Laddar för ikväll.


Ikväll blir det utgång. Vi är ett gäng tjejer som ska vara hemma hos en annan tjej. Haha!! Vi gick i alla fall i högstadiet tillsammans. Vissa umgås man med idag och andra inte. Så det ska bli himla skoj. Fixade ju naglarna igår och dom sitter fortfarande kvar. Inte illa det.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mej ikväll. Eventuellt blir det samma topp som förra helgen som jag är så förälskad i. Vi får se vad det blir. Ska bli kul i alla fall.

Nya Naglar!!

Imorgon är en kväll som är mycket lämpad för festligheter. Vad passar bättre då än ett par nya glittriga naglar.
Jag hade ett nagelkit här hemma i lådan som man med lite noggrannhet kan få till ett par riktigt snygga naglar med. Det var hur längesen som helst sedan jag hade påbyggda naglar sist och var lite sugen på att piffa till mej lite extra inför morgondagen då det blir party. Det tog ungefär 1½ timma sammanlagt och här är resultatet.
Ska tillägga att jag har gjort detta en gång tidigare för många år sedan så dom är ju långt ifrån perfekta. Vi får väl se om dom håller tills imorgon.

Naglar med glitter
Gel kit
NageltipparPåbyggning av naglarFärdigt!


Kitet har jag köpt på H&M för ca 149:-, har jag för mej.


Kungen av pop lever

Kom hem från bion nyss. Jag och Frida har varit och sett This is it. Alla kritiker kan ju ta och slänga sej i väggen. Vi tyckte den var grym. MJ ägde, han var så levande. Man såg riktigt hur han njöt på scenen. Det kändes så himla overkligt att han inte finns mer, så sjukt. Så tragiskt, hela den här händelsen. Att han står där på scenen och repeterar, om och om igen. Några månader senare dör han, endast 50 år gammal. En stjärna har slocknat.
Men Michael Jackson lever kvar i våra minnen, i våra mediaspelare och i våra hjärtan. Always!

Michael Jackson


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Jag ska vara försöksperson

Igår hade jag fått ett paket med posten. Hade först ingen aning om vad det kunde vara, men jag öppnade det vadderade kuvertet och hittade en påse gott där i. Gott och blandat Skum, plus sex stycken små smakpåsar från Leaf. Så nu ska man vara nån fort av försökskanin. Har inte hunnit smaka ännu, men det ska bli väldigt spännande. 6 stycken smaker är det och samtidigt ska man fylla i nått formulär. Lite som buzzador nästan. Kul!! Och väldigt gott!! Hehe.


Jag gillar Ica-Jerry!!!

Han e ju helt grym. Ett lyft för Ica-reklamen. Fattar inte allt skriveri om kränkning mot folk med Downs syndrom. Så bara för att man har Downs så ska man inte kunna medverka i reklamfilmer. Det hade ju däremot varit ren diskriminering. Nä, jag röstar för Jerry. Han är ju en fantastiskt skön snubbe. Haha!!



Läs även andra bloggar om , ,

En liten bara

Slänger in en liten text medans det är reklam i Grey's. Håller på å grejar lite här hemma. Lite småfix bara och inget jätteryck. Tänkte att jag skulle byta gardiner och så i köket, till mina nya prickiga. Det kommer att bli så läckert.
För övrigt idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Var på jobbet och kom sedan hem.
Lillan hade somnat redan vid kvart i fem. Helt sjukt. Ska bli spännande att se vilken tid hon väcker mej imorgon. Uuusch, jag vill inte. Hon kommer säkert att komma in runt 4 å säga något i stil med, Mamma, det är dagen nu. Vi ska gå ner och äta frukost!! Det skulle inte förvåna mej. Blir trött bara jag tänker på det.

Nä nu börjar Grey's igen.


Smaskens att doppa i téet

Skorpor med mörk choklad
Jag har då aldrig sett dessa förut, men jag kan varmt rekommendera Pågens skorpor med mörk choklad. Dessa med lite smör på och sedan dopp i téet, mums!!

Läs även andra bloggar om , , ,

Julklapps-shopping på Ullared

När jag väl lyckats ta mej in i min lilla bil så bar det av mot Ullared. Dagis hade studiedag idag och då fick man vara hemma från jobbet. Bara det att alla andra skolor och förskolor i landet också var stängda. Det plus löning, jag kunde nog inte tajmat min tur mycket bättre än så. Det var kö när vi kom fram. Har inte köat till Gekås sen jag va liten. Då kunde man stå i flera timmar, runt halva stan. Idag gick det rätt fort och vi var väl inne efter 40 minuter eller nått i regnet.
Köpte en del julklappar faktiskt, till barnen i alla fall. Så roligt. Och ett par tidiga till mej såklart.
I övrigt så fanns det inte jättemycket kul, men bara att gå där är ju ett nöje.

Köpte gardinkappa, löpare och brödkorg i samma matchande prickar. Läckert, eller hur!?!
Prickigt till köket

Jättegosig Hoodie, halsband och två linnen som jag hittade på MAMA faktiskt. Hur mysiga som helst.
Kläder


Läs även andra bloggar om , , , ,

Jag har blivit bestulen

Det kändes som att det var droppen idag. Efter att först ha haft en grinig trilskande unge när man ska göra sej iordning och när man väl kommer hemifrån och ut till bilen, för att äntligen åka iväg. NÄ!! Då har nämligen någon jävel snott handtagen på min bil. Inte alla, men dom två där fram. Att jag inte bröt ihop totalt. Det var iofs inte så långt ifrån, men då ringde min ängel Maria som fick mej på bättre humör. Tack gumman!!

Bilen


Redo för snöbollskrig!!

Snowballer
Med den här coola snöbollstången fixar man ju bollarna hur lätt som helst utan att få blöta, kalla händer. Nu för tiden blir det ju varken snöbollskrig eller så värst mycket snö längre.
Men hade man haft en sån när man va liten så hade man ju varit kung.

Finns att inhandla Här



HAVE FUN OUT THERE!!!


Några bilder blev bra i alla fall


Idag har jag varit lite seg efter gårdagen. Inte helt konstigt då man va ute och svirade. Först var jag iväg på dagen för att inhandla något att ha på mej. Jag hittade ett par snygga stövlar och en jättefin klänning. Vet egentligen inte om man kan kalla det klänning för den va jäkligt kort. Men snygg som fan va den i alla fall. Köpte även ett par svarta stretchjeans med lite detaljer som va rätt najs. En grön klänning blev det också med ett svart sidenband, men jag är inte säker på om jag ska behålla den. Det är inte riktigt min stil så vi får se.

Efter min lilla shoppingrunda så åkte jag hem, käkade lite och började så smått göra mej iordning. Jag är så jäkla kass på att komma i tid, men idag skulle jag minsann vara i tid. Kände mej riktigt snygg när jag väl var färdig, förutom håret då som aldrig vill vara på min sida.

Maria hade bjudit in till tjejkväll och vi var ett härligt gäng på ca 10 brudar. Vi åt kex med ost i oliga smaker och hon bjöd på en supergod bål som gick ner som vatten. Efter det hade vi chokladfondue där vi doppade ananas, banan, marschmallows och massa annat gott.

Vid tolv drog vi in mot stan och hamnade till slut på Berså. Mötte prinsen strax efter 2 och vi tog en taxi hem.

Stövlar med klackSvart klänning med paljetterGrön klänning

Maria min goingPiggelinTjejkvällShotsSommarbål
ChokladfondueChokladfonduePiggelindrinkJag och mina priser


När tar grymheten slut??

Flicka
Moderskänslorna kommer fram när jag ser denna lilla flicka. Uppklädd och fin efter ett bröllop. Hade säkert sett fram emot de fina kläderna och fest och allt annat som hör bröllop till och så händer detta. Usch!! Vad sysslar folk med? Hur kan man vara så grym? Varför? När ska det ta slut?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6008764.ab


Spöken, jag vågar inte titta.

Jag har inte tittat på det har klippet för jag vågar inte då jag är ensam för tillfället haha, så jag vet inte om det är felfritt men strunt i det.
Såå jäkla otäckt. Jag tycker det är skitspännande och intressant allt som har med övernaturliga ting att göra, så jag ska självklart se den här filmen när den kommer. Och Danni!!! Du ska med!! You and me.

Paranormal activity mina vänner. Biopremiär fredage 13:e november.



Spana in andra bloggar om , ,

Foto-Session

Har haft Danni här ikväll på lite Idolmys och så. Det finns ingen klockren favorit bland årets idoler direkt. Eller? Jag har i alla fall ingen. Kom ju på att vi var tvungna att ta lite bilder innan hon fick åka hem. Haha, vi hade riktigt kul. Planerade även för en kommande, hmm vi kan kalla det hallonkväll. Bara jag och hon fattar tror jag. Det kommer att bli kul. Får ta det någon helg nu framöver. För övrigt så sitter jag å lyssnar på Madonnas Beat goes on. Helt grym låt ju. Like it aaalot!! Även She's not me är riktigt bra, den va näst på tur i Spotify-listan.

Foto-Session
Vi hade riktigt kul där under vår lilla foto-session. Ibland har man såna dära stunder då man liksom glömmer av att man är lite till åren och börjar dra mot 30..Haha!!



Spana in andra bloggar med ,

Mysiga små ljuslyktor i höstmörkret

Man kan inte få för många ljuslyktor. Speciellt inte när hösten tränger sej på. Dom här två köpte jag idag på Inside Home för endast 49:- styck. Visst är dom fina?

Ljuslykta


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

It's all about us

Du och din partner:

Vad heter ni: Elle & Prinsen.
Hur träffades ni: Det var såå längesen, minns knappt. Men det var lite till och från genom gemensamma vänner i högstadiet.
Hur länge har ni varit tillsammans: Snart 10 år, HERREGUD!!!.
Är ni förlovade: Japp, det gjorde vi på våran 5års-dag.
Är ni gifta: Nej.
Bor ni ihop: Ja, har gjort det i typ 5½år.
Har NI haft sex: Ett par gånger ja, haha!
Har ni barn: Jaa, världens goaste Leah
Har båda körkort: Jao
Isåfall, vem kör bäst: Jag kör bäst, eller ah. Prinsen är jäkligt duktig på att mästra en bil men jag vill nog påstå att jag kör säkrast.
Kommer du ihåg er första kyss: Jaa, hihi. Det tänker man inte på så ofta, men va mysigt det va. <3
Vem sa "jag älskar dig" först: Det va han.
Vem är äldst: Jag.
Vilka stjärntecken är ni: Kräftan & Vågen.
Vem fyller först på året: Jag
Vem är längst: Prinsen är nog faktiskt 1cm längre än mej.
Vem sjunger bäst: Jag vet inte, vi är nog på samma nivå. 
Håller ni handen när ni går på stan: Ibland.
Kände ni varandra innan ni blev ihop: Ja, det gjorde vi. Vi höll ju på å smussla lite hemligt sådär ett tag. Hihi!
Vad har ni gemensamt: Hmm, vi har ju dottern. Annars så har vi faktiskt inte så jättemycket gemensamt. Vi är väldigt olika.
Har ni någon speciell låt: Neej, fast det finns ju ett par låtar som vi haft som favoriter genom åren, som man minns till när dom spelas.
Har ni stora framtidsplaner: Hmm, han har. Jag är inte så noga. Är nöjd med hur jag har det.
Har ni gråtit i varandras armar: Det är mest jag som har gråtit i hans armar.
Har ni varit utomlands tillsammans: Ja.
Vilket är ert bästa minne: Det är ju helt klart när vår dotter föddes. Halt fantastisk upplevelse. Det finns nog inget som kan slå det.
Vem lagar bäst mat: Haha, det gör jag. Prinsen kan bara göra typ köttbullar och makaroner..Hihi!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll: Det där är olika. Om vi umgås så sitter vi oftast i soffan, busar med lillan eller så.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses: Ja, i stort sett.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades: Nej inte så värst.
Blir du lätt svartsjuk: I början var jag ganska svartsjuk, inte så mycket nu längre. 
Brukar ni bråka: Det där går i perioder, vissa perioder bråkar vi ofta och andra perioder ingenting.
Ringer ni eller SMS:ar mest: Ringer.
Vilken är hans/hennes Finaste kroppsdel: Hmm, det där var svårt, jag vet inte.
Vad använder ni för preventivmedel: Piller
Brukar någon av er prata i sömnen: Prinsen säger ofta att jag har pratat massa på nätterna. Han kan mumla till om nått ohörbart ibland.

I like the big one...

Tog så fina bilder på lillan förut. Hon är så himla fin så det gör ont i hjärtat nästan. Man är så nöjd å stolt över henne så det är inte klokt. Och som jag älskar denna lilla flicka, det trodde man inte var möjligt innan hon kom till oss.
SvartvittSvartvittSvartvittSvartvitt
Det blir sån himla skillnad på bilder som är tagna med kompaktkameran och bilder jag tar med systemen.


Läs även andra bloggar om ,

Fixa å trixa

KvällsmatHar precis slängt i mej lite rester ifrån helgen. Det är nästan så maten smakar bättre när man värmer på den kan jag tycka. Väntar på att DHW ska dra igång här vilken sekund som helst. Efter det ska jag (om jag inte fastnar här vid datorn) fixa iordning min gamla "skolbänk" till lillan. Alltså måla den med griffelfärgen jag köpte igår.
Så ska man ju orka också, hehe.




































Skoltavelfärg

Nä mina vänner, nu ska jag börja tänka på refrengen. Får se om det funkar att lägga in bilder idag då?
Har jobbat hela dagen, nähää. Var en del att göra faktiskt. Efter jobbet åkte jag hem å mös lite. Somnade med lillan i hennes säng, så himla mysigt. Läste lite "Surolle" och sen slocknade vi båda två. Jag han knappt ens märka nått. Sen vaknade jag upp efter kanske en halvtimma och trodde att hela kvällen hade gått till spillo.
Det hade den inte, klockan va typ halv nio bara. Danni skulle komma förbi en sväng efter att hon slutat jobba. Hon var här en sväng igår också och det va riktigt kul att träffa henne. Vi hade inte setts sen i våras någongång.

Igår åkte jag i alla fall förbi hemma hos päronen en sväng. Mamma sa att hon hade min gamla griffeltavlebänk hemma som jag fick när jag va liten. Jag tror att jag fick den i julklapp nått år och jag va nog inte speciellt gammal. Jag hade visst kladdat lite med vanliga kritor på så tavelkritorna jag köpte till lillan fick inte riktigt något fäste, så idag efter jobbet åkte jag in snabbt på Bauhaus å köpte en liten burk med skoltavelfärg som jag tänkte måla på. Det blir nog kanon. Lillan älskar i alla fall bänken och blev lite smådeppig när färgen inte fastnade. Ska nog ta å måla den imorgon om jag får tid. Jag fattar inte vart tiden tar vägen.
När jag ändå va på Bauhaus passade jag på att kika lite på färg. Fastnade för en mörk gråaktig färg och en knallturkos, tänkte man kanske kunde göra något fräsigt i gästrummet. Vi får se vi får se. Nu ska jag i alla fall gå å lägga mej.

Beckers Skoltavelfärg
GriffeltavlaGriffeltavla

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Jag blir så trött

Det är så sjukt irriterande när man efter en lång dag av massa olika meningslösa aktiviteter ska sätta sej ner framför datorn för att blogga lite och upptäcker att det inte går att lägga in bilder. Eller är det bara jag som har problem kanske?? Det går att lägga in, men i inlägget så blir det bara ett kryss. Scheisse!!


Efterlyser färgtips till gästrummet

Tänkte göra iordning ett gästrum här hemma och tänkte måla om vårat hemska knallblåa rum som idag bara används till förvaring.
Vad kan man ha för färg i ett gästrum? Någon som har bra tips på hur man kan göra? Det är ganska så litet, kanske 8-9 kvadrat eller så. Ett fönster på ena kortväggen och en dörr i andra änden av rummet på långväggen. Hade varit kul om man kunde få lite färgtips. Känner för nått lite halvkul, men inte för överdrivet. Någon?? Själv är jag bara insnöad på nån mörkgrå fondvägg vid sängens huvudända eller nått, så snälla kom gärna med förslag.

Gästrum
Såhär ser rummet ut.

Läs även andra bloggar om , , , , , ,


Då har man köpt julgran då

Jajjamensan, nu har jag köpt gran. Kände inte riktigt för att åka hem efter jobbet så jag svängde in på plantagen en snabbis. Eller ah, snabbis är nog synd att säga, gick där i över en timma. Jag hittade de sötaste små granar. Hade sjukt svårt för att bestämma mej bara. Grön, vit eller rosa. Vet inte riktigt om jag ska berätta vilken färg det blev eller om jag ska vänta...Äh jag väntar nog. Vi har alltid riktig gran på julen så den jag köpte idag är till lillan. Jag hade själv gran på mitt rum när jag var liten, fast en riktig som farfar hade huggit på landet. Det va tider det. *minns*
I alla fall så längtar jag till julen nu, till att få ta fram denna lilla gran och låta lillan klä den. Kuuul!!


Rosa, grön, vit plastgran



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Små, runda, ihåliga, krispiga och så goda!

När jag va å handlade häromdagen så fastnade jag vid chipshyllorna. Estrella hade kommit med något nytt, spännande som jag bara va tvungen att prova. Nu är jag fast, så jäkla goda. Dom är som ihoprullade nachochips med smak av chili och ost. Mmm!!

Estrella

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Läckra tyger

Tyger från IKEA


Dessa läckra tygerna är bland dom senast inkomna på Ikea. Jag gillar speciellt det med fågelburar och hus på. Frågan är bara vad man kan sy för kul. Det med räven på skulle ju lätt kunna bli gardiner till lillans rum. Mitt favvo kanske kan bli fodral till soffkuddarna eller nått annat kul. Eller varför inte spänna upp det på en kilram och göra en läcker tavla. Idéerna sprudlar.
Tycker i alla fall att det är roligt med lite galna och konstiga mönster i dessa läckra färger. OBS! Färgerna är snyggare i verkligheten.
AnnaMoa blåAnnaMoa flerfärgad
AnnaMoa grönAnnaMoa ljusgulAnnaMoa Ljusgrön 




Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Sjuka människor

Fråga Olle Dokumentären
Det finns en hel del sjuka människor i den här världen. Kollade nyss på Fråga Olle-dokumentären och vad ska man säga. Haha, det är ju jäkligt kul att kolla på men såå sjukt. Folk som smygtittar på andra som har sex i en bil i mörkret, eller varför inte ringa in en maskerad, lönnfet, hårig gubbe med hängtuttar till festen som kan runka av sej och spruta lite på förbestämt ställe. Nä gud, vart är världen på väg egentligen? I wonder.

Snuskgubbe
Tänk dej den här mannen till exempel,
står och drar en tarzan i ditt vardagsrum..Haha! No thanks!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Day off!

Usch, känner mej helt stressad efter den här dagen. Hade tänk få gjort så himla mycket och nu fick jag inte gjort ett skit. Tavlan är hämtad i alla fall, som jag inte ens ville ha egentligen. Men nu är den min och den är fin, men jag tycker nog inte att den är värd dom pengarna. Då fick jag ändå rabatt.

Dagen började rätt så lugnt med en sväng in i duschen. När vi sen står där uppe å grejar så låter det som att någon försöker bryta sej in genom ytterdörren. Vi rusar ner och utanför dörren står min mormor. Haha! Rätt så oskyldig inbrottsjuv. Vi fikade lite och så sen åkte dom.

När vi hade hämtat tavlan ställde vi bilen hos mamma å pappa och gick upp te syrran. Va ju tvungen att få snusa lite Solei. Hon hade blivit så stor. En riktig liten tjockis å hon somnade såå gott på moster. Mmm, man blir ju inte alls sugen på en till hehe.

Nä nu är det Grey's-time. Tja!

Lillan vid frukosten

Världens finaste tjej
Pink bridge
Min fina tavla Pink bridge. (Den är fortfarande inpackad och har inte en vit ram runt då det är canvas)


Har packat upp tavlan och kan nu förstå varför den kostade såpass. Det ÄR INGEN canvas. Hmm, det va ju det hon i affären förklarade för mej och jag trodde jag fatta, men icke. Det är en bild som är tryckt på en glasskiva eller hur man ska förklara det. På baksidan sitter en "ram" som gör att glasskivan kommer ut en bit från väggen. Läckert! (tror jag i alla fall, den sitter ju inte uppe ännu)


Kan man ha sån tur

Har ringt runt som en jäkla galning för att försöka få tag på dom här stövlarna. Alla butiker svarade att de var helt slut och att dom nog inte skulle komma in igen. Men så igår hittade jag dom av en slump i webshopen, YEEES!!! Bara kollade ifall att och där fanns dom. Beställde båda storlekarna närmast lillan fossingar för att jag inte skulle bli utan. Dom levereras tillsammans med min kofta v45, så det blir ju till att vänta ett tag. Men så glad jag blev att jag hittade dom. Skönt när man kan få ha lite tur ibland.

MC-Känga

Läs även andra bloggar om H&M, MC-Känga

Antingen här eller så blir det där, I don't know!!

Kollar på plastikkirurgerna för tillfället. Just nu ligger Carl-Jan och får en fett-grej bortopererad i pannan. Läskigt, Hehe! Väntar ju såklart på Desperate. Lillan och jag somnade på soffan tillsammans till den söta filmen Horton. Hon har feber min lilla sötnos. Kan inte hitta febertermometern som hon säkert har lekt bort så jag vet inte hur mycket hon har, men det ligger nog på minst 39. Hon brukar alltid ha runt 40 grader när hon har feber stackarn.
När jag vaknade upp på soffan va jag i alla fall lite orolig att hela kvällen skulle ha gått och att jag missat DHW, men det hade jag inte..Tjohoo!!
Och vet ni vad? Imorgon är jag ledig. Såå gott! Då ska jag åka och hämta en tavla som jag beställt. Ångrade mej lite där ett tag och visste inte riktigt vad jag skulle ha den, men nu ska den i alla fall hämtas. Får väl se vart den hamnar till slut.
Nu ska jag nog ta mej något lätt att äta. Hörs efter Desperate.



Läs även andra bloggar om , , ,

Bla bla bla!!

Kom hem från jobbet alldeles nyss. Har varit en riktigt seg dag idag, trots det så har det gått ganska så fort. Nu sitter jag å lyssnar på sambon och hans planer. Han kan mala på i evigheter om allt mellan himmel och jord. Ganska så kul att lyssna på hans funderingar ibland ändå. Lillan sover på soffan, mindre kul. Vill ju pussas å gosa lite med henne innan natten smyger sej på. Nu blev det inget med det. Funderade på om jag skulle åkt och köpt en ny sulky till lillan. Jag vet att hon är väl stor, men hon skulle ju aldrig orka gå en heldag på stan till exempel. Därav behöver hon ha en vagn. För shoppingturer blir det ju garanterat fler av.

Shoppingpåsar


Äta med pinnar

Visste inte riktigt vad jag skulle göra av den här dagen. Det slutade med att Maria kom hit å vi åt lite goa nudlar. Min lilla onge e nog dålig....Hon ville absolut ha mammas pinnar att äta med, haha sure tänkte jag och fick lång näsa. Det gick ju skitbra. Hon e bättre än mej ju.. Efter nudel-lunchen vred å vände vi oss lite i funderingar över vad vi skulle hitta på. Till slut drog vi till Ikea. Den funkar alltid :) Kom ju på att lillan faktiskt är så stor nu så att hon får hänga i Småland, sagt å gjort. Vi skrev in henne där och hon va så söt när hon gick iväg alldeles ensam in i stora lekrummet. Sötnos!! Efter en halvtimma ringde dom å sa att hon ville minsann inte vara kvar. Jag frågade henne varför och då sa hon att pojkarna hade varit dumma mot henne. Stackars mammas lilla fis. Då kände jag mej så hemsk som släppte in henne där över huvud taget. Men det va ingen fara, hon var ju inte ledsen eller så. Frågan är bara om hon vill gå in där någon mer gång. Hon kanske får bli lite större först och kanske ha någon annan med sej.

Äter med pinnar

Läs även andra bloggares åsikter om Ikea, Småland, Nudlar, Äta med pinnar

Rajtan tajtan

Så, då kommer lite update från igår kväll. Jag va hemma hos min fina Maria. Först kollade vi på fotbollen som va skit och så bjöd hon på lite alkohol. Trevligt! När fotbollen va slut körde vi lite Party Alias, det va riktigt roligt. Haha!! Ibland blev jag riktigt impad av min förmåga att beskriva vissa saker. Haha!!
Nä det va riktigt roligt faktiskt. Tack för det gumman!!
När kvällen va slut skulle jag ju ta mej hem, hmm. Ringde till sambon som låg och sov och svarade därför inte. Shit, vad skulle jag göra. Ringde en polare som kör taxi, KANON!! Han jobbade och skulle strax röra sej hemåt. Vi bor typ 200 meter ifrån varandra så det var ju perfekt. Väl hemma somnade jag gott i min mjuka goa säng, där sov jag som en prinsessa.

Hallondrink
Det här drack jag, mmmm!! Hela kvällen också.
Goa tjejer
Goingar!!
Party Alias
Party Alias för hela slanten.
Pose
Pose!!
Klackar på
Klackar på. Vems är den snygga röven?? Haha, tack Mary for this pictura!
Me and babe
Jag å söting
Taxi taxi
Me and le taxi-driver (obs! Franskt uttal)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

I Matkassen

Hur ser det ut när du handlar? När vi handlar är det veckovis. Jag plockar på mej lite blandat och sambon tar i stort sett endast det som står på listan. Detta handlades idag när jag å lillan va på coop. Kalaset gick på typ 800:-.
Så, var det valuta för pengarna eller inte? Jag tycker att jag fick rätt lite för 800:-

I Matkassen


Hysterisk 3-åring

Vaknade i natt av att dottern va ledsen inne i sin säng. Kände  direkt att detta inte skulle bli så kul. När hon är sån så är ingenting bra. Hon ville inte ha mej där och jag fick inte gå. Hon ville inte ligga i min säng och heller inte i sin. Suck!! Va gör man då liksom? En gallskrikande unge mitt i natten, klockan kanske va 4 eller nått. Grannarna måste ju verkligen undra vad som händer. Det hade i alla fall jag gjort. Efter ca 5-10 minuters skrikande var allt hur lugnt som helst och hon låg mellan oss i sängen och sa att nu skulle vi mysa alla tre. Där ligger man som ett STORT frågetecken och går igenom för sej själv hur man reagerade om det kanske var något man sa eller så, men nej, kunde inte komma på något denna gången heller. Det är väl en period i livet det också som alla 3-åringar går igenom. Som tur var så väckte hon mej inte förän klockan va ca halv 11. Tur det, så man fick lite sovmorgon.


Kan ni tänka er att denna lilla goingen kan vara sån?...Nä, inte jag heller.


Finn ett fel!!

Se här vad som hade smugit sej in bland våra rattar. Hmm! Hur kan det ha gått till?
Ahlgrens Rosa Rattar


Klockan är typ 3

Här sitter jag, precis hemkommer från lite mys hemma hos Maria. Så skönt när det är gångavstånd och man inte behöver tänka på att packa in sej i en kall bil (såhär års). Det blev ju först lite Idol såklart och efter det satte vi på It's all about The Women, som jag hade hyrt med. En riktig tjejfilm ville vi ha när det bara va vi tjejer som skulle glutta tv. Fick aldrig sett hur den slutade då jag somnade ifrån någonstans där på mitten tror jag. Får spana vidare på det imon tror jag. Jag behövde nog inte oroa mej för att vara oförskämd, för mitt sällskap hängde på inte långt efter mej tror jag. Gött e det!! Hade det varit sambon jag hade kollat med så hade ju han suttit å puttat på mej för att se till så jag inte somnat. I och för sej så hade jag ju gjort detsamma på honom. Nu är jag i alla fall trött som f*n och ska strax kalla på John Blund så jag kan får stänga mina små blå för den här kvällen. Natti!!

Massa godis
Goa tjejer
Glada busongar
Tröttisar
Mitt rätta jag

Blev visst inte en enda bild på stackars Mary.. Hur kunde jag missa det. Jäjä, så kan det gå.


Nu är den min

Yes, idag fick jag tag på koftan ifrån kappahl som jag har varit ute efter. Ville egentligen haft den i ljusare grålila ton, men fick nöja mej med mörkgrå istället. Det är också väldigt fin. Köpte även en gosig tröja från GT, lite kuliga presentpapper, tröja och en liten handväska till lillan. Äntligen hade bolagret fått in sina doftpåsar igen också så det inskaffade jag sex stycken i dofterna Tea Rose, Lily & Lotus Blossom och Bamboo & White tea. Mmm dom doftar ljuvligt. Tio kronor styck är ett lagom pris också.

Mor & Dotter

Moster & Lillan

Solei

Goingar i bilen

Shopping

Tröja från Gina tricot


Stan en sväng

Jag och syrran plus ungarna tänkte dra en sväng till stan idag. Hoppas verkligen att jag kan hitta mej en kofta eller eventuellt ett par kängor. Kofta jag beställde från H&M kommer ju inte förän i v.45. Det är ju bara ca en månad kvar, suck! Nämen stan blir det idag i alla fall. Är lite sugen på att kika lagerhaus också. Det va så längesen, Zara tänkte jag också smita in på. Gud va det ska bli kul med lite shopping!! Hör sen då.


Detta söta armbandet köpte jag förresten på H&M's barnavdelning häromdagen. Jag hittar ofta precis sånt som jag är ute efter på barnavdelningen. Undrar om det är för att plagg och sånt är mer praktiskt där. Har sett hur många koftor som helst på barn som bara finns i för små storlekar...Tyyypiskt!!
Armband med nitar

Läs även bloggar om Shopping, armband, barnavdelning, H&M

PlastikKirurgerna

Kollar på PlastikKirurgerna som har premiär idag på tv4+. Jag älskar dokumentärserier som utspelar sej på sjukhus eller andra typer av kliniker. Idag får man följa folk som gör större bröst, mindre näsa, tatuerar eyeliner och lite annat skoj. Själv skulle jag nog aldrig göra några ingrepp på min kropp. Eventuellt strama åt magen senare i livet när man är färdig med barn och sånt.

Gillar du också sådana program får du inte missa nästa tisdag klockan 20.00 på tv4+.

Plastikkirurgerna

Läs även andra bloggar om Plastikkirurgerna

Jobb, stress & kalajs!

Nu har jag änna inte bloggat på länge. Ibland blir det låte väl långa hopp kan jag tycka. Helgen va mest bara stressig, fast det blev bra tillslut i alla fall. Jobbade både lördag och söndag. Efter jobbet igår åkte jag till plantagen och köpte mej en fin blomma till soffbordet. Skulle ju ha massa gäster så när jag kom hem åkte dammsugaren fram och det va storstädning som stog på schemat. Prinsen fyllde år så här skulle kalasas. Han och lillan va iväg på barnkalas för en tjej från Leahs dagis, så jag hade huset för mej själv. Gött!! Med stereon på högsta volym (typ) svepte jag fram över golvet högsjungandes med min lilla dammsugare. Till slut kom min familj hem och vi slängde i oss lite donken-käk (usch) innan gästerna skulle komma. En efter en trillade dom sedan in runt sex-snåret. Sambon hade köpt 2 stora daimtårtor och 3 påsar kanelbullar. Bullarna va vi ju tvugna att ha då det va kanelbullens dag. Jag köpte till lite rosa rattar, dels för att dom va fina och rosa och dels för att sponsra bröstcancerfonden. Goda va dom också. Plus i kanten för det.
BarnenFinbesökLeah med faster och lillkusinenStolt mosterRosa rattar


Jul-Tävling!

Det känns som att julen kommer tidigare och tidigare för varje år. Att Ikea är tidiga det vet vi ju, men alla andra då? Var uppe i våran affär en snabbis förut å skulle köpa Cola, då hade visst julmusten knött sej in och fått en alldeles egen plats. Vår godisaffär har haft julskyltning sedan jag vet inte när, augusti kanske. Har till och med skrivit ett litet meddelande i skylten till IKEA, som annars brukar vara först.
Bauhaus kör på dom också med julpyntningen och snart dröjer det väl inte länge innan vi hör bjällerklang och annat juligt strömma ut ur butikernas högtalare.
Har det blivigt någon form av tävling vem som är först med julen kanske? När man va liten så kom allt det här med julen in i vardagen runt slutet av november, början av december nångång. Då köpte man julpynt och klappar och allt annat trevligt som hör julen till.

Personligen kan jag tycka att det är lite trevligt med Ikeas tidiga julskyltning, men att alla andra hänger på...njae, ingen hit. Ska vi inte låta det få vara lite höst först?


Julpynt

Läs även andra bloggares åsikter om Jul, Julpynt, Julskyltning, Ikea

Goodie goodie!!

Smakar
Pasta med ost & skinksås
Lillan

Har precis fått i mej och familjen lite god mat. Pasta med ost & skinksås stod på menyn idag. Å jag lyckades bra vill jag lova. Gud så gott det va. Ska strax ta på oss lite kläder och gå vidare upp till 58:an (mina föräldrar).
Förhoppningsvis är syrran med familj där också så man får gosa lite bebis, hon är såå himla gosig den där lilla.
För övrigt har jag å lillfis varit på backaplan idag en snabbis efter jobbet. Köpte present till hennes dagiskamrat som ska ha kalas imorgon. Hoppas verkligen att hon får roligt. Jag ska ju jobba så jag kan tyvärr inte följa med så sambon får följa med henne. Han e så kass på det där med att fotografera så vi får väl se om det blir några bilder. Nope, nu ska vi ta på oss. Hadii!!!


Glass med varma hallon, mumma!!

Glass med hallon


När jag kom hem ifrån jobbet idag möttes jag av en trött dotter. Hon har sagt att hon inte vill sova på dagarna längre utan hon vill minsann vara med på sagostunden på dagis. Så nu för tiden så antingen sover hon eller så är hon väldigt trött. Tänkte jag skulle pigga upp henne lite granna och tog fram glass. Hela hon sken upp som en sol. Tog fram lite hallon också ur frysen som jag hällde i en kastrull å kokade till lite hallonsås, mmm. Så himla gott med vanlig gammaldags gräddglass och så smälta hallon på det. Smaskens!
Nu ligger lillan på soffan å jag sitter här. Väntar på kvällens avsnitt av Idol såklart. Efter idol kommer nya serien Inlåst, om massa ungdomar som hamnat snett i livet. Dom sätts nu frivilligt i fängelse tillsammans med föredetta brottslingar. Man får väl ge det en chans, se om det är något att ha.




Sälja sitt liv för kärleken

Jag tycker det verkar rätt så idiotiskt. En tjej som träffade en kille och blev kär. Hon ville flytta till honom på andra sidan jorden och bestämde sej för att sälja sitt liv. Hon la ut det på Tradera. Alla sina prylar, alla sina minnen. Är det värt det, undrar jag? Skulle du sälja ditt liv för att flytta till kärleken? Tänk om det inte är så bra som det verkade och dom gör slut. Vad har hon då? Ingenting. Eller är det kanske bara jag som tänker så, jag som är för feg för att våga chansa? Mycket möjligt, jag skulle i alla fall aldrig sälja mitt liv för en flirt.


Till artikeln


Läs även andra bloggares åsikter om ,

RSS 2.0