Det blev lite bättre

Detta inlägget har ändrats då jag råkat lägga upp en olämplig bild utan att ha sett det själv.
Det blev inte riktigt som jag tänkt igår, det blev ännu bättre. Vaknade och gjorde mig ordning som vilken jobblördag som helst. Men så vart sambon såpass dålig så han blev liggandes i sängen hela dagen (och kvällen) så jag fick ta vab. Inte så pjåkigt då det slutade med en tur på havet i mampas båt.Såå jäkla underbart. Det var alldeles för längesedan jag var ute med båten så jag njöt för fullt. Barnen var överlyckliga dom också. E tycker dock att det är lite läskigt med alla små kryp som man kan stöta på, men det blev bättre efter ett tag. Hemma blev det grillning å mys på altanen och kvällen tillbringades på femtiåttan. En härlig dag dom inte kunde blivit bättre.   

One sweet day!

Igår hade vi en härlig dag i solen. Till en början såg det inte ut att bli något vidare men vipps så kikade solen fram och då blev det himla gött.
Medan stora tjejen var i skolan så åkte jag å lilla E in till stan och mötte upp en vän å hennes små på öppna förskolan. Sjöng och fikade lite och efter det hängde vi på lekplatsen ett tag.
Avslutade med lite mat på Le pain francais.



På kvällen var det disco för stora tjejen så när jag piffat till henne lite så drog vi dit. Dom var så söta alla små barnen. Ki
llarna var stylade med färgspray i håret och tjejerna hade lockar å nagelack. Så sött!!



Idag blir det jobb för min del. Känns lagom kul när det lovats ca 20 grader och stålande sol, men men det kommer ju en dag imorgon också.



Glad Påsk!!

Påskafton var då äntligen här. Mest barnen som längtat i och för sig. Så spännande att se om påskharen varit här och lämnat några ägg.

Å jodå, det hade han allt. Klockan sex imorse väcktes jag av Leah som stod å babblade nått om att leta och att hon hittat kaniner på golvet. Jag som ännu inte var vaken trodde jag hade en konstig dröm.

Nu står jag och väntar på att grillen ska bli klar så vi kan slänga på köttet. Det börjar kurra lite smått i magen, trots att det inte var allt för många timmar sedan vi hade minipicknick på altanen.

Ikväll blir det till att gå till brasan och kika på fyrverkerier.

Ha nu en härlig påskafton allesammans!!





Pyssel

Jag är verkligen ingen pysseltyp i vanliga fall, men idag tyckte jag ungarna skulle påskpyssla lite så vi åkte iväg och köpte lite färg och papper och grejer.
Väl hemma åkte vaxduken fram och pysslet var igång.
Mini fick feber igen och tröttnade så hon fick välling och somnade bredvid i vagnen.
Jag och L däremot fick pysslat ihop två söta små ugglor av gamla toarullar, lite papper, färg och fjädrar.

Himla kul ändå, sålänge man har orken och en bra idé.








Man kan få för sig så mycket tokigt

Gäääsp!!
Sitter just nu med minstingen i köket. Klockan är i skrivande stund fyra på morgonen och lillpluttan har feber. Hon väckte mig för en halvtimma sen då hon hade fått för sig att hon var hungrig. "Måsse ha maaat mamma! Ja hungi."
Välling dög inte den här gången, så nu sitter hon häred en smörgås, lite äppelbitar och nyponsoppa som hon knappt har rört.
Sova, verkar hon inte ha tänkt göra nått mer.








Liten praktikant

Hade mitt stora hjärta med på jobbet idag. Hon röjer liksom runt lite som hon själv vill och verkar trivas riktigt bra. Hon målade teckningar som hon la upp på ett litet bord med en skylt till där det stod, "Varsigod o ta" Så sött så jag dör.

För övrigt en rätt hektisk dag på jobbet. Mycket som skulle lösas innan jag gick hem på påskledighet.
Det ska bli så skönt att vara lite ledig och jag behöver det verkligen. Ligger efter här hemma känner jag och behöver tvätta å städa massa och röja undan allmänt bara. Självklart måste vi ju påskpynta lite också.

Nu blir det Jättebästisar på 4:an.






RSS 2.0