Random instapics

Jag tänkte jag slänger upp lite random bilder från senaste tiden. Här har inte hänt så mycket. Vi har firat 13 år tillsammans jag och kärleken, vi har ätit semlor, vi har firat alla hjärtans dag med tårta som L och jag gjorde, jag blev sjuk (halsfluss jäkla skit) och har varit kass sedan i fredags kväl, så blev L någon form av magsjuk så idag är hon hemma med mej och då har det pärlats.
 
Livet bara flyger förbi en utan att man ens hinner blinka känns det som. Ännu mindre hinner man med att blogga. Men ska snart försöka komma ikapp. Piuuh!! Är det inte jobb så är det barnen eller italienskan eller träningen eller nått annat käckt som tar upp all ens tid.
 
Må gott!!
 

Lite trevligare att vara sjuk.

Att vara sjuk är ju förbannat trist. Har haft ont i halsen i tre dagar nu. Ajajaj!! Imorse fick jag bekräftat att det är halsfluss och det kan jag säga, DET är inge vidare asså.

Så när jag vart iväg till apoteket imorse så smet jag in i affären och köpte lite tyckasyndommejsjälv-gotta. Genast känns det lite lättare att vara sjuk.
Feb. 12, 2013

Sitter i soffan och bara slöar för tillfället. Ska strax hoppa i säng tänkte jag. Trött som attan jämt sedan jag började jobba ju.

Ungarna har ju sportlov nu och L ville så gärna följa med mej till jobbet så det fick hon idag. Jobbade bara halvdag så det var ju ok. Hon tyckte det var jätteroligt och ville inte åka hem. Gulle, haha!!Fredagsmys med övernattning

Åh vad jag saknar mina kiddos när jag är på jobbet. Jag vill bara pussa och krama och gosa med dom, massa massa massa.

Inatt ska jag sova ifrån min lilla gosis. Hon och pappa ska vara hemma själva medans jag och storfisen ska hem till Maria på middagsmys och övernattning. Längtar!!
MRL

Tja!
sitter just nu i trappan utanför salen på Nordic Wellness. Det är dags för mrl. Fan va gött det ska bli. Ser fram emot en härlig träningsvärk i veckan också. Jihaa!! Nu kör vi!RSS 2.0