Idag har hon haft fullt upp

Gick å la mej jäkligt sent igår, eller ska man kanske säga tidigt idag?? Klockan va la runt 5 imorse då jag till slut fick för mej att gå å sussa en liten stund innan lillan vaknar. Hon va rätt trött idag så vi gick la upp vid 10-tiden ungefär.
Käkade lite lätt frukost å drog sedan igång med advents-städningen. Herrejösses! Nu e här fint kan man säga. Å såå himla mysigt. Damsög nedervåningen GRUNDLIGT, vartenda litet skrymsle å varenda liten detalj i stort sätt å sen tvätta golven å torka överallt å nu e här skinande rent. Äntligen har vi fått upp foder runt köksfönstret oxå å satt dit en fönsterbräda. Det blidde såå fint. Nu ska jag bara sy till mina julgardiner å sätta upp en gardinstång så e allt tillpiffat sen, men det får bli imorgon eller nått. Tänkte att jag skulle gå å lägga mej i tid idag så det får väl bli snart då. Natti natti!
Köket

Så synd då.

När jag gick upp idag hade jag planerat dagen med storstäd inför imorgon när det är första advent å allt. Jag steg långsamt upp ur sängen å tog på mej å tösen lite lättare kläder för att sedan lugnt å sansat gå ner å äta frukost. Då kom jag ju på att Smilla hade dansuppvisning idag. Shit, nu va det eld i röva som gällde. Först att sätta mej vid datorn för att boka en biljett å sen rusa upp i duschen. Vi skulle åka halv ett, strax innan va jag klar å vi skulle åka..Jag sniffar runt lite här i hemmet för att upptäcka att Leah har bajjat, precis när vi ska åka. Jaha, så det va bara att stressa upp å byta på henne. Klar, ja nu äntligen skulle vi komma iväg..Går ut till bilden för att (isamma sekund som jag ser bilen) komma på att Fredrik hade ställt sin bil bakom min...SUCK!!! Fick springa tillbaka hem för att hämta hans nycklar å jag, ni fattar vart jag vill komma....Puuuuh!! Hatar att alltid vara sen överallt.
Jaja, jag slapp ju städa, rätt gött. Men det jag inte gjort idag får jag ju ta imorgon istället.

Nu har vi ätit fiskbullar i äggsås och potatis, riktigt smarrigt e det. Så nu e jag mätt å belåten å vi ska strax bege oss hem till mina föräldrar. Bara en liten stund blir det, sen går vi nog hem igen. Tjo så länge!

Det e så mkt man borde.

Jag vet att ja borde gå å lägga mej nu, men av någon anledning så sitter jag ändå här framför datorn å kommer hela tiden på nya sidor att surfa in på. Jag borde städa oxå, kanske inte såhär mitt i natten, men jag borde. Sen så borde jag ju ta tag i det här med julpyntningen. Har tagit fram lite grejer å några stakar har kommit upp i fönstret (mys) men mer än så e det inte. Första advent är ju på söndag, kanske man skulle baka pepparkakor då. Behöver bara ha tag på glasyr, eller gör man det själv kanske. Köpte i alla fall nya formar idag.

Snögubbe

Nä nu måste jag gå å lägga mej. Natti!!

Beautiful

Denna låten är så vacker å hon sjunger så himla underbart.


So boooring!

Det är ju bara alldeles grått å trist ute idag, man har ingen lust att göra nånting. Vill helst bara vara hemma å mysa med familjen, kanske äta lite gott plock å mysa. Sen får vi ju såklart inte glömma allas våra Idoler, som ännu en Fredag ska uppträda för svenska folket som sitter bänkade hemma i sina tv-soffor (i alla fall vissa av oss)
Jag tror jag att det är dag för antingen Johan eller Robin att lämna ikväll. Men hur det blir återstår ju att se. Hoppas i alla fall inte att Alice åker. Måste ju vara en tjej med i finalen. Jag tycker att det ska va Alice och Kevin i finalen. Vi får väl se.

Nu ska jag dra ifrån jobbet å åka te Coop å handla. Sen blir det hem å mysa. Pöss!


Julpynt

Dotterns rum
Det börjar allt pirra lite i julnerverna här hos mej. Känner att stressen börjar smyga sej på å att det är dags att handla klappar. En del har jag köpt, men jag har över hälften kvar. Vad ska man köpa?? Lika svårt varje år. På onsdag nästa vecka e jag ledig å då tänkte jag nog bege mej iväg för att julshoppa lite.

Ikväll när jag kom hem så gick jag upp på vinden å kollade lite i mina jullådor. Ännu har inget dykt upp som jag inte kommer ihåg att jag köpt. Man köper ju alltid på sej en massa varje år som man sedan glömmer av att man har. I alla fall jag. Tog ner en kasse med lite prylar, bland annat ett draperi eller vad man ska kalla det från ikea där det liksom hänger ner slingor med lysande stjärnor i. Himla sött. Hängde upp den på dotterns rum å det blev så himla fint så. "Ååh Mysigt mamma" Sa hon när vi släckte lampan i taket å det bara var stjärnorna som spred sitt stämningsfulla ljus. Å det va det verkligen. Supermysigt. Till helgen blir det storstäd och andventspyntning. Mys! Julen e ju såå mysig.

Nu står min stora goa säng däruppe å bara väntar på att min små fossingar ska traska sej uppåt för att sedan slänga sin packning däri. Natti!!


Äntligen Media Markt

Har under ett par månaders tid sett hur dom har hållt på grejat å byggt å fixat borta vid coop bäckebol. Det va ju rätt längesen man fick veta att det va Media Markt som skulle flytta in, å nu äntligen idag har dom slagit upp portarna till sin nya butik. Jösses va folk det va, vart man än vände sej i vilken gång man än gick så fick man nästan slå sej fram.
Jag kan spendera flera timmar i en sån affär. Det finns ju sååååå mycket av allt. Kollade lite på plattång för skoj skull å bara det fanns ju en hel gång nästan med hur många varianter som helst. Sen så finns det ju massa andra konstiga prylar man inte ens visste fanns, som man inte ens fattar vad dom e till för. Men kul är det.
Ett tips om du har tänk åka dit är att göra det om ett par dagar när det värsta har lagt sej. För det är ju inte kul att behöva stå i fint led med 100-tals andra köpglada galningar.
Jag ska åka dit igen vid ett senare tillfälle i alla fall. Inte för att jag behöver nått utan för att det e skoj. Tjo!!



Hudvård

Shit, va inne på kicks förut för jag hade återigen tänkt köpa färg till håret. Det kan jag ju säga att jag har gett upp nu. Finns inte det jag vill ha. Så jag struntar i det då istället. När jag står där på Kicks å pratar med en expedit så säger hon plötsligt "vilken hudvård använder du??"  What!! Vafan menar hon? tänkte jag varpå jag svara "Ingen". Jag använder väl inte sånt. Det har jag inte tid med, å roligare saker finns det ju faktiskt att lägga pengarna på. Men ändå kan jag inte hjälpa att fundera över i fall man kanske skulle börja använda lite ordentliga prylar. Jag har ju blivit rätt torr i hyn nu sen det börjat bli kallare ute. Lite dag å lite natt-kräm å lite ögonkräm å lite kräm-kräm kanske..Haha! Jag kan ju ingenting om sånt. Det är en djungel precis som allt annat nu för tiden. Tips på bra produkter mottages tacksamt.

Kössen!!

Mercoledi

Mitt i veckan, lill-Lördag, Onsdag...Ja kär dag har många namn. Jag gillar onsdagar, halva veckan har man bakom sej å det är bara 2 dagar kvar till helgen. Perfekt!
Idag när jag hade lämnat L på dagis så fick jag åka raka vägen hem för att springa in å lämna mitt visakort å mina bilnycklar å sedan ta Fredriks bil istället. Han ska ta min bil till jobbet idag för att göra den stora servicen med kamremsbyte å grejer. Ska bli himla skönt att få det gjort äntligen. Skulle gjorts för längesen egentligen, men har inte riktigt blivit av. Precis som det brukar vara.
Jahaa, va händer annars idag då? Klockan 20.00 kommer ju Room Service, det får man inte missa å sen kommer antingen Grey's Anatomy (vilket jag aldrig brukar kolla på men tycker är väldigt bra) eller Efterlyst å Insider som oxå kan vara rätt intressanta. Usch, va seg jag e då. Längtar till helgen. Gääsp!


Dagens

Igår efter jobbet åkte först först å hämtade lillan hos farmor, sen svände jag in en liten stund hos mina föräldrar för att hämta en skrivare som en go gubbe (vän till föräldrarna å familjen) hade fixat så snällt till mej. Sååå himla snällt verkligen. Jag hade faktiskt Fotoskrivare på årets önskelista så nu kan jag stryka den punkten. En superfin HP Photosmart 8150. Tack Lillen!!
Danni kom oxå dit en liten stund å efter det tog jag lillan under armen å hoppade in i bilen för att köra ca 150 meter eller vad det kan vara ner till mitt hus. Vi satt å spanade lite på nätet å så va det ju CSI å så.

Denna dagen hade jag absolut inga planer för, det enda som stog på dagordningen va att jag skulle hämta lillan efter jobbet å sen kolla DHW of course. Va lite sugen på att köpa mej en färg till håret, men när jag stog där i kassan på coop så såg jag att SHIT det är en 3:a på hållbarheten å färgning vill jag absolut inte ha. Jag använder bara intensivtoning. Det är ju såå mkt skonsammare. Sen så va jag ju lite stressad då på lunchen så jag hade inte tid att vela med å hitta en ny så jag åkte dite efter jobbet igen. Har nämligen fått en mindre läcker utväxtrand, sånt är så irriterande. Speciellt när ens egna hårfärg har en lätt gråaktig ton i jämförelse med den påfärgade. I alla fall så va alla färger permanenta så jag fick skita i det helt. Däremot så fick jag med mej 3 hyacinter å en amaryllis..Ja då e julen bannemej när.


Weiihoo

Åh va det snöar å e fint ute. Nu har det iofs lugnat ner sej lite, men så mysigt det va. Värmde i hela kroppen när dom små söta flingorna sakta dalade ner från himlen. Myyys!!
Så nu fick vi såna julkänslor här på jobbet så julgranen va tvungen att åka fram. Tjohej!!

Snygg lampa

Den här lampan skulle jag nog allt vilja ha i mitt kök. Tror faktiskt att den hade passat perfekt. Kanske skulle ta å spana in den live oxå. Har ju bara sett den på nätet. Det är i alla fall små hål i skärmen där ljuset tränger igenom å det e ju så läckert. Jaa, det e ju jul snart. Nämnde den för min kära sambo, så vi får väl se vad Tomten har med sej. För du tror väl på Tomten? Haha!!


EM

Avundsjuk

Det kan man lugnt säga ja. Syrran å hennes man drar te Thailand idag på bröllopsresa. Dom har nog ganska precis lyft med planet nu till å mä. Såå jääävla avis. Jag vill oxå åka till Thailand. Så jäkla underbart. Får en sån speciell känsla i kroppen när jag tänker tillbaka på vår resa till detta härliga land. Jag å syrran plus hennes ungar åkte till Thailand -06. Då låg min lilla prinsessa i magen å hade hade precis börjat tillkännage sej genom små boxningsronder. Det va såå jäkla mysigt. Dom härliga stränderna där man borrade ner fossingarna i den varma vita sanden å det kristallklara turkosa vattnet. Det va som ett vykort. Nångång ska jag tillbaks. Nästa gång blir det nog dock med prinsen å lillan. Ska bara spara lite först.

By day
By day

By night
By Night


Sagostund

Jag hade ju i alla fall tänk att det skulle bli så, jag skulle vara lite go läsa saga för snuttan. Men nu e det ju så att så fort jag lägger mej i hennes för mej lilla, obekväma, knarrande säng så blir jag så jäkla trött av någon anledning å oftast så somnar jag nog innan henne, för att vakna några timmar senare för att upptäcka att kvällen e slut å att det är dags att lägga sej. Nu sitter jag här ännu en sådan kväll utan att inse att klockan är bra mkt å att man kanske skulle gå te kojs.  Sitter istället å trycker i mej ett gäng vörtskivor endast iförda ett lager lätta med ett stort glas mjölk till. Så enkelt så gott!!


Jag å snuttis i hennes säng innan läggdags.
Det finns inget bättre än att ligga å bara mysa med denna otroligt underbara lilla prinsessa.

Filmklipp

Haha, här e en löjligt rolig film som i alla fall fick mej att garva.

Nyklippt idag igen

Ringde frissan idag då jag inte va riktigt nöjd med håret. Fick komma in lite akut å klippa till det. Tyckte det va lite för långt där bak, men nu så. Det blev mycket bättre.

Glömde säga

Va ju hos läkarn med min lilla sötnos idag. Skulle kolla hennes hals då hon hostar så och är alldeles hes. Värsta whiskey-rösten har hon, men hon vägrade öppna munnen. Dock visade det sej att hon hade öroninflammation i båda öronen. Oops!! Hon har ju inte ens ont tack å lov. Så nu käkar hon penicillin min lilla snutt.



Med Syrran!

Ikväll hänge jag med syrran. Har korkat upp en flarra rött å tjuvrökt lite (scchhhh säg inget till nån) å gluttar idol. Nu är det bara utröstningen kvar, men den brukar jag ju alltid missa ändå. Får se hur det går idag. Jag tror det blir Robin eller Alice som åker. Dom andra verkar vara såna favvisar liksom. Nu är det fredag hela veckan å jösses sicka knäppisar. Jäjä, hörs!

Snö i Götet

Ojojoj, nu har vinterns första snö kommit..Inte e det mycket, men det e där å himla fint e det oxå.

Ser ut som en tant

Min nya frisyr, jag e nog inte helt nöjd asså. Hade velat ha det kortare i alla fall där bak, å jag ringde frissan förut, men hon va inte där idag. Typiskt! Får försöka imon igen. Man vill ju inte vara jobbig kund heller egentligen. Iofs e det nog många fler än jag som kommer tillbaka å inte e riktigt helt nöjda. Vi får se hur det går. Nu ser jag mest ut som en tant tycker jag. Haha!! Kanske man har gått å blivit det..Nä det får vi verkligen inte hoppas. Jag känner mej inte som en tant.

Hemma ännu en dag.

Älskling


Har ju vart hemma med dottern hela veckan nu nästan. Imon ska jag dock jobba igen för då e ju Fredrik hemma. Hon har sån hosta å är så hes stackarn, låter så ynklig. Ringde vårdcentralen i hopp om att vi kanske kunde få en tid, men det va fullt idag så jag får försöka imorgon igen.
Ska nog vara lite duktig å städa å tvätta lite nu då när jag ändå e hemma å inte gör nått annat vettigt.  Nu e det för äckligt här, usch.

Besök

Danni & LillanIdag kom min kära vän Danni på besök. Det va himla mysigt, va skitlängesen vi gjorde nått. För typ tre år sen umgicks vi jättemycket varje dag nästan å vi hade så kul å gjorde så galna saker. Detektivligan haha!! (Bara hon fattar) Det va tider det. Jag bjussa på lyxiga makaroner å köttbullar, haha. Väldigt gott faktiskt. =)
Senare gick jag till mamma å så kollade vi på Room Service. Guud så läckra grejer dom gör jämt. Tänk om min kille va sådär händig. Lyx! Haha, nu käkar jag lite vörtisar å ska strax gå å sussa gott. Shit! Klockan e ju f*n kvart i fyra. Jag somnade så gott med lillan förut. Det e därför jag e vaken.

Nattnatt!

Min nya frilla!

Inte riktigt som beckham haha, men va kort det blev. Känns jätteskönt där bak i nacken, men väldigt ovant.
Såhär blev det i alla fall.



Ny frisyr!

Victoria Posh BeckhamAjjemen, imon ska jag te frissan. Har ännu inte riktigt bestämt mej för vad det får bli den här gången, men något i stil med Victoria Beckhams page. Tycker i alla fall att hon e himla snygg i den. (Vad får mej å tro att jag skulle bli det oxå) Skit samma, man vet inte förän man har testat. Sist jag va hos frissan gjorde jag något liknande fast i längre variant. Va rätt feg. Kommer nog vara lite feg imorgon oxå, men vafaan det växer ju ut....tids nog. =)



Tror det blir nått sånt här, tycker det e så fint.

Min Fotobok

Idag kom min fotobok med posten som jag skickade iväg beställning på i söndags. Hur fort gick inte det då? Helt otroligt.
En sån variant kostar egentligen 408:- ink frakt, men jag fick den heeelt gratis. Å det, tack vare att jag e registrerad som Buzzador. Man får prova på olika saker helt gratis för att sen sprida vidare å dela med sej om upplevelse eller produkt. Kanon!

Här är ett litet smakprov.
Fotobok
Fotobok
Fotobok
Fotobok

Frukost

Ja, fyy klockan e ju typ halv ett å jag har inte ätit frukost ännu. Fan va slarvig jag e. Tycker nog att det e dags nu i alla fall. Funderade på pankisar, men det får nog bli vört istället, mkt lättare.
Sovit gott har jag gjort i alla fall å L sov rätt så länge, inte konstigt kanske då hon va uppe inatt å inte ville somna om. Hon hade 39,6 i feber så jag gav henne lite ipren, sen blev hon jättepigg.
Nu sitter hon lugnt i sin fotölj å kollar på Monsters inc.

Äntligen Vört!!

Idag va jag på Coop å handlade. När jag kom till bröddisken så såg jag att vörtbrödet har kommit för den här julen..Tjohoo!! Älskar vörtbröd. Å när dom säljer det i affären då e det bannemej inte långt kvar till jul.
Kanske man skulle ta sej ett par vörtisar å slå in lite klappar...Ööh, nä klapparna får nog allt vänta.

Julvört

Min Ballerina



Såhär fint dansade min lilla älskling för mej idag. Inte kan man tro att hon e sjuk.Mammas ballerina

Mysigt med VAB

HortonDottern e fortfarande inte bra. Hon har haft feber hela helgen å idag har tempen vart som en bergochdalbana ungefär. Jag bestämde i alla fall att hon får vara hemma idag å imon. Hon e rosslig som tusan oxå å alldeles hes stackarn. Vi hyrde film igår jag å hon, Horton såg vi. Så söt! Den hadlade om en elefant som hittade ett litet korn på en blomma som innehöll en hel värld där det bodde vem-folk. Ingen i hans närhet trodde på honom, men han gjorde allt för att skydda detta lilla kornet.Så söt så söt.

ChokladmuffinsEfter filmen så bakade vi supergoda Chokladmuffins, plötsligt blev jag bara så sugen. Hackade mörk blockchoklad å blandade i å gud så gott det blev. Tog receptet från min gamla Hemkunskapsbok. Den e himla käck den.


I wanna know

Det hade vart jäkligt kul att veta vem det är som e innte å spanar på min blogg. Men det får man väl aldrig veta, om inte personerna ifråga skriver en trevlig liten kommentar så man kan kika tillbaka, ifall dom nu har egen blogg då.


Ny stil

Har ändrat looken lite på min sida. Tycker det blev rätt bra, men lite småfix som måste göras bara.

Fika!

Idag har jag vart med mamma å allihopa (allihopa=pappa+syrran m. familj) å fikat i kronhusbodarna med släkten på pappas sida. Jaa dom som e kvar nu e bara min faster med hennes man å mina 2 kusiner. Fast jag kom på nu att bara ena kussen va där. Jaja strunt samma, men både farmor å farfar e borta nu. Farmor dog i våras å farfar förra året i september. Då vi aldrig har träffat faster+familj så värst mkt så bestämde vi att vi skulle ses varje år kring den tiden farfar dog. För att käka nått eller fika lite. Annars så blir det ju inte att man ses så å det e ju ganska så trist. Det är rätt kul att träffa dom å tjöta lite. Jag åt pannkakor med grädde å sylt, såå gott. Efter det tog jag nån form av snickerskaka som va sååååå himla god. Kanske man skulle lära sej att baka sån själv. Fredrik fick stanna hemma med lillan å ena hennes kusin (sjuklingarna). Dom hade feber båda två så det va bäst för dom att vara hemma.

Nu ka jag gå upp å lägga mej i alla fall, det kommer ju en dag imorgon oxå. Natti!!


Lite bilder


Här e lite bilder som jag har tagit idag här hemma bara. Dottern e sjuk, men e hyffsat pigg ändå. Hade nästan 40 graders feber inatt när jag bar in henne i vår säng. Va så gott att krypa ner med en sån värmedyna brevid.




Vid frukosten


Försökte få henne att posa lite, men det gick la sådär.


Chilli fick va mä på bild oxå.


L undrar va chilli gör under skåpen.


Jag ligger på golvet å fotar.


Sitter å myser med febrig dotter.

Det e dags!

Japp, nu får jag bannemej ta å gå å lägga mej. Har dåligsjälvdiciplin ibland måste jag säga. Somnade på soffan förut, medans jag väntade på resultaten i idol å så vaknade jag av att lilla hostade till på övervåningen ör typ en halvtimma sen. Å det är ju inte så att jag går å lägger mej då utan nä, då ska man ju först surfa runt på alla dom vanliga sidorna, å så skriva lite här å ja allt sånt. Men nu e det dags att gå å nanna. See ya!

Skulle egentligen

Aah, egentligen skulle jag åkt hem till en kompis idag å kollat idol å grejer, men nu blev det inte så tråkigt nog, så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Idol blir det ju nog i alla fall såklart. Prinsen skulle väl vara hemma lite ikväll så vi kan ju vara tillsammans då å mysa lite. Vet inte om jag orkar laga nån middag dock, vi får väl se. Annars kan det bli lite annat smått å gott.

En bild

Liten nyckelpiga

Hittade denna härliga bilden från i somras när jag gick igenom arkivet.
Den får mej att längta till sommarn.

Gratis fotobok+ beslutsångest

Jag är med i nått som heter Buzzador. Där får man vara med i olika kampanjer å testa olika produkter å tjänster helt gratis..Just nu är jag med i två kampanjer, där den ena är att testa "One Tuch" luftfräschare som man trycker på en gång å så luktar det gott på t.ex toaletten. Den andra kampanjen är att jag får göra en egen fotobok på nätet som jag sen får hem i brevlådan. Bara att jag har såå himla svårt för att bestämma mej för vilka foton som ska vara med. Jag har ju lätt över 10000 bilder på min lilla 2-åriga prinsessa. Att välja ut några få av dom är väldigt svårt. Jaja, får lägga på en rem nu. Ska ju skicka in rapporten i slutet på månaden.

Ikea

Har inget vettigt att säga idag...Gjorde bort mej lite lätt på ikea förut. Inget SÅ asså, men jag skulle köpa små runda fina sittdynor till min köksstolar för 39:-st MED Family-kortet. Men stressad som jag va när jag väl kom fram till kassan å min lunch nästan va slut så trycker jag av bara farten på "inte medlem ännu"-knappen. Ack ack å så fick jag betala fullpris.
Så dumt så dumt, ha det gött!

Man blir så fruktansvärt ledsen.

VAFAN e det för fel på folk? Vad får man ut av att slå ihjäl en liten 17-månader gammal bebis. Två män som har använt den lille som slagpåse. Skadorna som fanns på den lille pojken va, "En bruten rygg, nio brutna revben, kraftiga skallskador, saknade naglar, en allvarlig skada på munnen, ett sönderslitet öra och åtskilliga blåmärken över hela kroppen." Stackars denna lilla människa. Blir så jävla ledsen när man läser sånt. Dom som gjort detta borde plågas på det mest råaste vis. Å va e det för en jävla morsa då som tillåter att något sådant får hända ens barn...Heeeelt sjukt! Fy fan va förbannad jag blir.



Läs artikeln här.


Ansvarslöst!

Nu sitter jag här i min soffa å e helt slut. Mamma kom ju ner förut å hjälpte mej med hallen. Mina armar e så trötta (å fulla med klifibrer). Nån som e ännu tröttare e min lilla docka som ligger här brevid mej å nanar så gott. Det fick bli så idag. Hade jag lagt henne vid åtta så hade jag fått hålla på ett tag å antagligen somnat, för att komma ner igen vid elva-tiden å då hade det vart på tok för sent att sätta igång å tapetsera. Så hon fick självsomna idag. Mkt smidigt. Hon kommer nog att vara rätt trött imon när vi ska upp till dagis bara. För övrigt sitter jag å vräker i mej ett gäng baconsnacks å lite julmust till detta..Riktigt mumsigt! Nu ska jag gå å lägga mej å sova såå gott. Prinsen ligger redan, han kom hem från jobbet förut med feber å grejer. Hoppas han har värmt upp min säng nu då =)

Natti Köss!!

Hallen
Såhär blev det med covertapeten, nu ska det bara målas å sättas upp foder och lister


Sötnosen ligger å nanar så gott. Vilken ansvarslös mamma jag e som låter henne somna så =)

Nya väggar

Eventuellt, eller ska jag säga förhoppningsvis kanske, så kommer min kära mamma ner å hjälper mej att tapetsera våran hallvägg idag.  Har hållt på med våran undervåning sen i april nu ju..Jag vill att det ska bli klart. Det är bara covertapet som ska sättar för att få ett fint å jämt underlag, sen så ska vi måla uppe på det. Använder oss av doro easy cover som tapeten heter. Den gör susen på ojämna väggar eller väggar med strukturtapet. Blir kanonfint. Hade vart skönt å ha allt färdigt bara. Men vi får det, det är ju bara kanske att hon kommer.

Ett nytt hjärta, Nej Tack!!

Artikeln

Denna artikeln handlar om hjärtsjuka Hannah som är 13 år. Hon har levt större delen av sitt liv på sjukhus. När läkarna sa till henne att enda chansen va en hjärttransplantation så sa hon Nej. Hon ville leva resten av sitt liv i sitt hem med sin familj.
Så fruktansvärt hemskt. En sån liten flicka, till att ta ett så stort beslut. Tänk va det måste göra ont i föräldrarnas hjärtan. Att höra sin dotter tacka nej till livet. Måste vara så fruktansvärt svårt. Lider med denna familj å alla anhöriga. Samtidigt så kan man ju förstå den stackars flickan som är så trött på att bo på sjukhus. Usch!!


Sovit bort hela kvällen, God natt!!

Somnade så gott med lillan förut när jag skulle natta henne å vaknade typ nyss. Har precis käkat rostade mackor, vilket va väldigt smarrigt. Va så himla hungrig när jag vaknade. Missade till å mä Prison Break, j*vla sk*t, säger jag! Vaknade lagom tills det va slut. Så e det jämt, min vanliga otur alltså. Nu ska jag i alla fall gå å lägga mej. Ska ju upp å jobbe imöra.

Kössen!

Barndomsvän

Pratade just med min äldsta vän...Eller ah, hon e ju inte äldst, men vi har vart vänner sen vi va så små så små.
Har nog inte setts sen i somras eller nått typ. Men nu bestämde vi att det får bli IDOL-kväll på fredag, e ju alltid så mysigt när vi väl ses. Ska bli kul å sitta å prata om massa, allt mellan himmel å jord verkligen. Vi kan prata om allt. Köss på dej bejb.

Sköna söndag

 Idag har jag haft en heldag tillsammans med älsklingen. Såå mysigt, e inte ofta vi har såna dagar. Började ju då med fars dag-present imorse, sen åkte vi iväg å skulle köpa en fönsterbräda till köket. Gött å fått det gjort. Sen blev det pizza hemma, smaskens. Efter det va vi en sväng då hos mina föräldrar å käkade fars dag-tårta. Vi va å hyrde film oxå som vi har kollat på nu. 21 hette den, kort å gott. Den va bra faktiskt. Handlar om ett gäng som räknar kort på casino i LA å vinner en massa pengar på det å jadi jadi. Haha, bra va den i alla fall. Se den!

Pappornas dag!

Idag är det ju som alla vet (hoppas jag i alla fall) Fars dag. Då ska man vara extra snäll mot sin pappa å köpa honom nått litet fint. Jag har alltid i alla år köpt saker till min pappa, å vissa år bara ett trevligt kort, men han blir lika glad för det. Det är ju kul att göra folk glada å visa att man bryr sej om dom.

Sen så har vi ju min kärlek, pappan till min dotter, han ska ju oxå uppvaktas. Ett litet paket å ett kort fick han på sängen i morse. Hihi!!

Snart ska vi gå hem till min mor å far å käka tårta, ska bli smarrigt.

Tjo!!

Like old days

Woaa, så kul. Ikväll har jag vart hemma hos min pärla Maria. Hennes kille hade kopplat in hennes gamla supernintendo åt oss. Gud va kul det va. Är rätt öm i tummarna nu kan man säga. Jag va ju grym, man kunde inte tro att det va flera år sen jag spelade sist. Nä, det va kul. Så käkade vi lite bullar å så till det. Gott-gott!!
Alltid lika mysigt att vara med min gumma. L va med oxå å till slut så somnade hon gott i mitt knä.
Vi avslutade kvällen på donken. Köpte mat å käkade i min bil. Mysigt, hihi!!

Wok kanske?

Kanske man skulle göra nån wokrätt idag..Det e ju så jäkla gött.. Jag brukar allt få till det så himla smarrigt. Får höra med kärleken vad han tycker. Iofs så har han inte så mkt att säga till om. Det e ju frun i huset som bestämmer..Hehe!!

Lite kyckling, kokosmjölk, oystersås, grönsaker, curry, nudlar m.m. Släng ihop allt i en panna å Smasken va gott!! =)

Vill ju liksom inte avslöja för mkt.

Min snutteplutta!!

Ååh, jag längtar efter min lilla going.
Pratade med henne i telefon nyss å hon e så himla söt.
 "Hej Mammaa!!" sa hon tre gånger, haha! Min lilla Pussonge.

Älskling!
Här hjälper hon mamma att handla i affären. Så duktig så.

Weekend

Ännu en vecka som leder mot sitt slut. Tiden går så sjukt fort, jag hänger inte riktigt med. Det va ju inte ens längesen det va helg. Fast det gör ju såklart ingenting. Ikväll blir det ju idol som alla andra fredagar. Det har ju ju vart ett himla hallå kring denne Lars. Jag fattar inte riktigt va det handlar om men snackar han ner Idol eller vad? Skitsamma, han kommer ändå inte att vinna.

Sen kommer det en bra film 21.30 på 5:an som heter Just like heaven. Den blir jag nog tvungen att kolla på oxå.

Va hände med Heroes?



Jag missade det förra veckan för jag råkade somna till lite ju, ajaj!! Men denna veckan då? Kommer det inte då?
Eller? jag fattar ingenting. Vilken dag går det på? Förr va det ju alltid på onsdagar, men sen har jag för mej att det va torsdagar istället. Va det igår eller va?? Eller får jag så vackert vänta på en ny säsong som typ kommer nästa år.
Är det nån som vet?

Inbakad fläta

Haha, jag e så nöjd. Efter alla år så har jag äntligen lärt mej att göra inbakad fläta på mej själv. Jag tycker det är så himla fint. Har ju kunnat göra på andra men har liksom aldrig riktigt fått till det bakom huvudet på mej själv.
Man har ju sett andra som sitter å snajsar till en lite lätt sådär, ser ju skitenkelt ut. Kanske går bättre  nu då jag har kortare hår, va vet jag.

Snyggt från hemtex.



Dessa fina panellängderna köpte jag till sovrummet idag sådär helt oförberett. Jättefina!! Köpte oxå två svarta franspaneler som ska hänga framför dom andra. Åh det kommer att bli så fint. Dom hör väl egentligen till julsortimentet men det gör mej inget. Skulle även vilja ha en gardin-kappa till köket då jag inte tycker paneler gör sej bra där. Men det verkar inte finnas så mkt sånt längre. Man kanske får ta till symaskinen.

Måndag kväll å PB som vanligt.

Sitter här i soffan å kollar på PB efter att lillan äntligen somnade i sin egen säng. Snörvlar som en idiot å nyser gör jag oxå. Håller nog på att bli förkyld, har tom lite ont i halsen. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk för det har jag ingen lust med.


Här är en bild på dagens lunch. Åh va det va gott!
(Taget me mobilen)

Slappar-söndag.

Fick sova ganska länge imorse faktiskt. L väckte mej vid 09.20 med att säga "Äta frukost, mamma!" Hehe, hon e så go. Jag satte i alla fall på barnkanalen (Tack gode gud för den kanalen) till henne å fick ligga kvar ytterligare en stund, weii!!
Till slut gick vi i alla fall upp. Lite senare ringde L's kusin å frågade om hon inte fick komma över å leka. Klart hon fick det, kanon då jag fick tid över att vara lite duktig å tvätta å så. Annars har det faktiskt vart rätt slappt här hemma idag.

Dottern & Systerdottern

Nu sitter jag här själv i mitt lugn å lillan sover så gott, i mammas å pappa säng dock. Men det e mysigt.
Hål i väggen e på tv nu å det e ju helt stört. Haha!! Sen kommer Starsky & Hutch, har inte sett den så det kan la bli lite käckt. Måste nog göra mej nått att äta snart oxå, min mage kurrar som bara den. Lite pasta med gott till får det bli. Tjo!!


Vackert på alla helgona

Alla helgona

Igår kväll va jag å min syster iväg till kyrkogården för att tända ljus för vår kära farmor å farfar. Det är så otroligt vackert med alla ljusen som lyser upp i höstmörkret.  Så lugnt  å så fridfullt.

När man gick där på kyrkogården passerade man även gravar som verkade helt bortglömda, inga ljus, inga blommor, ingenting känns så sorgligt. När min tid kommer hoppas jag inte att jag ligger i en bortglömd grav. 

Två brutna naglar senare.

Javisst, var ju å bowlade i fredags. Först så testade jag grodstilen vilket inte gick så bra. Så jag körde på som vanligt istället, trots mitt stukade finger. Å floff, där flög tumnagel nummer ett. Efter ett tag värkte det så i mitt finger så jag bytte till vänsterhanden istället, å så floff (igen) där rök den tumnageln oxå. Fasen oxå. Det slutade med att jag kom 3:a tror jag det va, hade inte riktigt full koll. Kul va det i alla fall.

RSS 2.0