Stjärnan är på plats

Bestämde häromdagen att min goa Hannah skulle komma hit på middag. Lagade min specialitét, Chicken a'la Elle. Såå gott!! Hannah som har gnällt och klagat på att hon aldrig blivit bjuden var såå nöjd med maten. Hihii! Även lite chockad över att jag faktiskt kunde laga mat också då vi alltid bara har ätit typ nudlar tidigare lite snabbt sådär på kvällskvisten. Jodå jag kan. Sen blev det ju såklart lite fika också och massa tjöt i soffan. Leah var vild och överenergisk som vanligt på kvällarna och höll på och flamsade omkring så vi fick oss några goa skratt.
Bytte gardiner idag också och satte upp julstjärnan i vardagsrummet så nu är det så mysigt här. Massa tända ljus höjer ju stämningen lite extra också. Nu längtar jag ännu mer efter julen.

Måste dra iväg snart och handla julklappar också. I år får det inte bli lika mycket som det brukar. Shit va mycket julklappar det brukar bli. Vi får ju knappt plats själva. Men det är ju samtidigt så roligt. Jag älskar att få julklappar och jag älskar att ge. Men jag får alltid sån ångest över vad jag ska köpa till alla. Man vill ju såklart att personen blir nöjd, eller hur? Jobbigt jobbigt.

Nu ska jag mumsa lite gotta, sen får det bli sängen. 15 dagar kvar att jobba :)



När första ljuset brinner...

När första ljuset brinner


Uppe på vinden

Stegen upp till vinden



Det hade varit så mycet lättare ifall man hade en bra lampa att ta med sej upp och full ståhöjd. Då hade man kanske hittat lite lättare bland alla jul-prylar. Varje år tycker jag att jag packar ner allting väldigt organiserat i olika lådor och kassar. Alla julgrans-saker i en kartong och alla saker till första advent i en kartong, men vart tar alla saker vägen. Jag var uppe på vinden igår och det var inte mycket jag hittade. Nä, så på med pannlampan och kämparglöden så beger jag mej upp på vinden idag också.

Scaaary!!!

Paranormal activity


Paranormal activity

hade ju premiär fredagen den 13:e november. Jag och Daniella bestämde direkt att vi skulle se den. Först igår blev det av. Jag hade med mej min stora turkosa sjal som vi satt och gömde oss under. Vi är nog ena riktiga fegisar. För det var minsann ingen annan i salongen som höll för ögonen och öronen. Paret bredvid oss satt bara och skrattade när jag höll upp sjalen framför ögonen, vilket var nästan under hela filmen. Det dom säkert inte fattade var att jag såg lite sådär lagom mycket av bioduken när jag hade sjalen för ansiktet. Usch va läskig den var. Den var liksom inte sådär överdriven som andra skräckisar kan vara. Nä den va riktigt bra. I början var det lite jobbigt att den var handfilmad bara men man vande sej efter en stund.
På bio
Så Yes!! Jag tycker du ska se den.




Läs även andra bloggar om , ,

Nedräkningen kan börja

Adventljus


På Söndag är det dags att tända det första av dom fyra ljusen i adventstaken. Då är det 1:a advent och det hoppas jag inte att någon har missat. När man kommit till advent är nedräkningen till julen i full gång. Själv tycker jag att julen är en otroligt mysig högtid. Jag älskar att julpynta, att handla julklappar och att julbaka. Så mysigt!!

De fina siffrorna på ljusen är köpta på Hemtex för 49:-


Läs även andra bloggar om ,

Idag har jag..

Idag har jag varit ledig. Det är så skönt att ha en ledig dag mitt i veckan. Man kan ta tag i saker som behöver göras hemma, eller så kan man packa in sej i bilen och dra till IKEA och tillbringa hela kvällen där.
Det gjorde jag idag. Fick tag på 4st blockljus som jag ska ha som adventsljus.
Det var jag lillfis, syrran och Solei som var iväg. Mysigt att umgås med syrran. Det blir inte så ofta nu för tiden, när man har familjer och ungar att ta hand om. Det är skönt i alla fall att man har familj och vänner nära så man kan träffa dom när man känner för det och aldrig riktigt behöver sakna dom. Härligt!!

Nu har jag kollat på Grey's. Det var precis så jag hann hem i tid. För övrigt så sitter jag och tittar på mitt nystädade hem. När jag kom innanför dörren så luktade det så gott och rent. Underbart!!
Hoppas Prinsen lägger märke till det också när han kommer hem. Meeen det tror jag nog inte. Haha!!

So long!




Mys-Tisdag

Kände att jag bara va tvungen att slänga in ett inlägg lite snabbt. Skulle egentligen slängt md en bild med bilden försvann och jag är inte hemma så kommer inte åt dom. Så kan det gå. Efter jobbet åkte jag hem och slängde i mej lite rester från gårdagens middag. Första gången jag gjort lasagne och den blev SÅ GOD!!! Shit va bra jag lyckades, efter några samtal med mamma kan jag tillägga. Haha!! Vuxna människa..

Nu sitter jag i alla fall hemma hos en kompis och glor på tv. Det går bara skit på alla kanaler. Sådär kul. Tur att vi har varandra. Har såklart ollat på Desperate tidigare. Oooh hihi, hur ska det sluta med Bree's vänsterknök? Nä nu ska jag fortsätta möla i mej massa gott och titta till lillan en sväng som sover gott i Hannahs säng.

Hej på er så länge!!

Sjöhästar & Kanoner



Idag kände jag bara för att släppa allt som behövde göras här hemma och hitta på nått för lillas skull. Bestämde att vi skulle åka till Sjöfartsmuséet. Prinsen skulle göra annat så jag frågade om inte Maria och Nova ville hänka på. Kunde ju vara kul med bara brudarna. Ungarna var helt saliga och var högt å lågt och skuttade runt och skrek hela tiden i stort sett. Nä, så uppskattat var det nog i alla fall. Jag kände mej rätt slut efter det, speciellt när ungarna hade fått leka en stund på lekskeppet som fanns. Ojojoj, där var det en ljudnivå som hette duga.

Maria släppte av oss hemma hos mina päron efteråt och där snek jag till mej lite middag. Prinsen skulle bli sen hem och jag var trött så jag orkade inte laga nån mat. Ugnsbakad falukorv med mos. Mmm!!

Nu ska vi slänga på Män som hatar kvinnor, äntligen ska man få se den. Jag ser dom lite i fel ordning men skit samma. Bara jag får sett denna innan jag ser Luftslottet som sprängdes.
Flickan som lekte med elden
var ju grym så jag har höga förväntningar på den här också. Många säger att 2:an är bättre än 1:an. Snart har jag min egen uppfattning.

Ha nu en go söndagkväll allihopa.

SjöhästSkeppKanonÄlskling

Segis

Lite duktig har jag allt varit idag. Men har bara gjort långt ifrån vad jag hade tänkt få gjort här hemma. Som tur är så kommer ju en dag imorgon också. Har precis ätit lite middag med familjen i alla fall. Kotlett blev det idag och det va längesen kan jag säga. Till kotten hade vi smarrig sås och räfflade barbecue-potatisar. Gött!!

Nu funderar jag på ifall jag kanske skulle göra mej lite piff och dra hem till en kompis. Men jag är rätt seg så jag vet inte ifall jag orkar riktigt. Behöver ju egentligen röja i blå rummet och dammsuga lite, meen vi får väl se.

Ikväll börjar ju Robinsson också, någon som ska kolla??

Julklappstips till amatörfotografen!!

Bättre bilder, Canon
Det här är en perfekt julklapp till oss som har en (Canon) digital systemkamera men kanske inte riktigt fattar hur man ska gå till väga för att få till proffsiga bilder. 

I boken får man tips på hur man gör för att ta ännu bättre bilder och den förklarar grundbegreppen såsom bländare, vitbalans, ISO-känslighet och slutare på ett tydligt sätt med både text och bild. Där finns många tips på bildbehandling och i slutet av boken finns en ordlista som förklarar många av de grundläggande begreppen inom fotografering och kameror.

Vem vill inte ha en sådan??


Boken kostar ca 250:-




Läs även andra bloggar om , , ,

Sleepless i Göteborg!! (Biverkning?)


Nu ska jag strax gå och lägga mej. Tänkte slänga in en snabbis här först bara. Det känns lite konstigt när man inte skrivit nått på en hel dag. Har haft ont i armen idag i alla fall och haft lite svårt att lyfta den helt och göra vissa andra rörelser, men jag har klarat mej bra ändå tycker jag.  Jag är enormt glad över att jag inte fick några influensasymtom som biverkning av sprutan. Förresten så sov jag skitkasst inatt. Jag hörde att det var flera som hade gjort det efter att dom vaccinerat sej. Herregud! Jag vet inte ens om jag sov något över huvudtaget. Jag liksom vaknade till i ett ryck och visste inte om jag hade sovit eller om jag bara hade legat och blundat. Läskigt! Sista gången jag kollade på klockan så var den typ halv 6. Då hade jag nog vaknat 5 gånger. Så det  ar allt lite småtufft att stiga ur sängen i morse. Jag hoppas verkligen att jag får sova skönare inatt.

Natti!!

 


Idag gjorde jag det

Spruta


Idag äntligen fick jag vaccinerat mej mot Svinis. Visst att det skulle vara mycket folk, men SÅ mycket trodde jag inte. Det skulle börja klockan 13.00 och ja var där ca tio minuter i. Då var det runt 40 nummer som hade gått åt före mej. Efter att jag kom dit så fortsatte väntrummet och korridoren att fyllas med förväntansfulla människor som bestämt sej för att ta vaccinet. Det kändes riktigt segt att sitta där och vänta, men man träffade en och annan som man kände så helt trist var det ju inte. Till slut efter ca 1 timma var det min tur att gå in. Och vet ni vad?? Det kändes knappt. Det stack till så yttepyttelite så att det var löjligt. Det har börjat värka i armen i alla fall, men jag hoppas det är borta när jag vaknar imorgon och att jag inte får några biverkningar. Så nu är det bara att vänta och se. Kommer jag kanske börja gå baklänges eller något annat spännande?  Det lär vi märka. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mej. Usch va klockan blev mycket.

God Natt på er allihop!!

 

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu är det här igen!!!

Vörtbröd


Som jag har längtat, ett helt år nästan. Blev så himla deppig förra året när jag upptäckte att jag skulle få vänta en hel evighet till att få äta Vörtbröd igen. Å nu idag fanns det ETT kvar när jag var och handlade. Jag blev så himla glad. Åkte raka vägen hem och slängde i mej hela 5 mackor. Mmm!! Jag älskar vörtbröd.
Det var riktigt mysigt på Coop för övrigt. Jag gick där bland hyllor fyllda med juleljus, kulor och tomtar m.m till takterna av olika trallvänliga jullåtar. När jag kom ut från kassa såg jag att det var ett gäng glada pepparkaksgubbar som stod och spelade. Haha!! Så söta!!

Pepparkaksgubbar

Läs även andra bloggar om

Gosh!!

Jag är helt slut. Ska strax ta och krypa till kojs. Började dagen med att jag skulle vaccinera mej mot svinis. Jag och lillan ger oss ut i skitvädret för att komma till vårdcentralen och upptäcka att att vaccinet är slut och dom trodde det skulle komma nytt imorgon. VA?? Om dom nu ska ha drop-in så får dom väl se till att ha doser så det räcker. Kan nämna också att vi var där när drop-inet började. Så irriterande. Så det va bara att fällMorotssoppaa upp paraplyet igen och ge sej ut i stormen. Gick hem till Mamma som bjöd på morotssoppa och knäckis. Lite smarrigt var det allt. Sen åkte vi till ikea bland annat å kikade lite. Köpte ett svart hyllplan som dom sålde ut. Så jag bytte våran gamla obehandlade furuhyla i tvättstugan till denna svart. Så mycket snyggare. Då blir man allt lite nöjd med sej själv, när man lyckats åstadkomma något vettigt också på sin lediga dag.


Ikea-hylla
Självklart blev det ju en timma Grey's där imellan också. Wow att dom lyckas göra så många bra avsnitt. Och han den där nya läkaren (eller vad han är förnått) som är på Dr Yang, han e bra läcker.. Haha!!
 
Nä God Natt på er!


Pepparks-Pannkakor!!

Nu när vi i rasande fart närmar oss julmånaden så har jag börjat samla på mej olika julmys-prylar. Doftljus, dekorationer, nya julgardiner m.m. Jag älskar riktig julstämning och det ska vi ha här i år. Tycker inte alltid att jag lyckas riktigt, men det är ju så viktigt, framför allt för lillans skull.

Idag åt vi i alla fall Pannkakor tillfrukost, men inte vilka pannkakor som helst utan Pepparkaks-Pannkakor.
Så himla gott och så himla passande nu när vi snart går in i december månad å allt.

Jag utgick från Pannkaks-receptet från min gamla hemkunskapsbok och så tillsatte jag lite pepparkakskrydda.
Mums!! För det första så luktar det oerhört gott och för det andra så smakar det ännu godare.
På pannkakorna hade vi sylt och socker som vanligt. Smaskens!!

Pepparkaks-Pannkakor





Förresten, jag har en granne som redan slängt upp adventsstakar i fönstren och ljusslingor och grejer. Det va väl lite väl tidigt?

God Natt!!

Nu ska jag ta mej i kragen och hoppa i säng. Har suttit och gäspat här ett tag nu. Slumrade till lite förut i soffan med lillan i famnen som var alldeles nybadad och luktade så gott. Det finns nog faktiskt inget mysigare än min lilla goding när hon e nybadad. Mysis!!
För övrigt så har jag bara jobbat idag egentligen. Så tråkigt, dessa vardagar som bara går åt till att vara på jobbet och sedan tillbringa kvällen hemma oftast. Fas ganska så skönt ändå att bara ta de lugnt och koppla av.

God Natt på er!!

Elle
Den här bilden på mej är nog från -04 nångång. Då var man blond å snygg på den tiden, Haha!!

Snygga pjugg med nitar och remmar!!


Have2have finns dessa snyggingar att inhandla och jag skulle så gärna vilja ha ett par. Hade jag bara varit ett par centimeter kortare så hade jag klippt till med en gång. Tror dom är i högsta laget för mej, men så snygga! Får fundera ett tag till tror jag. Priset ligger i alla fall på 645:-

Stövletter med nitar

Läs andra inlägg om ,

Snart så

Jag håller på att jobbar på en ny header. Jag gillar bakgrunden och allt annat på bloggen, men tycker inte riktigt att headern passar in som jag har nu. Dom är helt olika. Så jag hoppas att min nya passa bättre när den väl är färdig. Jag har lite fix kvar bara sen ska jag nog vara nöjd.

Masslakt av delfiner

På nyheterna visade dom nyss ett klipp ur en dokumentär som handlar om masslakt av delfiner i Japan.
Där visar dom hur delfiner fångas och sedan säljs för att tränas och underhålla. De delfiner som inte blir sålda samlar dom i en hemlig vik dit ingen annan har tillträde. Där får dom sprattla runt i panik i knallrött blodvatten bland sina döda, säkert släktingar och vänner i väntan på att själva slaktas grymt.

Hur kan människor vara så grymma? Har dom inga hjärtan?? Varför inte bara släppa tillbaks delfinerna i det fria? Vad ger dessa människor rätten att behandla delfinerna så? Man blir så ledsen.

Delfiner

Läs även andra bloggar om

Hon den där i spegeln

Spegelbild

Hon försöker nog oftast sitt bästa för att få mej att gilla henne. Inte alltid att hon lyckas, men hon försöker i alla fall. Många gånger blir man sjukt irriterad på den där personen och funderar på om hon kanske gör allt för att jävlas med en. Håret ser förjävligt ut, sminket blir inge bra och kläderna sitter åt ***vete. Ibland lyckas hon trolla bort både boobsen och rumpan, man fattar ingenting. Sen finns det ju dom gyllene tillfällena då hon är min bästa vän. Hur som helst så kommer hon ju alltid att finnas där så det är lika bra att acceptera både hennes goda och dåliga sidor. Eller?

Bad Romance

Raa-Raa-Ah-ah-aah Roma-Romamaa GaGa-OhLalaa

Mini's Outfit!!! (Blivande modell kanske)

Den här lilla goingen älskar att posa framför kameran. Inte konstigt med en mor som mej. Sen den dagen hon flyttade in i min mage har kameran varit framme ofta och knäppt kort högt och lågt. Vem vet, kanske blivande modell. Haha!!

Mini Outfit
Gullonge, klädd i:
Hello Kitty-tish från Ullared
Velour-tröja också från Ullared
Ballong-Kjol från Kappahl
Leggings från H&M
Overknee-strumpor också från H&M 

Mini Outfit
Den här är ändå bäst. Haha!!

Mini Outfit


Läs även andra bloggar om , , , ,

Första sprutan mot grissjukan!!

Igår vaccinerade vi vår lilla tjej på vårdcentralen. Fick veta att dom hade drop-in, det va ju perfekt. Hon lät jättenöjd och pratade om att hon skulle till doktorn med mera med mera. Men så hände det nått så fort vi kom in i väntrummet, allt bara vände. Läppen böjde sej neråt och hon blev ledsen och sa att hon ville gå hem. Sen höll det på så. Jag som inte mådde speciellt bra orkade inte ens engagera mej utan gick och satte mej i soffan och lät henne vara för sej själv helt enkelt. Typ 40-50 minuter senare hade jag äntligen lyckats få av henne jackan och tröjan och hon hade lugnat ner sej. Jag var bestämd, här skulle tas spruta minsann. IDAG, NU!! När hon väl var lugn kunde vi gå in och sätta oss på barnsköterskans rum där hon till slut fick sitt vaccin. Inte en min, inte ens ett litet ryck eller nånting. Hon ville gärna titta på nålen också när den satt i armen.

Okej jag ska erkänna. Jag slapp ju inte undan någon muta. Nejdå, direkt efter sprutan köpte vi glass. Sen var allt som bortglömt. Ingen svullnad, ingen värk, ingenting. Puh! Men tydligen så ska dom små ha två doser, så vi får hoppas det går bättre nästa gång.

Lakrits Puck, muta mot vaccin.Lakrits Puck 


Läs även andra bloggar om , , ,

Slösa för att spara!?!

Hur ska man någonsin kunna spara om man köper sparbössor för alla pengar? Leah har nog 3-4 sparbössor redan, så att skaffa en till är inte att tänka på. Men de här ugglorna i silikon från KG Design fångar i alla fall mina blickar. Såg dom först på Village, sen på mässan och nu även på Inreda.com. Jag är så sugen. Jag hade lätt kunnat ha en av varje färg, men nej det blir ingen mer sparbössa här, inte ännu i alla fall.



Mr Uggly Silikon-UgglaMr Uggly sparbössaMr Uggly sparbössa
Sötisarna finns i flera olika färger och kostar 125:-



Läs även andra bloggar om , , ,

Julmyset kirrat med pepparkakskola

Pepparkakskola
Jag vet det är lite väl tidigt, men häromdagen så åkte vi en sväng till Freeport jag och familjen. I Hemmabutiken där sålde dom strutar med olika kolor från Sockerbageriet. Bland annat så fanns pepparkakskolan. Ja var bara tvungen, såklart. Köpte en strut att ha till jul, men inte helt olikt mej så kunde jag ju inte låta bli att smaka. Så himla goda. Dom smakar verkligen pepparkaka. Men om jag känner oss rätt så lär det behövas köpas fler strutar innan tomten kommer.



Läs även andra bloggar om , , , ,

Det går någon under mitt hus!!

Stor SpindelSitter hemma och känner mej fortfarande inte helt bra. Har nog fortfarande lite feber, förut när jag kollade så hade jag 38,5 typ. Sen hur exakt den dära öronmätaren är det vet jag inte.
Oavsett vad, så behöver jag gå in i duschen och sedan ta mej in till stan för att byta mina stövlar som ej blev gjort i söndags. Det är enda chansen jag har att få bytt dom. Men innan jag kan göra nått så måste killen som är nere och grejar i krypgrunden under husat bli färdig. Dom gör nån slags sanering där nere inför kommande rörbyten har jag fattat det som. Tycker inte om att ha främmande folk i huset, därför så är det rätt kul att det är en kille som jag gick i högstadiet med som är där nere och kryper bland våra husspindlar och annat äckel. Haha!! Jag är glad bara jag själv slipper gå ner.

Krypgrund
Jag skulle aldrig sätta min fot där nere.


Vaccin eller inte?

FrukostMyskläderNäsan rinner tamigtusan hela tiden (om inte mer), jag har feber och ont i hela kroppen. Idag tycker jag faktiskt lite synd om mej. Fast jag tycker allt att det känns lite gött ändå att få vara sjuk. Jag är aldrig och då menar jag ALDRIG sjuk.

Så min dag har sett ut som så att jag har luffat runt här i mina myskläder och harklat och sjostat mej. Frukost blev det inte förän klockan var typ 2. Varm choklad och macka. Mums!! Jag får nog ta och vara sjuk oftare. Haha!! Nej usch och fy.



Sen var det ju det här med svininfluensan...Ska man vaccinera sej eller inte? Det lutar nog åt att hela vår lilla familj ska ta sprutan. Jag tycker det är jättesvårt att besluta. Hur vet man vad som är bäst, särskilt för Leah. Läste ju om en liten pojke på aftonbladet häromdagen som reagerade så starkt på vaccinet. Det var rena turen att han hade någon i närheten, annars så hade han nog inte levt idag. Tänk om det händer Leah, vad fan gör vi då? Å andra sidan så kan hon ju få svininfluensan och dö av det om hon inte vaccinerar sej. Känns som att det inte spelar någon roll vad man gör, då hon kan bli dålig av båda. Jag känner mej för tillfället rätt maktlös vad det gäller min dotter. Annars så gör man val i vardagen för att hon ska vara trygg och för att hon ska må bra. Nu kan jag inte ens välja att skydda henne.



Läs även andra bloggar om , ,

Hur firar ni?

Jag och Pappa i somras
Fars dag

Idag är har det ju varit Fars dag som säkert ingen har missat. Hur vi firar våra pappor är ju självklart olika och vissa firar nog inte alls. När jag bodde hemma var det nog bara jag i familjen som firade Fars dag. Jag fixade små presenter och/eller ritade kort och sånt när jag var mindre. Det har ju blivit lite sämre nu på senare dar när jag har min sambo/dotterns pappa att fira. Jag tycker i alla fall att om man har en pappa som man tycker är värd att fira, då ska han firas på något sätt. Det räcker ju med bara ett litet kort, ett par värmande ord eller en kram kanske. Det här är nog första gången som jag inte har träffat min pappa på fars dag. Hoppas du inte är alltför ledsen över det Pappsen. ;)

 


Big feet, Small shoes

Mina söndagar har en tendens att blir rätt sega. Man är seg ur sängen och man är seg till frukost och man är seg hela dagen. Idag tänkte jag åka till stan och se ifall en affär har öppet där jag har köpt ett par stövlar som är alldeles för trånga. Sjukt smala var dom. Eller så är det jag som har breda fötter, men det tror jag inte. Upptäckte att det inte var öppet köp också. Yes, det blir ju kanon. Så jag får åka in och kika ifall jag hittar några andra som passar bättre.

Igår kväll åkte vi ju hem till Hannah. Satt å mös i hennes soffa å snackade skit. Lillan somnade med Alonna (hunden) i soffan. Klockan nio började 3000 miles to Graceland, så den kollade vi på. Jag har sett den förut, men den är så bra så jag blev änna lite glad när jag såg att det för en gångs skull skulle gå en bra film på tv. Annars visar dom ju mest skit. Framför allt på helgerna.


Hem&Villa-mässan


Där i bakgrunden syns mina nya svarta ljusstakar.

Sitter för tillfället och jäser i soffan efter middagen. Väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig, sen ska jag hänga lite tvätt. Jag och familjen har varit på Hem&Villa-mässan idag och kikat lite. Hittade tre jättefina ljusstakar i porslin. Deras papper var slut så hon rullade bara in den ena, vilket resulterade i att dom andra två blev totalkrossade när sambon ställde påsen på stengolvet. Jag gick tillbaka för att fråga ifall man kanske kunde få lämna tillbaka den sista då jag inte kände för att lägga ut pengar på att köpa två till. Då sa den underbara kvinnan i montern att jag självklart skulle få två nya. Så himla snällt. Jag är henne så tacksam. Nu står dom här hemma på mitt bord i köket och lyser så fint. Så stort tack till den snälla snälla kvinnan som gav mej nya.

Nu är tvättmaskinen klar så jag ska ta å hänga lite tvätt, sen ska jag och lillan åka hem till Hannah och tillbringa resten av kvällen där. Kolla på film eller nått kanske och bara mysa.
Hej så länge och ha en fortsatt mysig lördagkväll.



Läs även andra bloggar om

Bedtime story

Nä, någon saga blir det inte för min del. Men nu ska jag strax gå upp å lägga mej. Har varit hemma hos syrran en sväng. Hoppade upp på cykeln och trampade iväg. Det är så svinigt kallt ute ju, burr!!! Kände i alla fall att det var alltför längesen jag fick snusa bebis och jag saknade henne så den lilla fisen. Så himla go hon är och vad mycket det händer mellan varje gång man träffar henne. Ändå går det inte så lång tid mellan gångerna. Hon skrattade åt moster hela tiden och vi busade å hade oss. Det är så himla roligt nu när man känner att man verkligen får kontakt. Tänk vilka massa underbara stunder man kommer få nu framöver. Längtar redan efter dej mosters lilla tjockis.

Puss och god natt!!

 


Funderingar om livet


Funderar


Man går där dag ut och dag in och vet inte mycket annat om livet utanför ens egna lilla bubbla. En dag kanske inte allt längre är som det en gång varit. Livet vänder totalt och man har ingen aning om hur framtiden ser ut. Den som man en gång hade utstakad för sej helt och hållet. Vissa saker händer och andra saker händer aldrig. Om, när och hur kan man ju aldrig veta i förväg. Det är ju faktiskt lite skrämmande. Man har sin trygga tillvaro och det är det livet man känner till. Undrar vad man skulle ta sej till den dagen det sker en kraftig förändring. Vem hade man blivit då? Jag är ju den jag lever som nu. Hade jag då blivit någon annan?

Sitter inte ni också och funderar så ibland?
Nu väntar sängen, så god natt på er!

I'm leaving


Nu ska jag strax gå upp till min goa säng som står och väntar på att jag ska inta position. Har suttit och nickat till ett antal gånger här framför datorn nu. Är jämt så trött på kvällarna. Fattar ite vad det beror på. Det börjar redan efter lunch och sen kan jag gå å gäspa hela eftermiddagen. Kanske man skulle ta och se över sina järnvärden eller nått. Kan det ha med det att göra tro? Jag är så himla kass på sånt.

Maria kom hit förut, då vi med daimtårta som tilltugg kollade på premiären av Ullared. Riktigt roligt program alltså. Galna gamla tanter som knör sej fram i gångarna, en blond gay-kille och hans lika blonda mamma som testar smink och en tältande familj som sparar hela året för att vid ett tillfälle åka och handla alla årets födelsedagspresenter och julklappar och allt på en gång. Deras 2-veckors shopping startade med en nota på 11000:-. SHIT!! Det finns en del riktigt crazy människor alltså.

Natti på er alla goa!


Grymmebrudar på stan

Igår var jag ju som sagt på tjejkväll hemma hos en tjej som heter Marie. Vi var ett tiotal brudar i hennes fina lägenhet i stan. Där åt vi lite plockmat, kex och ost och annat mums-mums. Körde lite olika lekar och det blev en del goa skratt. Vid tolv eller vad klockan va drog vi ner till avenyn och Lounge. Jäklar va folk det var ute. Rätt många var utklädda också, vissa lite snyggare och andra inrullade i typ gamla plastsäckar eller folie. Hur fan tänkte dom då kan man ju undra? Vi hade i alla fall jäkligt kul och det var klackarna i taket som gällde. Haha!! Efter Lounge blev det lite nattamat på donken. Det satt fint, aldrig har en lilla menyn smakat så bra. Tack alla goingar för en rolig kväll.

Tapas

Wonder Blush från MUS

Det här mineralrouget köpte jag häromdagen på Make Up Store för 185:-. Färgen heter Goddess och har lite skimmer i sej. Den är riktigt fin på.

Make up stor Wonder Blush



Läs även andra bloggar om ,

RSS 2.0