En kärring i sängen

Påskärring
Då har vi fixat iordning vårat påskris här hemma också, mycket snack om påskris nu känner jag. Haha, men det är ju helt enkelt så att påsken närmar sej. Jag har aldrig riktigt brytt mej om vad påsken egentligen innebär, det enda jag intresserar mej av är att pynta lite fint i hemmet. Inte massa kycklingar å grejer utan det får oftast räcka med ett färgglatt ris. I år har vi även Mara (som Lillan kallar henne) hemma över påsken. En liten häxa som vi köpte på Ica häromdagen. Den var ju så söt, haha.
Imorgon ska dom ha påskfirande på dagis, så lillan ska vara påskkärring. Vi fick ju gå igenom hennes garderob lite snabbt för att hitta nått som hon kan ha på sej. Tog även fram snusnäsduken som hon brukar ha på huvudet. Den skulle hon bestämt sova med. Going!! Haha, men hon fick som hon ville, såklart.

Natti på er!!

PåskrisPåskris


Men åh, vårat fina påskris kom ju inte med...

dsc01221 (MMS)

Men åh, vårat fina påskris kom ju inte med. Kommer här istället då. Hej på er.


Har precis varit borta på Coop en sväng oc...

dsc01220 (MMS)

Har precis varit borta på Coop en sväng och käkat lunch. Kyckling med potatis och skysås. Riktigt smaskigt. Jag har blivit så duktig att jag de senaste dagarna har druckit vatten till maten istället för cola. Vi får väl se ifall jag märker någon skillnad. Vi köpte lite färggranna fjädrar på lunchen också, till vårat fina ris som J var ute och plockade i förmiddags. Så himla påskigt och fint så. Ha nu en härlig måndag i vårsolen. Tjo!


Glas-skål med lock

Glas-skål med lock


Välkommen till världen!!

I natt runt halv 2 tiden fick jag ett mms på mobilen. Äntligen var det klart. Min vän F fick en dotter. Jag visste att det var en liten tjej som bodde i den stora stora magen. En himla söt liten flicka också. Lik mamma. Stort grattis gumman!! Så nu längtar jag tills dom kommer hem så man kan få åka dit med den söta lilla presenten som vi var å köpte idag jag och lillan. 

Vi var en sväng på backaplan. Köpte ett par jeanstreggings till illan och en topp med 2 pussandes smurfar på som hon fick tjatat till sej :) Det blir nog bra. Kom dit ganska så sent så alla affärer stängde typ när vi kom. Vi hann i och för sej in på Triumf en snabbis på en liten glass. Mmm!!

TriumfGlassTriumfGlass



Nu har jag och prinsen kollat på Låt den rätte komma in, så mysig film på nått sätt. Dom är så söta i sin relation Oskar och Eli. Cute!!

Nu väntar sängen. Är tröttare än vanligt idag känner jag, trots att klockan bara är en timme mindre egentligen om man går efter vintertid. Förresten, det är väl ingen som missat att ställa fram klockan???



Många solbrillor att välja på till dom små

Solglasögon till barn


Har nyss varit och handlat lite. Kommer ihåg förra året hur svårt det var att hitta ett par fräcka solbrillor till lillan. Alla man hittade var ju typ rosa med blommor eller nalle puh på och annat jocks. Det vill vi inte ha. I år däremot var det lite svårt att välja för det fanns så många coola. Lillan fick prova några olika och till slut kunde vi bestämma. Okej, jag erkänner...jag fick bestämma mest.
Lillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögonLillan provar solglasögon

Gissa vilka det blev!!!


Tja på er!!

Nu har jag precis betalt alla räkningar. Känns som en lättnad när det är gjort, så man inte behöver tänka på det nå mer. Jäkla bilskatt denna månaden, den e inge skoj alls. Nu funderar jag på om jag skulle ta å röra ihop lite wokade grönsaker och nudlar till mej och lillan. Det kan ju faktiskt vara lite gott. Sen tänkte jag att vi skulle åka och handla massa mat. En liten sväng till ikea får det nog bli också. Jag måste köpa en ram. Min lilla tjej hade gjort en sån fiiin teckning till mej och Prinsen på dagis så den måste ramas in och hängas upp. Hon gjorde ju en superfin målning förra våren som numera hänger så fint inramad på hallväggen.

Igår var vi på våfflor hemma hos mama å papa. Gud så gott, men som alltid så tog jag en våffla för mycket så efteråt mådde jag mest illa.

Nope, nu måste jag dra. Hej på en stund!


Visst ja, våffeldagen!!

Våfflor


Har helt glömt av att det är våffeldagen idag. Jag visste det igår, men har inte tänk på det idag bara. Kanske är det för att vi är bjudna hem till mamma och pappa på våfflor imorgon. Det ska bli så himla gott. Jag är sån att jag i stort sett bara äter våfflor kring våffeldagen...aaaaldrig annars. Då förstörs ju hela grejen om man skulle hålla på och äta våfflor i tid och otid.

Grisnäsa


Och så tar vi en paus

Har precis slängt i mej en halväcklig pan-pizza framför Grey's Anatomy. Vilken bra serie egentligen. Först så var jag lite orolig då det var sammanslagning. Jag trodde inte mitt intresse skulle hålla i sej, men joodå. Det är fortfarande precis lika bra som det har varit innan.

........................Grey's börjar igen och jag fastnar...

.....Ååååh det är så bra. Det är bara så jäkla trökigt varje gång ett avsnitt är slut. Jag hade lätt kunnat tänka mej en tur i garderoben med han Dr Karev. Ojoj, sicken as-charmig blick han gav lexie, yeeezes! Hohoho. So cute.

Justin Chambers
Har aldrig riktigt tänkt på det så tidigare, men han är fiiin. Mumma!!


Fan, Jag har blitt hackad

Jag blir inte klok på detta med datorer och allt som hör till. Tänkte att jag skulle logga in en sväng på msn som jag inte har använt på flera år. Loggade in en snabbis häromdagen och nu när jag skulle göra det igen så kommer jag inte in. Det va på min gamla mejladress som jag hade msn, men vafan...I förrgår lyckades jag ju men idag, icke!! Jag kan ju inte ha glömt mitt lösen på typ 2 dagar. Nån måste ha tagit sej in på min och ändrat. Jag kan inte komma på någon annan orsak. Damn it!!! Jag har blivit hackad :(

Titthål ner i kossans mage??

Såg detta sjuka klippet på aftonbladet. Dom har alltså öppnat upp ett stort hål i kossans mage för att kunna stoppa in handen och plocka ut lite halvt smält foder. Ibland ryker det till ur hålet eller så rinner det ut nån vätska, vad det nu kan vara för nått. Detta är för mej vidrigt. Låt ko-stackarn vara. Antar att dom gör det för att dom är så jäkla nyfikna på hur det egentligen fungerar när korna idisslar. När dom klämt och kännt färdigt så lägger dom bara på locket igen.

Det kan ju knappast bara vara jag som tycker detta är sjukt.


Jag hatar att vänta

När jag vill ha nått så ska det va nu. Väntar jag på att någon ska ringa upp så vill jag att det ska ringa nu.
Jag hatar verkligen att vänta. Det e så tråkigt. Väntar man på besked så vill man ju gärna ha det med en gång också. Men jag fortsätter att vänta och väntar nog till och med tills imon.

Vänt vänt!!

Lite hemmafix

Så ja, nu ska man strax hoppa i säng. Jag å prinsen har precis varit lite duktiga och fixat fast socklarna på vårat kök. Ena sidan i alla fall. Vilken skillnad det blev. Himla tjusigt måste jag säga. Det var ju bara ungefär 1½ år sedan köket blev "klart". Jag fattar inte varför vissa saker ska ta sån himla tid att göra färdigt. Saker som (när man väl kommer till skott och gör dom) är så lätta och går hyffsat fort. Så idag går jag och lägger mej lite extra nöjd. Nöjd med prinsen framför allt.

Natti!!


Hipp hipp Hurraa!!

Nu ska jag strax hoppa upp på moppen och dra i väg till jobbet. Lillan sitter å leker med sina små figurer och har sjungt Ja må hon leva och Hipp hipp hurra´at säkert tio gånger nu. Det är visst smurfan som har födelsedag idag.

Smurf

 

Ha nu en bra måndag.


Windows 7 öööh? Vista måste väl vara bättre?

Sitter och bekantar mej med min lilla mini som jag köpt idag. Har funderat länge på ifall jag inte skulle ha en, och visst skulle jag väl det. Så nu sitter vi här, mini och jag. Såå fin..Synd jag inte fattar hur allt funkar bara. Typ vad det gäller Windows 7 å så. Vista måste ju vara bättre? Jag fattar ingenting på 7:an. Man ser ju inte vilka fönster man har liggandes i listen, man kan inte direktklicka sej till skrivbordet, jag lyckas inte byta bakgrundsbild m.m m.m. Kanske är det så att jag inte lärt mej ännu (på nån timme). Men jag tror inte det är det som är felet. Hoppas jag finner lösningar på mina problem inom en snar framtid.

Mini-pc


Söndag...igen

Varför går alltid helgerna så himla fort? Man hinner inte göra nånting. Denna helgen har jag smått gått å längtat till också och nu är den över. Suck!! Funderar på vad man skulle ta å hitta på idag då. Solen skiner då och då, men det blåser till ganska rejält ibland. Inte så najs. Får nog börja med att göra  mej iordning i alla fall.
Lillan sitter för tillfället och målar med vattenfärger. Det ville hon bestämt göra. Hon är så dutig så. Nu när jag va ute i köket så målade hon en häxa på sin kvast. Haha!! Mycket fint!
Nä, nu ska jag ta å göra ej iordning lite för världen så vi kan bege oss ut en sväng innan den här dagen är över.

Lillan målarLillan målar


Däbbt i däsan

FörkyldSå har man åkt på nån snajsig förkylning också. Underbart!!! Vaknade i natt och var helt torr i munnen, hela tungan var alldeles torr. Mysigt, eller hur?! Nä det var inte speciellt trevligt. Samtidigt så forsar det ut näsan utan att man kan dra in för man är alldeles igentäppt. Suck! Jag hatar att vara förkyld. Förvånar mej inte om jag åker på bihåleinflammation också. Why not liksom, när man ändå är i farten.

Funderar för övrigt på vad den här kvällen kan ha att erbjuda, är lite sugen på att se nån mysig film. Det som kommer på tv är ju typ Beck: Sista vittnet eller Hedwig and the angry inch. Det är i alla fall dom jag tänker välja mellan. Beck-filmen har jag säket redan sett, den andra har jag inte ens hört talas om. Den hade fått en 5:a (mycket bra), men jag vet inte. Nån som skulle byta kön å sånt. Vi får väl se.

Annars så har vi eventuellt lite andra grejer på G här hemma, men vi får se hur det blir. Haha!!


Nä nu ska jag bunkra upp med mer papper, Ha en fin kväll!!


Så ska det låta

Så ska det låtaBlev inte mycket vettigt gjort idag inte. Hade vissa funderingar på vissa saker, men nope. Inte idag heller, hehe. Imon är det jobb igen, tack å lov så brukar ju lördagar gå rätt fort.
För tillfället sitter jag här å väntar på att prinsen ska komma hem efter sin kvälls-shopping.
Innan det kollade jag på Så ska det låta som drog igång ikväll igen...Äntligen!! Är det lite panchis kanske? Men i alla fall jäkligt underhållande. För övrigt så tror jag fasen att jag håller på att bli förkyld. Jäkla skit! Varför?? Det är la säker lillan som har smittat mej då. Hon hostar ju hej vilt och snorar och har sej så det skulle inte förvåna mej. Jippie!

Nä nu kom prinsen så jag ska slita mej. Vem tror vi förresten går till final i Let's dance då? 
Det är väl änna dags för Willy att åka hem nu va.

Vilket meningslöst inlägg då, ska nog gå å lägga mej nu, å kände bara för att klutta ett par rader. Natti!! 

Gladiators


Håller på att gå in mina fina gladdisar nu inför sommaren. Lika bra att göra det nu så man inte får skoskav å grejer sen när väl säsongen drar igång. Gud vad jag längtar efter sommaren nu. Har spanat igenom arkivet lite å kollat vad man gjorde i somras och hur vädret var. Vad jag kan minnas så hade vi en rätt härlig sommar i alla fall....Eller, minns jag fel?

FossingarLisebergEyeSolaMadonnaUte till havs


Mobilblogg, just testing.

Mobilblogg, just testing.


No work

Inget jobb för mej idag då nä. Istället sitter jag hemma framför datorn med min lilla prinsessa i knät. Hon är febrig idag. Nu har jag varit hemma typ 3ggr de senaste tre veckorna för vab. Inte så kul, men inte så mycket att göra åt saken heller. För att göra det bästa av situationen så bakade jag scones till frukost å guuuud så gott. Jag har aldrig gjort det hemma förut, men jag kan lova att det inte var sista gången. För det första så var det ju så lätt å sen så gick det så fort också. Perfekt!!

Scones
Mmmmmmmmmm...


Good morning friends

Det är inte ofta som jag hinner sitta ner med en kopp thé framför datorn innan jag ska till jobbet. Uppenbarligen så går jag upp på tok för tidigt nu dessa dagar då jag inte har bil. Men det är ju så svårt att avgöra hur mycket tid extra som behövs. Oavsett vad så är det himla skönt att kunna sitta ner och ta det lugnt en stund eller t.ex röja lite i köket som jag gjorde nyss, innan det är dags att dra. Hoppas ni får en bra dag där ute. So long!

Frukost thé


I Kenzas skor

Wildflower by Kenza

Idag för första gången såg jag Kenzas skor live. Jag tycker dessa e så himla snygga och hade lätt kunnat tänka mej ett par om det inte var för att jag redan är så lång. Det är inte snygg med för långa tjejer. Det är i alla fall min åsikt. Hade jag bara varit typ 5cm kortare så hade det funkat :)
I alla fall så var jag ju såklart tvungen att prova min favorit. Till min förvåning så var dom faktiskt riktigt sköna. Blev allt lite sugen där ett tag. Men nej nej, nu ska Elle börja spara. Det kommer göra ont ett tag men oj va här ska sparas. Allt som finns över ska sparas!!! Så får vi se sen om det lönar sej.

 



No car

Igår lämnades min kära bil in på verkstan. Äntligen ska jag få nya handtag. Det ska bli hur gött som helst att kunna öppna dörrarna helt vanligt precis så som man oftast öppnar en bil. Ända sedan oktober tror jag att det vara så har jag tagit mej in i bilen på olika vis. Oftast när den inte har varit igenfrusen så har jag fått sitta i baksätet och sträcka mej fram till handtaget på förardörren för att sedan putta upp dörren försiktigt utan att den slår i grannens bil. Sedan se till att den inte slår igen medans jag tar mej från baksätet och fram i bilen. SUCK!!! Det ska verkligen bli såå skönt att slippa allt detta bök.


I alla fall, nu under tiden som bilen är inlämnad så har jag lånat syrrans moppe. Haha!!! Grymt! Lillan tyckte det var sketaskoj när jag körde henne till dagis imorse. Jag däremot var ju lite ovan först, men det blev bättre sen.
Det är så jäkla härligt med moppe. Man blir änna lite sugen.

Nu ska jag ta å hoppa i säng. Jag fattar inte vad det är med mej. Jag somnar alltid till DHW. Av någon anledning blir jag så trött å vipps så ligger jag å sover på armstödet. Jag blir så trött på mej själv. Natti!!!

 


Fantastiskt bra lip-film

My sisters keeper


Vilken bra film vi såg igår kväll. Det var syrran som tipsade mej om den faktiskt. My Sisters Keeper är helt klart filmen du ska se om du känner för att gråta en skvätt (läs floder).
Jag tror att man tar till sej handlingen lite extra när man har barn själv och mer kan föreställa sej hur det skulle vara att hamna där i deras situation med en liten dotter som får Leukemi. Usch! Att få det hemska beskedet och att sedan sarta denna enorma kamp tillsammans. Det som nog känns mest ofattbart är att folk faktiskt går igenom samma sak fast i verkliga livet. Vadå, vi är väl osårbara? Vi klarar allt! Så tänker man väl oftast, fast så är det inte. Man ska ta vara på de man älskar och visa dem att dem är just Älskade. Det är så viktigt. En dag kan det vara för sent.



Härligt!!

Idag blir det nog en promenad med lilla familjen ute i det härliga vårvädret. Kan en söndag tillbringas på ett bättre sätt. Nope! Har precis slängt i oss vår traditioella söndagsfrukost beståend av pannkakor. Det har liksom blivit lite av en grej med pannkakor på söndagar. Gott att lyxa till det lite. Sånt som man inte hinner med på vardagarna.
Nu har lillan fått nån slags energikick och skuttar runt som en liten vilde och sjunger högt. Vi ska strax hoppas in i duschen innan det blir promenix.

Droppe



Förresten, till nått helt annat. Jag tycker det var helt rätt låt som vann igår på Mello. Jag vet inte riktigt om det är en låt som går hem hos dom andra länderna, men det är otroligt fin och bra. Jag var lite rolig där ett tag att Salem al Fakir (eller vad han heter) skulle ta hem det. Men tack och lov så blev det inte så.

Ha nu en härlig söndag i vårsolen. Hej så länge!!

 

Gott och blandat

Åh, det känns som att jag inte har haft en lugn stund på hela dagen. Flänga fram och tillbaka, vilket visserligen är ganska trevligt. Självklart helt och hållet beroende på vad man gör. Först var vi ju på backaplan, efter det hade vi en hel timma över för middagstillverkning och inslagning av Elliots presenter. Sen gasade vi hem till syrran på kalas och fick världens godaste tårta typ. En eloge där till bagarna (Elliot och syrran). Köpte ett wii-spel till kiddo som jag skulle försöka mej på. Kommentaren jag fick då var att jag sög. Jaha, tack för den. Haha!! Ungar! Är det verkligen så man säger till sin moster??? I guess.
Kvällen tillbringades ju då hos Maria som sagt. Vi kollade på Mello och käkade Gino. Mmmmm, så sjukt gott.
Nu sitter jag här hemma med min kärlek och vi ska la snart gå å lägga oss. Ska bara disskutera lite först, tissel tassel.

Gino
MiddagKalasMosters godbitTårtaJag och Maria


Säsongspremiär

Jeansjacka


Tog en sväng förbi Backaplan förut idag. Skulle ju bara köpa present till min söta systerson men fick med mej lite annat också. Inte helt ovanligt. Svängde in på H&M och hittade denna fina jeansjackan. Dessutom hade dom 100:- rabatt på alla jackor. Great!! Så jag betalade 199:-, hur bra är inte det.. Nu ska det bara bli lite varmare så man kan börja använda den också. På tal om varmare, idag har det ju varit så underbart väder ute. Skinnjackan hade säsongspremiär, gött! På väg ut från H&M stack det till i ögonen av solens strålar. Då mina gamla glajjer pajat så fick jag rusa tillbaka in och roffa åt mej ett par nya.
Sen såg jag ju att dom hade så fina nagellack så nu sitter man här med nylackade och fina naglar :) Härligt!!

Nagellack

 


Just nu sitter jag hemma hos Maria

0-2f46cd17a771aee10690e32ac672e2a5.png

Just nu sitter jag hemma hos Maria och det är Mello som gäller. Snart kommer Lotta med kiwi och päron , sen blir det ginos. Mumma! Hoppas alla får en trevlig kväll. Puss


Tårta!

Tårta
Vi har en praktikant på jobbet, eller ah har å har. Han är nästan aldrig där men i alla fall. Idag kom hans lärare med tårta. Vi älskar TÅRTA!!! Så himla god var den med nån slags chokladmousse grädde och maräng. Mumsfillibabba!
Tänkte egentligen bara skryta lite, hehe. Nu ska jag gå å lägga mej. Imorgon blir det kalas hemma hos syrran för lille Elliot som inte är så lite längre. 10år fyllde han idag (läs igår) i förrgår. Mosters stoooora plutt.
Efter kalaset blir det Mello of course, med Maria och Lotta och Lillfis ska med också. Det kan ju bara sluta bra.

Så God natt alla.


Det som göms i snö...

...kommer upp i tö. Ja det stämmer ju fantastiskt bra.
Idag när jag gick ut från jobbet så drogs blicken neråt för en stund, där lite halvt undangömd i snön låg en 50-lapp och bara väntade på att bli hittad. Funderade just på hur länge den har legat där egentligen. Kan det vara sen innan jul, när första snön singlade ner från himlen och täckte marken med sina mjuka små fina flingor? Ja så är det nog.

Någon mer som har hittat något spännande nu när snön försvinner?

pengar


Min blogg

Jag har aldrig varit en sån person som skriver dagbok. Jag har väl försökt ett par gånger när jag var yngre, men det har inte riktigt fastnat. Sen så en dag för ca 1½ år sedan så fick jag för mej att jag skulle börja blogga. Vet inte riktigt hur det kom sej, men jag gjorde det i alla fall. Det är verkligen helt perfekt, så grymt bra att blogga. Man kan gå tillbaka och se vad man gjorde vid samma tidpunkt förra året eller förr-förr-förra osv. om man nu har bloggat så länge. Jag ska verkligen försöka hålla fast vid det här nu så man har bloggen om några år sen att gå tillbaka och kika i arkivet. Dels för att läsa om vad man har gjort, vad man hade för kläder eller om lillans utveckling. Det är faktiskt jäkligt kul!!

PussOutfitLillan


Väntar på att klockan ska gå, så a

0-251135cb3aee31e919d6f87887c3a82c.png

Väntar på att klockan ska gå, så att man kan bege sej hemåt. Här är sjukt segt och har varit hela eftermiddagen. Idag på lunchen drog jag till plantagen och käka. Köttfärspaj, så jäkla god och mycket mättande. Ja ja, ikväll blir det nog förlossningskliniken och efter det Familjen Jackson. So long.


Våren knackar på

Vårtecken

Äntligen känner jag att jag kan släppa taget om snön. Nu vill jag, precis som många andra att den bara ska försvinna fortast möjligast. Innan hade jag lite svårt att greppa att snön faktiskt skulle smälta bort och att marken skulle bli bar och trist, men nu efter ett par soliga härliga dagar så är jag redo. Mer redo än någonsin.
Vad är bättre än att känna solens strålar värma mot sin kind såhär års, va? Nu är det till och med ljust på kvällarna när jag lämnar jobbet, solen har precis smygit sej ner bakom träden. Om nån vecka eller så är den nog fortfarande uppe när det är dags att åka hem. Lovely!!


Bilden är tagen 18 mars förra året i vår trädgård. Det känns som att våren ligger lite efter i år.

 


Snygga smycken!!

Igår på Lindex hittade jag dessa två. Det är så snyggt med kedjor av olika slag. Jag gillar armbandet med lite berlocker och kedjor som bara hänger. Dessutom så var det rea på armbandet 29.50:- Det e najs det!

KedjorKedjor


Jag tycker nog att jag klär i rosa hår.

Rosa hår


Igår var jag på maskerad för första gången i mitt liv och det var såå roligt. Jag hade länge och väl funderat över vad jag skulle klä ut mej till och till slut bestämde jag mej. Jag skulle vara Pebbles från familjen Flinta. Rosa å fint. Det roligaste var ju att jag fick ha peruk. ROSA peruk!! Så himla läcker. Jag tycker nog faktiskt att jag klär ganska så bra i rosa hår, haha!! Det var riktigt roligt och alla var så fina. Jag tycker folk borde ha maskerad oftare. Det kostar ju i och för sej ganska mycket med maskeraddräkter, men kanske att man bara kunde vara någon annan. Klä ut sej till inget speciellt bara för att det ska bli lite roligare. Hade det inte varit kul?

Halva gänget med på gruppfoto


Damm i näsan

Idag har vi inventerat på jobbet. Inte överdrivet kul men ganska så bra i alla fall. Dammigt blir det, fort också. Shit, man är alldeles svart i näsan när man är klar. Överallt annars också för den delen. Det roliga med inventering är ju att man umgås med jobbarpolarna på ett annat sätt än en vanlig dag. Jag har aldrig varit med om att det har gått så fort förut. Alla andra gånger har vi hållt på typ fredag, lördag och lite på söndagen om vi haft oflyt. Så skönt att det är klart, då kan man jobba i lugn och ro imorgon (med massa arga kunder säkert som är snea för att vi hade stängt idag) Haha!! Men det får dom tåla. Efter jobbet imon blir de stress raka vägen hem för att göra mej iordning för maskeraden, tjohoo!! Det ska bli så sjukt kul.

Nu ska jag slänga i mej en daim lite sådär halvnyttigt innan jag hoppar i säng. Ciao!


Blommor och ekoxar!!

Usch, nu måste jag verkligen gå och lägga mej, ska upp 6 imon för att vara på jobbet vid sju. Brukar annars inte börja förräns vid 9, men imorgon ska vi inventera. YEEEEYYYY!!! (ställer mej upp och gör vågen med mej själv)
Förhoppningsvis så kan man ju dra in lite goa komptimmar på det då. Sambon får VAB'a så jag kan vara med över huvud taget.

Till slut tog vi oss i alla fall ut idag. Det blev en sväng till IKEA där vi åt en billig middag för två. Haha! Köttbullar till mej och lillan för totalt 46.50:-. Det är ju löjligt billigt det. Men det var gott!! Var även på backaplan en sväng där jag shoppade lite. Var lite sugen på jeans idag, men det blev det inga. Däremot ett par fin-fina toppar. Gina hade fått in massa fina linnen. Idag blev det bara ett dock, med blommor och ekoxar på i härliga färger.


De här två kunde man ju ha tillsammas, så najs det blev då.
Fina toppar

Tunika med krås



Läs även andra bloggar om , ,

Gina kanske

Sitter och funderar lite på vad man ska hitta på. Är hemma dag två med lillan, först 48 timmar efter kräkning får man komma tillbaka till dagis. Men idag är hon ju bra så då känner jag för att gå ut lite. Kanske man skulle ta sej till Gina tricot och byta den dära toppen med paljetter som jag nämnt tidigare. Eller åka en sväng till ikea. Får panik om jag bara ska vara hemma. Måste ha luft!!


En mask i maten?!

Mask i maten

Mask i maten


Idag när vi varit hemma hela dagen och varit lite slappa sådär så orkade jag inte laga nån middag. Tog fram en fiskgratäng ur frysen och satte den i ugnen. 45 minuter hade äntligen gått och det var dags att äta. 
Men vad var det där??? Det hängde ut nånting ur fisken när jag skulle dela. Jag pillade loss den där lilla äckliga saken som liknade en mask otäckt mycket. Så som man kan tänka sej att en nyfödd daggmask ser ut ungefär. Såå jä*la äckligt så det är inte klokt. Matlusten var ju som bortblåst och jag är glad att jag inte spydde.
Kollade runt i kylen och fick nöja mej med en blodgrape istället. Väldigt gott och utan maskar.
Imorgon ringer jag kundkontaktnummret som stod på baksidan och hör vad dom har att säga.

Blodgrape




Kändis-Mahjong

Kändismahjong


För er som gillar mahjong men som tröttnat på de gamla vanliga ikonerna ska ju helt klart kolla in det här. Kändis-mahjong på Sofies mode. Finns i tre levels i olika svårighetsgrad. Det är ju lätt att man fastnar, hihi. Jag hittade det precis, men kommer nog sitta kvar ett tag.

 


Sicko!!

Imorse väcktes jag vid 04.30 av att lillan låg å ropade på mej i sin säng. Hon klagade över halsont och sa att det finns kräks där nere. Neej sa jag att berättade att det nog bara kändes lite konstigt för att hon hade ont i halsen. Hon fick lite vatten och vi gick å la oss igen. Efter en stund fick jag rusa med lillan under armen in till toaletten. Kräksjuka!! Eller, vad är skillnaden på kräk och magsjuka egentligen??
Nu efter att ha sovit i två timmar verkar hon lite bättre. Hon vill i alla fall ha frukost så jag får gå å fixa det nu. Innan har hon inte velat äta nämligen. Det funkade inte ens med kitty-glass.

Så min annars så busiga och spralliga tös är inte alls på humör idag. Typiskt när det är så gott väder ute och solen bjuder på ett par strålar.

Lillan i sin prickiga pyjamas


Fotografier i natten

Igår köpte jag en liten fin orkidé som jag tänkte att lillan skulle få ha i sitt fönster. Fick sen för mej att jag skulle upp å fota lite medans hon låg i sängen och sov. Tog ett par bilder först med blixt men de blev inge kul så jag tog ett par utan istället och det blev genast mycket roligare. Fick till en sån härlig färgmix av rosa och blått. Ljuset kom ifrån ett par hängande trollsländor som lyser så fint och en blomlampa, båda från ikea.

Nightshot


Ikväll blir det premiär!

Desperate housewives
Ikväll får min längtan ett slut. Då är det dags för Desperate Houswives att dra igång för den här säsongen (för er som inte redan visste). Så ikväll klockan 21.00 är jag en av många som sitter bänkad framför tv:n och kanal 5. Jag minns ju att förra säsongsavslutningen var helt hysteriskt spännande. Jag och Danni satt och bet oss på naglarna ungefär. Så jag säger bara ÄNTLIGEN!!!

Och som att inte det räckte, imorgon är det dags för Greys. Wohoo!!


Oväntat besök

Sitter för tillfället på min lilla svart puff framför datorn och klickar mej runt på nätet. Har nyss varit uppe och lagt lillfis i sin säng. Satt och somnade ifrån med henne i knät. Gud va trött man kan bli efter jobbet om man bara tillåter sej.
Idag blev jag så överraskad på jobbet. Kom precis in i butiken efter att ha varit ute på lagret en sväng. Vem står då där om inte min fina vän Danni. Åh vad jag blev glad. Jag kopplade inte riktigt först, men där var hon. Riktigt kul, massa kramar blev det.

RSS 2.0