Hyr film på nätet


Into the wildHäromdagen kom det hem 2st nya filmer till mej (helt gratis) genom den här sidan. Den här gången blev det The Ugly Truth och Into The Wild.
Den sistnämnda tittade vi på igår. Jag vet inte vad prinsen tyckte men jag tyckte den var bra i alla fall.
Den handlar om en kille som kommer från en familj där pengar och prylar betyder mest. Detta är inte speciellt viktigt för honom och för att visa att lycka inte kommer av rikedom så ger han sej ut i vildmarken ensam utan pengar eller andra egentliga nödvändigheter. Under resans gång träffar han på en del personer som ska komma att bli betydelsefulla för honom på olika sätt. Into the wild

Jag lyckades ju i alla fall att hålla mej vaken under hela filmen och bra detär en bra poäng.

Ikväll blir det nog till att titta på The Ugly Truth, så få vi se om den är bra också. Jag gillar ju skådisarna i alla fall.

 

 



Himla smidigt det där med att hyra film på nätet måste jag säga. Speciellt när man får ha den så länge man vill och att i stort sett alla filmer finns, både gamla och nya.

 


Blommigt, det gillar vi!

Igår var jag i stan en sväng. Snurrade in på lindex en snabbis och kom ut med lite kläder till Leah och en sjal och ett par örhängen till mej, i blommigt. Så fint!! Det kommer att bli najs nu till våren. Häromdagen köpte jag även en fin topp på Gina med lite paljetter på i lite sådär våriga färger. Tyvärr var den dock lite sne (daah), så jag tänkte se om jag kan komma iväg och få bytt den idag.

Sjal och örhängen från LndexTopp från Gina Tricot


Pastasallad, snabbt, lätt och framför allt gott!!

Idag fick det bli pastasallad till middag. Har varit sugen på det såå länge nu. Så himla gott och ett plus är att det går ganska så fort.

Pastasallad med bacon och salamiDetta behöver du:

Pasta (Girandole tycker jag passar bäst)
Salami
Bacon
Gurka
Paprika
Coctailtomater
Kryddor

Koka pastan, skär till och stek på bacon och salami. Medans detta står på spisen kan man vara effektiv och skära grönsakerna i lagom små/stora bitar. Sen kryddar jag grönsakerna med Italiensk salladskrydda. Blandar ner bacon och salami i pastan och kryddar med pastakrydda lite chilipeppar och aromat. Rör sedan ner grönsakerna i pastablandningen och det är klart. Som lite extra piff brukar jag hälla lite vinägrett pesto över. Mums så gott!!




Nu efter middan så ska vi mätta och belåtna slå oss ner i soffan och kolla på Mello såklart. God kväll!!


För första gången i mitt liv

Hur ska detta gå? För första gången i mitt liv ska jag få gå på maskerad. Jag undrade när det skulle bli min tur och OM det skulle bli in tur någongång. På lördag är det dags. Det ska bli så kul. Hoppas att folk går in för det och inte bara är tråkiga vanliga saker, men det tror jag inte. Själv har jag varit och inskaffat min dräkt idag hihi. Jag tänker inte berätta vad det är för då blir det inget kul.
Men jag kommer att vara såå fin.

Maseradklädsel

Nån som kan lista ut? Jag tycker det är uppenbart men så kanske det inte är.


Surr surr

Sitter här framför datorn i nån konstig slags ställning som gör att benen somnar så det surrar sådär jobbigt. Undrar vad det är som gör att de blir så egentligen och undra vad som händer om man inte byter ställning så blodet kan strömma till. Såna konstiga funderingar kan jag ha ibland.

Har precis haft lite längre konversationer med mina söta vänner på fejjan.
F, jag längtar så efter att få träffa lilla ärtan och dina ord värmde i mitt hjärta ska du veta.
D, I miss youuuu. Herregud, va sakta tiden går snart får det bli mars och snart får mars ta slut, okej?!
Det är allt bra fantastikt med fejjan egentligen. Jag hittade ju en gammal sommaflirt där som jag träffade för ca 13 år sedan eller nått i Italien. Rätt kul faktiskt.
Sen finns det ju människor betydligt mycket närmre också som man kanske aldrig hade fått se igen om det inte vore för fejjan.

Snart kommer nog min prins hem då blir det sängen som gäller. Usch va trött jag är. *GÄÄÄÄSSSSP*
Natti natti!!

Himmel
Tänk att himlen kan vara så fascinerande vacker.


Jag vill vinna!!

Jag är med och tävlar om att vinna 100 000:-, vilket jag absolut inte har nån chans till men ändå. Då har jag ju ändå försökt.
Gör du också din egen tuggummi-mix och var med och tävla.
Lägg gärna en röst på min också :) Tack!

Läkerol chewing gum Tävling


Det var det det

Igår jobbade jag...Suck för att ta sej till jobbet detta väder, särskilt när det inte är plogat för 5 öre och man bara slirar omkring. Helst vill man ju knö på sej termosarna och hoppa ut i snön med lillfis.
Efter jobbet igår pölsade vi genom snön i yrvädret hem till M och N. Där tittade vi på filmen UPP, så himla söt film asså.
På kvällen var vi hemma hos mamma och firade hennes födelsedag som egentligen är idag. Kunde inte fira det idag då lilla solstrålen skulle döpas. Hon var så himla duktig så och spärrade upp ögonen för allt spännande som fanns i kyrkan.
Nu är vi hemma igen och lillan somnade som en stock på soffan. Sambon begav sej ut för att skotta, det görs ju ungefär 3 ggr om dagen numera. Visst är det underbart!!!

Bilder från helgen


Häcken är borta

Jösses vad mysigt. Alla drivor med snö som ligger här och där. Folk som är ute hela dagarna och skottar och skottar. Man ser inte längre vår häck på baksian för all snö. Det har stått en bil parkerad på gatan här sedan i våras, den har någon skottat in nu. Haha!! Det verkar som att rätt många irriterar sej på den bilen. 

Inskottad bilSnöstorm
 


Läckra hemmasydda kuddfodral.

Köpte ikeas fin-fina fågeltyg häromdagen och idag fick det bli till nya kuddfodral. Dom blev så snygga och lätt var det också. Klippa lite här, nåla lite där, ett par sömmar och ohlalaa. Se så fint!!


Kuddfodral



Vill du hyra film gratis?




Lovefilm.se


Jag har för tillfället 2 filmer hemma som jag hyrt, helt gratis. Under en hel månad får jag hyra 4st filmer gratis. Det finns över 18000 filmtitlar att välja mellan. Man får ha filmen hemma så länge man vill och när man skickar tillbaka en film så kommer det en ny. Vill du också hyra film gratis? I så fall tycker ja att du ska klicka här och fyll i så får du hyra 4 filmer gratis.

Anledningen till detta är ju att jag är registrerad som Buzzador (som jag tidigare nämnt). Där får man vara med i olika kampanjer och prova på olika produkter och tjänster. Skitkul faktiskt!!

 

 

 

 

 

 


Blir ju ännu snyggare med smycken på

Igår fick jag för mej att jag skulle röja lite här hemma. Alltid när jag röjer dyker det upp något helt annat. Som igår när jag städade ut ett skåp här hemma så hittade jag ett jättefin smyckesträd som jag fick i julklapp -08. Haha jag vet nollåtta :) Tidigare har jag inte hittat nått bra ställe att sätta upp det på, men nu när jag har målat om på dass så passade den perfekt där inne. Så värst mycket längre kom jag inte med röjandet. 

Smyckeshängare

 Tadaa!!! Jag älskar när jag gör sådär händiga saker här hemma.


Nätlös


Ända sedan igår förmiddag så har jag varit utan internet. Då när man sitter där utan anslutning så känner man verkligen hur beroende man är av nätet. Man gör ju typ allt på nätet. Kollar telenummer, öppettider, priser, handlar, BLOGGAR m.m m.m. Det var nästan så man började bita på naglarna. Men nu är jag back online och det känns gött!!

Dator


Mina stekta nudlar, mmmm.

Så här gör jag förresten jag mina supergoda stekta nudlar. Mmmm!!!

NudlarNudlar
Först kokar jag mina favvonudlar Samyang Ramen smak kryddstark. Finns att köpa bland annat på ICA.
Jag häller i kryddan strax innan jag häller av vattnet. När jag hällt av vattnet så häller jag i lite matolja och ostronsås (Lee kum kee) i kastrullen. Låter det bli lite varmt och häller sedan i nudlarna. Blandar runt och voila, Klart!!
Strö över lite Thai green curry (Santa maria) också så blir det extra smakigt.
Kan ju även ätas med stekt kyckling t.ex eller andra goda tillbehör.


What to do?

Vad ska man hitta på idag då? Har precis satt vatten på spisen. Tänkte göra lite stekta nudlar till lillan och mej som lunch. Det är så ruskigt gott och går snabbt och lätt att göra.
Sen känner jag för att hitta på nått. Vet inte vad bara. Vill åka någonstans. Fick förresten ett mail igår om att min leverans är på väg från Have2have. *Längtar* Hade hoppats att jag skulle få dom idag då, men så verkar det inte bli. Däremot kom mina dammsugarpåsar som jag beställde i förrgår. F*N!! Det var ju fel sort. Hur kunde jag beställa fel? Jaja, får kolla om man kan skicka tillbaks dom.

Brevlåda


Man vill ju inte vara oförskämd

Jag som hade tänk hoppa semle-ätandet idag då jag faktiskt slängde i mej en efter lunchen igår. Men så ringde ju min kära syster och bjöd in mej och familjen, då vill man ju inte vara oförskämd och tacka nej...Eller hur?
Herreguuud!! Visst har jag plats för en liten semla eller två. Haha!! Så gott det ska bli. Hörs!

Semlor


Leksak för monstren

Slirade in lite på IKEA på lunchen idag...och som alla gånger man är på IKEA så fick jag ju köpt med mej nått. Inget till mej och inget till lillan, utan till våra små kissemissar. Först och främst till värstingen. Han är sån som älskar att utforska och upptäcka ALLT. När vi har varit och handlat till exemlpel så kanske det blir en papperskasse ståendes, vem sitter då i den om inte Chilli. Han är så söt. Så idag köpte jag en liten lektunnel till honom. Den prasslar lite och har ett hål på mitten. Alltså mycket spännande. Han var inte sen på att spana in den...och Diesel efter.

Det är kul att IKEA inte bara satsar på oss 2-benta i boendet utan även våra små lurvisar. (I alla fall katter och hundar) Dom har ju massa roligt. Mina missar har även ett litet katt-tält och en mysig korg att krypa upp i som kommer från IKEA. Tummen upp för det.

Kattleksak


Datorf*nskap

Jag blir så jäkla less. Nu ska jag skriva detta inlägget utan att gå tillbaks och redigera texten så ska vi se hur det går. Våran dator har nämligen flippat totalt. När jag t.ex skriver en text så hoppar den ibland över vissa av bokstäverna som jag skriver och ibland hoppar den öer mellanslaget. Så oerhört tröttsamt. Sen så är det även så att när jag surfar runt på internet så hänger den sej ibland, skickar upp lite popup-fönster och sådant trots att jag blockerat dessa. Stänger ner och öppnar upp igen och håller på å larvar sej. Fasen va jag hatar sånt. Kan den inte bara sköta sej som den ska. När vi kör virusscannern så visar den på att ingenting finns. Det är så jäkla skumt. Fattar inte vad felet är. Nu bara för det så har det funkat alldeles utmärkt att skriva. Så himla typiskt.
Igår när jag hade skrivit en text så lät det som typ rysska när jag läste upp vad det stod.




Fint på sommar-fossingarna

Tänk till sommaren, på ett par sommarbruna fötter. Dom kommer att sitta perfekt, förhoppningsvis i alla fall.
Jag klickade precis hem dessa fin-fina gladiatorsandalerna. Jag har spanat på dom tidigare, men då har dom tyvärr varit slut. Nu fanns det dock ett nytt datum satt så jag köpte mej ett par. Yeey!! Åh vad jag längtar tills jag får mitt paket på posten...Och vad jag längtar till sommaren.

Gladiatorsandaler
Have2have



Mycket sommar i detta inlägget, men så får det vara. Tänk vad fort hösten och vintern har gått. Snart är det dags att ladda inför semestern, inte sant?


Vem ska på P!NK??

Funhouse summer carnival



Idag släpptes biljetterna till P!NK's konsert på Ullevi i sommar. Gött!! Vi fick biljetter. Alltid lite svårt att veta innan hur stort tryck det kommer att vara på biljetterna, men vi fick våra fyra i alla fall. Min underabara M hade gått upp i ottan och åkt till Ullevi för att få tag i biljetter till oss. Plats 7 i kön hade hon och dom släppte in lite innan klockan var nio. 7 stycken fick gå in först. Vilken tur vi hade. Fick precis dom platserna vi ville ha.

Det ska bli så fantastiskt kul att se PINK live. Hon är en så grymt bra artist. Så jag väntar mej mycket show och att hon verkligen visar vad hon går för, men det tror jag nog. Sen så är hon ju så jäkla snygg också, visst är hon? När hon spelade i stockolm i somras så ångrade jag så att jag inte skaffat biljetter. Men nu jäklar, nu blir det av.


Någon mer som ska dit??

 


Tanken var

Idag fick jag ringa och VAB-anmäla mej då lillan klagade över ont i magen hela morgonen och det hela slutade med att hon kräktes. I och med att hon hade gjort detta så ville jag ju ine skicka henne till dagis såklart. Jag själv hade lite ont i halsen, men brydde mej inte mer om det. När vi kom ner och det blev dags för frukost så käde jag mej sämre och sämre. Jag fick ont i kroppen och kände mej allmänt febrig. Nu sitte man här med 39-40 graders feber och tycker jäkligt synd om sej själv.
Tanken var ju att jag skulle vara hemma för VAB. Vad hände? Lillan mår hur bra som helst så förhoppningsvis får hon gå till dagis imon.

Romantisk weekend!!

Säröhus
Jag har nog haft den bästa helgen på länge. Igår firade jag och prinsen att vi har varit ihop i 10år. HERREGUD!!! Kan ni fatta, 10 år?! Det är ju helt sjukt. Såå många år, så mycket minnen. Tänk så små vi var när vi blev tillsammans.

I alla fall så valde vi att fira med avkoppling och romantisk weekend på Säröhus. Så himla mysigt ställe.
Efter att vi hade checkat in på rummet så tog vi en promenad längs vattnet. När vi kom tillbaka gjorde vi oss iordning och gick ner till baren. Där bjöds på mousserande vin och snacksbuffé. Efter det entrade vi matsalen och åt en riktigt god trerätters middag. 
 
Proppmätta gick vi upp till rummet och bytte om till badkläder och badrock för att sedan gå ner och avsluta kvällen i bad och relaxavdelningen. Pool med 37-gradigt vatten och Jacuzzi med olika aromasalter och grejer. När vi hade bubblat färdigt så la jag mej faktiskt i solariet 10 minuter och efter det tog jag mej en vattenmassage.

Vi var helt slut när vi väl kom upp till rummet och slocknade ganska snart.

Promenix i snönSnacks3-rättersSpa


Helly Hansen Snowproof

Mina förra vinterstövlar hade liksom sagt upp sej nu kan man säga. Dom höll inte tätt någonstans och det var high time för nya. Mamma hittade ett par jättefina som hon så snällt fick köpa åt mej. Så nu kan jag ut och traska i snön igen. Snowproof står det på dom. Kan det bli bättre? Upp till bevis!

Måste bara säga att jag älskar det här vädret vi har. Vilken vinter asså. Ska det inte komma lite mer snö snart tro. ;)
Helly Hansen


Handsmycke

Se här vad som damp ner i min brevlåda igår. Så himla fint. Det är en jobbarkompis till mej som gör dessa. Hon är så duktig så. Dom finns att buda till sej på Tradera för en billig peng, annars så kan ni bara säga till så ordnar vi det. Har man speciella önskemål så går det också bra. Vi snackade lite i telefon häromdagen då hon är hemma på mammaledighet sedan ett halvår tillbaka ungefär. Hon sa att hon höll på med smycken och jag blev ju såklart sugen. Sa lite hur jag ville ha mitt och det var klart att skickas redan dagen efter. Perfekt!!
Tack HelStel!

Handsmycke Handsmycke



Läs även andra bloggar om

Vitt vitt vitt

Idag har vi haft en supermysig dag. M kom hit och drog med mej och lillan till pulkabacken för att roa oss lite. Gud va kul det är. Har tyvärr inte lyckats hitta någon ny pulka till lillan så hon får åka i sin lilla som är sprucken i botten, men det går fort som fasen ändå. Jag och M körde en annan variant med plastpåsar. Jösses va det gick!! Haha!!
Vi hade med oss en termos med varm choklad och några smörgåsar så vi satt och hade vinterpicknick under träden samtidigt som snön dalade ner på oss. Det var såå himla mysigt. Jag älskar när vintrarna är såhär. Det kommer mer och mer snö och det är lagom kallt och helt underbart ute. Jag kan inte minnas när jag upplevde en sån här vinter senast. Men det var ju lätt när jag var riktigt liten.
En sån här vit vinter måste ju vara en rejäl laddning för en kort vår och en låång härlig sommar fylld med massa sol och ljumma sommarkvällar. Eller? Tror du inte det?

Ute en dag med Maria i pulkabackenI pulkabackenVinter-picknick
Vinter-picknick

Lillan och Maria på isbananVinterbildLillan och MariaJag och MariaStackarn
Lillfis hittade en snöboll hon ville ta med hem. Men den var för tung och fick stanna.


Video: Lillan hjular



Här är videoklippet som jag inte lyckades få in häromdagen. Se så duktig hon är. Till sommarn fixar hon det nog själv, eller?


Mmm kolla!!

Måndags-Godis


Kolla vad jag har. Alltid kan man väl läska någon, hehe.
Sitter och mumsar lite gotta nu såhär innan läggdags. Väldigt nyttigt för den som inte visste det.
Innan gottepåsen åkte fram tillbringade jag och lillan kvällen ute i isbacken. Shit va det är roligt. Lillfis svischade nerför backen i form av en säl, hahaha!! Å så lät hon så där fint som sälar låter. Det gick så jäkla fort så jag fick inte till nån riktigt bra bild men ändå. När vi kom in igen var vi sådär underbart rosiga om kinderna. Skulle gjort varm choklad och macka, men mjölken var slut. J***a s**t!! Men vi tog juice istället och det funkade nästan lika bra. Nu ska jag nog hoppa i säng och somna tidigt för en gångs skull.

Sälen


RSS 2.0