Jul-Tävling!

Det känns som att julen kommer tidigare och tidigare för varje år. Att Ikea är tidiga det vet vi ju, men alla andra då? Var uppe i våran affär en snabbis förut å skulle köpa Cola, då hade visst julmusten knött sej in och fått en alldeles egen plats. Vår godisaffär har haft julskyltning sedan jag vet inte när, augusti kanske. Har till och med skrivit ett litet meddelande i skylten till IKEA, som annars brukar vara först.
Bauhaus kör på dom också med julpyntningen och snart dröjer det väl inte länge innan vi hör bjällerklang och annat juligt strömma ut ur butikernas högtalare.
Har det blivigt någon form av tävling vem som är först med julen kanske? När man va liten så kom allt det här med julen in i vardagen runt slutet av november, början av december nångång. Då köpte man julpynt och klappar och allt annat trevligt som hör julen till.

Personligen kan jag tycka att det är lite trevligt med Ikeas tidiga julskyltning, men att alla andra hänger på...njae, ingen hit. Ska vi inte låta det få vara lite höst först?


Julpynt

Läs även andra bloggares åsikter om Jul, Julpynt, Julskyltning, Ikea

Kommentarer
Postat av: Miakela

Ala köften kan inte vara bra=P

2009-10-04 @ 01:04:53
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej Elle! Jag har lagt upp efterbild på trappan nu så du kan kika in på min blogg och titta =) vilken fin blogg du har och en söt liten dotter!

2009-10-04 @ 08:54:27
URL: http://millerillan.bloggplatsen.se
Postat av: Teddy

Nemo tackar o bockar!!! Hoppas du får en fin söndag!!!

2009-10-04 @ 11:11:35
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Elin

Usch, personligen tycker jag julskyltning inte skall komma förrän tidigast i slutet av november! Helt sjukt att det redan börjat komma!

2009-10-04 @ 11:18:20
URL: http://elinhoffen.devote.se
Postat av: Veronika

Hjälp vad julen känns nära helt plötsligt :D

2009-10-05 @ 09:12:01
URL: http://veronikascrib.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0