Festen!!

Igår var det dags för fest. Hade fortfarande inget att ha på mej så jag fick börja dagen med att åka iväg och fixa det. Hittade en jättefin klänning som jag tillslut bestämde mej för. Sen vidare för att plocka upp tårtor innan jag åkte hem och fixade iordning det sista.

Maten som jag och mamma hade gjort vart jättegod och tårtorna likaså.
Underbart att ha alla mina vänner och nära samlade. Det gör man ju för sällan asså.

Tack till er som var med.
Grattis till mej på 30-årsdagen!!

Jaha då har man fyllt 30 då.
Hur känns det egentligen kan man ju kanske fråga sej. Mmnjae, det känns okej. Jag känner mej faktiskt precis som vanligt. Men, hur låter det egentligen?? Jo, det låter vääldigt gammalt. Nu är man på väg mot 40. Oh holy shit!! Ja, ganska precis så tänker jag.

Dagen började som vilken dag som helst. Unnade mej lite slötid med ungarna i sängen imorse. Jag fick en pappersblomma och en pinnglass på sängen av L. Gullunge!
På jobbet hade ett blombud varit och lämnat blommor och choklad (mums). Chefen hade kirrat trots att hon är på semester. Fint!

När jag kom hem hade prinsen fixat å donat och efter en stund dök mamma och pappa upp med presenter å blommor. Lite senare kom även svärmor förbi med en blomma. Hade inte alls räknat med något firande idag, men detta var ju väldigt kul såklart.

Så nu är man alltså 30 dårå :-)
Ny jacka!!

Såå nöjd med min nya jacka jag köpte idag när jag spontanshoppade en sväng på lunchen. Love it!

Kul med storasyster!!

Lillfia tycker det är såå roligt att leka med storasyrran. Alltid när dom varit ifrån varandra, även korta stunder så rusar E fram å kramar L, gärna flera gånger och hårt och länge samtidigt som hon säger "Mmmmm!!" Helt underbart kärleksfull är hon denna lilla flickan.

Idag lekte dom på lekplatsen en stund och det är extra roligt att gunga när storasyster puttar och det är extra roligt att åka rutschkana när man får sitta i syrrans knä.

L älskar att ha någon som ser upp till henne så som E gör. Underbart är vad det är och jag älskar dessa flickor över allt annat.
Min midsommar!!

Jag hade en supertrevlig dag och kväll igår. Varmt som attan var det ända fram på eftermiddagen. Då kom regnet och det blev lite kyligare. Vi åt och drack gott och spelade lite kubb. En midsommarstång fick vi knåpat ihop av en sopborste och en cykelpump, haha!! Såå snygg.

En hellyckad afton trots att det inte riktigt blev som vi först planerat.

Kössen!!

Lilla hjälpredan!

Nu ska vi se om vi kan skaka liv i den här gamla bloggen.
Här har varken funnits tid eller ork det senaste till att göra några inlägg.

Synd tycker jag, för det är ju såå himla kul att gå tillbaka veckor, månader eller kanske för att se vad som hände i livet just då.


Det som händer just idag är att tjejernas kusin har sovit över. Så det va en livlig kväll igår med pyssel å papp. Kul kul!
Nu, medans dom större tjejerna lekte där uppe så hjälpte lilla E till med pannkakorna. Det var tydligen roligt. Så med batterierna laddade är det väl dags att göra sej iordning. Kanske en tur till gotteaffären. Det är ju ändå lördag.

Må gott!

RSS 2.0