Påskpynt!

Jag är egentligen inte mycket för påsken. Asså det är ju trevligt å mysigt med alla små påskkärringar å allt men pyntet, njae. Nu finns ju massa fint och jag tror nog att jag mer å mer kommer falla för påskpynt. Påskriset är iofs viktigt, ett ris finns alltid i vårt hem på påsk. Grymt nöjd med årets i alla fall. I år blev det trollhassel som jag knyckte en mörk å kylig kväll i syrrans trädgård. Haha!!


Lördagsshopping med ungarna!

I lördags bestämde jag mej för att åka på shopping. Jag å mina tjejer tog faktiskt bussen och åkte in till stan. Vet på riktigt inte när jag var i stan sist. Vi började med fika och modevisning vilket L tyckte va skojigt. Dock kunde hon inte förstå hur dom vågade inför alla människor. Men, det är ju lite det som är grejen. :-)


Än en gång är grymt nöjd med mina köp. Helt otroligt, jag provade inte ett enda plagg och ändå passade allt perfekt. Ska nog fortsätta chansa sådär. :-)

FLAMINGO

Något som passar bra in på sommaren är flamingos. För ett tag sedan köpte jag kuddfodral och häromdagen köpte jag den här brickan. Det får nog bli ett par flamingoglas också.
Längtar till sommaren!!!


Partaj!

Hallu!!
Känner mej faktiskt förvånansvärt pigg idag, trots att det blev sent igår.
Vi firade Jenny som fyller 30 nu i dagarna. Skulle egentligen varit med och spaat på förmiddagen å haft det gott, men jag kunde ju absolut inte få ledigt från jobbet så jag missade det. Men dom hade haft det så mysigt så. Jag är inte alls bitter för att jag missade det, nej då.
Jag mötte i alla fall upp mina ladies senare och vi åkte till stan där vi åt och dansade och hade kul medans snön vräkte ner (va hände där liksom?).
Var väl hemma vid 4-tiden, men fick i alla fall sovmorgon till klockan 10 idag. Riktigt gött!!
 
 
Ingen vidare ordning på den dära fotografen.

Daimstrut+Jordgubbsglass=Sant

Igår satte jag tänderna i säsongens första glass. En Daim Strawberry Dream, riktigt smarrigt. Förra året va det ju päron, men bättre än såhär blir det nog inte. Muuuums!!Nytt i garderoben

Jag har kommit fram till att det är dags att byta ut innehållet i min garderob. Där finns inte mycket användbart och det behöver bli en ändring på det. Vad är det för mening att ha plagg som man kanske kan komma att behöva nångång om man ska........ Ja ni fattar va? Nä, så kan vi ju inte ha det. Nu ska jag bara hitta ersättare till mina gamla plagg. Inte det lättaste.

Rätt nöjd med senaste inköpen i alla fall.RSS 2.0