick i alla fall väääärsta paltkåman nu efter lunchen. Usch!! Känner mej helt död nästan å magen är så stor så den spricker snart känns det som. Käkade på Ikea idag, å tiden gick så jäkla fort så jag inte ens hann köpa nånting. Typiskt!

Stackars lilla kaninen

God morgon eller ja. Vaknade upp å gör mej å lillan iordning. Packar på oss kläder å går ut för att ta oss till jobb å dagis.
Utanför ytterdörren står en Good Living-påse, i den ligger en sööt liten kaninunge. Dock är stackarn inte vid liv. Utan det är min kära kisse Diesel som har haft kul på morgonkvisten. Sen så hade sambon lagt den i en påse. Fyy, igår tog han en liten rödhake som han hade lagt så fint på mattan på altanen. Herregud, vi har ju värsta djurkyrkogården hemma snart. Vart ska detta sluta liksom?!


En sån här liten rackare va det. :-(

Hinns inte med

Har liksom inte hunnit med att skriva så mkt det senaste känns det som. Har änna jobbat på bra på jobbet å så å inte hunnit kolla bloggen knappt ens.
Nu är det i alla fall läggdags för min del. Får skriva mer imon.

Kössa!!

Vilken kändis?

Tänkte testa en kul grej. Ser du vilken kändis detta är??


Nytt schema

Sitter här på jobbet å väntar på att klockan ska bli 18.15 så man får gå hem. Eller jag får ju åka å hämta lillan först såklart.
Har i alla fall fått mitt nya schema idag å jag e helt klart nöjd. På en 6-veckorsperiod så har jag tre hela helger ledigt å tre ons+sön ledigt. Perfekt, Tjohoo tjohoo!!

Idol? Idag?

Upptäckte just att idol kommer idag. Va e detta. Förra veckan trodde jag att det skulle vara på tisdagen, men icke. Å idag kollar jag på tv-tablån å ser att det börjar 20.00 precis som vanligt. Fattar noll. Jaja, det e ju bara att se glad ut och bänka sej framför tv:n. Fram med gottepåsar å chibban å allt annat gott som passar bra till idol.

Bara en Mamma vet

Så skönt, killen e hemma ikväll för att han inte kände sej speciellt bra. Så erbjöd han sej att natta lillan...Såå underbart, då kan jag pusta ut å bara tänka på mej själv. Det är inte ofta det e så.
Bara en mamma kan verkligen förstå.


En bild på dottern från i somras när hon
sover i mormor å morfars soffa.

Kolla snygg jacka!

Denna jackan såg jag på cubus å jag tyckte den va så fin så jag tänkte äh jag kan väl prova, å titta va snygg den va. Bry er inte om att jag ser ut som att jag har haft en förjävlig dag bara för den va helt okej ;-)
L va jätteduktig med mej hela dagen, utan vagn. Min stora tjej. Syns även till lite i nedre hörnet på bilden. Haha!!
Hur som helst så köpte jag i alla fall jackan :-) Den är brun/rosa/vit-rutig.
Kan för övrigt nämna att detta va på deras barnavdelning.

Har du handlat till dej själv på barnavdelningen nångång??


Jacka från cubus


No blogging

Nu fick jag inte bloggat på hela dagen igår..Usch, känns inte bra måste jag säga. Va ju först i sisjön å kollade lite på media markt å bolagret å så, sen åkte jag till mormor å morfar å hämtade den förbaskade cykeln som jag knappt höll på att få med i bilen. Å det skulle vara en ihopfällbar en. VISST!?! Inte när den inte hade vart ihopfälld sen tidigt 70-tal. Men till slut med lite jäklar anamma så fick jag in den i alla fall.
När vi kom hem upptäckte jag att vi hade ett rätt så fullt förråd. Massa skit från dotterns kalas som jag så käckt fick åka å slänga. Sen blev det till å laga lite käk.
Efter det somnade vi gott i min säng till Hål i väggen. Haha!! Grabblaget va ju bäst.

Dottern testar sittpuff på Bolagret
Äter glass på 421
Träffa g.mommo å g.moffa
Hjälper mamma att handla

God morgon världen

Vaknade idag upp till en léende dotter å en solig söndag. Kan det bli bättre? Ja, det hade ju iofs kunnat vara lördag, men nu ska man inte vara kräsen. Har haft en riktigt bra helg måste jag säga. Shopping å vin-middagmys igår å idag blir det nog en sväng till Media Markt tänkte jag, sen åker jag nog förbi mormor å morfar å hämtar den dära cykeln som jag säkert har nämnt tidigare. Min mammas gamla. Efter det ska jag nog bara slappa, kanske ta en tur till lekplatset med tösa.

Hoppas du haft en lika härlig helg som mej.

Köss!!

Vin å god middag ikväll

Ikväll har Maria vart här, vi har ätit himla god mat å druckit vin. Sen avslutade vi kvällen i soffan med kill i håret. Såå himla mysigt. Tack för idag hjärtat.

Köss!

Dagens shopping i bilder


Jag å dottern
L dricker vatten
Skinnjacka från Henrikssons Skinn.
Bikini från Kappahl
Fem myror är fler än fyra elefanter, tröja
Läcker sjal från H&M

Min blogg 1 månad, idag.

Ååh kom ju just på att min blogg fyller månaden idag. Har jag bara hållt på i en månad, det känns som mycket mer.


Ballonger

Helt slut efter en shoppingtur på stan

Särskilt när L e mä, då har man inte en svettfri stund. Shit asså, jag e verkligen helt slut. Fick äntligen köpt mej en skinnjacka, såå snygg å mjuk å skön...Han i affären sa att dom va små i storlekarna men HALLÅ strl 42. Jag brukar ha max 36 jöö. E supernöjd med den i alla fall. Fick även fyndat en jättefin bikini till nästa säsong, 20 spänn!! Heelt galet, men så uppskattat :) Å så en läcker petrol/turkosfärgad sjal på H&M, Tjusigt.
L fick en tröja med elefanter på från Fem myror är fler än fyra elefanter. Qute.

Köss!

Ny look!!

Jag borde verkligen ligga å sova gott i min säng nu, men nej, istället så sitter jag här vid datorn som vanligt å pysslar.
Vipps så hade man pulat ihop en ny bakgrund å header. Så trevligt. Tycker det blev rätt så bra. Lite rörigt kanske, eller?
Men rätt snyggt, det är mer min färger än vad lila är som jag hade innan.

Oj va maggen min kurrar, får nog ta en macka eller så, sen e det bums i säng. Åååh va trött jag e.
God natt allesammans.

Kööööössssss!!!!

Jag e sugen

Har precis slängt i mej ett paket nudlar, jepp jag vet, Helt fantastisk fredagsmiddag :-) Va ska man göra då liksom, orkade inte riktigt laga nått idag å så har jag ju ändå käkat på jobbet. Thai blev det idag så jäkla gott. Kyckling Cocosmjälk röd curry hot basilika, mmmums.
Nu e jag sugen på nått även fast jag nyss ätit, har glass i frysen å kakor i skafferiet men njae inget jag vill ha nu. E mer sugen på salt. En stor godispåse hade nog suttit fint. Iofs så har jag ju lite pepparchips kvar i skafferiet. Kanske skulle slänga i mej dom. 
Det började en film nu på 5:an, The Island. Har sett den förut, den va lite knäpp sådär, men lite bra har jag för mej. L behöver läggas oxå. Får nog sova i mammas säng idag oxå. Hon vill ju aldrig somna i sin egna. Får la se om jag somnar eller om jag får mer vakentid denna kväll.


Inrett barnbiograf.

Idag har jag änna inte hunnit skriva nånting, shit va trist. Men vi har haft fullt upp hela dagen med att inreda vår barnbiograf på jobbet. Hade förut en nästan obefintlig lekhörna med ett litet bord å en stol. Aströkigt!!
Men nu i alla fall har vi tagit ett helt rum (tidigare kontor), målat alla väggar utom en i grå ton. Den andra väggen blev vit då det va där filmen skulle visas. Har satt upp en hylla på ena väggen där det står en projektor. Sen köpte vi en stor uppblåsbar sittgrej, typ 150x150cm på Ikea som barnen kan sitta eller ligga på.
Mot en annan vägg ställde vi ett bord med tre små färgglada pallar där barnen kan sitta å rita. I ingången till barnbion hängde vi upp panelgardiner med björkstammar på, blev riktigt snygg.
Hoppas nu att det kommer massor med barn så dom kan använda vår nya biograf.


Sweet sweet music

Vilka fantastiska röster många av deltagarna i årets idol har. Helt sinnessjukt egentligen. Hur kan dessa killar å tjejer få fram denna ljuva sång ur sina små (och stora) kroppar. Jag kan sitta å försöka å försöka å gala i bilen till nån häftig låt, men blir bara helt slut å får typ kramp å grejer, haha!! Nä nån sångerska e jag inte i alla fall..Haha!!
Men hon den sista tjejen i dagens program, Woooow!! Helt otroligt vilken härlig röst. Hon går nog långt.

Heybabberiba!!

Okej, torsdag idag då. Gött bara imorgon kvar å sen är det helg.
Kände mej rätt utvilad idag i alla fall trots att jag gick å la mej vid 3-tiden å upp vid 7-tiden. Gääsp! Ah, närå jag e rätt pigg.
Har haft en helt ok morgon idag, L lyssnade nästan hela tiden på vad mamma sa. Duktig tjej, annars kan hon vara rätt så trilsk på morgonkvisten. Nu e man i alla fall på jobbet å ska la stick iväg på lunch om nån timma eller så. Undrar vad man ska käka idag då..

Vad ska du äta?


Jackan, lite av en besvikelse.

Vet inte riktigt vad jag tyckte om skinnjackan jag beställde från H&M. Väskan va söt å koftan va supermysig, men jackan hmm. Den va snygg fast jag gillar inte riktigt den lilla kragen tror jag. Va ju iofs inte det största problemet, den va ju så kort. För en lång tjej med inte helt kort överkropp så kan det bli lite tokigt, får fundera på om jag beställer den i större storlek eller letar efter en annan. I övrigt så va det absolut inge fel på designen för snygg va den.
Då jag inte har möjlighet att ränna runt i olika butiker, kanske någon kan tipsa om nått ställe med en snygg skinnjacka?

Nu är det i alla fall nanadags för min del. Natti natti bloggers.

Inget särskilt egentligen.

Idag händer väl inget speciellt. Det är onsdag, en dag som jag annars är ledig på men inte idag. Känns rätt gött att få hela helgen med familjen istället. Va på kinan med Jenny på lunchen, det va gött gött. Kycklingspett med ris stekta nudlar, chilisås å curry. Mummumm!!
Sen ikväll blir det bara hemmamys i soffan framför IDOL :-) Missade i torsdags jä*la skit. Jaja, inte hela världen ju.
Men jag behöver städa oxå, shit! Har nog blivit lite lat tror jag. Nä ikväll ska jag bannemej städa. Har ju ingen större lust att behöva göra det i helgen, no no no.

Idag har i alla fall mina grejer från H&M kommit, weeiiii!! Så det blir raka vägen för att hämta dem sen. Är dom bra så lägger jag nog in en liten bild till å mä. Kikar inom senare...Köss!!!!

Abstinens

När jag inte vart inne här på ett tag å skrivit nått så får jag lite lätt abstinens, även fast jag inte har så mkt vettigt att skriva om så behöver jag bara skriva nått litet eller lägga in en bild eller så.

Va å spanade på väska till min systemkamera på lunchen, köpte en häromdagen men gillar den inte riktigt så jag tänkte jag skulle ha en annan. Får alltid sån beslutsångest när jag ska köpa såna saker. Jobbigt! Å va du bryr dej :-)
Sicka världsbekymmer jag har. Haha!!

En vanlig dag

Idag har vart en ganska vanlig dag. Började med att åka te jobbet som vanligt..Hade en inte helt ovanlig lunch på IKEA. Idag fick jag köpt dom galgarna som jag glömde igår, plus att jag fick fyndat ett par gardiner för 19:- (värde 529:-) Tjoho va glad jag blev. Ska bara använda en till att sy en annan typ av gardin till köket. Kommer nog bli snyggt. Kan lägga in bilder när det e klart. Fast det blir nog inte riktigt ännu.
Efter jobbet kom Maria hit å busade lite med L å så. Efter det skulle lillan nattas å jag kikade lite på TV däe det bara visades skit typ, idag oxå liksom. Sen blev det lite blogging å nu ska jag sussa..Så vi hörs imon.

Köss. 

Detta vackra barn

Här e lite bilder på lilla L. Tänk att hon verkligen är min. Tänk att jag får vara så lyckligt lottad. Finaste i hela världen är hon i alla fall. Känner mej som största vinnaren. Älskar dej sessan.

Dottern  Dottern



Barnprogram man minns

Dagens barnprogram är så tråkiga tycker jag...Det är för överdrivet på något sätt. Visst finns bra barnprogram nu oxå men det va bättre förr. Tänk bara på bumbibjörnarna, pippi pelikan, Den riktiga Narnia, Björnes magasin, popples, Krambjörnarna, doktor snuggles, Candy candy å Smurfarna å många många fler..Man blir så helt varm när man tänker på vissa av dom. Nostalgi säger jag bara.

Annat är det nu, pokemon å allt va det nu heter. Bara massa datoranimerat å sånt. Å vilket språk dom har då. "feta idiot" å sånt kan man höra..Är det verkligen bra för barn.

Barnet med djävulens nummer

Jag tycker det är fel. Man borde ta bort 0666 från att finnas med som födelsenummer. Speciellt med tanke på allt jobb mot mobbning å sånt. Tänk va lätt det skulle vara för ett barn att bli utsatt bara på grund av en sån sak. Barn mobbas ju för allt.
Tänk dom stackars föräldrarna oxå som är superreligösa och får ett barn med dessa siffror. Hur tror man att det skulle kunna sluta. Dom kanske helt enkelt stöter bort det. Det finns ju så mycket störda människor här i världen.
Nä, skatteverket, sluta med detta.


Dagens shopping :-)

Blev egentligen inget nödvändigt, eller jo vinglasen då i så fall :-) Annars så va det ju bara småsaker så inget jättevettigt. Men man hittade ju ett å annat som får inhandlas vid annat tillfälle.
Bland annat grejer till tvättstugan vardagsrummet å hallen. Det måse bara blir färdigt först.
Men detta är dagens shopping i alla fall.

Svalka Vitvinsglas
Alkalisk Batterier
Estetisk Små boxar (Till sideboarden i hallen)
Fabler Förvaringagroda (Dotterns rum)
Dosera Tillbringare
Sova Rosa lakan
Samla Låda & lock (Att lägga gamla glödlampor i)
Patrull Plåster
Charm rivjärn

+ pizzaslice å korv å glass vid kassorna då såklart.
Ikea vinglasIkea lådaIkea rivjärn

Besök i favvobutiken.

Jag som många andra här i världen trivs vääldigt bra med att gå i evigheter å spana på allt som finns på IKEA. Det spelar liksom ingen roll om man kan sortimentet utantill, det är själv grejen med att gå fär å bara fantisera å möblera om hela hemmet i huvudet.
Jag ska dit nu strax för 3:e gången denna veckan :-D Hihi!! Det enda jag har planerat att inhandla är ett par tråkiga galgar. Det börjar fyllas på i klädkammaren å det är bra om man har något att hänga plaggen på. Blir ju inte helt ap-förvånad om jag skulle råka få med mej något mer, men vi får väl se..Skriver mer å berättar sen :-D

Köss!!

Åh va den va bra, P.S I love you.

Nu har jag sett klart filmen å guud va den va bra. Har grinat till å från under hela filmen typ..Det är ju tur man inte satt i en biosalong full med folk. Känns gött när man kan sitta å grina hur hysteriskt man vill å se hur jävlig ut man vill utan att de är nån annan som tycker man e galen.
Kan starkt rekommendera denna film för dej som gillar romantiska filmer..

P.S. I love you


Bilder

Här e några bilder som tog häromdagen när vi va ute på lekplatsen.
Det är jag å dottern å min älskade vän Maria.

bilder

Kärleksrulle

Jepp, idag har jag hyrt en ny film..Fast prinsen e inte hemma idag så jag ska kolla själv. Därför så passade jag på att hyra en kärleksrulle. Å om den är som dom flesta andra filmer i den genren så slutar det väl med att jag sitter här rödgråten med en bit serla hushållspapper i näven. Aah, men det e härligt. Härligt att man kan visa känslor tycker jag.
Ikväll blir det i alla fall denna filmen som går i spelaren.


Film

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Filmtips 10,000 bc

Det va den filmen det blev igår. Jag valde mellan 10,000 bc och Sweeny Todd, men så sa dom att S.T är typ av en musikalfilm å sånt e änna rätt trist. 10,000 bc var bra tycker jag tycker jag allt. Har ju klart sett bättre filmer, men den va helt okej. Mycket spännande å väldigt bra gjord. Jag brukar alltid somna till filmer annars men lyckades (tack vare spänningen) hålla mej vaken under hela filmen :-)


Handling:
Det fanns en tid då både djur och människa var otämjda och då den väldiga mammuten vandrade på jorden. En tid då de idéer och den tro som föddes för evigt skulle forma mänskligheten. 10 000 B.C. berättar historien om en ung jägare som tar sin stam på en farlig resa över ett kargt landskap där de tvingas att kämpa mot sabeltandade tigrar och andra förhistoriska rovdjur. På sin resa upptäcker han en förlorad civilisation och tvingas försöka rädda den kvinna han är förälskad i från en ondskefull krigsherre som anser sig äga henne.

(text tagen från http://www.moviebox.se/trailers/10000BC/)


Inga planer för regnig lördag

Har verkligen ingen aning om vad man ska hitta på idag..Man kanske skulle vara ute i regnet å traska eller nått. Köpte mej ju en snygg regnkappa häromveckan (Bild nedan). Å L har ju nytt regnställ så vi får väl ut å plaska lite sen då? Men då vill jag att det regnar oxå, annars e det ju ingen mening. :-)
Ikväll blir det nog bara hemmamys för mej å lillan. Kanske man skulle göra lite chokladpudding som e så smaskigt.



Tatuering

Nu nån dag här snart så ska jag nog boka tid för att tatuera mej. Har sugit på det länge å har nu kommit fram till vad jag vill ha. Ååh så spännande, det är bara ett problem. Jag har inte bestämt till 100% typsnittet på den. Men allt annat e klart. Längtar tills den sitter där på sin plats. Har två gaddningar sen tidigare, hade det vart idag så hade jag aldrig gjort dom. Eller det kanske jag hade men inte riktigt som dom ser ut. Kan nog slänga in bild nån annan gång kanske.

Bara 35 minuter kvar nu tills jag får gå hem.

Så jäkla cool mössa

Denna mössan från babyshop e såå jäkla söt/cool, ah jag vet inte vad man ska kalla den. Är helt förälskad. Hade lätt kunnat tänka mej en sån till mej själv om det hade funnits i min storlek. Nu har jag ju precis köpt 2 nya mössor till L så det får vänta..Kanske om nån vecka eller så haha!! Men visst e det fin?! Finns i massa fina färger å mönster.




Blev plötsligt såå sugen

Ibland så får man bara för sej att man e sugen på nått å just nu blev jag såå himla sugen på den dära pizzaslicen dom har på IKEA..Åååh den e såå himla god. Kanske skulle svänga förbi å köpa med mej lite sånt hem.
Undrar hur man gör egen sån pan-pizza typ..Mums!! Nu sitter jag änna här å smaskar upp mej. Usch å så har jag 2½ timma kvar innan jag får gå hem. Va för övrigt på IKEA å käkade på lunchen förut, då blev det kotlett med pommes å bearnaise. Ååh va det va gött. Äh jag får la gå å ta mej en köpp choklad istället då.

Köss!

Jobbiga eviga trötthet.

Varje dag är jag såå trött. Jag fatter inte vad det beror på. Oavsett om jag lägger mej sent eller tidigt så är jag hur trött som helst fram mot eftermiddagen. Nu känns det som att jag skulle kunna somna när som helst. Det e skitjobbigt att sitta här på jobbet å verkligen inte orka hålla uppe ögonen. Gaaah! Får åka å köpa mej en påse gott eller nått.
Nått bra tips på vad man kan göra kanske?

Filmtips för mys med älsklingarna.

Det är det bästa som finns. När jag, prinsen å lillan är tillsammans å bara myser. Han ska tydligen åkta till Norge på Gatubil imorgon så då tyckte han nog att det behövdes lite kvalitetstid kanske. Jag håller med. Blir nog lite god middag då kan jag tänka mej å en mysig film så här i den tidiga hösten. Åååh myyys. Jag blir så himla mysig av mej när det börjar bli höst. Shit asså.
Någon som har någon bra film att rekommendera??

American idol

Sicken jäkla skillnad det e på Amerikanska å Svenska idol asså. Hela upplägget, det är så mkt proffsigare i USA. I Sverige känns det mer som att "åh det ska vara som det är i USA" ni fattar vad jag menar. Men det kommer vi ju aldrig att lyckas med. Inte så konstigt kanske då Amerika e rätt mycket större än lilla Sverige. Men det gör inget. Jag gillar svenska idol. Vet inte riktigt vad jag tycker om den nya juryn bara, men man vänjer väl sej vid det oxå. Gamla juryn va så underbara tycker jag..haha!! Jaja, sicket skitsnack. Precis som om det vore det viktigaste i livet. Noooo!


Detta har jag beställt. Weeiii!!

Alltid lika roligt att shoppa på nätet. Då produkterna inte finns i butik så får man ju göra så.
Denna gången blev det en svart kort skinnjacka en röd handväska å en förhoppningsvis gosig cardigan från H&M.
Kommer antagligen nästa vecka. Hoppas nu att det passar. Så trökigt när man måste skicka tillbaka. Är ju ungefär som att köpa en stor kulglass å när man går därifrån så trillar kulorna av. Eller?? Vilken bra jämförelse.

               

Lyckligt slut :-)

Skönt med historier om försvinnanden som slutar lyckligt, precis som i historien om den 10-årige pojken på kvikkjokksfjället. Stackarn så rädd han måste ha varit under natten. Tänk alla underliga ljud som han säkert har hört.
Undrar om han har sovit någonstans.
Jag fattar inte hur skolfröknarna kunde missa att han va borta. När jag gick i skolan å man va ute på utflykter så räknade ju alltid fröknarna så att alla va med. Varje gång man kom till ett nytt ställe å varje gång man gick därifrån..Tydligen e det inte så längre. Hoppas det är mer skärpt tills min dotter kommer upp i utflyktsåldern.

Over and out!

Torsdag

Jaha då va det torsdag å man är tillbaks på jobbet. Men nu e det bara idag, imon å halva lördag sen e det helg :-)
Nästa vecka jobbar jag ju måndag till fredag å är ledig hela helgen. Gooottttt!! Undrar vad man ska hitta på då.

Förutom allt det ledsna..

..så blev det en liten tur till Allum efter vårat vetrinärbesök. Ååh jag hittar aldrig nått jag vill ha. Jag va ute efter massa grejer på H&M, men nä, då fanns inte dom plaggen som jag ville ha på DEN H&M. Det fanns bara i stan. Så irriterande. Fick i alla fall köpt en jacka, som jag inte är helt 100 på å en orange kofta på Gina Tricot iofs, ett par regnabyxor för L att ha på dagis, ett mörklila nagellack som när jag provade det va fruktansvärt fult. Hur lyckat blev det då. Kände bara att jag va tvungen å shoppa nått nu när jag va så inställd på det. Skit oxå.
Efter Allum blev det i alla fall middag hos mamma å sen hem för att kolla på Idol. Äntligen är det igång igen. :-)

Köss!

Nu har du det bra, på andra sidan lilla vän.

(Varning för äcklig info)
Usch vilken dag...Hade skrivit en lista på saker jag skulle göra idag, men det blev ju inte alls som jag tänkt mej..Jag skulle shoppat å städat å tvättat å rensat garderoben m.m. Istället började jag dagen med att följa med mamma till vetrinären med lilla Alice (deras katt). I maj upptäckte man att hon hade en tumör på magen som bara växte å växte. Då hon hade dåliga blodvärden å levervärden så ville man inte operera, trodde inte hon skulle klara det. I ett par dagar har mamma tyckt att det luktade illa om Alice, å hon märkte till slut att tumören (som nu va nästan lika stor som en tennisboll) hade spruckit. Ur den rann det blod å var. Uuuuusch!!! Själva tumören hängde liksom löst och bakom va det hål rätt in. Stackarn lilla kissekatt. Det hade blivit infekterat å därav lukten. Vi och vetrinären kom i alla fall fram till att det va dags för Alice att somna in. Fy va hemskt det va. Så jävla jobbigt. Jag höll i henne när dom gav henne sprutan å kände hur hon blev alldeles avslappnad, tillslut så la hon sej ner å kort efter somnade hon in. Jag kände hur hennes hjärtslag blev svagare å svagare. Det va så hemskt. Det tog flera minuter innan hjärtat stannade helt. Känns så jäkla konstigt att hon inte finns mer. Söta lilla Alice blev i alla fall 14 år.



Dans å god mat

Sitter här IGEN efter att ha somnat med tösen i hennes säng, men vi hade ändå en mysig kväll tillsammans.
Köpte en liten cd-spelare att ha på bänken i köket idag, så vi kopplade in den när vi kom hem å så stog vi å dansade i köket. L stog uppe på bänken såklart å härmade duktigt alla mammas steg å rörelser. Hon försökte till å mä sjunga med lite, men märkte nog att det inte va lika lätt som blinka lilla stjärna eller nån annan käck barnsång.

Efter dansstunden käkade jag lite rester från i förrgår, så gott. Kassler å cashewnötter i currysås m pastaskruvar. Mumma va det. L fick välling å sen gick vi upp å la oss.

Nu ska jag gå å lägga mej för natten, e eventuellt sugen på lite shopping imon men vi får se.


Go'natt å Kössen.


Shit! Är det verkligen lagligt?

Va på Coop nu på lunchen. Å när jag kom dit å hade parkerat hörde jag en hund som gnydde till, vände mej om å såg en kombibil som bagagen va öppen på. I det öppna utrymmet stog en hundbur som va max 70*80cm. Där i fanns 3st hundar som va i olika storlekar, en liten, en mellan å en stor hund. Den stora hunden försökte sätta sej ner men hamnade då på en annan hund hela tiden då det inte fanns tillräckligt med plats. Är det verkligen lagligt att ha sina djur så?? Jag va inte den enda som stannade upp å tittade kan man säga, stackars vovvsingarna. 

I kissed a girl and I liked it.

Såå grym låt. Drar på full volym varje gång den kommer typ å diggar järnet :-) Det e inte ofta det kommer såna topplåtar tycker inte jag. Men ibland så jäklar anamma visar musikvärlden vad den går för.


Blir attackerad här.

Dessa jävla bananflugor asså!!! Vart kommer dom ifrån egentligen. Spelar liksom ingen roll hur man gör, lik förbannat så kommer dom jävlarna. Kunderna tror la att jag e knäpp som sitter här å klappar med händerna hela tiden. Det e ju inte så att man träffar dom små svinen heller. När jag slår ihop mina händer så gör ju trycket att bananflugjäveln flyger iväg, Suck!! Hur blir man av med dom egentligen?? Nått bra tips någon??


Bild tagen från sydsvenskan.se

Perfekta kvällsmaten.

Spansk Chilisoppa å macka. Toppen för mej som va lite frusen nu oxå. Jag brukar alltid bli det på kvällskvisten.
Soppan e i alla fall supergod, tror det är knorr som gör den. Den kan jag allt rekommendera.

Ooops!! Det hade jag glömt.

Kanske skulle vart ute i lite mer god tid å köpt present till syrrans bonusdotter. Hon fyller ju 2-siffrigt idag tjejen. Shit hur kunde jag missa det då? Det va lite dåligt av mej måste jag säga. Så nu när vi har stängt butiken här strax så blir det raka vägen till backaplan å köpa prelle. Hoppas jag hittar något fint. Sånt e ju så svårt. Det va syrran som ringde å fråga ifall jag skulle komma på kladdkaka. JA TACK GÄRNA!!! va min första tanke, sen kom jag på, Hmm varför?? Å då klickade det liksom..Jävlar ja. Skitsamma, nu e det som det e. Ska strax dra mej.
Skriver mer sen. Tjo!!


Nu smyger den sej på.

1:a september idag å solen skiner, det är hyffsat gött väder ute vill jag allt påstå. Men det blir ju kallare å kallare för varje dag typ, nu har vi antagligen bara en regnig å kall höst som väntar. Så deprimerande. Hoppas det blir mycket sol, då kan man ju bege sej ut å ta lite fina kort i alla fall, eller ha en mysig höst-picknic (eller fan det nu stavas??)
Hösten kan vara ganska mysig ändå när jag tänker efter. Iofs så har jag ju köpt mej en ny regnkappa å L har ju nya fina regnkläder å supercoola nya stövlar så det hade ju vart trevligt att få använda det. Det finns en del kul saker man kan göra ute när det regnar. Libero tipsade om lite olika saker på sin hemsida som man kan göra, i alla fall för att roa små barn. :-) Det e bra tycker jag för annars blir det ju lätt att man bara håller sej hemma.

Va har annars hänt idag/ikväll då?

Jaa va har hänt, inte så mycket. Vi har vart hemma å suttit inne hela dagen typ, trotts det fina vädret. Maria kom hit en sväng å då gick vi till lekplatsen så L fick leka av sej lite. Gräva lite i sanden å åka lite kana å så.
Gungan va inte jätteintressant idag faktiskt av någon konstig anledning.
När vi hade lekt lite så va det dags att gå hem. Maria åkte vidare å jag å L gick in å lagade middag. Mätta å belåtna fick vi tryckt i oss varsin piggelin-glass oxå, det va inte helt fel.
Sen va det nästan dags för L att hopp i säng å nu så sitter jag här...Hon har vart jobbig idag oxå så hon ligger å sover brevid mej i soffan nu..Jä*la onge :-D Men hon e mitt allt å jag älskar henne så enormt mycket. Min söta lilla prinsessa.
Nu har jag fått slängt i men en pan pizza oxå så nu är det dags att drömma sött för min del mä. Så god natt alla bloggers. See ya!


Köss!


Lite bilder från uppvisningen

Hade med min nya älskade pärla Canon eos 450d å fick testat lite...Va fantastiskt det va att fotografera med en riktig kamera å ingen kompakt...Frågan är om jag någonsin kommer att använda min ixus 860is igen efter att ha tagit med denna. Vi får väl se. Bästa köpet på länge i alla fall. Helt klart.


RSS 2.0