Vurre med mos på Lisse

Härligt, glatt och svängigt är vad det är att vara på Lotta på Liseberg. Jag och Maria möttes upp utanför Lisebergs portar igår för att kika på Lotta. Först tog vi en vurre med mos och satte oss ner på en bänk i solen. Myyys!!! Liseberg är ju inte bara en park att gå till för att åka en massa och spela bort massa pengar, utan även för att bara strosa runt i och mysa och umgås. Det gjorde vi. Efter vurren satte vi oss på terassen på Lisebergs Wärdshus. Tog oss en Cola med lite snacks till och sedan var showen igång. Det är ju helt klart en hit att kolla live istället för att glo på tvn (vilket jag ändå aldrig brukar göra). Det bästa är pausunderhållningen, då är det mest drag. Publiken var lite mesig till en början kan jag tycka, men det sprätte allt till i de flestas kroppar efter en liten stund. När det var slut åkte vi upp till Ben & Jerry's-cafét och Köpte glass. Eller ja, Maria tog en milkshake och jag tog en superdupersmarrig glass. Ojojoj, va gott. Sen promenerade vi genom blommor och fontäner ner till utgången och begav oss hemåt. Summan = En helt underbar kväll på Lisse!!
Korv med mos på LisebergKorv med mod på LisebergStora Scenen på liseberg
Ben & Jerry'sMumsarVilken utsikt


Nu blir det Lotta på Lisse. Tjoho! Jag och...

dsc02109 (MMS)

Nu blir det Lotta på Lisse. Tjoho! Jag och min goa Maria är det som sitter på terrassen på Lisebergs Wärdshus. Åh vilket väder vi har. This is lovely!


Härliga sommar!!

I helgen har det kalasats på alla möjliga vis. Först var det ju midsommar i fredags, då var vi hemma hos Prinsens moster med familj och firade tillsammans med dom och hans föräldrar. Det var väldigt trevligt och maten var kanon. Helt galna människor och vi garvade mycket. Haha!!
FamiljenIngen mästare på att binda kransar men ändåLove oh Love

Igår fyllde jag 2X år (som sambon skrev på mitt kort) hehe. Så då var det kalasande igen. Åh jag fick så mycket fint och alla mina nära och kära kom hit (nästan i alla fall). Det var så trevligt så och jag fick så fina presenter. En kanonkväll helt enkelt. När alla hade gått hem så satte jag å Prinsen på en film. Transformers, den var rätt bra. Vilket jag inte trodde innan, men den var helt okej. Prinsen somnade, men jag höll mej allt vaken för en gångs skull.
BrudarnaJag och MamiÄlskade mormor och morfarMe & my princeSmå sötnosarSnyggingarGodsaker

Idag har vi gottat oss i trädgården, jag, lillan och hennes kusin som sov över (i nya gästrummet för övrigt, hihi). Sen gick vi till mamma å pappa som bjöd på grillat. Supergott!! Efter maten blev det glass med jordgubbar och för att sedan gotta till det lite extra så hade jag tagit med hallontårta som blev över från igår. Sicka gottegrisar va?!
För att det skulle kännas lite bättre körde jag ett vattengympapass i poolen med egen koreografi. Jösses, haha!! Jobbigt, men roligt. Nu har jag svärmor här på besök, men hon ska strax åka och då blir det sängen. Natti!!
HawaiiblommaKalasar lite i trädgårdenGrillatDopp i poolen

Min första Ben & Jerry's-upplevelse hade j...

dsc02093 (MMS)

Min första Ben & Jerry's-upplevelse hade jag igår. Ja, jag vet. Har inte riktigt fattat grejen. I alla fall, den var väl go. Men någon aha-upplevelse var det inte. Tyckte inte riktigt om att det var så mycket deg i slutet, men annars så var det mumsigt. Nä nu ska jag midsommarfira vidare. Vart tog solen vägen?


Traditionellt Midsommarfirande!!

Tänk va, sol på självaste Midsommarafton. Det är lika imponerande som snö på Jul ungefär. Visst är det?
Vi har tillbringat förmiddagen på midsommarfirande på torget. Där band man kransar och fixade iordning stången som dom senare bar ner till en grusplan där det var dags för dans. Lillan ville inte vara med och dansa dock (mamma upp i dagen). Men det var trevligt ändå och vi åt korv med bröd och hon fick en peng av gamlefarmor så hon kunde fiska fiskedamm.
Nu är vi hemma igen, sambon har fixat lite i trädgården och jag har ordnat maten inför ikväll. Strax kommer svärmor å hämtar oss, så åker vi upp till dom. Ska bli väldigt mysigt. Trevlig midsommar på er allihopa!!!
Midsommarkrans i håretLillan fin i håret med fiskbensflätaOutfit för dagen firandeDans kring midsommarstången


Ladadii Ladidaa!!!

Idag har varit en superhärlig dag. Jag å lillan har varit lediga och började dagen med att åka hem till Jenny en sväng. Skulle möta upp Danni där och vi drog ner på stan å tog en fika på ett café. Lillan ville ha en negerboll och jag beställde en negerboll. "En vad??" Sa killen bakom disken, "En chokladboll??" Öh eeh, jaa en cocosboll (sa jag då efter att ha läst på skylten vid negerbolarna) Va faaaan, att folk ska vara så jävla gnälliga över detta. Det har alltid hetat negerboll. Vad är problemet??? Jag fattar verkligen inte. Det är ju inte direkt så att jag ser ner på svarta eller tänker på svarta människor när jag beställer en negerboll. Det är bara så det alltid har hetat. Jag blir så trött. Skitsamma, Lillan fick sin negerboll och jag fick min jordgubbs och björnbärspaj så vi var nöjda. Efter fikat drog Danni och jag å lillan stannade å lekte lite på lekplatsen som låg i närheten. Sen skulle vi hem, men jag var inte direkt sugen på det så vi åkte å tankade och sedan vidare till en 4H-gård. Det var så mysigt å vipps så skingrade sej molnen och solen kikade fram. Där fanns minigrisar å ankor med sina ungar, hästar getter, får och kaniner med ungar. Vi brydde oss aldrig om att leta upp kossorna för dom var ute å rände i nån hage någon annanstans. Men mysigt var det i alla fall. 
Efter att vi hade myst klart på gården så körde jag lillan till farmor och drog å tränade. Wonderful!! Nu?? Ja nu väntar sängen på mej. Jobbar halvdag imorgon, Gött som fan. Hoppas alla får en mysig natt och en härlig dag imorgon. Tjo!!
FikaDanniRutchkanaGungaBlommor4h-gårdSitter hos minigrisarnaMatar kaninungarLove oh loveMöte med killingen Anka med sina ungar


Jag har provat Zuuuuumbaaaaa!!!

Zumba fitness


Yiihaa!! Shit va kul det var...och svettigt mycket svettigt. 70 pers i en sal, grymt tempo och massa massa juck. Det kan ju inte bli annat än svettigt. Haha!! Nä, men grymt kul var det i alla fall och jag känner nu att jag måste nog ta å skaffa mej ett gymkort. Måste måste måste!! Tack mamma för att du fick med mej på detta. Jag behövde det kan man säga. Jag kommer att somna såå gott efter det här.



Shake that....blöja!!

Gullunge!! Haha, hade jag kunnat vicka på höfterna på detta viset så hade jag varit Queen of Zumba imorgon. Jajjemen, jag ska träna zumba och det ska bli så jäkla kul. Kommer nog vara död efter en kvart, men det gör inget.


Jag säger bara ieeuww. Fy fasen va äckligt...

dsc02073 (MMS)

Jag säger bara ieeuww. Fy fasen va äckligt. Det kryllar av dom. För den som inte ser på bilden så handlar det om larver. Alldeles fullt, i hela buskarna runt Lillans dagis. Jag får rysningar över hela kroppen bara jag tänker på det.


Frissan idag då

Idag har jag verkligen offrat mej för att få komma iväg till frissan. Gick upp 5 i morse för att hoppa på ett tidigare pass vid 7. Allt för att jag skulle komma iväg lite tidigare från jobbet. Var hos Carro strax för 16 och det vara bara att hoppa upp i stolen och låte henne fixa å dona med mitt gamla rufs. Resultatet blev kanon, färgen och klippningen är skitsnygg. Men frågan är, Passar det mej?? Hmm, jag får nog ta å vänja mej ett tag.

Från mörkhårig till ljusareFrån mörkhårig till ljusare


Hårproblem

Ska alldeles strax krypa ner i sängen...Måste bara duscha först. Hur ska jag hinna. This is it börjar ju klockan 21.00 och det är snart. Anledningen till att jag ska lägga mej så tidigt idag är för att jag ska upp tidigt imorgon. Börjar sju. Det ska blir lite gött på ett sätt faktiskt. Jag ska ju te frissan imorgon å det ska bli såå najs. Har inte gjort något med håret sen innan nyår så det behövs verkligen. Problemet är bara att jag inte riktigt vet hur eller vad jag ska göra med det. Hoppas Carro hjälper mej med det. I guess so. Så vi hörs imon, blir jag nöjd så kommer det bilder..Ihihihi!!!

Natti!!

Åkpass å hela kitet

Haha, japp. Igår kväll skulle vi ut med jobbet. Tillsammans bestämde vi först en restaurang och att efter det skulle vi till Liseberg. Efter många om och men så blev det frågetecknet vi skulle besöka. Det ligger ju nära vår slutdestination också. Jag som många andra beställde grillad oxfilé med portvinssås smaksatt med sidfläsk och potatisgratäng till det. Hur gott som helst. Till efterrätt tog jag valnötsglass och det var lika gott det. Utan att vara sådär äckligt proppmätt så började vi röra oss mot Liseberg. Väl inne så gick vi och köpte åkpass, sen var det bara att tuta och köra. Vi startade i Jukebox å sen vart det vidare till Lisebergsbanan, Ballder, Upskjutet och alla dessa härliga. Vi åkte ju såklart Flumeride också, och trots att jag satt längst fram i min mammas rosa poncho så blev jag dyngblöt. Luvan flög av och jag fick två STORA stänk över mej. Det kändes som att någon hällde en spann över mej. Haha, men roligt som fan var det.
Då jag aldrig har någon tur i spel så fick jag i alla fall lyckats knipa med mej en liten blå apa med en sån dära klo som man får föra fram och tillbaka tills man betsämmer sej för att här blir bra och låter klon gripa tag om något och hoppas att man får med sej det upp. Dock är klon så jäkla klen så man får ju aldrig upp nått. Men jodå, på 6:e försöket tror jag det var så fick jag upp den dära apan. Var ju tvungen att ha med något hem till lillan. Så när hon kommer hem från farmor snart så blir hon nog jättegled. Åååh vad jag saknar henne. Mitt lilla hjärta.

Oxfilé, mumma!ValnötsglassWorkerpals
Gänget på restaurangen

Bergochdalbanan
Här åker vi berg och dalbanan, när jag skulle stoppa ner kameran efter att den här bilden togs, såg jag att batteriet hängde halvvägs ut.

Jukebox
Åker Jukebox med Helen, shit va den är rolig. Jag lyfte från sätet vid två tillfällen, haha!!

The boss
Den här bilden var jag ju bara tvungen att ta, haha. Chefen sitter och tittar ut fundersamt över människorna som går förbi.

Kållerado
På väg att hoppa på vår Kållerado-båt(?) Jag har laddat med poncho, tusen tack för det.

Spunnet socker
Gott med spunnet socket, muschen å skägget. That's us :)

Flumeride
Här e vi, pissevåta efter en sväng i Flumeride.

Karusell

 Ponnykarusellen som vi aldrig åkte, men den var så fin där i mörkret på ett öde Liseberg så jag var tvungen att fota.


Från tårar till skratt

Maria kom till oss ikväll för att kolla på den spännande avslutningen av Grey's Anatomy. Med grönsaker och dipp framför oss på bordet och nerbäddade under en filt i soffan satt vi spänt och väntade. Oh My Gooood säger jag bara. Hur lyckas dom gång på gång att få det så spännande. Tårarna rann ner för mina kinder under i stort sett hela avsnittet. Shit vilken spänning, vem skulle överleva och vem skulle dö? Det var ju helt klart den stora frågan ikväll. Enligt Meridith Grey så fick hon ett missfall, men jag håller tummarna för att det bara var en blödning och att dom får behålla sitt kärleksbarn. Det hade fulländat deras lilla familj. Hoppas hoppas. Skönt att han idioten sköt sej själv till slut. Dr Webber fick talat in honom på rätt spår där, riktit snyggt. Oh Yes, nu längtar jag tills det drar igång igen senare i höst. Då undrar man ju...Vad ska dom då hitta på?
Grönsaker och dipp
I alla fall, efter Grey's var det So you think you can dance. Jag fattar inte vad vissa gör där. Hahaha!! Men å andra sidan så är det ju sjukt kul för oss tittare att dom faktiskt tar mod till sej och söker dit för att sedan äändå bara göra bort sej. Är det skadeglädje eller? Haha!!!


Deen blomstertiiid nu kooommeer...

Svenska flagganSkolavslutningSkolavslutning
Jajamensann, ungarna sjöng för fulla halsar imorse. Det var så himla fint. Många tårar fälldes vill jag lova och min söta söta systerson, han var så duktig och sjöng så fint.
Efter skolavslutningen var det back to reality och dags att dra te jobbet. Segt som fan, men det ser riktigt bra ut på siffrorna. Blir nog bonus i Juli då. Det kommer att sitta som en smäck mitt i semestern. Grymt!
Lunchade lite med mamma på plantagen. Hon köpte en snurra till Lillan och jag köpte små dingel-dongel som jag har hängt upp så fint i min döda syrén i trädgården. Kanske dom skrämmer bort skatorna så dom inte äter upp våra blivande smultron. Massor med smultron blir det i år. Gud så gott.

Nyfiken misseSmultronSmultronblomma


Premiärtur med båten.

Vilken härlig dag! Åkte med mama och papa ut med båten. Först kändes det väl lite sådär och vi tog på oss varmt då det blåste rätt rejält, men när vi väl kom ut på havet så var det hur gott som helst. Solen sken och vi låg ganska läigt och bra så det var gött som fan. Fikade lite på klipporna och småmös i solen. Huppegupptäcktsfärd fick det bli också så fort vi kommit i land. Lillan älskade det och hoppade glatt mellan klipporna. Det är såå himla underbart att vara ute på havet. Hoppas på en kanon-sommar nu så det blir många fler turer ut till sjöss.
Bjuder på lite härliga bilder nu då.

Jag å Lillan i båtenMamma å Lillan i båtenLillan spanar ut över havetLillan hjälper morfar att köraPå upptäcktsfärdLillan och mormorJag Lillan och MammaPuss pussMammi och PappiBomull eller nåttLillan plockar bomullLeker fiskeÄlskling


Ut på tur.

Nu sitter jag här mätt och belåten. Idag blev det mysfrukost med nybakade scones och hallon/mango-smoothie. Smarrigt!! Ska strax göra oss iordning för att dra iväg på en liten utflykt. Ska bli väldigt mysigt, bara det inte blåser alldeles för mycket. Allt detta blåsande och regnande. Vad ska det vara bra för? I juni?? Nä usch, nu vill jag ha mera sol. Fast samtidigt så känns det som att ju mer regn det är nu, desto mer soll kanske jag får på min semester. Vad tror ni? Jodå så kan det nog mycket väl vara.

Får inte glömma matsäck. Hihi!! Det ska bli myyysigt. Ha en bra dag nu.


Super Mario Galaxy 2 (Wii) = Svinballt!!

Super Mario Galaxy 2


Efter jobbet idag blev vi hembjudna till mama å papa på grillat. Pappa visade sitt nya spel han var tvungen att inhandla på releasen idag och jag vart såklart trollbunden på stört. Jag ÄLSKAR Super Mario!!!
Herregud va roligt det var, jag har typ skavsår på ena tummen. Som att det inte räcker med svårighet när det är 3D-världar så skulle man även ha 2 stycken kontroller, en som man styrde med och en som man viftade med och gjorde konstiga hopp och grejer. En bana va så sjukt roligt så vi skrattade så vi grät, Haha!! Tänk att det kan vara så kul med lite Nintendo. Så till alla er som gillar Super Mario säger jag bara, KÖP DET och have fun!!!

Fem Plus helt klart!

+++++

Jag spelar som en galning

Pappa är sjukt koncentrerad



Gimmie gimmie!!!

Den här jackan är såå snygg. Jag vill ha! Ge mej nu!


Vit Jeansjacka med puffärm


Ohlalaaa!!!

Tja!!
Nu har jag lite tid över att sätta mej framför datorn och klinka ner ett par rader.
Dagen har inte haft något speciellt vettigt att erbjuda, men i alla fall så träffade jag syrran förut på lunchen. Det var mysigt. Lilla solen var såklart med också. Mosters lilla godbit, så söt så söt. Jag käkade i alla fall en supergid lasagne, sån lär det ju bli fler gånger. Solen satt och sölade med en liten brödbit och lekte tittut bakom syrrans sjal. Gulle!!


I övrigt har dagen gått hyffsat fort och det har varit lagom att göra på jobbet. Min sista kund köpte kakel till sitt kök på 2 m² för 10 000:-, såna kunder gillar vi =) Mera sånt tack. Hehe!! Dessutom var dom så himla snälla och goa. Då känns hela dagen lyckad.

Hemma sen väntade prinsen och min lilla prinsessa. Lillan fick bada lite medans jag färgade ögonbrynen. Såå najs det blev. Det är då man kommer på hur illa det ser ut när man inte färgat på ett tag.
Lite senare kom mamma och pappe ner och fikade en sväng. Chefen hade MASSA fikabröd över efter ett möte idag och jag kunde inte slänga i mej allt själv, usch usch, onyttigt. Hur som helst så var det mysigt med lite kvällsbesök. Nu ska jag å prinsen mysa framför tv:n lite sen blir det sängen. Herrååå!!!


Strange

Tja!!
ChilliIdag har vi varit lediga jag å lillan. Började dagen med att lämna lillan hos mormor, sen drog jag vidare med Chilli till veterinären. Han är ju lite skum den dära katten, men dom kunde inte se annat än att han var väldigt fin och välmående. Det känns ju bra i alla fall. Fick köpt med mej små kapslar till honom som har en lugnande effekt, inte så han blir seg eller så men så att han känner sej lite bekväm i alla fall. Får se om det kanske kan hjälpa mot hans konstiga beteende.

När jag hade lämnat av honom hemma igen så hämtade jag lillan och vi åkte till b-plan en sväng. Hittade inga jeansshorts idag heller eller några andra shorts heller för den delen. Att det ska vara så svårt. Däremot så fick jag köpt lite kläder till lillan IDAG IGEN. Fan va kläder hon har den ungen asså. Men jag kan inte hjälpa det. Det finns så sjukt mycket fina kläder till små tjejer i hennes ålder. Man blir ju alldeles tokig.

Senare var det dags för sommaravslutning på dagis med snacks, musik, ballonger och såpbubblor i mängder. Alla ungerna var som galna i alla bubblor. Man såg i och för sej på dom vuxna också att det lös till i ögonen på dom. Haha!!
Nu har vi kopplat av en stund här hemma med middag och mys i soffan så snart ska lillan nana och jag ska kolla på Grey's.

SåpbubblorRosaLillan


I Wish for

Birthdays


Om typ 2-3 veckor är det min födelsedag. Jag älskar att fylla år. Visst födelsedagar må vara för barn, men jag är väl ett barn då. Svårare än så är det inte.
Så vad önskar jag på min 2*-årsdag då?

Det finns så mycket jag skulle vilja ha, men när någon frågar så kommer jag inte på nånting. Liksom när man får tunghäfta fast det gäller ett behov av något (till exempel). Något jag hoppas på allra mest är såklart en fluffig och supergod jordgubbstårta, lite extra jordgubbar och massvis med sol. Jag kan nog inte minnas en enda gång som det har varit kasst väder på min födelsedag. Kan det ha med tur att göra eller är det bara för att det är just MIN dag?!


Onödigt!

Fasen, klockan är snart tolv och jag är egentligen skittrött. Men av någon anledning så sitter jag ändå kvar här framför datorn. Sitter liksom till och med och funderar riktigt noga på vilka sidor man kan spana in, allt för att slippa gå å lägga sej.
Idag har jag varit skittrött på jobbet, dels beror det nog på att jag gick å la mej lite för sent och dels för att det varit så trist väder. Jag kan liksom sitta och slumra till framför datorn på jobbet och jag kan verkligen inte hjälpa det. Skitjobbigt!!

Nu ska jag i alla fall ta å släcka lampan å försöka sova lite. Natti!!

Face


Kexchoklad Hallon! Det låter ju precis hur...

dsc01934 (MMS)

Kexchoklad Hallon! Det låter ju precis hur gott som helst. Köpte med mej en påse nu på lunchen. Har tjuvsmakat lite och visst är det gott, men det kunde varit godare. På en skala från 1-5? Nja, en 3:a får den av mej.


Striptease

Ja gud, vi hade ju en kanonkväll hemma hos Danni igår. Ett grabbgäng som hade svansexa ringde in sej och den blivande brudgummen skulle strippa. Måste säga att han va grym för att vara oproffisionell, stel som en pinne och allmänt full. Hahaha!! Jag har inte skrattat så på länge. Danni bjöd på supergod mat, Grillad oxfilé, mammagjord potatissallad och rödvinssås och bea. Mumsfillibabba!! Självklart blandades det mummiga hallonshots och piggedrinkar också. Efter en härlig kväll på ballen så drog jag mej hemåt och dom andra brudarna fortsatte in till stan i karaoketaxi. Grymt!! Där tror jag nog att jag missade nått.

Laddar för striptease

Ojojoj

Stripper

Danni Grillar

Me and Jenny

Piggelindrinkar

Hallonshot

Förfest-spelet


Här vankas söndagspankisar. Det är ju lite...

dsc01930 (MMS)

Här vankas söndagspankisar. Det är ju lite av en tradition att vi äter pannkakor på söndagar här hemma. Så gott och Lillan blir så glad. Idag blir det nog ut i solen som gäller.


Tjingeling!!

Kom hem här för en liten stund sedan. Det blev rätt tidigt idag och det känns bra då jag vet att jag har en liten stumpa som kommer och drar i mej i morgon bitti. Har haft en supertrevlig kväll, verkligen. Nu ska jag väcka min sovande prins som ligger i soffan så vi kan gå upp å lägga oss. Slänger in lite bilder imon.

God natt!

Stada

Nu har jag precis gjort mej iordning. Strax drar jag in till stan och möter Jenny, så får vi se om vi hittar nån rolig present till Danni. Ikväll blir det nämligen party. Det ska bli så jäkla kul. Som jag sett fram emot goda drinkar och goda shots. Mmmm!! Haha! I alla fall, så kanske vi inte hörs mer idag. Jag får se om jag hinner slänga in nått snabbt sen innan jag drar på galej. Ut i solen nu då. Tja!

Mamma och liten

Jeans-shorts

Jag är på jakt efter ett par snygga och sköna jeansshorts. Vart kan man hitta det? Drar in till stan imorgon, i helt andra ärenden dock men vi får se om jag hittar mej ett par.

Dessa hittade jag på Nelly.com. Såå fina och jag blir såå sugen, men det är ju så svårt med storleken och så, så vi får väl se om jag vågar beställa. 199 spänn bara. Det är ju toppen!

Lina Shorty Shorts SEK 199, Club L - NELLY.COM

Fritt fall, Vågar du???

AtmosFear Fritt fall Liseberg

Arbetet är i full gång och på Liseberg pågår förändringen av det gamla Lisebergstornet. Nästa vår står det klart som den nya attraktionen AtmosFear. Jag tror nog inte att jag kommer våga utsätta mej för denna skräckupplevelse.

Jag tycker Höjdskräcken är läbbig, men den med sina 60 meter är ingenting mot AtmosFears höga 100. Fyyy fasen säger jag bara. Under ca 100 sekunder kommer man sakta att närma sej toppen av tornet. Efter ett par hemska sekunder 146 meter ovanför havsytan faller man sedan fritt rätt ner mot marken (läs döden). Och som om inte det vore nog så fortsätter man ner förbi marken, ner i avgrunden. Shit!! Det pirrar i magen bara jag läser om det. Hålet i marken är 13 meter i diameter och yttermåttet på gondolen man sitter i är 10,6 meter. Det betyder alltså att det är ynka 1,2 meter mellan dej och hålkanten. Fatta va äckligt när man i 110 km/h närmar sej marken. Nä fy!!!

Jag kommer inte våga åka den i första taget i alla fall. Gör du?? 


Liseberg



(Bild: Liseberg.se)

 

 


Buuubbles buuubbles look what I can dooo

Såpbubblor är såå sjukt fina och jag blir helt fascinerad varje gång jag å lillan går ut å blåser lite. Helst när det kommer sådär jättemånga så man blir alldeles sprallig och känner sej som en liten unge...Härligt att man kan känna så trots att man närmar sej 27.

Ännu en sån där underbar dag har nått sitt slut. Jag hoppas verkligen att det håller i sej hela helgen också då jag är ledig. Dom säger ju det, men man vet aldrig
SåpbubblorSåpbubblorSåpbubblor


Hoppa hoppa hage. Lillan tycker det är Ski...

dsc01879 (MMS)

Hoppa hoppa hage. Lillan tycker det är Skitkul. Okej, jag tycker oxå att det är lite roligt. Framför allt älskar jag såna här soliga härliga kvällar. Tja!


Här sitter jag och Gottar mej i solen med ...

dsc01871 (MMS)

Här sitter jag och Gottar mej i solen med en smarrig kyckling-panini. Helt underbart. Synd bara att lunchen inte varar längre än en timma. Så nu ska Jag ta mitt pick å pack och börja röra mej tillbaka. Puss


Snäckan

God kväll mina vänner.
Idag har jag inte gjort mycket vettigt över huvud taget..Åkte förbi plantagen efter jobbet, mest för att bara spana lite och vipps så hade jag köpt en badsnäcka till lillan. En sån där blå med ett likadant lock till. Den kan hon ha och plaska runt i här i trädgården. Det blir perfekt. Igår badade hon i sin badbalja på baksidan och den är änna i minska laget nu vill jag påstå.


Jag kom just på att midsommar börjar närma sej. Va fasen ska man hitta på då. Någon som har nått förslag kanske?? Jag har inte ens haft en tanke på det. Men jag har ett svagt minne av att jag pratat med någon och sagt att vi skulle hitta på nått, men minns inte vem det kan ha varit. En sak är i alla fall säker, det blir inget traditionellt dansande i folkdräkt i alla fall. Haha!!

Midsommarstång




Nä nu ska jag ta mej en huvudvärkstablett och hoppa i säng....Fasen, kom just på att jag har tvätt att hänga upp också. Åååh, det är så tråkigt. Undrar om man på något sätt kan göra tvätthängandet lite roligare tro. Don't think so. Natti!!!

Hur ska detta gå?

Nu är det säsongsavslutningsdags (långt ord) för Desperate Housewives och det är såå spännande. Kommer Eddie att ha ihjäl Lynette tro och sticka med bebisen eller vad händer? Hur länge kommer vi att få vänta sen är frågan. Blir det inte förän till hösten det börjar igen. Shit!! Jag minns i höstas när det var säsongsavslutning och jag å Danni satt här i min soffa å klämde rygg och det var så jäkla spännande. Ajajaj!! Inte för att jag vill skynda på detta nu. Jag vill mer än gärna ha en låååång och sköööön sommar. Må det ta den tid det behöver.

Desperate Housewives


RSS 2.0