Oscarsgalan!

Hallå på er!!

Ska snart börja fundera på refrängen. Tänkte jag skulle lägga mej tidigt idag. Jag och prinsen laddar upp i sängen strax före tio för att kolla på Oscarsgalan som sänds ikväll klockan 22 på kanal 5 (för er som missat).
Hade ju egentligen tänkt att jag skulle kolla på den inatt. Satte klockan på 00.00 men somnade nog om igen runt 00.02. Så mycket blev det med det. Kanske lika bra, annars hade jag aldrig orkat upp till jobbet idag.

Up side down
Haha, jag vet jag är störd!!


Man har haft roligare

Jag är död, min rygg är död, min KROPP är död. Jag har svinont längst ner i ryggen och jag känner mej som en gammal tanta. Orsaken till detta är att jag nog gjort en del rätt tunga lyft idag av otympligt material. Vi har haft inventering på jobbet. Tack å lov blev vi klara hyfsat tidigt. Var på jobbet i 10 timmar ungefär, så i natt kommer jag nog sova som en stock. Snart blir det Big brother. Jag är fast.

Vårsko från Molo!

Var iväg med mamma och lillan idag på en lite shoppingrunda. Flängde runt lite här och där. In och ut i affärer. Först så hittade jag ett par moonboots som jag blev så himla sugen på till lillan. Det var ju halva priset för guds skull, men så kikade jag vidare och hittade dessa som både jag och lillan blev totalförälskade i. Japp, så dom fick det bli. Själv fick jag ett par svarta leggings och en topp. Inget jätteroligt, men jag behöver verkligen vanliga toppar. Nu blir det familjemys här hemma till Mello. Hoppas Linda Bengtzings låt är bra. Jag brukar gilla henne. Vi får se vad kvällens show har att erbjuda.

Vill inte lägga mej

Helt sjukt va trött jag vart idag efter att jag kom hem från jobbet. Satte mej i soffan en stund och sedan åkte sambon iväg för att handla. Då däckade jag och lillan. Hann inte ens börja kolla på Let's dance. Jag känner mej fortfarande sjukt trött. Jag vill ju inte gå å lägga mej heller, när jag ändå inte ska upp å jobba imon.













Jaaaaag har hittat den!!!!!

Den är så jäkla bra. Bästa Zumbalåten evvah!!! Den och med Duskos koreografi, ojojoj!!! Sicket ös det är på Zumba-passen. Heeelt sjukt!!

Så lyssna och shakea.

Det är nog allt lite vuxenpoäng på mej ida...

dsc03690 (MMS)

Det är nog allt lite vuxenpoäng på mej idag. Befinner mej för tillfället på bilprovningen. Så sjukt nervös jag är då. Haha! Sambon har alltid fått sköta detta tidigare, men nu fick jag en tid väldigt plötsligt så då fick jag ta tag i det själv. 10 poäng till mej. Nu ska vi bara se om bilen får godkänt också. Håller tummarna!


Kvällsmacka!!

Shit, nu är jag hungrig igen. Fast kollar jag på klockan så ser jag ju att det är över tre timmar sedan jag åt sist. Hallonkräm med flingor och mjölk...Mycket gott! Så hungern kanske inte är helt obefogad i alla fall. Nu blir det kvällsmacka, rostad med ost och jordgubbssylt. Nyttigt ska det va ;)












 

Nu är jag på väg hem efter ett gött zumba-...

dsc03686 (MMS)

Nu är jag på väg hem efter ett gött zumba-pass på backaplan. Längtar redan till morgondagens pass. Det är så grymt roligt. Om du mot all förmodan inte har provat ännu så måste du göra det.


Ett gott skratt förlänger livet. Är det inte så?

Va svinigt kallt det har varit idag. Som om det inte vore nog med kylan så blåser det så in i norden också. Usch, det gillar vi inte.
Detta blir i alla fall bara ett litet snabbisinlägg. Ska strax byta om och åka iväg till träningen. Zumba blir det idag. Känns som att det var skitlängesen jag körde onsdagszumba. Ska bli så gött. Min reservplats till morgondagens träning har även den blivit ordinareplats så nu slipper jag tänka på det. GÖTT MOS!!!

För övrigt har jag planer på att göra en lite crazy grej. Inget bestämt ännu men jag tror det blir så, jag vill. Jobbarkompisen ska med också, vi e ju lite smått störda vi två. Fan vilken garvis vi fick idag på lunchen. Jag garvade så tårarna rann och ganska snart fick jag med mej henne också. Hon är aldrig sen, haha!! Så vad garvade vi åt då. Ärligt talat så vet jag faktiskt inte och till slut kom jag på att det var rätt korkat att garva åt och då garvade vi ännu mer. Till slut gick det inte att hejda. Men det är väl så livet ska vara, fullt av härliga garv.

Nä sötisar, nu måste jag rusa. Puss!!


Pink nails

Jag köpte mej ett nagellack häromdagen och det är riktigt bubbelgumsrosa. Så himla läckert. Tänk det till ett par brunbrända händer i sommar. Me like!!!

Rosa nagellack


Skönhetsfel

Tja!!
Idag kom min älsklingar och hämtade upp mej på jobbet. Jag hade läkartid klockan 17.30 och hade ingen lust att ta mej dit själv så sambon fick köra. Skulle kolla läget med två födelsemärken jag har och det såg bara bra ut. Det fanns bara vänligt i dom sa hudläkarn. Trots detta fick jag en tid för att ta bort dom, 7:e mars. Härligt att det blev så snart. Tänk att jag äntligen ska göra mej av med skiten. Hoppas bara inte att det bli några jättestora ärr, han sa att det blir ett streck på dryga centimetern. Jag tyckte det lät mycket, men vad vet jag.
Mamma har tagit bort saker i ansiktet (visserligen hos en annan läkare) och man ser inte alls vart de har suttit. Jaja, oavsett vad så blir det nog bättre än nu.

God natt på er!!


Våren har flyttat in!

Våren har flyttat in i mitt kök. Köpte vita pärlhyacinter på ikea igår. Dem är så våriga och fina. Nu fattas bara en fin kruka att ha dom i.
Vit pärlhyacint


Video

Min lilla gulleplutta, haha hon är så söt när hon showar här hemma. Här sjunger hon lite på Sara Lumholdts - Enemy

Lite kalasande å så

Halloj!!
Blev ju inget vettigt bloggande igår direkt. Det fanns tyvärr inte tid till det. Först så jobbade jag 10-15 och sen var jag iväg och köpte present till min kära mamma som fyller år imorgon. Hon hade lite bjudning igår, hemma hos sej och pappa. Alltid lika roligt att umgås dom och deras vänner. Dom är tamejtusan heeelt crazy. Haha!! Så blev det ju såklart Mello också, går inte att missa. Jag tycker faktiskt inte att det var någon som var riktigt dålig igår (förvånande kan tyckas). Så var det i alla fall. Mina favoriter var, Sara Varga, Linda Sundblad, The playtones och så gillade jag Sara Lumholdts låt, hon sjöng dock inte så bra i verserna men refrängen var bra.

Vi var hemma strax före ett i alla fall. Jag hade ingen koll på tiden över huvud taget och trodde klockan var runt 23. Jäjä, whatevvah!!
FågelburTulpanerCoco-glass med ananas


Ojdå, va visst inget funkykids idag. Ungar...

dsc03655 (MMS)

Ojdå, va visst inget funkykids idag. Ungarna har tydligen sportlov. Inte helt otypiskt mej att missa en sån sak. Va besviken Lillan blev. Inte för att hon hade tänkt dansa, men ändå.


GrammyGalan, Nu!

Det är väl ingen som missar att Grammygalan sänds nu på Kanal 9. Jag gör tyvärr det, måste jobba men inspelningen är i full gång. Så det blir till att kolla senare istället. Tja!!


Said and done

Idag kom min kära kollega och hälsade på mej på lunchen. Jag drog med henne till backaplan där jag åt god husmanskost, hon hade tydligen haft sen frulle så hon tog sej en semla istället för mat. Nyttigt, mycket nyttigt! 
Sen kilade vi in på JC en snabbis där jag köpte mej två ringar. Den ena vart jag lite kär i sist jag var där och ångrade lite att jag inte köpte den, den andra var mer ett lite smågalet inpulsköp. Men jag gillar den allt mer och mer. Den är supersöt på.
Efter det rusade vi in och köpte mej en träningsväska som jag nämnde sist. Det blev en Dakine, läckert. Så den är packad och redo för nästa veckas Zumba.
Dakine träningsväskaLeo Ring RosettRing Leopardhuvud


Bags

Röhnisch Logo BagDakine Girls Eq Bag Sm
Jag tänkte jag skulle köpa mej en ny väska att ha till träningen. Har hittat en som jag blev lite smått förälskad i häromdagen. En Dakine, himla snygg och såå jag. Vill ju inte ha en vanlig tråkig sak, utan den måste vara snygg. Såklart! Modellen är som den på den högra bilden fast i en annan färg och annat mönster. Den rosa från Röhnisch är också himla snygg, men hmm ah jag vet inte. Får se vad det blir helt enkelt.

Den jag har idag är en gammal ful sak som jag köpte när jag var i Thailand -06, militärgrön med en ful drake med paljetter på. Nä just det, inte så snyggt.

Liten tuffing

Igår kväll kom Frida och hennes lilla gosis förbi. Så söta, dom hade med sej en present till Lillan. En jättecool skinnjacka. Herregud! Lillan kommer att vara såå häftig när hon glider omkring i denna på stan i vår.

Name it, Skinnjacka
Tack, söta ni!


Trött idag.

Herregud, va segt det var att gå upp i morse. Efter att ha varit hemma i en vecka och kunnat ta det chill på morgonen så kändes det lite surt att behöva gå upp och göra sej iordning. Vaknade med samma huvudvärk som jag somnade med också och det gjorde inte saken lättare direkt. Prinsen är i alla fall hemma med lillfis idag. Jag orkade inte vara hemma mer. Fick bokstavligt talat panik. Usch! Det känns i kroppen efter gårdagens MRL-pass. Puh! Jag är typ död. Framför allt min rumpa är död. Undrar om jag totaldäckar när jag kommer hem efter Zumban ikväll. Jag tror nog det. Vi hörs!

Vab-Dag 7

Jag måste säga att jag faktiskt börjar tröttna på att vara hemma nu. Känns ju i alla fall som att lillfis är på väg åt rätt håll. Febern är borta nu och hon är relativt pigg. Enda problemet är hostan och att hon inte äter speciellt mycket. Idag känns som att det kan vara en bra dag i alla fall. Hon åt en macka till frukost, utan nått på (gott). Men det var en macka i alla fall. Medicinen tog hon själv utan några som helst problem, hon tyckte till och med att den smakade gott. Fantastiskt!!
Nu ska vi titta på Lejonkungen, det måste ju ändå vara bästa Disney-filmen, eller??


Ingen dans på rosor.

Även fast jag älskar min dotter mer än allt annat i hela världen, så finns det stunder då jag önskar att det fanns troll på riktigt som man kunde lämna iväg henne till, för en stund bara (säger ibland att vi ska ringa trollen när hon är riktigt bråkig). Det är inte alltid lätt att vara förälder vill jag lova. Jösses, som idag har vi ett toppen-exempel när hon skämde ut mej på vårdcentralen. Gallskrek och stampade och hade sej. Hon ville absolut inte ta några prover. Dom ville kolla sänkan plus göra ett streptokock-prov, men nope hon totalvägrade. Självklart förstår jag henne samtidigt, det kan ju inte alls vara speciellt roligt med en tant som vill sticka en i fingret och pilla ner en konstig pinne i halsen. Dessutom så var hon (sköterskan) nog inte specialist på barn så det kanske inte var så lätt för henne heller.
Så, vi traskade hemåt lika ovetandes som vi kom dit. Doktorn skrev i alla fall ut antibiotika till henne mot hosta och eventuell öroninflammation plus nånting med luftvägarna (hörde inte så tydligt då dottern gapade och skrek).

Väl hemma var det dags för medicin. Japp, lättare sagt än gjort. Det tog väl bara ca 4 timmar att få i henne de. Hon totalvägrade där också. Jag försökte hota och muta med allt och då menar jag ALLT. Nä, hon skulle bara inte ta den. Mycket bestämd liten docka vi har här hemma.

Efter att ha pratat med en gammal polare på FB så lyckades jag faktiskt få till det och tvingade ner medicinen i halsen på henne. Usch, det låter hemskt och det gjorde såå ont i hjärtat på mej. Men när hon väl fått ner det så var allt bra och hon var glad och skrattade. Jag trodde nästan att hon skulle hata mej för resten av livet och välja att flytta hemifrån vid 4½ års ålder (jag skulle inte klandra henne) men icke. Så nu är alla nöjda och glada och hon säger att hon ska ta sin medicin utan problem imorgon, vi får väl se hur det blir med den saken.


Min lilla älskling...Gillar inte när hon är sjuk. <3


Så ja. Då sitter vi på vårdcentralen och v...

dsc03646 (MMS)

Så ja. Då sitter vi på vårdcentralen och väntar. Får se om dom hittar nått.


Man kan inte göra annat än att le

Herregud!!


Alla hjärtans dag!

Kärlekens dag är väl ingenting vi någonsin har firat direkt. Jag tycker det är ganska tråkigt egentligen, men sambon är väl inte den mest romantiska och det är väl inte jag heller för den delen. Mer än honom i alla fall.

Så idag fick jag för mej att jag skulle baka en liten kaka, inget avancerat alls. Kladdkaka fick de bli. Lillan tyckte det var jätteroligt att vi skulle göra en liten överaskning till pappa och hon fick göra ett kort. När prinsen väl kom hem så hade lillan somnat på soffan, återigen med feber (suck, imon blir det vårdcentralen det första vi gör).
Så vi åt en lugn middag medans lillan fick vila sej lite. När hon vaknade till sen så satte hon sej upp, "Pappa, Jag har nått till dej!". Hon var så nöjd över sitt fina alla hjärtans dag-kort och pappa blev hur glad som helst.

Sen var det dags för kakan, oh så god den var. Riktigt mysigt hade vi och jag hade tänt ljus och vi hade mysmusik i bakgrunden. Supermysigt, dock ville inte lillan äta så mycket då hon tyvärr tycker att ALLT smakar äckligt, Stackars liten. Femte dagen med feber nu, vad är detta? Hoppas vi får svar på det imorgon.

God Natt!!

Bakar kladdkakaPappa och liten

Alla hjärtans dag-kortAlla hjärtans dag-kortEtt hjärta för pappa, ett för mamma och ett för lillan

 

 

 

 


Fått nog.

Jösses vad den här helgen gick fort. Igår kände jag att det bannemej var min tur att lämna hemmet, utan barn. Lillan hade feber också så det var ju en anledning för henne att vara hemma. Hon ville inte alls att jag skulle åka, men jag kände att jag behövde det. Jag behövde shoppa. Åkte en sväng till backaplan och kom hem mycket nöjd och tillfredställd.

Jag tycker alltid att jag har så dåligt med vanliga basplagg, tröjor att bara ha över något annat. Idag köpte jag tre tunna koftor. Just den varianten som jag kan tycka är svår att få tag på. Antingen är dom för vida just vid midjepartiet eller så är dom för korta. Alltid är det nått. Köpte även en fin blommig tunika som kommer att vara så fin sen till våren. Gosh, vad jag längtar.

Självklart blev det ju något till lillan också, as always. Varför?? Hon behöver inte ens nått, men så mycket fint det finns till dom små. Man blir ju alldeles tokig. Blommig tunika till henne också och ett par blommiga skor. Oj, så glad hon blev.

Prinsen då, vad fick han?? Äh, han fick nöja sej med en puss när jag kom hem. Man får vara glad för det lilla...Eller?!
Svart, rosa, grå, KoftaBlommig tunika, Cubus, H&M


Just det, hade ju en 20-procentare på Kicks. Den var jag ju tvungen att använda så då blev det ett nagellack från O.P.I också. Hade egentligen velat ha en ljusblå glittrig historia, men det var slut. Syynd! Fast detta är också läckert. Här har jag bara målat ett lager för att testa, men det kräver nog i alla fall minst 2 för att det ska se bra ut.
O.P.I Glittrigt Nagellack


Till Fantasilandet

Nä mina vänner. Har inte blivit mycket bloggande idag, tyvärr. Jag vet ju hur det är. Såå irriterande när man besöker en blogg som inte updaterats. Uuusch! Skäms på sej.

Nu greppar jag tag i min bok och bäddar ner mej under täcket. Fyra kapitel kvar bara, Herregud! Vad ska jag göra sen. Jag kommer aldrig kunna hålla mej ifrån att läsa den sista innan filmen släpps. Jag måste, jag måste..Iiih, bita på naglarna och noppra ögonbrynen kanske man skulle fördiva tiden med eller neeej...Varför inte måla om någonstans. Nått får jag ju hitta på.
Lillan verkar sova ganska så gott inatt i alla fall så då kanske jag också får göra det. Vab imorgon också, Jeeez.

Ljudet av ditt hjärta


Lillan kommenterar Christer sjögren!

Här är Lillans kommentar på Christer Sjögren i kvällens Melodifestival. Haha!! Att jag inte dog.


Solnedgång vid havet



Låter bilderna tala för sej själva.


VinterVinterVinterVinterVinterhamnVinterLivbojÄlskling
By the way, I love the song!!!


Born this way

Lady gaga - Born this way
Sitter och lyssnar på Lady Gaga's nya låt Born this way. Tycker den påminner rätt mycket om Madonnas Express yourself, i alla fall i refrängen. Gör den inte det?? För övrigt tycker jag att den är bra, precis som alla andra Gaga-låtar. Hon är riktigt bra.


????

Ööh, va hände här? Jag gick upp och skulle lägga en febrig tjej. Tror hon somnade rätt snabbt, jag också. Kom ner nu och undrade varför (sovande) sambon inte hämtat mej. Han undrade varför jag inte hämtat honom. Vilken lyckad fredagkväll, Haha!!

Go Naaatttttt!!!

Nu är det helg!

Det regnar köttbullarFamiljen är komplett, prinsen är hemma och vi ska ha lite fredagsmys. Börjar med film för lillan, innan hon ska lägga sej. Sen blir det fredagspåfyllning i kylskåp och skafferi, prinsens tur idag. Gött att slippa. Kvällen tillbringas nog i soffan.

Nu är det helg!

Det är inte alltid lätt att vara liten

Helt ifrån ingenstans fick min lilla sjukling för sej förut att hon vill gå å köpa en "kran". Hmm, okeeej. Denna skulle köpas i den affären som har godis å glass å filmer å sånt sa hon. Ööh, jahaa. Hon förklarade och demonstrerade hur den funkade och vad det var, men trög som man är (med kanske lite för kass fantasi) så fattade jag ju ingenting.
Hon var villig att göra vad som helst för att vi skulle gå å köpa denna vad-det-nu-var-förnått. Jag fick till och med välja kläder, hon gick frivilligt in och borstade tänderna och sedan stog hon där färdig i hallen påklädd och allt.

Jaja, vi kom i alla fall iväg till godisaffären och hon gick raka vägen fram till "kranarna" och roffade åt sej en. Hur glad som helst. Vi plockade åt oss lite fredags/lördagsgodis också. Ska det va så ska det va.

Jag vet själv från när jag var liten att det bästa med att vara sjuk var att bli ompysslad av mamma och att man fick äta massa onyttigt utan att det var lördag. När mamma frågade "Vill du ha glass???" så svarade man ynkligt och lite darrigt "Mm". Fast inuti så hoppade och skrek själen "JAAAA!!". Är man sjuk så ska man skämmas bort och specialbehandlas, tycker jag i alla fall.

Griptång
En sån här "kran" var det  alla fall hon ville ha. Inte lätt att fatta det.


VAB-dag 2

Det blev VAB idag också. Lillan brukar sällan bli sjuk, hon har feber en liten stund eller så kräks hon en snabbis bara. Brukar aldrig vara nått som håller i sej. Men igår hade hon feber hela dagen och kvällen och inatt har hon varit kokhet. Hon väckte oss här hemma vid halv 6 (yes!). Då vägrade hon ta medicinen och var mest arg och skrek att jag skulle vara tyst. Hon säger att hon har ont i halsen också och hon ser lite svullen ut så jag funderar på halsfluss. Har ringt VC nu så dom ringer väl upp strax. Då får vi se om dom har någon akuttid.

För en liten stund sedan så sa hon rätt ut "Mamma, jag är redo för medicinen nu." Så tog hon den utan problem, jag visste att hon skulle ta den tids nog. Så duktig!

Sjukling
Min lilla stackare. Hon blev i alla fall lite piggare efter att hon fått i sej lite febernedsättande, så nu har hon ätit två stycken varma korvbröd. Det var det hon beställde. <3


Video: Här har jag letet i flera timmar...



Många inlägg om dottern det senaste, men det är ju så...Det finaste man har sätter man på bordet.

Ha en fin kväll nu då!


Dessa små...

 

Efter ytterligare ett grymt zumbapass så sitter jag här och tittar på min underbart fina dotter som ligger och yrar på soffan. Då och då hostar hon till lite torrt. Lilla fina gumselumsan. Det gör ont i hjärtat när hon inte mår riktigt bra. Vi har bara hållit oss hemma idag, förutom en stund då vi var i apoteket och affären en snabbis. Sen hämtade vi Lillans kusin på dagis då det hade kört ihop sej lite för ordinarie hämtare. Lillan satt kvar i bilen medans jag gick in och när vi kom tillbaka så hade hon somnat. Going!!
Väl hemma gjorde jag pannkakor till barnen och mej. Hallegooo, så söt och go hon är den lilla Solen och åt duktigt gjorde hon också med sin lilla gaffel, Pluttenutt. Leah var mest trött och orkade såklart inte leka jättemycket, men Solen klarade sej bra ändå. Hon hade ju moster såklart.


Liten sjukling

Idag har jag varit hemma och VAB'at. Inte riktigt vad jag hade tänkt mej men ändå. Min lilla fia var alldeles kokhet i morse strax efter 5 när hon väckte mej. Men hon är ofta rätt varm så jag trodde först inte att det var feber. Tog tempen på henne tre gånger med olika resultat. 37,3 37,8 och 36,8...Känns som att det är dags att inhandla en ny termometer.
Hon blev i alla fall varmare och det var ingen tvekan om febern längre, plus att hon hostar lite och säger att hon har ont i halsen. Så frisk är hon ju inte i alla fall. Jag bäddade ner henne under en filt i soffan där hon sov ett par timmar stackarn. Min lilla älskling!
Man tycker så synd om dom små när dom är sjuka. Leah vet om detta och säger med ledsen röst "Det är syyynd om meeej!" Gumman, jag kan ju inte annat än att hålla med.


Såhär får det bli

Nu har jag pillat och grejat och haft mej lite. Fick en liten idé om en header, ganska enkel men ändå fin. Jag tycker det blev bra. Mättade även nerfärgerna lite i bakgrunden och än en gång så blev det inte riktigt som jag tänkt men jag är nog nöjd ett tag i alla fall.  

Funky

 

Aah, har ju inte berättat om min lilla dockas premiär i Funkykids. Herregud!! Som hon tjatat ända sedan vi anmälde henne till gruppen. Varje dag har hon frågat när hon skulle börja. Så kom äntligen dagen då det var dags....Då säger hon till mej "Mamma!! Jag vill inte dansa!". Ööh, okej. Nähä, plötsligt vill hon inte dansa. Vad skulle jag säga? Hmm, jag sa att vi i alla fall skulle gå dit och titta å ville hon inte dansa så behövde hon inte. Man kan ju inte tvinga stackarn eller hur? Hon satte sej i ringen med dom andra och än så länge gick det bra. Men så fort musiken startade och dom skulle börja dansa så kom hon och satte sej brevid mej. När dom satte sej i ring igen så hoppade hon dit. Mot slutet av lektionen så gjorde hon i alla fall rörelserna där hon satt bredvid mej på golvet. Nästa gång har hon lovat att hon ska dansa, så vi får väl se hur det går.

första lektionen på funkykidz

  

Mobilbloggar lite då i väntan på veckans f...

dsc03606 (MMS)

Mobilbloggar lite då i väntan på veckans första zumbapass. Idag är vi på Ullevi jag och mamsen. Det ska bli så gött. Tja så länge.


Nytt utseende

Halloj!!
Som ni kanske ser så har jag bytt utseende på bloggen. Vet inte om jag är så nöjd med headern så jag kommer eventuellt att ändra, men jag har den här så länge. Kände att jag ville ha en ny som känns lite gladare.
Och bakgrunden är ju så härlig och passar mej så bra, det lilla godismonster jag är :)

Ha en fin dag!

Jag köpte ett kit från depend häromdagen, ...

dsc03604 (MMS)

Jag köpte ett kit från depend häromdagen, ett sånt där med ett rosa baslack, ett vitt lack och ett ofärgat topplack. Målade på detta i söndags och idag ser det fortfarande nymålat och snyggt ut. Fantastiskt! Alla andra lack jag haft brukar flaga efter en eller två dagar. Så Jag är allt lite fascinerad här nu. Bra där!


Utkast: Feb. 7, 2011

Tja tja!!

Sitter här och har just varit jätte-nyttig. Först värmde jag på en pirog som jag slängde i mej och efter det tömde jag Rocky road-glassen som jag hade i frysen. Ack så gott.
Efter jobbet idag har jag inte gjort så mycket. Körde lite övningar med mitt gummiband här förut, det är fasen sjukt jobbigt asså. Hoppas man kan forma armarna lite med det då. Har ju ingen större lust att gå på gym och försöka se fräck ut där, nono. Inte min grej. Jag gör hellre bort mej längst fram på ett svettigt grupp-pass istället, hehe.
Längtar tills på onsdag då blir det Ullevi-zumba, yeahey!!


Swingfly tar hem det

Här sitter jag och siar om framtiden. Nu har jag ju bara hört några av bidragen i årets melodifestival, men av det jag hört hittils så tror jag helt klart att Swingfly blir vinnaren av dom svenska bidragen med låten Me and My drum. Vilken kanondänga!! Den kommer spelas flitigt hos mej i vår i alla fall. 


Nä, vet ni vad...

...blir inget mer bloggisch idag. Tänkte slängt in nått lite snabbt om dagen, men skiter i det.
Kan ju bara nämna att jag och Prinsen firar 11 år tillsammans idag <3
Känns lite tragiskt på ett sätt haha, men samtidigt väldigt roligt. Vi kan varandra skrämmande bra och det är grymt. Jag känner mej trygg hos honom och litar på honom mer än någon annan, så ska det ju vara. Vi har en fantastisk dotter tillsammans och det är helt klart det bästa vi någonsin gjort tillsammans.

Kärlek


Är du gravid eller småbarnsförälder och vill testa produkter gratis?

Buzzador


Jag är ju en så kallad Buzzador och får med jämna mellanrum prova olika produkter gratis. Det kan vara allt från hudvårdsprodukter till halstabletter till att hyra gratis film på nätet. Skitkul! Man väljer själv vilken kampanj man vill vara med i.

Nu söker Buzzador Gravida och småbarnsföräldrar med barn födda -09 eller senare till årets kommande kampanjer. Vill du vara med så klicka på länken http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=e.l.l.e

Själv har jag provat:

Extra Cool pro, Halstabletter
Dove go fresh, Deodorant och duschkräm
Storytel, Ljudböcker i mobilen
Cliniderm, Ansiktsprodukter
Love Film, Hyrfilm på nätet
My Demand, olika erbjudanden anpassade efter mej på internet
Glade, One touch luftfräschare
Fujifilm, fotobok
Berocca boost

Detta har inte kostat mej ett öre...Bra va!

Berocca boost      Cliniderm ansiktsprodukter
Glade One touchFujifilm fotobok




Bruno Mars sammetslena stämma strömmar ur ...

dsc03583 (MMS)

Bruno Mars sammetslena stämma strömmar ur högtalarna och vi har riktig girl talk här i soffan. Vinet har hittat fram till bordet nu också så det blir bara bättre och bättre. Hur mysigt som helst.


Video_Arkivet

Kikade igenom mitt enorma bildarkiv här på datorn och hittade lite klipp som jag filmat med nån gammal mobilkamera. Så ni får ju ha överseende med kvallen helt klart, inte så bra nej. Men ungen är ju hur go som helst, här är hon 11 månader gammal. Älska!!


Oj, som din mamma älskar dej flicka lilla.


Vilken härlig kväll detta blir, I can feel it.

Då var det äntligen dags för lite helg, Aaaah!! Gott!
Idag ska min fina Maria sova över här. Det var Lillan som bjöd in henne häromdagen, "Maria kan inte du sova över hos mej?". Sagt och gjort, lördag blev bestämt. Så nu har vi ätit lite god mat och ska strax ladda om för lite efterrätt till årets Melodifestival som ju har sin början idag. Gud så trevligt!! Jag älskar Mello. Självklart hoppas vi på massor med bra artister och bra låtar. Danny ska tydligen vara med ikväll och han är ju rätt bra av det jag hört och sett hittils. Tänk bara när han var med i Idol..ooooh!! 

Efter mello blir det nog nån komedi av nått slag. Förresten, filmen igår var inge vidare. 

 


Mys med prinsen

Knife edgeGod afton!!

Ikväll blir det lite mys framför nån spännande film med prinsen. Knife edge heter den, vi får väl se om den är nått att ha. Ser ju himla läbbig ut i alla fall.
Har jobbat hela dagen idag, men än är inte jobbveckan slut. Jobb imorgon också, så jäkla segt att behöva jobba lördagar. Dock är det helt otroligt skönt att ha en dag ledig mitt i veckan ibland. Man får tid till att göra massa käcka saker som man inte kan på kvällar och helger.
Nu är det dags att duka fram gottat och koppla av.

Have it!


Well it's time to go..

Nää, nu får jag ta och skärpa mej. Klockan börjar bli mycket. Jag har legat med mina ben uppdragna under mej i soffan och slumrat ett tag, så nu har båda benen somnat. Uusch, jag hatar när det blir så, sjukt obehagligt asså.

Efter jobb, zumba, nattning av barn å allt sånt där så bestämde jag mej för att göra Amerikanska pannkakor (gud, det var ju så gott). Va ju tvungen att äta efter träningen å så, sen kanske att inte pannkakor var det mest nyttiga orkade jag faktiskt inte byr mej om....Så länge man är lycklig, va?! Efter en supersnabb minikonversation på fb-chatten så gasade Frida ner till mej på lite kvällspannkisar. Så himla mysigt med en inklämd snabbdejt såhär mitt på torsdagkvällen.

Nu står det en stor säng och väntar på mej däruppe med en sovande prins i, så jag tror det är dags att gitta. See you tomorrow!!


Såhär har jag sett ut idag,
ett par svarta Jeansleggings (jeggings) från ONLY, Svart gammal tröja och ny halsbandsklocka från Gina, plus min nya fina tröja som jag köpte igår. Lite turkosgrå i nyansen och i tunt ganska sladdrigt tyg. Hur mysig och fin som helst.



Stress stress stresS


Stressig morgon som vanligt. Lillan sprider ut sina leksaker högt och lågt på hela undervåningen. Köksbordet är belamrat med pet shop-prylar och gosedjur och det ligger dockor i rad på sittpuffen. Suck!! Men nu skickade jag upp henne och några av hennes saker på rummet. Det bästa av allt, hon lyssnade, tog sina saker och gick upp. Härligt!
Nu ska jag slänga ihop lite mackor som jag kan ha till frukost på jobbet. Brukar alltid äta där på morgonen. Tycker det är lite trevligare och lugnare framför allt.

Ha en bra torsdag!

Så typiskt mej

Japp, idag var jag å köpte den dära Kari Traa-jackan som jag velat så fram och tillbaka om jag skulle köpa eller inte. Men som vanligt så fegade jag ur. Jag skulle ha en lila, men kom hem med en svart. Jag är såå tråkig jämt. Varför slutar det alltid med svart?? Kan någon svara på det? Är det nån som känner igen sej i detta? Jag älskar färger, men på jackor och liknande så fegar jag alltid ut. Den lila var ju så läcker, det är den svarta också i och för sej, men ändå...Jag blir så trött på mej själv.



Jag bara älskar de rosa detaljerna!!


Video: Jump around

Här hemma övas det och övas. Hon blir så arg när det inte funkar som hon vill. Strax över 15 hopp är nog rekord för tillfället.


Sitter och tar en fika på Le croissant på ...

dsc03559 (MMS)

Sitter och tar en fika på Le croissant på frölunda torg. Lillan äter blåbärsmuffins och jag tar mej en pizzycotto. Maria är och snurrar i affärer och vi ska strax dra oss hemåt igen. Blir ju MRL senare så vi måste hem å ladda. Tja!


Mysfrukost med bästa

Här har varit en lugn och härlig morgon. Maria kom hit på lite pannkaksfrukost. Testade faktiskt att göra amerikanska pannkakor idag och det var ju hur gott som helst. Med lite hallon och socker på så vart det mums-mums. Det bästa av allt var att det gick smidigare och fortare än vanliga pannkakor. I like!!
Nu ska vi göra oss iordning och åka iväg en sväng. Tror det blir frölunda torg eller nått idag faktiskt.

Ha en göttig onsdag everybody!



Gud eller?

Shit, att klockan lyckas bli så himla mycket jämt. Vad har jag gjort för vettigt idag då?...Inte mycket, Suck! Det får bli bättre i morgon helt klart. Då är vi lediga. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på då. Maria kommer väl hit någongång på morgonkvisten. Tänk va bra om det bara kunde vart lite sol. Då har vi plockat på promenad-dojorna och lillans cykel så hade dagen vart kirrad. Men regn ska det bli. Detta är baksidan med en vit vinter. För min del får det gärna räcka nu. Väck med is å skit och på med lite hetta, Visst?! Det är det vi vill ha, Gud, eller vem det nu är som bestämmer sånt.
Nu är det helt klart läge för att inta sovposition, jag kommer sova så gott. Jag känner det ända ner i tårna.

Natti på er då!!


Video: Spelar en trudelutt

Jag slänger in ett klipp på när jag spelar på synthen hemma. Den här låten brukar jag spela för lillfis när hon ska sova och det brukar inte ta speciellt lång tid innan hon slocknar. Jag förstår henne, den är så mysig. Här i lite upptempo dock.
 
Vet inte riktigt hur många tagningar det krävdes innan den blev någorlunda bra. Var det inte det ena så var det det andra. Spelar olika varje gång också så det är lite spännande. Detta var inte en av dom bästa versionerna men den innehåller inga större fel i alla fall. Bara lite otakt å sånt med va f*n.

Låter förresten som att det är massa mummel i bakgrunden och jag funderade först på om det var spökljud eller nått, men icke. Haha!!


RSS 2.0