Efter med livet

God afton!

Jag känner att jag hamnat lite på efterkälken med livet sedan vi fick en liten bebis i familjen. Vart tar tiden vägen egentligen?? En vecka har snart gått sedan vår lilla prinsessa kom till oss. Vilken lycka! Det går inte med ord att beskriva det jag känner just nu. Hur kan man ha sådan tur? Hon är heeelt underbar, verkligen. Så lik sin storasyster på alla sätt. Det är precis som att man spolat tillbaka tiden 5 år.


Så vad har då hänt denna veckan? Jag behöver ju göra en liten update såklart så jag kommer ikapp.

I tisdags bestämde vi oss i alla fall för att åka hem ifrån BB. Hade väl kanske varit skönt att stanna en natt till men gud så trist. Finns ju inte direkt något att göra där, förutom att mysa och vila upp sej då kanske.
Sambon åkte å hämtade lillan först så hon fick komma och träffa lillasyster för första gången. Oooh hon va såå stolt. Det bara sken om hela henne. "Är det min lillasyster" frågade hon. Haha, så sött.


Sen dess har dagarna i stort sett bara rullat på, med besök från nyfikna släktingar och vänner.

I torsdags var det dags för återbesök på storkenmottagningen. Det skulle göras hörselscreening och PKU-test och vikten skulle kollas. Allt såg bra ut tyckte dom och att hon var en pigg och fin bebis. Screeningen gick också bra trots att pappa hann bli lite nervös innan det kom nån signal på första örat. Hihi!! Nu får vi bara hoppas att dom inte hör av sej angående pku't.

Idag fick vår lilla goding bada för första gången, det var väl sådär kul tyckte hon men det gick jättebra och hon gnällde bara litegrann. Nästa gång går det nog ännu bättre.




 

Kommentarer
Postat av: Anna

Gud vad skönt att höra att det inte bara är vi som har hamnat på efterkälken

Stort grattis till lilla tjejen

2011-11-27 @ 07:09:54
URL: http://molnochglitter.blogg.se/
Postat av: Anna

Som det känns nu blir det inte ens något julpynt alls!

Nja det går sådär. Mjölken har fortfarande inte runnit till som den ska vilket har gjort till att vi får mata med Babysemp i kopp.. Och det är en utmaning i sig alla gånger.

Hur går det för er? Är det "lättar" när det är andra barnet? Antar att man har en liten annan grund när man har varit med om det innan men självklart andra förutsättningar när man har sitt första barn att ta hand om också!

2011-11-27 @ 14:11:47
URL: http://molnochglitter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0