Ökad statistik

Igår dubblades min statistik. Då kan man ju undra vad det beror på. Hade folk inget att göra eller var det kanske så att jag skrev något spännande? Who knows?!

Det blir inte som förr.



Nu har vi bestämt oss för hur vi ska fira valborgsmässoafton. Jag har förresten inte en aning om vad det är man firar. Påsk vet man ju typ å jul, men Valborg. Jag vet att förr hade man alltid jävligt skoj å va på cortegen å drack sej go å så. Men nu, ikväll blir det grillning hemma hos ett par vänner. Ska bli väldigt mysigt. Kanske får i sej ett par glas med gott också, vem vet. En sak vet jag i alla fall. Det blir inte som förr.

På en brygga


Ja, snart får jag gå hem. Får se vad vi hittar på för skoj idag då. E ju ändå Valborgsmässoafton. Tror att dom har nått slags jippo på 4H-gården hemma som vi kanske kunde gå på med brasa å grejer. Hade vart lite kul.

På lunchen förut drog jag å kollegan Helen te Bauhaus å köpt glass. Mummaa!! Sen åkte vi ner till bryggan å satt å gotta oss. Väldigt mysigt.

Idag sluta vi tre på jobbet. Så gott, då kan man åka hem å lägga sej i solen. Ska först hämta Lillan på dagis bara. Sen så e det ledigt igen.

Work work work

Jaha, då sitter man här, redo att dra till jobbet. Efter 5 dagars ledighet känns det väl sådär kul kan jag säga. Men jag jobbar ju bara till 15 idag å då känns det lite lättare, sen ledig imorgon jobba lördag å så ledig söndag. Så det känns trots allt rätt så okej. Vi hörs igen sen. Tja!

Riktig sommar



Vilken dag vi har haft, man hade inte kunnat önska sej bättre väder på sin lediga dag. Började ju dagen då med vår lilla promenad i solen. Myyys!! Efter frukosten så slängde jag mej i duschen för att sen traska hem till Mamma. Vi gick till vår lilla torg-restaurang å käkade lunch. Pasta indiana (eller vad det hette) åt jag, riktigt gott. Paste penne med kyckling å jordnötter i currysås..Mumma! Leah va jätteduktig å åt två korvar å massa pommes.
Sen blev det såklart glass efter maten.
Jag å Leah fortsatte sen till lekplatsen där hon klättrade å grävde å hade sej. Hon älskar att vara på lekplatsen, extra roligt var det att en kompis från dagis också va där. Hon blev jättearg sen när det va dags att gå hem å det slutade med att hon jagade mej hem med en näve full av sand som hon tänkte kasta på mej. Vi höll på att dö av skratt både jag å hon. Haha, det va roligt. Sen när hon upptäckte att vi redan va hemma så blev hon lite sur igen, så jag fick muta med jordgubbsmys i trädgården. Då blev hon lite lugnare. Så vi hade supermysigt på en filt ute på gräsmattan i solen. Helt fantastiskt underbart har det varit hela dagen. Mer sånt åt folket.


Dags för Deklaration!!



Ni glömmer väl inte av deklarationen som ska vara inne senast den 4:e Maj. Jag har precis skickat in min via internet. Det finns ju massor med olika sätt att deklarera på numera, sms, telefon, nätet. Förr skulle man skriva på å skicka in per post. Jobbigt! Känns gött nu när det är gjort, då slipper man tänka på det och pengar trillar förhoppningsvis in på kontot runt midsommar.
För övrigt så fattar jag verkligen ingenting när det gäller att deklarera. Vad är vad å vad ska man göra? Hur vet man om man ska fylla i nått eller ej? Så jag gjorde som förra året. Ringde till skatteverkets servicetelefon. Då blev man inte mycket klokare men dom kunde säga till mej hur jag skulle göra. Väldigt bra. Så nu är det i alla fall klart.

Åh va härligt!

Vilken härlig morgon. Jag ringde mamma när jag hade vaknat, då gick hon precis förbi utanför så hon fick komma tillbaka å vänta på oss. Leah fick en banan sålänge, sen gick vi på en härlig morgonpromenad. Det va riktigt gott. Hade ju egentligen tänkt att jag skulle städa idag, men så blir det nog inte. Det får vänta till kvällen i så fall. Jag vill ju vara ute i solen såklart. Blir nog en sväng till lekplatsen strax. Hoppas alla har en lika härlig morgon som jag. Hej så länge.



Snygga PS Maskros

Den här lampan är så läcker. Den hade passat så jäkla bra i våran trappa, särskilt nu efter att vi har tagit bort spaljén också. Det blev så öppet å härligt å så är det ju så högt till tak där å då hade det varit snyggt med denna läckerbit hängandes ner från taket. Jag kan riktigt se det framför mej. Mmm!!


I'm wearing this

Tunika - Gina Tricot
Kofta - H&M
Leggings - Gina
Converse - DNA

Idag är jag såhär mysig. Är så härligt med modet som är nu. Slappt å fint på samma gång. Såg dessvärre att ena knappen hade lossnat på tunikan, tur man fick extraknapp med.

Köpte allt detta fina

Efter att jag lämnat lillan på dagis idag så gick jag te syrran på lite frulle. Sen åkte vi till backaplan. Idag igen, jag vet men lillan behövde nya tröjor, så det va för hennes skull egentligen. Tycker inte det finns jättmycket för hennes ålder för tillfället, men en del fint hittade jag i alla fall. Då hon precis som många andra barn älskar presenter så har jag vikt in allt i sina påsar så hon får öppna det sen när hon kommer hem om en liten stund. Det värmer så i hjärtat när man ser glädjen i hennes ansiktsuttryck när hon får en liten överraskning.

Tuffa Haremsbyxor

Söta Koftor


Själv fick jag bara ett par turkos leggings och ett 3-pack trosor.
Kan rekommendera dessa 3-pack från H&M. Dom e riktigt sköna.


Lite jobbig stämning

Ikväll va det  så tragiskt tycker jag. En flicka som för 28 år sedan blev kidnappad vid en ålder av 2½månad. När flickan hade varit borta i ca 2 månader fick dom tag på kidnapparen, men barnet hade då redan adopterats bort (olagligt) till Sverige. Såå fruktansvärt. Detta berättar en mamma för sin bortadopterade dotter. 28 år senare, på första mötet sedan kidnappningen.Måste säga att det är ett riktigt härligt program Spårlöst. Herregud, jag gråter ju långt innan dem som är berörda ens har några tendenser till att fälla en tår. Men det är härligt att gråta ibland. Skönt att få gråta av sej lite.

Bild tagen från tv4.se
Tycker allt stämningen blev lite jobbig vid deras första möte. Mamman försökte närma sej, men dotter ryggade liksom tillbaka. Usch, det va lite jobbigt. Samtidigt förstår jag att det säkerligen är massa konstiga känslor å tankar som snurrar runt i huvudet.



Nu sitter jag å kollar på misstänk. Herrejävlar säger jag bara.Va e det för folk som tuttar på saker å ting högt å lågt. Som ställer till med jävelskap som drabbar oskyldiga civila människor. Dom är förbannade på samhället. Men hur fan tror dom att dom ska kunna förbättre läget genom att anlägga massa bränder. Jag fattar verkligen inte..



För övrigt förut så hade vi en himla mysig middag här hemma. Jag Maria å lilla Dockan. Det bjöds på chicken a'la Elle. Maria kom med råvarorna å jag tillagade dom. Väldigt gott, men ooh så mätt jag blev.
Tack för ikväll gumman.

Over and out!







 


Bara blommor å sånt

I helgen va ju vi så duktiga att vi va mä på årets vårstädning. Då blev jag ju så sugen på att göra fint i min krukor på utsidan. Drog med mej mamma till plantagen å gjorde detta fina. Är nog först gången jag gör nått sånt själv. Men jag blev riktigt nöjd faktiskt. Eller?

Jag har planterat i krukor. Bland annat tusensköna så fina. Den vänstra fick vi av mamma i inflyttningspresent, så den har jag bara pifat till lite.

Krukan på väggen bravid ytterdörren.

Blomlådan utanför kökfönstret blev såhär fin..


Mys frukost sen shopping

Tessans tös har börjat på Leahs dagis nu vilket är himla roligt och då jag varit ledig idag så bestämde vi oss för att äta mysfrulle hemma hos mej. Så när vi lämnat av barnen på dagis så gick vi upp till affären å köpte lite gott. Guud va mätt jag blev. Så mycket har jag inte ätit till frukost på länge, men det va riktigt gott. Efter frullen åkte vi en sväng till b-plan. Köpte lite najs. En tunika, en kjol, ett halsband, armband å en maskara bland annat. Detta inköpt på Gina Tricot såklart. Typ mest där jag handlar nu för tiden.



Rajtan tajtan


Igårkväll va jag på party hemma hos Frida. Hon fyllde år i fredags så hon skulle ha lite fest å herregud säger jag bara. Först va det väl lite halvlugnt sådär, men sen när dom flesta gått hem å det bara var jag, Tessan å Frida kvar så drog festen igång på riktigt. Där har vi tre brudar som vet hur man partar. Haha!! Jösses! Fullt ös på stereon å dansen va igång ute på altanen först, men sen blev det lite kyligt då gick vi in. Men jäklar va kul vi hade i alla fall.. Dom som inte va med missade nått kan man säga. Å den stora frågan är Vart tog min röst vägen?????



Vårstädningsdags!!

Fram med sopborstar å häcksax å allt annat som hör vårstädningen till. Trädgården ska trimmas. Idag äntligen ska mina små tusenskönor få flytta in i blomlådan utanför köksfönstret. Häcken ska klippas, gångar ska sopas å ogräs ska rensas. Här ska bli så fint. Grannarna har nog varit ute ett par timmar redan. Vår familj går nog ut vid tolv. Så får det bli när man har en nattmänniska till sambo. Å då e tolv tidigt ska ni veta.

*Whatever*

Jag har lite allmänt tråkigt måste jag säga. Kill Bill 2 kommer nu, kanske man skulle kolla på den. Har ju inte ens sett 1:an, men va spelar det för roll. Alla säger den ska vara så bra.
Hungrig e jag i alla fall å min mage låter som att den snart ska bli riktigt förbannad. Ska nog röra ihop något gott.
Lillan sover här brevid mej, det är ju fredagkväll å hon ville ligga i soffan å nana. Naaah, det kommer jag ju ihåg från när man själv va liten. Hur mysigt det va när man fick somna i mammas eller pappas knä i soffan. Gullonge! Klippte hennes lugg idag, den hade blivit rätt lång, men inte nu längre. Fniss!!


Jag ska tävla

Har ni sett en sån fin tunika förut? Såå himla söt. Jag vill haa. Just nu pågår en tävling inne på alexandrar.blogg.se där man kan vinna den.


Mer underbar än alla andra...

...Ja det är denna dagen idag. När jag går hem om ca 30 minuter så ska jag inte komma tillbaks förän på torsdag nästa vecka. Å det ska bli så skönt att få lite långledigt. Det känns ju extra gött när man knappar sej in på smhi's sida å ser att det ska bli ca 21-22 grader varmt både måndag å tisdag. Weeiiii!! Kan det bli mycket bättre eller? Ååh vad jag ska gotta mej. Å så e det LÖNING idag också. Göööttt!!

Det blev dom rosa

Tjohoo!
Gick tidigare idag för att hämta lillan på dagis, svärmor e alltså fortfarande sjuk. Stackarn!
Vi åkte till allum å fick köpt ett par rosa Converse till lillan i alla fall. Kunde till slut bestämma mej. Fast jag e fortfarande sugen på dom med nyckelpigorna också men det får vänta.
I alla fall, mitt i allt så va det ju tydligen tjejkväll på Allum. Herregud att jag alltid lyckas (va nått annat år jag va där å då va det massa olika artister från idol som uppträdde). Idolvinnaren Kevin skulle i alla fall uppträda så det va massa småtjejer där. Tänkte ju att jag kan väl inte vara sämre haha, så vi stannade en stund å Leah tyckte det va jättekul å ville inte gå hem. Hon tjoade å klappade händerna å hela kitet, hihi. Folk tittade på henne å pekade. Helt vild va hon, såå lik sin mamma. Hehe!!





Drömde så otäckt

Går ju inte alls förklara det på samma sätt som jag upplevde det, men det va så jäkla otäckt å jag kände mej så jäkla lättad när jag återkom till medvetande å vaknade till. Det var bara en dröm Tack gode gud.
Jag blev i alla fall rånad, utan att jag märkte det, av pirater. Inga med lapp för ögat utan såna svin man läser om i tidningen nu för tiden. Allt utspelade sej på min skola där jag gick i högstadiet. Helt sjukt, jag fattar nada typ. Men dom va hemska i alla fall å hade vapen å jag va så rädd å så ledsen för att jag inte skulle få tillbaka min väska. Där i låg ju min älskade kamera å på den hade jag hundratals bilder. Det låter ju löjligt när man skriver det såhär, men det va en jävligt jobbig dröm. Nu är jag vaken i alla fall å här är allt precis lika tråkigt som vanligt.
Tja så länge då.

Converse till lillan!!

Kollade på Converse till lillan idag. Kan bara inte bestämma mej för vilka det får bli. Lutar åt båda faktiskt. Så tuffa. Men vilka e finast??


Idag har vi varit ute

Jag tog med mej lillan å åkte till plantagen. Köpte små tusenskönor i rosa å vitt som ska få pryda blomlådan utanför köksfönstret. Kommer nog att bli himla sött när det e klart. 
Efter platagen mötte vi upp frida på b-plan. Jag fick köpt mej att par jeans i alla fall å en fin tunika i typ nougatfärgat på gina. Efter det käkade vi på paprika. Alltid lika smaskigt. Leah va som en stormvind å flög upp å ner överallt å det slutade med att hon sparkade ut sin mat. Suck!! Min lilla ängel. 
Efter det blev det lite glass på Triumf innan vi åkte hem. Nu spanas det på Gray's Anatomy såklart.


Lillan när vi ska åka hemifrån.

Sitter å käkar på Paprika.

Min goda mat som jag åt.

Lillan är nöjd efter att ha slängt i sej sin glass och lite av mammas och lite av Fridas

Mina inköp:
Jeans Stella 499:- Gina Tricot
Tinna top 129:- Gina Tricot

Det börjar ta sej lite

Vill väl inte påstå att jag har sovit speciellt gott inatt. Eller gott har jag ju sovit, men inte speciellt mycket. Gick väl upp å la mej strax efter 5 nångång. Hade då sovit lite på soffan innan sambon kom hem å väckte mej, men sen ville lillan vakna vid 8 eller va den va. Fasen va trött jag va då.
Har varit tråkigt å mulet hela morgonen, men nu börar det faktiskt klarna lite å solen lyckas ta sej igenom molnen imellanåt.
Jag funderar på om man kanske skulle åka en sväng till plantagen å köpa något fint till blomlådan på framsidan. För tillfället står där bara 3st snustorra små enar sedan i vintras. Känns som att dom lätt kan paja bilden av våran framsida. Inte för att den ser supernajs ut, men man får väl göra så gott mankan. Jepp så får det bli. Behöver byxor också så det kanske blir en tur till b-plan också. Jaja, vi får se. Nu har jag nyss ätit frukost i alla fall å måste ju göra mej iordning innan jag kommer nån vart.



Gud va jag tycker det är fint med sepia bilder.

Nothing, really.

Sitter här å har precis slängt i mej en macka. Känns så skönt att man e ledig imorgon. Har ju jobbat sex dagar i sträck å det e inte så kul. Onkel Manno va snäll å hämtade lillan på dagis idag trots att det blev lite stressigt för honom, det va väldigt snällt. Är så tacksam för att folk ställer upp när man inte kan själv. 
Min gumma Maria kom hit efter sitt jobb å umgicks lite. Det blev lite dans me småtjejerna haha å sen kollade vi på desperate
Nu sitter man här själv igen, lillan sover så gott å jag väntar på att sambon ska sluta jobbet.

Tips på va man kan göra imorgon på sin lediga dag då?





 

Tog en för mycket

Har precis kommit hem å satt mej i soffan. Lillan har fått sin välling å vi ska gå upp å natta. Gick tidigare från jobbet idag för att hämta min lilla plutt på dagis. Hittade henne inte först å började fundera på om hon verkligen va kvar....det va hon som tur va. Inte för att jag vet vart hon skule tagis vägen annars.
Nu har vi i alla fall varit hemma hos mina föräldrar, pappa fyller år idag. Där bjöds ju såklart på tårta. Det blev en bit för mycket för min del. Eller kanske till å mä två för mycket. Usch, jag måste verkligen sluta med all skit jag stoppar i mej.


 


Fint på frukostbordet.

Hittade dessa små söta att sätta ägget på. Själv brukar jag aldrig äta ägg på det sättet, men dom va så fina så jag blev allt lite sugen i alla fall. Kanske man skulle klicka hem ett par när lönen trillat in på kontot. Blir nog ett par vita i så fall.

Säljes i 4-pack å kostar 179:-
Finns även i grönt



Finns att klicka hem på inneonline

Dagens barnprogram säger jag bara.

Herregud! Här sitter man med två galna ungar å kollar på bolibompa eller va det nu e förnått. Kärleksagenterna visas för tillfället å där lär dom ut ungar hur dom kan öva sej på att kyssas. Jösses, ska man lära ut det till barn i den åldern. Vart  e världen på väg. Dom satt där i nån slags hammock å småhånglade med diverse saker, en med en falukorv å en annan med en tomat. Jaa va ska man säga, haha!! Bättre att öva på varandra.

Inte lugnt å skönt i alla fall.

Sitter här i min soffa å spanar runt lite på datorn å tjötar med Hannah i mobilen. Hon har alltid en jäkla massa att berätta. Så kul att lyssna på henne. Har ju jobbat idag, där hände inte så jättemycket. Å nu äntligen e man hemma å får ha lite helg innan det blir måndag igen å man ska till jobbet.
Solen har hittat fram å kastar sina strålar på vårat lilla hem, så skönt. Man blir så mycket gladare när solen skiner. Att det kan göra så mycket egentligen. Däremot så blåser det ganska mycket vilket är mindre trevligt.
Har inga planer som helst för denna sköna eftermiddag. Ska nog ta å dammsuga lite.
Nu kom Leahs kusin hit å ska leka lite så lugnt lär det ju inte bli i alla fall. 


Sweet dreams

Nu står min säng däruppe å väntar på att jag ska hoppa i. En bok ligger också å väntar på mitt nattduksbord, så med detta inlägg vill jag efter en jättehärlig dag å kväll säga god natt.



När jag e som snyggast
Natti!!

Årets första!!



Idag har vi grillat här hemma för första gången på detta året. Det va ju helt sjukt gott. Fläskfilé med potatisgratäng å Alains aioli till det. Mmmm! Det va lätt det godaste jag ätit på länge.
För övrigt har vi haft en mysig dag här hemma.
Imon blir det jobb igen, mindre kul.

Kränga som fan

God morgon! Står nu på jobbet å det är lugnt än så länge, men förhoppningsvis finns det massa glada människor som har lust att öppna plånboken idag å ta sej till oss. För jag har tänkt kränga som fan. Får set hur det går..haha!! Hej så länge.


Big Rose

Har varit hos mina föräldrar en sväng. Sambon skulle på fredagsfika med grabbarna hos nån polare så jag ville inte sitta hemma. Käkade lite snacks å mös allmänt. Himla trevligt. Men nu så har vi precis kommit hem så jag å lillan (som fortfarande e vaken å sitter å drar i mej) ska gå å lägga oss. Hon får sova i mammas säng inatt har jag lovat..Det kan vara så mysigt ibland. Får se om jag kanske få läst lite i min bok också. Kunde ju va kul då jag nästan aldrig får gjort det annars. Har ju så lätt att fastna framför datorn istället. Ska ju jobba imon också å då kan det ju vara käckt att komma i säng i tid för en gångs skull. Så natti natti mina vänner.


Här e jag idag när jag å Jenny va på plantagen en sväng å skulle handla blommor till entrén på jobbet.
Hittade då så himla fina stoora rosor. Skickade denna bilden till sambon också som en liten önkelista..Haha!!
Han e ju ingen romantiker direkt så jag måste lära honom.

Dom sitter perfekt

Blää, jag känner mej helt uppsvullen efter lunchen. Känns som att jag har en stor degklump eller nått i magen som bara jäser å jäser. Jobbigt, å så har jag alldeles för trånga jeans. Måste köpa nya, men jag vet inte riktigt vad jag vill ha å så hittar jag aldrig några som sitter bra heller?? Det e fan itte lätt detta. Hittar man som sitter bra på låren så sitter dom inte bra på rumpan å sitter dom bra på rumpan så sitter dom inte bra på låren. Eller så kan det vara så att dom sitter perfekt överallt bara att dom inte går å knäppa..Va vet jag. Alltid e det nått. Jag hatar att köpa jeans, men älskar att använda.

Usch, samtidigt som jag sitter med dess problemen om för trånga jeans (eller för mätt mage) så är jag ju lite sugen på en ne*erboll som jag vet att vi har här nånstans..Nä, jag måste hålla mej.

Hungry??

Sitter här framför tv:n å kollar lite halvt på debatt. Jävla idioter som går på fotboll bara för att bråka. Fattar verkligen inte vad det är för fel på sånt folk. Vafan, har dom inget liv eller?
För övrigt så e jag väldigt hungrig, ska snaaart gå å göra mej en kopp soppa eller nått. Mmm va det lät gott. Hehe!!
Imon e det fredag, men va gör det när man ändå ska jobba lördag också och söndag å måndag, tisdag för att seen få en  ledig dag på onsdag. Puh!! Nä nu ska jag surpla i mej lite soup. Haj!

Nä jag tänker inte betala.

Usch vissa människor e så himla otacksamma. Har haft en kund idag som har beställt grejer av oss å dessa grejer blev försenade från fabrik. Jag har då lagt ner min själ (typ) i att försöka få tag på dessa från annat håll. Hittade exakt antal i en annan butik i landet + 2 extra som han kunde få med på köpet som tröst för att det strulat till sej lite. Men nä då kan han inte vara nöjd å glad åt det, utan då börjar han istället att ställa krav som att nä jag tänker inte betala innan jag fått grejerna å massa annan skit Herregud!! Människa. Hur kan man med. Kan man liksom inte bara vara tacksam för att någon ställer upp å jobbar ner sej för att göra det bästa för en. Jag blir så jävla matt på sånt folk.


Jag lyckades hålla mej ganska så bra i alla fall



Jag valde att göra ikea till min förstahandstripp idag. Ringde å bjöd med mor min på en tur å vi gick verkligen å släpade röven efter oss. Så skönt att inte behöva stressa igenom de olika avdelningarna som man alltid måste på lunchen. Under tiden så levde lillan rullan både högt å lågt bland alla mysiga möbler. Lyckades i alla fall att hålla mej ifrån att köpa massa onödigt. Blev bara en skurborste, en liten käck städbok å ett doftljus. Alltså, inget onödigt alls..Hahaha!! Bara skit ju. Jaja, så brukar det bli när man går på ikea.

Efter vår lilla tur till ajkea så fick jag köpt mitt jäkla tvättmedel i alla fall, äntligen hehe. Lillan ville absolut ha gobbgubbar (jordgubbar) eller va hon nu kallade dom. *söt* Då ställde såklart mormor upp. Så hem å mumsa jordgubbar stog på vår att-göra-lista efter affären. Guuud va det va gott, första för i år å fler lär det definitivt bli. Muums!!!




Ajkea

Jag får verkligen aldrig gjort det jag har tänkt. Har man för dålig självdiciplin då eller? Nu har jag i alla fall gjort mej lätt iordning det vill säga klätt mej så man kan gå ut, å kladdat på lite svart på ögonen. Ska bara byta byxor på lillan också så e vi nog ready steady sen. Måste ju köpa vaskepulver. Drar nog till coop å fixar det så kan man ju ta en sväng på ikea också hihihiii!! Det va änna längesen jag va där nu. Bara jag inte hittar massa kul, för det har jag inga pengar till. Suck!

See ya!

Ny Design

Nu äntligen har jag fått till en ny design, inte riktigt som jag hade tänkt från början men den e rätt fin i alla fall.

Dramaqueen

Idag orkade sej visst solens strålar inte igenom detta tjocka molntäcke som befinner sej på himlen utanför mitt fönster.  En väldigt trist å grå dag blev detta. E fortfarande väldigt förkyld, men idag känns det mycket bättre å värken i kroppen e borta. Tänkte jag å lillan skulle hoppa in i duschen å sen ta oss till affären, jag måste köpa tvättmedel. Igårkväll när jag hade bestämt att jag skulle köra ett litet tvättrace så upptäckte jag till min förskräckelse att där inte fanns nått medel. Suck! Så typisk. Har i och för sej vetat hela tiden att jag behövde köpa nytt, men har ju glömt det varje gång. 

För övrigt så sitter jag å kollar på dottern som leker så himla sött med sina små saker..Hon har värsta inlevelsen också i sina lekar. Rätt som det är så hör man "Håll iiii deeejj!!" eller typ "Hjälp! Det e min lillasysteeer" eller liknande. Hihihi!! Det e så kul å sitta å lyssna. Hon kan verkligen hålla på i evigheter. Det är ofta riktigt dramatiska lekar också som hon leker. Jag fattar inte vad hon får allt ifrån. Mammas gullonge.

Nä nu ska jag se till att göra lite nytta. Tja så länge!


14 April 2009, at my place

Har precis kollat klart på dubbelavsnittet av DHW. Gud så spännande det e jämt. Tycker det borde vara 2 avsnitt varje vecka. Ett e alldeles för kort. Kan inte Dave bara ta å försvinna eller nått. Han e så sjukt irriterande. Å va håller lynette på med, kan hon inte bara vara lite förstående? Men hur rolig hade serien varit utan alla störande moment.

Min kära svärmor va förbi en sväng förut. Hon e så duktig å har börjat promenera till jobbet, vilket är rätt långt. Då går hon förbi utanför oss å passade på att kika in en sväng. Efter en stund kom minsta svägerskan förbi oxå. Hon hade presenter med sej till lillan från andra fastern vad jag fattade det som. En jättesöt klänning å en såndära hoppboll som man sitter på å håller i en grej. Haha ni fattar säkert va jag menar. Tack så mkt säger vi för det.

Nu va det nog slut på det roliga. Ska nog ta mej något att äta, sen läsa lite kanske. Men jag tror jag kommer fastna i PS. Vi hörs nog igen om en stund.


Det blev så

Jag stannade hemma idag. Först när jag vaknade så kände jag mej rätt ok, fast när jag hade varit uppe en stund så kände jag mej inte helt hipp längre. Så nu sitter jag här i min soffa. Syrran å hunden va förbi för en stund sedan å tjingsade lite. Chilli höll på att kissa ner sej så rädd blev han när Kenzo kom in igenom dörren. Haha, jag tänkte la inte på det förän jag hörde hur chillis tassar sladdade ut i hallen å gjorde en tvärvändning för att komma in på toa å snabbt in i hans lilla vrå under trappen. Sötnos!

Nu ska jag nog se om det är nåt spännande på TV. Hörs sen

Dålig fantasi.

Den här dagen har det inte hänt mycket. Jag har kännt mej så kass hela dagen. Efter att jag å lillan hade duschat förut så va sambon snäll å tog med sej Leah å åkte iväg så jag fick vila i lugn å ro. Det behövdes verkligen kan jag säga. Så skönt att få vara i fred lite. Har kännt mej lite febrig å så nu på eftermiddagen, så vi får se om det blir nått jobb för mej imon. Har liksom en såndär obehaglig värk i lederna å nacken, plus min jobbiga förkylning. Suck!!

Jaja, man får tid att sitta vid datorn i alla fall. Sitter å pular lite på nytt utséende till bloggen. Tycker det är så roligt, men jag har så dålig fantasi. Vi får väl se vad det blir denna gången.
Nä nu ska jag kolla vidare på Mamma Mu å Kråkan med lillan innan hon ska nana.


Inge kul

Idag känns det inge kul alls, jag e seg som tusan, har huvudvärk, ont i halsen å dessutom så e jag supersnorig. Så jäkla jobbigt. Varför kan inte jag bli förkyld när normala människor e förkylda, typ på vinterhalvåret. Hade massa planer för den här dagen, men nu känner jag inte alls för det. Så vi får väl se om det blir något vettigt av. Haj så länge.

Till hästarna å sen grillen

Ringde till syrran tidigare idag då jag ville ha någon att gå på promme med. Hon jobbade, men däremot så fick jag med hennes man. Vi gick en sväng upp till stallet å tittade på hästarna som va hur söta å busiga som helst. Sen så gick vi till affären där jag köpte varsin glass till mej å Leah. Manno köpte lite mat å sen gick vi hem till dom å grillade. Strax efter att vi kommit hem så kom syrran också. Jösses va hennes lilla magge hade växt på bara en vecka. Det e inte klokt. Manno fixade till supergod kyckling som vi slängde på grillen å in med goda potatisar i ugnen. Jättesmarrigt blev det. Det tog lit tid med grilen först, men sen kom vi på att dom hade en grilltändare. Då hade vi nog bara hållt på i typ en halvtimma eller nått. Haha!! Smart.
Leah hoppade på den stora studsmattan, hon tycker det e så roligt. Å va duktig hon e då. Så söt när håret blir alldeles statiskt å står åt alla håll. Hihi!
När vi gick hem så tog vi en sväng förbi affären hade ju glömt köpa kattmat å när vi sen va halvvägs hemma så kommer en tjej springandes efter oss å ropar "Ursäkta!!!", det va hon som satt i kassan. Då hade vi tappat lillans ko-snutte, så himla snällt. När Leah hade fått sin snutte så somnade hon gott i vagnen å sover ännu.

Frida kom förbi en sväng också. Hon hade varit å köpt sen en moped som hon stolt ville visa upp. Så fin så. Man minns den gamla goda tiden när vi rejsade runt på våra moppar å va så fräcka, haha!!
Nu ska jag nog snart gå å lägga mej. Har ont i huvudet å är supersnorig. Fattar inte vad det kom ifrån. Lillan e det också. Det bara kom helt plötsligt. Jobbigt!
Vi hörs imorgon igen. Tjo!


En lugn påsk hos oss.

När vi kommit hem från slottskogen igår så va det dags att förbereda middagen. Chillimarinerad lax med bulgur å chilli-limesås. Det va riktigt gott faktistk. Leah tyckte det va lite starkt bara, men hon åt duktigt ändå. Senare på kvällen gick vi till brasan. Det e så mysigt att bara stå där å kolla å Leah tycker det e spännande. Roligast va nog fyrverkerierna. Hon stog där å tjoa å hade sej så fol vände sej om. Hon e för rolig. När vi kom hem va det hopp i säng för lillan å vi kollade på en film som hette The Pianist. Det va rätt bra faktiskt, lite spännande så. Men jag somnade så jag fick aldrig sett slutet, slutet va visst typ 2 timmar. Haha det va en lång film. För den hade ju hållt på länge innan jag somnade också. Så jag kan nog inte säga att jag har sett filmen.

Nu är det söndag å sen är det bara imorgon kvar på ledigheten, usch va fort det går. 
Snart ska vi gå ut å gå en sväng med onkel Manno. Det är ju kanonväder idag också. Får se vart vi hamnar.
Här e lite bilder från igår kväll.


Bortskämda unge

Bilderna får tala för sej själva. Vad ska hon med allt gott till. Det är tur att hon har mamma å pappa som kan hjälpa =)


Slottskogsmys

Igår fick jag ett SMS av min kära vän Maria där det stod såhär.
"Jag funderar på om jag ska slänga ihop lite pastasallad, baka någon god kaka, köpa lite festisar och bjuda er på picknick i slottskogen imon på dagen? Vad sägs? Hade varit himla mys. Puss Love"
Hade du kunnat tacka nej till ett sådant erbjudande? Hmm, det kunde inte jag. Så idag har vi tillbringat dagen på en filt på en solig plätt i slottskogen. Lite lek på lekplatsen blev det också å Leah tyckte det va jättekul. Hon va helt sjövild.
Vädret hade knappast kunnat bli bättre. Lite mindre vind kanske å det hade varit perfekt. Men med underbart sällskap å gott att äta så va det hur mysigt som helst. Man ser att världen har vaknat. Vi var ju inte dom enda som va där.
Tack gumman för en supermysig dag. GLAD PÅSK!!


Watching..

Sitter här å kollar på nån film på 4:an som verkar lite speciell. Har nog aldrig förut sett Robin Williams i en sån skum roll. Visst har han haft konstiga roller, men hmm inte såhär. Tror jag inte i alla fall. Vet inte om jag ska tycka den e bra eller dålig. Kollar i å för sej bara med ena ögat typ. Funderar på om jag ska gå upp å färga håret istället. Har värsta utväxtranden ju. Inte snyggt alls. Har vart på väg att färga det i flera dagar nu, men av olika anledningar så har det inte blivit av. Såå, om man skulle göra ett nytt försök idag då?


Wonderful!!

Åh, jag har verkligen haft en helt underbar mysig dag idag. Frida ringde mej imorse å frågade ifall jag ville gå en promenix med henne. Självklart, vi hade ju ändå tänkt att gå ut å då e det ju självklart trevligare om man e fler. Hon kom hit å vi traskade mot vårat mål, en lekplats. Tänkte Leah skulle få leka av sej lite. Från lekplatsen såg vi två hästar som red fram å tillbaka hela tiden. Dom hade lite påskfirande i en park här i närheten av där vi bor. Där va det ponnyridning fika underhållning å pyssel å säkert massa annat som är kul för barnen. Vi gick dit å Leah fick rida på den lilla söta ponnyn. Det va första gången hon red. Hon har aldrig vågat tidigare. Men hon va så duktig så. Sen ville hon rida igen, fast då gick vi å köpte glass istället. När Frida åkt hem så gick vi upp till mamma å påskade lite. Leah fick vara påskkärring idag igen så mormor oxå fick se. Jag la mej i en av solstolarna vid poolen å bara drömde mej bort, nu känns den så öde, men snart snart så är det high life där igen. Asså vilket jäkla gött väder det har varit idag, det e inte klokt. Jag e såå nöjd. Jag älskar våren å ännu mera älskar jag sommaren å nu e den såå nära.

Nu sitter vi hemma i soffan å kollar på Så ska det låta. Får se om det kommer nått annat kul sen efter det. So long!



Detta blir bara bättre å bättre

Här vaknar man upp till en alldeles underbar morgon. Solen skiner å fåglarna kvittrar. Det blir bara bättre å bättre för varje dag som går. Snart behöver man inte ens fundera på om man ska ta jackan eller ej. Då är det givet. Inte ens tjocktröjan åker på.

Vi ska alldeles strax slänga i oss lite frulle. Blir nog antingen pannkakor eller blodpudding idag. Sen ska vi gå ut på en liten promme tänkte jag.

Hoppas nu alla njuter av denna härliga morgon, så hörs vi sen.


Hmm mys



Leah blev så himla glad när jag dök upp på dagis idag. När jag haspade grinden efter mej så hörde jag "MAMMA!!" Så söt, hon såg direkt att det va jag. Gullonge! När vi kom hem tog vi bilen å åkte till plantagen. Jag köpte en liten plåtbalja eller vad man ska kalla det å så tre påskliljor som jag sen satte utanför dörren på framsidan. Så fint så.

Nu sitter vi här hemma i soffan å  min goa Hannah e på besök. Vi kollar på det dära nya programmet på 4:an Hjälp! Jag är med i en Japans TV-show. Det är riktigt roligt faktiskt. Snart så åker dippat å godsakerna fram.
Adam & Eva börjar visst nu, hmm har ju sett den ett par gånger vet ej om jag känner för en till.
Jaja, vi hörs sen.

Skrivet vid lite olika tillfällen under kvällen.


Jesusprylar, Ja eller Nej tack?

Jesusprylar

Är det Jesus som är på tapeten för tillfället kanske? Dessa Jesusprylarna hittade jag i alla fall å fler finns det.
Men är det något för mej? Njae jag tror inte det. Så jag säger nej tack. Vad säger du? Ett par Jesusörhängen kanske?

Man får då stå ut med allt.

Va ska man säga. Jag tycker det är skit. Två dagar i veckan har jag mina program som jag vill se. Det vill säga DHW å Grey's. Men nej, då tar dom det bara ifrån en sådär fräckt. JAG VET!! Vi sänder lite hockey istället. Det vill säkert alla DHW å Grey's-älskare se på istället. Nä nä nä, inte jag i alla fall. Suck!! Jaja, jag får väl ta å göra mej lite god pasta eller nått å leta fram nån gammal film. Det finns väl inget annat kul att se på på onsdagar va?

Idag tog jag för övrigt bilen upp till svärföräldrarna, jag skulle egentligen gått men så bestämde jag å frida att vi skulle ses en liten stund. Hon hade köpt så fina saker till Leah å Thailand. Ett linne, en klänning å så ett par tuffa shorts. Tack så mycket för det gumman.


Påskkärring

Min lilla påskkärring

Förra året va Leah den enda på sin avdelning som va utklädd, stackarn haha. Men i år skulle det vara bättre. Ända sen hon hämtades från dagis igår så har hon tjatat om att hon skulle få vara påskkärring idag. Så när vi kom hem igår kväll så började vi prova ut lite va hon skulle ha på sej. Hon får ju inte vara helt utspökad heller. Men hon blev så fin så. Å hon va så himla glad att hon skulle få prickar på kinderna. Min lilla gullonge.

En liten överraskning

Idag har varit en rätt så vanlig dag kan man säga. Inte hänt något speciellt kul eller så förutom att påsken närmar sej mer å mer. Våran chef hade varit iväg å köpt massa påskägg till oss antällda. Så himla snällt tycker jag. Vår gamla chef gjorde aldrig sånt. Det visar ju lite att han uppskattar det vi gör å ändå tycker att vi gör ett bra jobb. Första kvartalet i år sålde vi såpass bra att vi fick bonus, maxbonus till å mä. Ett par tusen extra på aprillönen kommer att sitta fiint. Hur gött e inte det då!? Det blir ju verkligen som en morot, att man vill sälja mer å mer. Lite bonus i Juli månad hade ju inte suttit helt fel heller. Det gäller att jobba på bra nu.


Nu ska jag ta mej en macka å sen hoppa i säng, det ska bli såå gossigt. Så God Natt mina vänner!

Men Hallååå!!

Nu undrar jag vart dom dära hemmafruarna tog vägen. Det är ingen som har sagt något om nån hockey. Får man verkligen göra så. Bara knuffa bort fruarna från sin tid för att istället visa hockey. Nä nu blev jag lite besviken. Jag som hade laddat så. Tyyypiskt!! Men hjälp, det är väl inte så att säsongen är slut? Eller?

Jag måste verkligen..

Jag måste verkligen ta å gå upp till min säng nu, men så kom jag just på att jag har massa tvätt i maskinen som måste hängas upp, så segt. Det e bara massa underkläder oxå som e såå tråkigt. Aja, det är natten i alla fall. Vi hörs igen imorgon. Jag hoppas att denna veckan går fort, då det blir 8-dagarsvecka för min del.
Fast så slutar jag ju klockan 15 på torsdag vilket är himla skönt, för att sen vara ledig fredag lördag söndag å måndag. Aaah gött!!

Natti!!

Ett klart vårtecken!!!

Idag bestämde jag mej för att vara lite extra duktig, så efter jobbet körde jag hem bilen å sen promenerade jag i rask takt upp till mina svärföräldrar där lillan skulle hämtas. På vägen dit såg jag min första vitsippa för i år å jag blev såå himla glad. Va fint det va, fast dom hade inte riktigt hunnit slå ut ännu. Imorgon kanske dom spretar fint med sina små blad, vem vet. Blir det så gott väder imorgon igen så ställer jag bilen hemma då oxå.

På hemvägen stannade jag å lillan till i stallet. Hon blir alltid så glad när hon ser hästar från bilen när vi åker förbi, å nu fick hon träffa dom på nära håll. Hon va riktigt modig måste jag säga.
Träffade en gammal kompis i stallet, hon hade visst sin pålle där så hon stog å borstade honom med öppen dörr å Leah stog där å försökte mata lite försiktigt med hö...Kan tänka mej va läskigt det måste vara. JAG tycker dom e stora å tänk då va stora dom blir för lilla Sessan. Men hon vågade till å mä klappa. Sötis!!






För övrigt så är Rihannas Disturbia en jävligt go låt att gå till.

Jag vill inte leva detta livet

Klockan 20.00 ikväll på kanal 2 visas en dokumentär som handlar om en ung kille i göteborg som heter Henke och hans polare och deras missbruk av drogen ghb. Ska bli spännande att se filmen då jag själv umgicks med vissa av dom förr i tiden. Det känns så tragiskt att se hur deras liv har blivit, att dom inte får någon riktig hjälp. Att inte någon gör något åt saken. För en av killarna som jag umgicks med förr gick det så långt att han tog livet av sej. Så fruktansvärt så det är inte klokt. Känns fortfarande helt ofattbart att han inte är i livet längre, trots att man inte umgicks med honom på senare år. Så som jag minns honom så var han så himla glad å omtänksam. Han verkade inte ha några problem alls då, men det kom väl senare. Han va en sån person som man aldrig glömmer, har många fina minnen från den gamla goda tiden.

Vila i frid Jonny.

Se dokumentären här


Ibland..

Suuuuck! Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat å efter det handlat. Jag vet inte hur länge jag strosade omkring där inne på coop. Så skönt att bara gå där i lugn å ro i min egna takt. Snart är det dags att börja med midda'n men jag har fan ingen lust. Jag blir så matt. Han den där sambon kan man bli rätt så förbannad på ibland. Finns nog ingen som kan göra mej så arg som han å lillan. Jag fattar inte. Äh, e inte på humör. Vi hörs la sen eller nått.


Jag har ...

Jag har sån lust att bara rota fram alla sommarkläder nu å slänga upp alla tjocka vinterjackor på vinden.
Ännu mer sugen är jag på att shoppa nya plagg att fylla garderoben med. Det finns ju såå mycket läckra plagg nu. Tyvärr så får jag väl så snällt vänta tillsnästa månad då jag redan har shoppat en vagn å varit på ullared för denna denna månadens löning..Spara spara spara e det som gäller nu.


4:e April 2009

Usch, idag blev det sådär himla sent igen. Inte bra. Har lovat att hoppa in å jobba imorron oxå för en kollega som aldrig dök upp idag, då får man ju anta att han inte kommer imon heller. Så jag tänkte att 4 timmar går ju ganska så fort.

Idag har det inte blivit någon tid alls framför datorn. När jag kom hem från jobbat så fick jag i stort sett bara slnga på mej lite trevligare kläder å sen bege mej hem till min kära syster. Där va det lite kalas idag för att fira hennes födelsedag som va i tisdags ju. Hon bjöd på hemmabakad ananaspaj å herrejösses va gott det va. Har aldrig ätit ananaspaj förut, men nu lär det bli fler gånger. Det kan jag rekommendera, å så lite vaniljglass till, mmmm. Nä, det hade hon allt gjort bra.

Det har ju vart så tokskönt väder idag oxå. Tråkigt att man bara har jobbat hela dagen då, men nu är det ju ljust såå länge på kvällarna så solen e till å mä uppe när jag slutar 18.00. Åååh det är så härligt.
Efter det lilla kalaset så gick vi hem å pyntade vårat påskris. Leah fick vara med å pynta, fast det va nog egentligen jag som gjorde det mesta. Men fint blev det i alla fall.
Nu blir det sängen för min del så Gooood Natt!!


Vilken gillar du?


Hittade en sida med massa söta små väskor å grejer. Finns i massa olika roliga tyger. Väldigt trevligt tycker jag. Jag skulle lätt kunna tänka mej en sån där söt liten necce.
Se mer


Come out come out wherever you are

Vad hände idag då? Vart tog min kära vän solen vägen? Vart är våren, detta e så trist. Trodde allt att den skulle klara sej igenom molnen, men icke. Så här sitter man i detta gråa trista vädret. Det skulle väl bli fint till helgen i alla fall va?. Jag ska jobba imorgon iofs men det är ju ändå skönt om det är gott väder. Va ska man göra idag då?

Inte alltid så lätt att vara förälder

Ännu en dag närmar sej sitt slut. Det är rätt så tråkigt egentligen att dagarna bara går å den mesta tiden tillbringar man på jobbet. Är det verkligen så det ska vara resten av ens liv. Det låter ganska så trist.

Denna dagen började i alla fall som ett helvete kan man säga. Leah va hur jobbig som helst. Jag fattar inte att det är min goa lilla tjej som kan förvandlas till detta monster. Det spelar liksom ingen roll vilken taktik jag kör för ingenting fungerar. När hon blir sån så känner jag bara för att stoppa henne i en låda å skicka henne med posten (vilket jag givetvis aldrig skulle göra) Men just då i stundens hetta så vet man fan inte vad man ska ta sej till. När man har en totalt respektlös liten tjej som bara skriker å vrålar å sparkar å slåss. Herregud, e det verkligen min lilla tjej som kan göra sånt. Suck! Nån som har några bra tips?
Nu ligger lillan i alla fall å sover så gott i sin säng. Jag ska nog också dra mej till kojs snart. Kanske man skulle krypa ner till henne en liten stund först å bara mysa lite, det e så himla gosigt.

Oops, kom just på att jag har tvätt att hänga upp. Skit också, då får jag göra det först. Är inte alls speciellt sugen.

Kolla vad jag har shoppat!!


Idag har det ju varit heelt undarbart väder ute. Jag tog med mej lillan i bilen å åkte ner till Ullared. Där har vi haft en supermysig dag. Massa shopping å så har vi ätit korv å pommes å sånt nyttigt. Förr hade dom ett ställe där man gick in å kunde äta typ köttbullar å sånt, men där va det nån thai eller va det va nu.
Jag brukar aldrig ens orka bry mej om att kolla på damavdelningen för att det oftast är så rörigt där, men nu hade dom gjort om å allt kändes mycket bättre nu. Jag hittade massa fint å hade jag bara haft massa pengar så kunde jag shoppat massa mer. Nu är jag inte så jättetät längre efter att först ha köpt en ny vagn till lillan igår å så Ullared idag. Hihihi!! Men jag kan bara inte hålla mej.

Så om vi ska komma till vad jag har shoppat då..Puuh!!
Det blev:
En dörrmatta
Två orkidé-kvistar (hallåå 15:-st, billigt)
En liten söt groda som sitter på en kula
Två små söta påskkycklingar
En stekpanna
En spetslampa till sovrummet
Två svarta skärp
En liten fågelholk
Led-belysning
till städskrubben
Två klänningar
En blus (sååå söt)
Två linnen
En luvtröja
Ett par örhängen
å sist men inte minst en fotlänk.
Gött att vara lite ego å shoppa till sej själv.

Å så blev det ju givetvis Kläder å lite andra skojiga prylar till Prinsessan
Tror det där va typ allt mitt i alla fall. Sambon fick bara ett par kallingar. Haha!!


Leah trivs bra på hyllan

Gott med korv

Fullproppad vagn

Leah tar kort på mej som går igenom alla saker.

Leah sitter nöjt vid sina nya saker


RSS 2.0