Vad har då..

Vad har då denna dagen haft att erbjuda? Massor med sol å härligt väder. Jag hoppas verkligen att det håller i sej så ett tag nu. Det bästa hade varit om det höll sej hela sommaren med några rejäla åskväder då och då.
Har i alla fal legat i trädgården och gottat mej hela dagen, helt underbart skönt. Leah har haft sin badbalja ute som hon har plaskat och lekt i. Go-onge! Fick för mej att jag skulle vara lite duktig också å höll på i flera timmar med att rensa ogräs å annan skit som växt till sej mellan våra skifferplattor också. Såg ut som fan, men nu blev det mycket bättre. Ska fylla på med lite grus också bara. Sambon tycker det är onödigt då skiten ändå ska väck om ett tag när det är dags att bygga altan. Men tills dess kan det ju vara najs om det är lite fint i alla fall.
Efter det (gud, det har inte vart en lugn stund känns det som) så var det dags att börja fixa med middan. Grillad kyckling med pommes, mmm. Riktigt smarrigt. Nu snart blir det nog lite glass också, mums. Efter det blir det nog sängen snart. Prinsen börjar ju jobba dag imorgon. Det ska bli riktigt spännande att se hur det kommer å fungera. Tids nog, när han kommit in i det lite och börjar bli människa igen efter att ha jobbat kväll så ska han ju även hämta lillan på dagis. Myyys!!
Nä nu ska jag käka glarre. Puss!!


Kommentarer
Postat av: elle

paris hiltons bff börjar kl 8 så de krockar med ugly betty hehe såg du skrivit :P :)

2009-06-02 @ 16:49:07
URL: http://balalaika.blogg.se/
Postat av: elle

titta inte så mkt :p

2009-06-02 @ 21:56:06
URL: http://balalaika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0