7 timmar, helt otroligt!

Ojojoj, idag har varit en lång dag. Bestämde mej redan igår för att jag skulle åka in till stan rätt tidigt. Lagom tills affärerna öppar vid 10 (eller öppnar dom kanske redan 9??). Jaja, skit samma. Tio över tio parkerade jag bilen. Jag har nog aldrig varit så nära min mål-tid förut, grymt. Jag å lillan mötte upp Danni i p-huset och sen snurrade vi runt lite halvstressat fram och tillbaka i typ 3 affärer. Tror hon fick köpt ett par dojor i alla fall (Danni). Vipps var klockan lunch och vi vinkade av Danni och gick å mötte mamma för att käka lite. Jag tog en wok (den va la sådär) å lillan fick pannkakor. Mätta och belåtna fortsatte vi sedan vår lilla shoppingtur som kom att bli betydligt längre än planerat. Efter totalt 7 timmar så betalade jag gladeligen mina 140:- i p-pengar och hoppade in i bilen, lättad över att vi äntligen var klara och på väg hemåt.

Väl hemma blev det minsann inget slappande, nä då vart det dags att svida om till träningsoutfiten och dra iväg på Zumba. Ett riktigt gött pass idag och svetten stänkte. Yiiihaaaa!!!
Nä, nu ska jag upp om (vad lustigt) 7 timmar...Dags att krypa till kojs. Natti!!
FikapausPrylar från lagerhaus 
Tar en fika i arkaden                              Lite roligt från Lagerhaus

Nödvändigheter
Köpte 4 nya tights till lillan i lite sådär höstiga färger

Gosiga öronmuffar från Kappahl
Lillfis tjatade till sej dess söta öronmuffarna, lite stora dock men hon gav sej inte.

Puderfärgad Kofta

Mysigt kofta, köpt på H&M

Klänning Tunika
Två klänningar/tunikor (kalla dem vad ni vill) H&M och BikBok

Tuffa tishor från Åhlens
Tishor till lillan som jag hittade på Åhlens. Gillar framför allt den med rosetten.



Det var längesedan jag hade en sån här heldag på stan asså, men f*n va gött det é!!!


Å så åter igen

Det var den helgen det..Usch va segt att helgerna ska gå så fort jämt. Man borde haft en dag till ledigt. 3 dagar, jepp det hade varit bättre.
Ska strax hoppa i säng i alla fall. Danni gick hem nyss. Vi har kollat på nån film som Jenny tipsade om, haha, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Den va väl inte direkt bra precis. Nått om aliens å sånt slibb. Inget i min smak. Danni va så rolig när hon skulle säga vad den hette, Panorama eller Pandora eller nått, men icke...Den hette Pandorum. Fattar fortfarande inte vad det var förnått. Ett sjukdomstillstånd eller nått kanske.

Har nästan tillbringat hela dagen hemma idag. Lillan blev hämtad av en dagiskompis och hans pappa tidigare för att gå ut å leka en sväng, sen kom dom tillbaka hit och lekte lite till innan han skulle hem. Hon tycker det är såå roligt. Gullongen. Jag drog iväg och handlade en ny dimmer så min kära pappa kunde komma å hjälpa mej att koppla in nya lampan över soffbordet. Vadå myskänsla med den lampan?! I like.

Mycket mer än så har inte hänt denna regniga, trista oktoberdag.

Lillan vid frukostbordet JagKärlek


Mysdag i höst-rusket

I sånt här väder brukar jag oftast inte känna för att hitta på nånting över huvud taget. Det är ju ganska trist egentligen att vädret ska få styra över vad man gör. Nej nej nej, så idag tog vi på oss kläder och åkte å hämtade Maria hemma hos henne, sen drog vi en sväng till backaplan och jag fick handlat en mysig snood och en rätt snygg tröja faktiskt. Skulle ju egentligen spanat efter min dojor i mindre storlek, men när vi stog med skorna på i hallen så kom jag på att jag är rätt nöjd med dom som dom är. När vi hade haft våran lilla snabbshoppingtur på backaplan så drog vi till kungälv för att fika lite. Jag köpte lasagne till lillan och wokade nudlar med kyckling till mej. Det va supergott så det var väldigt synd att dom snålade så med nudlarna. Ärligt talat så fick jag löjligt lite nudlar, men orkade inte bry mej om att säga till. Maria tog en grekisk paj som det verkade som att hon var nöjd med. Vi avslutade med nån god kaka med kokos och choklad å smaskens.
Sen tog vi bilen hem till Maria igen och kollade på nån film med varsin kopp varm choklad då vi var alldeles frusna när vi väl kom hem....Förresten, Jag älskar regn och kyla å allt därtill, hmm.
Wok på Tant RutJag och min prinsessa 


Såå irriterande.

Va f*n hände nu då?? Så sitter jag och knåpar ihop dagens (första) inlägg. Var precis färdig när jag råkade nudda touch-musen lite för hårt och vipps så försvann hela skiten. Det brukar ju alltid sparas i utkast eller så, men icke. Jag blir så jäkla trött. Nämnde i alla fall att det är gemensam höststädning på gatan idag och uteblir man så får man onda ögat. Jag är inte så sugen på att joina, särskilt inte när det regnar. Istället drar jag nog och ser om jag hittar mina pjucks i en mindre storlek.


Kilklackar!!

Då det tydligen vankas utgång nästa lördag så kände jag att det var dags att inhandla ett par shoes tills dess. Har ju totalförälskat mej i dem jag visat innan som kommer från Bianco, men dessa är tydligen helt slut ett tag fram över i min storlek så jag får så vackert ta och vänta. Däremot så hade jag spanat in ett par på Din sko, vet dock inte om jag är helnöjd med dom, men vafan. Knappa 500:- kostade dom så jag kan ju i alla fall känna på det ett tag. Är kilklackar sedan något för mej så får det bli dom andra också. Iih!!!

Svarta Kilklackar


Det snöar. Vintern är här och årets första...

dsc02922 (MMS)

Det snöar. Vintern är här och årets första snö faller för tillfället utanför fönstret. Jag visste inte att jag skulle känna såhär, men jag älskar det. Hur mysigt som helst.


Usch å fy

Imon blir det till att gå upp innan ens tuppen är vaken. Halv sex sätter jag klockan på för att vara på jobbet 2 timmar senare. Kurs imon jaja, jag kommer ju vara jättepigg såklart. Nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha vinkat av Danni ute på trappen. Vi har Zumbat idag å sen kikat Grey's, ååh det är ju så bra. Nä tidigt i säng blir det idag så jag tackar för mej och önskar alla en God natt!!!

Avkoppling

Den senaste tiden har jag fått upp ögonen för våran synth, som annars bara har stått å skräpat i ett av rummen. Blev förälskad i en viss låt och fick för mej att jag skulle lära mej att spela den. Nu har jag gjort det och jag är så nöjd. Eller ah, jag kan själva melodin och sen får ackorden ta den tid de behöver. Det är inte lätt med alla fingrar hit och dit hela tiden. Men så avkopplande det är att sätta sej ner en stund på kvällen, för att komma ner i varv efter en hektisk dag innan man ska gå till sängs. Man somnar hur gott som helst. Natti!!

Synth


Me like Didrikssons

Köpte ett så fint skidset till lillan häromdagen ju, som jag sa att jag skulle slänga in lite bilder på. Så dom kommer här. Hon passar så himla fint i turkost och hennes ögon bara lyser. Först gillade jag inte färgerna när jag såg dom på galgen. Den turkosa var jättefin såklart, men så var det babyblått också på vissa ställen. Såg inte bra ut alls, men vi provade den i alla fall och jag blev kär. Ville egentligen haft en 120:a till henne, men det fanns inte. Inte någonstans i hela landet och det var slut hos Didriksson till och med, så vi fick nöja oss med 110. Den kan hon i alla fall den här vintern. Cute!!!

Didrikssons Tobie turkos
Didrikssons Tobie turkosDidrikssons Tobie turkos


Jag ska älska allt

Undrar vad det skulle göra för skillnad om man var lite mer positiv till annars ganska så trista saker. Man skulle ju garanterat bli mycket gladare i alla fall. Jag tänkte jag skulle prova på den här veckan att vara positiv till allt. Eller ah, det mesta i alla fall, eller nää allt. Ååh hjälp, haha det kommer ju aldrig att funka. Men jag ska försöka. Älska allt!!

Jag älskar att skrapa rutorna på bilen!
Jag älskar bromsklossar i trafiken, helst en stressig morgon.
Jag älskar katthårbollar i sängen.
Jag älskar när dottern bara gör allt tvärt emot det man säger.

Haha, bara det där kändes ju genast lite bättre och lite skumt. Imorgon ska jag vara jättepositiv hela dagen!! Jag vet en som kommer att vara nöjd med mej i alla fall. Ska bli kul att se hur det går.


 

Mirandanalle älska


I need shoes!!

Har hittat ett par skor som jag vill ha. Kilklack, har jag aldrig haft förut, men jag tycker det är så läckert. Har i alla fall hittat ett par som jag förälskat mej i lite. Tycker att sulan är så läcker. Skon i sej är ju ganska så enkel så det var sulan jag föll för helt. Måste bara fundera över om jag tycker det är värt att lägga 1200-1300:- på ett par skor som jag inte vet att jag kommer använda. Hmm..

Men visst är dom läckra?..

Svarta KilklackarKilklackar

 


Kall morgon, sovmorgon

Idag har vi legat länge å dratt oss i sängen. Lillan kom in och ville se på film så då låg jag å läste min bok å fällde en tår. Haha!! Den är så bra. New Moon. Ah fantastiskt spännande böcker det dära. Jag har nog aldrig blivit så fängslad av en bok förut. Men skit i det nu, vi är så slappa i den här familjen så det är pinsamt nästan. Ska strax ropa ner prinsen så vi kan äta frulle. Lillan stack iväg till en kompis nyss, ut i kylan. 3 grader visar termometern. Så, vi får se vad den här dagen har att erbjuda. Trevlig Söndag!!!

Ut i kylan


Nu blir det film

Hallå!! Jag vet att jag är lite kass på att uppdatera, men det är så mycket annat som tar upp min tid jämt och ständigt. Nu fick jag dock lite tid över till att knåpa ihop ett inlägg. Har haft en lugn å härlig kväll efter att ha fått 5 timmar avklarade på jobbet. Först åkte jag och hämtade mina hjärtan på lekplatsen efter att jag slutat. Vi åkte hem en sväng till mina föräldrar å tjingsade efter att dom kommit hem från Italy. Jag undrar vilken gång i ordningen dom varit där detta året. Om 3 veckor drar dom igen, sicka grisar dom är. Jag vill också följa med. Förhoppningsvis så hittar dom en liten lya där nere nästa gång och då vet jag en som packar väskan fortast möjligast när det blir säsong. Fan va gött!! Skynda er nu ;)
Jag och mamma åkte till thaien å handlade med oss massa käk, så sen satt vi där allihop, tjocka å goa. Lillan ville bada lite med lillkusinen så hon stannade kvar medans jag å prinsen gick hemåt.
Maria kom förbi en sväng å satt å tjöta lite. Hon hade tagit en paus i sin 3-veckors jobbutbildning så då passade hon såklart på att komma till mej å kramas.
Efter en stund dök även Frida upp med sin lille gosing, så söt hon e. Alltid go å glad. Mumma med såna bebisar. Vi laddade med chibba och gött till Dansfeber. Väldigt underhållande. Tänk vad folk utsätter sej själva för, bara för att underhålla andra. Härligt med folk som släpper loss lite. Det gillar vi!!
Nu har Frida dratt hem och jag funderar på om jag ska slänga på en film. Antingen blir det Inception eller The haunted airman med min snygging i huvudrollen. Ojojoj!!! Blir nog den sistnämnda.
Såå, det var ju en liten update om denna kvällen i all fall. Hoppas ni har en härlig lördagkväll precis som jag har haft så hörs vi väl imorgon igen då....Eller förresten, jag måste ju visa lillans fina skiddress som jag köpte igår. Så läcker, så det kanske kommer ett inlägg till senare eller så tar jag det imon. Jag vill också vara liten. Hej på er!!

Frida å lilla RonjaVad gör Frida?


Shaky shaky!!

Aaah, sitter i soffan och pustar ut efter ett jäkligt gött å svettigt zumba-pass. Har precis slängt i mej en skål med müsli och vanilj-yoghurt också, det behövdes. 
Varje vecka så längtar jag till torsdagarna då jag får gå på min zumba. Jag har verkligen hittat min grej. Såå jäkla roligt och instruktören är helt klart den bästa. Stämningen i salen är heelt fantastiskt när 80 pers shakear loss så svetten stänker. Aah det e såå grymt.
Sen efter zumban klockan 20.00 har vi ju SOS Västkust på tv som man inte kan missa. Härligt med goa gôteborgare som räddar liv. Den ena sjuksköterskan där e ju en riktig sötnos. Haha!!

Hoppas att ni har en skön kväll för övrigt. Jag ska stänga av elektroniken här hemma nu å läsa lite i min bok innan det är dags för sängen. Tja!! 





 

Kvällslektion

Ibland försvinner tiden bara iväg...Hängde upp lite kläder för att sen bara sätta mej vid synten en snabbis. Visst visst!! En snabbis va det va? Hmm, bara sådär typ 2 timmar senare upptäcker jag vad klockan är. Jag har en så himla fin låt som jag vill lära mej på piano/synt. Kan inte direkt spela, men nu har jag i alla fall lärt mej själva låten. Nästa vecka tar vi ackorden, haha!! Njae, det blir nog för svårt. Tids nog, kanske. Nu ska jag i alla fall hoppa i säng innan väckarklockan ringer, jaja man vet aldrig. Natti!!


Dags för vinterkläder

Efter att ha haft en riktigt skön och avkopplande helg så var det ju dags att köra igång igen på nytt med ny vecka. Jag tycker alltid att måndagar är så jäkla sega. Fick för mej att det var tisdag för en kort sekund förut och blev lite glad en snabbis åt att jag (i så fall) skulle vara ledig imorgon, men icke. Hmm så då har man en hel dag framför sej imon också innan ledighet.
På onsdag måste jag verkligen åka och köpa en ny overall eller i alla fall nån form av skiddress te lillan, då det tusanimej blivit riktigt kallt på morgnarna nu. Hon har ju en overall från i vintras, men vart f*n har den tagit vägen då??? Saker och ting bara försvinner här hemma tycker jag. Jag som är så ordentlig och försöker leva lite efter var sak har sin plats. Verkar dock inte lyckas så bra med detta.



Fasen, så har jag fått huvudvärk också. Ska nog ta en tablett och läsa lite i min bok. Haj!!

Min nya lampa

Åh var på Ikea idag och köpte mej en lampa som jag trånat efter lääänge. En maskroslampa, så läcker. Den har ju tidigare bara funnits i en gigantiskt variant men har nu även kommit i mindre modell på 55cm. Så idag fick jag ett ryck och drog dit å roffade åt mej en innan dom tog slut. Efter lite pill å meck så var den i alla fall monterad. 84 små fluffgrejer som man skulle klicka fast, jeez. Men nu är det färdigt. Och det blev såå snyggt.

IKEA PS Maskros

 

Nu har jag å Danni (för ovanlighetens skull) kollat en helt värdelös skräckis. Frozen Kiss, se den inte. Så jäkla dålig. Snart blir det sängen, kanske till oich med blir riktigt tidigt idag för en gångs skull. Tjaa!!!

Besök av självaste Johnny Depp

Tänk vad ett papper och en penna kan göra. Kladda ner ett par rader och skicka iväg bara. Detta var det en 9-årig tjej som gjorde och skickade till Johnny Depp, det slutade med att han kom och överraskade eleverna på hennes skola. Han får jättegärna komma å hälsa på mej också. Fast det är klart, jag har ju inte skickat något brev. Shit va paff man hade blivit. Johnny Depp utklädd till Jack Sparrow. Ojojoj!!! Underbara tanke.

Jack Sparrow
Yes please!!


Movie-night

Toast & SmootieTjaa!
Vilken otroligt fin dag det har varit. Helt underbart när solen vågar sej fram för att värma våra små kroppar på det viset. Började dagen med en god frukost tillsammans med min lilla goa familj. Toast med ost och skinka å så smootie till det med smak av ananas, mango och papaya. Gudomligt gott! Det smakade sommar. När jag blundade och kände solens strålar värma genom fönstret så kändes det nästan som att vara utomlands...Jaa jag sa nästan.








LillfisStrax före två gick jag och lillan upp till mina föräldrar. Där hämtade vi dom och körde dom till flygplatsen. Jepp, Italien var deras mål. (Inte det minsta avundsjuk, neeeejdåååå.) Vinkade av dom lite snabbt och drog oss sedan hemåt igen. Prinsen var i full gång med sågande och målande av brädor till utsidan, duktigt.
Jag tog tag i insidan så länge. Så nu går jag här å städar å plockar å tvättar å sånt kuligt.

Ikväll kommer Danni hit på filmkväll. Undrar vilken film vi ska se. Hoppas ju på att hitta nån riktigt läskig. Det är våran specialitét. Hehehe!!! Så vi kan sitta och kura ihop oss tätt under en filt utan att låta någon stackars kroppsdel sticka utanför....För vem vet vad som kan gömma sej under soffan??


Men hallå!!

Här halvligger jag i soffan å har kollat på Idol. Fasen va duktiga dom är allihopa, helt otroligt. Elin är ju grym å Linda å Olle åå ah jag vette fan va dom heter, men duktiga är dom. Än så länge har jag bara hittat en som inte riktigt passar in och det är ju Mr Weise (stavning?). Han e änna lite mesig. Haha, det tycker jag i alla fall. 

Träningsvärk har jag idag efter Zumban igår. Tack å lov var Dusko tillbaka så det blev rejält med shaking, haha det gillar vi. Jäkla skit f*n så missade jag att boka till på onsdag så det blir la ingen träning för mej då. Skit skit skit!!! Får gå ut å springa istället.

Nu greppar jag tag i min bok och kryper in under en filt å försvinner in i fantasins värld. 

Tänk på det!

Nu när vi går mot mörkare tider, för guds skull glöm inte att blåsa ut ljusen innan du lämnar rummet. Se över vägguttagen i hemmet så allt är som det ska. Idag när vi kom ut på gatan så möttes vi av ambulanser och brandbilar. Tack och lov var där ingen skadad (vad jag vet).
Det man misstänker är någon form av elfel, kortslutning eller liknande som gjort att det börjat brinna i ett rum på övervåningen. Röken spred sej på vinden och det sipprade ut rök under taket längs större delen av radhuslängan. Otäckt!! Eld sprider sej så jäkla snabbt och även fast jag är försiktig så kanske grannen inte är det. Aldrig kan man vara för säker. Vi har en del gamla vägguttag som inte är helt hundra. Jag har struntat i det i 3 år, men nu blir det till att ta tag i det med en gång. Imon köper jag nya uttag. Då har jag i alla fall gjort vad jag kan.
räddningstjänsten
räddningstjänsten
 


Nu är det dags igen

Ikväll är kvällen som många har väntat på. Efter den här veckan är hösten igång på riktigt med alla sina tv-program. De jag har väntat/väntar på är ju såklart Desperate Housewives och Grey's Anatomy. Hela korta sommaren har jag väntat på att det skulle bli idag. Så om 45 minuter sitter jag bänkad framför tv'n. Säkert med nått gött att käka och bara väntar med spänning på vad höstens säsong har att erbjuda. Vi hörs!!

Desperate Housewives 
(bild: kanal5.se)

Monday morning

Go morron på er!!
Idag är det min älsklings födelsedag så jag å lillan fick smyga upp alldeles för tidigt för att ha lite morgonfirande. Har möte efter jobbet så jag hinner antagligen inte hem innan lillfis har slocknat. Lite trist, men sant. När det är sånt här höstrusk ute så vill jag helst starta dagen med en kopp varm choklad och goda smörgåsar i soffan under en filt. Istället måste man klä sej, någorlunda snyggt och bege sej ut i skiten. Solen skiner ju idag i alla fall. Än så länge. Kör på en ny outfit idag som jag fick shoppat helt oväntat igår. Shopping när den är som bäst. Svart/grå jeansleggings och en supermysig puderrosa kofta. Ha en bra dag nu. Tja!!

Only


Va faan

Detta blev ju inte alls som jag hade tänkt mej. Jag hade räknat med att ha några timmar för mej själv då jag kunde läsa min bok och bara njuta av lugnet med en dotter sovandes på övervåningen och en sambo som befann sej nån helt annan stans. Visst dottern sover, men sambon fick visst för sej att stanna hemma. Så mycket blev det av min vara ensam hemma och bara bry sej om sej själv-kväll. Haha!! Att ha prinsen här kan ju givetvis också vara lite mysigt. Så jag får väl plocka fram godisskålen och slänga på en rulle. Trevlig kväll på er.


Lörda i la'an

Tja!!
Idag händer det fan inte mycket asså. Har jobbat från 10-15. Vi hade massor att göra och det var mycket respons på våra kampanjer. Kul!!
Nu håller jag på och förbereder middagen. Blir lite sent idag, men vi ska i alla fall äta kotlett med klyftisar och pepparsås. Jeezes så gött det ska bli, är hur hungrig som helst nu.
Sambon är på tippen med massa brädor och skit å Lillan har en kompis på besök. Dom sitter och spelar DS. Det är så kul att lyssna på dom när dom pratar med varann å leker. Hehe!!

Kvällen tror jag faktiskt att jag ska tillbringa ensam...Mysa i soffan med lite gött, kanske ett glas vin , lite tända ljus och min bok. Åh va det låter mysigt, jag längtar! 


RSS 2.0