Well it´s time to go

Oooh, nu ska jag strax göra mej iordning för natten och hoppa ner i sängen till min prins som ligger alldeles ensam och väntar. Undrar om man kanske kunde få honom att killa lite på ryggen kanske, eller varför inte lite hårmassage. Det är ju sjukt skönt asså!
Maria var här ikväll och kollade på Grey´s anatomy. Det är ju så bra. Hon är så mysig min Maria. Lite kill i håret blev det ju såklart. Mmm, Lillan hade ritat en så söt teckning till Maria. Det var lillan och Maria på bilden å så skrev hon deras namn på också. Hon är så himla duktig. Utvecklingen av hennes teckningar går så fort. Från att bara ha varit en suddig klutt på pappret så är det numera både armar och ben på figurerna. Jag köpte nya färgpennor och glitter´lim till henne igår som vi har suttit och pysslat med idag. Hon var så glad så. Sen så hjälpte Maria till med nattningen och borstade lillans tänder å dom lekte lite affär å så innan lillfisen ville att Maria skulle ligga brevid henne en stund. Leah gillar Maria så mycket. Cute!!
Nä gud vad jag pladdrar på här. Hopp i säng med mej bara. God natt.
Lillan och MariaLillans teckning

Reebok-rumpan

Vem vill inte ha en Reebok-rumpa va? Jag hade inte tackat nej till en sån läcker bak. Men frågan är, Är det verkligen skornas förtjänst? Kan man få en fit häck bara genom att använda ett par speciella skor med balanskulor i sulorna. Hmmm, tveksamt! Det sägs ju att Reebok Easytone ska aktivera och träna benmusklerna mer än vanliga skor. Jag vet inte vad jag ska tro, men dom är ju snygga och ser riktigt sköna ut i alla fall.

Reebok: EasyTone Diva från BRANDOS.se
Reebok: EasyTone Diva från BRANDOS.se


Detta urgulliga armbandet hittade jag på ...

dsc01513 (MMS)

Detta urgulliga armbandet hittade jag på Coop på lunchen. Visst var det fint. Det är ju knappast nån kvalitet då det kostade ynka 49:-, men vem bryr sej. Då kan man ju köpa flera istället.


Plastklockor!

Plastklockor Jet set
De är så otroligt snygga dessa plastklockor i alla olika färger. Jag är så sugen på att köpa mej en men va tusan, jag använder ju inte ens klocka. Jag tycker mest att dom är i vägen. Ändå kan jag inte riktigt släppa ämnet. Rosa är nog min starka favorit, tänk den på en solkysst arm i sommar. Niiice!

Dessa finns på Bubbleroom för 498:-



Läs även andra bloggar om , ,

Bamsesagan!

Den här söta sången hörde jag första gången när jag gick i högstadiet tror jag, eller om det var gymnasiet kommer ej ihåg. Skit samma, oavsett vad så har jag skrattat mej till tårar många gånger när jag lyssnat på den.
Så nu hittade jag den på youtube....såklart!


Drog in en sväng till stan på lunchen. Had...

dsc01509 (MMS)

Drog in en sväng till stan på lunchen. Hade lagt undan min klänning i xs då jag tyckte s va lite stor. Men efter att ha provat xs utan att kunna andas så gick jag därifrån med samma klänning som jag hade med mej dit. Innan vi åkte tillbaka till jobbet så käkade vi pastabuffé i femman. Gud så gott! Nu är jag proppmätt och tillbaka på jobbet. Dags att sälja lite kakel. Nya katalogen har ju kommit nu med alla nyheter. Det var allt en dej läckerbitar. Ja ja, vi hörs ikväll.


Flower Power

Ååh, jag köpte en så himla söt klänning igår. Ohlalaa, säger jag bara. Inte alls min stil egenligen men till och med jag var snygg i den. Då fattar ni va?! Detta var något som verkligen fattades i min garderob. Ändå är den låångt ifrån komplett (garderoben alltså), om den nu någonsin blir det. Det är alltid nått man saknar, eller hur?

Blommig klänning


Sweet saturday

Igår var en härlig dag. Efter städningen här hemma åkte jag och Leah med syrran å hennes familj till Kungälv. Vi gick till ett litet café (Älvans Café tror jag det hette). Himla mysigt! Lillan fick pannkakor med daimglass och chokladsås, Jag tog en hallonpaj med vaniljsås. Guuud så gott!! Jag bara älskar hallonpaj.
Innan vi begav oss hemåt stannade vi till vid fästningen och köpte glass.
Pannkakor och hallonpajBarnenLeah och SmillaSamlingSyrran och MannoVi

Vid fem mötte vi syrran och dom på skolgården, sen gick vi hem till mamma och pappa. Jag hade gömt presenten i en påse från buttericks för att det inte skulle vara så uppenbart. Det var de ju inte ändå. Inte ens när vi tagit fram den kopplade pappa vad det var han hade fått. Till slut när han fick läst på presentkortet så insåg han. En ballongfärd tillsammans med sina bästa döttrar. Han blev jätteglad såklart!! Jag och syrran var ju minst lika glada eftersom att vi också ska åka med. Luftballong, faaan va coolt!!
Det blev en trevlig kväll med god mat och lite drinkar innan det var dags att gå hem å lägga sej.
MarängswissDrinkKvällens Outfit


Flipflops

Dessa fina somriga flippisarna köpte jag igår när jag var å handlade.

20 spänn, Perfekt!!
FlipflopFlipflop


Vårstädning!

Idag har vi haft vårstädning här hemma i vårt område. Jag brukar aldrig kunna vara med för att det infaller på en lördag då jag jobbar. Inte för att jag är ledsen för det. Tycker bara det är jobbigt att behöva vistas i närheten av alla gamling-grannar som bor här i längan. Dom har bott här sen Jesus gick i kortbrallor typ och dom vill ju såklart ha allt på ett visst sätt. Tycker i och för sej att dom borde vara öppna för förändringar. Nu är det nya tider och snart kommer det bara vara en yngre generation som bor här. Vi "ungdomar" tar ju liksom över. Då är de vi som bestämmer. Haha!!

Lillan hjälper till med städningen


Lunch-snabbis!!

TvättJa, men visst fick det bli en liten snabbis på lunchen. Var inte direkt sugen på nånting idag och kunde inte bestämma mej för vad jag skulle äta så jag åkte hem istället och gjorde spaghetti med köttbullar. Lyxigt eller hur? Haha!! Nu mår jag änna lite illa också. Tror jag åt alldeles för snabbt.
Måste strax åka tillbaks till jobbet igen men först tänkte jag slänga in en maskin tvätt. Jag fattar inte riktigt hur det går till, men faan va fort tvättberget växer. Så tråkigt att tvätta ju.

För övrigt så har vi ju riktigt got väder ute idag, mer sånt tack!!


Goa lilla tant!!

Häromdagen när jag satt vid köksbordet och kollade igenom posten så ringde det på hemtelefonen. Det var min gulliga Mormor. Hon sa att hon satt och kollade på tv där dom just visade Gina Tricot's reklamfilm. Det är en av mina favvoaffärer sa jag. -Jaa, vilka fina klänningar dom har. Du kan väl skynda dej och köpa en fin klänning, så ska du få den av mej. 
Är hon inte för gullig den damen. Hon är bara såå bäst, såå himla rolig och alldeles, alldeles underbar!

I alla fall så drog vi till Gina på lunchen idag. Bland klänningarna var det ingenting som klickade direkt. Men så kom Jenny in i provrummet med en tunika som jag blev helt kär i. Det nästan stod ELLE skrivet på den med stora bokstäver. Den var såå jag, så den fick det bli. Haha!!
Svängde förbi hos mormor (i päronens hus) efter jobbet för att visa vad hon precis köpt till mej och hon verkade gilla den lika mycket som jag. Mormor och hennes väninna korkade upp en flaska vitt och ställde fram lite snacks så jag slog mej ner. Mycket trevligt!

Here it is!!
Tunika från Gina TricotTunika från Gina Tricot


60år igår!

Hur kunde jag missa??...Det viktigaste av allt igår. Världens bästa pappa fyllde 60 bast. 60 jä*la bast!!! Helt galet. Va gammal han blir. Man hänger liksom inte riktigt med. 60-åringar är ju gamla gubbar, men min pappa är minsann ingen gubbe.

GRATTIS PÅ DEJ PAPPSEN!!!!

GRATTIS!



Tävla & vinn 400kr


Jag tävlar om ett presentkort värt 400 kr på Barnvänligt, www.barnvanligt.nu. Tävla här du med!


Cupcakeburk

När vi var ute å svängde på lunchen idag så hittade jag så söta porslins-burkar, i form av cupcakes. Jag kunde ju bara inte motstå dessa små sötnosar som bara kostade 49:- st. Efter att jag stått där och velat en stund med min vanliga beslutsångest så kunde jag till slut bestämma mej för en. Hade ju lika gärna kunnat köpa en av varje, men vad ska jag med massa såna till. Jag vara bara TVUNGEN att ha en.


Cupcake burk


Aaah, me like.

Himmel


Jag bara älskar att sitta i solen. Att bara sitta stilla, snacka skit och känna hur solens strålar värmer. Underbart!!
Jag känner mej såå lycklig när jag verkligen inser att vi är på väg åt rätt håll, att sommaren är framför oss. På lunchen idag satt jag å Kärstin ute på ballen på jobbet och mös i solen. Det fick mej att längta så sjukt mycket till semestern. Hoppas på massa sol och massa värme såklart.

Mina bleka ben


Sjukstugan..Shoes..Middag

Tänkte jag skulle passa på att slänga in en liten, medans mannen min står i duschen.
Är för tillfället mätt och belåten efter en underbart god middag. Tänkt att jag kan få till det sådär bra. Kyckling med pommes-chips-liknande potatisgrejer och pepparsås till det. Smarrigt som bara den!!

Dagen tillbringades till stor del hemma, förutom en blixtvisit på Backaplan. Köpte ett par skor till Lillan. Kände att nu var det bannemej dags. Då hon ligger mitt imellan två storlekar på Converse så har jag lagt ner det nu, det får vänta tills nästa år. 24 var 8mm större än hennes fot (vilket är för lite) och 25 var 18mm större (vilket var i största laget). Nä så jag gav upp det. Istället fick det blir ett par rätt coola dojor ifrån Din sko (RÅDIS). Hon fick välja själv och dom var perfekta i storleken. Så vi åkte hem nöjda även den här dagen.

Barnskor RÅDIS



Jag har märkt att jag ibland skriver om mina dagar bakifrån. Alltså jag börjar med det som är nu och avslutar med det som var då. You get it?? Skit samma så får det vara.

Jag fick agera lite sjuksyster idag här hemma. Lillans tejp i pannan såg lite väl äckligt ut med torkat blod å grejer och jag visste först inte om jag skulle våga vara där å pilla, men efter ett samtal med syrran så bestämde jag mej för att byta. Fick ju med mej lite tejp hem när vi var på vårdcentralen. Shit va den satt, lillan blev lite arg på mej när jag kämpade för att få loss den jäkla tejpen. Men hon var superduktig och lät mej fixa i lugn och ro. Hon hade en spegel i knät så hon kunde kolla vad jag gjorde. När vi var klara ville hon ha ett Kitty-plåster ovanpå tejpen. Hahaha!! Inte så värst snyggt, men hon fick bestämma själv när hon varit så duktig.

Sjukstugan



Nä nu ska jag spana lite på Casino Royale och se om det är nått att ha. Imorgon börjar en ny vecka igen med massa jobb. Skönt att man har hela helgen ledig i alla fall.





Allergisk?

Sitter och funderar på vad jag kan ha åkt på för skit nu. Tycker allt att det är lite lurigt att jag varje vår får nån slags förkylning. Funderar på om man kanske har gått och blivit lite allergisk såhär i pollentider. Oavsett vad, så är det skit. Väntar i alla fall på att min man ska komma ner från övervåningen (och med dessa ord sagt så klampar han ner för trappan). Nu ska vi nog se ifall det kommer nån bra film vi kan glutta på lite. Får nog ta å duka fram lite lördagsmys också. Lite grönsaker och go dipp till det såklart. Mumma!!!

Förresten så har jag jobbat idag också. Det var rätt mycket att göra och det är ju alltid kul. Trots det gick tiden förjä*la långsamt. Men till slut fick man åkt hem, idag också. Jag var så jäkla hungrig när jag kom hem. Åt ingen lunch på jobbet idag så det kanske inte är så konstigt. Så jag gjorde i alla fall min goda pastasallad när jag äntligen var hemma. Prinsen var och bytte mina däck (Man måste ju ha sommardäck nu för er som har missat det.) Så det var bara jag å lillan vid bordet idag.

Nä nu rycker prinsen i mej.

MiddagPastasalladLillan


Scanna dej själv

Har man en tråkig stund över så har jag ett litet tips. Man kan göra som jag gjorde idag och lägga sej i scannern. Haha!! Riktigt roligt, men så värst snygg blev man ju inte. Prova!!

scannat


Lite shopping, Aja baja!!

Förlåt mej fader för jag har syndat...
Blev lite shopping idag. Skulle köpa Converse till lillan men fick sån beslutsångest så jag struntade i det. Men jag kom inte hem tomhänt för det...Suck! 

 

Shopping Gina tricot H&M


Det gick bra som tur är.

Idag vaknade man upp till solen som speglade sej in genom sovrumsfönstret. Detta skulle bli en härlig dag hade jag bestämt. Syrran ringde och frågade ifall vi skulle gå ut en sväng tillsammans och det är ju alltid mysigt så, ja tack. Först skulle jag å lillan äta frulle. Första frullen utomhus i solen för den här säsongen. Så himla mysigt.
När vi va klara kom Syrran och Solei förbi och hämtade oss. Först gick vi till macken å köpte lite fika, sen gick vi vidare på vår lilla utflykt.
Lillan tvättar utemöblerFrukost i solen
Lillan lekte och kastade stenar i vattnet och var allmänt nöjd, ända tills hon halkade till, flög framåt och spräckte pannan mot en sten. Lilla, goa, rara stumpelumpan. Det gjorde så ont i mitt hjärta när hon var så ledsen. Jag lyfte undan hennes lugg och såg bara ett hål i pannan på henne, sen kom blodet. Uuuusch!! Min lilla prinsessa. Det går inte ens att förklara hur jag kände när hon skrek. Jag kunde bara föreställa mej hur jäkla ont det hade gjort. Men hon var så duktig och höll en servett mot jacket hela vägen till vårdcentralen där dom fick tvättat rent och tejpat ihop hennes lilla panna igen. När vi var klara hos doktorn så gick vi å köpte glass. Sen var allt glömt.
Mys nere vid vattnetMys nere vid vattnetMys nere vid vattnetMys nere vid vattnetMys nere vid vattnetMys nere vid vattnetLillans jack i pannanLillan hos läkarn
Slutet gott allting gottSlutet gott allting gott

Slutet gott...Allting gott!!



Min nya Design

När jag satt å funderade lite över att jag faktiskt är ledig imon så hade jag ingen större lust att gå å lägga mej. Öppnade upp Photoshop och började pilla lite på en ny look till bloggen. Själv tycker jag att det blev rätt så bra.
Enkelt, vitt och så lite rosa! Perfekt!

Nu däremot, nu blir det sängen. Tänkte jag skulle ta mej en härlig promenad med lillan imorgon om det är gott väder. We'll see about that, right, haha! Natti natti!!


Deppan idag

Yes, nu har jag precis kollat klart på veckans DHW. Vart är det programmet på väg? Tänk att det har hållt på så länge att barnen blivit stora och vissa till och med flyttar hemifrån å grejer. Är det det nya Våra bästa år kanske?
Alla intriger och alla skumheter m.m. Kan det vara så? I vilket fall som helst så är DHW mycket bättre än Våra bästa år. Skitsamma!!

Idag har varit en rätt seg dag på jobbet. Vissa människor är såna jäkla puckon så det är inte sant. Jag blir så himla trött. Men så finns det människor som kan göra hela ens dag också. Tusen tack för dom.
Imon är man i alla fall ledig och det ska bli såå gott. Hoppas solen håller sej framme heeela hela dagen.

Nu säger jag god natt och hoppar i säng. Tjo!!

I solen


Sista tiden har vi fått väldigt mycket tår...

dsc01357 (MMS)

Sista tiden har vi fått väldigt mycket tårta här på jobbet. Vi måste ju vara himla snälla som får så mycket gott. Snart är det dags nog dags att börja tänka på figuren inför beach 2010, haha! Det e så himla tråkigt att behöva vara på jobbet när det är så gott väder ute. Hoppas det är fint på onsdag också för då är jag ledig. Hej så länge.


Roliga pingviner!

Vilken härlig dag det har varit idag. Guud, vad jag längtar efter ännu mer värme och sol nu. Jag och min lilla söta familj packade in oss i bilen och drog till slottskogen. Det är så himla mysigt där, fast det kräver ju sålart sådant väder som det har varit idag. Vi började vår lilla runda som vanligt hos sälarna, sen fortsatte vi runt tills vi hade sett alla djuren. Roligast var nog pingvinerna. Jag har aldrig sett pingvinerhålla på så förut (se videoklipp längre ner). Lillan tyckte det var superkul och hon skulle upp å klättra i alla berg och springa bland löven och busa. Gosing!! Tyvärr så var inte barnens zoo öppet för dom håller på å renoverar. Men i maj kör dom gång igen. Så då får det väl bli en tripp till. Vi avslutade vår lilla tur med varsin glass, såå himla gott.

När vi kom hem gjorde jag min goda pastasallad med stekt vitlökssalami och bacon i. Mmmmmumma! Hehe. Fasen jag är en sån jäkla gottegris asså. Helt sjukt, jag måste sluta med det. Men samtidigt så tänker jag Ääh what the f***, man lever ju bara en gång. Lika bra att njuta då. Är det inte så?

Nu ska jag å prinsen ägna lite tid åt varandra när lillan ligger och sover. Lite glass då kanske..Haha, nää skoja bara. Natti på er!

ÄlsklingenKärlekDarlings
KlätterapaPåfågel


Mina fynd från barnmässan

Efter ett års väntan så var det dags igen. Baby & Barnmässan kom till svenska mässan här i göteborg. För 5:e året i rad nu. Jag har varit där varje år. Första året låg vårat lilla gryn i magen på jäsning fortfarande. Jag måste säga att mässan har blivit bättre och bättre för varje år. Första året fanns det inte så mycket för barnen och inte andra heller. I år var det kanon. Kidpark där barnen kunde leka och ett litet ställe där man kunde lämna barn mellan 3-5 år, ifall det var så att man ville strosa runt själv en liten stund. Dom hade bamsegympa som barnen fick vara med på. Då kom bamse dit och även lisebergskaninerna kom dit. Jag tycker det var suveränt anordnat  år. Och som varje år fick jag köpt med mej lite kläder till lillan. Nu blir det bara till att vänta tills nästa år för att kunna gå dit och mässfynda igen. 

Nova star kameleont kg design fritiof of åre



Läs även andra bloggar om , , ,

Lite spännande

Den här dagen var inte riktigt som alla andra. Hade till en början en rätt mysig morgon, ända tills lillan började sätta sej på tvären. När vi gick hemifrån var jag arg på henne och hon var nog ännu argare på mej, för att jag inte är tillräckligt förstående (mitt i all morgonstress) när hon tar en kvart på sej för att knäppa dragkedjan, eller när hon vill kolla klart på alla 250 bilderna i kameran innan vi ska gå. Suck!! Väl på dagis tog det nog runt en halvtimma innan jag väl kom därifrån. Då med lillan sittandes i baksätet. Hon vart så hysteriskt ledsen när jag skulle gå från dagis så jag kunde bara inte lämna henne. Hon fick helt enkelt följa med mej till jobbet. Det gick riktigt bra tycker jag allt. Hon lekte lite i barnhörnan, ritade lite på datorn och kollade på film. Efter en lunch på kinan så körde jag henne till dagis igen. Det var faktiskt mysigt att ha henne med på jobbet min lilla goding.

Så, det blev en lite spännande dag trots allt.

Leah visar stolt upp sin fina teckning (regnbåge som alla såklart ser) som numera hänger på väggen i barnhörnan.
Leah pekar på sin regnbåge som hon har ritat


Gääsp, somnade visst ifrån datorn lite, vilket inte alls är speciellt ovanligt. Haha!
God natt.






En snabb en..

Tjaa!!

Tänkte jag skulle slänga in en liten snabbis här innan jag hoppar i säng. Igår blev det ju inget bloggande alls då jag åkte till svärmor direkt efter jobbet och sedan vidare hem till Maria för Grey's Anatomy och lite mys. Det bjöds även på kycklingwok, vilket hon lyckades väldigt bra med. Gud så gott det var. Efter lite kill å sånt åkte jag från henne runt halv tolv då tiden på bilen gick ut. Väl hemma vart det hopp i säng.

Vi


Idag var jag änna tröttare än vanligt när jag skulle tvinga mej själv ur sängen på morgonen. Nästan så man fick rulla över på sidan och svinga fötterna ut över sängkanten för att sedan stödja sej på nattduksbordet och så vidare upp. Suck!! Väl inne i duschen vart man ju pigg å go i alla fall. De är bara det där allra första som är sån pina. 
Varje dag när jag kommer hem från jobbet så tänker jag att NU, ska jag göra något vettigt här hemma, men hör och häpna...oftast så blir det inte alls så. Det enda vettiga som gjorts idag är nog att jag köpte en blomma på lunchen som jag placerade utanför ytterdörren. Mycket fint! Och framför allt Mycket vettigt, haha.
Värmde på lite rester från häromdagen (kan man säga så??). Så gott, korv stroganoff. SMARRIGT! Efter det var det dags för prinsess-nattning. Efter lite mys och bus i sängen så somnade hon gott (den lilla). Imorgon väntar ännu en jättespännande dag, nooot. Jobb och sedan veckohandling. På kvällen blir det fredagsmys med sessan då gubben ska iväg. Hoppas det kommer nån mysig mamma-dotter-film.

Sov nu så gott, Go natt go natt!!
Äter kvällsmat
Mor och dotter
Mor och dotter
 
 

Dyyyyrrrtttt

Jag fattar ingenting. Kan man liksom höja en försäkring hur mycket som helst eller?? Jag har min försäkring hos ett visst bolag och förra året när jag skaffade denna så var det den billigaste försäkringen jag kunde hitta för min bil för tillfället. Nu har det visst vänt...Från att habetalat 600:- i månaden cirkus, såkommer det nu att kosta ej 800:- istället. Det är ju för fasiken en höjning på 35% nästan. Är det inte sinnessjukt. Lätt att dom förlorar i alla fall en kund på det. Imorgon vet jag en som sitter och ringer runt till olika bolag för att fixa ny försäkring. Hoppas inte att det räknas som icke skadefritt år bara för att grannen körde på min bil i höstas. Fasen asså, det är ju dyyyrt med bil.

Bil


God morgon!!

Morning


Kommer det att bli en skön tisdag idag tro. Det känns som att solen kanske lyckas ta sej igenom d tjocka molnen vilken sekund som helst. Jag sitter här och tar det lite lugnt efter att ha flätat lillans hår precis. Ska strax börja göra mej själv iordning för jobbet. Börjar bli lite smått hugrig också, så ska man sitta på dagis en stund först för att höra vad dom har att säga om Lillan och hennes utveckling. Oftast brukar man gå därifrån stolt som en tupp, haha!!! Vi får hoppas på det idag också.

Ha e skön tisdag nu då ♥


Bubbles


Trots det trökiga vädret så blev det ju en tur till 4h-gården idag. Vi gick runt å tjingsade på de olika djuren och jag försökte få Lillan till att rida ett par gånger men hon ville absolut inte det. Fiska i fiskedammen ville hon inte heller, men efter en stund så bestämde vi att vi skulle göra det tillsammans och då vågade hon. Hehe!! Till slut fick hon napp och i påsen fanns såpbubblor och ett nyckelband. Hon blev överlycklig åt bubblorna speciellt. Hon älskar såpbubblor.
Vi var inne en tur i ladan och klappade kossorna lite. Jösses sicken sträv och framför allt låååång tunga dom har. Jag tyckte jag stog tillräckligt långt ifrån den, men då slängde han bara ut sin ca 20-25cm långa slibbiga sak och försökte rycka tag i min blommiga sjal..Hahaha!! Helt stört.
Till slut, efter en kokt med bröd och lite bollkastning så vågade sej lillan upp på hästryggen trots allt. Yees! Så duktig så min lilla docka.

Syrran å hennes gubbe lite griniga innan maten ;)
Minigrisar

Lillan och Smillis hos kossorna


MU!!!
Kossa

Lillfis fiskar i fiskedammen
Fiskedamm

Koppetikopp!!
Ponnyridning

Senare drog vi till en kinarestaurang i stan som syrrans kompis äger. Dom var tyvärr inte där då dom var i Hong kong, men det var trevligt ändå och mycket god mat. Till efterrätt bjöd dom på friterad banan med glass. Mmmm, det var första gången jag åt det och himla smarrigt var det måste jag säga.

Nu börjar prinsen bli lite uttråkad av att jag sitter och skriver massa skit här på bloggen så jag får väl slita mej. Imon är det jobb igen som gäller och en ny vecka som avslutas med barnmässan till helgen. Det ska bli såå roligt! Natti på er.


Vi tar en liten nu då.

Asså, jag måste säga att det känns lite jobbigt när jag inte har kunnat blogga nånting på hela helgen. Dels för att det har varit mycket annat och dels för att intenetkabeln för det mesta sitter i vår tv-box numera. I know, neej, vi har inte trådlöst. Vi hade en router en gång och den paja, så har det inte blivit av att vi köpt ny helt enkelt. Men det är på gång kan jag säga, för detta funkar inte.
Nu har jag lite tid över i alla fall så nu blir det en liten snabbis bara, är tanken i alla fall.

Danni var ju här i fredags, vi kollade på lite filmer och klämde på varandra och så som vanligt. Det behövdes kan jag säga. Prinsen är ju inte direkt generös när det gäller massage, haha!

I lördags var det ju självaste påskafton. Vi var bjudna till syrran på 35-årsfest. Lillan var påskkärring som vanligt i dessa tider. På dagen var vi ute och njöt lite av solens strålar. Heelt underbart!! Till syrran hade jag köpt ett grönt babell kakfat från Koziol, dom e såå snygga. Istället för att ge det inslaget så köpte jag lite celofan och piffade till det lite med vindruvor, ost, kex och mörk choklad. Mycket roligare så.  Vad det verkade som så blev hon väldigt glad i alla fall.

Babell kakfat Koziol
Syrran bjöd i alla fall på supergod mat och goda påskbakelser. Efter maten gick vi till brasan å kikade en sväng. Som vanligt hade dom lite svårt att få fjutt på grejerna, men det dög väl som det var. Efter brasan gick vi tillbaka te syrran å umgicks. Körde lite Så ska det låta-lek. Det va roligt. Gick hem vid tolvtiden, så det blev inte så jättesent.
PåskäggKrokusSåpbubblorVid påskbrasanVid påskbrasan 

Igår var jag och familjen ute på en liten promenix här i krokarna. Lillan cyklade och vi gick till olika lekplatsen så lillan fick leka av sej. Vi gungade och åkte kana å lite sånt. Efter det gick vi till pizzerian och käkade. På kvällen blev det mys i soffan framför tv:n.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen ska vi iväg till 4h-gården. Dom har familjedag där idag och det är ponnyridning å sånt skoj. Så vi hörs sen senare.


Nailpolish

Nailpolish


Tänkte jag skulle ta å måla naglarna lite. Jag fick ju ett så himla läckert nagellack av Maria förra året när jag fyllde år ;) En härlig rosa ton. Jag älskar rosa och denna är verkligen snygg på.

Om en liten strax (förhoppningsvis när naglarna torkat) så ska jag å lillfis möta Danni på torget och hyra en film. Vi skulle egentligen dratt in till stan å tatt en fika (vilket hade varit himla mysigt) men så blev klockan så mycket och ingen kunde ha lillfis så då bestämde vi att vi skulle vara här istället. Inte så kul för lillan heller att sitta på ett fik med oss som bara snackar skit.

Nä, nu får jag återgå till nagelmålandet.


Äggfärgning

Äggskal
Idag bestämde vi oss för att ha en liten äggfrukost. Såhär mitt i påsktider så passar ju det fantastiskt bra. Om äggen dessutom är färgade så är ju det pricken över i:t. När jag var liten köpte mamma små färgtabletter på påsk som vi färgade äggen med. Jag minns att jag tyckte det var lite mysigt när vi gjorde detta. Förra året köpte jag såna tabletter som aldrig kom till användning så i år tyckte jag att det var dags.
Man tar en liter vatten och två matskedar vinäger, sen lägger man i den lilla tabletten och sen lägger man i ägget. Ägget låter man ligga i mellan 3-5 minuter, tills man tycker att det har fått lagom med färg.

PåskkärringFärgade påskäggPåskäggPåskkärring


Skärtorsdag

Påskhäxa


Skärtorsdag, dagen då häxorna flyger till blåkulla, Eller...?

Slutade tidigare idag, så efter jobbet drog jag till dagis och hämtade lillan. Det är så härligt att se hur glad hon blir när man kommer. Jag stog å smög på henne en stund innan hon märkte att jag var där. Det är så roligt att överraska henne.
Svängde in hos mama å papa efter daggan och satt där å tjöta en liten stund. Nu ska jag förhoppningsvis kirra lite middag om laxen är färdigtinad snart. Gott ska det bli.

RSS 2.0