Tomten kom i alla fall

Idag är sista dagen av ledighet, imorgon blir det jobb igen. Vet inte riktigt om jag känner mej redo för det ännu, men det får vi se.

Har haft en stressig men supermysig jul i alla fall. Vi började dagen hos min svärföräldrar som vanligt. Satte oss ganska snart vid matbordet och började fylla på. Klockan 15.00 var det Kalle-dags (för den som inte visste det), då bänkade vi oss på golvet framför tv:n. Lillan väntade ivrigt på att få öppna sina klappar. Hon hade minsann läst på julklapparna och visste vilka som var hennes.
Som vanligt hade hon en rejäl hög att öppna när allt delats ut. Hon var helt i eld och lågor. Älskade lilla flicka.

Runt 17-tiden kom vi tillbaka hem, lämnade av klappar och hämtade nya. Ett evigt flängande. Haha, men så är det ju jul också. Sen gasade vi hem till syrran där min släkt väntade. Folk hade redan satt sej och börjat äta. Vi var ju lite småmätta sådär men lyckades ändå klämma i oss några prinskorvar och lite vört. Det började snackas om tomten å att han nog kommer snart, lillan tyckte det var jättespännande ända tills han knackade på dörren. Då sprang hon och gömde sej. Viftade med händerna och sa "Nej tack, ja vill inte". Hon var skiträdd, haha gullfia. När han väl hade gått igen så rusade hon fram till sina julklappar och slet upp dom. Helt galna var ungarna. Roligt roligt.

Tror klockan var runt ett när vi väl begav oss hemåt, jag var trött, sambon var trött och lillan var trött. Trots att hon vägrade erkänna det, men hon slocknade så fort vi satt oss i bilen.


Här är lillan med nästan alla klappar. Herreguuud, bortskämda onge. Vissa har det bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0