Till hästarna å sen grillen

Ringde till syrran tidigare idag då jag ville ha någon att gå på promme med. Hon jobbade, men däremot så fick jag med hennes man. Vi gick en sväng upp till stallet å tittade på hästarna som va hur söta å busiga som helst. Sen så gick vi till affären där jag köpte varsin glass till mej å Leah. Manno köpte lite mat å sen gick vi hem till dom å grillade. Strax efter att vi kommit hem så kom syrran också. Jösses va hennes lilla magge hade växt på bara en vecka. Det e inte klokt. Manno fixade till supergod kyckling som vi slängde på grillen å in med goda potatisar i ugnen. Jättesmarrigt blev det. Det tog lit tid med grilen först, men sen kom vi på att dom hade en grilltändare. Då hade vi nog bara hållt på i typ en halvtimma eller nått. Haha!! Smart.
Leah hoppade på den stora studsmattan, hon tycker det e så roligt. Å va duktig hon e då. Så söt när håret blir alldeles statiskt å står åt alla håll. Hihi!
När vi gick hem så tog vi en sväng förbi affären hade ju glömt köpa kattmat å när vi sen va halvvägs hemma så kommer en tjej springandes efter oss å ropar "Ursäkta!!!", det va hon som satt i kassan. Då hade vi tappat lillans ko-snutte, så himla snällt. När Leah hade fått sin snutte så somnade hon gott i vagnen å sover ännu.

Frida kom förbi en sväng också. Hon hade varit å köpt sen en moped som hon stolt ville visa upp. Så fin så. Man minns den gamla goda tiden när vi rejsade runt på våra moppar å va så fräcka, haha!!
Nu ska jag nog snart gå å lägga mej. Har ont i huvudet å är supersnorig. Fattar inte vad det kom ifrån. Lillan e det också. Det bara kom helt plötsligt. Jobbigt!
Vi hörs imorgon igen. Tjo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0