Då & Nu

Idag satt jag och bläddrade igenom E's "Första boken om mig" och såg att det var dags för nya hand och fotavtryck. Så det var fram med fingerfärgen bara och kladda loss. Ojojoj, vad hon har växt det här året. Jag som tyckte hennes gosiga bebisfossingar var så små och söta, ända tills jag såg avtrycket vi gjorde för ett år sedan. Ååååååhhh, sååå pytte!!! Man vill liksom stanna tiden lite. ♥
 
 

1års-kalas!

Så var det ju kalasdags för vår lilla 1-åring. Släkten kom hit och firade tillsammans med oss. God tårta hade jag såklart gjort och E's farmor hade bakat två av hennes supergoda ananaspajer, hennes gammelfarmor hade med sockerkaka och lite andra goda kakor bjöds det på också. Tror inte nån gick hungrig härifrån i alla fall. Lilla E fick massa fina presenter och hon verkade allmänt nöjd hon också.
 
Tackar såklart alla som var med och firade vår lilla sessa.
 
 
 
 
(Efterhandsbloggning)

Lillan 1 år!

 
Ett år har gått sedan vår lilla prinsessa föddes. Det året har verkligen gått i rasande fart.Vad hände med vår bebis liksom? Nu har vi en liten tjej här hemma med egen vilja som springer runt och busar mest hela tiden.
Hon är verkligen helt underbar, ett litet stjärnskott. Så himla charmig! Hennes ljud hon gör ifrån sej är helt underbara. Weeiii!! Wooaaa!! Pappa! Boo! Ja hon är för söt.
 
Tårta och presenter är ett måste här hemma när barnen fyller år såklart så även lilla E firades med detta. Hon blev helt paff och undrade vad sjuttan vi höll på med när vi kom in och väckte henne sjungandes på "Ja må hon leva!" med levande ljus ballonger och presenter i högsta hugg. Hon blev så glad och mumsade glatt i sej cupcaken som denna morgonen blev hennes frukost. Hon hade frosting i hela ansiktet godingen.
 
Så med det sagt så påbörjar vi ett nytt spännande år tillsammans med vår lilla tjej ♥

Bellas Möhippa

Här står jag mitt i middagslagningen och tänker tillbaka på gårdagen. Vilken grymt lyckad möhippa det blev. Så himla kul. Bella gifter sej om endast 3 veckor och vi var ju tvungna (stavning?) att fira av henne såklart. Allt blev så bra, hon var dock ganska så bångstyrig där ett tag men det släppte ju sen framåt småtimmarna. Märkligt?! :-o
 
Hon hann med både att bli kidnappad, besiktiga bilar, klippa lappar i grabbarnas filsingar på stan, binda en brudbukett (vi andra band tärnbuketter), äta mat, döda Tomten, shakea ass'et av sej på Hard Rock m.m. Oh yes! Mycket lyckat alltså.
 
Jag tror att blivande bruden vart helnöjd med sin dag/kväll och hon mår väl precis som hon borde en dag som denna. Själv mår jag tipptopp nu, men imorse när kidsen vaknade strax efter 7 (kom i säng runt 4), då var jag inte så fräck. Efter att ha sovit middag och två Ipren senare så är jag nu på banan igen.
 
Härlig lördag på er!
 
 
 
 

Bruno Bruno Bruno!!

♥Ojojoj, denna mannens röst är som lenaste sammet. Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Man blir alldeles varm i kroppen av hans musik. Jag bara njuter. Här är en av låtarna från nya albumet och jag säger bara, mums. Love it!!
 
 
Denna versionen är bättre än skiv-versionen. Tycker jag i alla fall :) Myyys!! ♥

Tapeter

Igår var vi ute å snurrade en sväng, jag och stora tjejen. Var och testade lite olika bilstolar och så slank vi även in i en tapetaffär. Åååh, jag vill tapetsera. Det finns ju massor med fina mönster. Det jag kollade på nu var i första hand till minis rum. Den med ugglorna är ju så söt, men samtidigt så bara älskar jag den med fågelburarna. Svårt det där och känner jag mej rätt så kommer det dyka upp många fler alternativ innan beslut fattas och så ska ju toaletten bli klar först.

Bus i Alfons Åbergs hus med kidsen

Idag tog jag med kidsen, inklusive Smillis (som ju låg över här inatt) och åkte till Alfons Åbergs kulturhus. Det är ett nyöppnat lekställe här i Götet. Ungarna tyckte det var jätteroligt i alla fall. Favoriterna var nog rutchkanan, mini-konsum och trädkojan där det tillbringades mycket tid. En annan favorit var teaterföreställningen som gillades skarpt. E satt iofs mest och pillade på herrn bredvid oss men kikade upp då och då när det var dags för sång.
 
I alla fall så var det nog inte sista gången man var där. Jag föredrar ju helt klart att åka dit framför nått lek och busland. Lite mysigare här om man säger så.
 
 
 

Mys-Halloween

 
Vilken riktig myskväll vi hade igår jag och dessa två goa tjejer. Massa gotta, tända ljus och en mysig halloweenfilm (Hocus Pocus). Perfekt!

RSS 2.0