Läge för beachen

Ni får ju ha lite överseende med att det inte bloggats så flitigt de senaste dagarna. Vädret har ju varit kanon och jag och ungarna har hängt med syrran och hennes ungar vid havet. Då finns det ingen tid till att sitta vid datorn ju.
 
I skrivande stund vräker i alla fall regnet ner på utsidan (konstigt hur det bara kan vända sådär från en dag till en annan) och nyss slog blixten ner någonstans i krokarna. Fyttihelskotta va det small.
 
  • I alla fall så har vi varit på tre olika badplatser i veckan. I onsdags tog vi färjan från saltholmen och ut till Vrångö. Det var typ hur varmt som helst och inte ens en liten vindpust kunde det bjudas på. Vattnet var kristallklart och  inte långt ifrån medelhavsmaterial. Det var långgrunt och bra för kidsen, men stranden luktade äckelpäckel från gammalt sjögräs och toaletterna talades det om och ingen ville använda för dom var så grisiga. Annars var det okej. Kvällen avslutades med grillat och mys hemma hos syrran med gubbsen.

  • På torsdagen tog vi en lite längre tur och styrde kosan mot Åsa. Wow vilket mysigt ställe. Det påminde lite om Danmark med sanddyner och vassa grässtrån som stacks på benen. Riktigt fint var det och hyfsat fräscha toaletter och ett litet matställe som dessutom tog kort fanns det också. Mycket bra. Det var kanon för barnen både vad det gällde fiske och bad och det var inte mycket man såg av dom. När vi kom hem ringde jag hit Maria på lite käk. Vi gjorde pastasallad som vi njöt av på altanen och när mörkret föll så tände vi en eld. Myspys.

  • Igår bestämde vi oss för Hovåsbadet. Det var också väldigt bra för barnen och det fiskades många krabbor och någon sjöstjärna fick dom plockat upp också. En bra liten skyddad vik med lugnare vatten för barnen och själv kunde man ju hoppat i från nån klippa eller så om man var såpass djärv. Haha, alltså inte jag. På kvällen fick ungarna för sej att dom skulle tälta så det gjorde dom. Jösses så pirriga å spralliga dom var. L's första tältning, naah. 
Tre riktigt mysiga dagar. Under tiden har sambon varit redig och grejat på hemmaplan. Kanske blir det ett räcke till altanen tillslut.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0