Fars dag!!

Idag är det ju alla pappors dag som jag antar att alla redan visste. Jag tycker det är lite kul att fira eller i alla fall köpa en liten present eller nått bara för att visa uppskattning och att man faktiskt älskar sin pappa, både för egen del och för lillans del.

Dagen började som de flesta söndagar hemma hos vår familj...Pannkaksfrulle, Yummie!! Alla åt som galningar såklart. I eftermiddag blir det middag lite längre upp på gatan hos päronen. Det har blivit som en tradition på Fars dag, trots att vi "barn" är stora nu. Det är ju lite mysigt sådär. Men tyvärr blir det ingen lasagne den här gången heller. Å dom tror att bebis tänker komma ut bara sådär när mamma inte ens får bestämma mat. Haha!! Det blir nog ingen bebis här förän tidigast nästa helg. Suck!


Det är Lillan som har dukat idag, kanske syns. Jag fick grillbestick och pappa fick plastbestick, haha sjysst! Och ja, vi gillar Squeezy-sylt i den här familjen :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Känns som om liten kommer att ligga till nästa helg alla gånger.. Har känt hela tiden att det kommer att gå tiden ut och säkert några dagar till..

2011-11-13 @ 16:31:58
URL: http://molnochglitter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0