Sjukstugan..Shoes..Middag

Tänkte jag skulle passa på att slänga in en liten, medans mannen min står i duschen.
Är för tillfället mätt och belåten efter en underbart god middag. Tänkt att jag kan få till det sådär bra. Kyckling med pommes-chips-liknande potatisgrejer och pepparsås till det. Smarrigt som bara den!!

Dagen tillbringades till stor del hemma, förutom en blixtvisit på Backaplan. Köpte ett par skor till Lillan. Kände att nu var det bannemej dags. Då hon ligger mitt imellan två storlekar på Converse så har jag lagt ner det nu, det får vänta tills nästa år. 24 var 8mm större än hennes fot (vilket är för lite) och 25 var 18mm större (vilket var i största laget). Nä så jag gav upp det. Istället fick det blir ett par rätt coola dojor ifrån Din sko (RÅDIS). Hon fick välja själv och dom var perfekta i storleken. Så vi åkte hem nöjda även den här dagen.

Barnskor RÅDIS



Jag har märkt att jag ibland skriver om mina dagar bakifrån. Alltså jag börjar med det som är nu och avslutar med det som var då. You get it?? Skit samma så får det vara.

Jag fick agera lite sjuksyster idag här hemma. Lillans tejp i pannan såg lite väl äckligt ut med torkat blod å grejer och jag visste först inte om jag skulle våga vara där å pilla, men efter ett samtal med syrran så bestämde jag mej för att byta. Fick ju med mej lite tejp hem när vi var på vårdcentralen. Shit va den satt, lillan blev lite arg på mej när jag kämpade för att få loss den jäkla tejpen. Men hon var superduktig och lät mej fixa i lugn och ro. Hon hade en spegel i knät så hon kunde kolla vad jag gjorde. När vi var klara ville hon ha ett Kitty-plåster ovanpå tejpen. Hahaha!! Inte så värst snyggt, men hon fick bestämma själv när hon varit så duktig.

Sjukstugan



Nä nu ska jag spana lite på Casino Royale och se om det är nått att ha. Imorgon börjar en ny vecka igen med massa jobb. Skönt att man har hela helgen ledig i alla fall.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0