Vad har då..

Vad har då denna dagen haft att erbjuda? Massor med sol å härligt väder. Jag hoppas verkligen att det håller i sej så ett tag nu. Det bästa hade varit om det höll sej hela sommaren med några rejäla åskväder då och då.
Har i alla fal legat i trädgården och gottat mej hela dagen, helt underbart skönt. Leah har haft sin badbalja ute som hon har plaskat och lekt i. Go-onge! Fick för mej att jag skulle vara lite duktig också å höll på i flera timmar med att rensa ogräs å annan skit som växt till sej mellan våra skifferplattor också. Såg ut som fan, men nu blev det mycket bättre. Ska fylla på med lite grus också bara. Sambon tycker det är onödigt då skiten ändå ska väck om ett tag när det är dags att bygga altan. Men tills dess kan det ju vara najs om det är lite fint i alla fall.
Efter det (gud, det har inte vart en lugn stund känns det som) så var det dags att börja fixa med middan. Grillad kyckling med pommes, mmm. Riktigt smarrigt. Nu snart blir det nog lite glass också, mums. Efter det blir det nog sängen snart. Prinsen börjar ju jobba dag imorgon. Det ska bli riktigt spännande att se hur det kommer å fungera. Tids nog, när han kommit in i det lite och börjar bli människa igen efter att ha jobbat kväll så ska han ju även hämta lillan på dagis. Myyys!!
Nä nu ska jag käka glarre. Puss!!


Åh va härligt

Vilken underbar morgon. Känns som att detta kommer bli en toppendag. Prinsen sover än så länge så jag funderar på om jag å lillan skulle dra iväg en stund. Men först blir det till att betala lite räkningar. Kuuul!!!

Good Night Sweetheart

Jag sitter å bloggar

Nu har änna klockan blivit mycket. Min kära Maria har åkte hem efter att vi har haft en riktigt mysig kväll med kill i håret å på ryggen å sånt..Mmmm!! Alltid lika mysigt att ha dej här hjärtat.
Vi kollade på Illusionisten, riktigt bra film faktiskt..För en gångs skull så är jag nöjd med slutet på en film. Den slutade precis som ja ville.
Nu kom prinsen precis innanför dörren så jag får nog ta å slita mej härifrån å går å mysa lite med honom. Så vi hörs imon. Natti!!

Jag å Maria killar hår

Jobbat, slappat, ätit, slappat, Robinson

Puuh, sitter här och kollar på Robinson-finalen. Har inte följt programmet sen dess start, men av det jag har sett och hur läget är nu så tycker jag att Jarmo ska vinna. Innan hoppades jag att Anna skulle ta hem det. Hon verkade vara en bra tjej.
Jaha och så var det avgjort. Elinor blev årets vinnare. Trevligt för henne.

Vad har hänt idag då? Inte så speciellt mycket. På jobbet var det ju hur lugnt som helst. Satt ute i solen lite när det inte var något att göra. Till lunch blev det en fransk hot dog och så en göttig glass efter det. Mmm!
Efter jobbet åkte jag hem till mamma å pappa för att hämta Leah som lekte ute på altanen. Vi åkte upp till affären å handlade lite till middan. Idag blev det tacos. Under tiden jag håller på med den så somnar skruttfia å ville inte ha någon mat. Istället så bar jag upp henne nu för en liten stund sedan. Kissade henne och borstade tänderna medans hon i stort sett sov. Lilla pluttan.
Nu sitter jag här å skriver en massa strunt i väntan på att Maria ska komma förbi en sväng. Sambon ringde nyss också å sa att han var på väg hem till sverige. Jag trodde först att han hade tänkt övernatta, men icke. Det gör absolut ingenting.
Leah vid poolen
Så här somnade Leah på soffan till Bolibompa

Underbart härlig fredagkväll

MOI!!

Igår efter jobbet åkte jag och träffade Frida på Coop. Det va dags för veckans inhandling av varor till kyl/frys/skafferi. Jepp, slank även in på 10-kronorshörnan och inskaffade ytterligare 2 set med wallies till Leahs rum. Blev lite futtigt med ett eller vad tycker ni?
När jag kom hem packade jag lillans söta ryggsäck å åkte med den till mamma och pappa. Hon skulle få sova över där i natt. Det va hon så glad för. När jag kom dit satt hon som en liten nakenfis på altanen i solen och lekte med sina kusiner. Badat i poolen hade hon också gjort. Ofrivilligt tydligen, men hon hade tagit tag om kanten så hon åkte inte under vattnet. Det skrattade hon visst gott åt efteråt och tyckte det va roligt. Skönt det, så hon inte blev rädd liksom.
Väl klara där åkte jag med i Fridas bil upp till henne. Hehe, hon hade ju varit på systemet å handlat så då fick bilen bli lämnad hemma. Vi spelade uppblåsbart Fia med Knuff på hennes altan i sonedgången. Det va roligt. Hennes kille kom även hem och joinade. Sen spelade vi Party-Alias, ojoj det var roligt. Man skulle stå i olika positioner samtidigt som man skulle beskriva olika ord på tid. Eller så skulle man agera på ett visst sätt samtidigt som man beskrev orden. Jag gick ju igenom hela högen nästan och var bland annat Arg, Glad, Generad, Berusad. Lätt när dom andra sitter å viker sej av skratt. Haha, det va kul. F kom å hämtade mej vid ett eller vad klockan var, skulle ju ändå upp till jobbet idag. Uuusch va seg jag va i morse. F åkte redan vid 6 eller nått. Han skulle med polarna till Norge idag. Hoppas dom har det gött däruppe.


Sommar-väder-statistik

Va inne på SMHI's sida å kollade lite på statistiken på sommarens soltimmar, temperatur, nederbörd. Det va lite intressant. Ser rätt bra ut inför juli månad då jag har semester. Göööött!!

Väder-statistik

Budget-tips för att piffa till barnrummet.

Igår va jag på Coop och hittade dessa söta små väggdekorationer. Bara 10:-. Såå söta, ska nog köpa ett par till.
Väggdekoration

Kär...i en Chihuahua.

Tja!
Idag har jag varit ledig, så himla skönt. Jag är ju alltid ledig onsdag den veckan som jag jobbar helg. Å detta är egentligen min lördag/söndag helg. Så skönt att det är pingstdagen på söndag för det betyder att jag är ledig. Weeiiiii!!!

Idag har jag i alla fall vart hemma hos Sandra å hennes lilla tjej. Köpte med mej bullar å vindruvor. Slutade med att de låg utspridda lite här och var. Hon hade vart å skaffat sej en liten vovvsing å han va såå himla söt. Jag blev helt kär i denna lilla sötsaken. En liten Chihuahua, han va verkligen så liten. Keligare hund har jag nog inte träffat. Så fort man satte sej ner så kom han upp å la sej i knät på en. Leah blev nog också lätt förälskad och gick å bar runt på honom. Dullidull!!
Söt ChihuahuaLeah visar vart skåpet ska stå.



Efter att vi hade varit hos Sandra så åkte vi till b-plan. Köpte ett par nya stövlar och ett par söta sommarskor till Leah. Råkade slinka in lite snabbt på Gina Tricot också, och gick därifrån med ett partights ett linne och en tunika. Köpte även ett armband som är likadant som mitt halsband jag köpte där för ett tag sen, med lite roliga dingeldongel-saker på. Trevligt när det matchar. Usch! Jag får inte hålla på såhär. Lönen kom i måndags och jag har redan shoppat. Ajaj, inte bra.
 

Ett år sedan lille Noah föddes och gick bort.

Idag var det ett år sedan min vän födde en liten son alldeles för tidigt. Tyvärr så orkade hans lilla lilla kropp inte med livet utanför magen och hans hjärta slutade slå. Detta är så fruktansvärt. Man kan aldrig någonsin förställa sej hur det är att förlora sitt barn. Jag kan inte fatta att min vän sedan barnsben fött ett barn som aldrig fick en chans här på jorden. Man får stanna upp ibland och tänka på det och försöka fatta att det faktiskt är sant. Helt ofattbart.

PÅ denna speciella dag ville jag göra något speciellt för Hannah och lille Noah. Jag tycker att han ska firas med pompa och ståt fastän han inte finns med oss. Han betyder lika mycket ändå. Så på lunchen åkte jag och handlade lite. En liten söt dinosaurie och en liten fin lykta till hans grav. Efter jobbet åkte jag och köpte supergoda chokladmuffins och festisar, fixade lite ballonger och en tuta såklart. Sen hämtade jag lillan och efter det Hannah, så åkte vi till graven. Där syntes det knappt att det va födelsedag =( Hannah hade fixat en jättefin liten gravsten till honom som hon skrivit så fint på och så pyntade vi lite. Sen fikade vi och det va jättemysigt. Istället för att bara sitta där och gråta så hade vi en mysig stund och vi var glada. Precis så som jag kan tänka mej att Noah vill se sin mamma. För det e hon faktiskt, MAMMA. Bara det att hon inte har något barn, inte här.







Ta bort fästing med frysmetod

FästingdödareJu snabbare man tar bort en fästing, desto bättre. Överföringen av den fästingburna sjukdomen borrelia sker ett dygn efter att fästingen bitit sig fast. Men blir fästingen klämd eller skadas, till exempel om man försöker få bort den med en pincett, kan det ske mycket snabbare. Den nya fästingborttagaren Tickner dödar och avlägsnar fästingen på mindre än 30 sekunder genom en unik frysmetod. Och eftersom fästingen dör omedelbart kan den inte överföra smittan. Med den vita knappen fryses fästingen och med den gul knappen avlägsnas den. Förpackningen räcker till 10-50 fästingar och finns att köpa på apoteket. Pris 198 kr.

(Text & Bild från Båtnytt)

Detta är tydligen en produkt som funnits ett tag. Jag har aldrig hört talas om den förut. Men kan ju vara bra att ha om man har problem med fästingar. Tjo!!

Fästing-äckel

Hallå.
Idag har det inte vart nån speciellt händelserik dag. Hämtade lillan hos farmor efter jobbet såklart, precis som alla andra dagar. Jösses vad energi hon har min lilla gumma. När vi kom hem fick hon varva ner lite med en flaska välling för att sen hoppa in i duschen. Hela hårbotten va full av sand å skit. Sen när jag skulle torka av henne så hade hon nått som jag trodde va ett sandkorn på armen. DET VA DET INTE...Det var en äcklig jävla fästing. Uuuusch va dom e äckliga dom små svinen. Han hade gottat till det ordentligt på hennes lilla söta arm. Den va såå pytteliten, typ en millimeter bara. Tur att jag såg den. Fy fan!
Jaja, skit i det. Nu sover hon. Somnade riktigt lätt idag. Gött!!

Min lilla Älskling
Jag å skruttfisen



Nu har jag pratat med Hannah.
Vi ska ses imon och åka till hennes lille prins grav.
Han skulle ha fyllt 1år imorgon. Usch!!
Världen är så orättvis.
Han fick aldrig ens en chans, lille Noah.
Mirandanalle


God natt på er å sov så gott!

Jag bara gick, utan att betala

Jag vart så himla glad och förvånad förut när jag va klart hos tandläkaren så jag glömde helt av att betala. Kände mej stressad till jobbet också då vi va kort om folk idag. Så jag bara hoppade in i bilen och åkte iväg. Sen kom jag ju på det, shit. Jag ringde till tandläkaren och vi kom fram till att dom skulle skicka faktura och bjuda på faktureringsavgiften. Det va ju himla snällt. Hade ingen möjlighet att åka tillbaka nämligen.
Så kan det gå. Å resultatet då. Jodå, allt såg fint ut och inte ett enda hål....Yeeeey!!!!
TAND

Vaknar upp...

...till en härlig dag. Solen skiner och det är riktigt gott ute. Har precis mumsat i mej min frukostmacka här framför datorn. Det får man inte göra egentligen, bara när inte lillan är hemma..hehe. Ska vara hos tandläkaren om 40 minuter, usch. Jag kommer nog att ha minst 2 hål. Ajaj, jag fattar inte. Jag borstar tänderna noga morgon och kväll. Ibland nångång därimellan också. Att småäta är jag ju iofs ganska så bra på. Det har tandläkaren sagt till mej ända sen jag va liten att det inte är bra. Men det är ju så gött att ha något att mumsa på. Äh jag skyller på tänderna i så fall.
Vi får se hur det går. Hörs ikväll, för sen drar jag å jobbar. Tjo!

Tandläkare

Det går så fort

En ung man avled under lördagskvällen sedan han tappat kontrollen över sin motorcykel och slagit runt på gatan utanför Lillekärrsskolan på Hisingen. Vad som orsakade olyckan som skedde strax före klockan nio var i går oklart. Men polisen tror att motorcykelns höga hastighet kan ha spelat roll för utgången av olyckan.Inga vittnen till händelsen hade hörts sent igår kväll och olyckan beskrivs av polis på platsen som en singelolycka.
(www.gp.se)


Ja, idag går alla mina tankar till min vän S och hennes lilla dotter som igårkväll förlorade sin pojkvän/pappa i en mc-olycka. Det är så fruktansvärt hemskt hur fort det kan gå. Att någons liv bara tar slut. Jag har så svårt för det där med döden. Jag kan inte förstå hur man kan vara så full av liv å ha planer å funderingar och sen så bara raseras allt och dör. Det är sjukt. Jag hoppas verkligen att ni tar er igenom detta nu. Usch, kan inte ens i min vildaste fantasi föreställa mej hur det är och vågar inte ens tänka på det. Men var stark gumman, du måste både för dej och för lillans skull. Massa Kramar

Kom inte på nått

Jaha, ännu en kväll som man bara sitter här å ser hur timmarna förvinner. Lillan sover å jag sitter rastlös. Alla är upptagna med annat. Så tråkigt. Så jag tänker sitta här å tycka lite synd om mej själv å fundera lite kring olika saker.
Blev i alla fall väldigt nöjd med mitt röj i tvättstugan. Va duktig jag har varit. Fick donat lite i klädkammaren också. Hade tänkt ta tag i skötbordet, men det blev inte så. Kanske ska göra det nu. I så fall får jag nog ta mej en skål med glass först så jag får lite energi. Ajaj, har ju tvätt som ska hängas upp också.

Arlaköket skagenpannaMiddan idag blev i alla fall något helt nytt för min del. Har så himla dålig fantasi vad det gäller mat. Lax hade jag bestämt mej för i alla fall och tagliatelle, men vad skulle man ha till. Då hittade jag nått snajsigt i affären. Arlaköket skagenpanna, väldigt käckt. Jag stekte laxen, hällde i matgrädden och sedan rörde jag ner smakröran som fanns i locket och voila!! Det fick koka ett par minuter bara å sen va det klart. Riktigt smarrigt blev det.
Pasta med lax.

Så jäkla bra

StädtantJag har fått någon slags städryck idag. Tröttnade på hur fan det såg ut i tvättstugan till exempel så nu håller jag på å röjer där. Fan va skit man samlar på sej. Till exempel så har jag rätt svårt för att slänga såna där finare påsar man får på vissa ställen när man handlar. Vet inte vad jag ska mä dom till men sparar dom gör jag. Sen så har jag lite väskor och dylikt, va gör man med dom när man inte använder dom längre. Ska nog ta å slänga upp en del skit på vinden.
Har en påse i köket med ett par gardiner i som jag fyndade på ikea i höstas. Hallå liksom! Där ska dom väl fan inte vara. Nä, så dom tänkte jag ta hand om idag oxå.
Flyttar vi oss uppåt en våning så kan jag ju säga att hallen på övervåningen piffade jag till lite granna igår, blev väldigt mysigt, en annan färg på väggarna bara så blir det kanon. På dagordningen står även att plocka undan skötbordet som står i badrummet. Har ingen användning av det längre så syrran ska ha det sen när den lille skiten kommer. Åh va det ska bli roligt.

Nope, nu får jag ta å fortsätta så jag blir klar nångång. Vi hörs sen. Ciao!!


Snabbis på lunchen

Har ca 20 minuter kvar av min lunch nu så jag tänkte knåpa ihop nått lite kort här inna jag återgår till arbetet.
Vi e kort om folk idag så jag å min kära kollega Jenny kunde inte gå samtidigt så jag ringde till Frida som kom å hämtade mej. Vi åkte till coop, det blev nån Thailändsk gryta med vildris vilket va helt okej. Det enda problemet va bara att jag bara fick 2 små fjuttiga kycklingbitar. Det skulle jag ju aldrig bli mätt på, så jag gick fram å klagade. Då lassade han på en ny portion så nu är jag mätt och belåten :)

Tycker egentligen att jag borde varit ledig idag då jag ser denna dagen som en klämdag. Många är ju lediga, men jag tror vi har öppet på grund av att vi även håller öppet lördagar och söndagar. Men då nationaldagen infaller på en lördag så ska vi få 8 timmars arbetsförkortning och det hade ju passat bra idag.
Usch va seg jag blev nu, hur ska jag orka med resten av dagen?

Händer det något skoj ikväll då? Vi har inga planer, kanske man skulle mysa till det i soffan framför en bra film. Kommer två filmer idag som båda hade fått 5 av 5 möjliga, Out of sight (dramathriller från 1998, 5:an) och Bara en dag (Romantisk drama från 2004, 3:an). Får fundera på det ett tag vilken det blir. Har nog inte sett någon av dom.

Out of sightBara en dag

Shopping-Fynd

Lite fick jag allt shoppat på Cubus idag. Det blev dessa goa jeansen till mej, ett par shorts, jeansleggings och en kofta till Leah. Hade ju inte jättesaftigt med pengar på kontot och tur är väl det annars hade jag nog fått med mej mycket mer.
Jeans från CubusRutiga shorts från Cubus
Idag gjorde jag det dära receptet som jag lagt upp tidigare på en pastagratäng med kassler. Det blev riktigt smarrigt i alla fall. Jag bytte bara ut valnötterna mot cashewnötter, gött.
Nu sitter jag här med Frida. Hon ville komma förbi en liten stund å tjöta innan det blir natten. Hon ska jobba imon å det ska jag också. Men som tur är börjar jag inte lika tidigt som henne.
Pastagratäng med kassler, broccoli och cashewnötter. Mums!

CUBUS -30%

God morgon, eller middag kanske man ska säga.
Detta verkar bli en härlig dag, solen skiner men det blåser lite så helt perfekt är det inte. Jag tänkte jag skulle åka till Cubus idag å se om jag hittar något kul. Dom har 30% rabatt på alla kläder. Jag brukar alltid hitta något när jag åker dit och har man då 30% rabatt också så är ju det toppen. Kanske vi ses där?

Det är så man börjar gråta, Stackars vovven.

Nu vet jag ju inte om denna historien slutar lyckligt, men den är i alla fall himla söt. Snacka om kärlek. En påkörd hund körs iväg av en polisbil till doktorn. Hundens mycket trogna vän vägrar att stanna kvar och springer efter polisbilen. Den påkörda hunden visar sej sedan vara den andres mamma. Såå himla gulligt, man blir ju alldeles tårögd.

Kolla klippet på Aftonbladet.

Gott med glass

Har precis slängt i mej en skål med glass. Ooh vilken god glass. Sambon köpte den när han va å handlade sist. Väldigt bra gjort. Vet ej vad det är för märke, men smaken heter rocky road har jag för mej. Det är chokladglass, med valnötter och marshmallows. Sjukt gott.
Jag å lillan gick hem till mina föräldrar en sväng förut efter att vi hade kommit hem. Va ju tvungen att testa deras nya lounge-grupp på altanen, väldigt mysigt. Synd bara att det inte va härligare väder, så lite småkyligt va det ju allt. Lillan tog sin sparkcykel dit, hon är så duktigt så. Vilken balans hon har tösen. Sen fick vi skynda oss hem då himlen var alldeles mörk och det väntades regn.
Leah på sin sparkcykelSötongeTestar nya lounge-gruppenLillan och KenzoMammi och MannoRegnet är på väg


Frida kom förbi nyss också å vi satt å tjötade lite på utsidan och skådade alla äckiga maskar som har slingrat sej upp ur marken nu när det har regnat så idag. Fy va äckliga å slibbiga dom är.
Sambon ligger där upp å sover med lillan, han va väl trött efter sin lilla tripp idag. Jag tror han somnade innan Leah till och med. Det hör inte till vanligheterna, men är väl förståeligt när han gick å la sej vid 2 å gick upp typ 5. Stackarn. Kanske han vaknar tidigt imon då :)
Jag ska nog ta å joina dom nu å kanske läsa lite i min bok innan jag somnar.

Idag blev ...

RaggarbilIdag blev det ikea på lunchen. Tog mej en barnköttbullar och så en jordgubbs-cheesecake efter det. Gud så gott. Cheesecaken smakade helt perfekt och så var jordgubbarna lite frysta fortfarande, mmmums!!
Jennys bror kom förbi på jobbet och hämtade oss med sin raggarbil, haha. Så då har man åkt raggarbil också.

Snart ska jag åka hämta min lillskrutt, sen blir det mys ikväll. Är ju ledig imorgon, gott det ska bli.
Vad ska ni hitta på i Kristihimmelsfärds-helgen då?

Bara Tisdag

Hallå på er!
Idag e det bara tisdag och det är så fruktansvärt tråkigt. Denna veckan går otroligt segt. Allt är segt och det är segt på jobbet så man blir helt seg. Jaja, kom rätt så nyligen hem efter att ha hämtat lillan hos farmor. Sen va vi förbi hos min mamma. Hon klippte ner en bukett med vita syréner till mej. Dom luktar så gott, så nu står dom fint på byrån i hallen.
Jag undrar så vart sommaren tog vägen. Om knappt två veckor går vi in i Juni månad och då bör det vara sommar. Jag längtar efter dem dagarna då man ligger och svettas vid poolen. Kanske med en Pigge-drink i ena näven. Såå gött!

Somnade ifrån

Hej på er!
Hela kvällen är slut. Fan! Hatar när jag gör sådär. Men det e ju inte lätt, vad skulle jag ha gjort. Hade jag gjort annorlunda så hade jag säkert suttit här nu och vart arg på min lilla tös som fortfarande hade varit vaken. Blir så trött på mej själv när jag somnar hos henne. Och så har man ont i hela jäkla kroppen när man vaknar upp i den där lilla pyttesängen. Suck. Fast så e det ju väldigt mysigt att ligga där å mysa.

Vi hade en riktigt trevlig liten tur i stan förut jag och Tessan, det går som det brukar när vi gör nått ihop. Jaja, så e det. Hon va hungrig så jag bjussade på lite donk innan jag skulle in till tatueraren, när hon va så snäll och följde med. Själv tog jag faktiskt en pommes å dip bara. Det va bra gjort. Jag fattar inte det, men ja trodde aldrig att jag skulle tänka om vad det gäller donken-käk. Jag åt jämt på donken förut. Nu tycker jag mest att det känns flottigt å äckligt. Får nästan ångest om jag köper mej en burgare. Det gick bra hos tatuerarn i alla fall och det blev mycket bättre nu när han fyllde i på ett par ställen. Trevlig kille det där på Ciy Tattoo.
Tatuering på handleden


Snart ska jag gå å lägga mej, det kommer ju en dag imorgon också. Då väntar jobb jobb å jobb. Ska bli skönt att vara ledig på torsdag.

Förresten, finns det någon som kollar på Seinfeld? Det är på tv nu. Sån skit.

Ifyllning Tattoo

Ska strax åka från jobbet nu. Tessan kommer och hämtar mej. Fick en snabbtid för att fylla i min tattoo. Har länge gått och irriterat mej på två ställen i konturen. Ett ställe där det är lite lite hackigt och ett ställe där färgen ser lite tunn ut. I fredags gjorde jag slag i saken och ringde. "Kom på måndag" sa dom, shit det gick fort tänkte jag. Så F körde mej dit i förmiddags och då sa tatueraren att jag kunde komma in strax för sex så skulle han fixa det. Shit, det kommer göra ont ju. Kopplade det nu, Aaaaaahhh!!! Men jag hoppas den blir finare i alla fall. Nu blir jag sådär nervös igen.

Jag är med i en tävling!


Tävling
Jag är med och tävlar om en sån här fin bra-att-ha-pryl. Hoppas hoppas!!
Kika in hos Skönt Hemma och var med och tävla.

Levande begravd

SöndagsgodisSitter här å mölar massa godis å spanar runt lite på nätet. Hittar inget kul alls idag. F skulle komma hem tidigt idag sa han, men vad är tidigt undrar jag då. Jaja, vad ska man göra. Inget kul på tv är det heller. Har kollat på söndagsparty, men nu är det nog dads att gå å lägga sej. Ska nog läsa lite i min bok, den e så jäkla spännande. Igår somnade jag på soffan för att sedan vakna upp vid halv nio i morse. F hade knuffat på mej flera gånger å frågat ifall jag skulle gå med upp å lägga mej, men det har jag inget minne av. Gick i alla fall upp och la mej i sängen och började läsa min bok som jag inte har läst i på länge. Jag vet inte hur många kapitel jag läste men många blev det. Jag kunde bara inte slita mej, men till slut stog Leah brevid å drog i mej så jag var så illa tvungen.
 

Söt kjol från Gina Tricot

Kolla in den här godingen. Visst är den fin? Så härliga somriga färger. Tänk den till ett par sommarbruna fina ben och kanske ett vitt linne till och en söt liten kofta. Ja tack!

Elle aop skirt 199:-


Gillar du gratis-prylar?

En riktigt onödig liten pryl, men alltid kan man ha den till nått. Jag har beställt en i alla fall. Hallå, den va ju GRATIS!

Beställ här

Nu blommar syrénerna

Ljuslila syrénMörklila syrén
Visst är dom fina? Varje år när syrenerna blommar så tänker jag på skolavslutningarna när jag va liten och min mamma klippte till en fin syrenbukett som jag kunde ge till fröken.

Inte vi, men våra grannar.


Och med det säger vi grattis till norrbaggarna som tog hem vinsten i årets Eurovision Song Contest.

Sämre gick det ju för svenska Malena Ernman som kom på 21:a plats av 25. Riktigt dåligt. Hon förtjänade en högre placering tycker jag, om man tänker på alla dåliga bidrag som var med och tävlade.

Om jag skulle tagit studenten..

..så hade jag velat ha den här klänningen. Nu är det ju så att jag tog studenten för 6 år sedan så det är ju inget att tänka på för min del. Men den va väldigt fin i alla fall.
Klänning från lindex
Klänningen kommer från Lindex och kostar 349:-


Mms:a bild på misstänkt könssjukdom

Ja, du hörde rätt. I månadsskiftet ska man testa en ny tjänst. Istället för att man ska behöva ta sej till en läkare med sin hudåkomma så kan man fotografera den och mms:a iväg den. Sedan kommer en hudspecialist att titta på bilden och göra en bedömning. Vad tycker du? Låter det som en bra grej? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Men det kommer att vara billigare än en vanlig läkarundersökning och då kan det ju vara ett första steg, om man inte kan ta sej till en läkare.

Bra eller Anus?

Är ni laddade för ikväll??

Det är jag. Tänk va länge man har väntat egentligen på denna dagen. Jag har följt varje del av årets melodifestival å esc semifinaler och allt. Jag kommer ihåg när finalen i globen va över och dom sa att vi ses i finalen i moskva 16:e Maj. 16:E MAJ??? tänkte jag då, puuh va länge. Men nu är vi här och sommaren närmar sej med stormsteg.
Va tror ni då? Tar Malena Ernman hem hela skiten eller? Hon kan kanske göra det, men njae. Jag tror faktiskt inte det. Det blir spännande ikväll. Hur har ni laddat då?
Vi skulle åkt bort till ett par vänner egentligen, men nu är dom sjuka så vi stannar hemma istället. Så det blir la god middag å massa gotta framför tv:n. Skönt ändå att vara på hemmaplan.


HEJA SVERIGE!!!

Friday Night!

Hade lite problem med uppkopplingen inatt så här kommer gårdagens inlägg.

Då har det blivit Fredag kväll eller natt kanske man ska säga. Har ganska nyss kommit hem ifrån lite rajtan tajtan som vi hade med jobbet. Dom hade anordnat 5-kamp för alla oss anställda och massa företagskunder. Det va riktigt roligt faktiskt. Brukar bli ganska så skoj. Men det fick bli tidigt idag för Leah va med. Hon hade jätteroligt och Jenny höll henne sysselsatt ganska så bra. Hon va med på 5-kampen och kastade bollar i hål och pil å sparkade boll. Så hon va supernöjd. Hon va så glad innan att hon skulle få följa med och träffa mammas jobbarkompisar, det såg hon verkligen fram emot. Nu ligger hon å nanar så sött i sin säng. Jag ska nog också gå upp å lägga mej strax. Ska jobba imorgon, kuuul!! Men e ledig söndag och det ska bli skönt.


20 poäng

Yeaaaay!!

Värsta stilen

Jenny lär Leah att kasta pil.

Då kör vi.

Lite lättare om man kommer upp på rätt höjd.

En viktig rubrik

Man ska skriva en liten text. Den kan handla om precis vad som helst egentligen. Antingen tycker du det är intressant eller så tycker du inte det. Det är ju rubriken som fångar ditt intresse för ett inlägg. Därför är den så viktig. Kanske därför den är så svårt att komma på ibland också.

Who's your favorite?

Sitter här och har precis kollat på ESC. I tisdags gick ju Sveriges låt La Voix vidare till finalen som är på lördag, även Finland tog sej dit. Idag följde Norge och Danmark deras fotspår rätt in i final. Gött!
Nästan alla min favoriter kom med. Irland kunde gott gått vidare också, men icke. Så nu får vi se fram emot lördagen. Det blir en spännande final. Tyvärr så tror jag dock inte att Malena tar hem det hela. Men vi får hålla tummarna.
Vilken är din favorit?
Först håller jag ju såklart på Sverige, men bäst är nog Ukraina eller Albanien kanske.


Snabbupdate bara

Äntligen slutar jag, så nu ska jag åka å hämta min prinsessa. Idag händer inte mycket. Ska kolla ESC semi2 bara. Men nu är ju Malena redan vidare å då e ju resten skitsamma egentligen. Köss hej!

Lite bilder från idag.

Ja först va vi ju då på ikea..

...där hittade jag denna som jag skulle kunna tänka mej att ha på balkongen...

...Sen bjöd mamma mej och lillan på glass.

Efter Ajkee åkte vi ju till Hanna...

...Där Leah fick bekanta sej med den stora vovven som va sugen på kaka...

...Det gick förvånansvärt bra...

...Till slut va dom bästisar. Cute!

En ledig dag

Har varit så himla skönt att vara ledig idag. Först så va man ju lite duktig då å tvättade lite å sånt där käckt. Sen ringde mamma å frågade ifall jag skulle med till ikea. Jajjemen! Hade ju först tänk att ag inte skulle göra något som skulle komma att kosta pengar, men det lyckades inte så bra. Blev dock ingen dyr tripp utan jag köpte bara lite små roliga saker. Sen köpte jag en väldigt söt liten tavla som jag tänkte ha på en tavellist i hallen på övervåningen. Har ingenting på väggarna där vilket är ganska trist. Så det kommer nog bli fint.
Nu sitter jag hemma hos min älskade vän Hannah. Lillan slängde av sej kläderna när vi kom innanför dörren å skulle mysa i Hannahs säng, haha going. Nu sitter vi å kollar på Horton. Engelska dock så Leah fattar nog inte så himla mycket, men hon verkar inte bry sej så mycket om det. 
Ikväll e det Grey's å det får man ju absolut inte missa. Får se till att vara hemma till nio då. Nu ska jag vara lite social igen så vi hörs väl igen senare. Slänger nog in lite bilder sen också. Hej på er!

Very Spännande

Då var kvällens tv-schema slut då. Desperate va sjukt spännande å allt gick åt helvete precis som det brukar och slutar sjuuukt spännande med att Edie dör (I guess). Fan och, om det bara vore så att Orson inte va tvungen att stjäla hela tiden så hade hon inte behövt väja för honom och då hade alla kunnat få veta vilken sjuk typ han den dära Dave är (tror han heter så, läbbot). 
I Eurovision gick det ju ganska mycket som jag ville. Sverige gick i alla fall till final som man givetvis hoppades på. Även Rumänien, Finland, Island, Malta och Turkiet var mina favoriter och alla gick vidare. Det blir nog en spännande final på lördag. Men först e det ju semi 2 på torsdag, det får jag ju såklart kolla på också.



Lillan sover gott i alla fall. Dock inte i sin säng som hon borde. Hon va ju så söt när hon kom ner för trappan. Eftersom vi har ledig dag imorgon så kunde hon väl få vara upp lite extra länge idag då. Hon ville så gärna titta på dom dom sjöng å sa hela tiden hur duktiga alla var när dom hade sjungt klart.
Nu sitter jag här med en mage som kurrar värre än mina spinnande kissemissar och jag borde verkligen ta mej något att äta. Den stora frågan är bara VAD?


Jag å min goa Diesel, han blundar alltid på kort. Tror han gör allt för att inte synas.

Nutidens Eurovision

Idag går ju första delen av finalerna av stapeln. Vem sa något om flera finaler. Jag trodde det skulle vara en stor final precis som det varit alla andra år. Snart är Eurovision song contest ingen eurovision längre. Om man jämför med hur det va för några år sen. Då va det en mello här i Sverige och en final i föregående års vinnarland. Vad hände med den gamla goa tiden.

Jag kommer i alla fall sitta bänkad framför tv:n ikväll. Får nog sappa mellan ESC å Desperate.


Värsta kuppen

Jösses, jag har precis varit iväg å käkat lunch. Det blev kina idag, det gamla vanliga och det var om möjligt ännu godare än det brukar. Mmm. Efter vi hade käkat skulle vi åka hem till mej en snabbis. När vi nästan va framme kom jag på att jag glömt nycklarna. Fan! Jag ringde å ringde å bankade på fönstret hemma men ingen reaktion över huvud taget, förutom hos grannarna då. När jag bakat mina stackars knogar blåa så gick vi runt huset istället. Jag ställde mej på en stol å greppa tag i vår parasoll å knackade på sovrumsfönstret (som ligger på 2:a våningen) med den. Haha!! Måste ju ha sett roligt ut asså. Till slut vaknade han i alla fall och trodde att någon höll på att braka in genom fönstret. Sen blev det racerfart tillbaks till jobbet.

Over and out!


Kärlek

Ibland är det så mysigt att bara ta det lugnt och varva ner på soffan med min lilla prinsessa efter en lång dag. Myys!!
Såhär galna var vi idag. Sådan mor sådan dotter. Haha!





Tja!!


Kom hem sent idag från svärmor, fastnade lite då jag hittade god mat som stod på bänken. Men nu sitter jag här i min soffa och har kollat på Spårlöst. Har varit en rätt trist dag idag för övrigt. Leah blev jätte jätteledsen när jag skulle lämnade henne på dagis imorse, usch det va så jag nästan började gråta. Va det gör ont i hjärtat när dom blir så himla ledsna, men jag vet ju att hon älskar sitt dagis och alla kompisar. Det är tack vare det som jag ens kunde gå därifrån.
Hon är inne i en lite jobig period nu och kan även vara rätt jobbig på kvällarna när det är nanadags. Idag somnade hon i och för sej hyffsat fort. Skönt.
Nu ska jag surfa runt lite å se om jag hittar något kul. Tja!!

Söndagsmiddag för två

Idag va det bara jag å lillan hemma på middag. Väldigt mysigt och trevligt måste jag säga, haha. Skulle egentligen ha gjort fiskbullar i äggsås och potatis som är så ruskigt gott, men så fick Leah bestämma och då ville hon ha lax. Bra val, hehe. Det blev riktigt gott. Caramba-marinerad laxfilé kryddad med någon ny vitlöks/ört-krydda som jag köpte häromdagen. Till det fick det bli bulgur, aioli och tzatziki. Mmmmums!!

Nu äntligen tror jag att hon har somnat, efter att ha kommit nersmygandes för trappan typ sådär 4-5 gånger. "Mamma?? Du??" säger hon hela tiden. Jag tror hon försöker låtsas att hon har något att säga. Men den lätte går jag inte på. Haha!
Så nu sitter jag i alla fall här med en liten gottepåse å kollar på Söndagsparty, vilket i och för sej är slut snart. Men ändå.




Jeansleggings och Jeanskjol

Äntligen har jag fått köpt mej att par jeansleggings. Har trånat efter dom länge och funderat hit och dit ifall jag ska ha några och till slut kunde jag bestämma mej. Tycker inte att stentvättat är asläckert, men dom är snygga, speciellt från sidan, gillar hur sömmen syns. Lillan fick en kjol från Name it. Jättetuff liten sak. 

 


Bloggdesign

Det  här med bloggdesign är faktiskt riktigt kul. Nu har jag gjort om designen igen. Vet inte riktigt vad jag tycker, men det blev väl rätt så bra. Grönt är ju inte riktigt min färg men kan vara ganska fint ändå. Jag får väl ha det såhär ett tag sen så byter jag nog ganska så snart igen. Vad tycks? Bra eller Anus?? Haha.

Vad i hela friden är detta?

Såg den förut när vi var iväg. Någon som vet vad det är? Ser ut som någon slags döds-ställning.


Crazy Cow (betessläpp)

Jepp, man trodde ju att man skulle få se ett gäng riktigt galna kossor idag. Sådär som man har sett på tv liksom, men icke. Dock var dom ju otroligt söta, hehe. Den första kon smög liksom lite försiktigt ut ur ladan å kollade sej noga runtomkring. Hon såg helt nyvaken ut. Efter henne kom det en ko till och sen många fler. Det var då det blev lite roligare. Det sprätte liksom till i benen på dom helt plötsligt, precis som att dom inte riktigt va med på det själva heller. Så satte dom av å skuttade iväg. Vissa försökte stångas med varandra och några försökte sätta på varandra. Haha!!
När korna hade lugnat sej lite gick vi bakom ladan där dom hade små lamm å kalvar som man fick klappa på. Dom va så himla söta.
Riktigt mycket folk var det där också, jösses. I hela det lilla samhället som vi befann oss stog det bilar längs gatorna överallt. Trodde inte att det va så populärt. Men vi fick i alla fall en härlg start på dagen. Vädret hade vi med oss också. Inte en regndroppe kom. Tack för det!

Leah på pappas axlar


Busiga kossor
Betessläpp

Solen kikade fram lite då och då


Kärlek


Främmande föremål i hagen, spännande!
Främmande föremål i hagen

Leah är stormförtjust i dom små


Lammen vara klara favoriter.

Gäääsp

Nu blev klockan sådär himla mycket igen, hehe. Va ska man göra.
Nu är det i alla fall high time att gå å lägga sej. Vi ska ju vara på bondgården klockan 10 imorgon, usch. Nä men det blir nog inte några problem. Problemet blir nog att få upp gubben. Puh! Han kan vara lite svår sådär på morgonkvisten. Det ska ialla fall bli roligt å jag hoppas verkligen att det inte regnar för mycket.

Jag gjorde i alla fall väldigt god pastagratäng idag till middag och alla blev mätta och belåtna, härligt. Precis som det ska vara. Efter det va det Så ska det låta, såg la typ halva programmet lite sådär med ena ögat då man hade en sockerhög dotter med i soffan som va både högt å lågt hela tiden. Efter att hon hade somnat så somnade jag gott på soffan. Ovanligt,  jag vet. Men man somnar ju så gott framför tv:n. Nu ska jag hopp i säng i alla fall, så får vi väl se om morgondagen för något gott med sej.

God Natt på er.


Fredagsmat

Så vad kan man göra på en fredag då?

PastagratängJag ska i alla fall åka och handla efter jobbet. Coop idag, det gillar vi.
Bad sambon ta fram köttfärs ur frysen så jag kan göra pastagratäng sen när jag kommer hem. Mmm det ska bli väldigt gott. Nu hittade jag i och för sej ett recept på pastagratäng som lät riktigt mumsigt, med kassler, valnötter, broccoli och krämig ostsås. Mumma. Men det får bli någon annan gång.
Lät det gott? Receptet hittar du här.

Rosa för gröna fingrar

Ett sånt här behöver jag ha. För det första så är det ju riktigt läckert å för det andra så har jag inga trädgårdsredskap.
Inte för att jag grejar jättemycket i trädgården men ändå. Det är alltid bra att ha.
Nu ska jag bara hitta en svensk sida som säljer det också.

Rosa trädgårdskit




Har jag världens sötaste unge eller vad?!

Kolla, Fasen va go hon e min lilla gullonge.



Jahåpp, bara en dag kvar nu sen så är det helg. Gud så gött!! Ska ni hitta på nått skoj i helgen eller? Själv så blir det betessläpp på lördag så jag hoppas verkligen på gott väder. Leah kommer nog tycka om det, frågan är bara om hennes pappa är lika förtjust i kossornas skuttande. Hehe!

Maria kom förbi en stund här nu på kvällskvisten, hon hade köpt en liten present till lillan. Ett såpbubbel-kit. Leah tyckte det var hur kul som helst. Dom blåste såna där stora bubblor. Väldigt tjusigt. Själv tycker jag att det är rätt fascinerande med såpbubblor å kan hålla på hur länge som helst. Som en liten unge, I know. Haha!

Såpbubblor


Nu ska jag gå å koka mej ett ägg eller två. Hörde det va nyttigt. Tja!



Här doftar Hallonpaj

Hallå på er!!
Allt hade gått jättebra med lillan hemma hos moster idag. Så skönt när hon beter sej som den lilla prinsessa hon är. Annat var det när vi kom hem igen. Då var det gap och skrik och hon visste inte riktigt vad hon ville. Fast jag tror inte hon sovit någon middag så hon va nog bara väldigt trött. Somnade på soffan här hemma sen.

Jag fick ett ryck förut och fick för mej att jag skulle baka. Hittade en gång ett så himla gott recept på hallonpaj så det fick det bli. Är så himla lätt också och går hyffsat fort. Pajdeg, hallon och en god kokosrösa som man kletar ut uppepå. Hur gott som helst. Tog nyss ut den ur ugnen och väntar på att den ska svalna lite, men här luktar såå himla gott. Vaniljsåsen står i kylen och bara väntar. Mums!!

Ägg och KokosBrer på kokosröranVoila! Färdig.

En snabbis

Nu får det bli en liten snabbis bara. Är på jobbet å då ska man ju faktiskt jobba inte skriva i sin blogg, då blir chefen lite purken. Väntar på att klockan ska bli ett snart så jag kan dra å käka. Är så himla sugen på Thai idag så det e inte klokt. Får se vad det blir.
Lillan är i alla fall hos sin moster idag då dagis ahr studiedag. Jag kunde inte vara ledig så då fick det bli så. Det första Leah sa när hon vaknade idag var "ÅKA TILL MOSTER MAMMA!!" Hon älskar verkligen sin moster. Söt!

Hejdå så länge!

Dagens

Gud va trött jag blev nu. Sitter å pratar med Hannah i mobilen å jag bara gäspar å gäspar. Ska nog se om jag kanske kan komma i säng tidigt idag. Fast så lär det ju inte bli med den pratkvarnen i örat, haha. Blabla blabla..
Ser ju att klockan redan e tolv snart. Jösses!! Vart tar timmarna vägen egentligen? Dagarna bara går.
Jag hann förbi på ikea ida på lunchen i alla fall. Fick köpt en parasollfot till parasollen vi köpte förra året. Då slipper den stå fastklämd i grillvagnen för att hålla sej upprätt. Köpte en glasvas till min orkidée också, får se om den blir gladare där i. Den har tappat 2 knoppar å jag fattar inte varför. Nu ska jag nog ta å hopp i säng faktiskt. Så ha en supermysig natt allihopa å dröm massa söta drömmar. Natti!!


Så här har jag sett ut idag
Jeans Replay fått av svägerskan
Kofta H&M
Linne Gekås barnavdelning
Tygskor Stadium
Armband Gina (älskar detta armband)

Nu så..



...e det dags att dra hemåt. Ska bara räkna kassa först så sticker jag å hämtar princess sen.

Ett litet samtal.

Imorse fick jag ett sms från en tjej som jag träffat på nätet. Har skrivit om henne förut här i bloggen. Vi träffades på Familjeliv.se när vi båda två längtade efter att få bli gravida. Har sen dess träffats en gång i verkligea livet. Vi klickade ju direkt, inte helt oväntat. I alla fall så fick jag ett sms av henne å senare ringde hon upp. Hon ville att vi skulle ses på Ullared i nästa vecka. Tjaa, varför inte. Nu hänger det bara på ifall någon på hennes jobb kunde tänka sej att byta sin onsdag mot hennes torsdag. Hoppas hoppas!! Hade ju varit så himla kul att ses igen.

Rosa Telefon
Cool telefon för övrigt

Bläääh

Sitter här i min soffa å magen står nästan rätt ut...Suck!! Har knött i mej alldeles för mycket kvällsmat känner jag.
Kollade på spårlöst nyss såklart. Å nu har ännu en person hittat sin mamma. Va trevligt. Stör mej att dom alltid bryter för reklam när man sitter med tårarna hängandes utför undre ögonlockskanten. Äh det finns större problem här i världen.
Förresten, det e väl ingen som glömt bort deklarationen nu. Det va ju faktiskt sista dagen idag. Ni som har glömt, har ju faktiskt 1½ timma på er.



Idag va det en riktig pärs innan jag fick lillan i säng. Herrejösses va den lilla sötsaken kan skrika högt. Det e så man känner för att ställa ut henne på altanen å själv gå upp å lägga sej med huvudet under kudden. Nä fy, ibland har hon ena jäkla stunder asså. Fyy, hoppas verkligen att toppen av trotsen är nådd. Tror nog inte jag pallar värre. Det som är så jäkla konstigt är hur det kan vända så himla snabbt. Från att vara en söt liten rufsig prinsessa till att bara slita av sej masken å släppa fram besten. Puuuh!!

Lite sent nu kanske men detta skrevs i alla fall vid 22.30. Jag råkade bara somna lite hos lillan.


Ska vi inte få lämna när vi vill?

Jag läste på aftonbladet om alla dessa stackars kvinnor som får sätta livet till pga deras antagligen, många gånger svartsjuka män, pojkvänner, ex eller vad det nu kan vara. Det är så fruktansvärt hemskt. Hur kan en människa få bestämma att och när en annans liv ska vara över. Hur kan man över huvud taget få för sej att mörda någon man älskar eller säger sej älska. Det är för mej obegripligt.
Tänk också va svikna dom måste ha kännt sej alla dessa kvinnor som en gång har litat på den människa som senare kom att ta hennes liv.

Lyssna här på deras historia
Dödade när dom ville gå

Snart blir det mumsmums

Då har man fått i sej lite käk idag också då. Kotlett med klyftpotatis å pepparsås..Mmmmm!! Synd på det trökiga vädret bara annars hade det nog blivit grillat. E ju så gott. För tillfället kollar jag på Pettson å Findus för andra gången idag. Väntar på att kärlekens kaffe ska bli klart så ska vi strax äta lite efterrätt. Göööttt!!
Sen ska vi nog kolla Söndagsparty å nu lite wipeout innan det är slut.
Jaaaa, nu är kaffet klart.



Förresten så blev det såhär fint med min nya sovrumslampa.

Vad ska man göra åt balkongen

Så ja, då har man kommit hem igen då. Köpte inget jättkul, lite flyttlådor att lägga vinterkläderna i å lite galgar å annat skrams. Blev värmeljus med doft av äpple, mmm å två lyktor som jag tänkte ha på balkongen nu i sommar. Våran balle e såå jäkla trist, måste verkligen göra något åt den.
Det jag hade tänkt mej är ett fint trallgolv, typ svart eller träfärgat. Väldigt snyggt! Sen så vill jag ha antingen en liten soff/bänk eller två mysiga stolar, ett litet bord såklart å så lite blommor i krukor på väggen. Man kan ju göra balkonger så himla mysiga. Vi använder aldrig våran balkong, men kanske vi börjar med det om den är lite mysigare. 

Den här balkongen va lite mysig tycker jag allt.

Bild: Sköna Hem

Nu får jag skynda mej

Pratade med Frida nyss å bestämde att vi skulle ta oss en tur till IKEA. Yeey!! Måste köpa galgar vet jag i alla fall. Tycker jämt jag köper galgar, men jaja. Så nu måste jag i alla fall hoppa in i duschen så jag blir klar nån gång.

Pöss allihopa!!

KOS-Resor, Bilder!


Om vi går tillbaks sisådär 8 år i tiden (-01). Då gjorde jag min första resa till Kos. Å herregud, I fell in love. Jag åkte dit med mina vänner Frida å Jenny första året, å vi hade så grymt jävla kul.  Det slutade med att det blev ett år till (-02) å ett till (-03) å ett till (-04). Tror att det blev totalt 4 Kos-resor. Å en sak e säker. Vi hade såå kul alla gångerna. Mina bästa partyminnen är nog från kos, många av dom i alla fall. Å alla goa människor man träffade. Helt underbara. Många av mina bilder förvann när vår dator kraschade förrförra året men här e några i alla fall.















En liten gottedjävul

Idag har det inte hänt speciellt mycket vill jag inte påstå. Va ju på jobbet halva dagen typ, å efter det fattade jag beslutet om att köpa med mej pizza hem till middag. Usch, det va ju i och för sej fasligt gott, men jag borde verkligen inte äta sånt. Nu va det ju rätt längesen vi åt pizza så såå farligt e det ju inte. Vitlökssåsen jag tog till va ju inte helt äcklig heller.
Mmmm!! Det bor allt en liten gottedjävul i mej. Hihihi!!
Nu sittar jag å spanar halvt om halvt på TV:n. Jag vet va du gjorde förra lördagen e det som rullar för tillfället.
Va nyss uppe å pusslade fast lampan i sovrummet som jag köpte på Ullared sist. Det va jäkligt bökigt måste jag säga, men nu sitter den där minsann. Då jag inte visste vilken säkring som hörde dit å inte ville springa femton gånger upp å ner för trappan så drog jag rubbet. Slog av på huvudströmbrytaren, då va man i alla fall säker. Dock blev det ju rätt mörkt så jag fick använda mej av en liten såndär LED-spotlight som jag även den köpte på Ullared. Väldigt käckt. Herregud, det va tur ingen såg mej. Måste sett skumt ut. Men fint blev det i alla fall, nu behövs bara en lite svagare lampa. Sen e det Tip top.

Klippa lite här å vika lite där å voila!!

Jag har länge spanat efter jeans av kortare modell. Då jag inte hittat några som passat speciellt bra fick jag ta saken i egna händer. Tog fram ett par gamla Fornarinajeans å en sax å gjorde mej ett par egna. Det enda som fattas nu är bara lite slitage. Får ta fram sandpappret vid nått tillfälle när jag har ork å lust.
Visst blev det bra?


Orkidé försök 2


Har idag köpt mej min 2:a Orkidé. Tänkte jag skulle ge det ett nytt försök. Min förra blev inte så himla glad när den fick flytta hem till mej, utan skrumpnade snabbt ihop å blev alldeles svart. Medans det fortfarande fanns lite lite hopp så tyckte mamma att vi skulle ställa den i fönstret. Till slut såg den ut mest som nån slags förkolnad bit.
Men i alla fall, då dom är så himla fina så tänkte jag att jag skulle testa igen. Köpte en på Ikea denna gången (förra på Plantagen). Får se om jag lyckas bättre nu då. Wish me luck!



Fortsättning följer.

Herrejävlar va det small

Shit, nu har hela dagen gått snart å jag har inte bloggat en enda gång idag. Men nu så. Har egentligen inte tid nu heller, men en liten kortis kan jag ju dra.
Valborgsmässoaftonen tillbringade vi hemma hos ett par kompisar å grillade mycket gott. Det va fläskfilé å kyckling å klyftpotatis å massa gott. Som alltid så kom vi inte därifrån för en waaay to late. Vi va la hemma strax efter 4 tror jag. Men det blir ju så himla trevligt jämt. Här e lite bilder från det.






Idag började vi dagen med pannkakor. Mmm det e så himla gott. Sen vart det ut i trädgården en liten stund med Lillan så hon fick hoppas lite studsmatta. Plötsligt hade klockan blivit lite mycket, så vi sket i slottskogen som vi egentligen skulle åkt till. Istället drog sambon iväg å jag tog med mej lillan på långpromme. Till Mediamarkt fick det bli då jag körde skiten ur min hårtork tidigare under dagen. PANG!!! sa det bara en jävla smäll å så skvätte det blixtar å rök ur kontakten. Shit! Först tänkte jag att nu brinner hela huset ner, men så illa va det inte. Nu har jag i alla fall fått köpt en ny. Thank God.




Jaa gött folk, där va en liten uppdatering. Nu drar jag till Mammi Papi på grillning. Yeey!! Gött! Hör sen då.

RSS 2.0