Min helg i korta drag

FREDAGEN:



I fredags hade jag D hemma på middag. Vi åt tacos som är så himla gott. Efter det mixade vi ihop våra goda hallonshots som slank ner den ena efter den andra. Efter det gick vi till kvarterskrogen här, hahaha!!! Jösses vad jag kände mej vilsen där ett tag. Men ack så roligt vi hade det till slut.
Innan stängning vart det lite ringdans och grejer. D tog täten, och både gamla och unga hängde på. Kvällen slutade i en snödriva någonstans och vi hade såå kul.
Hallonshots och Hur fan visste du detPå väg utTequilaPå kvarterskrogenLigger i snönMys i snön


LÖRDAGEN:

Kul var det däremot inte igår när man skulle upp och jobba. Uusch!! Jag va så bakis och min frukostmacka tog mej typ en halvtimma att äta upp. Det var så jobbigt, men jag hade ju mej själv att skylla.
Trots detta var det rätt gött att jag kom iväg till jobbet, hade jag inte gjort det hade jag nog bara legat mer eller mindre halvdöd hemma i soffan och hur roligt hade det varit.
Efter jobbet fick vi besök av sambons syster och hennes kompis som läser till socionom och för tillfället är inne på psykologi, där dom ska träffa ett främmande barn och studera detta genom språk rörelser tankesett m.m rätt intressant. 
Dom hade med sej fika och Lillfis tyckte det var jätteroligt. Hon fastnade genast för Carros kompis och slet med henne upp på sitt rum för att visa alla leksaker.
På kvällen hände inte speciellt mycket, jag somnade ganska tidigt på soffan och väcktes av sambon att par timmar senare. Då var jag pigg och satte igång å röjde i köket. Det känns så gött på morgonen när man kommer ner och köket är renstädat. Härligt!!


SÖNDAGEN:

Lillan försökte sej på att hoppa hopprep med en mikrofonsladd, stackarn. Det gick inte så bra så vi drog till Toys'r'us och köpte ett ordentligt. Inte för att det gick så mycket bättre. Att få till det med att hoppa samtidigt som repet slår i backen kan inte vara helt lätt. Men hon lär sej tids nog.
En annan sak hon tycker är lite roligt är att hjula. "Mamma nu kan vi hjula" säger hon så får jag hålla om hennes midja så hjular hon. Min lilla gymnast. Skulle lagt upp ett videoklipp men nu gick inte det så skit samma.
Efter Toys'r'us gick vi till Johanssons skor och jag köpte mej att par nya skinnstövlar på rean. Gött!!
Nu blir det film med Prinsen, vi har hyrt Baksmällan, så vi får se om den är bra.

Skinnstövlar


 


För mycket tårta

Ikväll har vi varit hemma hos Prinsens päron. Hans syrra fyllde 20 i söndags så det blev lite (läs mycket) tårta och annat gott. Pheeuww, efter det var jag rätt mätt kan man säga, men så gott det var.
Snart ska jag hoppa i säng, behöver nog gå upp tidigt imon då jag förväntar mej att min bil nästintill kommer att likna någon form av igloo. Här har regnat hela eftermiddagen och kvällen, så det plus minusgrader blir nog ingen trevlig kombination. Det blir ju till att ta fram ishackan i så fall.

Nä, nu går ögonn snart igen,
såå god natt!!!

Just Glow

Just Glow
Jag brukar alltid använda Herbal Essences när jag tvättar håret, men dom senaste gångerna när jag har varit på Coop så har det inte funnits. Frågade tjejen som jobbade där och hon informerade mej om att dom inte tillverkades längre. Samma tillverkare gör numera det nya märket Just GLOW som ska vara någon form av ersättare fattade jag det som. Då hade man ju inget val så jag norpade åt mej två flaskor för färgat hår (vilka för övrigt ser riktigt mumsiga ut). Imorgon blir det till att prova. Någon som redan testat? Är det bra?

Just Glow - For all coloured hair

Nä, nu är klockan änna mycket så Natt natti!!


Shoppi-shoppi!!



Nu känns det rätt bra igen. Det är alltid så jobbigt när det inte finns några pengar att shoppa för. Det är ju alltid just då som man hittar mest grejer. Idag drog jag en liten snabbis till B-plan efter jobbet. Tanken var att jag skulle köpa en tröja på Lindex som jag spanat in tidigare, men den satt så jäkla konstigt så jag hoppade det. Däremot så smet jag in på Gina en snabbis innan dom stängde och köpte en liten kofta, en tisha, ett linne och ett par trosor.
Ååh vad det känns bra nu!


Jag antar att jag är vuxen nu.

Till en början gick det väl inte så bra. Haha, jag skulle möta M på parkeringen men hon kom inte. Bilen ville inte starta så hon vart lite småirriterad där en stund, men det gick ju över. När vi kom hem till L körde dom igång med maten i hennes fina lilla kök. Vi tjötade om allt möjligt verkligen och det är kul hur världen kan vara så liten egentligen, folk känner folk ni vet.
Maten var hur god som helst, Pasta Pesto med Kräftstjärtar och Lax. Mmm gud så gott!!! Alltid kul med nya maträtter. Jag åt till och med kräftstjärtarna, aldrig gjort innan. Jag antar att jag är vuxen nu, haha. Jag som alltid har varit så petig med maten, stoppar faktiskt i mej det mesta nu för tiden. Tack L i alla fall för en supertrevlig kväll. Lite spänd stämning var det där när vi spelade Med andra ord, roligt roligt men stressigt. Vi vann i alla fall båda varven jag och min fina M.

Så summan av kardemumman är att det vart en kanontrevlig lördagkväll med supergoa tjejer.

Nu kryper jag till kojs. Natti!

SalladPesto-pastan med kräftstjärtarnaFruktsallad
TjejorJag och min pingla


Nu blir det mys med D. Chibba, dip

3578d9eaec01e8797efc269cc5db8762.png

Nu blir det mys med D. Chibba, dipp och film på tv 3. Galen i kärlek, mycket bra film.
God kväll!


Jag borde ju

Egentligen så borde jag verkligen ta och göra mej iordning. Istället sitter jag här och larvar mej med kameran. Tar lite störda bilder och så, haha. Det är rätt kul. Speciellt om man lyckas få till nått bra.
Om en timma ungefär behöver jag vara färdig, då kommer M och hämtar mej. Vi är några tjejer som är bjudna på middag hem till en jättego tjej L. Vi har träffats genom M hemma hos henne på lite rajtan och så. Himla kul. Så idag då blir det i alla fall middag hemma hos henne. Det ska verkligen bli trevligt. Så nu drar jag å kitschar mej lite så jag är redo när M kommer.

Hörs!

jag


Lite kallt om baken


Idag har vi varit hemma. Hade ledig dag på schemat och det är så jäkla gött att vara ledig. Särskilt mitt i veckan. Jag å lillfis åt en sen frukost och gick ut en sväng till isbacken här på gatan och åkte lite. Haha!! Så sjukt kul det är. Ungarna måste trott att jag var knäpp på nått vis som slängde mej ner för backen och tjöt högt. Men det e gött, man får inte glömma bort att vara liten ibland.
Jag och MamiJag och lillfis
Till vänster: Jag och Mami, många säger vi är lika. Jag tycker dock inte det.
Till höger: Jag och lillfis, Ingen tycker vi är lika. Fast jag kan tycka det ibland när jag var liten i alla fall.

Mamma var inte feg
Momma has gone crazy. Haha, gött é det!!


Pissgult är inte hett!!

Igår fick jag ett sånt där gött ryck, ett sånt ni vet som man bara kan gå å vänta på att det ska hända men det händer aldrig för att man kanske är för slapp eller liknande. Vår gästtoalett på undervåningen är verkligen gräslig, eller kanske ska säga var gräslig. Pissgula väggar! Jag fattar inte hur någon kan välja att måla en sån färg i sitt hem och definitivt int på en toalett. I alla fall, nä jag sitter där inne på golvet och städar så får jag för mej att jag ska kolla om vi inte har några färgrester över. YES!! Det hade vi, så väck med alla prylar - fram med masktejpen -sätt igång å måla. På ett par timmar var det klart och sån grym skillnad blev det. Så man kan säga att jag var och är riktigt nöjd med mej själv efter denna insats.

Före                                                                                       Efter
Gästtoalett snabb-renoveringGästoalett snabb-renovering


Det här är bara en tillfällig lösning. Tids nog när vi får tummen ur så ska här göras om ordentligt. Allting nytt, men nu är det inte lika akut längre, inte än i alla fall.


Det händer inte ofta men igår.



Igår var det party. Va hemma hos T som fyllde 25. Hon bjöd på god mat och snacks å grejer. Vi blev ju lite goa där och körde en sväng Jag har aldrig. Herregud, det har jag inte gjort på flera år, men det va roligt. Fasen va vi garva. Man kanske avslöjade lite väl mycket där, Hahaha!! Nädå, jag har inga hemligheter. Sen shakea vi gärnet en stund innan vi drog till stan. Där var det såå tråkigt och allt dog ut. Så synd. Det var typ vi och 20 pers till.
Bästa D kom till undsättning och körde hem oss. Men det var en riktigt rolig kväll. Tack till födelsedagsbarnet!!



Thaimat är så sjukt gott. Sitter p

0c0a94e0e842a1605a875d781e686463.png

Thaimat är så sjukt gott. Sitter på jobbet och käkar nu efter en liten sväng på backaplan. Köpte en tröja och ett linne. Ska ju på party ikväll så man behöver ju ha lite alternativ.
Ha nu en härlig fredakväll!


Nu ska vi se om det funkar. Sist j

0-536acf253942ae0cdf2addfc4ff0aa07.png

Nu ska vi se om det funkar. Sist jag skulle blogga från mobilen så kom det aldrig fram. Just nu sitter jag på jobbet i alla fall. Har precis fogat en miljö och det blev så fint så. För övrigt är det lugnt, ska dra på lunch alldeles strax och möta syrran på plantagen.
Efter jobbet ska jag dra på veckoinhandling. Måste köpa färg till håret. Imon blir det 25-årsparty hos T och då måste man ju vara schnögg. Så ikväll vet ni vad jag gör. Tjo!


Lite efter kan man säga

Disney on ice
Igår var ju vi på Disney on ice, jag och min lilla familj. Leah tyckte det var jätteroligt och hon kände igen alla figurerna som var med. Det var ju musse och mimmi som var på en resa genom olika sagor. Lejonkungen simba var med som tur är, lillan älskar Snart är det jag som är kung och hon sjung med allt vad hon kunde.
Sen kom Den lilla sjöljungfrun, Lilo och Stitch och Peter Pan. Det var inte riktigt som jag mindes från när jag var liten, men minnet är ju inte alltid på topp. Det var i alla fall väldigt lyckat och lillan var mer än nöjd, lite trött bara men det var ju inte så konstigt. I morse så sa hon till mej "Mamma jag vill titta på dom idag igen som åker skridskor" Lillfia, så söt. Det får bli en annan gång.

Nu skulle jag lägga upp lite bilder men det gick inte så bra så det kommer väl imorgon då om jag inte får någon ordning på det.

Disney on icePeter PanPeter Pan


Disney on ice

Disney on ice


Sitter här och smågäspar. Imorgon väntar först jobb på dagen och sen klockan 18.00 ska jag och lilla familjen gå på Disney on ice. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Hoppas lillan tycker det är roligt. Hon har tjatat om det hur länge som helst nu. Varenda gång reklamen är på tv så säger hon "Det ska vi gå på". Det har hon ju så rätt i. Hoppas bara att hon orkar hålla sej vaken. Prinsen får väl se till att hon sover lite middag på dagen så hon orkar med hela kvällen.

Har bara vari hemma idag, käkade lite nudlar förut för jag va så jäkla hungrig. Orkade inte ställa mej å laga nått avancerat, haha (latmask). Sen kom D förbi en sväng å vi satt å prata om döden och grät litegranna. Haha!! Så knäppa. Men visst är det skönt att få gråta lite ibland?
Nu väntar sängen så god natt och dröm sött!!


Kul i pulkabacken

Lillan åker pulka


Igår hade jag och D en heldag. Först åkte vi en snabbis till Backaplan. Var ju tvungen att köpa mej ett par termobyxor så jag kan leva rövare i isbacken med lillan. Hittade ett par ganska enkla för 349 spänn på Stadium, dom blev perfekta. Varma var dom också, det var ju det viktigaste. Efter B-plan gick vi till kullen här på gatan och åkte. Tjohooo!! Fasen va skoj det är asså. Lillan var helt vild och åkte både på rumpan och magen. Hihi, hon är så jäkla söt när hon far nerför isbanan som en liten pingvin.

Lillan åker på magenD åker på ica-kasse

När vi var alldeles kalla och rosiga om kinderna så gick vi in till mej och bakade bullar. Vi hade supermysigt och bullarna blev såå goda. Det luktade vaniljbullar i hela huset. Doften sitter fortfarande i idag. Mums!!

In the kitchen
VaniljbullarFika

Jag vill ut!!!

Massa snö
Måste dra mej in i duschen snart asså. Har ingen lust att hela dagen ska gå utan att jag kommit utanför dörren. Jag är i behov av ett par termobrallor så man kan vara ute i snön och busa med lillan. Nu är det ju så underbart fluffigt ute så jag tror knappt mina ögon. Sist det var såhär mycket snö var la när det va snöstorm -95 eller -97 eller när det var, det var tider det.

 


Snowman

Står man bara ute tillräckligt länge så kan det nog bli så. Det är så himla mysigt när snön yr omkring utanför fönstret. Det är helt okej, det får gärna snöa och vara kallt ett tag till. Varför? Jo, för det är så förbannat jäkla mysigt. Visst är det? Håller det sej bara under nollan så.

Ska strax hoppa i säng här nu. Har haft besök av D här ikväll och vi har kollat på Harry Potter och halvblodsprinsen, mycket bra. Men dom är lite läskiga ibland, jag hade inte vågat titta själv så jag fattar inte hur dom kan vara barntillåtna, vid ett tillfälle satte D upp handen framför ögonen till och med. Annars brukar det vara jag som är fegis, haha.

Imon är jag ledig, det ska bli såå gott. Man har änna blivit bekväm av sej nu när man varit ledig så mycket.
Natti natti!!


Varma öron

Halloj!
Nu har jag varit hemma en stund efter att ha varit ute och svängt i stan. Vi åkte till sisjön för att försöka få tag på min lampa, men den verkar vara slut överallt. Köpte mej en fin mössa istället en lurvig sådan. Lätt att den håller mina öron varma i denna kylan. Köpte även ett par supersöta PUMA-skor till lillan. Det var rea på sista paret. Cute!!
MössaGräddvita barn-PUMA med strass

Nu ska jag dra iväg lillan på pulkan och gå hem till mama och papa på lite middag. Dom bjur på köttfärslimpa idag, det tror jag bannemej inte att jag har ätit sen jag var liten. Ikväll blir de nog film med prinsen, sista Falk-filmen. Så vi hörs nog inte förän imon om jag får tid över.

Ha det gött!


Solig morgon



Det är så himla fint när man tittar ut genom fönstret på morgonen. Man kan riktigt se hur kallt det är.
Jag öppnar dörren för att släppa ut katterna men drar snabbt igen den för att inte förfrysa. Nä riktigt så illa är det inte, men det kanske blir.

Nu håller jag i alla fall på att göra mej iordning. Jag och lillan ska åka och hämta mamma för att åka till sisjön en sväng och sedan hälsa på min morfar som ligger på sjukhuset. Jag vet inte ens hur det är med honom men det får jag nog veta där. Han fick en hjärnblödning i julveckan och åkte in för att operera hjärnan. Usch, otäckt det där. Men han lever ju i alla fall och det är man ju otroligt tacksam för.

Ha nu en toppendag så hörs vi ikväll.


Tack för att du väntar, det blir snart din tur.

Sitter i telefonkö nu och väntar på att komma i kontakt med någon på Rusta. Ska kolla ifall dom har en taklampa som jag är ute efter. Vi har en i hallen och behöver en till. Jag har nog väntat i tio minuter nu, minst. Så jävla tråkigt att sitta i kö. "Tack för att du väntar, det blir snart din tur."
Visst problemet är bara att det blir ju aldrig min tur, känns det som i alla fall.

När jag är klar med detta tänkte jag att jag å lillan skulle hoppa in i duschen. Drar kanske ut på lite shopping sen, yey!!


National Target

Johan Falk - National TargetTänkte vi skulle slänga på en Johan Falk-film här alldeles strax. Såg Leo Gaut i förra veckan och har nu kommit på att man nog skulle sett National target först egentlign, men skit samma. Nu blir det mys i soffan i alla fall med lite chibba, kakor och julmust. Det enda som saknas är lösgodiset, mmm det hade varit gott.

Vi hörs väl igen imorgon. Hej så länge!

Nyårsbilder

Funderar på om jag skulle ta med lillan ut och åka lite pulka innan det blir alldeles för mörkt. Det är ju lite extra mysigt när det snöar ute också.
Igår hade vi supertrevligt hemma hos syrran och hennes man. Åt god mat, drack god dricka och smällde raketer. Alla barnen var helt saliga och skuttade runt hela kvällen även om ögonen inte alltid orkade vara med till fullo. Raketerna var nog det bästa med hela kvällen. Fasen va grymt det är asså. Vissa raketer är det ju rejält med krut i och dom ger ifrån sej en JÄVLA SMÄLL rent ut sagt.

Slänger inte lite bilder. Använde lite olika kameror, både nya mobilen, digi'n och systemen. Man måste ju vara redo vid alla tillfällen.

Nyårskollage

Nyårskollage

Jösses, nu är det kolsvart ute och vi har inte åkt pulka ännu. När jag började med detta inlägget var det fortfarande ljust. Hmm!


Gött nytt år på er alla. Hoppas kv

0-7739f944269dc549cf3359b4822727a5.png

Gött nytt år på er alla. Hoppas kvällen är bra och att det blir en bra start på det nya året. Skål å pöss!


RSS 2.0