Händelser från 00-talet

2000-talet
Vad fort det gick. Först gick man och väntade och väntade på den stora händelsen...Milleniumskiftet!! Alla var spända och undrade hur det skulle gå. Skulle datorerna slås ut, skulle allt bara rasa. Många oroade sej men dom flesta visste. Det skulle gå hur bra som helst. Nu har det redan gått 10 år sedan dess. Helt otroligt vad tiden går fort. Nu lämnar vi 00-talet för att entra 10-talet. Hur kommer det att bli, vad kommer att hända under 10-talet?
Dom senaste 10 åren har det ju hänt en hel del saker, här är några..

2000

George W Bush blir vald till USA's president

2001

Terrorattacken mot bla World Trade Center 11 september
Sångerskan Aaliyah dör i en flygolycka
Göteborgskravallerna

2002
 
Sista avsnittet av Rederiet sänds.
Astrid Lindgren avlider

2003
Anna Lind mördas
Ostindiefararen Götheborg sjösätts

2004

George W Bush åter vald som USA's president
Tsunamin som tog flera 100-tusentals människors liv

2005
Videowebbplatsen YouTube öppnar
Rökförbud på caféer, pubar och restauranger införs i Sverige
Monika Zetterlund omkommer i lägenhetsbrand

2006
Min dotter föddes
Christer Fuglesang
blir förste svensken i rymden
Saddam Hussein avrättas genom hängning

2007

Anna Nicole Smith dör av en överdos

2008
Mordet på Engla
Fritzl
fallet uppmärksammas
Åkattraktionen Rainbow på Liseberg rasar
Heath Ledger avlider
Finanskrisen, tusentals människor förlorar sina jobb
Barack Obama vinner presidentvalet i USA och blir därmed deras första färgade president

2009
FRA-Lagen
Kronprinsessan
förlovar sej
IPRED-Lagen
Folk hör talas om den så kallade Svininfluensan, WHO klassar den som en pandemi
Kungen av pop Michael Jackson avlider
Prinsessan Madeleine
gör som syrran och förlovar sej
Brittany Murphy avlider

Källa: Wikipedia



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Sony Ericsson C901 Peach

Sony Ericsson c901 peach

I mellandagarna nu var jag och prinsen iväg och köpte en ny mobil till mej. Dock ej på rean då den var slut, men det gjorde inte så mycket. Den är såå fin och jag älskar kameran på den. Så skönt med en bättre kameramobil. Den jag hade innan hade 2 megapixlar och min nya har 5 mp + blixt. Jösses vad roligt det blev att fota med mobilen plötsligt. Sicken skillnad från vad jag hade förut. Jag är sån att jag känner mej typ naken om jag går hemifrån utan kamera. Det kan ju hända nått kul som man missar att föreviga om man inte har den med så NEJ det är uteslutet. Nu behöver jag inte fundera så mycket, glömmer jag kameran hemma så har jag ju ändå mobilen. Så jäkla bra. Är supernöjd med min lilla pärla. Rosaskimrande å allt. Tack baby!!

 

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nyårsladdning!!

Bubbel till nyårJag skulle inte vilja påstå att jag är den typen som brukar vara ute i god tid. Jag är oftast ute i sista sekunden vad det gäller det mesta. Men idag tog jag mej i alla fall till systembolaget, så jag fick inhandlat lite trevligheter till nyårsafton. Skönt! Då är det gjort. Även raketerna och böömbsen är kirrade, så nu behöver jag inte tänka på det. Gött!! Va nöjd jag blir med mej själv när jag är sådära duktig, haha!
Fyrverkerier
GlöggmysNu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Fick för mej att jag skulle sätta upp min nya lampan till hallen som jag fick i julklapp, men när jag tog isär schabraket så märkte jag att det nog inte skulle gå så bra. Pappa lovade att komma imorgon, han är ju en jäkel på sånt där.
Jag och prinsen hade lite glöggmys förut också förresten. Köpte en god starkvinsglögg innan jul där nångång som smakar mycket bra. Dufvenkrooks Original, blev jag tipsad om av en kille på systemet. Den hade tydligen fått bäst i test. Jag är ingen glöggexpert direkt, men jag kan ju säga att den helt klart smakade mumsigt.

Nu är klockan faktiskt alldeles för mycket och jag ska upp och jobba imorgon också, suck!! Kommer vara sådär pigg kan jag tänka mej. Kommer säkert att sova lika kasst som jag gjort dom två senaste nätterna också. GÄSP!! Nä, God natt på er.



Läs även andra bloggar om , ,

Så nedrans kallt

Igenfrusen bil


Uusch, när jag skulle hem från jobbet nyss så kom jag inte in i bilen. DET hatar jag med kyla. Det kan vara jättemysigt när det blir kallare och man får packa på sej massa kläder och man tänder ljus hemma och så, men inte när man ska ut på vägarna. I morse var jag nära på att ställa bilen mitt på vägen och gå tillbaka hem. Det såg helt torrt ut på marken men var svinhalt. Så var försiktiga där ute, kör inte fortare än väglaget tillåter. Jag snittade nog en hastighet på typ 30km/h när jag åkte till jobbet idag. Så fort man gasade lite så slirade det bara.
Sen tillbaks till det här med att inte komma in i bilen. Jag blir så förbannad. Framför allt över den dära jä*eln som snodde mina handtag i höstas som gör att det inte direkt underlättar när jag ska ta mej in i min igenfrusna bil. (NEJ jag har inte fått det fixat ännu, men jag har i alla fall visat det på verkstan) Det gick verkligen inte att komma in, så jag fick ringa till min stackarn prins som var så himla snäll och åkte till mitt jobb för att hjälpa mej. En riktig hjälte är han allt ibland ;)  


God Morgon!

Nu har man tagit sej ur sängen då. Dags att slänga i sej lite frulle snart också. Lillan sitter och kollar på sin nya film, Minisauriernas intag. Det är Lillefot och gänget från Landet för längesedan i nån ny variant. Fast inget slår ettan.

På dagordningen finns inget speciellt. Precis så som det har varit dagarna efter jul här nu. Ska försöka komma iväg till Media Markt och se ifall dom kanske har en ny lur till mej. Jag har spanat in en som det visade sej att den är med på rean. Yes!! Hoppas bara att det finns någon kvar till mej.

Kikar in en sväng senare igen, Hejsvej!!

Up side down

Det har änna blivit väl mycket julmat nu det senaste. Därför var det sjukt gott med vanlig hederlig mat idag. Fläskfilé med pasta och pepparsås. Muuums!! Det är så att det vattnas i munnen bara jag tänker på det, trots att jag redan har ätit. Prinsen är och kör lite lördags-handling nu och när han är hemma igen kan det nog till och med bli lite efterrätt.



Vad ska man göra ikväll då? Det kommer en film på 4:an klockan 21.25 som heter Förtrollad. Bara namnet gör ju att man blir helt trollbunden. Det låter som en riktig mysfilm så den ska jag nog kolla på sen när lillan är nattad. Nån som har sett den, är den bra??


Roligt i snön

Är det någon mer än jag som är så otroligt nöjd över att vi äntligen fick en vit jul?? Trots att det hade töat lite så var det fortfarande vitt på marken. Det ser så himla mysigt ut när det är alldeles vitt. Idag har det ju snöat på ännu mer och det har blivit ännu vitare ute. Myyys!!! Bara det kan hålla sej till nyår också så får det gärna försvinna sen.


Fick du några julklappar??

Vi fick så mycket fint igår. Både lillan, jag och prinsen. Det är så roligt med julklappar ju.
Min allra bästa julklapp var nog fakitskt mitt fina fina halsband som jag fick av prinsen med min lilla sessa ingraverad. Jag älskar det och det känns som att jag aldrig vill ta av mej det.
Förutom det så fick vi ju massa annat bra att ha.
Myskläder, fluff-tofflor, ljuslyktor, vattenkokare, kaffebryggare, blu-ray spelare, lampa till hallen m.m m.m
Är så himla nöjd, Tack alla så jättemycket igen!! Och framför allt tack Tomten, hihi!

 FotosmyckeKaffebryggareMysis


Tror du på tomten??

Hoppas att alla har haft en mysigt jul och att ni fått massa fina klappar av tomten.

Började dagen som vanligt hemma hos svärföräldrarna där vi åt, kollade lite på kalle. Jag hade faktiskt hellre kollat på Anna Anka om jag ska va ärlig men så är det ju med traditioner. Mitt i kalle kunde inte lillan hålla sej från klapparna så vi fick börja med öppning av dom istället. Det var himla mysigt och lillan blev jätteglad för alla sina saker. Det blev ju såklart jag och prinsen också haha.

Efter julfirande 1 åkte vi ju då vidare hem till syrran. Där blev det mat igen och snapps och annat gott. Sedan kom tomten som lillan gömde sej för. "Det är inte Tomten, det är Mormor!!" Hahaha, då var det svårt att hålla sej för skratt asså. Ungar e minsann inte dumma dom. Men så sa jag att mormor har ju inget skägg och det kunde hon hålla med om.

Lillan på julafton

Tittar på Kalles jul

Hjälper Johanna med julklapparna

Goingar

Tomten

Välkommen välkommen

Leah gömmer sej

Jag delar ut julklappar

Moster å lilla solen





Tror du på Tomten??

Jul på Liseberg

Jul på liseberg
Kvällen igår tillbringade vi på Liseberg. Efter baket när Prinsen kommit hem så åt vi lite middag och efter det åkte vi in mot stan. Tyvärr blev det lite sent så lillan var inte på sitt bästa humör, men det gick bra ändå.
Det var i alla fall väldigt fint och väldigt mysigt. Vi började med att titta på konståkningen. Dom var så duktiga, det är ju riktigt häftigt att titta på det live och när man är så nära. Lillan stog längst fram och klappade händerna och diggade till musiken. Det tyckte hon va roligt. Sen åkte vi lite bilar och kollade på djuren och sånt. Hade ju tänkt att vi skulle åka skrillor och skidor och sånt skoj, men med två frusna familjemedlemmar gick det inte så bra. Haha!! Är ändå supernöjd över att vi faktiskt kom iväg och att vi hade sån tur med vädret. Kanon!

Jul på lisebergJul på lisebergJul på lisebergJul på liseberg


Julförberedelser

JulbakJulbak


Oväntat paket på posten

Mysig kofta

Kolla vad som kom i ett paket till mej idag!!
Senaste statusuppdatering var att leverantören ej skulle leverera över huvud taget, men så idag garvade det till i mobilen (har en sån där rolig signal som garvar hysteriskt när jag får sms) att jag hade varor från H&M att hämta ut. DÄR VAR DEN!! Min gosekofta, som jag har väntat. Beställde i september och när jag fått veta att det var kört och hade släppt det så kommer den. En perfekt julklapp det.

 


Julstök

Idag kommer det att bli rejält stökigt här hemma känner jag på mej. Maria och Nova kommer hit på lite julbak. Så det blir nog verkligen fullt upp. Men så roligt. Senare ikväll blir det jul på Liseberg. Dit har vi varit på väg dom senaste 2-3 åren men det har inte blivit av, men i år så. Så det blir nog inget mer bloggande för min del idag, kanske ett lite senare ikväll. Tja!!

Pepparkaksbak


Sista versen

Igår blev det inget bloggande för min del över huvud taget så här kommer sista versen...

När fjärde ljuset brinner


Tapas-Kväll

Hallu!!
Igår blev det rätt sent så därför blev det ingen bloggning. Jag, Maria och några till var på Mañana och käkade tapas. Guuud så gott!! Jag älskar sånt, å jag blev sjukt mätt så vi hoppade desserten. Godast var nog mina kycklingspett och rödvinsstekta chorizo. Vid tolvsnåret körde jag hem Maria och efter det stannade jag en sväng förbi hos Hannah. Jäklar va kallt det va -7 grader typ. Brrr, mina fötter va isbitar när jag åkte hem.
Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll.

Tapas

Läs även andra bloggar om

Skiter i't

Jag tänker inte ens lägga ner nån vidare energi på detta för jag känner att det nog ändå inte blir någe bra. Ska strax gå å lägga mej i alla fall. Jobbar sista dagen imorgon sen är jag ledig tills veckan efter jul. Det ska bli såå gott. Skönt att inte behöva stressa sista dagarna innan jul utan att bara kunna ta det lugnt. Sooft! Natti natti på er.


MAC Pigment colour powder

MAC pigment colour powder

Dessa små burkarna fyllda med härliga skimrande färger och glitter fick jag av min söta Maria efter att hon kommit hem från Thailand. Så söt hon är som tänker på mej. Tack fina du! Var ju tvungen att testa dom lite. Fattar inte riktigt hur man ska göra då det inte riktigt fäster på huden. Funderar på om man ska blanda det för att få maximal effekt. Så jäkla läckert!! Så nu sitter jag här med ett lila och ett turkost öga. Bara kladdade på lite snabbt för att se hur färgen blir.


Kladdat på en färg på varje öga. Man skulle ha ett gäng ögon liggandes som man kunde ha att testa på.


Blanda med en droppe vatten på en tops så blir färgen så mycket läckrare och intensivare.



Läs även andra bloggar om , , ,

Nästa år blir det inget med det

Suck suck suck...Man kan ju säga att det inte gick så värst bra för oss i morse. Upp och iväg en timme tidigare än vanligt bara för att tillbringa en halvtimma i tamburen på dagis med en tjurig liten tjej. Nej tack!! Det kan jag klara mej utan. Lagom tills alla föräldrar och barn hade satt sej ner för att fika så kom hon smygandes. Vipps så var allt bortglömt. En lussebulle och en clementin senare så var det en allmänt nöjd och glad liten onge jag lämnade ifrån mej. Luciakläderna låg fortfarande orörda i påsen. Varför måste hon vara så lik mej? När jag var liten stog jag också och tjurade i ett hörn när det skulle vara Luciatåg på dagis. Haha!! Så dumt.

Tomtelillan



Nu blir det kvällen

Ska strax dra mej uppåt till sängkammaren. Va ju hos Frida en sväng och klämde bebismage och åt bullar å pepparkakor. Mmm, riktigt tjockis att sitta å äta sådär men så trevligt och gott.
Imorgon blir det till att gå upp tidigt i alla fall. Lillan ska ha Lussefirande på dagis och det ska bli så kul att se på dom små när dom sjunger och är så fint uppklädda. Hihi, sötnosen. Hoppas bara inte hon börjar bråka när vi ska ta på kläderna imon för då slutar det väl att hon kommer dit i rufsigt hår och pyjamas. Usch, hemska tanke. Wish me luck nu då så får vi väl se hur det går.

Natti!!


Garvis
TjockisBebismage
Jag med Carolafläkten i bilen

 

 


Jag vill ha mer

Jaa, på nyheterna pratar dom om att HELA Sverige kan få en vit jul. Jaaaa, snälla kan det inte bli så. När jag åkte från jobbet nyss så snöade det jättefint. Det la sej till och med litegrann på marken. Det får gärna snöa massor för min del. Fast jag tänker ju såklart mest på barnen, ööh ah eller hur haha.

Strax ska jag i alla fall bege mej hem till Frida. Idag blir det barnfritt, förutom hennes lill* i magen då såklart. Gud så spännande det ska bli när det väl är dags för den lill* att komma ut.

Kommer kanske inom en sväng senare,  vi får se. Ciao!!

Julen närmar sej

Granen


Jag vet, jag brukar säga samma sak varje år. Men i år känns det verkligen inte som att det är jul snart. Det är inte ens kallt, ingen snö (förutom lite lite imorse eller vad det var?) och så känns det som att det var sommar alldeles nyss. Samtidigt som dagarna känns långa och trista så går ju tiden så himla fort. Fattar inte riktigt hur det hänger ihop. Idag har vi i alla fall klätt granen. Finns det nått mysigare?? Va? Lillan var med och hämtade ner julgranssakerna från vinden med tomteluvan på och allt. Med julmusiken strömmnde ur högtalarna så kunde det inte bli mycket mer stämningsfullt än så. Missarna tyckte givetvis att det var väldigt spännande och skulle gärna vara med och putta lite på kulorna. Nu står den i alla fall här (granen) och är så himla fin och lyser upp så myspysigt i vardagsrummet. Visst är det mysigt med julen?

Jag och lillfis

Julemisse

Kungsgran


Del 3, tredje advent

Advents-dikt



Hemma hos oss har det varit en ganska lugn och slapp dag idag. Jag har städat och tvättat golvet vilket gör mej rätt nöjd med mej själv faktiskt. Vi ska strax ta in granen nämligen, det är därför jag har varit så duktig.
Nu har vi precis fikat lite med julmust och pepparkakor som jag och lillan bakade igår. Mumma!!! Så färgglada och fina så. Hoppas alla har haft en trevlig Lucia i alla fall. Jag hade tänkt att lillan skulle gå å Lussa hor mormor och morfar, men nejdå...Det ville hon absolut inte. Först ville hon, men när vi väl skulle ta på kläderna så var hon inte speciellt förtjust. Så vi struntade i det. Hon var nog trött stackarn för hon somnade sen på soffan.
Nä, nu ska jag upp på vinden och hämta mattan till julgranen. Hörs imon då!!

Bästa Julfesten!!

Igår morse gick jag upp så tidigt som klockan 5, fyyy! Hoppasde in i duschen och gjorde mej sedan snabbt iordning. 07.42 skulle tåget gå och lillan skulle lämnas på dagis och sånt innan jag åkte. Mamma som ändå skulle in till jobbet hade lovat att jag skulle få åka med. Vi vart lite sena, men tillslut körde vi på motorvägen. Fick sån jäkla panik när jag upptäckte att jag hade glömt kameran hemma...NEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!! Det som inte fick hända. Vad skulle jag göra? Hur skulle jag klara mej utan kameran? Min kamera är min älskling och jag känner mej naken utan den. Rotade runt i väskan och hittade mina jobbnycklar, Jaa Tack gode gud!! På jobbet fanns vår nyinköpta jobbkamera, så vi svängde in snabbt och hämtade den.

Tågresan gick bra och tillslut var vi framme vid vår destination. Alla på företaget ifrån norr till söder var samlade. Totalt var vi nog en 100 pers. Fick träffa alla käcka människor som vi har daglig kontakt med bara på telefon annars. Det var riktigt kul, många var galnare än andra. Det absolut roligaste var nog alla besöen på damernas. Hahaha!! Vet inte riktigt vad jag ska säga. Men vilka brudar! Vid ett besök fick jag ryggmassage, vid ett annat besök blev Jenny halvt antastad. Hoho!! Nä det var grymt roligt. Efter maten var det dags för drinkar och dans. Jäklar va vi dansade, folk var som galna och det var en sån grymt lyckad fest. Hoppas att det blir fler gånger.

Idag när jag vaknade mådde jag precis som man kanske kunde räkna med. Efter lite hotellfrukost, en panodil och lite sömn så började jag sakta må som folk igen.

Nu är jag hemma igen och sitter vid datorn och myser lite i soffan. Försökte hitta gårdagens avsnitt av idol men det fanns ingenstans. Efter lite klipp-tittande så kom jag i alla fall fram till att Erik var bäst och att han hade tagit hem hela skiten, precis som jag hoppats. Trots att Calle också var grymt bra. 
(Men vad gjorde Eriks flickvän?)


Ps. Bilder från kvällen kommer så småningom hoppas jag i alla fall.


My day!!

Moi!




Lyx-manikyrIdag har varit en riktigt lång dag. Började med att lämna av en allmänt bråkig dotter hos sin mormor. Sen va det gasen i botten till stan. Ställde mej i femman och fick sen rusa upp till Ö Hamngatan där jag skulle få min manikyr.
Visste inte riktigt vad jag hade att vänta då jag aldrig tidigare har varit på något sådant.
Den trevliga tjejen på andra sidan bordet (tror hon hette Emelie) började med att olja in och putta ner mina nagelband sen tog hon en liten tång och klippte bort överflöd. Sen var det dags för paraffinbad, mmm. Det var härligt. Som att stöpa ljus, fast man doppar händerna istället. När jag hade doppat händerna i badet 5 ggr så satte hon påsar på mina händer och därefter något som liknade fluffiga grythandskar. Där satt jag och kände mej lätt handikappad när hon lägger fram en tidning till mej på bordet. Haha!! "Vissa lyckas", sa hon med ett léende på läpparna. När det väl började gå bra för mej med tidningen så kom hon tillbaka och sa att det var dags att fortsätta. Hon masserade mina händer med någon go kräm och filade och hade sej, sen avlutade hon med fyra lager lack, baslack, färgat lack 2ggr, topplack och tillslut sprayade hon på någon snabbhärdare.

För min del var det vidare ut på stan som gällde. Fick shoppat ett gäng julklappar i alla fall så nu är det bara dom svåraste kvar. Jag hatar detta. Nästa år blir det inga julklappar, punkt slut!

Efter min shoppingrunda på ca 5 timmar SJÄLV på stan och två slutkörda fötter senare så var det dags att hämta lillan. Hon hade varit så duktig så och hjälpt mormor och moster att flyttstäda.
Middag var nästa punkt på dagordningen och idag blev det Lax med kokt potatis och Chili-Limesås. Herregud så gott!! Jag skulle kunna äta det varje dag resten av veckan.
Lax potatis och sås

Nu är denna dagen slut och imorgon väntar jobb. På fredag och lördag är jag ledig (Tjohoo). Vi ska nämligen ha julfest med jobbet och är bjudna ner till kollegorna i skåneland. Tjoo, hej å klackarna i taket... Lalala!!! Det ska bli jäkligt kul å gott att bo på hotell å grejer. Härligt!!

Lyx-manikyr

Färgat håret



Japp då va man nyfärgad och fin igen. Så mycket fräschare jag känner mej nu, utan den dära råttfärgade landningsbanan i huvudet. Ska bege mej till sängs nu tänkte jag. Danni har precis gått hem och jag kommer nog somna hur gott somhelst efter massagen förut.
Imorgon klockan tio ska jag vara i stan och gå å få lyx-manikyr. Fick ett presentkort på det av chefen förra året. Väldigt trevligt. Han hade varit iväg och köpt personliga julklappar till oss alla. Så imorgon är det dags att utnyttja det. Vet inte riktigt vad det innebär men lite kläm och smörj på fingrarna blir det nog. Skönt ska det bli i alla fall. Lillan ska få vara med sin mormor ett par timmar så länge. Efter manikyren ska jag gå på julklappsshopping. Alldeles själv. Gud så skönt. Kan göra allt precis i min egna takt. Hoppas bara att jag får köpt allt så man kan släppa det sen.

God natt på er så länge så hörs vi imon.

Färga håret

Väntar på att Danni ska komma hit. Vi ska kolla på DHW och klämma fötter och färga hår å grejer. Hon ska färga mitt hår i alla fall. Ska bli väldigt skönt, va längesen nu. Köpte en som jag har använt tidigare, Casting blablabla nr 400 Brun. Fattar inte hur den kan heta brun bara då den nästan blir svart (tycker jag). Undrar hur mörkbrun blir?! När man ändå är igång å grejar tänkte jag ta ögonbrynen också. Det behövs verkligen. Va go jag kommer att känna mej imon när jag ska åka på lyx-manikyr när jag är nyfärgad å allt. Gött!!


Hellu!!

Usch vilken tråkig måndag detta har varit. Segt på jobbet och segt hemma. Lillan hade somnat när jag kom hem så jag fick inte ens pratat lite med henne. Däremot fick jag pussa på henne massor och det är ju alltid underbart. Ska nog lägga mej bredvid henne en liten stund och gosa sen innan jag lägger mej, Myyys!!
Nu kom Prinsen också, gud så trevligt.

Natti natti!!


2:a Advent

När andra ljuset brinner


Dagen har tillbringats på lite olika ställen. Var först i kungälv och köpte en julklapp till Onkel M (internt). Känner att det börjar blir lite stressigt nu, jag som skulle vara klar med klapparna i tid. Efter Kungälv mötte jag mamma på plantagen och vipps så har man köpt julgran. Det var inte alls meningen, men när jag ändå var där och vi kollade granar så, Why not?! Det blev en jättefin Kungsgran såklart. Den får nog stå på utsidan tills nästa helg, annars dör den bara.

Trevlig advent på er.


Vilken är bäst?

Jag ska ha en av dessa bilderna till en grej. Kan bara inte bestämma mej för vilken jag ska använda. Vilken är bäst?


Lilla granen står så vit och grann i stugan!!

Vit plastgran

Det blev en vit gran till dotterns rum. Valde ju mellan vit, grön och rosa. Jag får ju alltid sån beslutsångest när jag ska köpa nått, men till slut kunde jag bestämma mej. Köpte lila kulor till och en svart girlang. Ljusslingan tog vi en som hon har på sitt rum i vanliga fall, med små rosa prinsesskronor på, fast vi bytte prinsesskronorna mot små vita hjärtan. Det blev jättefint. Som julgransmatta har vi en vanlig rund liten röd matta från ikea och på den står även hennes lilla julbock. Såå sött!!!

För övrigt så strömmar julmusiken ur högtalarna här hemma. Myyys!!!! Undrar om man kanske skulle ta och baka lite lussebullar också nu när stämningen är på topp.


H&M i alla ära

Vit Cardigan H&MH&M är en bra affär med mycket snyggt både till barn och vuxna, ofta till hyffsat bra priser också. Något dom däremot inte är bra på är leveranstider när man beställer ur deras webshop. Jag tröttnar snart. Vad är det som tar sån tid??? Jag kan verkligen inte förstå. Jag vet ingen annan webshop som har så långa leveranstider. Jag beställde en kofta i slutet av september och den har fortfarande inte kommit. Först fick jag besked om leverans i slutet av oktober. Shit! Va länge tyckte jag. Sen var det mitten på november, sen början av december och häromdagen fick jag en "Tack för att du väntar"-lapp i brevlådan där det stog att den skulle levereras i mitten på december. Suuuck!! Okej, jag väntar snällt bara den kommer till slut.

Idag tänkte jag att jag skulle kolla leveransstatus på deras hemsida. Vad hittar jag då?? INGENTING!!! Är nu rätt förbannad på den här skiten. Ringer till H&M och frågar vad som händer?! Damen i andra änden kan tyvärr inte svara på det. Hon kan bara se att någon har tagit bort min order. Va f*n e detta? Nu har hon lovet mej att den ska komma i slutet av december..(många bud) Vi får se hur det blir med den saken.
Damen i luren var i alla fall väldigt tillmötesgående och hon gav mej 50:- i rabatt som kompensation vilket jag tyckte var väldigt snällt. Jag tyckte synd om henne som fick ta skit för något som hon själv inte kan påverka.


Så vad gör jag nudå? Jo det blir till att vänta ett par veckor till. Tids nog får vi väl veta om det blir någon kofta eller ej. God kväll på er!!


Uppdatering: Det blev ingen kofta, fick ett brev där det stog att dom tyvärr inte skulle få inte koftan över huvud taget. Är det bara jag som har sådan otur med H&M.



Läs även andra bloggar om ,

Hon är så perfekt

FinastSomnade upp hos lillan en stund förut. Det är så sjukt mysigt att krypa ner hos henne och pussa och hålla om henne. Hon är det absolut bästa som finns i hela världen. Tänk att hon har legat i min mage, tänk att hon är en länk mellan mej och prinsen, att hon är vårat kött och blod. Vi har gjort henne. Helt fantastiskt!! Och tänk att vi gjorde det så jäkla bra. Undrar om det alltid kommer att vara så, att man är lika fascinerad resten av livet över det man har skapat.
Hon är så perfekt. Hennes små händer och fötter, sammanlänkade av hennes perfekta lilla kropp. Mjuka små bulliga kinder, söta små öron, fina fina ögon och den sötaste pussigaste munnen av alla. Hennes spikraka hår som hon så sött föser undan när det glider fram i hennes söta lilla ansikte. Mmm, jag bara njuter för tillfället. Är jag världens lyckligaste mamma tro?





RSS 2.0